Hymy-lehden vapaamuurarilista 2013

Sidonnaisuudet julki

Tämänpäiväisessä Hymy-lehden paperiversiossa on listattuna tuorein lehden käsiinsä saama lista vapaamuurareista. Listausta on lehdessä 20 sivun verran.

Tässä pari kamerakuvan tasoista maistiaista alkupäästä.
http://aijaa.com/MW9j6m
http://aijaa.com/AiBJ3m

Tuossa on aikamoinen kahlaaminen ennen kuin koko 20 sivua on vapaaehtoisvoimin käyty läpi. Tekstintunnistuksen tms. menetelmän kanssa päivitetyt nimet saadaan nettiin.

Onhan se hyvä saada tietää vaikka oikeudenkäyntiasiassa että onko omaa juttua käsittelemässä vapaamuurariuden ehtoihin ja sitovuuksiin valan tehnyt tuomari vaiko normaali tuomari.

Tsekkasin että pääministeri Kataisen isän nimi on entisessä Vuorelan looshissaan edelleen. Itse Kataisen nimeä ei löydy sen paremmin Espoon, Tampereen kuin Helsinginkään listalta.

Monet poliitikoistahan ovat juuri tästä syytä ulkomaisten looshien jäseninä. Kuten Mauno Koiviosto Tukholman looshissa, nimeä ei sieltä niin vaan ole saatavissa julki.

55

4376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikku juttu

      suomen listoilla on pikku nimiä vuodesta toiseen.

      • Anonyymi

        Korkeimpien tasojen vapaamuurarien nimet on aina salaisia.

        esim Stubb...


    • HUOMIO!!!

      YLLÄPITO! POISTAKAA ALOITUS!

      • 43242345235235

        Yhteiskunnallisissa toimissa, kuten tuomarit, kunnanjohtajat, ja muut virkamiehet, salaseuroihin liittymien ja osallistuminen on perustuslaissa kielletty.

        KRP asialle vaan, paitsi jos KRP:n on myös salaseuralainen eli salaliittolainen.


      • näkyu olleen
        43242345235235 kirjoitti:

        Yhteiskunnallisissa toimissa, kuten tuomarit, kunnanjohtajat, ja muut virkamiehet, salaseuroihin liittymien ja osallistuminen on perustuslaissa kielletty.

        KRP asialle vaan, paitsi jos KRP:n on myös salaseuralainen eli salaliittolainen.

        Krp:n entinen johtaja Laento oli listoilla edellisissä julkaistuissa nimilistoissa.


      • Palleja on
        näkyu olleen kirjoitti:

        Krp:n entinen johtaja Laento oli listoilla edellisissä julkaistuissa nimilistoissa.

        Loistojuttu. KRP:n johto, suuri osa ministereistä ja Korkeimman oikeuden tuomarit ym. ym.


      • mieli pide
        Palleja on kirjoitti:

        Loistojuttu. KRP:n johto, suuri osa ministereistä ja Korkeimman oikeuden tuomarit ym. ym.

        niin mitä olete mieltä onk o sala seuralaiset hitlereitä?


    • marttakerhoille no!

      Luuletteko ihan tosiaan, että tuossa on kaikki ja ne jotka eivät ole halunnut niitä paljasta onhan kyse jokinlaisesta salaseura toiminnasta.

    • B S
    • kysyvä?

      Paljonko maksaa Hymyn irtonumero? En muistanutkaan että se lista tuli tänään... edellisessä listassa oli paljon väkeä työpaikaltani (sairaala) ja siksi tuo lista kiinnostaisi...

      • Jalogekko

        Hinnasta en tiedä mutta kuulemma ;o) Hymyn myynti lisääntyy aina viidellä tuhannella kun rapparit tarkistavat että se nimi oli oikein kirjoitettu.


    • Kindermunat

      Ajattelin ruveta vapaamuurariksi,mutta kuulin siitä munien tervaamisesta niin jätin väliin.

      • Typeryyksiin kyllään

        Vapaamuurariksi ei "ruveta" varsinkaan noilla luuloilla / huumorintajulla / logiikalla, missä ikiteekkareiden snapsipullon jälkeinen saunariitti liitetään moraalioppiin ja itsensä kehittämiseen. Aloita genitaalien huljuttelu vaikka yrttiteellä, niin tuntuu johonkin alkaminen ainakin sivistyneemmältä. Ja voithan sitten perustaa vaikka sisaryhteisön.


      • dokument

        Pahempaa kuin munien tervaaminen, on sr, etta vapaamuurarit palvoo menoissaan lusiferia, joka paljastuu ylimmalle asteelle paastessa.


    • Jokamies

      Jos viitsii tarkistaa asiat vaikkapa paikallisesta kirjastosta huomaa että MOT:n dokumentti oli taas sieltä heikommasta päästä.

      Toisaalta se tarjosi ihmisille sirkushuvia arjenharmauteen, joten kait silläkin jokin tarkoitus sitten oli.

      • iigor

        Kuuluuko Putin Vapaamuurareihin? Entä Tarja Halonen, hän on enempi vapaamuurari luonteeltaan, kuin mikään martta-kerholainen!


    • Semmoinen salaseura

      Sellainen salaperäisyys nimiin myös saattaa liittyä (tiedän tapauksia), että henkilö ei käytä vapaamuurarilistoissa omaa etunimeään vaan toista tai kolmatta etunimeään. Tällainen tuli vastaan aiemmissa listoissa useamman kuin yhden nimen kohdalla. Kyse oli pankkien valvontaa suorittavista henkilöistä eräässä pankkiryhmittymässä.

    • ..............

      Onko se pelkkä homostelukerho missä tervataan munia vai pääseekö sinne naisia mukaan?

    • Äly hoi

      Jokamies, olet rappari..MOT kertoi niinkuiin asiat ovat - me muut ihmiset pidämme valehtelua pahimman laadun heikkoutena.

      Vamaamuurarien jumaluus toteutuu neitsytnaisen ja miehen yhtyessä...eivät ole homoja vaan naistenmiehiä. Valehtelu ja muu moraalittomuus lisääntyy ylemmille asteille siirryttäessä.

      Ja täältä ei tarvitse poistaa mitään - Suomessa on sananvapaus!!

      On mielestestäni lainvastaista että korkeita tuomareita ja KRP:n johtajia kuuluu tällaiseen suosimis, hpakana- ja loitsuseuraan!!!

    • Äly hoi

      NIin tai siis paholaiseen uskotaan eli totuus on muuta kuin pakanallinen.

    • Vai kuinka??

      Eikö valtaan aina yhdistetä pienimunaisuuus esim:Monille auto on munanjatke siinä tervauksessa on varmaan kyse siitä?

    • Greta Garbos kusin

      Kivaa että salaseuran jäsenlista on julkinen. Hymy on julkaissut sen joka toinen vuosi ja Apu sitten välivuosina. Yhdstyksen merkitys korostuu tällä tavoin vuodesta toiseen, ja salaperäisyys senkun kasvaa.

    • Se suhmuroinnista
    • Ex-suomalainen

      Laita nyt loputkin sivut, jos viitsit. Hyvin noista selvän saa. Täällä missä asun, ei Hyny-lehteä saa mistään.

      • ...

        Joo, odotellaan...


    • ...

      CODEX MAGICA

      Texe Marrs

      Suomentanut: Pasi Toivonen


      Esipuhe

      Okkultistinen käsikirjoitus -- kolossaalinen ja hirmuinen salaliitto


      "Mutta salli kaikkien valheiden Hengen kimaltelevan magian tekojen kera sokaista sinut. Sitten minä sidon sinut."

      - The Devil, Faust Play by Goethe (1749-1832)

      He ovat kaikkialla. älykkäästi naamioituina. Televisiossa, ujutettuna aikakauslehtiin, sekä piileskellen voimallisissa mainoksissa. Joskus he ovat hienovaraisia ja psykologisen ärsykekynnyksen alittavia, toisinaan selkeitä, provokatiivisia ja mielen taivuttavia käytännössä.

      Oudot symbolit, merkit, loitsut, talismaanit, ja kädenpuristukset jotka ohjelmoivat ja kontrolloivat meidän mieliämme.

      Henry Makow, viisas keksijä ja sanataituri, sanoo että he ovat saatanallisen salaliiton avain-komponentteja joka nyt kohtaa meitä maksimaalisella voimalla ja pahuudella.

      "Tämä saatanallinen salaliitto," Makow varoittaa, "menestyy ainoastaan siksi että ihmiset eivät pysty uskomaan että jotakin näin kolossaalista ja hirmuista (tai: luonnotonta) on todella olemassa." [1]

      Maailma käy kamppailua meidän sieluistamme. Ihmiset jotka tuottavat tavaroita, väkivaltaa ja seksiä eivät toimi sattumanvaraisesti, 'kaikkea mikä myy' -periaatteella. Heillä on vapaamuurareiden symboleja logoissaan. Ylimmällä askelmalla olevat pelaajat seuraavat okkulttista käsikirjoitusta jonka on tarkoitus orjuuttaa meidän ruumiimme ja sielumme. He ovat rakentamassa valtaisaa vankilaa joka pohjautuu heidän omaan henkiseen helvettiinsä. Tämä on se Uusi maailmanjärjestys; me olemme sen vankeja. [2]

      "Se on, käytännössä, saatanallista totuttamista", Makow painottaa, ja me olemme kaikki lukittuina vankilan luokkahuoneisiin samalla kun tätä henkistä myrkkyä annostellaan meille 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa.

      Psykologinen matriisi

      Tässä silmät avaavassa kirjassa, sinä huomaat kuinka tarkkoja ja oikeita ovat Hra. Makowin sekä muutaman muun henkilön varoitukset. Useimmat ihmiset, tietysti, ovat vajonneet jo liian syvälle, heidän mielensä ovat niin okkultismin pyyhkimiä joka on hankittu vuosikymmenten propagandan myötä, että he eivät enää kykene käsittämään todellisuutta. Suurin osa on jäänyt kiinni jonkinlaiseen psykologiseen matriisiin. Traagisesti, sadoista miljoonista ihmisistä, on tullut 'Manchurialaisia kandidaatteja'.

      He syövät, hengittävät, liikkuvat ja nukkuvat aivan kuin transsissa. Turtuneena, kykenemättömänä reagoimaan, he ovat kuten Pontius Pilatus joka, kohdatessaan Jeesuksen Kristuksen joka seisoi hänen edessään, Totuuden henkilöitymän, esitti Kristukselle kysymyksen: "Mikä on totuus?"

      Tuota, näiden yli kuudensadan sivun sisällä, on totuus. Täällä sinä näet kuvia monista ihmiskunnan historian muovaajista, sekä muinaisista että moderneista, kun he salaa kommunikoivat merkkien ja symbolien kautta. Luonnollisesti, eliitti ei pidä siitä että heidän likaiset tekonsa paljastetaan. He, ja heidän vaiennetut kätyrinsä, jotka "en näe pahuutta, en kuule pahuutta" -- yhteiskunnan massat -- voidaan odottaa nousevan puolustamaan itseään ja kiistävän kaiken. Silmänkääntötempulla, he tekevät kaikkensa kääntääkseen huomiosi toisaalle.

      "Kuvat on otettu pois asiayhteydestä," he protestoivat. "Kuvat eivät ole sellaisia miltä ne näyttävät."

      "Tämä, kuuntele meitä," he rukoilevat, "ei ole sitä miltä se näyttää. Salli meidän selittää se kaikki sinulle."

      "Älä ole liian kiireinen antamaa tuomiotasi," he itkevät. "Sinä ja minä tiedämme että salaliittoja ei todellisuudessa ole olemassa. Kaikki on hyvin, mikään ei ole pielessä. Se on kaikki sattumaa, ei mitään syytä olla tyytymätön."

      "Uskotko sinä valehteleviin silmiisi?"

      Heidän heikot ja idioottimaiset protestoinnit muistuttavat meitä tästä kuuluisasta TV-koomikosta, Groucho Marxista. Groucho nautti kertoa yhä uudestaan tarinaa säikähtäneestä vaimosta joka tuli kotiin löytääkseen miehensä vuoteesta toisen naisen kanssa. "Tämä ei ole sitä mitä sinä luulet," hän vakuutti naiselle. "Uskotko sinä siihen mitä minä kerron sinulle, vai uskotko sinä valehteleviin silmiisi?"

      Luojan kiitos meidän ei tarvitse enää uskoa mitä he, Illuminati ja heidän valehtelevat seuralaisensa mediassa ja hallituksessa kertovat meille. Me voimme siirtää heidän propagandansa syrjään ja nähdä varsinaiset todisteet totuuden prisman läpi omin silmin. Tämä kirja on yli kahden vuosikymmenen tutkimusten tulos. Minä uskon että se puhuu itse itsestään. Kuvat, piirrokset, ja todisteet joita nämä sivut sisältävät, todistavat mielestäni hirmuisesta salaliitosta joka ympäröi meitä.

      • oululainen3

        Jorma Terentjeff ja Veikko Lesonen näyttävät olevan tuossa vuoden 2008 listalla. Terentjeffhän on tuossa Leijonan luola ohjelmassa. Pääseeköhän sitä kautta jäseneksi ?


    • Loput muurarit

      Hymy-lehti on ollut nyt myynnissä viikon verran. Todennäköisesti ne jotka halusivat lehden juuri Vapaamuurarilistan perusteella ostaa ovat irtonumeronsa jo ostaneet. Ei sentään haluta torpata Hymy-lehdeltä motivaatiota julkistaa listojansa vielä myöhempinäkin vuosina:)

      Tässä lisää Vapaamuurarilistalaisia:
      Sivu 1/20 http://aijaa.com/MW9j6m
      Sivu 2/20 http://aijaa.com/AiBJ3m
      Sivu 3/20 http://aijaa.com/lv0M07
      Sivu 4/20 http://aijaa.com/MukJSu
      Sivu 5/20 http://aijaa.com/bma8GE
      Sivu 6/20 http://aijaa.com/LqSTgD
      Sivu 7/20 http://aijaa.com/hj1Rbs
      Sivu 8/20 http://aijaa.com/jK1B94
      Sivu 9/20 http://aijaa.com/I6PHxP
      Sivu 10/20 http://aijaa.com/IUnQuR
      Sivu 11/20 http://aijaa.com/C3GcTa
      Sivu 12/20 http://aijaa.com/68mOEY
      Sivu 13/20 http://aijaa.com/bqcYMO
      Sivu 14/20 http://aijaa.com/XLPL4q
      Sivu 15/20 http://aijaa.com/EeJsbK
      Sivu 16/20 http://aijaa.com/zxsagW
      Sivu 17/20 http://aijaa.com/BsJDni
      Sivu 18/20 http://aijaa.com/AOBuJU
      Sivu 19/20 http://aijaa.com/zGZeri
      Sivu 20/20 http://aijaa.com/2zowCd

      Ottakaa lista talteen ketä kiinnostaa. Saattaa kadota täältä aika nopeastikin.

      • Me OLEMME olemassa!!

        Ei katoa koska haluamme nimemme julkisuuteen.


      • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

        ohops sieltähän löytyi jyrki katainen matti vanhanen ja juha sipilä ja presidentti niinistö sekä esim. hjallis harkimo! Eipä kyllä yllättänyt. Mutta miksi he palvovat luciferia???


      • dokument
        ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kirjoitti:

        ohops sieltähän löytyi jyrki katainen matti vanhanen ja juha sipilä ja presidentti niinistö sekä esim. hjallis harkimo! Eipä kyllä yllättänyt. Mutta miksi he palvovat luciferia???

        Eikos Niiniston pitanyt olla Jumalan puolella? Miksi han on lusiferin joukoissa?


    • Jännä kisa!

      Niin myös me. Täälä sitä jeesuksen joukot katselee kiväärintähtäimen ylitte lusiferin joukkojen puolelle.

      Toisia on vaan vaivaset 7.000, että kuinka ne mahtaa kisassa pärjätä?

      Vaikka olisi kuinla rahaakin takana, niin henki lähtee silti ihan samanlaisella napsauksella kuin rikkaammaltakin.

      • Tahtomme on

        Oolette4 yhteiskunnan alimmilla palleilla. Me olemme teidän korkeimpia pomojanne aikamoisella todennäköisyydellä. Höpiskää vain ja onhan se meidänkin tahtomme. Höpisette mitä me tahdomme ja ujutamme teidän mieliinne TV:n ja tämänkin median kautta.


    • Itkusta porukkaa

      Kyllä nuo esiliinamiehet tunnetaan. Naiset ei edes olisi niin typeriä että omalla vapaa-ajallansa alkaisi pukeutumaan joukkomurhaajien suosimiin esiliinakuoseihin..
      http://1.bp.blogspot.com/-zMGb8FnZ-hg/TivTlaVmwcI/AAAAAAAAGOE/aJHNinDoOlI/s1600/anders-behring-breivik freemason.jpg

      Kaikki surkimuksetkin kokoomuslaiset pääsee Vapaamuurareihin ja otetaan mukaan. Kun vaan pari entistä surkimusta ja vapaamuuraria suosittelee. Ei siellä mitään pätevyysvaatimuksia ole.

      Helkkarin säikkyä väkeä siellä on. Menevät heti kummalliseen säikähtäneeseen takalukkoon kun tulee hiukan kysymystä että kuinkas niitä teidän harppeja ja suorakulmia siellä nyt taas käytettiinkään.

      • OuJEEE

        Pääasia että kohta menemme NATOON. Muuklla ei sitten olekaan mitään väliä kun Suuri Suunnitelma toteutuu.


    • Jeps mennään

      Kaunis on kuolla, kun joukkosi eessä
      urhona kaadut, taistellen puolesta GLOBAALIN,
      puolesta UNIVERSAALIUDEN.
      Hehkuvin mielin puoltaan nouse syntymämaatas,
      riemuiten lastesi vuoks' uhriksi henkesi suo!
      Eespäin voittohon siis, te sankarit vahvat ja nuoret!
      Väistymys mielistä pois! Pelvosta tunnetta ei!

      Joukon maine mustuvi aina,
      kun vimmassa taiston nuorien eessä sä vaan
      vanhuksen kuolevan näät.
      Nuorukaiselle kuolla kuuluu, kun hällä vielä
      kutrissa tuoksuavat, nuorteat kukkaset on.
      Naisista kaunein, miehistä uljain aina hän olkoon;
      taistossa kaatuen hän kaunis on kuolossa myös.

    • HIIULIHEII

      Tällä hengennostatuskampanja ennennäkemättömästi menossa. '


      KAIKKI MUKAAN. HURAA GLOBAALIT UNIVERSAALIT AATTEET.

      KOLMINKERTAINEN ELÄKÖÖNHUUTO IIHANAAA.

    • Poikasten kuviot

      >> Pääasia että kohta menemme NATOON. Muuklla ei sitten olekaan mitään väliä kun Suuri Suunnitelma toteutuu.

      ihan oikeesti, tietenkään Amerikkaa ja amerikkalasia pankkiireja ei voisi pennin vertaa kiinnostaa onko Suomi Natossa vai ei. Se suuri suunnitelma on kyllä ihan toisaalla.

      Hyvä että taas tälläkin heitollasi paljastit että olet täydellisen tietämätön mistään suuremmista kuvioista.

      Suurissa kuvioissa ei kellään ole turvapaikkaa, kenenkään jakkara ei ole varma. Mitään omaa paikkaa itsellensä ei pysty ennalta varmistelemaan. Ei tiedä kummalla puolella aitaa kukakin satunnaisesti sattuu jäämään henkiin, kun tässä ne isommat rytinät alkaa.

    • http://www.youtube.com/watch?v=2Z50D7Uovb4

      Vainojen virmat, oi vaietkaa.
      Rapparit, ryöstäjät, kaijotkaa!
      Miekkaa ei tarvis, tarmoa vaan,
      puolesta hengen ja heimon ja maan

      Meidän on uudesta luotava maa,
      raukat vaan menköhöt merten taa!

    • Onko lipponen
    • hyväveli-maantapa

      Mitä! Onko nämä ketkut ulkomaisissa loosseissa jottei näkyisi tiedot miten kansaa kusetetaan suuen huijauksen muodossa jossa tarkoituksena on yhdistää kaikki saman päätäntävallan alle. Kriisit voi olla yksi tekosyy saada liitettyä/yhdistettyä lisää kansoja kusetuksen piiriin. Tämä paljon puhuttu "uusi maailmanjärjestys" on vapaamuurareitten suunnitelma.

      • taitaa olla

        myyty loppuun Hymy-lehden nummerot kohta..


      • suuri cusetus
        taitaa olla kirjoitti:

        myyty loppuun Hymy-lehden nummerot kohta..

        Aivan oikein! Voimmeko luottaa enää mihinkään yhteiskunnassa jos kohta kaikki päättäjät ym kuuluu salaseuraan ja vielä niin että nimikään ei näy koska ovat ulkomaisessa lossissa? EI h..tti! Ja muka moottoripyöräjengit pitäisi kieltää rikollisjärjestöinä..!!


      • bilderberg-jutta
        suuri cusetus kirjoitti:

        Aivan oikein! Voimmeko luottaa enää mihinkään yhteiskunnassa jos kohta kaikki päättäjät ym kuuluu salaseuraan ja vielä niin että nimikään ei näy koska ovat ulkomaisessa lossissa? EI h..tti! Ja muka moottoripyöräjengit pitäisi kieltää rikollisjärjestöinä..!!

        miksi Jutta tramppaa joka vuosi kansan rahoilla
        http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2013/06/jutta-urpilainen-bilderberg-kokoukseen.html

        viimevuonna kävi ja taas..salaa, ei kerro mitä siellä puuhataan, vaikka verorahoilla
        matkustelee!


      • dokument

        Saatana toimii heidan kauttaan vieden heidat kerran ikuiseen helvettiin, jos eivat ymmarra Jumalan puoleen kaantya.


    • ei kuulu rahvaalle
      • tietenkään

        Ei kaikki anna nimeään tuohon.


      • muurin murtaja
        tietenkään kirjoitti:

        Ei kaikki anna nimeään tuohon.

        Todella hyvin salainen seura!


    • sairasta!

      Kyllä pitää olla sairas ihminen, jos tuollaiseen paholaisen kerhoon liittyy...ja niitä on noin paljon. Sama porukka on halunnut mielisairaalat lakkautettaviksi, kun itse kuuluisivat sinne potilaiksi.

      Noilla Hymyn listoilla ei kyllä ole kuin ne alimman kastin kerhonjäsenet.

      • dokument

        Koska heidan herransa on pahuuden henki, kun taas Jumala on hyvyys ja kaiken terveyden keskus


    • kylläkyllä
    • rudolf valentino

      Hirveän mielenkiintoista. Onkos jäsenmaksu suur? Liityn heti kerhoon, jos muija suostuu. martta-kerhossa olenkin jo, ja metsästys kerhossa ja shakkikerhossa.
      Kirjakerhoonkin liityin justiinsa.

      • Totuuskomissio!

        Vapaamuurarit ovat yhtenäinen kansainvälinen kopla joka on kaikkialla maailmalla ratkaisevasti päätöksenteossa ja hyödyn ottajina!

        Oksettavinta , että siihen kuuluu tuomareita,lääkäreitä jne. Siitä voi ainakin oikeuslaitoksen kohdalla jokainen vetää omat johtopäätöksensä, kytkökset ovat olemassa ja laki on niin kuin itse kullekkin luetaan!

        Eli päätökset vaihtelevat yhteiskunnallisesta asemasta riippuen. Otetaan nyt taas vaikka vaalirahakohu, liikemiehet yrittivät ostaa itselleen suotuisat päättäjät eduskunnan ja hallituksen riveihin.
        No, näyttää siltä jotta onnistuivat kun katsotaan mitä viime vuosina on päätetty.

        Vapaamuurarit kuuluisi ehdottomasti kiellettyjen listalle siinä missä rikolliset moottoripyöräjengitkin. Lieneekö niidenkin jäsenissä vapaamuurareita??


    • Roskasakki koolla

      Suomen Arkkipiispa Mäkinen on Vapaamuurari. Samoin kesällä eläkkeelle jäävä Puolustusvoimien komentaja.

      Jotakin kicksejä ne tuosta nahkaesiliiinansa kantamisesta saa. Ainakin kivat virat ylimmille johtopaikoille. Virkeheitto vapaamuurari Esko Ahokin sai hänelle varta vasten perustetun suojatyöviran, mukaan söhläämään ja makoilemaan idänkaupan tiimoilla.
      http://www.talouselama.fi/uutiset/esko aho vetamaan suomen oligarkkitoimistoa kokkila suurenmoinen mies/a2186097

      Hesarin julkisesti Vapaamuurarien jäseneksi nimeämä Ilpo Kokkila vielä kehui Ahoa:"Suurenmoinen mies".

      Hyi hel-vetti sentään tuota muurarien kuonasakkia.

    • sumentunutta

      Kylläpä täällä on lapsellista sakkia liikkeellä!
      Muistan, kuinka isääni kerran kysyttiin mukaan. Asialla oli hänen senaikainen pomonsa, jonka kanssa olivat kavereita. Isäni kieltäytyi, koska on sellainen kaveri, että ei välttämättä jaksaisi istua luontoaan parantelemassa (luonnekysymys). Sen sijaan muistan varsin hyvin, kuinka mukava herrasmies isäni rapparikaveri oli. Ottivat aina kohtuudella hyvää konjakkia ja ikinä en humalassa nähnyt häntäkään. Oli avoin ja tykkäsi sakista, minuakin hoiti "lapsenlikkana" kerran.

      Suurin osa kielteisten kommenttien kirjoittajista tulkitsee kristinuskoa väärin, silti he käyttävät Jeesusta argumenttiensa perusteena. Suurin osa vaipuu niihin sudenkuoppiin, joista Jeesus nimenomaan varoitti (mm. tuomitseminen tietämättä mitään asiasta)..

      Henk.koht. En koskaan ole nähnyt kriminaalia rapparia (ja olen muutaman nähnyt). Olen muuten nainen, enkä suinkaan rappari itse.Tuntemani tyypit ovat esimerkillisiä mm. työssään ja elämässään. Mitä se heitä liikuttaa, jos jotkut takakammarin pojat kateuksissaan haukkuvat munan tervaajiksi tai Bahometin palvojiksi.
      Kenellä ne pienet genitaalit nyt olikaan?? Miestä valitessa ottaisin hetkessä kunniallisen rapparin, en suinkaan valitsisi tuomitsevaa takakammarin poikaa!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10142
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2934
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      192
      2747
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1556
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe