Yhden yön jutut ja kondomit

dhaze

Yhden yön jutut, jotka haluavat panna paljaaltaan vaikuttavat olevan surullisen yleisiä. Itselläni 2/4 ovat suostuneet _erittäin_ vastentahtoisesti kondomin käyttöön, ja kaveripiirissä yleinen kokemus tuntuu olevan se, että miesten ensimmäinen reaktio on: "onx pakko!?" tai jotain muuta vastaavaa.

Usein kyseiset miekkoset vakuuttelevat omaa terveyttään, mutta hiljenevät yllättävän äkkiä, jos niille mainitsee että MULLA voi olla joku seksitauti. Ihan oikeasti, en ikinäikinäikinä harrastaisi seksiä ilman kumia kenenkään kanssa käymättä niiden kanssa testeissä itse. Enkä todellakaan luota kenenkään kännisen ja kiimaisen nuoren miehen vakuutteluihin, enkä ymmärrä miksi kukaan muukaan luottaisi. Tai miksi näille miehille ei tule mieleen, että ne taudit voivat tarttua niihinkin.

Toivon, että omalle (ja kavereiden) kohdalle on vaan sattunut pari idioottia ja totuus on jotain ihan muuta. Mitä kokemuksia teillä muilla on? Kaikki ilman kortsua paneskelevat miehet (ja naiset, why not) saa myös valottaa ajatuksiaan!

39

4087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vkxvksdk

      Nimim. "Ei helvetti sentään": Et taida olla ihan viksuimmasta päästä, tuo jenna_js viesti oli harvinaisen huono trolli :D

    • 8+4

      >> Enkä todellakaan luota kenenkään kännisen ja kiimaisen nuoren miehen vakuutteluihin, enkä ymmärrä miksi kukaan muukaan luottaisi.

      Eli tällaisessa kontekstissä liikutaan ja haetaan seksuaalisesti nautinnollista hetken suhdetta ja potentiaalisesti lähdetään myös intiimiin kanssakäymiseen. Sitä saa mitä tilaa.

      Kannustaisn ensin laittamaan sen aivan oman arvomaailman ja "seurapiirin" terveelle pohjalle. Siitä on hyvä aloittaa.

      Kannustan aivan ensiksi katsomaan myös sinne ihan omaan peiliin.

    • dhaze

      Ei helvetti sentään: Sä et tosiaankaan älykkään, itseään kunnioittavan naisen miesmatskua. Melkein itkettää.

      8 4: Yhden yön jutuista puhuttaessa yleensä "haetaan seksuaalisesti nautinnollista hetken suhdetta ja potentiaalisesti lähdetään myös intiimiin kanssakäymiseen". Yritän olla lähestymättä liian humalaisia, epäkunnioittavasti käyttäytyviä tai muuten vaan epämiellyttäviä henkilöitä, mutta joskus ihan mukavakin jätkä voi osoittautua hankalaksi kondomeiden kanssa.

      Mulle etusijalla on niin oma, kuin muidenkin terveys. En tiedä, sotiiko omasta kehostaan huolehtiminen ja pitkäaikaisen hyvinvoinnin asettaminen hetkellisen tyydytyksen edelle jotenkin sun arvojasi vastaan, mutta itse koen arvomaailmani olevan ihan kondiksessa.

      Ongelmana onkin se, etteivät kaikki muut ajattele samoin kuin minä. Osalle seksi/paljaaltaan paneminen tuntuu olevan terveyttä tärkeämpää, mitä on vaikea ymmärtää...

    • jepsistäjee

      dhaze, fiksusti kirjoitettu! oon samaa mieltä. jää mies ilman jossei kumi pysy vehkeen päällä !

    • Mies82

      Itse en viitsi vetää Jortikkani päälle mitään tunnelman tappajia, eikä pillukaan tunnu enään samalta kun kiristävä kalvo on välissä. Selvin päin näyttää naisilla moraali olevan korkealla, mutta humalassa kaikki ovat ottaneet Jormani sisäänsä ilman puhettakaan kumista.

      Kyllä tuntuu hyvältä saada naista joka hajareisin odottaa minun tulevan haarojen väliin ja ohjaa kädellään munan oikeaan osoitteeseen. Tulen itse paljon helpommin kumitta ja tykkään jättää muistoksi vieraillustani mällit naisten sisään:)

      • Paljaalla parempi

        Asiaa Mies82, aivan samanlaisia kokemuksia. Selvinpäin ollaan niin siveitä ja moraalisia mutta kun on viinaa päässä ei paljoa kursailla, ilman kumia minäkin olen pannut. Noin joka neljäs vaatinut kumia, muita pannut paljaalla.


    • 21..

      Kyl ne muijat usein huolehtii, ett kondomit päälle.
      Kerran kun otin yhdenillan hoitoa takaapäin, hää neuvoo laittaan kortsuu. Sanoin ett, ai niin ja kaivelin housuni taskusta välinettä. Mul ei sit sattunut taskussa oleen kun vähän jotain karkkipapereita ja niitä siinä hetken hypistelin ja olin laittavani suojusta päälle. Sit annoin mennä, eiks muija huomannut ettei mul oikeesti kortsua ollutkaan. Hää ol kyllä niin valtavan kiimainen ja kostuva ettei varmaan erottanut oman nesteensä mukana mun laukaisemaa satsia aktin päätteeksi. Siitä sitten kohtuullisen äkkiä kotiin lakemaan lapsia ja nukkumaan oman muijan viereeen, tosin suihkun kautta, sillä täytyyhän "ylitöiden " jälkeen peseytyä ennen nukkumaanmenoa.
      Joskus aikoja myöhemmin näin vilaukselta tään muijan ja hää työnteli lastenvaunuja, mut ehkä joku muu oli ollut siihen asialla.

      • Anonyymi

        Sellainen neitsytfantasia :D


    • dhaze

      Ääöälöplkk en vaan pysty ymmärtämään! Mällit on kiva jättää muistoksi naisen sisään, mutta mitä jos itselle jää muistoksi joku ei-niin-kiva juttu. Esimerkiksi joku sellainen ihanuus kuin klamydia tai aids tai tippuri? Oma muija ei varmasti tykkäisi.

      Jos seksi on niin kamalaa kondomin kanssa, niin mä nään tasan kaksi vaihtoehtoa:
      1. ei harrasta seksiä
      2. hankkii vakituisen ja luotettavan (seksi)kumppanin

      • Tarkkuutta tietoihin

      • Seksi on ihanaa

        Millä takaat sen, että kumppani on luotettava? Uskotko hänen sanaansa? Vai seuraatko häntä jatkuvasti kaikkialle minne hän menee?


      • Paljaalla parempi

        Ei pidä mennä sänkyyn jakorasioiden kanssa vaan kilttien kotityttöjen, he eivät ole mitään tautipesiä. Tosin tuleehan noita horatsuja poljettua mutta riski on osa elämää.


      • Mies82
        Paljaalla parempi kirjoitti:

        Ei pidä mennä sänkyyn jakorasioiden kanssa vaan kilttien kotityttöjen, he eivät ole mitään tautipesiä. Tosin tuleehan noita horatsuja poljettua mutta riski on osa elämää.

        Kaikista parhaita ovat 35 naiset, eivät turhasta hötkyily ja nauttivat harvinaisesta herkusta kun ovat saneet lapsista vapaaillan. Ovat ihan märkänä kun kokeilee piikkareita ja repivät vaatteet päältäni pois, jos en riisu niitä nopeasti.

        Horatsut ovat kiihottavia, mikä sen makoisampaa kuin jotakin siideri pissistä panna kunnolla. Saatanan hyvännäköisiä ja tyhmiä kuin saappaat, mutta aina poslareita ja saa roiskia vaikka naamallekin.


      • nekkupekku
        Tarkkuutta tietoihin kirjoitti:

        Ennen sitä AIDS:ia tulee HIV, sillä AIDS on vain HIV:n lopputuote. Kannattaisi ottaa selvää ennenkuin alkaa puhumaan. Onhan sentään netti tietoa täynnä.

        http://www.thl.fi/fi_FI/web/infektiotaudit-fi/hiv

        Ihan miten vaan. Siihen HIViin ei ole vielä tänäpäivänä löydetty parannusta. Ikävä tauti todellakin. Voit heittää hyvästit terveydelle saman tien. Kannattaa ottaa selvää eikä näsäviisastella.


    • händy man :)

      minkäs tekkee kun hyvvää tekkee...!!! ;) vaki pano paras pano....!!

    • Minulla on samoja kokemuksia miehistä ja heidän halukkuudestaan kortsun käyttöön kuin sinulla. Mä olen kyllä aina kertonut miehelle jo etukäteen, ennenkuin edes päästään asunnolle, että jos hän haluaa seksiä mun kanssa, on hänen käytettyvä kortsua. Kaikenlaisia tekosyitä mä olen saanut kuulla sen jälkeen, että miksei mies sitä voisi käyttää; alkaen että se vie tunnon aina siihen, ettei miehellä ole mitään tauteja. Ja kun sitten päästään jomman kumman luokse ja sänkyyn, niin se sama vänkääminen on yleensä alkanut uudestaan. Tai sitten mies räpeltää kortsun rikki ja koettaa saada paljaalla sen varjolla, ettei hänellä ole toista. Siksipä mulla on aina mukana tarpeeksi tuore paketti kortsuja ja yleensä mä itse asetan sen kumin miehelle, niin se tulee oikein paikoilleen. Jaa kyllä kun miehelle antaa oikein kuunnon kyydit niin hän ei edes valita, että hän joutuu roiskimaan liemensä kortsuun.

      • ..................

        Kai sinulla on monia eri kokoja? Peruskumit ei mene kaikille, joillekin ovat liian väljiä ja joillekin ei mahdu päälle.


      • .................. kirjoitti:

        Kai sinulla on monia eri kokoja? Peruskumit ei mene kaikille, joillekin ovat liian väljiä ja joillekin ei mahdu päälle.

        Kotona mulla on kyllä joitakin eri kokoja, mutta ulos lähtiessäni mulla ei ole kuin yhtä kokoa mukana. Jos se koko ei sitten sovikaan sille miehelle tai että siltä mieheltä ei löydy omaa kortsua, niin silloin se mies (ja mä) jäädään ilman naintia. Mä kun en anna naida paljaalla. Joskus, jos mua on kuitenkin kovasti naitattanut, niin mä oon antanut miehen sormettaa mut ja mä olen hoidellut sen miehen käsin. Mä en ota miehen kalua edes suuhuni ilman kortsua. Mutta ehkä sitten joskus, kun mä alan styylaa vakkariin, niin mä voin luopua kortsuvaatimuksestani. Näkee sitten.


    • ........

      En ikinä seurustelisi sellaisen likaisen horon kanssa, joka pitäisi itsestäänselvyytenä, että testeissä käydään koska on tullut nussittua ympäriinsä...

      Minun ei ole koskaan tarvinnut käydä testeissä, koska harrastan seksiä vain sellaisten ihmisten kanssa, joiden sanaan voin luottaa.

      • Mutta jos se, johon sä luotat, on ollutkin jonkun sellaisen kanssa, johon hän on luottanut, mutta saanutkin sukupuolitaudin? Auttaako se luotto siinä vaiheessa, kun sulla alkaa virtsatessa kirveltää tai sulle ilmenee jotain muuta "pientä" vaivaa. Eikö olisi kuitenkin helpompi käyttää sitä kumia?
        Entä jos se, johon sä luotat, ei halua, että ehkäisy sälytetään vain hänen hoidettavakseen? Suostutko sä silloin kortsun käyttöön vai sanotko sä, että ehkäisyn hoitaminen on vain sen toisen ongelma. Että sä et kumia käytä.


    • Menee rikki

      Useimmat muijjat ottavat kyllä esileikin aikana suikkiin ilman kordarii mutta kun tulee panemisen aika niin kordari halutaan kyllä useimmiten päälle. Tuhkaluukkutouhuissa siitä ei olla niin tarkkoja. Mulla vain se ongelma että kalun paksuuden vuoksi niin kortsut tuppaavat repeämään. Siitä olen samaa mieltä että se jostain syystä "tuntuu hyvältä" jättää mällit naisen sisään ja lähteä kotiin. Ajatus siitä että omat siittiöt uiskentelevat kohtua kohti keskenään kisaillen hivelee mieltä. B-rapun tai munnarin jälkeen ajatus ei niin hivele. Tämä lienee jotain geneettistä. lisääntymisviettiä..

      • Paskat sulla ny niin iso ja paksu olla että kumi repee. Ellet musta ole ja niilläkin on kondomi jopa pornofilmeissä. Parempi vaan että tollaset ei lisäänny.



    • mek

      Itse jo yli 50v mies ja aikoinan vietin railakkaan sinkkuajan ja naisia oli ja kumit jäi teini-ikään ja ei ole ollut yhtään seksitaitia koskaan ja muutamassa työterveyden tarkastuksessa on aids tetikin tehty ja ei ole ollut ja aiak huonoa tuuria on jos jotain saa koska moent naiset hoitavat ehkäisyn jollain muulla konstilla ja ei kaikki naisetkaan tykkää kumin kanssa kun miehen kanssa seksiä harastavat

    • Ähkiä

      Kyllä miehellä pitää olla oikeus saada pillut paljaalla ja laskea sisään myös lastit, jos siltä tuntuu. YH-mammat on monesti niin väljiä ettei pillu tunnu miltään kumin kanssa. Kumit on teineille, aikuisten ihmisten niitä pidä käyttää, kunnon naiset huolehtivat ehkäisystä, jos päästävät miehen ähkimään päällensä.

    • Äksä

      Käytän aina yhdenillan naisten kanssa kortsua, kun ei koskaan tiedä kellä on jokin tauti. Naisilla on nykyään useimmiten omat kumit mukana. Ja mono haluaa rullata kumin päälle. Ei se niin paljoa haittaa, kun yleensä saa.

    • gyn hoitaja

      Juu-om tuo tiedetty että aina on niitä jotka eivät sitä kondomia käytä ja suurin tauti mikä jyllää nuorilla ja ylipäätään -on sukupuolitauti klamydia.

    • tarinaaaaaa

      Aloittajalla TODELLA fiksua tekstiä. Voin jakaa myös oman kokemukseni, josta otin todellakin kantapään kautta opikseni.

      Oltiin pääsemässä miehen kanssa hommiin ja mies kysyi, syönkö pillereitä. Sanoin, että syön, mutta pyysin silti kondomia. Mies sitten puhui pitkästi siitä, että miksi emme voi käyttää kortsua (tulee liukastetta, niin kortsu ei pysy paikallaan yms.) ja tässä vaiheessa olisi pitänyt sanoa, että en sitten anna.
      Väitti lisäksi, että on käynyt juuri testeissä eikä mitään ollut. Selitti, että voi vaikka näyttää sen paperin, jossa tulokset.
      No, harrastettiin sitten seksiä ilman kortsua ja noin 4 päivän päästä alkoivat oireet. Alavatsakivut ja kuume ja olin oikeasti kipeä. Laitoin miehelle viestiä, että onko kuitenkin mahdollista, että olisin häneltä jotain saanut ja olisi valehdellut minulle? Kun olen lähes satavarma, että jotain sain häneltä.

      No, mies suuttui suunnattomasti ja rupesi nimittelemään tyhmäksi, dorkaksi yms. ja että edelleenkin on käynyt testeissä ja rupesi syyttämään, että minulla varmaan on jotain ja nyt hänenkin on mentävä uudelleen.

      Kävin testeissä ja sain vastauksen seuraavana päivänä: Klamydia. Soitin miehelle ja ilmoitin asian ja sanoin, että arvasin, että valehteli. Taas sama raivoaminen ja haukkui pennuksi ja kehotti vain menemään kasvamaan jonnekin.

      Sanoin miehelle, että ei tarvitse tosiaan enää ottaa yhteyttä mitenkään. Sanoi,että ei todellakaan haluaisikaan. Sanoi vielä, että menee testeihin eikä hänellä välttämättä edes ole mitään. Todettu, että hän on viimeisin seksikumppanini, että satavarmasti on, koska ei tämä ilmastakaan ole tullut.

      Mutta tosiaan, eniten ottaa päähän miehen käytös :/ Kyseessä siis itseäni vanhempi mies ja kumpikaan ei enää mtn teinejä olla edes.
      Onneksi sain lääkkeet ja aion ottaa opikseni.
      Mutta jaoin tarinani ihan vain, että muistakaa nuoremmatkin käyttää kondomia AINA vaikka mies sanoisi ja väittäisi mitä!

      Harmittaa niin, että olin tyhmä ja uskoin miestä.

      • ne vähän

        Voi olla, että tuo oli oikeasti oireeton hänellä. Käyttäytyminen silti hanurista.

        Usein kyllä unohdetaan käyttää sitä suojaa suuseksissä. Mulkkua ja pillua nuollaan paljaaltaan ja siitä voi hyvin suuhun pipi tarttua. Harva sitä lateksia kun haluaa lipittää.


      • aina kumi
        ne vähän kirjoitti:

        Voi olla, että tuo oli oikeasti oireeton hänellä. Käyttäytyminen silti hanurista.

        Usein kyllä unohdetaan käyttää sitä suojaa suuseksissä. Mulkkua ja pillua nuollaan paljaaltaan ja siitä voi hyvin suuhun pipi tarttua. Harva sitä lateksia kun haluaa lipittää.

        Vaikka olis ollut oireeton, mies silti valehteli että oli vastikään käynyt testeissä. Lukekaa juttu huolella, luetun ymmärtäminen on sitten toisilla vähän niin ja näin... valitettavasti.


    • tyhmeliini

      Mies voi tosiaan olla oireeton tai niin vähäisillä oireilla varustettu, että uskoo vilpittömästi olevansa terve. Katsastakaapa siskot kalun varsi kondylooman varalta. Sain ikuisen riesan. Ja rokotuttakaa tyttärenne ennen kuin alkavat petipuuhiin. Tiedän kyllä (nyt), että HPV ei mitenkään kuolemaksi ole eikä useimmilla aiheuta sen suurempia vaivoja. Satun vain kuulumaan siihen ikävään "tilastosiivuun", joka oikeasti KÄRSII.

    • MEV1

      En oikeasti uskonut, että tuollaisia miehiä on. Luulin aluksi näitä joitakin vastaajia provoiksi, mutta ilmeisesti ei. No saihan tony Viikinki Halmekin äänivyöryn, vaikka oli tyhmä kuin saapas.

      Totta on, että kortsun kanssa ei tunnu niin hyvältä kuin ilman, mutta mun talouden romuttaisi elatusmaksut, ja elämän romuttaisi HIV. Muut taudit olisivat vähintään kiusallisia, kuten herpes joka ei parane ikinä.

      Varmaan osittain näitä sankareita myös pelottaa se, että muna lerpahtaa kortsua asettaessa.

    • Aatumi

      Illalla menasin alkaa panemaan yhdenyön juttua paljaalla, mutta nainen kysyi, että missa vaiheessa laitoit kortsun päälle. Sitten rullasin kiltisti kortsun päälle ja aloin naimaan. Yleensä laitan kortsun päälle heti, kun kalu seisoo.

    • BEM

      Olen itse reilun puolen vuoden aikana ollut ehkä n 15 naisen kanssa sängyssä ja vain 1 on itse ehdottanut kortsua ja samainen kultakimpale on jopa kaivanut sellaisen laukustaan ja laittanut suullaan paikalleen :-)

      Sattumaa tai ei, hän on myöskin ollut paras sängyssä. Harjoitus on varmaan tehnyt mestarin :-).

      • Aatumi

        millasia horoja suomalaisnaiset on, kun 15 olet jo saanut.


      • Anonyymi
        Aatumi kirjoitti:

        millasia horoja suomalaisnaiset on, kun 15 olet jo saanut.

        Aikoinaan panin aikamoista kiertopalkintoa mutta eipä tullu tauteja,siitä viisastuneena en enää jatkan umoisia seikkailuja!
        Joskus oli nuoremoi naine njoka olistahtonu e tlasken sisälle jatiesin ettei ollu sillä enää ehkäsyä,en kuitenkaa nlaskenu ja hyvä niin!
        Nyt ollu oma vaimo jo kohta 10v enkä kadu yhtään ettei tarvi enää käytellä irtonumeroita.
        älkää siistuhotko itteänne ta imuita käytäkää ehkäsyä ja järkeä on paljon halvempaa maksella omista lapsista kun sen YH.n jokaott ija lähti,laskutvaan jäi!


    • Anonyymi

      Testeistä ette mitään saa. Ehkä sen helpotuksen että jos esim klamydia tai joku hiiva. Melkein muut puhekee vasta 10v päästä
      Siinähä selvitätte keltä sait

    • Anonyymi

      Tavallaan mies harvemmin häviää siinä mitään, jos panee ilman kortsua. Seksitaudit tarttuu huomattavasti huonommin naisesta mieheen kuin miehestä naiseen. Ja mieshän ei voi tulla raskaaksi.

      • Anonyymi

        No mistähän ne miet sen hiv.n saa, varmaan uimahalleista, voi tsiisus sentään..


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe