Siesta group vantaa

Laseja vailla!!

Kokemuksia kyseisestä terassilasi asennusfirmasta? Kuulin että omistaja vaihtunut?

257

22033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Patio

      Kai noilla kaikilla yrityksillä omistajat on. En tiedä heistä, mutta hyvin hoitivat minun urakkani. Tyytyväisiä ollaan!

    • Vhu

      Eikö tänne saa kirjottaa mitään negatiivista kyseisestä firmasta??? Ku näyttää siltä et pelkkä kehuminen vaan on salittua,

      • noloasuomi24

        ei näköjään. huijareita suositaan


    • teppo5

      siesta on entinen cube elements nykyään

    • Päivänsäde

      Yrityksen nimi on erinomaisen osuva, kuvaa täydellisesti heidän sitoutumista sovittuihin aikatauluihin. ;-)
      Ainoa asia mikä on sujunut täysin ennalta sovitun aikataulun mukaan on laskutus, no senhän hoitaakin OP Pohjola. Lasit olisi ehkä vieläkin tulossa, ellen olisi itse kysellyt perään.

      • positiivista asennet

        Siestan-terassinlasi-myynti/asennus sujuivat aivan hyvin. Asentaja hoiti työnsä erinomaisesti ja asennus tapahtui suunniteltua aiemmin. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä tuotteeseen.


      • kilpailuttaja
        positiivista asennet kirjoitti:

        Siestan-terassinlasi-myynti/asennus sujuivat aivan hyvin. Asentaja hoiti työnsä erinomaisesti ja asennus tapahtui suunniteltua aiemmin. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä tuotteeseen.

        Sikahintaisia laseja markkinoi !
        Hyvät on katteet


    • San

      Aikataulut ei pidä, työtä tehdään milloin sattuu, mitään ei hoideta kunnialla loppuun. Kaiken lisäksi laskuttaa kyllä yritettään.
      Tilasimme keväällä 2013 terassille lasituksen, vieläkään ei ole homma valmis. Asia siirtyy seuraavaksi kuluttajaneuvojalle.
      Hyvät ihmiset, säästäkää itseänne ja pysykää kaukana tästä firmasta.

      • Heijei

        Ikinä koskaan en siestan palveluja suosittele kenellekkään ja meidän tontille ko firman edustajalla ei ole mitään asiaa!!!! Ainoa minkä tämä firma tosiaan osaa, on laskutus... Laskutetaan jopa käynneistä ja töistä joita ei ole edes ikinä tehty ;) ja virheitä ei sitten myönnetä vaan kaiken maksat mitä nuo keksii pyytääkin... Hieno firma kyllä...


      • Ottaapannuuntoiminta

        Harmillista että äitini ei googlettanut jo. firmaa. Pari vuotta taistelua takana. Lasihuone rakennettu päin "piip* ja millään ei meinaa vikoja korjata. Työntekijät vaihtuu usein firmassa ja ketään ei kiinnosta. Heillä on vika mahku tässä kuussa hoitaa homma kuntoon tai lähtee kuluttaja-asiamiehelle.


      • Anonyymi

        Meillä kaikki toimi hyvin. 3 vuotta on ollut.


    • Kaatuuko?

      Kertakaikkiaan käsittämättömän osaamatonta edustajan työskentelyä. Lasitus tehty keväällä 2013 ja lähes kaikki on mennyt pieleen, nyt sitten katsellaan kaatuuko lasit vai puristuvatko rikki kunhan routa tuosta alkaa poistumaan...
      Älkää vaan Siestalta mitään ikinä ostako!

      • Oudonmaanlintu

        Kuulostaa erikoiselta. Eikös se ole juuri routa joka aiheuttaa ongelmia? Jos routa poistuu, niin mikä jää puristuksiin? Routa on vettä, joka on pakkautunut maan kerroksiin ja aiheuttaa ongelman silloin, kun muu osa maasta sulaa nopeammin. Täten aiheuttaen epätasaisen maanpinnan. Routa aiheuttaa pullistuman vain yläpuolelleen. Kun routa poistuu, niin maa ennemmin vajoaa normaaliin muotoonsa.


      • Pjotori

        Tätä se on on kun etelä-Helsingin leipurit siirtyvä lasitusalle.


      • 10-10
        Oudonmaanlintu kirjoitti:

        Kuulostaa erikoiselta. Eikös se ole juuri routa joka aiheuttaa ongelmia? Jos routa poistuu, niin mikä jää puristuksiin? Routa on vettä, joka on pakkautunut maan kerroksiin ja aiheuttaa ongelman silloin, kun muu osa maasta sulaa nopeammin. Täten aiheuttaen epätasaisen maanpinnan. Routa aiheuttaa pullistuman vain yläpuolelleen. Kun routa poistuu, niin maa ennemmin vajoaa normaaliin muotoonsa.

        Ei kai ,kukaan rakennuta terassia, ettei olisi ensin tehnyt kunnolla pohjia ja routaeristänty sitä. Yleensä pohjien teot ovat rakentamisessa asiakkaan vastuulla. Sivullisena ihmettelen yllä "asiakkaan 2 tai "trollin" kommenttia.


      • Anonyymi

        On mennyt konkkurssiin.


    • riitta2

      Kahdet lasitukset heiltä jo ottanut ja edelleen tyytyväisenä juon aamukahvit lasiterassilla :)

    • Lukkan CE

      Onko CE-merkitty järjestelmä ?

      • Standardeista

        CE-merkin saa kun valmistaja sen itse laittaa tuotteelleen. Sillä hän lupaa, että tuote vastaa standardia, mutta ei sitä varsinaisesti kukaan valvo..


    • Harmistunut :(

      Piti saada ihana lasikatto terassille. Kaikki meni pieleen. Elimme viime kesän lasinsirujen keskellä ja niitä löytyy vieläkin mm. nurmkolta. Työ on vieläkin kesken ja katto vuotaa. Emme todellakaan luota Siestaan. Voiko joku todella tehdä niin huonoa työtä Suomessa?

      • Oudonmaanlintu

        Mitä hittoa sinä täällä itket? Tee valitus kuluttaja suojaan, jos mikään ei auta. Ymmärtääkseni Siesta myöntää 2 vuoden takuun asennukselle ja 5 vuoden rakenteille(myös laseille). Karkaistussa lasissa saattaa olla jännitteitä, jonka takia lasi saattaa hajota ihan itsekseen. Kovat lämpötilan muutokset tai terävät iskut ovat yleisimmät syyt. Siksi takuun piikkiin kannattaa valittaa aiheesta.

        Karkaistu lasi hajotessaan syystä tai toisesta muuttuu pieniksi sormenpään kokoisiksi ryyneiksi. Ryynit eivät ole teräväreunaisia itsessään.


    • dgfs<dg67567

      Joukkoteilausta liikeellä....

    • asiaks

      Hyvin meni suunnittelu ja lasitukset.Olen odottanut laskua jo yli kaksi kuukautta, mutta mikäs on odotellessa, kun on mukava "talvipuutarha", jossa istuskella.

    • totuuden TORVI

      Tuntuu aika tuuliselta työpaikalta, Porukka vaihtuu tiuhaan. Mollissa työpaikka ilmoitus melkein kuukauden välein. Kotisivuillaan myyntimiesten kasvot ja nimet vaihtuu. Lieneekö siellä jokin nipottaja esimies, vai silkkaa sattumaa?

      Paneuduttuani yrityksen toimintaan sain ymmärtää, että kaikki on sallittua. Myyntipuhe on melkoinen kokemus, tuntee olonsa mukavaksi ja ymmärretyksi. Tarjousta ei saa helpolla, ellei ole valmis allekirjoittamaan sopparia. Kyllä hinnan loppujen lopuksi saa, mutta sekin on vain hinta haarukka. Hämmentävä mainoslause on, että ovat ainoa, jolla on CE hyväksyntä suomessa. Lumonillakaan ei ole hyväksyntää, näin väittävät. Todellisuudessa Lumonilla on CE merkintä kuitenkin. Ehkä se uppoo paremmin kuluttajiin, en tiedä.

      • Anonyymi

        Myyjä haukkui kilpailijoita ja keksi mitä ihmeellisimpiä asioita kuten esimerkiksi, että kilpailijat käyttävät muovia lasin sijaan seinissä. Ja että Siesta käyttää titaanista! valmistettuja osia omissa tuotteissaan. Ei voi kuin nauraa kyseiselle Siestan myyjälle. Olisiko aika opetella mitä myyt ja mitä muut myyvät?


    • Matti8

      Kauheeta tulosta tämä siesta group tekee...huh huh

    • Uskomatonta touhua

      Pysykää ihmeessä erossa tästä yrityksestä! Mikään ei toimi, suunnitelmat tehdään miten sattuu, aikatauluilla ei mitään väliä, lukuisiin yhteydenottoihin ei vastata. Tähän firmaan päätyminen oli suurin virhe pitkään aikaan.

      • Anonyymi

        Näin pääsi meillekin käymään ärsyttää kun menin luottamaan myyjän puheisiin


    • Tilatakovaiei

      Onko tämä Siesta Oy yrittänyt laskuttaa ennen asennusta?Siis ennen tavaran toimitusta?

    • HyvätKaupat

      Itse olen tilannut Siestalta lasitukset ja laskutus toimi niin että se tuli huomattavasti asennuksen jälkeen. Muutenkin olen tyytyväinen ollut, itselläni asennus,toimitus ja kaikki sujuivat iha hyvin, ei tarvitse miettiä kenen puoleen kääntyy kun tulee meidän toisen terassin lasittamisen hetki!

    • Rivarit

      Muuta en tiedä kuin hinnan. Heiltä saa ehdottomasti Suomen kalleimman tarjouksen. Jos hintahaarukka on paljon korkeammalla kuin sinänsä jo älyttömän kallis Lumon, niin kuka ostaa?

    • Löpinää

      Kyllä vanhukset ostaa, kun lämpimiä löpertelevä myyjä astuu ovesta sisään. Kyllä ollaan niiiiiin kavereita, ettei oma puolisokaan merkitse mitään. Tuotteet ovat varmasti hyviä, joskaan metodit, jolla tulosta tehdään vaikuttavat kielteisesti yrityksen imagoon. Muistan vielä ne imurikauppiaat, jotka tekivät hurjia tuloksia 90 -luvulla. Saman tyypin myyntimiehiä tuntuvat edustavan.

    • Pettynytxxx

      En suosittele. Mikään ei toiminut. Ongelmia alusta loppuun - kaikilla tasoilla (toimitus, asennus jne.). Ei millään muotoa vastaa palvelun taso hintaa. Harmi, että tämä palsta tuli luettua vasta nyt.

      • Paskiintunut

        Samoin ei mitään muuta kuin harmia ja vieläkin taistelua mutta periksi en anna


      • neweragainsiesta

        juu älkää vaan sortuko siestaan ....

        itellä asennus oli n 12 viikkoa myöhässä!!

        kukaan ei vaivautunut tiedottamaan aikataulun myöhästymisestä.

        tiedusteltuani asiasta ,sanottiin että tehtaalla ollut konerikko ?

        ilmeisesti myös tietokoneet ja puhelimetkin oli menny samalla paskaks...

        ja laskuja ei tarvii maksaa kuulemma ennenkuin on asennettu, mutta kun laskutus on ulkoistettu op pohjolalle niin niitä nyt sitten kuitenkin alkoi tulla huomattavasti ennenkuin asennusmiehiä ja laseja oli tontilla näkynyt...

        ja se vasta souvi on ruveta laskuja perumaan kun op ei voi niitä perua ,eli on siestalta saatava peruutus ja se vasta työlästä tuntuu olevan.

        lopulta alkoi tapahtua kun ilmoitin että kuluttajasuojan mukaan kauppa on mahdollista perua jos toimitusta ei asenneta kohtuullisen lisäajan puitteissa niin seuraavalla viikolla tuli asennus.

        ja ilmoitettiin että ryllin mukaisen korvauksen saa viivästyksestä

        ja taas sama laulu että viivästyskorvauksen saa ENNEN kuin yhtään laskua tulee.



        se korvaus sitten taas on ollut matkalla 3kuukautta ...eli ei ole vieläkään maksettu vaikka laskelmat olen saanut korvauksen suuruudesta 3 kuukautta sitten.

        jos vaan voitte ottaa jonkun muun valmistajan niin tehkää niin sillä tätä firmaa en voi todellakaan suositella.


    • paskafiilis

      Tuote on ihan hyvä mutta asennus on todella alaarvoista.Ryssiä ja eestejä jotka eivät ymmärrä mitä niille sanoo.Työn jälki huono ja ikkunat kolhintuneet ja naarmuntuneet. Kolme neljä kertaa ovat yrittäneet korjata virheet.Yrittämistä on mutta ei ammattitaitoa. Kauppa pitääkin tehdä omituisella tavalla solmimalla luotto sopimus pankin kanssa. Siesta saa rahansa heti ja silloinhan ei välttämättä enää ole tahtoa tehdä hyvää työtä.

    • Aikataulumikäseon

      Nyt vasta tähän keskusteluun törmäsin, harmi. Itsellä rupeaa kohta hermot menemään. Siestalta tilattu lasit keväällä, myyjä luvannut sitä ja tätä, mutta asentajia ei näy eikä kuulu. Alkuviikosta tupsahti vissiin työnjohtaja, katsastamaan tilukset. Täällä odottanut alkukesästä saakka tehty keskeneräiseksi jätetty teräsperustus. Kuulemma tekevät loppuun, kun lasit tulevat. Myyjä ilmoittaa alustavan toimituspäivän...odotetaan, laitetaan paikat valmiiksi, odotetaan pari päivää, ei kuulu ei näy..soitetaan ja sanovat, että heillä näkyy toimitus vasta parin viikon päästä. Jassoo.. odotetaan sitten taas. No se päivä on tänään... ei näy ei kuulu. Kohta käy niin että pitäköön lasinsa. Ollaan tässä nyt siirretty kesälomareissuja useaan kertaan mitättömien lupausten takia.

    • Kusetusta

      Täällä Siestan toimitus 1,5 kuukautta myöhässä. Hommat aloitettu ja lasihajosi. Lasinsiruja keräillään jaloista. Ei välitetä asiakkaasta pätkääkään.elkää kuitatko työtä valmiiksi jos on kesken tai puutteita. Elkää varsinkaan maksako ennen kuin on täysin valmis.

    • Loppuhyvin

      Meillä Siestalta terassilasitus mökille syksyllä 2015. Kaikki toimi hyvin, kunnes havaittiin mitoitusvirhe ja kantava alumiinipalkki ja kattolasit menivät uusiksi. Seurasi 1,5 kk:n odottelu, pitämättömiä toimituslupauksia ja 24 yhteydenottoani firmaan. Terassi valmistui jouluksi ja työn jälki oli moitteetonta, kiitos asennuksen tehneille virolaisveljeksille. Sen sain jälleen kokea, että sopimus on luettava kirjaimen tarkasti ennen allekirjoitusta. Oletusten varaan ei kannata jättää mitään!

    • paskanmyivät

      Kokemusta viisaampana.
      Älkää suostuko luottosopimukseen mitä väkisin tarjotaan, luotto tietojen tarkastus pitää riittää. Vaatikaa sopimukseen suuremmat sakot kuin RYS mukainen 0.5% viikko. Vaatikaa sopimukseen ehto kuinkapaljon asennus saa myöhästyä että kauppa peruuntuun.
      Suunnittelu on olematonta tässä virmassa. Nyky määräysten mukaan heidän tekemä terassi ei pysy laskennallisesti pystyssä, mikäli saavat sitä koskaan valmiiksi.

      • raakileet

        Eihän tässä firmassa ole edes suunnittelijoita. Kaikki ottaneet lopputilin.


      • kettukolo

        ei pidä paikkaansa. tuolla on useampikin suunnittelija


    • Huijatuksitullut4

      Taas tuli lasku siestalta vaikka mitään ei ole vielä tapahtunut tontilla. Lasku oli jo toinen yritys huijata rahat. Kaiken lisäksi laskussa oli yli 7 % korko. Piti olla 3 kk korotonta maksuaikaa, ja lasku vasta kun työ on vastaanotettu. Nyt ei toteudu kumpikaan. Varokaa tätä huijari firmaa.

      • Urpo4

        Täällä toimenpidelupa viivästyttää, lasku tullut kertaalleen ja Siesta luvannut hoitaa korot ja kulut siihen asti kun terassi kasassa. Täys idioottihan sinä oot josset ole rahoitussopimusta lukenut ja vielä urpompi jos huijasitvat sinut uskomaan että tarvitset terassille lasit vaikket kykene niitä maksamaan.


    • peruttu

      ihan vaan tiedoksi; firmalla on erittäin isoja talousongelmia. mitään ei pidä maksaa ennakkoon! jos eivät suostu siihen, että maksu asennuksen jälkeen, vaihda firmaa.

      • kroisospennonenn

        kerro lisää maksuongelmista kunkerran tiedät


    • Myöshuijattu

      Kohtalotovereita näköjään muitakin, jos olisin lukenut keskustelun aikaisemmin, kauppoja ei olisi tullut. Meillä isäntä oli innokas tilamaan kun oltiin käyty kylässä jossa oli lasitettu terassi. Kyläpaikan lasituksen hoiti joku toinen firma.
      Meilläkin toimitus myöhässä, ensimmäinen lasku laatikossa ennen kun asentajat pihassa jne. En ihmettele jos yritys on taloudellisissa vaikeuksia kun meidän kaupasta ei jäänyt paljon kateta. Saatiin markkinointialennus, työ tehtiin kahteen kertaan, pankin kulut ja korotkin jäi heidän maksettavaksi. Onneksi terassi asennettu ja isäntä pystyy itse hoitamaan tarvittavat korjaukset. Jos OP:n yrityspankilta tulee vielä uusia laskuja, laitan asian suoraan kuluttaja-asiamiehelle. HYVÄT IHMISET, PANKIN KORKOLASKUJA EI TARVITSE MAKSAA JOS KAUPPASUMMA ON AJALLA MAKSETTU!

    • remppareiska71

      tällä hetkellä vaikuttaa olevan talousasiat hyvinkin kunnossa sekä myös meidän lasituksen toimitusaika piti. Olemme tyytyväisiä ja voimme suositella muillekin.

    • Lasku tulee eikä asennuksesta tietoa. Ensimmäinen osa maksettu ja myyjä kertoi että toinen osa maksetaan kun tavara toimitettu ja asennettu. Näin myös sopimuksessa. Ei kyllä tämän Siestan tapa toimia herätä hyviä tunteita, eikä luottamusta.

    • Naantalinmies

      Asennuksen laatu todella surkeaa. Tavarat myöhässä. Ainoa mikä tulee etuajassa on lasku. Siestalaiset siestalla kaiken aikaa. Suosittelen toista firmaa/. Pettynyt Siestaan

    • Pettynyt

      Ei muuta kun herran nimeen älkää tuota yritystä käyttäkö jos laatua ajallaan haluatte.

      • Ensuosittele

        Siesta on lasiterassien aivopieru! Tavara pilkotaan varastohallissa Vantaalla ja lasit tulevat alihankkijoilta ties mistä. Minkäänlaista laadunvalvontaa ei tapahdu vaan jopa viallinen tuote lähetetään asiakkaalle siinä toivossa että menee läpi eikä asiakas huomaa. Yritysjohto on haluton minkäänlaiseen sovitteluun reklamaatiotilanteessa vaan vetoaa sopimukseen. Myyntitilanteessa haukutaan kilpailijat mikä ei anna ammattimaista kuvaa firmasta eikä varsinkaan myyjästä. Hinnaltaan tietysti toiseksi kallein Lumonin jälkeen, jälkikäteen mietittynä olisin maksanut enemmän jotta olisin saanut toimivuutta koko toimitusketjuun. Homma siis vielä kesken, katsotaan milloin saadaan valmiiksi.


      • Ensuosittele

        Miten homma meni lopulta?


      • Terassikahveilla

        Tässä odoteltu Siestan lasitettua terassia jo kohta 2 kk luvatusta toimitusajasta! Mitään ei tiedotettu ennen kuin alettiin kyselemään perään, ensimmäinen lasku tuli jo heti tilauksen tehtyä ja toinenkin. Tarkistusmittauksia tehtiin kuukausi sitten ja sanottiin, että menee vielä useita viikkoja, kun eivät saa materiaaleja. No tälle viikolle luvattiin toimitus, mutta nyt kuulemma materiaali vasta saatu eikä asennusajasta tietoa.... mukava tässä paritalon terassilla istuskella, kun naapuri on metrin päässä eikä mitään yksityisyyttä ole, kun odotellaan tätä kuuluisaa lasitettua terassia ja kesäkin jo meni...


      • Anonyymi
        Ensuosittele kirjoitti:

        Siesta on lasiterassien aivopieru! Tavara pilkotaan varastohallissa Vantaalla ja lasit tulevat alihankkijoilta ties mistä. Minkäänlaista laadunvalvontaa ei tapahdu vaan jopa viallinen tuote lähetetään asiakkaalle siinä toivossa että menee läpi eikä asiakas huomaa. Yritysjohto on haluton minkäänlaiseen sovitteluun reklamaatiotilanteessa vaan vetoaa sopimukseen. Myyntitilanteessa haukutaan kilpailijat mikä ei anna ammattimaista kuvaa firmasta eikä varsinkaan myyjästä. Hinnaltaan tietysti toiseksi kallein Lumonin jälkeen, jälkikäteen mietittynä olisin maksanut enemmän jotta olisin saanut toimivuutta koko toimitusketjuun. Homma siis vielä kesken, katsotaan milloin saadaan valmiiksi.

        Meille on tehnyt terassin Lumon ja Siesta. Lumonin terde on kauhea rimpula joka paukkuu tuulessa. Lisähintaa kinusivat kaikesta. Siestan toimitus meni niin kuin sovimme. Siihen olemme olleet todella tyytyväisiä. Ammattilaisia olivat kaikki, jotka tontilla kävivät.


    • Maakaru

      Kertomus Siesta Groupin surkeasta toiminnasta.

      Keväällä 2018 otin yhteyttä Siestaan tilatakseni Siestan valmistamaan lasiterassiin kattoverhot.
      Yhteyttä ottikin innokas myyjä, joka pikimmin tuli ottamaan mittoja ja vuolaasti kehui miten hyvät suhteet hänellä on tuohon verhojen valmistajaan koska ovat olleet messuilla vierekkäin eli tuttuja. Hän saisi verhot hyvin nopeastivarmaankin juhannukseksi, mutta viimeistään 7.7. (vuotta ei maininnut).
      21.5. sain kirjallisen tarjouksen josta piti maksaa etumaksua 1530€, maksoin 31.5.
      12.7. edustaja ilmoitti, ettei verhoja ole vielä kuulunut, lupasi selvittää asiaa. Kun kyselin perään niin
      13.8.edustaja ilmoitti epämääräisesti, ettei verhotilaus ollut mennyt perille, ei selvinnyt oliko sitä lainkaan edes tehty.
      13.8. vaadin maksuani välittömästi palautettavan.
      15.8 myyntipäällikö ilmoitti, että talouspuoli on saanut tiedon maksun palauttamisesta
      17.8. peräsin puhelimitse palautusta, johtui kuulemma järjestelmästä, ettei maksua voi välittömästi palauttaa.
      Kun vaivasin myöhemmin myyntipäällikköä kovasanaisesti viivyttelystä hän löi luurin korvaani kiinni.
      Vasta 23.8. tuo palautus näkyi tililläni eli lähes 3 kuukautta Siesta oli pitänyt 1530€ minun rahojani tilillään.
      Eli kannattaa pysyä kaukana ko. firmasta ja lukea tarkkaan sopimusehdot. Myöhästymissakko on 0,5% alkavalta viikolta eli minun tapauksessani jos viivytys olisi ollut 3 kuukautta olisi Siestalle tullut hirmuinen lähes 164 euron viivästymissakko.
      Ei liene edes tarvitse mainita, ettei Siesta tuosta viivyttelystään mitään korvannut. Minulle aiheutui hirvittävästi vaivaa, kymmeniä sähköposteja ja lukuisia puheluja.

    • Länsimaa

      Väki vaihtuu. Palkat ei tule ajallaan. Yrityksen puhelimet välillä kaikki kiinni ym yhteydet. Kohta kaatuu korttitalo lopullisesti.

    • Tyytyväinen

      Meillä meni Tilaus ja asennus hyvin. Toimitus tuli sovitusti. Hinta alle Lumonin.

      • Eiköyähäeikäkipee

        Toki tuotekkin on huonompi, kuin Lumonin. Ikävää se on muutaman vuoden päästä hoidella takuuasioita, huoltoja/varaosia, kun lappu on luukulla. Tällöin voit kysyä kannattiko halvempi hinta pitkässä juoksussa?


      • Tyytyväinen

        Tuote huonompi. Millä tavalla? Omia kokemuksia?


      • Kokenutkaiken
        Tyytyväinen kirjoitti:

        Tuote huonompi. Millä tavalla? Omia kokemuksia?

        Materiaalivahvuudet, design, toimivuus,toimitusketju, takuut, varaosat noin muutama mainitakseni. Toinen juttu on myös talouspuoli mikä painaa vaakakupissa tulevaisuutta ajatellen.


      • rakennusmestari
        Eiköyähäeikäkipee kirjoitti:

        Toki tuotekkin on huonompi, kuin Lumonin. Ikävää se on muutaman vuoden päästä hoidella takuuasioita, huoltoja/varaosia, kun lappu on luukulla. Tällöin voit kysyä kannattiko halvempi hinta pitkässä juoksussa?

        Tutustuin turussa messuilla molempien tuotteisiin ja voin vain todeta, että Siestan tuotteet ovat selvästi Lumonia edellä. Jämäkät kehykset ja rakenteet. Itselläni 30v kokemus rakennusalalta, joten väitän ymmärtäväni näiden asioiden päälle.


    • kxkxk

      Naapurikin tilasi kattoverhot omaan lasiterassiin. Sama etumaksu eikä kuukausien jälkeen kuulunut mitään. Kuulemma yrityksen varat tiukilla, kun johtajistoa lähtee ja kaikki kaupat tehdään etumaksulla tai rahoituksella, koska raha liikkuu heti yritykselle.

      • SiestanAsiakas

        Samanlaisia kokemuksia täälläkin.
        Toiminta on aivan käsittämätöntä häröilyä ja kunnianosoitus täydelliselle ammattitaidottomuudelle.
        Kaupan tekemisen jälkeen kävi ilmi, että tuotanto ei ymmärtänyt mitä myyjä oli myynyt. Piti siis sopia uudestaan toimituksen sisällöstä.
        Aikataulu venyi puoli vuotta.
        Kommunikointi erittäin hankalaa. Vaikutti siltä, että koko firman paletti on täysin sekaisin.
        Asennusmiehet täysin ammattitaidottomia. Ei osata edes perusasioita. Rungon liitokset tehtiin siten, että kansilautoja ei pystynyt edes asentamaan. Ristimittoka ei selvästikään ole otettu, koska heittoa oli useita senttejä. Usean korjauskierroksen jälkeen tilanne oli lopulta se, jouduin korjaamaan runkorakenteen itse.
        Yksi lasi oli vaurioitunut jossakin vaiheessa mutta silti se oli asennettu. Eikä Siesta meinannut millään suostua korjaamaan lasia.
        Myös lasien säätäminen käyttökuntoon näytti olevan lähes mahdoton tehtävä. Niitä säädetttiin useaan otteeseen mutta jostakin syystä laseja ei saatu koskaan aivan kunnolla säädettyä eli ne ovat nyt vähän vinossa ja sulkeminen takkuaa.
        Raha Siestalle kyllä kelpaa eli ovat hyvin aggressiivisia laskutuksen kanssa ja pyrkivät etupainotteiseen laskutukseen. Tuli sellainen vaikutelma, että Siestalla on vaikeuksia materiaalihankinnoissa ja se on osasyy toimitusten viivästymiseen. Ilmeiesti kassassa ei ole rahaa maksaa toimittajille ja sksi tavaraa on vaikea saada.
        Jos jotakin hyvää haluaa Siestasta sanoa, niin puhuvat sentään suomea. Muuten osaavat kyllä sössiä kaikki hommat huolella.
        Omien kokemuksieni perusteella tuli mieleen vanha viidakon sanonta: "Mieluummin syön matoja kuin ostan Siestan lasit."


    • hyväkokemus

      Meillä meni koko terassilasitusprojekti alusta loppuun saakka hyvin. Tavarat tulivat sovitusti ja asennuksen jälki on hyvää. Ei valittamista Siestasta. Rahat maksettiin vasta asennuksen jälkeen.

    • Einäin

      Suosittelen selvittämään yrityksen taloustilanteen yms ennen tilausta. Firmalla velkaa joka suuntaan

      • Einäinkään

        Haiskahtaa pahasti konkurssilta talouslukujen perusteella. Ikävää asiakkaiden kannalta.


    • Järkikäteen

      Ihmisten tyhmyys hämmästyttää todella :o eikö kukaan ole ollut yrittäjä tai tiedä kyseisestä asiasta mitään ?! Siestan kasvukäyrä melkein pystysuora ylöspäin joten yrittämisen oppikirjatietoa, kun yrityksen toiminta kasvaa tuota tahtia, on monesti kassavirta ongelmia kun kasvu on kovaa. Hävetkää tyhmät ihmiset :) siesta teki sellaisen ratkaisun mihin ei lumonilla taito riittänyt ja täysi kymppi alusta loppuun. Hohhoijaa mitä luettavaa.

      • Kasvukivuton

        Mikä kasvukäyrä on pystysuora ylöspäin? Viivan alle ei kuitenkaan jää, kuin velkaa ja firman omavaraisuus on välttävä.

        Toimitukset jatkuvasti myöhässä tai ei toimiteta ollenkaan, mutta rahat otetaan kyllä (nimimerkillä naapurin kokemuksella). Se kun myydään väkisin rahoituksella vaikka käteismahdollisuus on, kertoo hyvin paljon yrityksen tilasta. Jos ei pystytä maksamaan alihankkijoille materiaalikustannuksia ja sitä myöden asiakas ei saa tilaamiaan tuotteita on myös huolestuttava asia. Yleensä tarkoittaa myös henkilöstön palkanmaksuvaikeuksia ja siltähän tuo näyttää, kun porukka vaihtuu useammin, kuin alushousut.

        Itse pysyisin kaukana jo lähipiirin kokemuksen perusteella joka sattui vuosi sitten.

        Tuo kommenttisi hurjasta kasvusta ja tätä myöden kassavirtaongelmista on huvittava. Taidat olla ko. yrityksessa töissä :)


    • Pettynt

      Edelleenkään ei homma toimi. Toimitusajat erittäin pitkiä ja kukaan ei ota vastuuta. VÄLTTÄKÄÄ tätä firmaa.

      • Anonyymi

        ^^Johtuu siitä, että likviditeettiä ei ole maksaa toimittajille materiaaleista. Baltian maista saavat toistaiseksi jotain tilattua. Asiakkaat toki saavat halvalla, mutta kuulemma toimitusajat mitä sattuu ja luvataan mitä sattuu. Jos viivan alle ei jää mitään, niinkuin luvuista voi päätellä, niin suurimmat kärsijät ovat asiakkaat.


    • Anonyymi

      Tyhjiä lupailevat ja toimitusajat ja tavarat ovat kaikkea muuta kuin on sovittu. En enää ikinä tilaa mitään siestalta.

    • Anonyymi

      Valitettavasti minullakin tosi huono kokemus Turun puolesta. Toimitusaika venyi 2 kk ( aivan uskomatonta) ja laatu myös huono, osasihan sitä jo odottaa kun asiakaspalvelukin niin kehnoa. Otan yhteyttä kuluttajansuojaan

    • Anonyymi

      Meillä Siestan lasituksen ovien välipuitteet eivät pidä vettä, kaikki liimaukset irronneet lasit heiluvat ja listat ovat irrallaan. On kuulemma liimaaineissa ollut jotain vikaa. Sateella vettä pulppuaa laseista sisälle, myös pääty kolmioit samaa kamaa. Ovien alaliut keräävät veden ja vesi ei poistu poratuista reistä vaan jää seisomaan uriin, kaadot ovat pielessä. Talvella terassin takareunasta tuiskuaa lumi sisälle. Lukuisista yhteydenotoista puhelimitse /sähköpostilla huolimatta , eivät tee asialle mitään. Jo vime kesänä 2018 olemme ottaneet ensimmäistä kertaa yhteyttä. ÄLKÄÄ VAAN SORTUKO TÄHÄN FIRMAAN, lähes 20.000 mennyt näiltä näkymin hukkaan.

      • Anonyymi

        Kannattiko "säästää" väärässä kohdassa? Parin tonnin säästö ei ollutkaan parin tonnin säästö.


    • Anonyymi

      Tarkoituksella jätetty julkaisematta yrityksen talouslukuja viime vuodelta koska lainaa on paljon joka puolelle ja liikevaihto painunut huomattavasti. tästä syystä mm. materiaalien toimittajat eivät anna tavaroitaan -> toimitusajat venyvät. Virolaiset tms asentajat = laatu heikkoa. Siesta ei käytä omia asentajiaan toisin kuin antavat ymmärtää vaan asennusporukat toimivat toiminimellä, suurin osa Virosta. Myös osa materiaaleista tulee lahden takaa.

      • Anonyymi

        hauskoja nämä suomi24 keskustelut. Löytyy tietäjiä ja seppiä joka lähtöön :D urpot!


    • Anonyymi

      Toimitusaika 16-20 viikkoa. Ei hyvältä näytä kun muualta saa yli puolet nopeammin ja halvemmalla

    • Anonyymi

      Missä vuoden 2018 taloustiedot? Jos taloustiedot olisivat kunnossa niin varmasti ne olisivat julkaistu. Kuluvan vuoden luvut varmaankin vielä surkeammat. Kannattaako tältä yritykseltä tilata?

      • Anonyymi

        Missä vuoden 2019 taloustiedot?


    • Anonyymi

      Meille tuli lasitukset 6 viikkoa myöhässä, asennuksen hoiti pääasiallisesti virolainen kaveri, joka ollut 8 vuotta heillä töissä, kertoi, että asentajia vaan muutama ja kohteet myöhässä kokoajan.

      Mitään emme ole maksaneet ennakkoon. Hyvitykset on heillä laskennassa. Lasitus vaikuttaa ihan laadukkaalta, itse lasit tuli Rakla Oy:ltä, näkyi lukevan materiaalikuvissa/tilauslistassa. Muutaman päivän kokemuksella vaikea sanoa mitään negatiivista, katsotaan ajan kanssa tuleeko mitään ihmeellistä esiin. Lasitus tehtiin katetulle terassille. Liukuovien urat ei esim. ole alttiina sateelle, kuten jollakin tuossa oli ongelmia vesien kanssa.

      Tarjoukset kysyttiin 6 firmalta, Siesta asettui hinnaltaan keskitasolle, ero Lumoniin viitisen tonnia.

      • Anonyymi

        Meille lasiterassi tuli kymmenen viikkoa myöhässä.Hyvitys 8% kauppahinnasta ja asennus oli hyvä.Soittaa piti kyllä monta kertaa tuotteen perään ja myyjä hävisi kaupan jälkeen.
        Joten ei ihan kehumisen paikka yrityksestä.


    • Anonyymi

      Kun tätä viestiketjua lukee niin samat ongelmat ovat olleet jo vuonna 2013 ja vielä ne vaan jatkuvat. Jotain vikaa täytyy olla päässä jos tuolta jotain tilaa.

    • Anonyymi

      Seuraavaksi menee kiinni Tampereen toimisto.

    • Anonyymi

      Tampereen toimisto suljettu. Turku seuraavaksi?

      • Anonyymi

        Pikkuhiljaa koko pulju menossa nurin tuolla menolla eli ihan loogista ajaa alas toimintoja eri paikkakunnilla. Ensin Tampereen seutu ja seuraavaksi Turun seutu.

        Siinä on kohta ihmisillä ihmeteltävää kun halvalla ostettu ja käteen ei jäänyt mitään.


    • Anonyymi

      Ei ole markkinoiden halvin ja silti aivan paska palvelu. Meillä vielä odotellaan rakennustöiden aloittamista...

      • Anonyymi

        "Ei ole markkinoiden halvin ja silti aivan paska palvelu. Meillä vielä odotellaan rakennustöiden aloittamista..." Milloin tilasit työ ja ovatko luvanneet montakin kertaa tulla tekemään?


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Ei ole markkinoiden halvin ja silti aivan paska palvelu. Meillä vielä odotellaan rakennustöiden aloittamista..." Milloin tilasit työ ja ovatko luvanneet montakin kertaa tulla tekemään?

        Miten muilla. Minulla työ yli 2 kuukautta myöhässä eikä uutta aikataulua tiedossa, Op kuluttajarahoitus painaa päälle, mutta en aio maksaa ennen toimituksia.

        Syitä on ollut lukuisia, asennusruuhka, tehdastoimitus, materiaali, lasitoimitus, uudelleen asennusruuhka, kattopalkit puuttuu jne. Kohteliaita vastauksia riittää. Lasiterassi on hieno asia, mutta......

        Onko Siesta menossa selvitystilaan vai mikä siellä on ongelma. Olkaa varovaisia...

        Toivon vielä hyvää toimitusta.


      • Anonyymi

        Ainakin 2kk myöhässä ja opn laskut kyllä tulevat perille


    • Anonyymi

      Pahoja ongelmia talon sisällä. Kolme myyjää lopettanut samaan aikaan vantaalla.

    • Anonyymi

      Nyt menee koko firma nurin

      RIP

    • Anonyymi

      Mua harmittaa että äitini ei tutkinut ennen ostoa jo firmaa. Ihan kauhee. Neljä vuotta tapeltu huonosta laadusta. Eka sai aloitusta odottaa. Asentajat oli Virosta ja aika laiskoja. Lasihuone alunperin rakennettu väärin. Vesi menee sisälle. Kaikki homeessa. Mainostivat et on tooooosi kiva talvella. Juu varmasti. JOS pääsisi sinne sisälle ettei ovi olisi jäässä😂😂
      Älkää hyvät ihmiset ostako täältä!!!!

      • Anonyymi

        Aika klassinen tapaus. Firmaa tekohengitetään niin kauan, kuin rahan pumppaajallla riittää mielenkiintoa.

        Myyjä lupaa ummet ja lammet ja myy tuotteen halvalla tietäen kaupantekotilaisuudessa, että ottaa provikat ja menee muualle hommiin. Asiakkaan ilo halvoista kaupoista paljastuu siinä vaiheessa, kun kuukauden parin toimitusaika tuplaantuu.

        Ihmisiä lähtee ja konttoreita lopetetaan. Perävalotakuu tiedossa useimmille.


    • Anonyymi

      Ei Siestan tuote suinkaan huonoimpia ole ollut. Toiminta ei vain täytä mielestäni hyvän moraalin periaatteita. "Myyntipäälliköt" ja ja ylemmät johtajat eivät saa puhtaista papereita toiminnastaan, ei todellakaan.
      No, osa myyjistäkin on sellaisia, että heidän täyttämään sopimuskaavakkeeseen en nimeä laittaisi,

      Ongelmia on jo pitkään ollut yrityksen taloudessa. Tuotteita ei ole saanut alihankkijoilta ulos, kun ei ole ollut maksukykyä. Siksi tuo Op rahoituksen ennakkopainoitteinen maksutapa on siellä käytössä.
      Taustarahoittajat ovat olleet ihmeissään, kun toiminta ei tuota.

      Ihmisiä on heitetty ulos ja paljon on lähtenyt omaehtoisesti.

      On pakko sanoa, että tuolle firmalle, että -ei jatkoon!

      Valitettavasti tautalla on ollut voimakkaasti tuo laestadiolaisten toimintamalli kaupanteossa ja se ei vaan toimi, koska se ei perustu rehellisyyteen.

      • Anonyymi

        ja sinä tiedät nämä "faktat" mistä? :D kiinnostaa tietää koska olen kilpailuttanut kolme toimijaa ja Siestan tuote vaikutti selkeästi laadukkaimmalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja sinä tiedät nämä "faktat" mistä? :D kiinnostaa tietää koska olen kilpailuttanut kolme toimijaa ja Siestan tuote vaikutti selkeästi laadukkaimmalta.

        Opettele lukemaan. Tuossahan luki ensimmäisenä, ettei tuote ole huono. Kaikki muut asiat sitten kusee ja huolella. Ei jatkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opettele lukemaan. Tuossahan luki ensimmäisenä, ettei tuote ole huono. Kaikki muut asiat sitten kusee ja huolella. Ei jatkoon.

        Et selvästikkään ole penaalin terävin kynä sillä näin et asiaasi maininnut. Etkä kuitenkaan vastannut kysymykseen mistä tiedät nämä faktasi kun puhut organisaation myyjistäkin kuten tuntisit heidät hyvinkin? Meillä ainakin kävi hyvin ammattitaitoinen edustaja ja vertauspohjaa oli kuitenkin muistakin toimijoista joista ei voi välttämättä sanoa todellakaan samaa.

        Me päädyimme siestaan. Tuote ja myyjän ammattitaito kilpailijoihin nähden merkittävimmät syyt valintaan. Kahdelle tuttavalle myös tehty kyseisen firman kautta asennukset ja pelkkää positiivista palautetta heiltäkin.

        Viime päivinä tullut tähän ketjuun aika tiuhaan viestejä. Yksi ja sama henkilö kenties anonyymina taustalla? Kenties potkut saanut ja katkeroitunut työntekijä joita löytyy jokaisesta firmasta? Siltä hieman haiskahtaa.

        Mielipahaansa toki jokainen purkaa omalla tavallaan. Suosittelen kuitenkin terapiaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et selvästikkään ole penaalin terävin kynä sillä näin et asiaasi maininnut. Etkä kuitenkaan vastannut kysymykseen mistä tiedät nämä faktasi kun puhut organisaation myyjistäkin kuten tuntisit heidät hyvinkin? Meillä ainakin kävi hyvin ammattitaitoinen edustaja ja vertauspohjaa oli kuitenkin muistakin toimijoista joista ei voi välttämättä sanoa todellakaan samaa.

        Me päädyimme siestaan. Tuote ja myyjän ammattitaito kilpailijoihin nähden merkittävimmät syyt valintaan. Kahdelle tuttavalle myös tehty kyseisen firman kautta asennukset ja pelkkää positiivista palautetta heiltäkin.

        Viime päivinä tullut tähän ketjuun aika tiuhaan viestejä. Yksi ja sama henkilö kenties anonyymina taustalla? Kenties potkut saanut ja katkeroitunut työntekijä joita löytyy jokaisesta firmasta? Siltä hieman haiskahtaa.

        Mielipahaansa toki jokainen purkaa omalla tavallaan. Suosittelen kuitenkin terapiaa

        Oho, nyt tuli omistajakin ketjuun kommentoimaan.

        Mitäs mieltä taloudellisesta tilanteesta? Ihan pelkkää positiivista ei näytä arvostelujen mukaan olevan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho, nyt tuli omistajakin ketjuun kommentoimaan.

        Mitäs mieltä taloudellisesta tilanteesta? Ihan pelkkää positiivista ei näytä arvostelujen mukaan olevan.

        Ai sinäkös se firman omistaja oletkin? Vaihdat aihetta sujuvasti


    • Anonyymi

      Ja kohta laitetaan kaikki Coronan piikkiin... Uskokaa tai älkää...

    • Anonyymi

      ÄLKÄÄ OSTAKO SIESTALTA MITÄÄN JOS ETTE HALUA ITSELLENNE ONGELMIA

    • Anonyymi

      Siestan vanhat myyjät perustivat oman yrityksen ja myyvät osb-lasiterasseja

    • Anonyymi

      Lomautuksia, rästejä, kohta loppuu toiminta. Älkää missään nimessä ostako mitään, tai ainakaan maksako ennakkoon latiakaan...

    • Anonyymi

      No eipä turussakaan hommaa osata! Ainoa mitä tämä firma osaa on laskutus
      Meillä yksi lasku esim kirjattu 12.9 ja eräpäivä 19.9 😡
      Lasitus oli 1kk myöhässä, perään sai soitella lähetellä sähköpostia monet kerrat joskus vastattiin joskus ei. Luvattiin ja luvattiin mutta ei mitään tapahtunut. Sitten kun asentajat tuli ja homma tehty, myyjän kanssa sovittiin että hyvittää kaihtimet kattoon myöhästymisestä. Eipä ole vieläkään näkynyt vaikka 2kk sitten sovittu ja viimeinen lupaus 12.3 että 2 viikon päästä teillä kaihtimet no nyt kk mennyt eikä mitään ole tapahtunut!
      Älkää käyttäkö tätä firmaa! Ei voi kenellekkäön suositella tätä
      Nyt otin kuluttaja asiamiehelle yhteyden ja toivon että rupee tapahtumaan

    • Anonyymi

      Meille asennettiin maaliskuussa Siestan toimesta noin 30m2 lasiterassi ja kaikki meni niin kuin pitikin. Tuote miellyttää silmää ja on erittäin laadukkaan oloinen. Työnjälki hyvää ja ystävällinen palvelu ollut koko matkan ajan myynnistä asennukseen. Voin suositella!

    • Anonyymi

      Verottaja laittaa kohta lapun luukulle!

    • Anonyymi

      Paska firma

    • Anonyymi

      Noniin, meikäläiseltä ensimmäinen kommentti tänne. Ikävä kyllä ei positiivinen.
      En koskaan kommentoi tällaisiin keskusteluihin mutta mielestäni se on tässä tapauksessa velvollisuuteni.

      Pitkän harkinnan jälkeen päädyttiin talvella 2019-2020 Siestaan ja pyydettiin sieltä myyjä käymään.
      Kauppoihin päädyttiin ja meille luvattiin että nyt kun ollaan hyvissä ajoin liikenteessä niin saadaan kesäksi kiva lasitettu terassi käyttöön.

      No...

      Ensimmäinen kupru oli kun alettiin pyytää kauppojen jälkeen lisää rahaa koska terassin alle pitää asentaa ruuvipaalut. Anteeksi, mutta ensimmäinen asia mitä myyjän kanssa sovittiin oli se että hintaan tulee sisältymään KAIKKI mitä valmiiksi asti terassikokonaisuus tarvitsee. No ei mennyt niin ja sovittiin lisämaksusta, ehtona se että asennus tapahtuu ajallaan.
      Sopimuksissa muitakin sudenkuoppia joten painotan, tutustukaa sopimukseen todella tarkasti ja kysykää ihan kaikesta mikä siinä arvelluttaa.

      No...

      Sovittu toimitusajankohta olisi nyt parin viikon päästä ja jo nyt toimitusta on siirretty vähintään 10 viikkoa, eikä mitään tarkempaa toimitusaikaa ole annettu. Vetoavat tähän koronaan.
      Ymmärrän että tämä on poikkeustila mutta silti facebookissa hehkutetaan että nyt kannattaa tehdä kauppoja uusista lasituksista ja että kesän parhaita asennusaikoja myydään parhaillaan. Jos meidän tämän kevään asennusaika menee jo lähes yli koko alkavan kesän, niin miten ihmeessä kesän parhaita aikoja voidaan kaupitella nyt???

      Tässä on niin monta asiaa mitkä on jäänyt todella lujasti jo nyt hampaan koloon, että mielenkiinnolla odotan mitä tähän murhenäytelmään vielä mahtuu ennen kuin se saa päätöksensä.
      Puhutaan meidän taloudessa todella isosta rahasta mitä tähän unelmaterassiin on kiinni laitettu ja todella toivoin että kun valitsee toimittajan sieltä vähän kalliimmasta päädystä, niin tuote ja toimitusketju menisi myös vähän kivuttomammin kun halvimmilla vaihtoehdoilla. Nyt tuntuu kuitenkin etten olisi voinut olla enempää väärässä.

      En usko, vaan TIEDÄN että aikaisemmat negatiiviset kommentit voivat hyvinkin pitää paikkansa. Tuttavani tilasi ennen meitä myös samasta firmasta lasitukset ja heillä on jo 1kk toimitusaika ylittynyt ja kukaan ei anna mitään uutta aikataulua. Ikävä kyllä tuntuu että firma käyttää tätä koronan tuomaa tilannetta kirkkain silmin hyväkseen ja vetoavat sen tuomiin toimitusongelmiin. Vaikka keskusteluista huomaa että ongelmat on ollut samoja jo kauan ennen koronaa.

      Voin kommentoida vielä joskus sitten kun tarina saa jonkinlaisen päätöksen, että miten homma meni loppuun ja JOS joskus tuote saapuu, niin myös millainen se valmis, liian pitkään odotettu tuote on.

      Näin tähän asti kiteytettynä, en tätä firmaa suosittelisi kenellekään.

      • Anonyymi

        Vaatikaa kaupan purkua, teillä on oikeus siihen. Virallista tietä eteenpäin...


    • Anonyymi

      Coronan taakse mennään, koska viimeinen oljenkorsi. Tuleva konkurssiyritys. Toivon ,että kuluttajat saavat tuotteensa ja myyjät palkkansa. Kun johto ei halua ymmärtää missä mennään, eikä halua kohdata tosiasioita tulos on tämä.

      Miten meni Norjan valloitus Siestalla...

      Tilikausi on pitkä....... :) näemmä...

      • Anonyymi

        Pakko vielä vastata tähän. Tilasimme Sotkasta reilu 5vko sitten uudet terassikalusteet terassillemme. Toimitusaika 15-21 arkipäivää eivätkä vieläkään ole saapuneet.

        Sotkasta viesti, että koronan takia viivettä toimituksissa eli teoriasi mukaan myös Sotka on menossa konkurssiin? Kannattakaa kotimaisia yrityksiä sillä tässä "kehitysmaassa" niitä tarvitaan.


    • Anonyymi

      Meille asennettiin aivan ihana lasiterassi ja tämän toteutti Siesta. Aivan ihana kokemus kaikinpuolin. Toimitus viivästyi alkuperäisestä suunnitelmasta kaksi viikkoa, mutta tämäkin johtui osittain meistä. Pelkkää positiivista sanottavaa kyseisestä yrityksestä.

      Pakko kompata aiempia kirjoittajia, jotka yllä kirjoittivat, että taitaapa nämä "negikset" olla niitä katkeria ex-työntekijöitä tai kilpailijoita jotka häviävät tarjouskilpailussa.

      Mutta suomalainenhan on tunnetusti pahimmillaan katkera ja todella kateellinen =)

    • Anonyymi

      Meillä nyt 16 viikkoa odottelua eikä kukaan vastaa viesteihin.

    • Anonyymi

      Väki vähenee ja pidot paranee.

      • Tänään valmistui terassi ja olen hyvin tyytyväinen suurin virheeni oli lukea näitäkommentteja jonka takia tuli pilattua monta yötä .terassin tilasin marraskuussa 2019 ja sovittiin että on valmis 15 .4 -20 kyllä meni hyvin spekteihin. Työn jälki oli aivan loistava ja hyvin ammattitaitoista minun mielestä tämä on minun mielipiteeni ja kyllä konttoristakin hyvin vastattiin toivotaan muillekkin näin hyvää palvelua ps kyllä nyt nautitaan kesästä


    • Anonyymi

      Meillä nyt ollut eka talvi terassi käytössä16m ja ollaan oltu tyytyväisiä tuotteeseen.
      Aijemmin kommentoin yrityksen toimitusta ja henkilökunnan tapaa toimia niin se on näköjään samanlaista vieläkin.Vinkinä kaikille ettei kannata päästää op-rahoitusta aloittamaan laskutusta ennen kuin tuote on asennettu hyväksytty ja viivästyksestä aiheutuneet kulut korvattu.Tämä onnistuu vai ottamalla yhteyttä Siestan myyntiin ja vaatia heiltä yhteyttä Op-rahoitukseen.Siitä vaaditte kirjallisensopimuksen ettei laskutus ala ennen tuotteen saapumista vaikka eräpäivä olisi mikä.

      • Anonyymi

        Kuvastaa meidänkin kokemusta hyvin. Tuote on loistava, mutta meille sattui todella osaamaton edustaja projektissa tekemään kauppoja. Suullisia sopimuksia joita ei löytynyt sopimukselta ja hölmöinä luotimme, että tulemme saamaan sen mitä myyjä lupaa vaikkei sitä sopimukselta löytyisikään. Kyseinen myyjä, jonka kanssa asioimme ei talossa enää ole ja nyt homman hoitoon ja mallikkaasti ammattitaidolla ottanut edustaja mainitsi, että näitä "mätiä" edustajia heillä oli muutamia joita heidän onnnekseen enään ei ole. Näitä henkilöitä varmasti löytyy jokaisesta suomalaisesta yrityksestä, mutta älkää missään nimessä tehkö suullisia sopimuksia vaan vaatikaa niitä kirjallisina. Näin vältytte monilta ongelmilta asiassa kuin asiassa. Siestalta saa todellakin erinomaista palvelua vaikka jo ehdin olemaan itsekkin eri mieltä ja täällä negatiivisesti asiasta myös olen maininnut. LOPPU HYVIN KAIKKI HYVIN! Kiitos loistavasta toteutuksesta Siestan nykyiselle henkilöstölle! Lopulta täyden kympin suoritus!!


    • Anonyymi

      Vieläkö tämä yritys on toiminnassa? Toivottavasti ei...

      • Anonyymi

        Kyllä se ilmeisesti vielä on.
        Näytti olevan saamassa 100 000€ koronatuen. Hukkaan menevät nekin eurot. Tämän firman konkurssi ei olisi johtunut koronasta. Nyt saavat tekohengitettyä vielä tämän kesän yli. Ja samalla huijattua uusia asiakkaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se ilmeisesti vielä on.
        Näytti olevan saamassa 100 000€ koronatuen. Hukkaan menevät nekin eurot. Tämän firman konkurssi ei olisi johtunut koronasta. Nyt saavat tekohengitettyä vielä tämän kesän yli. Ja samalla huijattua uusia asiakkaita.

        Ai eiks siesta oon vielkää konkassa vaik kaheksan vuot kulunu.. melkosii siepposii siel visertää


    • Anonyymi

      Kyseiselle yritykselle ei saa maksaa mitään, eikä tehdä rahoitussopimusta ennakkoon. Kaikki laskutus vaadittava vasta tuotteen asennuksen ja urakanluovutuksen jälkeen!

      • Anonyymi

        Hei tuo on hyvä.. tuus tekkeen meil terassi. Lupaan maksaa sul ku oot työn tehny :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei tuo on hyvä.. tuus tekkeen meil terassi. Lupaan maksaa sul ku oot työn tehny :)

        Samalla logiikalla noi menee. Maksa mulle etukäteen ja teen sulle terassin sit joskus.
        Sit ku saadaan maksettua omat laskut tavarantoimittajille ja ehkä saat joskus itekki terassin kun ollaan sun rahoilla eka maksettu omia velkarästejä. Korona on pienempi riski, kuin ostaa Siestalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalla logiikalla noi menee. Maksa mulle etukäteen ja teen sulle terassin sit joskus.
        Sit ku saadaan maksettua omat laskut tavarantoimittajille ja ehkä saat joskus itekki terassin kun ollaan sun rahoilla eka maksettu omia velkarästejä. Korona on pienempi riski, kuin ostaa Siestalta.

        Olipa harvinaisen idioottimainen kommentti tämmöisinä aikoina. Suomi24.fi tuo fiksujen ihmisten keskustelupalsta. Tiedätköhän mitä logiikka edes tarkoittaa. Koronasta et selvästi ainakaan tiedä mitään. Mahtaa olla kivi sinullakin syvällä


    • Anonyymi

      Uusien tilausten käsirahoilla ostetaan myöhässä olevien tilausten materiaaleja.... Kohta suistuu juna raiteilta...

    • Anonyymi

      Meille asennettiin aivan ihana 25m2 lasiterassi Siestan toimesta ja kaikki meni täysin nappiin! Voimme lämpimästi suositella. Kahdelle muullekkin tuttavalle asennettu Siestan toimesta terassit ja heilläkin mennyt ilmeisen hyvin kun meille Siestan vinkkasivat.

    • Anonyymi

      Liikaa huonoja kokemuksia. Ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Siestalla ovi käy.. ulospäin...

    • Anonyymi

      Turun toimipiste huutaa tyhjyyttään... Kiertäkää kaukaa kyseinen firma... Palkat rästissä, tavarantoimittajille rästejä... Ketään ei ota vastuuta... Kohta on pois markkinoilta..

      • Anonyymi

        Harva sitä konttorilla kyhnää kesken parhaan sesongin. Eiköhän myyjät ole joka firmassa tähän aikaan vuodesta aivan jossain muualla kuin konttorilla


    • Anonyymi

      Ei ole kokemuksia.

    • Anonyymi

      Pelkästään hyviä kokemuksia vielä neljännen tilauksenkin jälkeen. Kateellinen ihminen on nähtävästi hyville tuotteille ja firmoille allerginen. Samaa huomannut omalla alalla! Hävetkää

    • Anonyymi

      Oulusta ja Tampereelta toimipisteet suljettu. Seuraavana Turku jossa enää yksi myyjä. Ei hyvin mene.

      • Anonyymi

        Eikä ole. Eihän kyseisissä kaupungeissa edes toimistoja siestalla ole ollut. Sama tietäjä taas tietää :D


      • Anonyymi

        Nyt meni Turku kiinni.


    • Anonyymi

      ei varmaan turussakaan

    • Anonyymi

      Eipä meilläkään kyllä moitittavaa, muuta kuin toimitusaika hieman venähti sovitusta. Muuten myynnistä asennukseen kaikki hoitui varsin mallikkaasti meidän osalta ja voin ehdottomasti Siestaa suositella. Tuote ja palvelu erinomaista.

    • Anonyymi

      Kohta rytisee ja kovaa...

    • Anonyymi

      Napakymppi suoritus myös meillä. Ylittyi kaikki odotukset lasiterassista ja sen toimivuudesta.

    • Anonyymi

      Moni on laseja vailla ja niin on kohta töitäkin vailla

    • Anonyymi

      Konkurssi edessä!

      • Anonyymi

        No nyt joutaa kaveri unille.. Hyvää ja tarkkaa työtä tekivät meilläkin riihimäellä. Ehdottomasti varteenotettava firma jos ajatuksia terassin lasittamisesta!


    • Anonyymi

      suurin osa siestan myyjistä ymmärtänyt lähteä pois. siesta on viittä vaille konkursissa. älkää vaan tilatko siestalta mitään. voi olla ettei toimitusta koskaan tule.

      • Anonyymi

        Pitkäaikaiset ja parhaat tekijät jäljellä ja huhut kertovat että noin puolen tusinaa vanhoista tekijöistä halunnut takaisin töihin. Eli eiköhän tuoltakin ole jämät potkittu pois niin kuin monesta muustakin paikkaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitkäaikaiset ja parhaat tekijät jäljellä ja huhut kertovat että noin puolen tusinaa vanhoista tekijöistä halunnut takaisin töihin. Eli eiköhän tuoltakin ole jämät potkittu pois niin kuin monesta muustakin paikkaa

        Jämät kelpaa nyt kuitenkin takaisin töihin?


    • Anonyymi

      Tämä totta ja paljon rästejä vuokria yms...

    • Anonyymi

      Pitkään talousvaikeuksissa ollut yritys. Ei kannata tilata heiltä mitään.

    • Anonyymi

      Ei olisi pitänyt tilata Siestalta lasiterassia. Toimitus pahasti myöhässä eikä kukaan osaa sanoa koska asennus saadaan valmiiksi.

      • Anonyymi

        Zombie yritys... Ei pysty uusilla lainoilla maksamaan vanhoja lainoja... Ikinä älkää sortuko kyseiseen yritykseen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Zombie yritys... Ei pysty uusilla lainoilla maksamaan vanhoja lainoja... Ikinä älkää sortuko kyseiseen yritykseen...

        On kyllä pakko ihmetellä ketkä täällä jaksaa keskellä yötä anonyymina kirjoitella. Saman kaltaista viestiä aina parina peräkkäisenä tai samana päivänä. Olisiko yhden jo tällä foorumilla itseään mainostaneen "firman" miehet asialla? :D

        Alkaa jutut olemaan tasoa meidän iskä on parempi kuin teidän iskä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä pakko ihmetellä ketkä täällä jaksaa keskellä yötä anonyymina kirjoitella. Saman kaltaista viestiä aina parina peräkkäisenä tai samana päivänä. Olisiko yhden jo tällä foorumilla itseään mainostaneen "firman" miehet asialla? :D

        Alkaa jutut olemaan tasoa meidän iskä on parempi kuin teidän iskä

        Huomannut myös saman. Meille siesta toteutti haastavan jiirikatollisen terassin kun muita toimijoita ei kiinnostanut tai eivät pystyneet toteuttamaan. Hommat eteni alusta loppuun mallikkaasti. Voimme myös lämpimästi siestaa suositella. Iso peukku!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kyllä pakko ihmetellä ketkä täällä jaksaa keskellä yötä anonyymina kirjoitella. Saman kaltaista viestiä aina parina peräkkäisenä tai samana päivänä. Olisiko yhden jo tällä foorumilla itseään mainostaneen "firman" miehet asialla? :D

        Alkaa jutut olemaan tasoa meidän iskä on parempi kuin teidän iskä

        Mikä firma kyseessä? En löytänyt mistään...


    • Anonyymi

      Turun toimipiste pamahtaa piakkoin kiinni...

    • Anonyymi

      Verotarkastuksia...

    • Anonyymi

      Näyttivät asuntomessuilla olevan hienosti esillä muutamissa kohteissa. Merkille pantavaa että taisivat olla ainoita keiden lasit olivat ylipäätään virallisissa taloissa asennettuina. Hyvältä vaikutti.

    • Anonyymi

      En suosittele! Rahat kyllä otetaan heti mutta toimitus ja asennus viivästynyt jo monta viikkoa.

    • Anonyymi

      Turun toimipiste suljettu Ja niin on kohta koko yrityskin.

      • Anonyymi

        ja tänään juuri kävi turusta erittäin asiantunteva edustaja meillä. On tämä suomi24 kyllä melkoinen foorumi :D


    • Anonyymi

      Kokemus se on konkurssikin

      • Anonyymi

        Konkurssi on yksi yrittämisen muoto.... Olen Turun konttorilla käynyt huhuilemassa, ovat vissiin alkaneet vuokraamaan toimitilaansa. Ilmeisesti kannattavampaa liiketoimintaa, kuin lasiterassimyynti, alivuokralaisia...🤣🤣🤣💯


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konkurssi on yksi yrittämisen muoto.... Olen Turun konttorilla käynyt huhuilemassa, ovat vissiin alkaneet vuokraamaan toimitilaansa. Ilmeisesti kannattavampaa liiketoimintaa, kuin lasiterassimyynti, alivuokralaisia...🤣🤣🤣💯

        Käy ensi kerralla tehtaalla mistä se tavara lähtee. Eivät ne konttoreilta ole ennenkään lähteneet. ;)


    • Anonyymi

      Kohta alkaa lopullinen Siesta

    • Anonyymi

      Onko tällä foorumilla 1 vs 1 kilpailu menossa? Jollain on ainakin hiekkaa persvaossa ja pahasti. Siestalla menee tällä hetkellä kuulemani mukaan erittäin hyvin.

    • Anonyymi

      Meidän asennus ja toimitus onnistui parin viikon viivettä lukuunottamatta ilman moitteita. Tästäkin tiedotettiin matkan varrella hienosti. Tähän maailman aikaan voidaan kehua lähes täyden kympin suoritukseksi aina alusta loppuun asti. Uusi lasiterassimme ollut käytössä kohta kuukauden ja toimii loistavasti. Suurin virheemme oli tulla lukemaan näitä negatiivisia viestejä tällä sivustolla, jotka ovat epäilemättä jonkun ex-työntekijän tai kilpailijan juttusia. Meidän kokemuksen perusteella kyseisellä firmalla on varmasti valoisa tulevaisuus ja voimme suositella muillekkin.

      Ainiin.. ja kohteemme sijaitsee pirkanmaalla, jossa ei tämän viestiketjun mukaan pitänyt Siestalla olla toimintaa. Että sellainen totuus oli sekin.

      • Anonyymi

        Mitäs luulet kiinnostaako ketään hoitaa sun tapausta? Nykyisiä tuskin kiinnostaa, kun eivät siitä palkkaa saa vaan se joka on sinun kanssa sopimuksen solminut. Ei kovin kestävällä pohjalla toiminta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs luulet kiinnostaako ketään hoitaa sun tapausta? Nykyisiä tuskin kiinnostaa, kun eivät siitä palkkaa saa vaan se joka on sinun kanssa sopimuksen solminut. Ei kovin kestävällä pohjalla toiminta.

        Laseista tai tämän alan yrityksistä en tiedä, mutta eikös meidän suomalaisten firmat ja konsernit ole kaikki ihan perseestä. Vr, nokia, finnair, neste, kone, veikkaus jne jne..

        Suosikaa ulkomaisia firmoja. Suomi nousuun!

        aka Deep rap James


    • Anonyymi

      Positiivista kokemusta täältäkin. Toimitusaika pidempi mitä kahdella muulla tarjouksen jättäneellä yrityksellä, mutta tuotteet sekä selkeästi asiantuntevin edustaja vakuuttivat meidät. Toimitus tapahtui juuri siinä aikataulussa kuten oli sovittu

      • Anonyymi

        Saatiin hieno terassi pari viikkoa sitten! Kiitos koko Siestan tiimille.


    • Anonyymi

      Rahat on loppu, myydään volvo

    • Anonyymi

      Turku julisti Siestarauhan...

      • Anonyymi

        Yhtiö joka ei hoida mitään velvoitteita.
        Yhtiö jonka johto on täysin epäpätevää.
        Yhtiö joka ei ota mitään vastuuta tekemisestään.
        Yhtiö joka valehtelee asiakkailleen.
        Yhtiö jossa valehdellaan henkilökunnalle.
        Yhtiö joka ei hoida reklamaatioitaan.
        Yhtiö johon ei saa yhteyttä.
        Yhtiö joka vääristelee lukujaan.
        Yhtiö joka edelleen myy jotain ja valehtelee asiakkailleen.
        Yhtiö joka ei maksa laskujaan - tästä saatte päätellä kuka on tämän kirjoittanut.


    • Anonyymi

      Pikku hiljaa sormi sormelta hiipuu... Oikein...

    • Anonyymi

      Verovelkaa on toista miljoonaa.

    • Anonyymi

      Omakohtainen kokemus oli ainakin erittäin positiivinen ja suosittelin vanhemmillenikin kyseistä firmaa kun innostuivat meidän lasituksista. Hyvää ja riittävää viestimistä projektin etenemisestä joka oli iso plussa. Tuotteiden lisäksi työn jälki sekä laatu ensiluokkaista.

      • HUUTO NAURUA!


    • Anonyymi

      Miten mahtaa Norjan yhtiöllä mennä...? :) :)

    • Anonyymi

      4kk toimitusaika puhukoon puolestaan miten yrityksellä menee

      • Anonyymi

        Totta, valitettavasti jonoa on tilauskannan kasvaessa mitä yritetään saada kiinni..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta, valitettavasti jonoa on tilauskannan kasvaessa mitä yritetään saada kiinni..

        Valetta. Useampi toimipiste suljettu ja vielä useampi myyjä vaihtanut maisemaa. Tilauskanta tuskin kasvaa sen myötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta, valitettavasti jonoa on tilauskannan kasvaessa mitä yritetään saada kiinni..

        Huuto naurua, tilauskannan kasvaessa ,huuto naurua!!! Taitaa aika mennä käräjäsaleissa , siksi kaikki asiat onkin pielessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huuto naurua, tilauskannan kasvaessa ,huuto naurua!!! Taitaa aika mennä käräjäsaleissa , siksi kaikki asiat onkin pielessä.

        Kato.. foorumin päivystäjä heti paikalla negiksenä. Tikut pois kynsies alta ja töihin. Vai onko tämän foorumin ylläpitäminen uusi työsi?:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kato.. foorumin päivystäjä heti paikalla negiksenä. Tikut pois kynsies alta ja töihin. Vai onko tämän foorumin ylläpitäminen uusi työsi?:D

        Niinpä! Aika selvää kieltämättä kuka kirjoittelee. Jätetään omaan arvoonsa! ;) Hupinsa kullakin. Katsotaan kuinka pitkään käy päivystämässä! :D Toivottavasti saa edes hyvän mielen itselleen jos ei palkkaa saa! Luonut kuitenkin ihan nimimerkin itselleen tätä viestiketjua varten ! :)


    • Anonyymi

      Useampi toimipiste suljettu viime aikoina. Ei hyvältä näytä

    • Anonyymi

      Reklamaatioita hoitamatta Varsinais- suomessa useita!

      • Anonyymi

        Kyllä ja Pirkanmaalla!
        Asennus lomautettu ja lomilla silläkö puretaan sitä tilauskannan kasvua????
        Käsittämätön pulju tai puljun raunio, toivottavasti te muut kohtalontoverit jaksatte myös vaatia maksetut tuotteenne ja "laadun" loppuun asti vaikka sitten käräjien kautta (tosin siellä jo pitkä jono tällä Siestalla).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ja Pirkanmaalla!
        Asennus lomautettu ja lomilla silläkö puretaan sitä tilauskannan kasvua????
        Käsittämätön pulju tai puljun raunio, toivottavasti te muut kohtalontoverit jaksatte myös vaatia maksetut tuotteenne ja "laadun" loppuun asti vaikka sitten käräjien kautta (tosin siellä jo pitkä jono tällä Siestalla).

        Meillä asennus juuri käynnissä pirkanmaalla. Miksi täällä foorumilla valehdellaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä asennus juuri käynnissä pirkanmaalla. Miksi täällä foorumilla valehdellaan?

        Ei täällä kukaan muu valehtele kuin sinä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä asennus juuri käynnissä pirkanmaalla. Miksi täällä foorumilla valehdellaan?

        😂😂😂😂😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😂😂😂😂😂

        Me asumme myös pirkanmaalla ja asennus oli aivan huippu ja aikataulussa! Työmiehet tekivät töitä lähes -20 asteen pakkasessa ja aivan uskomattomalla huolellisuudella. Nyt innolla kevättä odottaen. Erittäin tyytyväisiä olemme.


    • Anonyymi

      Ainakin osaavat hinnoitella tuotteensa ihan pilviin vs kilpailijat

    • Anonyymi

      Kokemus Siestasta oli kaikkea muuta kuin positiivinen. Tarjousta sai odottaa ja soitella perään ja kun sen lopulta sai niin se oli väärin laskettu. Ei herätä luottamusta.

    • Anonyymi

      Edelleen palkkoja rästissä... ja paljon muutakin...

      • Anonyymi

        Laskuja myös tavarantoimittajille maksamatta. En ihmettele yhtään miksi toimitusajat on puoli vuotta tai enemmän


    • Anonyymi

      Siestan ex myyjillä oma terassilasiyritys = OSB lasiterassit. Hienoja tuotteita suosittelen!

    • Anonyymi

      Kesti helvetin kauan ,mutta nyt lopulta sain kaupat purettua Siesta fiaskon kanssa! 8 kuukautta kuuntelin jonkun" pojan"selittelyjä ja valheita miksi tuotteita ei saada toimitettua. Alkujaan toimitusajaksi oli sovittu 10-12 viikkoa, hetken päästä se muuttui 16 viikkoa ja niin edelleen! 28 viikon jälkeen ei edelleenkään kattolaseja ollut tullut???
      Nyt kauppa purettu( tilauksesta 32viikkoa) veloituksetta ja rahoitusyhtiö perii omiaan Siestalta!

    • Anonyymi

      Siesta kokemus meidän näkövinkkelistä:

      Tuote iso (Erittäin tukeva ja tiivis. Liukuovet toimivat erinomaisesti)
      Myyjäedustaja iso (Meille sattui erittäin osaava kaveri, joka osasi kertoa tuotteista niin että maallikkokin ymmärtää)
      Tiedottaminen viestein iso (Tämän palvelun ansiosta pysyimme kartalla missä mennään)
      Toimitusajan pitävyys iso (meillä 11 vko kun tarkennusmittaus tehtiin)

      Positiivinen kokemus kaikinpuolin ja pitkäaikainen lasiterassi unelma on toteutettu Siestan toimesta!

      • Anonyymi

        Höpö höpö markkinointi osasto toimii.


      • Anonyymi

        Siinä oli vuoden huumori annos 😂


    • Anonyymi

      Liiketilojen vuokria pystyssä, sekä palkkoja! Melkein koko orkesteri lomautettuna!

      • Anonyymi

        Toimitusajat 4kk! Kertoo kaiken yrityksen tilasta


      • Anonyymi

        ja virallinen suomi24 tietäjä palkinto menee... Aina ihmetellyt miten nämä mahtavat tiedot omaavat ihmiset makaavat vain ja ainoastaan näillä palstoilla päivästä toiseen. Teidän pitäisi jakaa tietotaitonne eduskunnassa! Alkaa olemaan ihan yhtä rehellistä ja rehtiä kommentointia kuin poliitikoilla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja virallinen suomi24 tietäjä palkinto menee... Aina ihmetellyt miten nämä mahtavat tiedot omaavat ihmiset makaavat vain ja ainoastaan näillä palstoilla päivästä toiseen. Teidän pitäisi jakaa tietotaitonne eduskunnassa! Alkaa olemaan ihan yhtä rehellistä ja rehtiä kommentointia kuin poliitikoilla!

        Täysin samaa mieltä, ihmettelen todellakin miten on mahdollista että Siestan ovet ovat vielä auki? Yksi Suomen historian suurimmista huijari liikkeistä. Säälimättä kusetetaan asiakkaita. Kaupan purun vuoksi shampanjaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toimitusajat 4kk! Kertoo kaiken yrityksen tilasta

        4kk 4kk on oikea Siestan toimitusaika.


    • Anonyymi

      Siestan tuotteet näyttää siltä että ne olisi suunniteltu 70 luvulla.

      • Anonyymi

        Saman huomasin itsekin. Kehysovet ei oikein ole tätä päivää. Monella kilpailijalla kehyksettömät liukuovet valikoimassa.


    • Anonyymi

      Upeaa työtä tekivät Siestan asentajat meillä pirkanmaalla! Voi kyllä lämpimästi suositella. Tuotteet erittäin laadukkaan tuntuiset ja palvelu toiminut alusta loppuun asti mainiosti.

      • tämä siesta on näiden lasiliikkeiden häpeäpilkku.
        mikä heidän toiminnassaan ei toimi joten jokseenkin surullista että itse kirjoittelevat tänne tuollaista sontaa.
        selvitystilassa oleva yritys onneksi sain kaupat peruttua tämän hörhöliikkeen kanssa!!


      • Anonyymi
        Pettynyt1000x kirjoitti:

        tämä siesta on näiden lasiliikkeiden häpeäpilkku.
        mikä heidän toiminnassaan ei toimi joten jokseenkin surullista että itse kirjoittelevat tänne tuollaista sontaa.
        selvitystilassa oleva yritys onneksi sain kaupat peruttua tämän hörhöliikkeen kanssa!!

        ja sinä olet aivan varmasti aito asiakas.. uskoo ken tahtoo. Pettynyt1000x jatkaa pettymistään vuodesta toiseen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja sinä olet aivan varmasti aito asiakas.. uskoo ken tahtoo. Pettynyt1000x jatkaa pettymistään vuodesta toiseen

        Viestiketjuja lukiessani aika vahvasti haiskahtaa entisten työntekijöiden katkerat sepustukset. Ei vaikuta kovinkaan moni negatiivinen kommentti asiakkaiden kirjoituksilta. Yrityksen mustamaalaaminen ei tunnu kovin hyvin onnistuvan, koska tyytyväisiä asiakkaita riittää koko ajan vain enemmän ja enemmän. Toivotan kaikille entisille työntekijöille mukavaa syksyn jatkoa ja työnhakuonnea!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viestiketjuja lukiessani aika vahvasti haiskahtaa entisten työntekijöiden katkerat sepustukset. Ei vaikuta kovinkaan moni negatiivinen kommentti asiakkaiden kirjoituksilta. Yrityksen mustamaalaaminen ei tunnu kovin hyvin onnistuvan, koska tyytyväisiä asiakkaita riittää koko ajan vain enemmän ja enemmän. Toivotan kaikille entisille työntekijöille mukavaa syksyn jatkoa ja työnhakuonnea!!

        Tyytyväisiä asiakkaita 😂😂😂 noloa tämä sinun kirjoittelu siestalainen Otappa yhteyttä kuluttajasuojaan ja kysy mikä lasifirma johtaa siellä valitusten listaa. Voi olla että tulee oman työpaikkasi nimi siesta ykkösenä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyytyväisiä asiakkaita 😂😂😂 noloa tämä sinun kirjoittelu siestalainen Otappa yhteyttä kuluttajasuojaan ja kysy mikä lasifirma johtaa siellä valitusten listaa. Voi olla että tulee oman työpaikkasi nimi siesta ykkösenä.

        Meijän iskä on parempi ku teijän iskä sanos turkulainen.

        Siesta ja Lumon tekee töitä. Muut vikisee suomi24 foorumilla. Onneksi tyytyväisiä asiakkaita riittää molemmilla <3


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meijän iskä on parempi ku teijän iskä sanos turkulainen.

        Siesta ja Lumon tekee töitä. Muut vikisee suomi24 foorumilla. Onneksi tyytyväisiä asiakkaita riittää molemmilla <3

        Siesta on sulkenut useamman toimipisteen viime aikoina. Ja ennen oli myyjiäkin vaikka kuinka monta. Mistähän johtuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siesta on sulkenut useamman toimipisteen viime aikoina. Ja ennen oli myyjiäkin vaikka kuinka monta. Mistähän johtuu?

        Noh yksi Siestan vanha myyjä "myy" nykyään Suomen Lasiterassin tuotteita. Enkä ihmettele yhtään miksi ei enää Siestalla saanut olla. Haukkuu vanhat työnantajansa ja haisi viinalle kun tuli meille käymään.
        Me päädyimme tämän jälkeen Siestan kannalle ja odotamme innolla kevättä kun asennus koittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siesta on sulkenut useamman toimipisteen viime aikoina. Ja ennen oli myyjiäkin vaikka kuinka monta. Mistähän johtuu?

        Nyt lähti toimitusjohtajakin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noh yksi Siestan vanha myyjä "myy" nykyään Suomen Lasiterassin tuotteita. Enkä ihmettele yhtään miksi ei enää Siestalla saanut olla. Haukkuu vanhat työnantajansa ja haisi viinalle kun tuli meille käymään.
        Me päädyimme tämän jälkeen Siestan kannalle ja odotamme innolla kevättä kun asennus koittaa.

        Suomen lasiterassilla ei ol kyll mitään omia tuotteita.
        En nyt muista edes mistä heidän tuotteens tulee,,,olisk tullu virosta? Mut aika osaamaton oli tämä myyjä joka meillä joulukuun alussa heilt kävi.
        Me päädyimme paikalliseen Naantalilaiseen lasialan yrikseen ja asennus jo ensi viikolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meijän iskä on parempi ku teijän iskä sanos turkulainen.

        Siesta ja Lumon tekee töitä. Muut vikisee suomi24 foorumilla. Onneksi tyytyväisiä asiakkaita riittää molemmilla <3

        Jep,jep siinä onkin asiakkailla syytä tyytyväisyyteen kun miettii mihin rahat on hävinnyt ja lasiterassia ei tullut. Siesta on mennyt konkurssiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen lasiterassilla ei ol kyll mitään omia tuotteita.
        En nyt muista edes mistä heidän tuotteens tulee,,,olisk tullu virosta? Mut aika osaamaton oli tämä myyjä joka meillä joulukuun alussa heilt kävi.
        Me päädyimme paikalliseen Naantalilaiseen lasialan yrikseen ja asennus jo ensi viikolla.

        Suomen Lasiterassi edustaa Keraplastin tuotteita jotka on kotimaisia. Eikä se viinalle haissut myyjä ollut heillä kauaa töissä.
        Omistajat myyvät ja asentavat itse siellä. Tuotteet huippulaatua, asennus ja muutkin asiat toimii hienosti.


    • Anonyymi

      Varokaa Siestan hengenvaarallisia lasituksia! Ovi voi pudota paikoiltaan. Jos on raskas ovi, saattaa lähteä henki!

      • Anonyymi

        ”Laatua” suoraan Virosta


    • Anonyymi

      Ei ole vaihtunut

    • Anonyymi

      Ei ole vaihtunut

    • Anonyymi

      No eipä ole

    • Anonyymi

      Siesta oli kalliimpi tarjous kuin Lumonilla ja siestan liukuovet näyttävät jo hieman vanhan aikaisilta. Lisäksi ovia ei saanut kuin maks 260 korkeana joten varmasti olisi syytä tehdä tuotepäivitystä. Puitteettomat liukuovet puuttuvat kokonaan valikoimasta.

    • Anonyymi

      Varsinais Suomessa yritetään taas räpeltää. Kustavintielle kasattu vanhoista malliterasseista myyntinäyttely. Länsi 1 sen vuokratilan vuokrat pystyssä. Älkää herranen aika sekaantuko tähän puljuun!!!

      • Anonyymi

        Käy sinäkin muistelemassa markkinoiden laadukkaimpia tuotteita! ;)


      • Anonyymi

        Voi Ollinen, mistä tämä kaikki katkeruus kumpuaa? Kyllä sulle löytyy vielä uusi kiva työpaikka jostain. Kaikkea hyvää jatkoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi Ollinen, mistä tämä kaikki katkeruus kumpuaa? Kyllä sulle löytyy vielä uusi kiva työpaikka jostain. Kaikkea hyvää jatkoon!

        Onko tämä myös Elena?


    • Anonyymi

      Mua harmittaa että äitini ei tutkinut ennen ostoa jo firmaa. Ihan kauhee. Neljä vuotta tapeltu huonosta laadusta. Eka sai aloitusta odottaa. Asentajat oli Virosta ja aika laiskoja. Lasihuone alunperin rakennettu väärin. Vesi menee sisälle. Kaikki homeessa. Mainostivat et on tooooosi kiva talvella. Juu varmasti. JOS pääsisi sinne sisälle ettei ovi olisi jäässä😂😂
      Älkää hyvät ihmiset ostako täältä!!!!

      • Anonyymi

        Aika epäuskottavaa nämä viestittelyt täällä monesti. Mutta oli pakko tulla mukaan edes sen vuoksi että 10000 katselua tuli täyteen. Onhan se saavutus🥂🍾


    • Anonyymi

      Kaupan jälkeen en kuulut myyjältä mitään, kauppa oli tehty toukokuussa ja asennus piti olla syyskuussa, syyskuussa vasta sain piristuksia.
      Sen jälkeen vain hopo-hopo , kun ota yhteyttä aina uutta asennus aika, asennus ruhka, korona ongelma ja muut. Nyt myöhässä asennus 4kk .
      Toivotan keväällä saan terrasi.

      • Anonyymi

        Eläkeyhtiö hakenut konkurssiin


    • Anonyymi

      Luojan kiitos!

    • Anonyymi

      Asiakkaat peruu kauppojaan, konkurssi häämöttää...

    • Anonyymi

      Siesta on haettu konkurssiin. Onnea niille, jotka kerkesivät heiltä lasit ostamaan ja odottaa asennusta. Toivottavasti ette ole maksaneet etukäteen mitään.

      Me ymmärsimme kilpailutettuamme onneksi selvittää yritysten taustat sekä taloudelliset tilanteet. Ostettiin markkinajohtajalta ja toivotaan, että kaikki menee hyvin. Eipä ainakaan tarvitse pelätä konkurssia, kun firman liikevaihto on kymmeniä miljoonia ja bisnes on kannattavaa!

      • Anonyymi

        👌👌👌


      • Anonyymi

        ja mikäs se markkinajohtaja sitten tällä hetkellä on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja mikäs se markkinajohtaja sitten tällä hetkellä on?

        eikös se Lumon ole.


    • Anonyymi

      Totuus ja todellisuus tuli viimein julki, voi voi miten yritystä johdettu! Toivottavasti kärsivät!

      • Anonyymi

        Ihmeen pitkään rimpuilivat kuitenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmeen pitkään rimpuilivat kuitenkin.

        Totta, onneksi poistuvat. Yksi kusettaja pois markkinoilta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sehän meni helvetin nappiin sitten. Miten voi ryssiä noin selkeän bisneksen? Ainoa mikä voi tuoda epävarmuutta ja haitata ennustettavuutta, on materiaalien hinta. Ja hyvin tehdyillä sopimuksilla senkin riskin voisi siirtää asiakkaan kannettavaksi.

      Tosi harmi, koska tuote oli hyvä ainakin niiden muutaman terassin osalta, jotka olen nähnyt.

    • Anonyymi

      Ei siltä joukolta ihan hirveästi voinut odottaa, hyvä näin!

    • Anonyymi

      Kohta 10 kk myyntimiehen käynnistä, olisi pitänyt googlata firma tarkemmin. Käteen jäi rakennuslupa eikä terassia tulossa tälläkään kesälle :(
      Ei jaksaisi aloittaa alusta rakentajan etsimistä

      • Anonyymi

        Sama juttu, 10kk tilattu, ei toimitusta. En oo saanut vielä rahoja takaisin. Olen kyllä jo tilaamassa toiselta. Huomasin että Siesta Group Oy oli eilen hakenut itse itsensä myös konkurssiin


    • Anonyymi

      Hyvin hiljaisiksi menneet Siestan puolestapuhujat!

    • Anonyymi

      3.3.2022 mennyt konkkaan.

      • Anonyymi

        Vihdoin!


      • Anonyymi

        Mikä veti tän puljun konkkaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä veti tän puljun konkkaan?

        Ei mikään. Homma rokkaa edelleen! :)


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Jostain kumman syystä Siestan hehkutus loppui konkkaan. Taisi olla johto, joka tääällä hehkutti omaa tuotetta ja haukkui ex-työntekijät. Surullista, niin surullista.


    • Anonyymi

      Olisiko kellään jakaa Siestan tekemiä rakennesuunnitelmia omaan terassilasitukseen? Heiltä jäi asiat hoitamatta rakennusvalvontaan…

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe