AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / iPhonen nollaus ilman koodeja

iPhonen nollaus ilman koodeja

12 Vastausta 3 774 Lukukertaa
Kertokaas voiko iPhone 4:n nollata ilman etta siihen on olemassa pin- ja suojakoodeja? Tarkoitan nyt sellaista tilannetta, jossa puhelin annetaan toiselle henkilolle, ja ohjelmisto pitaa alustaa uudestaan ja kaikki sisalto puhelimesta poistaa (kuten kuvat, viestit, kontaktit etc). Ihmettelen, kun IT-tuki kyselee koodeja vanhaan puhelimeeni, jotta voi valmistella sen seuraavalle kayttajalle. Kai se pitaisi voida formatoida ilman etta paasee henk. koht. tietoihini ensin kasiksi.
Siinä on palauta tehdasasetukset,,
Se hoitaa tollasen nollaamisen.
Mutta edelleen alkuperaiseen kysymykseen, tarviiko IT-tuki suojakoodin tuon toiminnon tekemiseen, vai pitaisiko heidan kyeta tekemaan se ilman koodejakin?
Ei tarvi, ne voi käyttää sen Apple huollossa nollattavana, jos omat taidot ei riitä.
En ole kokeillut itse, antaako se nollata sen kun kiskoo simmin pois iTunesilla palauttamalla. käsittääkseni kyllä.
Okei, kiitti vastauksesta!
eli multa varastettii iphone 4 ja puhelimessa ei ollut lukituskoodia, joten tämä henkilö, joka varasti sen on jo varmasti nollannut puhelimen laittanut siis sen tehdasasetuksille. Mutta pystynkö silti paikantaa puhelinta icloudilla tai myphonella vaikka se on luultavasti nollattu jo?
Nollaus ei riittä, rikollisille, niiden tulis vaihtaa sen imei johonkin joka on applen rekisterissä, tosin sellaisen saa tuhoutuneesta vastaavasta.
samalla tekniikalla voi ohitaa sen suojauskoodin millä mm imein pystyy vaihtamaan.

Homma taas ei onnistu ihan tavalliselta kaduntallaajalta ;D joten no hätä.

sonerapartion pojat varmaan tietää, näkyykö imei koodi verkossa heti kun laiteen käynistää? tuleehan siittä hätäpuheluvalmis ilman sim korttiakin?
"X x x x X",

IMEI ei näy verkkoon jos siinä ei ole SIM-korttia paikallaan, ei käynnistysvaiheessa tai myöhemminkään. Hätäpuhelut tosiaan toimivat ilman sim-korttia, mutta se taas on eri asia :)

Tero@SoneraPartio
"Einari15", jos iPhoneen on määritetty suojakoodi, kuten sinä olet tehnyt, sitä puhelinta ei saa nollattua muuten kuin joko näppäilemällä se suojakoodi siihen puhelimeen/valtuutetun huollon kautta. Siksi se IT-tukikin sulta sitä kyseli, huollon kautta tuo operaatio maksaa :)

"iwantmyiphoneback", en ihan 100% varmasti voi luvata, mutta uskon että paikannus onnistuu nollauksesta huolimatta. Kokeilemalla selviää :D

Tero@SoneraPartio
Heh heh, kyllä sen iPhonen saa nollattua ilman suojakoodiakin. Puhelin kiinni, painat koti-näppäimen pohjaan ja kytket johdon kiinni. Puhelin menee Recovery Modeen, ja sen voi nyt nollata iTunesilla.

Sonera haluaa tietenkin myydä näitä ylihintaisia huoltojaan, ja levittää siksi disinformaatiota.
Olet oikeassa, löysin ihan itsekin eilen illalla tuon ohjeen http://support.apple.com/kb/HT4113?viewlocale=fi_FI Hyvä kun korjasit! Disinformaatio ei ole tarkoituksemme.

iPhonelle, kuten ei muillekaan puhelimille ole meillä omia varsinaisia huoltoja. SCF-huolto on iso kumppani jota käytämme myös iPhonen huoltoasioissa.

Tero@SoneraPartio
unohdin puhelimeni (iphone5c) pääsykoodin ja olen varmuuskopioinut sen ja yrittänyt resetoida mutta ei toimi:( olen siis yrittänyt tehdä nämä asian puhelin kiinni mac:issa ja mac:ini herjaa että etsi iphoneni on otettava pois käytöstä ennenkuin sen voi nollata.. miten saan mac:in kautta etsi iphoneni pois päältä?
Mulla sama ongelma. Kone haluaa varmistaa omistajan soittamalla kännykkään. En pysty vastaamaan kun sim kortti lukittu ja en pääse sitä laittamaan koska pääsykoodi unohtunut!!
 /   /  /  /  /  / iPhonen nollaus ilman koodeja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta