AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / verokortti 2012

verokortti 2012

1 Vastausta 79 Lukukertaa
Hei! Miten saan viime vuoden verokortin kun alotan työt 14.1 ettei mene liikaa veroa?
Hei ja hyvää alkanutta vuotta!

Kiitos kysymyksestä! Et välttämättä tarvitse viime vuoden verokorttia, vaikka palkkasi maksettaisiin tammikuun aikana. Jos palkan maksu on vasta helmikuun puolella, niin silloin voit käyttää postissa tullutta 1.2. voimaan tulevaa verokorttia, jos siinä on riittävä tuloraja ja oikea prosentti.

Jos tarvitset tammikuulle tai muuten vaan tälle vuodelle uuden verokortin, saat sen kätevimmin verkosta www.vero.fi/verokortti. Palveluun pääset kirjautumaan omilla verkkopankkitunnuksillasi. Pidätysprosentin laskemista varten sinun tulee tietää tai arvioida tulosi koko tältä vuodelta. Jos sinulla on laskennassa mukana esimerkiksi korko- tai muita vähennyksiä, niin tarkista niidenkin tiedot ajan tasalle. Jos sinulla on käytössäsi tulostin, voit itse tulostaakin verokortin, mikäli asia ei vaadi virkailijakäsittelyä.

Verokorttien palvelunumeromme 020 697 000 on tällä hetkellä melko ruuhkainen. Jos haluat asioida verotoimistossa (ruuhkaa tosin sielläkin), löydät täältä verotoimistojen yhteystiedot: http://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Yhteystiedot/Verotoimistot

Ystävällisin terveisin Satu Verotiimistä
 /   /  / verokortti 2012

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta