Etsintäkuulutettu Lauri A on nähty ravintolaproomussa Olkkolassa

katsastusmies1

Lauri oli ollut hyppimässä hiihtohousut päällä ja nahkainen lippalakki päässä siinä laiturissa olevan keskeneräisen ravintolaproomun päällä, minkä piti nyt vihdoin ja viimein tulla ravintolalavaksi kesällä 2013 tänne Jämsän keskustaan jokirantaan.

Huomattuaan, että hänet oli todennäköisesti tunnistettu, kaahasi Lauri kovaa vauhtia paikalta pois valkoisella takavetoisella 1990-luvun Volvolla... rekkari oli joku IYL...xxx Silminnäkijä sai rekkarin kyllä kokonaan ylös tuosta valkoisesta Volvosta. Siitähän oli Trafin mukaan vuosikatsastukset suorittamatta useammalta viime vuodelta, samoin kuin auton käyttämaksut oli jätetty maksamatta myös useammalta viime vuodelta.

Tuo telakalla pyörivä valkoinen Volvo on nyt Jämsän poliisin tehotarkkailussa... saartorengas alkaa kiristyä nyt Laurin ympärillä...

95

2563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joopajoo..

      Taas joku sossupummi on kirjoittanut tänne kahen aikaan yöllä sen mielestä hirmu hauskaa tekstiä kun on ensin hakenut yhteiskunnan varoilla lidlistä kaljaa ja ottanut muutaman rohkaisevan..

    • palomäen pummi

      Koska se ravintolalaiva oikein tulee tohon jokirantaan siltojen väliin, myymään meille halpaa olutta ja tarjoamaan viihtyisän ympäristön olusten nauttimiseen. Eikös sen pitäny ilmestyä tohon kesällä 2013. Alkaa kohta kesä kääntymään jo elokuun puolelle. Sesonki rupee meneen tältä kesältä ohi. Akuliinan kalliista kaljasta onkin jo saatu tarpeeksemme. Kannetaan Cittarista halpaa Pirkka-olutta tänne Palomäkeen ja vedetään niistä oikein kunnon pohjat. Sitten vasta tullaan Akuliinaan notkumaan ja piereskelemään, mutta kyllä ravintolalaiva olis sentään poikaa.

      • cacca

        miten voi olla että jämsäläiset ovat yli kolmen sadan henkilön voimalla sitä mieltä että tämä on hyvä kirjoitus? :-o


    • Valitettavasti näin

      Ei teidän takianne voi tänne mitään uutta kehitellä. Pilaatte kaiken, mihin sormellanne koskette. Niin kuin tämän palstankin.

    • 1797

      Se volvo kuuluu proomun omistalle!!!!

      • superkyttä

        Miks ei ole katsastettu ja käyttömaksut maksettu?? Tiellä kuitenkin liikkuu päivittäin!!


      • Kansalaispoliisi
        superkyttä kirjoitti:

        Miks ei ole katsastettu ja käyttömaksut maksettu?? Tiellä kuitenkin liikkuu päivittäin!!

        Sehän on todella rikollista toimintaa ja siitä pitäs linnaan panna!


      • stasi1
        Kansalaispoliisi kirjoitti:

        Sehän on todella rikollista toimintaa ja siitä pitäs linnaan panna!

        Roomu-laevur hakkoo nyt vuan suosijolla konttorilta leiman Volovoon ja maksoo käättömaksut, niin ei tule polliisit perrään...


    • Proomun omistaja

      En voi kuin sääliä teitä raukkoja sossun luusereita. Toivottavasti pääsette viimeistään ensi vuonna paperitehtaalle, ettei tarvitsis yötä päivää ryypätä, istua tietsikan edessä ja miettiä, mitä roskaa tällä kertaa kirjoittais. Onpa elämänne tosi tyhjää! Tsemppiä kuitenkin.

      • Ratkaisu paskan jauh

        Ei noista idiooteista paperitehtaille ole, mutta riittäähän meillä pusikoita. Vesuri käteen ja sieltä ruokarahaa tienaamaan. Kaikenlaiset ilmaiskorvaukset pois. Jos eivät työllään pysy hengissä, niin ei siinä suurta vahinkoa tule.


      • tehdään diili

        Voidaan kyllä tulla huoltomiehiksi sun pikkuruiseen firmaan, mutta vaaditaan kova palkka ja työsuhde-etuna tietysti hyvät autot. Autot pitää olla alle vuosi sitten katsastettuja ja käyttömaksut niistä maksettu.


      • veronmaksaja1

        Mitä sinä verovelkainen paperitehtaista mitään puhut... niiden omistaman maan rannassahan se sunkin kuppanen paattis kelluu...


      • Saku-olut
        veronmaksaja1 kirjoitti:

        Mitä sinä verovelkainen paperitehtaista mitään puhut... niiden omistaman maan rannassahan se sunkin kuppanen paattis kelluu...

        Kaikki muut fiksummat sieltä jo onkin roudanneet paattinsa väljemmille vesille... otataans taas... halpaa sossun kaljaa...


    • Ei voi

      nyt ottaa vesuria käteen, kun on tullut ranne kipeäksi jatkuvasta edullisen kaljan ja lonkeron kippaamisesta. Taas haettiin sossun rahoilla Lidlistä Karlensin 0,5 l:n 4,7% Long Drinkiä (1,95/tlk) ja laatikkokaupalla Nobelanerin 4,5% kesäolutta. (0,98/tlk) Kyllä nyt on lystinpito halpaa. Revi siitä... surkea kapakanpitäjä ja kalliin kaljan myyjä. Kohta joudutte itse sossun luukulle, kun teiltä reppanoilta loppuu asiakkaat.

      • Hoitokonsti

        Kuten sanottu, jos eipysy vesuri kädessä, niin voi voi, ei voi sitten mitään. Sossun luukku kiinni, niin eiköhän siinä ala käsikin paranemaan.


    • Nimikin

      taas oikein kahteen kertaan Keski-Suomen protestilistalla yli 5000 eur. saatavista. Ilmankos menee auton rekisteriotteessa leimat vanhaksi.

    • tersee...

      te työhullut veroja kiertävät pikkuyrittäjät. Käytiin juur ennen iltayhdeksää hakemassa Lidlistä vielä uusi HALPA kaljakuorma. Laittakaapas siellä huuruisissa kammioissanne herätyskellot aamuksi soimaan, että pääsette taas aamulla hyvissä ajoin pirteinä tienaamaan rahaa meille sossun luukulle. Vesurimies voi tyntää sen vesurin hanuriinsa... ha, ha...

    • palomäki drunk gang

      Käykö sen Olkkolan kaljaproomun kone verottomalla Diiselillä... ehehehehee... ehe... ehe... he... hee....

    • huomenta...

      ystävät... toverit... kylläpäs piristi taas kymmenen ja puolen tunnin unet ilmaisella sossun kaljalla. Nyt pitää lähtee taas hakeen Lidlistä tai Cittarista halvat kaljat ensi yöksi. Cittari olis kyllä tuossa melkein vieressä, mutta Lidlissä olis halvempaa. Siihen vielä jatkoksi joukkoon sossun maksamat panacoodailut, niin fiilinki pysyy korkealla taas aamuyön tunneille asti. Saatan taas kirjoitella palstalle aamuyöllä jotain Suuria ja Mahtavia elämän viisauksia... soon moro...

    • no huuhhhuh

      Ärsyttää tollaset ihmiset, jotka jaksaa jauhaa aina kuinka pitäs olla TEHTAALLA töissä, tai jossai todella hyvässä firmassa, missä tienais miljoonia. Valitettavaa on myös se, että kaikki ei mahdollisesti ole työkykyisiä, niin kuin nämä erittäin täydelliset kansalaiset, jotka niskalimassa vääntää duunia, ja kuitenkin jossain vaiheessa on kenenkään tietämättä sairaslomalla uupumisen takia, ja silloin itse juovat näitä Cittarista tai Lidlistä hakemiaan oluita, tai ehkä jopa ässästäkin on voinut hakea, ja siinä samalla poikennut alkoon hakemaan terävämpää ainetta. Ja myös näiden työnarkomaani porvareiden täytyy aukoa päätään siitä, että nämä sossunpummit juovat päivästä toiseen, olipa ikä mikä tahansa, eihän sossun rahoilla tietenkään voi mitään muuta ostaa kuin sitä KALJAA, ja etenkin Cittarista, taikka Lidlistä, hassua :D

    • Näin se vaan on

      Jos näitä "erittäin täydellisiä ihmisiä" ei olisi, niin sossun luukku naulattaisiin pysyvästi kiinni. Silloin taitaisi loppua niin kehuskelu, kaljan kantaminen Lidlistä kuin öiset kirjoittelutkin.

    • Tuo "vesuriukko"

      on Jämsän palstan innokkain "sossun luukun kiinninaulaaja" Pitää samaa jorinaa milloin missäkin ketjussa ihan samasta asiasta. Vaan turha on työnsä. Ei naulata sossun luukkua kiinni edes hänen elinaikanaan. Vaikuttaa katkeralta pikku yrittäjältä, tai muuten vain katkeralta ihmiseltä. Katsos kun ei tänä päivänä kannata tehdä työtä toiselle niin huonolla palkalla, millä ei tule toimeen. Siispä työtä ei silloin toiselle tehdä ja avustukset elämiseen otetaan sossusta. Kyllä porukkaa siirtyy sossusta työn pariin, jos palkka on semmoinen, että kannattaa lähteä. Vesuriukko voi mennä itse vaan raivaamaan vesurilla niitä pusikoita 7 euron tuntipalkalla.

      Nuo pikku yrittäjäthän ne vasta tosi ketkuja on. Kun katsoo protestilistaa esim. täältä Keski-Suomen alueelta, on siellä vaikka minkälaista "Luuta & Mutteri" firman toimitusjohtajaa, jotka ei ole maksaneet verojaan. Miksi eivät maksa, kun kerran jatkuvasti työstään palkkaa saavat? Verohallinnolla on jatkuvasti vuodesta ja paikkakunnasta toiseen näitä protesteja heille maksamattomista veroista. On suuriakin summia. Kyllä porukka sossusta vähenee ja töihin lähtee, kun palkka vaan on kohdallaan.

      • Tämäkin vielä

        Ammattitaidottomille koulunsa kesken jättäneille kaljankittaajille pitäisi maksaa huippupalkkoja, että nostaisivat perseensä kotisohvaltaan ja lähtisivät töihin. Kyllä on aikoihin eletty.


    • Oolrait...

      Mikäli ei työnantajapuolelta ala maksuhalukkuutta löytymään, niin paskaduunit jätetään edelleenkin surutta tekemättä. Ei tule yhtään huonoa omaatuntoa asian suhteen. Nykyinen malli siis jatkukoon, eli ei työntekijälle elämiskuluihin riittävää palkkaa... ei työtä porvarille. Näin ihanaa tämä vapaa maailma on! Elämmehän pohjoismaisessa hyvinvointiyhteiskunnassa. Onhan meillä sentään sosiaalihuolto.

    • Ei jatku nykymeno

      "Elämmehän pohjoismaisessa hyvinvointiyhteiskunnassa. Onhan meillä sentään sosiaalihuolto. "

      Niin on vielä, mutta kuinka kauan. Veikkaanpa vaan, että sekään aika ei ole enää kovin kaukana, kun laiskojen kotiin elättäminen loppuu. Jostakinhan sitä rahaa pitää sinne sossuunkin tulla. Hyvinvointi loppuu, kun siihen ei ole enää varaa. Ja sillä siisti.

    • Mustafa Kemal

      Ha, ha, oleteks te soomilaiset vähä tyhmä? Mustafa tietä, mistä raha tule. Mustafa työntä kortti seinä ja raha tule seinä sisältä ulos Mustafa käten. Mustafa pyytä tänne Soomen Mogadishu kaupunkista koko suku katsoma Soome ihmeline raha-seinä.

    • ooteks hölömöjä

      Mustafa on järki jätkä ja tietää mistä raha tulee. Miksi sitä pitäis sossun luukulta hakee, kun sitä saa tosiaan otto automaatista?

    • Tex Willer

      Näyttää olevan Olsa-Bolsan mopojengin kokoontumispaikka nykyään hämärän laskeuduttua se Olkkolan kaljaproomun ympäristö. On pitkää ja pätkää, laihaa ja paksua tulevaisuuden toivoa proomun päivystäjinä.

    • kipparikvartetti

      Laevurin kannattoo nyttiisä laettoo roommusta kaekki lunkut joutusasti lukkoo, ennen kun ne roommun yöpäevystäjät kekssii männä tutustummaa siihhe roommuu sisäpuolelta akkuporakonneihen kansa.

    • ex Parempi Jämsäläin

      Minulla oli keväällä 10 tonttua tuohta varattuna tuota proomua varten kaljan juontiin, mutta rahat on mennyt Akuliinaan.

      Nykyisin minulla on enää varaa juoda Sinolia Seppolan sillan alla!

      Kyllä olen vähempi osainen turha JÄMPSÄLÄINEN.

      ps. tulis Late ja ostais mun dieseli Jetan pois.

    • Ponkkala-pönkkälä

      Mekin myytiin viime talvena velipoikien kanssa 3 hehtaaria yli 100-vuotiasta papalta perittyä kuusikkoa UPM:lle pystykaupalla. Pappa oli vuonna -18 Vekkulassa punakaartin komppanianpäällikkönä ja istutteli sen taimikon sinne 10 vuotta ennen kapinaa, kun piti saada kylän pontikkapannuille vähän parempaa näkösuojaa. 75 tonnia saatiin näppiin kolmeen pekkaan siitä pläntistä 58 euron kiintokuutiohinnan mukaan. 1293 kiintokuutioo oli tukkipuuta. Kuitupuut jätettiin metsään mätänemään, kun ne UPM:llä kumminkin venkoilee sen kuitupuun hakemisen kanssa, niin ei viitsitty katsella pinoja tien vieressä kuukausitolkulla. Tukit lähti kyllä sitä mukaa suoraan sahalle, mitä ajokone toi niitä tien viereen. 25 donaa tuli käteen meille jokaiselle.

      Tarkoitus oli tulla ryyppäänään ne rahat kurkusta alas siinä vanhassa halkoproomussa, kun sen piti tulla Olkkolasta tänä kesänä Jämsän keskustaan jokirantaan rahvaan työväen juottolaksi ja alemman sosiaaliluokan lihapiirakoitten gourmee-mestaksi. Vaan eihän sitä ole näkyny, vaikka suulla suuremmalla aviisissa oikein kehuttiin, että 2012 roomu jo kelluu ja 2013 on juominkit päällä jokirannassa meille sossun akateemisille.

      Oltais valittu se roomun ruuma meille juottolaksi ja syöttöläksi, kun meitä olis ollu täältä Palomäestä tulossa kerralla oikein isompikin seurue. Semmonen 150 henkee kerralla... sossussa ollaan tutustuttu ja opittu tunteen toisemme. Juur mahduttiin Tuulikki II:een kerralla koko lössi, kun käytiin juhannusaattoiltana Päijänteellä risteilyllä katsomassa Särkisaaressa seurakunnan Juhannuskokkoa.

      Ei tullu roomua jokirantaan rahvaan juottolaksi ei... kannettiin kaikki metsänmyyntirahat sitten tässä kesän mittaan Wanhaan mestariin, kun Akuliinassa käy vaan semmosia homoja pyöräilyhousut jalassa. Ei me oikein tunneta kuuluvamme siihen lössiin. Wanha mestari on hyvä paikka... suosittelen...

    • tiedonhaluinen1

      kuka tää lauri on? ja miksi se on etsintäkuulutettu?

    • tiedonhaluinen2

      Kertokaa mullekkin? Onko se joulupukki?

    • 112

      Lauri on vanha jämsäläinen autotrokari, joka ei malta pitää kynsiään irti minkään ikäisistä naisista. Pakoilee poliisia jo toista vuotta nytkin, kun kynnet syyhysi kiinni vähän liian nuoriin pimuihin. Heti soitto poliisille, kuka Laurin Jämsässä näkee, niin saadaan se ketku kaakelitalolle kahleisiin.

    • tiedonhaluinen2

      Miksi joidenkin mielestä tästä Laurista saa puhua?

      • Maigret1

        Osa on Lauri-huijarille jonkinlaisia vanhoja kavereita ja joitain muuten vaan ärsyttää, kun roiston nimeä pidetään näkyvillä. Kyllä loppuu Laurista puhuminen, kun tulee tieto, että tuo "haku päällä" oleva roisto on saatu kiikkiin.


      • Oletko hölmö?
        Maigret1 kirjoitti:

        Osa on Lauri-huijarille jonkinlaisia vanhoja kavereita ja joitain muuten vaan ärsyttää, kun roiston nimeä pidetään näkyvillä. Kyllä loppuu Laurista puhuminen, kun tulee tieto, että tuo "haku päällä" oleva roisto on saatu kiikkiin.

        Mistäs se tieto sinulle tulee? Ei sitä ole pakko missään tiedottaa. Hyvässä lykyssä mies on lusinut tuomionsa jo aikoja sitten.


      • ootko tietävä
        Oletko hölmö? kirjoitti:

        Mistäs se tieto sinulle tulee? Ei sitä ole pakko missään tiedottaa. Hyvässä lykyssä mies on lusinut tuomionsa jo aikoja sitten.

        ei ole sitä hyvää lykkyä tapahtunut.


      • 24.07. päivitetty
        Oletko hölmö? kirjoitti:

        Mistäs se tieto sinulle tulee? Ei sitä ole pakko missään tiedottaa. Hyvässä lykyssä mies on lusinut tuomionsa jo aikoja sitten.

        Ei oo lusinut, tuskin edes joutuu lusimaan ko. tapauksesta.


    • Sitten kun

      Olkkolan kaljaproomu lopulta valmistuu, siitä kannattaa tehdä heti kerralla oikein kunnon rahvaan juottola missä myydään halpaa kaljaa... ja paljon... Siitä se kate voi AINOASTAAN Jämsässä tulla. Nähtiin se kivikonttorissa Kivipankin naapurissa, että ei täällä kuihtuvalla paperipaikkakunnalla ns. "hienot ruokapaikat" pitkälle pötki. Nurin keikahti melkoisen äkkiä.

      Proomuun pitää repiä asiakaskunta joka tapauksessa Wanhasta mestarista, Akuliinasta, Bar Tonasta ja General Way Pubista... ja halvalla kaljan hinnalla ne asiakkaat sieltä muista kaljakuppilosta proomuun tulee. Tämä olkoon lähtökohtana.

    • kynttiläillallinen

      Koska tämä proomu saapuu Jämsään tuomaan lisää kilpailua ravintola-alalle?

    • jakkara nurin

      Tämä se Lauria mukavasti rassaa, kun joutuu koko ajan piileskelemään. Roikkuu niin kuin löysässä hirressä... hyvä, hyvä...

    • nennuskha

      Eihän nää liity mitenkään toisiinsa, Late ja proomu. Proomu on Olkkolassa ja mitä sitten? Tehköön omistaja sillä mitä tahtoo. Lauria ei ole täällä nähty, miksi olisi? Minkä ihmeen takia se tulisi jonkun proomun päälle patsastelemaan? Ymmärän että kirjoitetaan huumoria, mutta anteeksi vaan en tajua teidän huumoria. Proomun omistaja ei ole kenellekään tehnyt mitään pahaa, tää Ahokas on toista maata. Mitä yhteistä näillä miehillä on? Ei mitään!! Late yritti minua väkisin autoonsa kun olin 14v, naurattaako kauheasti? Jos naurattaa niin koittakaa ajatella jos kyseessä olisi ollut oma tyttönne!

    • musta kaviaari

      Joko Volvo on katsastettu?

    • Pyttylä

      Käy hakemassa konttorilta siihen leimattomaan Volvoon ainakin vikalista, niin pääset taas IYL:n kanssa roomua restauroimaan. Siitä vähän matkan päässä olevasta VOSU-purtilosta voit tehdä oivallisen pelastusveneen siihen kaljaproomuun.

    • ellinoora50

      Tälle pastalle kirjoittaa luultavasti yksi ja sama ihminen lähes kaikki kommentit, harmi vaan että sotkee viattomatkin mukaan. Pitäisi muistaa että L.A. on rikollinen.

      • pöllövaari.

        Niinpä ellinoora.. Vai pitäiskö sanoa katsastusmies vai nennuskha.Se on vaan niin että ihmisiä kiinnostaa paljon enemmän se proomu kun joku late.. Ei täällä Jämsässä nyt liikaa baareja ole..


    • ei jaksa ei jaksa

      Yhtä ihmistä kiinnostaa proomu ja yhtä Late. Piste. Ja itse tässä tyhmä on kun tulee edes lukemaan Jämsä-palstaa. Pitäisi tajuta pysyä poissa. Joka helkkarin keskusteluun joku sitä Latea tunkee ja toinen proomua. Hienuu.

    • Palomäki City Boy

      Otattehan sitten joskus vuoden 2020 paikkeilla, kun kaljaproomu rantautuu lopulta Jämsään, myös kiljun myyntiartikkeliksi. Märäsojan parakeilta saapuu sankoin joukoin asiakkaita sossun maksulapun kanssa, jotka kysyvät myös tätä tuotetta.

    • Palomäki City Boy

      Huomenta... seutukunnan pienyrittäjät. Kylläpäs oli taas makoisat ja pitkät unet sossun kaljalla. Ymmärrettehän toki, että meistä reservissä olevasta työvoimasta pitää pitää hyvää huolta. Sitten kun me astumme vuorostamme työn raskan raatamiseen, pitää kunto olla kondiksessa. Ohrapirtelöstä saa mukavasti bodya ja pitkät yöunet takaavat reippaan olemuksen kartsalla näyttäydyttäessä.17 egee / h. on muuten EHDOTON minimi, millä duuniin lähdetään. Sitä halvemmalla toiselle tehty työ ei lyö leiville nykyisen kalliin elintason aikana.

    • Velttoilu seis

      Saatkos sinä sen 17 egee tunnille sieltä sossusta? Ei mikään ihme, ettei työt maita.

    • Palomäki City Boy

      En saa, mutta saanpahan sitten käyttää päiväni itse parhaaksi katsomallani tavalla. Sinun rahapussiasi en ala halvemmalla lihottamaan kuin 17 egee tunti.

      • Työnantaja

        Okei, Minä maksan. Tule maanantaiaamuna töihin. Käteen rukkaset ja mukaan rautakanki. Ilmoittautua voit Jämsänkosken pöntöllä. Tulen siitä noutamaan. Oikein mukavaa työviikkoa sinulle.


      • PCB1
        Työnantaja kirjoitti:

        Okei, Minä maksan. Tule maanantaiaamuna töihin. Käteen rukkaset ja mukaan rautakanki. Ilmoittautua voit Jämsänkosken pöntöllä. Tulen siitä noutamaan. Oikein mukavaa työviikkoa sinulle.

        Jos työnantaja on jo valmiiksi (niin kuin pienyrittäjät jokilaaksossa pääasiassa on) noin pers'aukinen, että duunarin pitää töihin tullessaan omat rukkaset ja vielä rautakanki tuoda mukanaan, niin tavataan mieluummin Jämsän sossussa ja vertaillaan Lidlin ja Cittarin kaljojen vivahde-eroja.


    • Märäsojalainen

      Kuulin tänään Forumin nurkalla kokoustaan pitävältä Viisasten Kerholta, että proomussa alettaisiin myymään sittenkin kiljua. Tämäpä oli todella iloinen uutinen, että meille Märäsojan rantamilla vakituisesti asuville löytyy tulevaisuudessa ihan oikea ravintolamiljöö, missä voimme nauttia edullista alkoholipitoista juomaa sivistyneessä seurassa. Lisää tällaisia pienyrittäjiä Jämsään!

    • spuge2

      Me Paavolankadun loppupäässä Märäsojan länsirannalla asuvat spuget vetoamme proomuyrittäjään, että proomu tuotaisiin Märäsojalle talvehtimaan tähän Paavolankadun loppupään tietämille. Päästään jalkaisin suoraan asunnolta ravintolaan ja ei tule taksikuluja. Ostetaan kiljua sitten taksimaksun verran enemmän.

    • rottanaama1

      Tuleex siit proomust sit sellane mesta, mis kaik muu paitsi kalja lämmitetään mikrossa?

    • Mölö-Matti

      Mulle ainakin proomun ruumassa siellä tervattujen ratapölkkyjen seassa sitten gourmet ruuaksi Lidlistä ostettua 0,89 euron Kartano-uunilenkkiä mikrossa lämmitettynä.

    • Palomäki City Boy

      Huomenta... ystävät, toverit... köyhistä pienyrittäjistä ei ole niin väliä, kun ne on enemmän porvaria, mitä ihan oikea porvari on. Kyllä tämä sossun rahoilla eläminen ja kohtuullinen oluen nauttiminen ja runsaat rauhalliset yöunet (vai pitäiskö sanoa aamupäivän unet) on sitten ihanaa elämää! Aamuyölle valvotaan ja iltapäivällä heräillään sitten kun huvittaa. Joskus tulee heräiltyä vasta niihin aikoihin, kun työpaikoilla lorvivat iltapäivän kahvitauolle. Tietäisittepä vaan, kuinka vähän "se naapurin muija" siellä konttorissa päivän mittaan ihan oikeita töitä tekee? Tutkimusten mukaan 8 tunnin työpäivästä tehdään 3 tuntia töitä ja muu aika on enemmän tai vähemmän tyhjänpäiväistä hömppää. Juoruillaan,surffaillaan työajalla netissä, naamakirjassa, twitterissä jne... Jämsän kaupungin hommissa ei joskus tehdä sen työpäivän aikana yhtään tuntia töitä. Puolen vuoden kuluttua tulee mulle sossuun Jämsän kaupungin palveluksesta paljon uusia ystäviä ja kavereita... niissä on kaikissa tosin kuulemma jokin sairaus... lorvikatarri tai jotain...

    • missä Charger?

      Lauri autohuijari pitää saada linnaan mätänemään.

    • Diesel mies

      Olikohan Laten Chargeri isolohkolla?

      • kuutiotuuma1

        383 oli... eli isolohko, niin kuin Laten lahkeessakin oli isolohko.


    • kengittäjä

      Aina on jokaiselle hevoselle kengittäjä löytynyt ja niin löytyy Latellekin, vaikka tähän saakka on elänyt siinä luulossa, että hänelle ei kukaan voi mitään.

    • Diesel mies

      olikohan se 383 mangnum 400hv ?

      • kuutiotuuma1

        Ei ollu magnumi... oli 1967 mallinen 325 heppanen... musta väriltään ja huonosti pidetyn näköinen... vaikka Charger oli kyllä hyvän näköinen huonosti pidettynäkin...


    • lunki luuseri

      Mikä se on proomuyrittäjän nyt vetänyt niin hiljaiseksi tällä palstalla? Alussahan sieltä tuli oikein sääliä meille sossun luusereille, mutta menikös kyökkimieheltä nyt suukku suppuun, kun ruvettiin vähän tarkastelemaan Keski-Suomen protestilistoja, sekä autojen katsastuksia, millä tien päällä pesueesi liikkuu.

      Enpä olisi uskonut, että rikollisella toiminnalla mökkitalkkarin ja pitopalvelun touhuja pyöritetään. Verot jätetään maksamatta ja autoista jätetään käyttömaksut maksamatta sekä katsastukset suorittamatta useana vuonna perättäin. Mihin saastaan tämä nykyajan nuoriso on vajoamassa?

      Me sosiaalihuollon asiakkaat sentään pelaamme rehtiä ja suoraa peliä... kun ei oo rahhoo ja ellee pitäs, niin tämän suomalaisen lintukodon sosiaalihuolto kyllä auttaa rahallisissa vaikeuksissa olevia kaupunkimme asukkaita... mars, mars sossuun siitä...köyhät pienyrittäjät.

    • Jotakintasoa toivois

      Ei käy ihan täysillä tämänkään ketjun ainoa kirjoittaja, kun vaan roomut ja latet pyörii yötäpäivää mielessä.

      • Punainen palomäestä

        Kerro sinä apina uusi aihe?


    • kermitsamppa

      Ei juma, ette usko tätä mutta Laten näin tänään! Jämsässä Kauhkialantiellä, sillä oli sellainen punainen auto. Mitä teen?

      • poliisivankila

        Heti soitto asiasta Jämsän poliisille numeroon 071 874 6500


    • Johan sen

      siitäkin huomaa, että Late on tällä hetkellä Jämsän maisemissa, kun metrimolon kaverit on palstalla harvinaisen hiljaa, vaikka kuinka tätä seniiliä köyhää lapsiin sekaantuvaa vanhusta täällä morkkaa. Yleensä ne on kärkkäästi tuota tunkiota puolustamassa suuna päänä.

    • Houdini1

      Evakkoapina Lauri alkaa taas hilautua pikku hiljaa Jämsään päin, kun illat ja yöt pimenee. Saa taas jostain autonröttelöstä tiirailla pimeään aikaan alaikäisiä tyttösiä. Linnaan äkkiä tuo roisto!

      • niin jämsäläistä

        Tuli taas piipahdettua Jämsän palstalle. Kyllä täällä on mielenköyhää porukkaa!
        Samaa älytöntä p.skaa joka ketjussa. Tämä ketju yksi älyttömimmistä
        Onnea vain ja pitkää ikää


      • Tommi M
        niin jämsäläistä kirjoitti:

        Tuli taas piipahdettua Jämsän palstalle. Kyllä täällä on mielenköyhää porukkaa!
        Samaa älytöntä p.skaa joka ketjussa. Tämä ketju yksi älyttömimmistä
        Onnea vain ja pitkää ikää

        Kitoooss.... reis vas pät pat kaar vas kut...


    • porttokielto

      Ei tämä palsta Laten kovalla äänellä puhumia juttuja päihitä mitenkään.

      • poliisin kaveri

        Hah, hah... mutta poliisi päihittää Laten...


    • poliisin kaveri

      Hah, hah... vielä me poliisin kanssa Late nyljetään... sitten muuten naurua riittää...

    • pillereillä uhoa

      Vai oli Latella maalaisjuntin mielestä oikein kovat jutut, kun niitä aikoinaan suureen ääneen puhui. Eikö juntti tajunnut jo silloin 70-luvulla, että Late soitti silloinkin suutaan pilleripöllyn voimalla. Eihän Jämsän muut pölvästit olleet edes juurikaan kuulleet siihen aikaan sanaa "huume", mutta Late veti nappeja surutta naamaansa ja puheet oli sen mukaiset.

    • Palomäki City Boy

      Vetäkääs vielä muutama tunti unta palloon, te Jämsän surkeat pienyrittäjät. Jaksatte sitten aamulla lähteä tienaamaan rahaa sossun pohjattomaan kassaan meidän iloksemme. Ettehän te mokomat ketkut edes omia verojanne maksa. Se onkin teille ihan oikein, että joudutte raatamaan niska limassa meidän yhteiseksi hyödyksemme.

      Täällä Palomäentiellä kolmannessa kerroksessa alkaa olemaan taas fiilingit parhaimmillaan. Tämä on nyt sitä oikeaa elämän eliksiiriä. Tuossa afternoon aikoihin sitten taas heräillään... työn iloa vaan... veronkiertäjille...

    • Hovimestari...

      toimittakaapas sieltä kaljaproomusta tänne Palomäkeen pikaisesti 1 iso kilju ja HK:n sininen lenkki (molemmat puoliskot) mikrossa lämmitettynä... sossu maksaa... ps. ei sitä kiljua tartte lämmittää... sehän on teillä jo varmaan muutenkin valmiiksi lämmintä!

    • 70-luvun alussa

      Late meuhkasi ja uhosi jämsäläisissä kuppiloissa suureen ääneen pillerien voimalla. Ympärillä jämsäläiset juntit hurrasivat ja osoittivat suurta kunnioitusta sekä ihailua suurelle sankarilleen. Vaan tänä päivänä kalamistoehin on Lauri jo matkalla kiihtyvällä vauhdilla.

    • &&&&krooh...

      Kyllä on maailma joillekin kaponen, kun tuommonen Late jaksaa päivästä toiseen ja yötäpäivää kiinnostaa

    • ding, ding, dong

      Hienoa, että löytyy vielä vankkaa asiantuntemusta paljastamaan Laten uhoamiset. Latella käy muuten jo hiekka tiimalasissa vähiin.

    • Vagenisti Kaipolasta

      Tässä on paha pulma, kun toi auto pitäis vaihtaa ja Laten kanssa aina kaupat teen.

      • Laten asiainhoitaja

        Laurilla on nyt väliaikaisesti sattuneesta syystä hieman pienempi vaihtoautotarjonta normaaliin verrattuna, mutta jotain laadukasta kalustoa sentään löytyy:

        vm. -62 Commer pakettiauto (entinen Kansan Uutisten jakeluauto) Tämän sitkeän työjuhdan jokainen vanha työväenliikkeen veteraani haluaa.

        vm. -68 Dodge Dart 4 door. (ent. amm. koulun rehtorin auto) Ollut vielä viime kesänä Jyväskylässä pujonnyhtämistalkooporukan lauluautona pujonnyhtämistalkoiden jälkeen. Ei pujoallergikoille!

        vm. -66 Moskhvits Elite 1500 Cavaljer (entinen Kaipolan paperimiehen auto) Muuten hyvä, mutta vararengas ajettu sileäksi ja kromattuun pölykapseliin on ruostunut reikä.

        vm. -75 Lada 1500 Farmari (Heposen Villen entinen) Tässäpä todellinen kauppa-miehen auto. Kyytiin mahtuu vaikka Jämsän korpiteiden varsille jätetyt marjastajien polkupyörät. Pyörät saa lunastaa Helylän pyörämestarilta takaisin kovalla hinnalla eri väriseksi maalattuina ja etsimällä toisista myyntipyöristä oman polkupyöränsä lokasuojat.

        Autojen näyttö ja koeajomahdollisuus erikseen sovittaessa Jämsän kaupungin lumenkaatopaikalla Märäsojan ja Jämsän Tekniikan välisellä kentällä.


    • Kaljaproomu ohoi

      Laittakaapas lähetti tuomaan pikaisesti sieltä kaljaproomulta meille tänne Palomäkeen herkullinen gourmet annos. 2 iso kiljua ja 2 litran kulhollinen HK:n Mummon lihapullia mikrossa lämmitettyinä. Ollaan Palomäentiellä huitomassa, kun lähetti saapuu, niin osaa pysähtyä oikean talon kohdalle.

    • Rahamies Länkipohjas

      Jokos tämä proomu on Leijonan luolaan päässyt hakemaan rahoitusta?

    • Valkjärven juntti

      Mulla olis tyhjä muovinen apulantasäkki vuodelta 1963, vanha polkupyörän pumppu ja sokeripalan kokoinen kivenpala Helylän kirkon kivijalasta... otatko vaihdossa tuohon Commeriin ja mitä näistä maksat?

    • Hohoi

      Kaljaproomun kyökkimestari! Tuokaapas sitä vedellä jatkettua hernerokkaa taksilla tänne Palomäkeen semmonen 10 litran sinkkiämpärillinen. Toiseen sinkkiämpäriin voitte latoa lehtikullalla päällystettyjä hanhenmaksapalleroita semmosen 10 kiloa. Lämmintä kiljua kyytipojaksi tiätysti myäs!!

    • hopi hopi

      Ruvetkaas jo pikku hiljaa lämmittelemään sitä kaljaproomun viiden tähden keittiön uunia metrisillä haloilla. Tuotte sitten aamuyöllä kypsäksi paistettuina klo 04:00 tänne Palomäkeen 2 kpl tuotetta nimeltä Lemin Särä.

      Toinen Särä pitää valmistaa vanhasta lampaanlihasta ja paistaa 6 tuntia. Se menee Lötjöselle tohon yläkertaan. Meille tänne CityBoy urhojen kerrokseen pitää tuoda nuoresta lampaanlihasta valmistettu Särä. Sitä paistetaan 3 tuntia.

      Onhan Teillä proomun keittiössä se paksusta koivupöllistä koverrettu ja suolavedessä liotettu kuurna, sekä riittävästi tuoreita leppäpulikoita, mitkä kuuman uunin pohjalla kuurnan alla antavat lihalle semmoisen pikantin täyteläisen vivahteen palomäkeläiseen makuun. Ruokajuomaksi sitten vanhaan tyyliin taas sitä taskulämmintä kiljua.

    • aromit tallella

      Late... mummovainaalta oli jäänyt 50-luvun lopulla käytön jäljiltä savusaunan porstuaan semmoiset vaaleanpunaiset lahkeelliset Aino-alushousut. Saat ne vaihdossa päikseen tuohon Commeriin. Sinähän et enää naisen päälle mitään ymmärrä, joten voit nuuhkia noita ja muistella menneitä aikoja, kun ajelit Chargerilla Jyväskylään ja kuvittelit olevasi Jämsän kovin tyyppi.

    • Yijäläinen
    • Objektiivinen

      Onhan late saanut ajella upeella autolla ja varmaan kokenut elämässään yhtä jos toistakin..ja noita vähemän mairittelevia asioithan on vähän siellä suon tuollakin..nii kuka heittää ensimäisen kiven...

    • Epätietoinen jämsälä

      Missä Late luuraa?

    • markotta

      Kumma että täällä Jämsässä morkataan muutamaa eläkkeellä olevaa muka juoppoa sossupummia kun paperityön tekiöistä puolet on tällähetkellä armonpaloilla ja piilottelee kotonaan puuhommissa.Late on naapuri pitäjässä jonka monet tietää eikä vasikoi ja osa kateellisista itkee kun nuorena vähän sai ja mielikuvitus ei riittänyt muuhun ajateltavaan kuin siihen yhteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe