Wow-travel kiertäkää kaukaa

Pettynyt hyväusk.

Hei, täällä ollaan Turkissa Wow-travelin järjestämällä reissulla, johon sisältyi reissu Pamukkaleen. Matkaa varatessamme kirjoitimme wow-travelille ja grouponille, että emme osallistu pamukkale bussimatkailuun ja varmistimme, että 70€ hlö tulee lisäkuluja jos ei retkelle lähdetä. No annas olla kun ollaan täällä perillä, niin eiköhän meiltä itseään matkaopaaksi kutsuva ammattihuijari karhua sen 140€ (2hlöä) lisäksi 120€ hotellihuoneesta siltä ajalta kun osa porukasta on siellä Pamukkalessa...melkoista touhua. Pakko myydään illallispaketteja ym, valehtelemalla paikallisesta hintatasosta, opas jopa kehtasi sanoa, että Jasmin beachillä(hotelli jossa oltiin)illallinen maksaa 25€, että kannattaa ottaa kun nyt saa halvemmalla. Tosiasiassa illallinen hotellin ravintolassa on15€... valehteli myös että muita ruokapaikkoja ei ole kilometrien säteellä...tien toisella puolella on heti 2 ravintolaa, joista toisessa käytiin ja hinta oli kohdillaan ja myös ruoka. Hallelujaa jos täältä päästään kotiin ilman, että tämä "matkatoimiston"väki ei ryöstä meitä, niin en kuuna päivänä unohda manita joka ainoalle matkaasuunnittelevalle, että kiertää tämän huijarilafkan kaukaa. Aika pirun paljon on tullut reissattua ja nähtyä jos jonkinlaista yrittäjää, mutta tässä tuli nyt pohjat. Wow-travelilta eivät vastanneet mitään kun laiton postia ja ihmettelin,että miten meidät heitetään pihalle hotellista vaikka olemme maksaneet sopimuksen mukaisesti sen 140€ kun emme osallistuneet retkelle, eivät vaivaudu edes vastaamaan. Grouponilta käskettiin ottaa yhteyttä wow-traveliin joka on matkan järjestänyt, jotenka nyt on vaan ilmeisesti pakko niellä tappio.. Voin kertoa, että lomafiilis on aika nollissa. Toivottavasti te muut suomalaiset olette fiksumpia ja vältytte tällaselta mielipahalta. Tästä lomasta ei todella tullut halpaa lomaa sesongin ilkopuolella vaan samalla rahalla olisimme päässeet hyvän mielen lomalle jonkun kunnollisen matkanjärjestäjän kautta tai omatoimilomaillen.

8

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lämpöön

      Hei te pettyneet! Täällä toiset samalla matkalla olleet. Kyllä tosiaan wowin puolesta ryöstettiin rahat meiltä pois, ja jäikin vaivaamaan ettei tullut kysyttyä suoraan hotellista paljon nämä eri ruokailupaketit maksavat. Taisi wowin opas vetää aika hyvinkin välistä. Ja mitään kuittejahan emme maksuista saaneet.
      Huomasin jo ennen matkaa että wow ei vastaa meileihin, kun kyselin ruokailujen hintoja, joten on aika epätoivoista alkaa sieltä tätä asiaa selvittämään. Groupon onkin tässä tapauksessa ainut taho, joka pystyy ottaa näistä hinnoista ja maksuista selvää - ja luulisi heillä matkan myyjänä myös olevan siihen velvollisuus.
      Wowin puolelta kaikinpuolin ala-arvoista toimintaa!
      Me maksoimme matkan ostohinnan lisäksi 350€/hlö all inclusivesta, joka sisälsi tuon 70€ kun jäimme pois Pamukkalen retkestä. Viikon kokonaishinnaksi tuli siis noin 610€ per hlö.
      Se että keksivät tuon ylimääräisen 60€ maksun siitä että jää hotelliin, oli kyllä puhdasta huijausta! Ilmeisemmin näitä paketteja oli meille kaupattu hyvin sekavasti eri hinnoilla, riippuen siitä kuka jaksoi tapella asiasta ja kuka ei. Oliskin kiva että tänne ilmaantuu muidenkin matkalaisten kommentteja siitä, kuka maksoi mitäkin ja millä sisällöllä. Ilmeisemmin wowin ja hotellin antamat ruokailuhinnat ovat erilaiset!
      Meille jäi lomasta kuitenkin hyvä fiilis, koska emme osallistuneet mihinkään retkiohjelmaan, otimme ilon irti all inclusivesta, allasalueesta ja teimme dolmusbusseilla omatoimiretkiä Alanyaan ja Sideen.

      • Ankara Turkki

        Pettynyt hyväuskoinen ja Lämpöön!

        Miksi ihmeessä ette ottaneet halpaa äkkilähtöä, johon ei kuulu mitään retkiä? Jos todellakin haluaa oleskella hotellialueella niin miksi varata matka, jonka hintaan sisältyvät retket? Ei jummarra.


      • Lämpöön
        Ankara Turkki kirjoitti:

        Pettynyt hyväuskoinen ja Lämpöön!

        Miksi ihmeessä ette ottaneet halpaa äkkilähtöä, johon ei kuulu mitään retkiä? Jos todellakin haluaa oleskella hotellialueella niin miksi varata matka, jonka hintaan sisältyvät retket? Ei jummarra.

        Ankara Turkki, niinpä. Hinta houkutti, jopa tuon 70€ maksun kera siitä ettei lähde kolmeksi päiväksi bussilla kiertelemään maita ja mantuja.
        Se oli tiedossa että all inclusive paketista joutuu jotain maksamaan, tietysti.

        Tässä onkin nyt kysymys pikemmin siitä, että meille matkalla olijoille lämäytettiin yllätäen paikanpäällä pakkomaksettavaksi ylimääräisiä maksuja - jotka eivät kuuluneet matkan hintaan.


    • Lämpöön

      Illallispakettia kaupattiin viikoksi 105€ hintaan (ei sisältänyt juomia).
      Paljonko mahtoi maksaa lounaspaketti?, se meni meiltä ohi.

      • Ankara Turkki

        Ihan tiedoksi, että esim. Finmatkoilla näkyy olevan viikon matka Turkkiin 11-18.4. hinta 215 euroa. Eli jos haluaa vain lämpöön, niin onnistuu halvallakin. Tosin ilmeisesti Finmatkojen äkkilähdöillä on määrittelemätön hotelli, mutta niinhän käytännössä näillä Wow-Travelin matkoillakin.

        Meitäkin harmitti ruokapakettien agressiivinen pakkomyynti. Niinpä ostimme vain pääsylippupaketin 30 e (Kappadokian vaellusmatka). Ateriapaketti ei kyllä lopulta olisi ollut kallis, sillä siihen sisältyivät lounaat ja päivälliset n. 20 e/päivä, pääsyliput 30 e ja turkkilainen ilta 25 e. Niin, ja kaiketi myös viimeisen päivän all inclusive. Syöminen omin päin ei tullut sen halvemmaksi, mutta on tietysti mielenkiintoisempaa kuin syödä hotellissa. Ensi kerralla kyllä otan koko paketin. Kylällä voi tehdä muutakin kuin käydä syömässä. Ja on todellakin mahdollista että hotelli on keskellä ei mitään ja pitää kuitenkin syödä hotellissa.


    • harri7

      Minulla on myös sama retkiohjelmapaperi venäjäksi venäläisitä vai otetaan Kappadokia - Pamukkale retkestä 99 € meiltä 4 hengen perheeltä suomalaisia 199 € henkilö ! siis olisi tullut n800 e lisämaksua ruokapaketit ylihintaan haha. nappasin aineiston kun venäläinen ryhmä tuli hotelliin . Lähetin Wow-traveliin . mitään ei ole kuulunut. Tiedoksi että kysyimme 3 eri retkijärjestäjältä kirtomatkan hintoja olisi onnistunut 65 € / hlö. Oppaalla on katteet kyllä kohdallaan ja röyhkeys.

    • HEI HEI

      Kokemus TURKKI 22.11 VIIKON matka wow-järjestää.KYMPPIMATKAT vastaili nopeasti kysymyksiin kun etukäteen luin näitä juttuja koska hinta 149,,lentoineen ,hyvine hotelleineen ja aamupaloineen,siis tiesin wowin toimintatapoja ja en säikähtänyt ,,ja samat ruokapaketit myytiin ,,3 paikassa yövyttiin ,,,meille paras arcanus oli tosi tosi kallis jos osti kahvi hinta 5ekuppi,,,hotelli hienio ja ruuat mahtavat niihinkin hienouksiin sit pikkuhiljaa kyllästyy mut ostakaa juomia matkalaukkuun valmiiksi,,vettä ym ja drinkkikin 8e,,,pikkuisen omia eväitä niin olo on nautinnollinen,,,juomia ja eväitä ei kannata turvamiehille näytellä ,,,alueelle kun on kielletty omat eväät,,,SITTEN porukassa ollaan paljon ja on kestettävä kenties päihtynyt kova ääninen vanhempi nainen tai mies mut ei ne jaksa joka paäivä riekkua,,bussiin omaa evästä,,,ja lounasta en syöny koko aikana kun ei koko ajan jaksa kun syö tukevan aamupalan,,pientä purtavaa kaupasta ja turkki ei oo enää halpa maa,,paitsi tupakka ,,mausteet,,teet,,oliviituotteet ,nahkatakki ihan ok ja hienoja malleja löytyy,,,noita kannattaa ostaa mut ei ihan heti ekasta kaupasta vaan katsella hintoja ,,,ME oltiin sidessä ARCANUKSESSA ja käytiin mangvatin markkinoilla torstai oli markkinapäivä ,,se katsomisenm arvoista ja piraatti vaatteet on melko laadukkaita ja pitää tinkiä ,,ei agressista porukkaa ja sieltä paikalliset ostaa hedelmät ,,,tee ostettiin sieltä,,on eri makuja mmmon pussissa ja jauheena,,,sit myyjät kerää n15 jjälkeen kojut pois,,SIDESSÄ ,on kiinteet koju ,,tuokin kiva paikka ja siellä halpaa syödä ihan kebab-rullaa ,,n3e,
      KUN oot tiukkana kultakauppakierroksella ja nahkatakkitehtaassa ei oo ongelmii ,,,ilmoita vaan et en OSTA,,
      oppaamme sukry osasi aika hyvin suomea ja oli ihan tosi kiva kun tutustui ,,ehkä heittäytyi välillä tietämättömäksi kun kysy esim pamukkalen sis,pääsymaksuu niin ei tienny mut se on 12,50e,
      ITSE ostin 115 e ruokaillalliset ,,ja vastine oli tosi hyvä rahalle ja olisi sillä rahalla kuulemma saanut syödä lounaat mut pihtasivat tätä tietoa jollekkin oli opas kertonu mut itse en olisi jaksanut edes lounasta syödä,,,

      MATKOJEN aikana ei pysähdelty vaikka markettiin joita joku pyysi ,,oli aika tiukka aikatauli wowilla mennä paikasta toiseen,,paljon oli näillä matkustajia ja paljon saksalaisia ,,,hotelli melkein niitä mut ne vaatii laatuu,,mitä arcanuksesta sai,,,yksi yö meillä DENIKSESSÄ JA Yksi Antalyässä jossain terveyshotelli,,oikei jee ja totta se et nää kohteet on kaukana keskustasta ,,ei niinkään siden kohde ,,,menkää takseilla ,,n7e paikkaam siden torit ,,,isoja takseja ,,domus -bussi 1e..
      LENNOT aikataulussa ,,lentolippuja ei wow lähetä,,passeilla lentoliput ,,,siistit ja ajallaan koneet ilmassa ,,,matkalla sai lasin kylmää juotavaa mut ostaa sai vähän välii jotain,,TUrkkilainen kone,,

      BUSSIT ihan siistejä millä kuljettiin mut ei wctä ja niistä sai ostaa olutta (3e) ja limsaa.

      MINÄ ainakin lähden wowilla ja kymppimatkoilla uudelleen ja varustaudun vielä paremmin jonkunlaisilla omilla eväillä ja ottakaa selvää ja valittakaa paikan päällä ja pyytäkää hyvitystä jo matkalla jo on jotain hampaankolossa ,,,kja ihmetelkää ääneen ,,,MEIL OLI KIVAAA YHDESSÄ SUURIMMAKSI OSAKSI ,,OLI varaopas Anderssonii ,,,ja läppä lensi oppaan kanssa ,,,,VARMASTI

    • Satamatkaa

      No jaa.
      Käytiin viikko ja pidettiin kädet taskussa. 179e henkilö 10e pamukkale sisäänpääsy = viikon kulut. Mistään ei olla saatu yhtä hyvää hinta/laatu suhdetta. Ei edes budjettiomatoimatkalla. Jos olet ääliö, kokematon ja kielitaidoton, niin sitten en suosittele.

      Ps. 1pv eväät reppuun niin aina voi kieltäytyä kiskojien tarjouksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe