AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Miehen sexitarpeet, tietääkö vaimot? Entä...

Miehen sexitarpeet, tietääkö vaimot? Entä...

21 Vastausta 423 Lukukertaa
Miehen täytyy saada tyydytys ja laukeaminen vähintään viikottain, mieluummin monta kertaa, jopa päivittäin. Jos rakastelette harvemmin. Tiedä että miehesi masturboi.

Kun nainen lähtee kotoa, kyselyn mukaan 40% miehistä on 5:n minuutin päästä netissä katsomassa seksiä.

Julkaistun tutkimuksen mukaan maaliskuussa lähes kaksi miljoonaa suomalaista oli käynyt seksisibuilla. Onko joku niin tyhmä, että luulisi kumppaninsa olevan se ainoa ikäryhmästään joka ei siellä ole vieraillut.

Mitä olette mieltä seksistä?
Mieheni on pervo. Haluaa että päivittäin laukaisisin hänet. Pyytää milloin hieromista, milloin suuhunkin pitäisi ottaa. Pitäisi hillitä ittensä, eikä kaivata muuta.
Mitä pahaa "seksisivuissa" on? Täällä niitä katsotaan välillä ihan yhdessä...
Seksisivuilla miehet saavat väärän kuvan seksistä. Kaikki naiset eivät nauti yhdynnästä. Yhdyntä kuuluu vain lisääntymiseen.
Mies on rakennettu siittämään. Kivekset lyö tulta ja paineet on kovat. Vaimo ei ymmärrä. Masturboin paljon. Nyt kokeilen ammattilais-naisia jatkossa ja jos saan sieltä apua otan vastaan varmasti.
Kun vaimo poistuu kotoa, avaan välittömästi redtuben ja alan hakata tattia.
Kun saan hetken edes aikaa...Vaimo poissa kotoa...Katson iheilemiani Naisia netin kautta. Tottakai runkkaan mielihyvän itselleni. Olenhan mies. Saan netistälin sitä mitä en vaimolta.

Hieronta thai-paikoissa kiinnostaa.

Olisi kiva saada suihinotto? kerran elämässä?

Maksaisin vaikka satasen?
Runkkaan päivittäin, kun naiseni on muualla.Haluan mielessäni panna isoa ihanaa naista. Kunnon Näista? Sellaista mukavaa......?
Haluaako nainen minua? Jonea?Siis jone tässä ok?
Vain mies tietää mitä mies haluaa... ;-)
Me miehet tiedämme, että meistä kukaan ei ole laukeamatta ja pysty kolmea päivää kauemmin olemaan ilman.. Moeti mies itseäsi ja tunnista asia.
nussin itseni kanssa päivittäin.välillä vasemmalla kädellä .tauon jälkeen oikealla-joskus vaihdan lennosta kättä.uuh...ihana suomalainen jorma
Haluan antaa mieheleni seksiä? Kunnolla, otan suuhunkin. Vaikka kaverilta nuolaisen. t. Anneli.
Miehet tarvitsee naista, sellaista mukavaa hierontaa. Kiitos kivalle naiselle. Vaisin maksaa sata e kivalle naiselle kerran viikossa, Onko Miehelle ysyävää`???
On totta että mies haluaaa, sitä kaunista ja rehevää naista taas.Niin minäkin. Isoa ja kivaa. Ollaan yhdessä ja nautitaan.
ai että satasella....halvalla menee.
Kyllä se nyrkkikyllikki taitaa tulla halvemmaksi ja tartuntaa ei tule...
Sitä en ymmärrä vaimossani. Kun en saisi runkkaamalla paineitani päästää, eikä hän suostu päivittäiseen hierontaa antamaan. Pitäisi kai hakea lääkäri-lausunto että miehen pitää laueta. Terve mies ei viikkoa kestä.
Terve mies kestää useita vuosia.
Jos esi-isäsi olisi ollut noin "terve", ei sinua olisi. Pakottava tarve seksiin on luonut elämälle jatkuvuuden.
Kun tutkimuksen mukaan maaliskuussa lähes 2.000.000 suomalaista oli käynyt netin seksisivuilla, mukana varmaan naisiakin? Hyvä kanava purkaa paineitaan?

Onhan netissä niin paljon ja jokaiseen makuun hyvää naistakin nähtävillä, että oma vaimo on syystäkin mustasukkainen. Ihme että seksilehtiä joku vielä ostaa. Kai ne joilla ei ole nettiä.

Vaimo antaa kerran kuukaudessa pimppiä ja taivuttelun jälkeen joskus hieroo enikseni laukeamaan, suihin ei ota ja peppuun ei saa panna (vaikka olisi kireämpi sieltä) Ei ymmärrä että mies tarvii laukeamisen useammin.

Laukaisen itseni netin kautta monta kertaa viikossa jotta paineet helpottavat.

On muuten tutkittu kyselytulos sekin, että sitä kautta saa paremman orgasmin, kuin pumppaamalla vaimon väljää vaginaa.
Katoin minäkin niitä sivuja ja täytyy sanoa että oksetti en tajuu mikä niissä voi miestä kiihottaa. kerta riitti ja kiitti.
Pöljät akat ei tajua että mies,luomakunnan kruunu on mies eli uros.Kaikki kaksijalkaiset saa miehen kuumaksi. Jopa tikapuut ja jopa naapurin Karttusen komia pässi. Se on sitä jatkuvuutta. Jos maailma pyörisi näitten yäk akkojen mukaan niin kohta meitä ei olisi.Ja toisekseen kaikki yäk akat on tolla meiningillä niitä sinkkutyttösiä joille ei miestä löydy sitten etsimälläkään. Itsehän linjasi valitsit.Sinä poikamiestyttö joka ei miestä saa.
Miksi sinä vapaamuurari-HOMO tällaisia avauksia teet?
 /   /  /  / Miehen sexitarpeet, tietääkö vaimot? Entä...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta