Airsoft aseiden merkit!

AloittelevaKiväristi

Saman tyylinen tutkimus kun Co2 kapselit suomesta (linkki: http://keskustelu.suomi24.fi/node/11519413)

Elikkä tutkimuksessa on nyt merkit mitkä ovat hyviä tai ei. Saa pistää omia arvosanoja tulemaan niin kommentteihin korjataan sitten koko lista uusiksi.

Ennen tutkimusta alottelioille: katsokaa tarkasti aseen merkkiä, jos olette tilaamassa esim ProAirsoftista asetta niin kurkatkaa sen jälkeen samaa tavaraa taiwangunista. Tavarat ovat ihan samaa laatua kun suomessa. Ei tarvi enää kysellä että onko TaiwanGunin tavarat tai muun maan tavarat samoja. OVAT, aivan samoja jos merkki on sama. Kaikki aseet valmistetaan kuitenkin Aasiassa..... (Japani, Kiina, Honggari yms)



Jaan aseet pistooleihin ja sarjatuliaseisiin.

Sarjatuliaseet:

- Marui, markkinoiden paras valmistaja. Hyviä aseita, ehkä vähän yliarvostettuja. Kallis merkki.

- G&G, Yleensä hyvä merkki. Jotkut aseet kuraa. Aika kallista kamaa.

- G&P, Vastatkaa....

- UMAREX, Hienoja aseita, keskiverto kalliita.

- A&K, Kiina keskivertoa vähän parempi, hinta ja laatusuhde hyvä.

- Classic Army, kerotkaa mullakki....

- CYBERGUN, Asepakkaaja yleensä hyvä, jotkut huonoja. Melkeen kaikki aseet halpoja.

- CYMA, Hyvä merkki, kiina merkeistä ehkä paras.

- D-BOYS, Kertokaa.... Halpoja AEG aseita.

- GALAXY, Se pieni MP5K on ihan hyvä, muuten en suosittele.

- ISC, Hienoja aseita, paljon metaalia, semi hinta.

- JING GONG, Paras kiinamerkki alottelioille. Hienoja ja suhteellisen hyviä aseita. Jotkut aseet ovat hassun näköisiä....

- KALASAH, AK asetta tuottava merkkiä, kuullut vaan hyvää. Halpoja jos osaa tilata.

- KING ARMS, aika kallis merkki mutta sisäosat silti huonoja.

- KWA, Tell mee moore....

- Real Sword, Oma suosikki aseet mahtavia, ehkä parempia kun Marui. Tosikallis...

- WE, ....

- WELL, Tarkkuuskiväärit halpoja mutta ihan ok hyviä suoraan laatikosta. Muista Wellin aseista en tiedä.

- ASG, Kertokaa kokemuksia.


Kiire niin pistoolit vähän nopeesti tehty.....


Pistoolit:

- KJ Works, Hyvä ja laadukas pistoolimerkki

- Marui, Hyvä merkki kun yleensä.

- ASG, Dan Wesson revolverit ovat hyviä ja muistaakseni ASG valmistamia. (En ehtinyt tarkistamaan)

- KWJ, Ihan hyviä NBB Pistooleita. Halpoja.

24

4372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Marui = Markkinoiden luotettavin, nykymittapuulla ylihintainen sisäosien kestävyyden perusteella.
      G&G = Kalliin sarjan aseet yksiä parhaimmista vakioaseista ja se maksaa. Muovirunkoiset kuraa.
      G&P = Yhdet parhaista vakioaseista, mutta rattaat ikävä kyllä kummallisen heikot.
      A&K = Hyvät KK:t, muissa M4:ssa ulkoisen viimeistelyn puutetta
      Cyma = Paras kiinalainen.
      Dboys/Kalash = 2. paras kiinalainen, hyvät AK:t ja KAC PDW
      Galaxy = Halvin AEG, virittämisessä heikot kohdat tulee esille
      ICS = Samaa laatua kuin G&G:n kalliit, jaettu rataslaatikko jakaa mielipiteitä
      Jing Gong = Suht paljon muovirunkoisia, mutta hyviä.
      King Arms = Suht hyvät ulko-osat SHS:n sisäosilla
      KWA = Kenties parhaat vakio AEG:t, mutta kuulemma joitain epästandardi osia
      Real Sword = Parhaat aseet ainakin ulkoisesti, sisäosat ei petä
      WE = Tavalliset tais olla hyviä, Katanat muuten paitsi varaosien puute
      Well = Hyvät trk. kivääri viripohjat, kaikki muu pāskaa

      KJW = Hyvät metalliset kaasupistoolit
      Marui = Luotettavia, käyttävät kohtuudella kaasua ja paljon malleja. Metallin puute ainoa heikkous.
      ASG = Revolverit WinGunin valmistamia, eivät tosin käytännöllisiä, muut pāskaa ellei toisin mainita.
      KWC = Hyvät aloittelijan pistoolit, eivät hyviä kokeneemmille jos haluaa muokata/"virittää"

      Umarex, ASG, GSG ja Cybergun uudelleenpakkaajia. VFC:n aseet tulee nykyään Umarexin kautta. Listasta puuttuu ainakin Systema, Inokatsu, APS, AGM ja AEG.

      • {turuk}

        Toi Aloittelevan Kivääristin Lista ei ole mitään totuutta lähentelevääkään. En jaksa laittaa omaani, mutta aikaslailla samanlainen lista kuin finsoftilla. Ei kannata tehdä mitään mahtipontisia palstoja joissa kerrot merkeistä, jos et edes tiedä mitä jotkut merkit ovat tai mitä puolia niissä on, ja sitä paitsi, olet nähtävästi aloittelija joten muitanin munkaltaisia tulee olemaan jos näitä tulee lisää. Ei muute, mutta get your facts right


      • {turuk} kirjoitti:

        Toi Aloittelevan Kivääristin Lista ei ole mitään totuutta lähentelevääkään. En jaksa laittaa omaani, mutta aikaslailla samanlainen lista kuin finsoftilla. Ei kannata tehdä mitään mahtipontisia palstoja joissa kerrot merkeistä, jos et edes tiedä mitä jotkut merkit ovat tai mitä puolia niissä on, ja sitä paitsi, olet nähtävästi aloittelija joten muitanin munkaltaisia tulee olemaan jos näitä tulee lisää. Ei muute, mutta get your facts right

        Tuskin kellään kaikista listaamista kokemusta, ne siis poimittu pääosin videoilta foorumeilta, btw kannattaa lueskella Airsoft Mechanicsia, sieltä jos mistä saa tietää mitä kannattaa ostaa.


    • TM Fanboy

      Marui oli ennen ylivoimaisesti parhaita (/melkein ainoita :D) aseita mitä sai. Sitten kun kiinalaiset rupes parantaa niin TM alkoi menettää suosiotaan. Nykyyän porukka luulee Maruita paskaksi ja yliarvostetuksi vaikka se oikeastaan on nykyyän aika aliarvostettu. Loppujen lopuksi ainoat Maruin heikot kohdat ovat lähtönopeudet ja muovirunko. Molemmat johtuu Japanin laista. Marui on ehkä yksi luotettavimmista aseista vakiona. Marui on täydellinen sisäpeleihin koska siihen ei tarvitse vaihtaa mitään. Lähes kaikki kinuskit ja G&Pt yms. lähtevät yli sisäpelirajojen. Ostat jonkun Cyman aseen sisäpelikäyttöön koska on halvempi kuin Marui. Kappas vaan. Joudutkin ostamaan uuden jousen (15€) että saisit edes pelata sisällä. No mutta sitten huomaatkin että tulinopeus nousee pirun verran. No eikun vaan uusia rattaita (20€) ja mäntää (15€) sisään. Ja tietenkin on hyvin todennäköistä että et osaa ite boxia avata, ja joudut viemään aseen Huoltopalveluun. Siitä tuleekin sitten ainakin 20€ lisää varmaan enemmänkin. Päädyt siihen että sulla on pelottavan lähellä Maruin hintaa oleva ase, joka ei vieläkään ole välttämättä edes yhtä luotettava. Ainoat plussat Maruiseen on että on realistisemmat metalliosat. Mutta silti aseesi ei ole (ulkopuolisesti) yhtään kestävämpi koska Maruin muovi on laadukasta, toisin kuin useimmat kinuskimetallit.

      Ja jos olet aloittelija tiukalla budjetilla ja pelaat pääasiassa sisäpelejä mutta myös ulkona (tai vaikka toisin päin) niin Marui on täydellinen ase sinulle. Jos hankit kinuskin joudut maksamaan jousen, männän ja rattaiden lisäksi myös uudesta hopista, että saat aseesi yhtä tarkaksi kuin Marui, ulkopelejä varten.

      MARUI ±
      Täydellinen sisäpeleihin jo vakiona
      Toimii myös ulkopeleissä toisin kuin suurin osa alle 100 m/s vakio-ase
      Riski että ase on jo ostettaessa tai menee parin vuoden sisällä rikki on paaljon pienempi kuin kinuskeissa ja jopa pienempi kuin G&Pssä, G&G prolineissä tai muissa laatumerkeissä.
      -Muovisuus
      -Ei vakiona niin hyvä ulkopeleihin
      Conclusion: TM on erittäin laadukas merkki ja todella hyvä hybridi sisä- ja ulkokäyttöön. Loppujen lopuksi asetta voi käyttää aivan hyvin pelkkään ulkokäyttöönkin jos haluaa satavarmaa laatua, mutta ero tehokkaimpiin aseisiin on erittäin huomattava, mutta ei kuitenkaan ylitsepääsemätön.

      PS. Minulla ei ole mitään kinuskeja tai Taiwanilaisia laatumerkkejä vastaan tykkään niistäkin mutta haluan vain että ihmiset uskoo että TM on todellakin Worth it!

      • 199

        Tai sitten vain ostat aseeseen lähtönopeuden laskijan :)


    • wwwwewf

      Höpöhöpö maruin muovi runko on joitan kiinametallejakin parempi. Ainoa maruin miinus on muovi laakerit.

      • Tm Fanboy

        Juu noistakin olen kuullut noista laakereista että on ainoa boxin heikko kohta. Ja siis nyt en ole varma onko sarkasmia vai ei? Siis Maruin muovi ON OIKEASTI kestävämpää kuin kiinametalli vai sarkasmia? Ja jos ei ole sarkasmia niin niinhän mä sanoin: "Ainoat plussat Maruiseen on että on realistisemmat metalliosat. Mutta silti aseesi ei ole (ulkopuolisesti) yhtään kestävämpi koska Maruin muovi on laadukasta, toisin kuin useimmat kinuskimetallit. " Eli onhan se metalli aidompaa mutta joskus voi hyvinkin olla jopa heikompaa kuin Maruin käyttämä laatumuovi.


    • subradubru

      TM fanboy, sen verran on puututtava että laskelmasi on vitun huono ja tehty ihan päin persettä. Et selvästikään tajua kuulapyssyistä hevon vittuakaan.

      Cymaan riittää pelkkä jousen vaihtaminen löysempään. Rattaita saati mäntää on aivan turhaa ruveta tuossa tilanteessa vaihtamaan, sillä Cyman vakiorattaat ovat täysin riittävät vaikka 11.1v lipolla pyörittäisit tuolla jousella. Männässäkään ei ole mitään vikaa, se kestää aivan helposti M100-jousta niin kauan kuin ennenaikaista kohtaamista ei esiinny. Eikä muuten esiinnykään Cyman moottorilla, joka on nykymittapuulla melko hidas vaikka vääntääkin oikein hyvin. Cyman pyssyt ovat myös aivan riittävän tarkkoja pelikäyttöön suoraan laatikostakin, suuri osa airsoftaajista on niin paskoja ampujia ettei pelitilanteessa ole mitään väliä kumpi noista pyssyistä on kädessä.

      Maruin ulko-osat ovat ihan sitä samaa ABS-muovia kuin halvoissa kiinapyssyissäkin. Kiiltelevää ja lelumaista, menee kyllä ihan yhtälailla rikki kuin kiinametallikin. Kiinapyssyjen metalliosat sen sijaan kyllä kehittyvät jatkuvasti ja ovat paikoitellen menneet keulien ohi Maruin halpamuovista. Marui on myös virityspotentiaaliltaan aivan jäätävää paskaa, vaatii Cyman tehoihin päästäkseen melkoista osien vaihtelua. Rattaat ovat heikkoa sinkkivalua ja menevät paskaksi jo M100-tehoilla, laakerit ja jousenohjain ovat nylonia ja menevät myös vaihtoon alta aikayksikön. Jousen vaihdon yhteydessä täytyy myös männänpää porata käyttökelvottomaksi ja korkeammilla viritysasteilla moottorista loppuu auttamatta teho kesken. Itse rataslaatikkokin on nykymittapuulla jälkeenjäänyt. 6mm laakeripesät estävät kuulalaakerien käytön ja boksin valmistusmateriaalista johtuen se on joko viilattava ja sorbotettava jo M100-tasolla. Maruin asevalikoima on myös todella suppea ja käsittää vain perusmallit.

      • Kwa<3

        Kwa =


      • aloittelija

        onko sinkkivalu hyvää metallia, koska olen ostamassa Force core FC-122 ja siinä taisi olla runko sinkkivalua??????


      • aloittelija
        aloittelija kirjoitti:

        onko sinkkivalu hyvää metallia, koska olen ostamassa Force core FC-122 ja siinä taisi olla runko sinkkivalua??????

        Haittaako se siis siinä rungossa vai haittaako se vaan sisäosissa?


    • joo joo

      Sanon vaa että Boyi on mielestäni paras merkki.
      Kertokaa onko APS hyvä vai huono?!

    • 19+13=31

      Jos Boyi on paras, niin APS on hyvä. Jos Boyi on melko kehno ACM merkki, niin eipä APS ole kovinkaan kummoisempi. En ostaisi.

    • täydellinen paketti

      onkos mitään merkkiä jolla olisi paketista suoraan "täydellinen paketti" eli ei vaatisi shimmityksiä, sorbotusta, rasvailua yms "perushuoltoa" joka normisti pitää aina aseeseen suorittaa ... en nyt tarkoita mitään viriosia/isoja tehoja vaan semmoinen normitehoinen ase joka olisi peliväline ilman että mitään pitäisi heti alkaa askartelemaan.

      • onhan_näitä

        Krytac, Lonex, ICS, VFC, Systema yms


    • 6+18=23

      Lonexi on suoraan paketista jo erittäin pelikelpoinen. Tiivis paketti ja kohtauskulma säädetty (ei kuitenkaan sorbolla) joten männän ikä huomattavasti pidempi ja ihan hyvä shimmitys. Myös ulkoiset osat erinomaisia, eli siinä on tämän hetken kuumin pyssy ja hintaa löytyy n. 250-350e riippuen mallista.

    • PeTtYnYtsuurestu234

      Kerran ostin erään Maruin aseen ja kun ammuin sillä noin 100 kertaa nii yhtäkkiä se vaa ei toiminu enää. Vein sen huoltoon nii siellä sanottii että ase on niin huonos kunnos et sitä ei kannata korjata. Kiva ku ase makso viel sellaset 420€ ei muutaku uutta ostamaa !!!!!!

      • Ghjjf

        Sit sua on kusetettu aika rankasti siellä "huollossa". 10 vuotisen airsoft uran aikana ei oo tullut vastaan yhtään Maruita, joka olisi niin huonossa kunnossa ettei korjaaminen kannata. Olisi kannattanut viedä tai lähettää takaisin ostopaikkaan ja vedota tuotevirhevastuuseen uuden aseen saamiseksi taikka rahojen palauttamiseksi. Taisin kylläkin langeta trolliin mutta kai tälläistäkin voisi tapahtua.

        VFC: Ulkoisesti kaikkein laadukkaimpia aseita, etenkin Colt-sarjalaisissa. Sisäosat hyvää keskitasoa vaikka automaattishimmitys onkin toiminnaltaan aina hieman epävarma. Kallis mutta laatu maksaa.

        Systema: Realismia ja hauskaa pelikokemusta havittelevien kokeneempien pelaajien lelu. Alunperin suunniteltu ihan ammattikäyttöön harjoitteluaseeksi, mutta ei siinä tainnut koskaan juuri menestyä parempien järjestelmien tullessa markkinoille. Vanhempia malleja riivasi lukuisat ongelmat hopin, moottorin ja sähköosien puolella, joita muutamat alan gurut ratkoivat rahaa vastaan. Uusien PTW-kittien kohdalla lähes kaikista vioista päästy jo eroon mutta ase vaatii silti kokeneen käyttäjän eikä missään nimessä voi suositella aloittelijalle. Hintaa koko aseelle reilusti yli tonnin. Hyvin rakennettu PTW on helvetin hauska ja hyvä pelivehje.


    • Ghjjf

      E&L: Todella laadukkaat AK perheen aseet. Kokonaan terästä ja puuta/muovia niiltä osilta kuin oikeakin ase. Sisäosat myös todella laadukkaat ja perustemppujen (fetti, aoe, shimmitys) jälkeen ase varmasti toimii ja pitkään.

      SERS: Aikalailla sama vehje kuin E&L, mutta ulko-osat vieläkin paremmin viimeistellyt. AK aseiden ehdoton Rolls Royce Real Swordin ohella.

      LCT (Entinen Inokatsu?): Myöskin todella laadukkaita teräsrunkoisia aseita, sisäosiltaan hyvää keskitasoa. LCT/Inokatsu konekiväärit: noh, ulkoisesti erittäin laadukkaita ja uskottavan oloisia painonsakin puolesta mutta sisäosiltaan aika kurja. Tosin jos on rahaa lähes tonnin maksavaan konekivääriin niin on kyllä myöskin varaa laittaa rahaa laadukkaisiin sisäosiin.

    • Pahoinpitelija

      Yleensä maruin aseet ovat pelkää muovia ja huonot lähtönopeudet mutta mulla on maruin spas 12 ja on paras haulikko millä oon ampunut

    • kusetusoy

      Mun marui on kyllä ihan metallia niistä kohtaa mistä oikeatkin aseet ovat ulkoisesti

    • Asg

      Onko asg hyvä?

      • bestimusmucho

        omalla kokemuksella nähnyt/kuullut niin asg on kyllä aika kakkelia :p


    • Einiintietäväinen

      Onko ASG oikeasti niin kuraa?

      Itselläni M14 ja hyvin pelitti suoraa paketista vedettynäkin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe