Keittiömaa (Tammisto, Vantaa) kokemuksia

-Hilppa-

Hei,

Onko kellään viime aikaisia kokemuksia yrityksestä Keittiömaa? Miten on homma toiminut? Harkitaan Noblessa keittiön hankkimista ko yritykseltä. Hieman epäilyttää, kun maksu vaaditaan 3 vkoa ennen toimitusta...

27

2811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄLÄ OSTA

      Sen tiedän kokemuksella ettei keittiömaan keittiöitä kannata ainakaan ostaa! ammattitaidottomia lähes jokainen ja vastaava ei ota vastuuta mistään. Myös kalliit asennukset ja huono asentaja. Eikä takuuta missään. Tarkastus käynnillä ei osata ottaa oikeita mittoja vaan 2 päivän päästä ilmoitetaan spostilla uusista hinnoista ja lisäyksistä. 3 eri suunnittelijaa josta kukaan ei osannut hommaansa. ESIM. ei tiedetty että pitääkö lattia laittaa ensin, miten seinäpaneelit tulee laittaa ja kaappienkorkeus ja ilmanvienti oli liian vaikea laskea omien mittauksien perusteella. myöskään ei osattu neuvoa pistorasioissa.

      • EijaKann

        Maksu vaaditaan ennen toimitusta, koska yrityksen pitää saada rahaa, että voi ostaa ne kalusteesi. Valitettavasti firman kassa on näin tiukoilla. Yrityksellä on todella tiukkaa ja voi kaatua milloin tahansa. Entäs jos maksat etukäteen, saatko pankkitakauksen suorituksellesi, et saa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos firma menee nurin, et saa kaappeja, etkä saa rahojasi takaisin. Ja valitettavasti annetuille takuille voit heittää hyvästit. Osta mistä tahansa, mutta älä maksa etukäteen, jos et saa vakuutta. Kalliille keittiölle ja asennuksille on saatava takuu, ja firman pitää olla vakavarainen, että takuulla on jotain merkitystä.


      • KM-KS

        Kirjoitit myös Keittiömaailma ketjuun?Tiesitkö, että Keittiömaan kauppiaat ovat entisiä Vantaan Keittiömaailma kauppiaita, mutta muuta yhteistä ei sitten olekaan. Keittiömaailmat ovat Novartin kauppiasjohtoisia kolmimerkkimyymälöitä ja niissä myydään kotimaisia AlaCarte, Parma ja Petra-keittiöitä.Ei siis kannata mustamaalata yläkerran naapurin mokista Keittiömaailmoja.


    • Isa 5

      En maksaisi etukäteen mitään.
      Mieluimmin sitten kun varmasti kaikki tavarat ovat tulleet ja asennus sitten kun on virheetön asennus suoritettu

      • yrittäjä

        ei se oo yrittäjän tehtävä toimia rahoittajana toisten keittiöissä? vaan sillä rahalla joka otetaan etukäteen katetaan kulut jotka menee kuluihin


      • KysynVaan-76
        yrittäjä kirjoitti:

        ei se oo yrittäjän tehtävä toimia rahoittajana toisten keittiöissä? vaan sillä rahalla joka otetaan etukäteen katetaan kulut jotka menee kuluihin

        "ei se oo yrittäjän tehtävä toimia rahoittajana toisten keittiöissä? vaan sillä rahalla joka otetaan etukäteen katetaan kulut jotka menee kuluihin"

        Jos menet kauppaan ostamaan maitoa ja makkaraa, annatko kauppiaalle rahat jo pari päivää ennakkoon että kauppias voi tilata ne tavarat tukusta ilman omaa riskiä?


    • pettynyt5

      Laitoin tämän jo toiseen ketjuun, mutta sama tähänkin:

      Meille tilattiin keittiö asennuksineen viime vuonna Keittiömaasta. Aluksi kaikki vaikutti tosi hyvältä ja Vantaan myymälän myyjä lupasi, että heiltä toimitus onnistuu aika tiukan aikataulumme mukaisesti.

      No ei olisi kannattanut iloita ennen projektin loppua... Koko projekti myöhästyi luvattoman paljon, mikä oli suurin harmitus, kun aikataulu oli yksi keskeisempiä toimittajan valintakriteereitä. Vanhan keittiön purkutyöt aloitettiin samana päivänä, kun meillä oli muutto, vaikka olimme moneen kertaan kertoneet, että asunto on viikon tyhjillään ennen sitä ja pohjatyöt voi aloittaa jo silloin. Kaikissa työvaiheissa meni kauemmin, kun alunperin oli ollut puhetta. Sinänsä mukava ja ammattitaitoisen oloinen asentaja ei tullut silloin kun lupasi ja lähti kesken päivän hoitamaan asioita edelliselle työmaalle. Asentaja oli selvästi ylibuukattu. Tehtaalta tuli kolme kertaa vääriä kaappeja (luulen että vika oli tilauspäässä) ja tavarantoimitusten myöhästyminen yritettiin vierittää meidän syyksi, vaikka lisätilauksia jouduttiin tekemään myyjän virheiden vuoksi. Kiireen vuoksi maalatuksia tehtiin ilman esipesua ja vanhat liat puskevat nyt maalin läpi. Tässä suurimmat ongelmat ja päälle vielä iso kasa pienempiä...

      Niin kuin joku täällä mainitsikin heidän puoleltaan hoputtettiin koko ajan tilausten ja laskujen kanssa, mutta toisin päin ei aikatauluilla enää ollutkaan niin väliä.

      Mielestämme virheelliset tavarantoimitukset ja muut pienet viivästykset ovat ihan inhimmillisiä. Kaikista ärsyttävintä hommassa oli se, että kokemaamme harmia ei pahoiteltu tai yritetty löytää yhteistä säveltä. Firman toimari alkoi uhkailla toimituksen keskeytyksellä heti, kun annoimme palautetta aikataulun myöhästymisestä sekä oikeustoimilla, kun kieltäydyimme maksamasta loppulaskua ennen kun homma on hoidettu loppuun. Todella epäasiallista toimintaa ja surullista että vielä firman johdosta. Jos meille olisi pahoiteltu ja annettu tyyliin saranat kaupan päälle, olisimme olleet varmasti ihan tyytyväisiä. Nyt muistamme varmasti kertoa jokaiselle kiinnostuneelle, mistä firmasta keittiötä EI kannata tilata! Ja niitä kiinnostunteitahan riittää...

      • KalleMik

        Ihan kuin meidän keittiömaa-prokektistamme 2015 olisit kertonut. Harmi, että emme löytäneet näitä kirkoituksia, ennen kuin erehdyimme tilaamaan Keittiömaa:lta.


    • Noblessa laadukas

      MInulle asennettiin tänä keväänä Noblessa -keittiö, jonka ostin Tammiston Keittiömaasta. Valinta osui Keittiömaahan, sillä keittiösuunnittelija kuunteli tarkasti toiveitani, ja kalusteet tuntuivat laadukkailta verrattuna saman hinta tasoisiin, esim. Iskun kalusteisiin. Lisäksi esim. tasovalikoima oli suurempi.

      Asennus myöhästyi suunnittelijan tekemän mittavirheen vuoksi. Mittavirheen takia keittiöön piti tilata osittain uudet kalusteet, jotka tulivat ensin väärän värisinä, mutta seuraavan kerran tulivat täsmälleen oikein. Keittiö oli kuitenkin käyttövalmis sen 2 viikon jälkeen .
      Asentaja oli ammattitaitoinen, huolellinen ja kuunteli asiakasta. Vaikka täyteen valmistumiseen menikin aikaa kaikkinensa 7 viikkoa, olen nyt erittäin tyytyväinen saksalaiseen keittiööni, joka juuri sellainen, millaisen halusinkin. Oikea unelmakeittiö. Koneet tilasin Gigantista, sillä keittiöfirmat eivät pysty kilpailemaan useinkaan koneiden hinnoissa, ellei sitten tyydy perusmalleihin. Lisäksi keittiöfirman myyjät eivät tiedä koneista yhtä paljon ja hyvät koneet kuitenkin iso osa keittiötä.

      Maksoin keittiön kaapistoista puolet etukäteen ja puolet maksan erissä. Asennuksesta maksoin puolet etukäteen ja puolet nyt, kun asennus on valmis.

      Tammistossa on sekä Keittiömaa että Keittiömaailma, jotka voidaan herkästi sekoittaa keskenään. Keittiömaalla on logossaan sydän, ja se myy Noblessa- keittiöitä.

      • Kaanisto

        Sydän logossa, mutta asiakaspalvelusta yrittäjällä ei ole tietoakaan. Ihan käsittämätön tapaus ja en voi suositella sen kenellekään. Käsittämättömän ammattitaidoton ja palvelun taso eli kaikkea muuta kuin myyntipuolella pitäisi olla. Sopii hyvin esimerkiksi kuinka ei pidä toimia ja yrittää viimeiseen asti pakoilla vastuuta omista virheistä. Aina löytyy selitys joka on jonkun muun eikä edes yritä korjata virhettä vaan vetoaa johonkin muuhun ja mikä pahinta yrittää viisastella asiakkaille. Ksiken lisäksi ei edes tiedä miten omia keittiöitöitä asennetaan eli jopa asennusohjeet täysin hukassa tietojen osalta. Hyvä tuote, mutta täysin väärällä yrittäjällä koska ei osaa palvella asiakasta. Tuskin kauaa vanhenee yrittäjänä, jos asenne ei korjaannu pian.


    • john3

      Missään nimessä ei kannata ostaa mitään tuolta "sydän" kaupasta eli keittiömaasta. Aivan onnetonta toimintaa.. yksikään henkilökunnasta ei ole ollut asiakaspalvelutaitoinen ja olen lomien takia joutunut kyselemään useaan kertaan (joka kerta eri henkilö puhelimessa) alkuperäisestä toimituksesta puuttuneiden palasien mahdollista saapumista. Aina luvataan palata asiaan ja soittaa viimeistään seuraavana päivänä, mutta tämä ei ole kertaakaan toteutunut. Pahoittelut ovat vain "sori vaan, mutta tätä ei ole koskaan aiemmin tapahtunut" -tyyliä.. Laatu ei vastaa odotuksia, kaappien kasausjälki vaihtelevaa ja toimitukset aivan kuutamolla. Ei missään nimessä hintansa arvoista.

      • Kannibaali

        Oman kokemukseni perusteella en missään nimessä voi suositella. Sinänäsä sääli, sillä Noblessan tuotteet ovat hyviä, mutta yrityksellä ei ole myynnin jälkeiset toiminnot millään tavalla hallinnassa. Toiminta on ammattitaidotonta ja vastaukset kysymyksiin ongelmatilanteissa ylimielisiä, eikä projekti ole kenelläkään hallinnassa. Jos ja kun toimitus ja asennus viivästyy, asiakasta ei tiedoteta eikä kukaan kanna vastuuta, vaan syyllistä haetaan jostakin muualta. Vaikka keittiön ostaisi "avaimet käteen" toimituksena sisältäen vanhan purun ja uuden asennuksen, ei Keittiömaa koe olevansa millään tavalla kokonaisvastuussa toimituksesta.
        Positiiviset kokemukset rajoittuivat keittiön myyneeseen henkilöön, joka oli ammattitaitoinen ja yritti parhaansa mukaan myös hoitaa myynnin jälkeisiä palveluja, vaikka ne eivät enää hänelle kuuluneetkaan. Niinikään asentaja oli ammattitaitoinen ja hyvin yhteistyökykyinen, mutta ei luonnollisesti voinut vaikuttaa kokonaisuuteen.
        Mikäli jostakin syystä haluaa ostaa keittiön tältä yritykseltä, ei missään nimessä kannata maksaa sen enempää toimitusta kuin asennustakaan etukäteen, korkeintaan puolet summasta. Suosittelisin sopimaan myös viivästyssakoista kun toimitus ja sennus tulee myöhästymään.


    • Asentaja2

      Älkää hyvät toverit vaan eksykö Keittiömaan liikkeisiin. Ovat nurin ihan näillä näppäimillä, aliurakoitsijat mukaanlukien.

    • Epäammattimaista

      Pyydettiin tarjous, myyjä oli hermostunut ja yritti väkisin saada nimeä paperiin. Vänkäsi, mitä muita tarjouksia ollaan saatu. Ei ollut kiinnostunut meidän suunnitelmista. Suunnitelman teko oli vaikeaa, myyjä ei tiennyt minkä levyisiä tai syvyisiä laatikoita heillä on saatavilla! Ei tehty kauppaa.

      • Kaluste?

        Vantaan Keittömaa on tehnyt konkurssin viime viikolla, miten mahtaa käydä espoon keittiömaan?


    • neuro-ongelma

      Kyllähän siinä myyjä hermostuu kun ei osaa tai tiedä.

      Vaikea oli tilanne.

    • Kaluste?

      Keittiömaa vantaa on mennyt konkurssiin viime viikolla, miten käy Espoon keittiömaan?

    • ylihintaista !!!!!!!

      Ikeasta kannattaa hommata keittiöt. On aivan samanlaatuista, kuin Keittiömaailman tai Keittiömaan. Ei Suomessa kannata mikään, ei edes keittiöiden valmistus. Onhan nää niin paljon kalliimpia, kuin Ikea, vaikka laatu on ihan sama nykyään. Suomalaisetkin keittiöfirmat tuo kaikki osat Kiinasta tai Virosta tai jostain Baltian maasta, ehkä ovet tehdään vielä osaksi Suomessa, mutta eihän se ole kuin pieni osa kaapistoa.

      • Hotulevy/P3

        Kyllähän sentään Suomesta saa Suomessa tehdystä levystä ja Suomessa tehdyillä rungoilla varustettuja keittiöitä, vieläpä oikein kosteuden kestävästa levystä tehtyjä.

        Ei sitten ole Ikean laatu ollenkkaan, ei sinne päinkään sama.

        Harmittaa oikein, kun taas joku on johdettu harhaan, suorastaan petetty.


    • konkurssi

      Keittiömaa vantaa on konkurssissa ja myymälät suljettu.
      Kannattaa olla tarkkana mistä ostaa!

      • toimimaton keittiö

        Espoon liike toimii valitettavasti samat henkilöt taustalla. Itse olen hankkinut keittiön Vantaan Tammistosta. ELÄMÄNI PAIN VIRHE. Noblessa keittiö on sisänsä laadukas. Muuta hyvää ei sitten voi sanoa. Myyjä (kauppias) halusi vaan rahat liiviin etukäteen ja siihen kiinnostus ja palvelu sitten kaikessa loppui. En ikinä voi suositellla kyseistä liikettä edes pahimmalle vihamiehelleni onneksi sellaisia minulla ei ole. Tuntuu varmaan v-käyrä vuosia mielessäni. Viivästyi se ja tämä. Selitys tulee seuraavalla viikolla. Vaihdettiin allasta kun tilattuamme allas ei vain tullut. Selittää tietysti sen, että toimittaja ei varmaan maksamattomien laskujen takia toimittanut tilausta. Saimme jonkun halvelmman tilalle joka täysi P. Ohjeena liikkeeltä tuli vain että kuluu ja narmuuntuu tasaiseksi ja kiiltäväksi ajan kanssa, sillä näytti ja näyttää edelleen vanhalta alumiinikattilalta, johon on käytetty 20v. teräsvillaa yms. Eli naarmuttamaan vaan voi olla ettei elinikä siihen riitä. Juoksimme liikkeessä ja vaihdoimme meilejä viivästyksistä, rikkoutuneesta roskis-koneistosta, saranoista (tuntuu että joka kaapissa on eri saranasysteemi), yms. listaa voisi jatkaa. Jääkaapin toimituskin keski ikuisuuden selityksineen kaappi piti tulla pikaisesti kun kaikki muut sitten joskus.
        Pyysimme esim myyjältä/liikkeeltä yhden kaapiston hintaa tarkoitus oli ostaa ja vaihtaa koko toimimaton kaapisto toiseen. Hinta tiedon saantiin meni mennä lähes 1,5 kk,(kävimme liikkeessä ja pyysimme meilitse) koska olimme reklamoineet heitä eivätkä he halunneet tehdä tai myydä enää mitään meille. Keittiön teimme ja asensimme itse alusta loppuun.Työt oli siis tehtävä niillä mitä meillä oli.

        Nyt meillä on keittiö joka heidän loistavan suunnittelu palvelunsa vuoksi on täysin toimimaton yläkaapistojen ja kylmakaapiston suhteen. Kaappien ovat hakkaavat toisiinsa ja on todella tarkkaan mietittävä miten niitä avaat, sillä pahimmassa tapauksessa voi murtaa sormensa ripojen väliin. Osa ylä ovista avataan veitsellä kun ei voida laittaa ripoja yläkaappeihin etteivät ovet turmeltuisi. Koko keittiön yläpuoli on osittain uusittava kun oma pinna kestää ja keksin jotain järkevää ratkaisua asiaan. Rahat 10.000,00 euroa etukäteen maksettuna tästä kaikesta sylettää loppuelämän. Muistakaa tämä ettei ikinä pidä mistään maksaa etukäteen kuin pieni käsiraha 10-20% maksimi. Myyjä on ollut saneerausmenettelyssä ja nyt konkurssissa. Toivon että saan joskus keittiöni lopulliseen kuntoon se ei ollut juhannus 2014 ehkä juhannus 2016.

        Reklamoiva asiakas on hoidettava aina tyytyväiseksi kaikin keinoin. Se tuottaa tulosta pitkällä aikajanalla. Onnea kaikille keittiön hankkijoille tulevaisuuteen.

        Toivottavasti apua mietteistäni. Ei etukäteismaksua kuin tietty %, kannattavaa selvittää yrityksen luottotiedot ja tiedot PRH:lta yrityksen taustasta. YTJ on esim. pieni apu josta voi lähteä liikkeelle. Keittiön hinta on kallis verrattuna muutaman euron tai kympin sijoitukseen saada tausta tietoa toimittajasta. Iise olin lukenut paljon netti kirjoittelua ja silti valitsin väärin. Valitsin laadun, nyt tinkisin laadusta ja valitsisin toimittajan jolta voin vaikka itse hakea mitä tarvitsen. Kaikki kestävät varmasti sen minkä niiden edes tarvitsee kestää.


      • NäinMeillä
        toimimaton keittiö kirjoitti:

        Espoon liike toimii valitettavasti samat henkilöt taustalla. Itse olen hankkinut keittiön Vantaan Tammistosta. ELÄMÄNI PAIN VIRHE. Noblessa keittiö on sisänsä laadukas. Muuta hyvää ei sitten voi sanoa. Myyjä (kauppias) halusi vaan rahat liiviin etukäteen ja siihen kiinnostus ja palvelu sitten kaikessa loppui. En ikinä voi suositellla kyseistä liikettä edes pahimmalle vihamiehelleni onneksi sellaisia minulla ei ole. Tuntuu varmaan v-käyrä vuosia mielessäni. Viivästyi se ja tämä. Selitys tulee seuraavalla viikolla. Vaihdettiin allasta kun tilattuamme allas ei vain tullut. Selittää tietysti sen, että toimittaja ei varmaan maksamattomien laskujen takia toimittanut tilausta. Saimme jonkun halvelmman tilalle joka täysi P. Ohjeena liikkeeltä tuli vain että kuluu ja narmuuntuu tasaiseksi ja kiiltäväksi ajan kanssa, sillä näytti ja näyttää edelleen vanhalta alumiinikattilalta, johon on käytetty 20v. teräsvillaa yms. Eli naarmuttamaan vaan voi olla ettei elinikä siihen riitä. Juoksimme liikkeessä ja vaihdoimme meilejä viivästyksistä, rikkoutuneesta roskis-koneistosta, saranoista (tuntuu että joka kaapissa on eri saranasysteemi), yms. listaa voisi jatkaa. Jääkaapin toimituskin keski ikuisuuden selityksineen kaappi piti tulla pikaisesti kun kaikki muut sitten joskus.
        Pyysimme esim myyjältä/liikkeeltä yhden kaapiston hintaa tarkoitus oli ostaa ja vaihtaa koko toimimaton kaapisto toiseen. Hinta tiedon saantiin meni mennä lähes 1,5 kk,(kävimme liikkeessä ja pyysimme meilitse) koska olimme reklamoineet heitä eivätkä he halunneet tehdä tai myydä enää mitään meille. Keittiön teimme ja asensimme itse alusta loppuun.Työt oli siis tehtävä niillä mitä meillä oli.

        Nyt meillä on keittiö joka heidän loistavan suunnittelu palvelunsa vuoksi on täysin toimimaton yläkaapistojen ja kylmakaapiston suhteen. Kaappien ovat hakkaavat toisiinsa ja on todella tarkkaan mietittävä miten niitä avaat, sillä pahimmassa tapauksessa voi murtaa sormensa ripojen väliin. Osa ylä ovista avataan veitsellä kun ei voida laittaa ripoja yläkaappeihin etteivät ovet turmeltuisi. Koko keittiön yläpuoli on osittain uusittava kun oma pinna kestää ja keksin jotain järkevää ratkaisua asiaan. Rahat 10.000,00 euroa etukäteen maksettuna tästä kaikesta sylettää loppuelämän. Muistakaa tämä ettei ikinä pidä mistään maksaa etukäteen kuin pieni käsiraha 10-20% maksimi. Myyjä on ollut saneerausmenettelyssä ja nyt konkurssissa. Toivon että saan joskus keittiöni lopulliseen kuntoon se ei ollut juhannus 2014 ehkä juhannus 2016.

        Reklamoiva asiakas on hoidettava aina tyytyväiseksi kaikin keinoin. Se tuottaa tulosta pitkällä aikajanalla. Onnea kaikille keittiön hankkijoille tulevaisuuteen.

        Toivottavasti apua mietteistäni. Ei etukäteismaksua kuin tietty %, kannattavaa selvittää yrityksen luottotiedot ja tiedot PRH:lta yrityksen taustasta. YTJ on esim. pieni apu josta voi lähteä liikkeelle. Keittiön hinta on kallis verrattuna muutaman euron tai kympin sijoitukseen saada tausta tietoa toimittajasta. Iise olin lukenut paljon netti kirjoittelua ja silti valitsin väärin. Valitsin laadun, nyt tinkisin laadusta ja valitsisin toimittajan jolta voin vaikka itse hakea mitä tarvitsen. Kaikki kestävät varmasti sen minkä niiden edes tarvitsee kestää.

        Juuri näin. Ottakaa selvää ja kyselkää muilta kokemuksia keittiön myyjästä ennen päätöstä. Itse vertailin ja kyselin laajalti ja päädyin lopulta hieman pienempään ja tuntemattomampaan kotimaiseen merkkiin jota moni silti suositteli.
        Mitään käsirahaa ei vaadittu ja suunnitelmaa viilattiin kärsivällisesti varmaan kymmeneen kertaan. Lasku tuli vasta kun koko keittiö oli viimeistä piirtoa myöten valmiina. Ja ainoa puuttunut osa tuli postissa päivässä kun sitä pyydettiin.
        Hyvä maku jäi suuhin ja olen suositellut samaa myyjää ja merkkiä taas vuorostani eteenpäin.
        .


    • Epäileväinen3

      Keittiömaa on konkurssissa, espoossa myymälä vielä auki, mutta kuinka kauan???

    • onemoore

      Kokemukseni (2014) Keittiömaan toiminnasta vastaa muiden kommentteja. Valitettavaa, koska Noblessan tuotteet ovat laadukkaita ja hinta kohtuullinen. Jos heidän kanssa asioi, pitää dokumentoida kaikki ja tallentaa kaikki keskustelut. Valitin heidän toiminnasta Kuluttajariitalautakuntaan. Hävisin, koska en kyennyt todentamaan heidän "vedätystä" ja surkeaa toimintaa. Ja heidän meille Siemenssin tilalle suosittelemia Junker laitteita ei pidä hankkia.

    • Kannattaa_lukea
    • TaasYksiHuijattuAsiakas

      Kannattaa kiertää kaukaa - netti pullollaan äärettömän huonoja kokemuksia - mistä tahansa muualta keittiö, mutta ei Keittiömaasta. Yrityksen taloudellinen tilanne kannattaa myös tarkistaa esim. tästä linkistä:
      https://maksukyvyttomyysrekisteri.om.fi/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe