AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Kuinka automatisoida sammutuksen pakottaminen?

Kuinka automatisoida sammutuksen pakottaminen?

7 Vastausta 128 Lukukertaa
Hei!

Ukille olisi tarkoitus tehdä tietokoneen sammuttaminen helpoksi. Olen opettanut, että läppärin nappia painamalla sammuu. Mutta nyt huomasin, että se jää monesti kyselemään läpän sulkemisen jälkeen vielä, että "Tämä ohjelma estää tietokoneen sammuttamisen", eikä kone näin sammunutkaan.

Onko olemassa keinoa, että sammuttaminen napista pakottaa automaattisesti sammumaan kaikki ohjelmat? Ei tällä mitään Word-runoja tehdä, että alkaisi surettamaan jos ei muistanu tallentaa.

Käyttöjärjestelmä Windows 8
Ja se on toi nettitikku Mobile Partner, joka estää sammumisen, vaikka se voi sammua ihan mukana siinä.
Tuon ilmoituksen kohdalla pitäsi lukea että sulje kone tästä huolimatta? Näin ainakin Windows 7 versiossa.
Joo kyllä on, mutta etsiskelisin keinoa, että pakottaminen tapahtuisi automaattisesti, eikä tarvitsisi painaa mitään nappeja.

Tilanne on se, että kun hän painaa nappia ja laittaa heti läpän kiinni, niin tilanne on se että se jää siihen ikkunaan, että pakota sammuttaminen vaiko peruuta.
Eikö olisi helpompaa opettaa ukki sammutamaan kone oikein?

Helpoiten ehkä onnistuu kun vaan sulkee kaikki auki olevat ohjelmat ennen koneen sulkemista. Näin olen itsekin tehnyt niin ei ole tullut tuollaisia ilmoituksia.

Ja kannattaa muuten tutustua tähän ohjelmaa:; http://aleksijohansson.net/artikkeli/2012/10/n%C3%A4-palautat-windows-8n-k%C3%A4ynnist%C3%A4-valikon

Se helpottaa Windows 8 käyttöä silleen että tuon avulla koneen saa käynnistymään tuttuun työpöytätilaan ja myös käynnistä valikko palautuu. ( Joka voi tosin tulla seuraavassa Windows 8.1 päivityksessä).
Sitä Windowsin sammumista voi ainakin nopeuttaa, jos uskallat roplata vähän rekisterieditorilla arvoja:omalla vastuulla tietysti :D
Ööööö, mitä ongelmaa tuossa on. Kyllä se kone siitä sammuu kun ne ohjelmat on sulkeutuneet käyttiksen sammuttamina. Jos on joku paska markettirimpula niin voi kestää hetken.

Aika harva läppäriä sammuttaa mistään napista painamalla kun kannen sulkeminen riittää :DDDD, voi jopa säätää, että sammuu tai menee valmius/lepotilaan kun sulkee kannen.

Kannattais siis osata itse ensin, ennen kuin alkaa ketään opettamaan, har har har har
shutdown /s /full /t 0

... Ja tuosta voi ilmeisesti tehdä pikakuvakkeen (voikos 8 vielä?) vaikka työpöydälle (voiko?) jonka nimeää vaarille vaikka "SAMMUTA KONE" niin? Eiköhän se siitä?
 /   /  /  / Kuinka automatisoida sammutuksen pakottaminen?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta