SuKiKan otteet

jezz1

Liikkuuko täällä porukkaat, jotka käyvät katsomassa Kiekko-Karhujen pelejä? Kuinka kiinnostavana pidätte nykyistä joukkuetta? Jäähalli ainakin on loistava näin pienelle paikkakunnalle ja väkeä tuntuu katsomossa riittävän.

22

1363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sukika fani

      Juu, jokainen kotipeli on tullut katsottua jo vuosien ajan ja silloin tällöin vieraspelejäkin. Hieno, nuori joukkue on Sukikalla tällä hetkellä, mukavaa keikkoa ja yleisöäkin on käynyt peleissä kivasti! Myös junnukiekkoa on hauska seurata, vaikka omia lapsia ei ole pelaamassa.

    • vanha mies

      Sukikalla tosiaan taitaa olla noita alle parikymppisiä kolleja pelaamassa useitakin, todellakin hieno nähdä, että nuoret pojat ajetaan vauhdilla sisään edustusjoukkueen rinkiin!

      • NAPA

        säre ja topi rules KELLI PENKILLÄ MARA TUPAKAALLA CARILLOO


    • sukika

      Mitäs mieltä ihmiset tämän hetkisestä sukikan joukkueesta?

    • Kiekko-karhu

      Nythän tuonne on tullut mestis vahvistus SapKosta:Niko Kallella :) Kagasniemellä joukkue pelasi hyvin lukuun ottamatta ensimmäistä erää.. Mutta Kallella on oikea mies nostamaan joukkuetta ylöspäin! Hyvä SuKiKa!

      • SuKiKa Fani

        Polvijärveltä nappasivat voiton jatkoajalla onneksi!Oli ollut kuumatunteinen ottelu loppuun asti.Nyt KiKa sarjassa toisena ja ensi lauantaina kotiottelussa vieraana OoKoo Outokummusta.

        Polvijärven pelistä kritiikkiä saa kuulemma KiKan Mv-puoli joka oli ollut unessa koko ottelun kuulemma(Häkkinen) ja Kuopion "vahvistus" mukamas (Niemelä).Kyllähän kallela tuo hyvin vauhtia 1 kentän peliin ja ylivoimaan toimivuutta,toivottavasti pysyy Suonenjoella!


    • 3div pysykööt

      Tuskinpa tuloo pojat pärjäämään jos pääsevät nousemaan kakkosdivariin..sitte käydään kahtomassa ku ottaavat 20-0 turpaan kaikilta.onha tuo nähty ennenkin miten siellä käy ku loppuu KiKalta rahkeet miesten tasolla.

      • KiKa!

        Kikan otteita on ollut kyllä kiva seurata! Ainut asia joka viimepeleissä on paistanut on liian iso tasoero vastustajiin. Pelit olleet taputeltu muutamassa minuutissa jos vaan viitsineet pelata! Kaksi ensimmäistä kenttää pelanneet todella hyvin ja junnukenttäkin pärjännyt hyvin. Onko keskustelijoilla tietoa miksi Raatikainen ja Vilpponen olleet sivussa lähes puolet peleistä? Molempia kaipailtu vahvuuteen. Luistelu ja kiekonkäsittely herroilla hallussa.


      • Sjok
        KiKa! kirjoitti:

        Kikan otteita on ollut kyllä kiva seurata! Ainut asia joka viimepeleissä on paistanut on liian iso tasoero vastustajiin. Pelit olleet taputeltu muutamassa minuutissa jos vaan viitsineet pelata! Kaksi ensimmäistä kenttää pelanneet todella hyvin ja junnukenttäkin pärjännyt hyvin. Onko keskustelijoilla tietoa miksi Raatikainen ja Vilpponen olleet sivussa lähes puolet peleistä? Molempia kaipailtu vahvuuteen. Luistelu ja kiekonkäsittely herroilla hallussa.

        Kyllähän tuo siltä vaikuttaa että SuKiKa on tällä hetkellä ylivoimainen tuohon sarjaan kun peli kulkee!
        Suonenjoella näkee sentään voittavaa jääkiekkoa kun eipä noita kalpan pelejäkää viitsi lähteä katsomaan kun takkiin tulee,vaikka tasoero on aika iso mutta viihdyttävää olisi katsoa KiKan pelejä vähän ylemmällä sarjatasolla jotta olisi tiukempia kamppailuja!
        Mutta mikäpäs tuota maalijuhlaa parempaa katsoessa kun oman kylän jätkät antaa muillepataan!


    • joukola

      11-7 ottivat sarjan peräpään joukkueelta turpaan eilen..joten se siitä

      • karhunen

        No, ei pie tuosta masentua... pääsipähän Kajakin voiton makuun. Ensi viikonloppuna taas kotihalliin kannustamaan meidän pojat voittoon!


    • Suonenjoki Rock

      KiKa voitti runkosarjan kun voittivat enon Jetsin kotona 13-8.
      Vähän nyt liikaa soi omissa oman kylän pojilla,mistähän tämä johtunee kun tuntuu että peli peliltä on KiKan Puolustus ja MV-peli heikentynyt vaikka alkukaudesta ottelut olivat paljon vähämaalisempia ainakin SuKiKan maaliin.
      Viime pelin katsoneena ei KiKan maalivahdille apuja heru vaikka nyt muutama helppo ehkä meni mokelle mutta sitä nyt on vaikea sanoa kun puolustus kohelsi tai voipa melkein sanoa että yhden valkeakypäräisen puolustajan ansiosta Jetsi rokotti useampaan otteeseen ja SuKiKan verkko heilu kun taisi parhaillaan KiKan ylivoimallakin tulla Jetsin maali.

      Mutta mukava on ollut seurata pelejä ja varsinkin Niko Kallelaa joka kyllä on pelimies!

      Uskon ja toivon että ensi kaudella suonenjoella nähdään 2 divarin jääkiekkoa!
      Tsemppiä SuKiKa pudotuspeleihin! Hyvä siitä tuloo älkää pienestä kritiikistä lannistuko!

    • tsemppari50

      Hyvä että on suonenjoella edustusjoukkue jääkiekkossa ja nuori lupaava joukkue johon mahtuu muutama kokeneempi konkari!Ääh sitä niin vakavasti kannata ottaa onhan se hyvä että muutkin saa maaleja ku sukika,antaa poikien pelata ja nauttia ja käydään kannustamassa,katsomosta on hyvä arvostella laji ku laji.
      Toivotaan menestystä kiekko-karhuille jatkoon.

      • KukaMuuMukaSuKiKa14

        SuKiKa 2014-2015?! Huhujen mukaan tulossa kova nippu uudella VALMENTAJALLA höystettynä; toivottavasti saavat 2div.paikan jollain ilmeellä heti alkuun niin nähdään taas kovia pelejä Suonenjoella. Mielenkiinnolla odotellaan millaisen rosterin uusi koutsi saa kasattua eli ketä paluuluuttajia tai uusia kasvoja karhujen riveissä tulevalla kaudella. Huhuja on paljon mutta enpä usko ennenkuin näen omilla silmillä!:)

        Laitetaan rumba käyntiin ja kaikki hallille heti alusta alkaen kannustamaan meidän omia poikia!


    • Kika

      Toivottavasti on nyt hyviä pelimiehiä tulossa ettei ole samanlaisia puukäsiä kun nämä viime kausien"vahvistukset".. Ainakin kovalla kesäharjoittelulla ovat nyt menossa kohti talvea kuulemma ja ukkoja on joukkueessa pilvinpimein.

      • hallille!

        Netti palstojen mukaan kova nippu ensi kaudeksi..tutut sukikalaiset jaamalainen,Kääriäinen,Raatikainen,Saastamoinen,miilunpohja ja jne varmasti mukana unohtamatta hyviä lupaavia junioreita jotka olivat viimekaudella iso osa joukkuetta,kuultu huhu ikosen samista että laittaisi luistimet naulaan?? Netistä poimittua että viime kauden sensaatio Niko kallela epäröi pelaamisestaan Suonenjoella,Kuopion suunnalta tullut pelaajia A-junioreista? Kovimmat nimet ovat kuitenkin Joonas Miettinen ipk:sta ja Kikan kasvatti Aatu hämäläisestä joka olisi ehkä pelaamassa Suonenjoella tulevana kautena,oli voittamassa mestiksen mestaruutta viime kaudella KooKoossa! No oli miten oli 3 divisoona on aivan liian heikkotasoinen sarja tälle joukkueelle. Pelejä odotellessa


    • HuHuJa

      Paljonhan sitä kirjoitellaan ja huhuja liikkuu vaikka minkä moista.. Uskotaan vasta kun nähdään ja pelataanpas pelit pois ennen kuin puhutaan kenenkään ylivoimaisuudesta III-Divisiooonassa Savo-Karjalan alueella. Tietysti SuKiKan materiaali varmasti sarjan kovin jo ennen mahdollista Kallelaa ja Hämäläistä, mutta varsinkin jos nämä vielä liittyvät mukaan niin väärässä sarjassa aloittavat minun mielestä. Jo nykyinen rosteri varmasti riittävän laadukas ja yhdistettynä uuden valmentajan tuomaan kokemukseen ja kovaan harjoitteluun, ei voi muuta odottaa kuin nousua II-Divisioonaan seuraavalla kaudelle. Kaikki hallille! Toivon vaan parasta ja jospa joskus vaikka Suomi-Sarjaan! :)

      • sukika fani

        Jep kerrankin joukkueella jotain tavoitetta.Tainnut uusi päävalmentaja laittaa kovat piippuun taitaa vaan vanhemmilta pelaajilta kiinnostus loppua,tehkööt tilaa nuoremmille ja väistykööt syrjään.


      • Suonenjoen Äiti
        sukika fani kirjoitti:

        Jep kerrankin joukkueella jotain tavoitetta.Tainnut uusi päävalmentaja laittaa kovat piippuun taitaa vaan vanhemmilta pelaajilta kiinnostus loppua,tehkööt tilaa nuoremmille ja väistykööt syrjään.

        SuKiKa Suomi-Sarjaan SuKiKa Suomi-Sarjaan!! Sukika ja mestis 2020!! Sukika Liiga 2100. KIvaa olla Suonenjoen Kiekko-Karhujen kannattaja!!

        SuKiKa on varmasti III-Divisioonan paras joukkue mikäli pelaa edes lähellä omaa tasoaan.


      • sukika fani
        Suonenjoen Äiti kirjoitti:

        SuKiKa Suomi-Sarjaan SuKiKa Suomi-Sarjaan!! Sukika ja mestis 2020!! Sukika Liiga 2100. KIvaa olla Suonenjoen Kiekko-Karhujen kannattaja!!

        SuKiKa on varmasti III-Divisioonan paras joukkue mikäli pelaa edes lähellä omaa tasoaan.

        Hyvinhän tuo on joukkue pärjännyt tälläkin kaudella ja pelejä on ilo käydä katsomassa!Joukkue vaikuttaa lupaavalta,enemmän vielä tosin tuonne halliin mahtuisi väkeä.


    • SuonenjoenUkkeli

      SuKiKa Suomi-Sarjaan 2016! Varmaa sisäpiirin tietoa kuten täällä katsomossa yleensäkin! :) Sarjan paras 1.kenttä siivittää karhut huimaan lentoon keväkaudella!

    • autonratista

      Tottakai seurataan, hieno vieras voitto lauantainakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe