Väriaine.fi

Kasettia odotellessa

Onko joku tilaanut tuosta firmasta kasetteja? Itse tilasin ja maksoin Mastercardilla. Lupamaa tilaus vahvistutsa ei tullut ja firma ei vastaa mihinkään. Maksuy meni Suomen verkkomaksujen kautta ja he ilmoiottivat että maksu on välitetty onnistuneesti.
Mutta kasettia ei kuulu eikä mitään lähetystunnusta ole tullut. Ihme pulju.
Kuluttaja virastaanko tässä pitää olla yhteydessä?

51

16054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tulostamaan

      Tänään sainkin kasetin, eli kaikki hyvin. Jostain syystä posti ei ollut tuonu saapumisilmoitusta minulle, mutta sain myyjältä lähetystunnuksen jolla sain noudettua kasetin postista. Eli nyt ei mitään valittamista enään :)

      • dJq1Du

        Posti on ollut sekaisin jo pitkään. Syksyllä paketti oli odottanut kaksi viikkoa postissa ja mennyt takaisin. Saapumisilmoitusta ei tullut ja en asiasta tiennyt mitään. Eilen taas tuli saapumisilmoitus paketista, jonka olin noutanut kaksi viikkoa aiemmin. Verkkokauppa sähköpostitti lähetystunnuksen niin osasin paketin hakea.


      • AsusDeluxe
        dJq1Du kirjoitti:

        Posti on ollut sekaisin jo pitkään. Syksyllä paketti oli odottanut kaksi viikkoa postissa ja mennyt takaisin. Saapumisilmoitusta ei tullut ja en asiasta tiennyt mitään. Eilen taas tuli saapumisilmoitus paketista, jonka olin noutanut kaksi viikkoa aiemmin. Verkkokauppa sähköpostitti lähetystunnuksen niin osasin paketin hakea.

        Mulle tulee aina tekstiviesti saapuneesta paketista. Edellyttää tietysti että antaa puhelinnumeronsa.


      • Anonyymi

        Sama homma täällä. Tilasin värikasetit variaine.fi kautta 28.8.2019 aamulla klo 8.54. Firman sivulla luvataan nopeaa toimitusta jopa samana päivänä. No nyt on mennyt jo 2 päivää, eikä näy eikä kuulu mitään. Otin yhteyttä Matkahuoltoon, josta ilmoittivat ettei sinne ole mitään pakettia tuotu.
        Otin yhteyttä firmaan, eikä sieltä kukaan vastaa yhtään mitään. Varottavaksi esimerkiksi vain kaikille muille värikasettien tilaajille. Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tuolta tilaan. Fininkistä tuotteet tulee oikeasti jo seuraavana päivänä, eikä niiden kanssa ole ollut mitään ongelmia.


      • Anonyymi

        Nyt kun olet viikonlopun odotellut, niin joko tavarat ovat tulleet matkahuollon luovutuspisteeseen?


      • Anonyymi

        Tämä kirjoitus taitaa olla itse tavarantoimittajan manipulointia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt kun olet viikonlopun odotellut, niin joko tavarat ovat tulleet matkahuollon luovutuspisteeseen?

        Taas sama juttu. Lähettävät väärää tavaraa tietoisesti, jo toisen kerran. Eivät vastaa puhelimeen ja nauha sanoo, ota yhteyttä s-postilla. S-postiinkaan ei vastata. Vain huijariyritys toimii näin. Älkää tilatko tältä Väriaineelta mitään!!!!


    • nopea toimitus

      Väriaine.fi, tilaus lauantaina, kasetti perillä ti klo 14.00. Useamman kerran olen tilannut ja aina on ollut nopea toimitus.

    • luotettava firma

      Olen myös tilannut väriaine.fi :sta useasti laserkasetteja. Nopea ja ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi. Hinnat todellakin kilpailukykykysiä.

    • ei_ikinä_enää_tuolta

      No johan pomppas... Itse tilasin 4.8. väriainetta laseriin eikä vieläkään (17.8.) paketista ole kuulunut mitään. Olen myös laittanut kolme kertaa kysymyksen toimitusaikataulusta eikä niihinkään ole tullut mitään vastausta.
      Todella epäluotettavaa toimintaa.

    • tyytyväinenasiakas

      Väriaine.fi on luotettava toimija. Tuotteet edullisia ja laadukkaita. Tilausten kanssa ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia. Suosittelen. Vertailkaa hintoja.

    • Vaarakasetti

      Tilasin varikasetteja kaksi, kupikaan ei sopinut tulostimeeni, vaikka tilaamani kasetit pitaisi sopia kyseiseen tulostimeen.

    • Fordi1

      Heija Suomi24 lukijat, Ruotsalainen verkkokauppa 24hshop.fi saa edullisesti tilattuna tulostimeen väriaineita erilaisia.
      Tulostimen voi putsata huoneen lämmössä näin : laita lattialle roskasäkkejä isoja leikattuna kahtia useampia päällekkäin tai jotain muuta paksua muovia, ota tulostimesta väriaineet pois tai yksi väriaine johdot pois ja tulostin paperit, ja suihkuta auton jarrulevyjen putsaus ainetta jota voit ostaa motonetistä tai autovaraosa liikkeestä ja anna vaikuttaa vähän aikaa sitten pyyhkäiset jollain paksulla paperilla tai vanhoilla pyyhkeillä tai lakanoilla joista ei lähde nukkaa tulostimeen ja tämän toimin piteen teet monta kertaa johan tulostin alkaa puhdistua.
      Muista tämä työlästä ja hidasta hommaa ja muista suojautua itse hyvin vaikka haalarit päälle.
      Tseppiä

    • kiukkunenasiakas

      Itse sain kyllä värikasetit, olin tillannut väärään koneseen ja palautus koodia odotellessa jo 2kk ja soitettukin muutama kerta. Prkl....

    • 9348937828

      Ennen kuin sotkeutuu näihin suomenkielisiin värifirmoihin, kannattaa vilkaista kuinka halvala saa kasetteja Ebayn kautta Saksasta ja Englannista. Huimia hintaeroja ja palvelu pelaa.

      • Anonyymi

        Itse ainakin ollu tyytyväinen näihin finink.com ja mustekasetti.com hinnoissa ja saatavuudessa on eroja ja ne selviää vain vertailemalla itse


    • Jamo5

      Minä tilasin, niin sain väärän tuotteen ja vaihto ei tietenkään onnistu. Joku vastaus tuli, mutta ylimielinen ja tyyliin "mitäs tilasit, häh häh...".
      VAROKAA TILAAMASTA TÄLTÄ FIRMALTA MITÄÄN!

      • kauppias

        Jamo5 kommenttiin tässä vastausta kauppiaalta. Kyseinen Jamo5 on jättänyt ainakin nimimerkillä "Lasse" samankaltaisella tekstisisällöllä samana päivänä myös muualle kommenttia. Selvitimme mistä voisi olla kyse, koska väitteet eivät pidä paikkaansa. Aiemman nimimerkin perusteella löysin todennäköisen tapauksen. Asiakas oli tilannut tuotteen ja paketti lähti meiltä liikkeelle heti tilauspäivänä, joka oli tiistai. Asiakkaalle meni myös seurantanumero. Postnord kuitenkin kuljetti pakettia ylipitkään, jolloin asiakas aiheellisesti soitti meille perjantaina ja laittoi illalla vielä sähköpostitse kyselyn toimituksesta. Emme olleet perjantaina ehtineet saada lisätietoa toimituksesta Postnordilta. Maanantaina kun tarkistimme olemmeko saaneet lisätietoa toimituksesta, näimme että paketti oli jo mennyt perille ja siksi siihen ei ollut tarpeen enää palata asiaan. Väärin tilatusta tuotteesta emme ole saaneet mitään viestiä tai ilmotusta. Olisiko nyt käynyt niin, että asiakas on ollut harmissaan hitaasta toimituksesta ja halunnut purkaa harmistustaan tällä tavalla? Meillä on aina vaihdettu ja/tai hyvitetty asiakkaan väärin tilaamat tuotteet ja siksi tiedän varmuudella, että asiakkaan kertomus ei pidä paikkaansa siltä osin. Emme missään tapauksessa myöskään vastaisi mihinkään muuhunkaan tiedusteluun tai reklamaatioon asiakkaan kuvailemalla "mitäs tilasit, häh häh" tyylillä. On myös olemassa vaihtoehto, että Jamo5 / Lasse on kilpailija, joka pyrkii mustamaalaamaan meitä kirjoittelemalle mahdollisimman ikävää tekstiä eri puolille nettiä. Ikävää on, että tällaisista aiheettomista teksteistä ei pääse netissä millään eroon ja ne elävät omaa elämäänsä. Kotimainen perheyrityksemme on toiminut jo vuodesta 1995 ja verkkokaupassakin olemme olleet jo vuodesta 2007. Tämän vuoden myynti tulee todennäköisesti olemaan lähellä miljoonaa euroa ja olemme iloisia kasvusta jonka kova työ, sekä mukava yhteistyö asiakkaidemme kanssa ovat tuoneet. Epäasiallisella toiminnalla ei etenkään verkkokaupassa kauan menesty, joten teemme kaikkemme tarjotaksemme eettisesti toimivan, edullisen suomalaisen vaihtoehdon värikasettien verkkokauppaan. Mikäli Jamo5/Lasse nimimerkki ei olekaan arvelemani henkilö, pyytäisin vielä ottamaan yhteyttä, niin selvitetään mistä ihmeestä on kyse ja hoidetaan asia kuntoon. Pyydän myös samalla tarkistamaan, että tilaus on tosiaan tehty meiltä, sillä tosi helposti Googlen kautta variaine haulla päätyykin johonkin muuhun kauppaan.


      • Anonyymi

        Voi jessus! Huomaa, että tää kommentti on täyttä sontaa. "Mitäs tilasit" muka kommentoi?
        Nooh, näitä valopäitä riittää..


    • tjope

      Tuli väärä tuote (siis ihan väärä). Tämä oli osaltani koetilaus ja arvokin onneksi oli alhainen. Nyt odottelen rahoja takaisin. Muitakin vaihtoehtoja kun löytyy niin ei kannata antaa toista tilaisuutta. Etsin itselleni ja yritykselleni toimittajaa ja tämä kokemus oli sellainen pettymys, että pitää yrittää toista toimittajaa jatkossa. Virheet ovat sinänsä ymmärrettäviä, mutta jos virhe on niin iso, että on syytä epäillä virheiden toistuvan jatkossakin niin kannattaa varmaan vaihtaa heti.

      • hullutjatollot

        Enpä ihmettele jos mikään ei onnistu koska nimimerkkikään ei täsmää mihinkään aikaisempaan.


    • ukkoylijumala

      Tilasin epsoniin väripatruunat, erittäin nopea toimitus..edulliset hinnat. Eli minulta pelkkää hyvää sanottavaa.
      Tilaan varmasti toistekkin.

    • Tyytyväinen

      Hyvä ja erittäin nopea palvele. Tilasin maanantai, paketti perillä tiistaina matkahuollon kautta. Suosittelen

    • Tomppa2574

      Tilasin laseriin värikasetit, ja eivät lähteneet pelaamaan kuten piti. Reklamoin ja sain vastauksen missä pyydettiin paketista kuva. No paketti oli jo mennyt roskiin, joten otin värikasetin sarjanumeroista kuvat ja lähetin ne. Tämän jälkeen syvä hiljaisuus koko toimituksesta, vaikka olen aiheesta kirjoittanut heille ja kysellyt tilannetta. Kaseteilla piti olla 3v takuu.

      En Suosittele .

    • paketti-noutopisteeseen

      Postipakettina noutopisteeseen tilattu tuote palasi takaisin kiinaan, koska posti ei toimittanut saapumisilmoitusta. Yritin reklamoida tapahtumaa kiinaan myyjälle, eivät suostuneet laittamaan uudestaan. Posti antoi jonkun hullun postimerkin korvauksena, nekin on käyttämättä, kun en niitä tarvitse. Postin toiminta on erittäin epävarmaa. On uhkarohkeaa laittaa postin kautta, jotain yli 10E arvoista, minnekään päin.

    • Anonyymi

      hienosti toimi homma,jotain häikkää tilaamassani kasetissa,soiton jälkeen seuraavana päivänä tuli uusi joka toimi. suosittelen .

      • Anonyymi

        K
        U
        O
        L
        E
        M
        A

        M
        I
        C
        R
        O
        S
        O
        F
        T
        I
        L
        L
        E


    • Anonyymi

      Tilasin 27.5.2019 noin kello 01:00 tuosta firmasta kolme värikasettia Canonin mustesuihkutulostimeeni. Asun Länsi-Suomessa. Maksu tapahtui nettipankissa. Firma näyttää olevan pääkaupunkiseudulla. Sähköpostiini saapui ilmoitus 28.5 2019 kello 14.59 että mustekasetit ovat noudettavissa paikallisen kookaupan pakettiautomaatista.

      Hain paketin ja lähetys oli juuri se mitä olin tilannut, ja toimitus oli juuri noin nopea, jota nopeampi ei oikeastaan voi olla ellei kuriiripalveluna tilaa. Sanoisin että täydellisen kympin suoritus. Oli ensimmäinen tilaus kyseisestä firmasta (väriaine.fi) eikä varmaankaan viimeinen. Todella hyvä ja sujuva ostokokemus. Tämän yhden kerran perusteella ainakin minä suosittelisin kauppaa.

      • Anonyymi

        Erinomaista viestintää ja paketti nopeasti perillä. Hinta 5 kertaa alkuperäistä HP:n kasettia halvempi. Ei mitään moittimista 10


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erinomaista viestintää ja paketti nopeasti perillä. Hinta 5 kertaa alkuperäistä HP:n kasettia halvempi. Ei mitään moittimista 10

        Siis oikeastiko sait 4 kasetin hinnan firmasta kun ostit yhden?
        Kerran (=100%) halvempi on jo nollilla ja siitä vielä 4 alaspäin.
        Mitenköhän tuollainen firma pysyy pystyssä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis oikeastiko sait 4 kasetin hinnan firmasta kun ostit yhden?
        Kerran (=100%) halvempi on jo nollilla ja siitä vielä 4 alaspäin.
        Mitenköhän tuollainen firma pysyy pystyssä?

        2013 avaus????

        Ammottava reikä kaikissa windowseissa.


    • Anonyymi

      Jaahas. Kommenttini poistettiin kun minullakin on huono kokemus ko firmasta.
      Maanantaina tilasin eikä mitään ole kuulunut vaikka pariin kertaan olen jättänyt soittopyynnön vastaajaan.

    • Anonyymi

      Avaus käsittää, seitsemän lausetta, joissa 5 kirjoitusvirhettä. Arvatkaa Linuxin- vai Windowsin käyttäjä teki avauksen.

      • Anonyymi

        K
        U
        O
        L
        E
        M
        A

        M
        I
        C
        R
        O
        S
        O
        F
        T
        I
        L
        L
        E


    • Anonyymi

      Tilasin vuosia sitten väriaine.fi tai oliko se nyt .net. Muistelen, että firma oli Vantaalla, mutta tilaus tuli postin kautta nettikaupasta tilattuna.
      HP Laserjet 1320 mustavalkokirjoittimeen värisäiliöitä kaksi kpl. Ne olivat silloin hyvin halpoja. Vajaa 30€/kpl. Hyvin toimivia. Ei ollut mitää valittamista.

      Tuo laserkirjoitinmalli on siitä hyvä, että siinä on kaksipuoleinen tulostus, kirjoitin on ns. työryhmäkirjoitin. Nyt tuo kirjoitin on rikki, koska kakara hajoitti sen. Ostin tilalle HP Laserjet P2015n kirjoittimen. Siitä puuttuu 2-puoleinen tulostus. Lisäksi edellisen kirjoittimen mustesäiliö ei sovi tähän uudempaan. Nämähän ovat hyvin vanhoja kirjoittimia, mutta toimivat pitkään kotikäytössä.

    • Anonyymi

      Tilattu on. Toimitus erittäin nopeasti tullut. Aamulla tilattu ja seuraavana päivänä tilaus haettavissa matkahuollossa.

    • Anonyymi

      Hyvä palvelu. Vastasivat välittömästi ja ratkoivat tarvikekasetti-ongelmatilanteen nopeasti ja asiallisesti.
      Kasettien tulostusjälki hyvä.

    • Anonyymi

      Nopea ja ystävällinen palvelu, kasetti tuli heti huomenna.

      • Anonyymi

        K
        U
        O
        L
        E
        M
        A

        M
        I
        C
        R
        O
        S
        O
        F
        T
        I
        L
        L
        E


    • Anonyymi

      Todella nopea toimitus ja tavara oli sitä mitä tilasinkin. Ainoa puute oli se ettei tilaukselle tullut vahvistusta. Kun tavara oli lähdossä niin silloin tuli kyllä tieto ja seurantakoodi.

    • Anonyymi

      Tilasin täältä kasetit tulostimeeni. Tuli kyllä nopeasti, mutta kaikki kasetit epäkunnossa tai ei sopinut tulostimeeni ollenkaan. Kuvauksen mukaan piti kyllä olla yhteensopiva tulostimeni kanssa. Ensimmäinen ja viimeinen tilaus tästä firmasta

    • Anonyymi

      Kannattaa välttää! 2 viikkoa sitten tilattuja ja maksettuja kasetteja ei kuulu vaikka ko.kasetit on variaine.fi sivuilla mainostettu toimitukseen 0-1 päivän sisällä. Tilaus on firman verkkosivuilla "Katsottu-tilassa" Mitään infoa toimitusajasta ei ole kerrottu tilauksen jälkeen. Eivät vastaa sähköposteihin tai puhelimeen.

      • Anonyymi

        Täällä kans huonoja kokemuksia.
        Kasetti tilattu 8.11 ja nyt ollaan 20.11 päivässä.
        Ei oo tullu muuta kuin tilausvahvistus ja sähköposteihin ei saa vastausta.

        Taidan tehdä rikosilmoituksen ko firmasta (firma mistä tilasin oli tosin Mustekala.fi, mutta samaa firmaa se on; Toimistotarvike Innofis)


    • Anonyymi

      Sain aluksi virheellisen kasetin joka ei toiminut ja josta reklamoin.Tuli heti neuvot ja kohta uusi kasetti viallisen tilalle.Rehtiä kaupankäyntiä tässä firmassa!

    • Anonyymi

      Mustaa väriä ei saa tilata! Se on rasismia!

    • Anonyymi

      Tilasin Mustekala.fi:stä lasermonitoimilaitteeseeni väriainepaketin (4 väriä). Tilaus onnistuikin hyvin, värit tulivat kohtuullisessa ajassa toivomaani pakettiautomaattiin.
      Vaihtelin uusia kasetteja sitä mukaa, kun entiset tyhjeni. Viimeisen kasetin kanssa kävi kuitenkin niin, että uusi kasetti toimikin muutaman tulostuksen ajan, kunnes tulostin ei enää tunnistanut koko kasettia. Kokeilin resetoida Youtubessa olevan ohjeen avulla kasetin tiedot. Ei auttanut. Reklamoin Mustekalan asiakaspalveluun sähköpostitse viallisesta kasetista ja sainkin muutaman päivän odottelun jälkeen samaiset ohjeet kasetin resetointiin, jonka olin jo heti alkuun tehnyt. Ei auttanut tälläkään kertaa, joten laitoin uutta sähköpostia Mustekalalle. Odottelin viikon verran vastausta - turhaan. Kirjoitin jälleen asiakaspalveluun sähköpostia, jossa kritisoin (asiallisesti) ko. kaupan toimintaa. En yllättynyt, etten saanut vastausta tähänkään.

      Kasetit ei näemmä ole alkuperäisen laatuisia, enkä sitä odottanutkaan. Laadukas asiakaspalvelu olisi kyllä voinut korjata tilanteen (onhan näissä kaseteissa olevinaan kolmen vuoden takuu), mutta mielestäni toiminta on ala-arvoista.

      Tilasin sittemmin uuden kasetin toisaalta, ja tulostin toimii.
      Tuossa tarvikekasetissa on ilmeisemmin se vika, ettei siinä oleva mikrosiru (kertoo tulostimelle väriaineen värin ja määrän?) ei toimi. Sen olisi pystynyt vaihtamaan vanhasta kasetista, mutta sen ehdin nakata roskikseen.
      Tuon mikrosirun olen vaihtanut aiemminkin toimimattomaan uuteen kasettiin.

      Eipä tarvitse enää tilata Mustekala.fi:stä, eikä ilmeisesti Väriaine.fi:stä...

      • Anonyymi

        K
        U
        O
        L
        E
        M
        A

        M
        I
        C
        R
        O
        S
        O
        F
        T
        I
        L
        L
        E


    • Anonyymi

      Muutaman viikon odottelun jälkeen sain tilaamani kasetin. Mihinkään yhteydenottoon ei vastattu, sähköposti/puhelin

      Laitoin kasetin tulostimeen...Ei toimi.....
      Olen tehnyt palautelomakkeen ja otin sähköpostitse yhteyttä. Ei vastausta
      Puhelimeen ei vastata.

      TÄYSIN HUIJARIFIRMA

      • Anonyymi

        Aama täällä, mihinkään ei saa vastausta. 22.12.23 tilasin tuotteen. Tuotetta ei kuulunut, joten 8.1.24 laitoin kyselyn sähköpostilla milloin mahdollisesti tulee. tänään 17.1.24 eikä mitään vastausta edelleenkään. Kohtalaisen kiirettä taitaa olla, kun ei tässä ajassa ole ehtineet postiin vastailla.


    • Anonyymi

      Juuri tein rikosilmoituksen petoksesta.

      Mustekala.fi ja väriaine.fi , molemmat ovat Innofis toimistopalvely Oy:n nettisivuja

    • Anonyymi

      Sama juttu täällä lähetystä ei ole tullut , eikä firma vastaa kyselyihin? Maksoi pankki kortilla 62 e taitaa olla kanttu vei koko yritys?

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe