Älkää vaan missään nimessä liittykö Elixiaan!

janelliina

Liityin toisen poikani synnytyksen jälkeen elixia tikkurilaan päästäkseni kertyneistä raskauskiloista. Kun aloitin liikunnan siellä innoissani ( ja liityttyäni light-clubiin) minulle ilmeni pahoja jalkaongelmia. Liikunta sattui, enkä pystynyt tekemään kaikkia liikkeitä. No tästä sitten menin lääkärille ja röntgenissä näkyin polven rakenteellinen vika. Toisen jalan päkiän kipuun ei löytynyt selkeää syytä, mutta epäilys on, että hermo voi olla pinteessä siellä. Asialle ei kuitenkaan voida tehdä kuulemma mitään. No sain puolen vuoden liikuntakiellon. Ajattelin, että silloin mulla tulee muutenkin vuoden jäsenyys täyteen, joten irtisanon sen ja siirryn uintiin. Ilmoitin Elixialle asiasta ja tyrmistyin kun siellä sanottiin, että sopimus on jatkunut liikuntakiellon verran eteenpäin, enkä voi irtisanoa sopimusta kuin vasta lokakuussa. siis WTF?!?! En pysty edelleenkään liikkumaan kunnolla, mutta elixia haluaa mulle personal trainerin suunnittelemaan toisenlaisia liikuntamuotoja ja lihasten hallintaa. Eli saan unohtaa uinnit, kun pitää maksaa 132 euroa liikunnasta, jota en halua/pysty harrastamaan aina sinne lokakuulle asti!!! Jos teillä on edes vähäisiä epäilyksiä terveydentilastanne, niin unohtakaa elixia, koska siellä heille kelpaa raha, muttei välitetä ihmisten fyysisestä tilasta. Ihan paska paikka!!!

12

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 69-v

      Minä voisin tulla hieromaan jalkojasi?Jos kerran päkiät on kipeät.

    • vcxvcxvcx

      Kannattaisiko ehkä tarkistaa terveydentilansa ennen kuin sitoutuu noin pitkäksi aikaa? Toisekseen on täysin yleinen käytäntö, että "sairasloma" on maksutonta aikaa ja maksullinen aika jatkuu tuon jälkeen normaalisti sopimuksessa olevan pituuden.

      Toki voi tulla myös yllättäviäkin sairastumisia ja on ikävää jos niiden takia ei pysty jäsenyyttään perumaan. Elixian kuntosalikortin pystyy kuitenkin vuokraamaan toiselle henkilölle. Suosittelen sinua tekemään näin.

      Sinähän et ole kuitenkaan liikuntakyvytön. Salilla pystyy tekemään paljon liikkeitä, jotka eivät rasita polvia mitenkään erityisemmin. Toki jalkojen treenaaminen on olennainen osa salitreeniä.

    • juoksija3

      Minäkin kehottaisin vuokraamaan/myymään jäsenyyden eteenpäin. Ottajia riittä. ;-) Itsekin olen kaksi kertaa vuokrannut Elixia-jäsenyyden itselleni 4 kuukaudeksi kerrallaan. Yhden kerran myös puoleksi vuodeksi toiselta salilta.

    • kfkdkkfkf

      Mikä sun kengän koko on?

    • liik2014

      Elixia-jäsenyyden väliaikainen siirtäminen ei ole ihan noin yksinkertaista kuin vastauksista annetaan ymmärtää. Nykyisillä sopimuksilla se ei ole lainkaan mahdollista ja vaikka olisi sopimus, jolla se onnistuu, ainakin Kampin Elixia yrittää keplotella itsensä siitä irti.

      Suosittelen lukemaan kaiken pienellä kirjoitetun sopimuksesta sen solmimishetkellä ja muistamaan, ettei sanallisesti sovitut asiat päde, jollei niitä ole kirjattu sopimukseen. Toiseksi, kannattaa säilyttää sopimus, koska muuten ainakin minun tapauksessani niitä on pyritty huonontamaan.

      Voitteko kertoa myös kokemuksista: Kun olette vuokranneet itsellenne sopimuksia, mitä tuohon sopimukseen kuuluu? Minä sain pahviläpyskän, mikä tarkoittaa sitä, etten saa varattua tunteja etukäteen enkä pääse nettisovellukseen lainkaan. Kuitenkin sopimuksesta maksetaan täysin sama hinta koko ajan.

      Olen myös todella pettynyt hitaaseen ja huonoon asiakaspalveluun. Viesteihin ei vastata ja jokainen infotiskin takana ollut henkilö on tähän mennessä vastannut eri tavoin kysymyksiini.

    • ejt

      Sinäpä sen sanoit. kannattaa lukea se sopimus läpi ennenkuin nimensä alle kirjoittaa niin ei tule yllätyksiä. Tyhmästä päästä kärsitään sitten ja täällä itketään.

      • rahat pois vaan

        Kyllä tullaan, koska Suomessa ollaan ja totuttu rehelliseen toimintaan. Sitten tulee näitä ketku-ketjuja ulkomailta ja kun vielä toimipisteen vastaavaksi sattuu joku täysi huijari rahan kiilto silmissään, niin tässä on tulos. Täällä on hyvä itkeä, jotta muutkin saavat tietää millainen k....s paikka on kyseessä.

        Huom! Netti sivuillaaan Elixian sopimus on nyt sellainen, että Elixia saa huonontaa ehtoja miten haluaa, katsokaa tarkkkaan kohta 9.


      • Itke keskenäsi

        Tyhmästä päästä kärsii myös Elixia ja Elixian kaikki toimipisteet, kun huiputetaan ja yritetään väkisin pitää asiakkaina! En ymmärrä kuinka noi jotkut nuoret muka yrittäjät kuvittelevat pärjäävänsä Suomessa kusettamalla ja olemalla veemäisiä asiakkaita kohtaan. Toivon että sinäkin kommentoija "etj" tulet vielä itkemään, kun joudut huijauksen uhriksi! Minä kun en väkisin teidän tyhmään paskalafkaanne halunnut.


      • -dfgh
        rahat pois vaan kirjoitti:

        Kyllä tullaan, koska Suomessa ollaan ja totuttu rehelliseen toimintaan. Sitten tulee näitä ketku-ketjuja ulkomailta ja kun vielä toimipisteen vastaavaksi sattuu joku täysi huijari rahan kiilto silmissään, niin tässä on tulos. Täällä on hyvä itkeä, jotta muutkin saavat tietää millainen k....s paikka on kyseessä.

        Huom! Netti sivuillaaan Elixian sopimus on nyt sellainen, että Elixia saa huonontaa ehtoja miten haluaa, katsokaa tarkkkaan kohta 9.

        Huomatkaa "toistaiseksi voimassa" oleva sopimusvaihtoehto. Kahden kuukauden irtisanomisaika ilman selittelyjä ja lääkärintodistuksia.


    • Veetuttaa

      Olen NIIN kypsä omaan Elixian toimipisteeseeen :(
      Kokemuksia Elixian eri toimipisteistä?
      Joku kehui että Motivuksessa paremmat palvelut, pitääkö paikkansa?

      • Kyllä pitää paikkans

        Motivus on Suomalainen, todella ammattitaitoisisa ohjaajia, siellä on kaikkia kivoja uusia lajikokeiluja. Ei pakollista sitouttamista ja melko halpaa. Vaihdan heti kun tuo typerä sopimukseni umpeutuu Elixialla.


    • Juulia1

      Suosittelen crossfitta, siellä kurssi maksaa 400 euroa ja siihen saa vielä 1 kk ilmaiseksi. Isot ketjut rahastaa sikhintoja, näissä pienissä yksityisissä ei rahasteta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe