APUA! Kuinka irtisanoutua www.osoite.fi?

nuori ja tyhmä

Tilasin viime perjantaina osoite.fi:stä "halvalla" tuon Webhotel M -palvelun - tyhmä ja nuori, kun olen. Nyt alkoi sitten pelottamaan näin jälkikäteen lueskellessani muiden kokemuksia ja haluan ehdottomasti irtisanoutua/peruuttaa tuon tilauksen! En kuitenkaan tiedä, minne pitäisi ottaa yhteyttä, että varmasti saan irtisanouduttua, eikä vuoden päästä tule sitä yli 100 euron laskua!! Köyhänä opiskelijana ei todellakaan varaa maksaa tuollaista summaa, joten apu olisi nyt tarpeen!

Tänään tuli sähköpostitse tilausvahvistus, ja jo se alkoi epäilyttämään, kun kirjoitus on tŠllŠistŠ! En kuitenkaan saanut laskua? Pitääkö mun maksaa se euron lasku ensin ja vasta sitten pystyn perumaan tämän koko höskän?

Kaipailisinkin nyt apua joltakin, joka todella tietää, miten homma toimii - ja nopeasti.

47

6415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Frank_a1

      Moi!

      On itsellä myös erittäin huonoja kokemuksia samaisesta yhtiöstä, heillä on toimisto Alexanterinkatu 17, Hki kannattaa varmaan käydä siellä ja samalla laittaa viestiä FB että varokaa!

    • SampsaSamu

      Irtisanominen o tehty erittäin vaikeaksi, se on itse asiassa osoite.fi yrityksen bisness mailli, eli mitään ilmoituksia ei tule kun palvleut ovat umpeutumsassa, vaan ainut tieto mikä saapuu on lasku (HUOM! PALVELUA EI VOI PERUA ILMAN ETTÄ MAKSAA LASKUN), ja ensimmäisen vuoden jälkeen lasku on aina todella paljon suurempi, webhotelli maksaa normaalist ~180 euroa per vuosi, eli laskuun tulee korotusta monta sataa prosenttia.

      • osoite on munkassa

        pääsin irti ko. yrityksestä kun otin yhteyttä It-huolto Helsinkiin. he irtisanoivat sopparin. heidän Hosting on ok eikä ole määräaikaisia.
        kannattaa kokeilla


    • asdadads

      Eipä hätäillä, eiköhän se eroaminen onnistu sieltä aina. Hätäilystä ei ole mitään apua missään.

      Ensimmäiseltä vuodeltahan tuo kuukausihinta näyttää olevan vain 0,08€/kk eli hieman vajaan euron/vuosi. Siinä vieressä on selvästi merkitty että tämä hinta on vain ensimmäisen vuoden etu ja että vuoden jälkeen kuukausihinta on 7,98€/kk eli 95,76€/vuosi. Siinä myös mainitaan että sekä laskutus- että sopimusjakso ovat vuoden mittaisia.

      Sopimusehdoista selviää että irtisanominen on tehtävä vähintään 30 päivää ennen seuraavan sopimusjakson alkamista (jos et jostain syystä halua maksaa myös sitä;)

      Elikkä voit ihan rauhassa käytellä kyseistä palvelua sillä 1 eurolla kunhan irtisanoudut ennenkuin 11 kuukautta tulee täyteen sopimuskauden alkamisesta. Luonnollisesti voit ottaa hieman "varman päälle" ja irtisanoutua vaikka heti 10kk jälkeen ja saada silti palvelusta irti jotain.

      En näe tuossa mitään epäselvää. Tosin palvelun laadusta minulla ei ole mitään tietoa. Näkisin vaan että tuo 1 euro on vaan tutustumistarjous jolla firma pyrkii saamaan uusia asiakkaita. Jos joku luulee että 1 eurolla voi tuollaista palvelua tarjota ja saada vielä jotain voittoakin niin pieni realitycheck on paikallaan..

      • asdasdasdaasdads

        Koska uusavuttomuus.. ;)

        "8. Sopimuksen irtisanominen

        Irtisanomisesta on ilmoitettava kirjallisesti postitse tai faksilla vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen uuden sopimusjakson alkamista. Kun Osoite Internet on hyväksynyt irtisanomisilmoituksen, asiakkaalle lähetetään vahvistus irtisanoutumisesta sähköpostitse tai tavallisenpostin välityksellä."
        http://www.osoite.fi/index.php/yritys/sopimusehdot.html

        Yhteystiedoista selviää, kas kummaa, yhteystiedot!
        "
        Osoite Internet
        Domain Bank Oy
        World Trade Center
        Aleksanterinkatu 17
        FIN-00100 HELSINKI
        "

        Ja lähettäminen kirjeenä!
        http://www.posti.fi/kortitjakirjeet/kirjeet/kirje.html


      • asdasdadadad
        asdasdasdaasdads kirjoitti:

        Koska uusavuttomuus.. ;)

        "8. Sopimuksen irtisanominen

        Irtisanomisesta on ilmoitettava kirjallisesti postitse tai faksilla vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen uuden sopimusjakson alkamista. Kun Osoite Internet on hyväksynyt irtisanomisilmoituksen, asiakkaalle lähetetään vahvistus irtisanoutumisesta sähköpostitse tai tavallisenpostin välityksellä."
        http://www.osoite.fi/index.php/yritys/sopimusehdot.html

        Yhteystiedoista selviää, kas kummaa, yhteystiedot!
        "
        Osoite Internet
        Domain Bank Oy
        World Trade Center
        Aleksanterinkatu 17
        FIN-00100 HELSINKI
        "

        Ja lähettäminen kirjeenä!
        http://www.posti.fi/kortitjakirjeet/kirjeet/kirje.html

        Ja jos mietityttää niin peruuttamiseen riittänee ruutupaperi jossa kerrot selvästi kuka olet, mitä haluat (lopettaa tilauksen X), paikka, päivämäärä ja allerkirjoitus


      • kämmäritiedotonvarokaa

        osoite.fi laittaa aina joka tapauksessa lisää laskuun mm. noin7€ käsitttelykulu 37,20€ kytkentä maksun jonka se joissain tapauksissa tai aina hyvittää samassa laskussa. 12 €rekisteröinti maksua. mitä tilaa oli se 1€ kk ja jatkossa tuo yllä mainittu kk tai uudelleen ohjaus 3.99€ joka sisältää ainoastaan uudelleen ohjauksen ei mitään muuta.
        eli tilsin verkkotunnuksen uudelleen ohjauksella lasku 78.43€
        yksi sis. verkkotunnus joka ohjautu sovituu verkko osoiteeseen joka ei sisälly hintaan.


      • Anonyymi

        misi se on sidottu vuodeksi
        miksi on niin salaista , onko täm'ä vielä,, englasten alainen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        misi se on sidottu vuodeksi
        miksi on niin salaista , onko täm'ä vielä,, englasten alainen

        Ei sitä sinun tarvitse tietää, joitko omaa kustasi kun olet noin hyvässä kunnossa.


    • nikki-wea

      Osoite.fi on jälleenmyyjä.

      Heillä eivät ole omia palvelimia, jonka vuoksi he tekevät sopimuksen kolmannen osapuolen kanssa palveluista jotka sitten tulee osoite.fi:n asiakkaalle. He siis ottavat vain välistä oman osuutensa, mitään ylläpitokuluja ei ole, verrattuna toisiin suomalaisiin palveluntarjoajiin, jolla on oikeasti omat fyysiset palvelimet.

      Osoite.fi jälleenmyyjä on fasthost.co.uk joka sijaitsee Englannissa, josta he ostavat jälleenmyyjä sopimuksella tuotteet.

    • ei tod

      täyttä kusetusta koko firma pistäny sinne 3x jo kirjeen jossa haluan sano palvelun irti eikä kulma ole tullut perille... viimeisin kirje oli kirjattu jota eivät kulma saaneet kunnes mainitsin sähköpostissa että oli kirjattu kirja ja kummasti yhtä äkkiä löytykin... suosittelen kiertämään kaukaa tuon firman

    • 8734+8734

      Hmm, kiva lukea näitä nyt kun vasta sain tilattua webhotellin. Toisaalta luin myös ehdot eikä ole epäselvää, että ensimmäisen vuoden jälkeen hinnat nousevat "normaalitasolle". Totta kai korotus näyttää prosenteissa järkyttävältä, kun lähdetään eurosta liikkeelle. Nyt huolestuin enemmänkin palvelun toimivuudesta: onko toimivuudessa jotain ongelmaa? Tavoitteena olisi lähteä Wordpressin kanssa liikkeelle, mutta ainakaan vielä se ei ole ollut mahdollista. Firman mukaan voi mennä jopa 72 tuntia siihen, että kaikki toimii kuten pitää.

      Jos irtosanominen on noin haastavaa, pitää varmaan irtisanoa palvelu (jos se ei pelitä) jo puoli vuotta ennen ensimmäisen sopimusvuoden päättymistä. Mitenköhän saisin silloin pidettyä nyt varaamani domainin?

    • Ihan OK

      Itsellä on ollut Osite.fi palvelu käytössä useamman vuoden, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Hinta oli ensimmäiseltä vuodelta n. 30€ ja toiselta vuodelta n.60€ mikä ei ole paljon, ajatellen että palvelu on mainoksista vapaa. Jouduin yhdessä vaiheessa sanomaan irti palvelun ja tekemään uuden sopimuksen, omien tietojeni muututtua. Kaikki toimi ilman ongelmia. Olen myös soittanut palveluun puhelimella ja sekin onnistui täysin moitteitta ja lisäksi sain ystävällistä palvelua. Kannattaa aina ottaa selvää ennen palvelun tilaamista tuotteesta ja myöskin ehdoista, ettei tule yllätyksiä.

    • hhhhrrrty

      www.osoite.fi

      • Uskomatontatouhua

        Olen irtisanonut yritykseni palvelun kirjallisesti, eivät kuulemma ole saaneet irtisanomiskirjettä. Laittaisin kirjatun kirjeen, mutta irtisanomisohjeet eivät hyväksy sellaista...

        Älkää missään nimessä ostako palveluitanne Osoite Internet / Domain Bank OY:ltä!


    • huonoja kokemuksia

      Ihan surkea. Antavat ymmärtää, että mysql kuuluu webhotelleihin, se luetellaan ihan pokkana tuotesivulla vaikka on lisäpalvelu ainakin pienimmässä. Mitään ohjeita ei löydy ja hallintapaneeli on karmea käyttää. En suosittele.

    • Minua huijattiin

      Todella surkeaa! Irtisanominen on ERITTÄIN hankalaa, monesti siihen menee monta viikkoa, ja voi olla että aitä ei hyväksytä ja osoite.fi lähettää uuden laskun.

    • turhautunut_asiakas

      Tosiaan, palvelujen irtisanominen on vaikeaa! En voi suositella.

      Esim. me vaihdomme sähköpostiliikenteen muualle ja puhelimessa asiakaspalvelija sanoi, että poistetaan sitten tuo turvaposti-palvelu myös käytöstä, kun kerran sähköpostiliikenne siirtyy.

      Sitten parin kuukauden päästä marraskuussa tuli kappas-kappas 12kk lasku kyseisestä turvasähköpostista! Ja olisi kuulemma pitänyt erikseen kirjallisesti ko. palvelu irtisanoa. No irtisanoimme ja maksoimme.

      Tästä kokemuksesta turhautuneena vaihdoimme koko webhotellin seuraavana keväänä jä sähköpostilla laitoin pyynnöt palvelun siirrosta jne. Nyt sitten puolen vuoden päästä tuli uudestaan lasku 12kk eteenpäin. Eli vaikka oli kirjallisesti irtisanottu, niin sillä hetkellä ei sanottu, että ei riitä, mutta sitten 7kk päästä kehdataan laskuttaa 12kk eteenpäin. Nyt tappelun jälkeen sain sovittua, että maksamme puolet laskusta ja kaikki palvelut irtisanotaan.

      Eli ei kannata käyttää ko. yritystä! Huonoa palvelua ja täysin kohtuuttomat ehdot verrattuna kaikkiin muihin palveluntarjoajiin.

    • Ari_Savolainen

      osoite.fi hävitti yhdistyksemme ”Lapset ja vanhemmat ry” kansainvälisen adressin tietokannan. Vastasivat yhden kerran puhelimeen tiedusteltuani asiaa, tänään yritimme tavoitella heitä useaan kertaan mutta turhaan.

      9article.com sivulta katosi noin parin tuhannen ihmisen allekirjoitukset sekä allekirjoituslomake.




      Ari Savolainen
      Lapset ja vanhemmat ry
      Web: www.vanhemmat.com

      • SBH22

    • huijattu300Eur

      Joo, todella vaikeaa toimia heidän kanssaan, teen heti huomenna rikosilmoituksen Domain Bank Oy:sta. Tätä palvelua en voi suositella kenellekkään. Laittakaa tämä jakoon Someen. Reilua rehellisesti toimivia yrityksiä kohtaan

    • Ensuosittele

      Wordpress laitto sivulle vie aikaa noin 10 minuuttia ja sen voi tehdä itsekin jos hallitsee.

    • Ei-niin-mitenkään

      Se Mathias Eriksson siellä vaan kusettaa kaikkia koko ajan. Ette pääse lafkasta eroon mitenkään muuten kuin valittamalla kuluttaja-asiamiehelle tai kuluttajariitalautakuntaan. Toinen vaihtoehto on tietysti tehdä ilmoitus poliisille.

      • tarkkuutta_pls

        Kiitos ...mutta kommentoi pls. Firmaa nimellä ...toi ihmekundi kun on mun nimikaima ihan hiton valitettavasti ja myös vastaavia kokemuksia ko. tahosta ja itte teen ihan muita hommia ...niin tällaset kommentit ropiseen mulle haitaks ...tääkin tuli nimihaulla vastaan ...eli pls. Kommentoikaa firmoja ...älkää henkilöitä nimillä ni ei kohdistu väärin


    • Timiwo

      Osoite.fi tarjoaa tällä hetkellä "syystarjous" 1 euro per webhotelli, mutta sama tarjous on oikeasti voimassa ympäri vuoden, vain päättymis päivämäärä siirtyy aina kerran kuukaudessa kuukaudella eteenpäin.

      Googlen kautta löysin itseasiassa sen että sama tarjous on ollut jo voimassa vuodesta 2006 lähtien. Todella halpamaista mainontaa, selvästi osoite.fi pyrkii saada asiakkaitaan tuon 1 euron ansaan.

      Kannattaa ostaa laatua, sekä suomalaista. Osoite.fi pitää palvelimiaan Englanissa, eli nopeus ja latenssi kärsii. Nebula on varma valinta, myös halvemmat kuten sigmatic, zoner ym. toimii.

      Perus suomalainen webhotelli maksaa noin 1-3e/kk eli mitään kallista sellaisen vuokraus ei ole.

      • Carinho

      • Anonyymi
        Carinho kirjoitti:

        Kotimaisia ns. fiksuja palveluita löytyy ainakin seuraavan vertailun kautta:
        http://www.webhotellivertailu2.fi/

        Mielenkiintoista... osoite.com ei ole tuossa listalla...


    • joepoikasingaporeesta

      apua mitä paskaa

    • Kiertäkää helvetin kaukaa tuo paikka. Joitain vuosia sitten kävin sellaisen sodan niiden kanssa ettei paremmasta väliä. Olin perunut palvelun kun en saanut siihen luvattua MySQL-tietokantaa, enkä käyttänyt sitten koko paskaa. Perumiseni ei kuulemma ollutkaan niin virallinen kuin olisi pitänyt, ja he yrittivät laskuttaa koko vuodesta. En suostunut jankutuksesta huolimatta maksamaan vaan ilmoitin, että turhaan tässä riidellään, että jos te ette kerran suostu viemään asiaa oikeuteen niin minä vien. Siihen loppu ruikuttaminen ja sen jälkeen heistä ei ole kuulunut yhtään mitään.

      Myös 1and1 kannattaa kiertää niin pitkältä kuin pystyy. Olen sata-saletti, että minulla ei ollut siellä automaattinen uusiminen päällä, mutta he saivat kupattua paypallin kautta vuoden maksun noin 80€.

    • faksilla-loppuun-asti

      Osoite.fi vaati erästä ystävääni irtisanomaan palvelun FAKISLLA!!! kuka käyttää faksia enää? Elämmekö yhä 80 luvulla?

      En voi ymmärtää miten palvelun tilaus voidaan tehä sähköisesti mutta irtisanominen ei. Taitaa olla silkkaa asiakkaan kusetusta!

      • Nämä-ovat-tärkeitä

        Hyvä tieto, osaa pysyä kaukana vaikeuksista.

        Linux Mint 18 Sarah
        Xfce 64-bit


    • ehtojenlukija

      Yleensä kannattaa lukea sopimusehdot ja sitten vasta ostaa palvelu. Itse en ostais yhtäkään palvelua jossa palvelun tarjoajan pitää hyväksyä irtisanominen. Kyllä se irtisanominen hyväksytään automaattisesti jos se menee ehtojen mukaisesti. Tosin kirjeenä vaadittu irtisanominen on vaan keino tehdä asia hankalaksi enkä tuostakaan syystä laittas rahojani tollaseen edes ilmaiseksi saatuna.

    • suuhunkustu

      En suosittele. Palvelimet jossain kiinassa ja irtisanominen tehty mahdottomaksi. Menetin monta asiakasta koska sivusto ei vaan toiminut palvelinvirheiden vuoksi, jota en itse voinnut hallita.

    • kostello
    • asdfa

      Paljon kommenttia ettei firma kanattaa käyttää.. Mutta selittäkää kuinka sitä irtii pääse!

    • Anonyymi

      IRTI EI PÄÄSE!

    • Anonyymi

      Kuluttaja-asiamies.

    • Anonyymi

      Kirjatulla kirjeellä pääsin pois, yhtään mitään asiaa mistä ne vois luistaa ei pidä jättää avoimeksi ja kovasti uhkailet oikeustoimilla jos ei sopimus pääty kerää kaikki todistus aineistoksi jos oikeuteen pitää mennä mutta itse pääsin eroon vaikka vuoden rahat jäi niille kuhan irti pääsin. haistakaa paska osoite.fi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihme että tuo kusetuspaikka on vielä olemassa. Luultavasti on surkein webhosting koko maailmassa.

      • Anonyymi

        Siirtyminen saattaa olla monelle ylivoimainen tehtävä. Epäilen ettei uusia liittyjiä tule, koska ihmiset tulevat koko ajan enemmän ja enemmän hintatietoiseksi siitä, mitä 3€ kuukausi maksulla voi Web Hosting palvelulta odottaa. Yleensäkin suomalaiset palvelut on mielettömän kalliita.

        T. Urpo


    • Anonyymi

      Yritys toimii siten että he tarjoavat lähes ilmaiseksi (1 euro) ensimmäisen vuoden. Tämän jälkeen hinta nousee 9476% (kyllä luit oikein, hinta nousee lähes 10000%) toiselle vuodelle. Kikka toimii siten että palvelua "jatketaan" automaattisesti jonka jälkeen joudut maksumieheksi. Tätä laskua sitten peritään, ja epäilen että osoite.fi tekee rahansa juurikin perintäkuluista ja laskun muistutus-maksuista.

      On edelleen hämärän peitossa mistä saa osoite.fi GDPR asiakirjat, nehän pitäisi olla selvästi näkyvillä sivustolla. Itse en niitä löytänyt mistään.

      • Anonyymi

        Aina riittää perua tilaus parilla eri tavalla ja tallettaa muistiin lähetetyt viestit. Jos he eivät ole ilmoittaneet oikeita toimivia peruutusosoitteita ja tapoja selkeästi, se on aina heidän vikansa. Ei koskaan uhrin. Kaikki laskut riittää kiistää ja unohtaa. Turha pelätä oikeuteen menoa. Ette pääse oikeuteen vaikka kuinka haluaisitte aiheuttaa heille mahdolisimman paljon tappioita. Ei huijareilla ole siihen koskaan varaa tai osaamista. Osaavat vain uhata. Tehkää parempia, mutta asiallisia vastauhkauksia. Kaikki tieto löytyy internetistä ja kavereilta. Kyse on vain pelistä.


    • Anonyymi

      Tilaanpa kokeeksi sähköpostiosoitteet ko. firmasta ja katsotaan kuinka äijän käy.
      Juristi

      • Anonyymi

        Tilasitko? Kuinka kävi?


    • Anonyymi

      Taitaa nyt brexitin myötä tulla k*set paikat firmalle kunbrittiläisten tuotteiden ja palveluiden hintoihin tuli 30% tullimaksut...

    • Anonyymi

      osoite.com on 'uudistunut':

      Erittäin paljon kyseenalaista mainettakin niittänyt weppihotellinpalveluntarjoaja osoite.com on näköjään nyt vuodenvaihteen kunniaksi 'uudistunut'.

      Uudistuminen näkyy hienoina näyttävinä kotisivuina, ja, erityisesti 'ominaisuudella' että sopimusehtoja ei enää löydy mistään.

      Ehkä ne näkyy jos tekee tilauksen loppuun, en tiedä, en uskaltanut.

      Hyvää (t)yötä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe