AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Treenaus ja hiusten lähtö

Treenaus ja hiusten lähtö

10 Vastausta 284 Lukukertaa
Onko mitään yhteyttä sillä, että treenaavilla miehillä esiintyisi kaljuuntumista enemmän / laukaisisi sen? Enemmän testosteronia --> Enemmän DHT:a --> kaljuuntuminen?
steroidit ainakin aiheuttavat kaljuunden etenemistä. Tosin eivät nosta kehon omaa testoa, päinvastoin vähentävät sitä --> siksi kivekset kutistuvat. Mutta synteettiset steroidit ovat itsessään androgeenireseptori agonisteja. Siinä syy.

Tavallisen ilman aineita toteutetun treenauksen ei pitäisi kiihdyttää kaljuuntumista.
Treenaus saattaa nostaa hiemen testosteronia treenin aikana/jälkeen mutta ei sen enempää, eli jos sinulla on kalju geenit tulet kaljuuntumaan treenaamisesta huolimatta.
Kyllä oon ainakin huomannu että jotenkin täytyy tuo bodaus vaikuttaa. aikoinaan kun kävi 3-5krt viikossa salilla niin hiustenlähtö oli erittäin kiihtynyttä. Nykyään käyn harvoin salilla ja hiusten lähtö ei ole niin nopeaa..
Kreatiini nostaa huimasti DHT-tasoja.. Itse en ainakaan sitä enää tule käyttämään ikinä.

http://www.livestrong.com/article/439997-creatine-alopecia/

"Since creatine is a non-steroidal dietary supplement, it should not affect hormone levels or raise DHT levels. A study in the 2009 "Clinical Journal of Sports Medicine" suggests otherwise. Researchers found that DHT levels in college-aged South African rugby players increased after taking 25 g of creatine as a "loading" dose for seven days. Scientists believe that creatine supplementation increased the conversion of testosterone to DHT. In theory, increasing DHT levels can increase hair loss in those prone to genetic pattern baldness."
Kysyisin ihan että mikä tuollainen kreatiini sitten on ja missä tuotteissa sitä on saatavilla? En ole ikinä kuullutkaan kyseisestä aineesta. Mutta täytyy siis välttää sitä kaikin keinoin.
Kreatiini on lisäravinne, jota monet urheilijat/salilla kävijät käyttää. Sitä on valmiina monissa palautusjuomissakin. Tuo voimaa ja kestävyyttä.
"Lihaksissa on varastoituneena myös valmista adenosiinitrifosfaattia, mutta nämä varastot riittävät vain noin kahdeksi sekunniksi. Tämän jälkeen uutta ATP:tä muodostetaan hyvin tehokkaasti kreatiinifosfaatista. Seitsemän sekunnin jälkeen alkavat ehtyä myös kreatiinifosfaattivarastot, jolloin ATP:ta aletaan valmistaa glykogeenista maitohappokäymisen avulla. Tämä alentaa jo selvästi suorituskykyä. Lisäravinteena nautittavan kreatiinin on tarkoitus kasvattaa kreatiinifosfaattivarastoja (tutkimusten mukaan jopa 20 %), jolloin lihaksille saadaan pidempään tuotettua tehokkaasti energiaa."
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kreatiini

7s+20%=8.4s
Ihan täyttä paskaa että testosteronin lisääntyminen jotenkin aiheuttaa hiustenlähtöä.

Itse kärsin niin kovasti hiustenlähdöstä että hiuksia lähti kourakaupalla suihkussa ja pitkin päivää irtoili. lopuksi jouduin leikkaamaan kaikki pois koska päälaelle maagisesti ilmaantui kämmenen kokoinen harventunut alue.

samaan aikaan S-Testo arvo verikokeesta katsottuna ei ollut laisinkaan koholla. viitearvojen sisäpuolella, eikä edes mitenkään yläkantissa.

että se on ihan paskapuhetta.

steroidit varmaan aiheuttaa kun aiheuttaa paljon muutakin harmia.
Tuntui ainakin itellä että runsas salilla käynti kiihdytti hiustenlähtöä. Testosteronitasot olivat kokoajan katossa ja varmasti dht:täki tuli enemmän. sen huomasi myös humalassa että meni hermot paljon helpommin kun oli testosteronia paljon (tutkimus tukee tätä.. testosteroni vs alkoholi). Ei testosteroni yksinään aiheuta hiustenlähtöä ellei alttiutta ole, joillakin bodareilla on kunnon takatukka ja joillakin kehonrakentajilla rupeaa hiukset katoamaan 5 vuoden sisällä kun kunnolla alottavat treenauksen
Kunnolla treenaaminen tarkoittaa monella kiellettyjä aineita ja niillä saa kyllä tukan lähtemään.
 /   /  /  /  / Treenaus ja hiusten lähtö
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta