Kaveruus vastakkaisen sukupuolen kanssa on sieltä ja Syvältä!

Yksinäinen poikamies

Olen jo vuosia yrittänyt löytää itselleni naista/tyttöystävää mutta ei ole onnistanut kaikki ovat lyhyen ajan sisällä sanoneet aina tahtovansa olla vain "kavereita".
Minua on yksinkertaisesti alkanut tähän ikään tullessa ottaa suunnattomasti päähän joku kaveruus/ystävyys naisten kanssa!
Kukaan ei edes tahdo tutustua kunnolla vaan tuomitaan heti "kaveriksi"
Kukaan nainen ei edes tahdo nähdä todellista sisintäni. En edes kaipaa itselleni kavereita/ystäviä... Näen niitä paskanjauhajia tarpeeksi työelämässä.
Elämänkumppani on hakusessaan todennäköisesti loppuelämäni ajan...

Koko loppuelämän selibaatti tuntuu karmealta ajatukselta mikä on epäilyttävän todennäköistä.

336

4911

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tsemppiivaan

      Sulle. Mun mielestä ei kannate väkisin suhdetta hakea. Kun kemiat jonkun kanssa kolahtaa nii se on sitten menoa. Eikä sun tarvii elää selibaatissa koko elämääs, kipaseppa thaimaassa :D ja ainahan on nyrkki Kyllikki :DD

      • Yksinäinen poikamies

        Thaimaalaiset naiset on rumia. Niiden vuoksi en tilaa monen tonnin matkaa.


    • turha huoli

      Akkojen takia ei kannata murehtia, ne eivät ole sen arvoisia.

    • Yksinäinen poikamies

      En vain tajua mitä hienoa ne kaikki hakee. Olen väsynyt siihen kun kaikki ovat vain vuosia minulle hokeneet "Kyllä sulle joku löytyy".
      Tosi asia on että ei löydy vaikka mitä temppuja tekis, ei ole helppoa olla mies...

      • jikolpå

        Voi olla helpompaa jos vaikkapa ammattikoulupohjalla oleva käsityöihminen jättää yliopistokoulutetut älyköt rauhaan. Jonkun ajan kuluttua huomaa ettei ole mitään yhteistä, eli silloin kun ulkonäköperusteinen romantiikka rauhoittuu jää jäljelle vain kaksi kämppäkaveria. Ravintolassa tämän tunnistaminen on vaikeaa, tosin paikan valinta kertoo jotakin tulotasosta.


    • Yksinäinen poikamies

      Olen kyllä yleensä ottanut selville tuota koulutus taustaa sun muuta ja monesti juttujenkin perusteella on vaikuttaneet "siltä oikealta" mutta silti naisten mielestä joku vain kohdallani on mikä ei kiinnosta.
      Olen ujo ja hiljainen luonne niin ensi vaikutelma on aina synkkä..
      Sitä sitten vain itse pohdiskelee aina jälkeenpäin että mikä on mennyt vikaan? Mikä minussa on vikana? Mitä voisin korjata?
      En pysty omaa luonnettani muuttamaan.

    • lapm74

      Sanoisin että odottele rauhassa. Se oikea löytyy sitten kun on sen aika.

      Itse löysin omani vasta 26 vuotiaana.

      Sinussa ei ole vikaa, olet vain törmännyt ns. vääriin naisiin. Sanoisin että odotellessasi sen oikean löytymistä, kannattaa pyöriä ihmisten ilmoilla. Tutustua edelleen ihmisiin ja pitää itsensä saatavilla. Kotoa kukaan ei sinua löydä.

      Harrastukset varsinkin joissa pyörii saman tyyppisiä ihmisiä ovat hyvä tapa viettää aikaa ja olla sosiaalinen sitä oikeaa odotellessa.

      • se.siitä.sitten

        Niinpä. Ja minä olen vasta 70 v ja odottelen yhä. Harrastuksetkin ovat pakosta valikoituneet sellaisiin, joita voi harrastaa yksin.
        Ihmisiä näen lähinnä kirjaston lehtisalissa ja kaupan kassalla. Kassa on ainut, joka sanan suo: kertoo hinnan.


    • Yksinäinen poikamies

      Olen itsekin nyt samoja ikiä kun sinä omasi löysit. Se on juuri siinäkin kun en vapaa-ajallani paljoa kotoani poistu enkä tykkää viikonloppuisin käydä baareissa tai ravintoloissa.
      Moni onkin sanonut että pitäisi hankkiutua "sosiaalisiin piireihin" mutta tuo tuntuu aivan mahdottomalta ajatukselta, että pitäisi olla joissain porukoissa ehkä 5-10 vuotta että jonkun kaverin kaverin kaveri saattaisi kiinnostua... Kaltaiselleni epäsosiaalisemmalle tyypille aivan mahdoton tehtävä.
      Lisäksi nykyinen työni on raskasta vuorotyötä, ettei jaksa vapaa-ajalla enempää harrastaa tai tehdä.

    • KavereitaHelsingista

      Toihan on ihan mainiota. Tyttöystäviä tulee ja menee, mutta hyviä kavereita harvemmin. Mulla on taas just toisinpäisiä kokemuksia, monesti seksi kyllä kelpaisi, mutta kaveruuteen ei sitten jaksa löytyä mienekiintoa naisilta. Niin kummalliselta kuin se kuulostaakin. On haukuttu homoksi ja vaikka mitä, suorastaan törkeää käytöstä.

      Mutta sellaista se on, ei mene nallekarkit aina tasan tässä elämässä.

      [email protected]

    • Yksinäinen poikamies

      Parempihan se noin päin olisi kuin sinulla.. Riippuu tietysti ihmisestäkin.
      Asun itse pienessä kaupungissa tai nyt niin pienessäkään mutta piirit täällä ovat todella pienet, lähes kaikki tuntee toisensa tai jos ei suoraan niin aina jonkun tutun tai tutun tutun kautta.
      Siksipä ehkä parempi pysytellä poissa kun lähteä puoliväkisin "vonkaamaan" tai muuten naisseuraa hakemaan ettei koko maine mene.

      • omakatselmus

        päinvastoin kannattaa se maine menettää ja elää sen kanssa... salaa sä rupeat kiinnostamaan näin monia ja joillekin se menee hyvin pian siihen, että sua on jotenki pakko lähestyä tavalla tai toisella ja näin nämä naiset yrittävät luoda tilanteita, joissa kokeilevat, että lähtiskö liikkeelle pientä romanssia...

        jos ei oo munaa tehdä tyhmiä juttuja, niin et sä kiinnosta ketään, tosin pitää osata olla myös normaali vastapainoksi ja toisinaan jopa se oma tylsä itsesi

        älä ole pelkkä nolla, ole muitakin numeroita. :)


      • Yksinäinen poikamies
        omakatselmus kirjoitti:

        päinvastoin kannattaa se maine menettää ja elää sen kanssa... salaa sä rupeat kiinnostamaan näin monia ja joillekin se menee hyvin pian siihen, että sua on jotenki pakko lähestyä tavalla tai toisella ja näin nämä naiset yrittävät luoda tilanteita, joissa kokeilevat, että lähtiskö liikkeelle pientä romanssia...

        jos ei oo munaa tehdä tyhmiä juttuja, niin et sä kiinnosta ketään, tosin pitää osata olla myös normaali vastapainoksi ja toisinaan jopa se oma tylsä itsesi

        älä ole pelkkä nolla, ole muitakin numeroita. :)

        On sitä viinapäissään joskus nuorempana tullut baarissa kokeiltua jutustella naisten kanssa mutta kaikkosivat vain tylysti paikalta ja itseäni jäi vaan hävettämään niin pirusti oma käytös.


    • Yksinäinen poikamies

      Olisi piristävää kuulla muiden yksinäisten tai samaan kohtaloon vastentahtoaan joutuneiden selviytymistarinoita, välillä tuntuu että on suunnattoman vaikeaa pyristellä jatkaa elämäänsä vain yksin.

      • jikolpå

        Siinä vaiheessa kun se oikea tuntui osuneen kohdalle niin piti vaan olla rohkea ja määrätietoinen - ja kerrotun ennakkofiiliksen vastaisesti minäkin olin se oikea - ulkonäkö ja ensivaikutelma eivät vastanneetkaan henkilöä. Ei pidä siis yrittää väärien ihmisen kanssa liian kauan, vaan etsiä sopivaa.

        Joskus kun näen kauniin naisen melkeinpä yllätyn kun kuulen hänen puhuvan, hänhän on vain ihminen siinä missä kuka tahansa muu. Ja jos jää kiinni ulkomuotoon voi olla jumissa ihmisen kanssa josta ei edes pidä.

        Tämä on kuin kavereiden kanssa, ei kenen tahansa kanssa tule parhaaksi kaveriksi vaikka siinä ei ole mitään fyysistä mukana. Toisaalta jos ei kaverinsa kanssa yritä tarpeeksi (yhteydenpito & hyvät kompromissit) voi sekin hiipua.


    • Yksinäinen poikamies

      Olen huomannut että kun ikää on jo lähemmäs 30 eikä ole elämänkumppania koskaan ollut niin voiko johtua siitä etten osaa arvostaa "kaveruutta" siis sukupuolesta riippumatta ollenkaan, mutta silti naisten kanssa erityisesti koska tuo jo suorastaan raivostuttaa että vain "kaveri" en osaa paremmin selittää. Yhden työkaverin (hän on tosin mies) kanssa kuljemme kimppakyydillä aina töihin ja turisemme kaikkea keskenämme ja ollaan kavereita mutta se ei tunnu merkitsevän yhtään mitään, tällä hetkellä tuntuu samalta kun lopettaisi olemasta kokonaan kaverini. Tosin jos hän olisi ikäiseni nainen varmasti alkaisin elätellä päässäni kaikenlaisia turhia toiveita.

      • jikolpå

        "Vain kaveri" tarkoittaa luonnollisesti että ei ole kiinnostunut enemmästä, mutta joskus aika voinee auttaa ellei usko rakkauteen ensisilmäyksellä. Toisaalta "vain kaveri" voi tarkoittaa ajanhaaskausta, se voi tarkoittaa "ei kiinnosta" mutta vain kauniilla sananvalinnalla.

        Minullakin on kokemusta kimppakyytikavereista, eikä niistä kaikista todellakaan synny minkäänlaista kiintymystä. Varmaan sama juttu tuon naisten "vain kavereita" pyynnöstä.

        Minulla on todella vähän kokemuksia treffailuista (en siedä yhdenillanjuttuja), mutta on hyvä huomioida että osa hakee vain sänkykaveria ja osa hakee puolisoa. Yhtä ainoaa oikeata ei ole, ja jos katselet treffisivustoja niin voi olla hyvä vastata moneen ilmoitukseen sen sijaan että innolla odottaa saavansa vastauksen siltä yhdeltä johon ehkä ihastuu.

        Kuva ja henkilö eivät ehkä vastaa toisiaan tai odotuksia. Osa söpöistä tytöistä voi olla täynnä itseään, osa puolestaan on yksinäisiä heihin kohdistuvien ennakkoluulojen vuoksi.


    • kiltti mies.

      Mulla eiole nais kavereita eikä kavereita muutenkaan. Olen siis luuseri.

      • Yksinäinen poikamies

        Kaltaisiani on siis muitakin, onneksi en ole ainut.


      • nainen kuitenkin

        Minkäs ikäinen olet "kiltti mies"?...etkä ole luuseri jos sinulla ei ole kavereita. minä olen jo 50v nainen, eikä mullakaan ole kuin pari hyvää ystävää, mutta en silti koe itseäni mitenkään luuseriksi :)


      • .................
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kaltaisiani on siis muitakin, onneksi en ole ainut.

        Perustakaapa sitten desperaattojen kerho... Voisi käydä flaksikin paremmin kun näyttäisitte sosiaalisilta... Totuuttahan ei tarvitse kertoa ensitreffeillä...


    • Yksinäinen poikamies

      Ei minullakaan ole paljoa kokemuksia treffailuista, yhden ainoan naisen vain olen tavannut jonka kanssa olemme aluksi treffisivustolla tavanneet mutta niin siinäkin kävi kuten arvata saattaa että sain tuomion häneltä "kaverina" sen jälkeen kun tapasimme, olin kamalan pettynyt tuohon "kaveriksi" jäämiseeni taas koska olisin itse halunnut enemmän ja itse pidin hänestä, hän jäi sellaiseksi että edelleen korkeintaan n. 2-4 kertaa kuukaudessa vain moikkaamme toisiamme netissä.
      Pahaltahan se tuntuu kun eui naisia saa kiinnostumaan, ja kun varsinaista syytä en tiedä että miksi, voi olla suurin syy juuri hiljainen ja ujo luonteeni, tiedä sitten.
      Tosin olen lähettänyt treffisivustoilla viestejä vuosien varrella varmaan jo sadoille eri naisille ja niitä ei ole kuin ihan muutama ketkä vain ovat vastailleet viesteihini.
      Tosin jos joku nainen joskus suostuisi esim. "yhden illan juttuun" saisin ainakin muuta ajateltavaa sen jälkeen mutta en oikein jaksa enää uskoa että onnistun siinä koskaan.. Ja loppujenlopuksi muuttaisiko se minua? Ei välttämättä.

      • EtJääPaitsi

        Säästyt vaan paljolta, nimimerkillä avioero tuli, lapset, lemmikit, talo.. Uskomatonta paskaa. Parempi olisi ollut ilman tätäkin sotkua.


    • Yksinäinen poikamies

      Miten sen nyt kukin tuntee. Itsestä tuntuisi tuokin mielekkäämmältä kokea kun tämä ikuinen yksinolo. Eikä läheskään kaikille käy noin.

    • Yksinäinen poikamies

      Varmasti murtuisin ihan täysin jos näkisinkin joskus vahingossa näitä naisia joita olen yrittänyt päästä vähintään treffaamaan kulkemassa toisten miesten kainaloissa vastaankulkemassa niin murtuisin ihan täysin. Siksipä en ole heiltä viitsinyt kyselläkkään jälkeenpäin koska ehkä paras on että en tiedä.

    • Yksinäinen poikamies

      Kertokaa omat tarinanne jos yhtään kohtalotoveria löytyy(?)
      Yksinjäämisestä ja kelpaamattomuudesta kuten minulle on käynyt.

    • sgdfsdgsdsdfs

      mitäpä jos oikeasti yrittäisit joskus olla ystävä, etkä olisi aina vaan pillun perässä. pystytkö siihen? arvostatko ihmisiä (naisia ym.) ollenkaan ystävänä henkisellä tasolla vai oletko niin epätoivoinen että olisi PAKKO saada parisuhde nyt ja heti.

      • Yksinäinen poikamies

        En nyt ihan noin ajattele. Kavereita (paskanjauhajia) piisaa kyllä joka lähtöön. Ei ole kysymys siitä ettenkö arvostaisi ketään kaveriani (naisiakin) henkisellä tasolla, joskus on hyvä puhua kavereille kun joku asia oikein v-ituttaa. En heti ensimmäisenä ole pillun perässä juoksemassa, koska sehän on sanomattakin selvää että niin ei sitä naista saa.
        En ole epätoivoinen, se vaan kun ikää jo lähemmäs 30 eikä ole ketään ja ympärillä näkee kokoajan kun muilla alkaa uusia parisuhteita, menevät naimisiin jne...


      • jhpgk
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        En nyt ihan noin ajattele. Kavereita (paskanjauhajia) piisaa kyllä joka lähtöön. Ei ole kysymys siitä ettenkö arvostaisi ketään kaveriani (naisiakin) henkisellä tasolla, joskus on hyvä puhua kavereille kun joku asia oikein v-ituttaa. En heti ensimmäisenä ole pillun perässä juoksemassa, koska sehän on sanomattakin selvää että niin ei sitä naista saa.
        En ole epätoivoinen, se vaan kun ikää jo lähemmäs 30 eikä ole ketään ja ympärillä näkee kokoajan kun muilla alkaa uusia parisuhteita, menevät naimisiin jne...

        Ihmetyttää vaan tuo et miks sulla on kavereina paskanjauhajia?


      • Yksinäinen poikamies
        jhpgk kirjoitti:

        Ihmetyttää vaan tuo et miks sulla on kavereina paskanjauhajia?

        Ei kaikki olekkaan. Ei minulla ole kuin ihan yhden käden sormilla laskettava määrä sellaisia kavereita joille voin avautua asioistani, muut ovatkin sitä itseään.
        Ja mitä naisiin tulee niin ärsyttää vain se että kaikki jäävät "paskanjauhajiksi" eikä mikään johda mihinkään.

        Surullista mutta totta.


      • Yksinäinen poikamies
        jhpgk kirjoitti:

        Ihmetyttää vaan tuo et miks sulla on kavereina paskanjauhajia?

        Sitä haen takaa että kaikki nettiin ilmoituksensa laittavat naiset ovat aina tahtoneet olla vaan "kavereita" se v*tuttaa niin suunnattomasti ja päätyvät tohon paskanjauhanta kastiin.
        Netin ulkopuolellakaan tuo naisen haku paljoa hohdokkaampaa ole.
        Mitä minun pitäisi tehdä että naiset todella kiinnostuisivat ja voisi ehdottaakkin jotain muuta kun kaveruutta? En mitään kavereita todellakaan treffipalstoilta hae!!!


      • totuuden edessä
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Sitä haen takaa että kaikki nettiin ilmoituksensa laittavat naiset ovat aina tahtoneet olla vaan "kavereita" se v*tuttaa niin suunnattomasti ja päätyvät tohon paskanjauhanta kastiin.
        Netin ulkopuolellakaan tuo naisen haku paljoa hohdokkaampaa ole.
        Mitä minun pitäisi tehdä että naiset todella kiinnostuisivat ja voisi ehdottaakkin jotain muuta kun kaveruutta? En mitään kavereita todellakaan treffipalstoilta hae!!!

        Vaikutat hyvin negatiiviselta ja pessimistiseltä. Se karkottaa tehokkaasti ihmiset, tässä tapauksessa haluamasi naiset, ympäriltäsi aivan varmasti.

        Nainen haluaa hellyyttä, silmiin katsomista, kiinnostusta itseään kohtaan, rakkauden osoituksia, rakkautta, mielenkiintoisia keskusteluja, ja miestä, joka osaa sanoillaan ja kosketuksillaan vietellä naisen. Itsekeskeinen itseensä käpertyjä ei tee mitään noista.

        Teetkö sinä naiselle kyseisiä asioita? Oletko itse valmis rakastamaan, ja tekemään rakkauden eteen tekoja, vai odotatko vain passiivisesti, että nainen hoitaa suhteen muodostusta eteenpäin, eli vetää sinua kuin kivirekeä perässään?

        Nainen haluaa itsevarman MIEHEN, joten tunnetko itse olevasi sellainen?


      • Yksinäinen poikamies
        totuuden edessä kirjoitti:

        Vaikutat hyvin negatiiviselta ja pessimistiseltä. Se karkottaa tehokkaasti ihmiset, tässä tapauksessa haluamasi naiset, ympäriltäsi aivan varmasti.

        Nainen haluaa hellyyttä, silmiin katsomista, kiinnostusta itseään kohtaan, rakkauden osoituksia, rakkautta, mielenkiintoisia keskusteluja, ja miestä, joka osaa sanoillaan ja kosketuksillaan vietellä naisen. Itsekeskeinen itseensä käpertyjä ei tee mitään noista.

        Teetkö sinä naiselle kyseisiä asioita? Oletko itse valmis rakastamaan, ja tekemään rakkauden eteen tekoja, vai odotatko vain passiivisesti, että nainen hoitaa suhteen muodostusta eteenpäin, eli vetää sinua kuin kivirekeä perässään?

        Nainen haluaa itsevarman MIEHEN, joten tunnetko itse olevasi sellainen?

        Kaikkea mahdollista on yritetty, ei tunnu kelpaavan, nuo kaikki vaan ei onnistu täällä internetissä.

        Ja mitä vielä tuohon itsevarmuuteen tulee, niin ei se paljoa kohota itsetuntoa kun suurin osa NAISISTA ei edes halua nähdä, teilaavat vain yksi toisensa jälkeen kaveriksi/nettituttavaksi.


      • Yksinäinen poikamies
        totuuden edessä kirjoitti:

        Vaikutat hyvin negatiiviselta ja pessimistiseltä. Se karkottaa tehokkaasti ihmiset, tässä tapauksessa haluamasi naiset, ympäriltäsi aivan varmasti.

        Nainen haluaa hellyyttä, silmiin katsomista, kiinnostusta itseään kohtaan, rakkauden osoituksia, rakkautta, mielenkiintoisia keskusteluja, ja miestä, joka osaa sanoillaan ja kosketuksillaan vietellä naisen. Itsekeskeinen itseensä käpertyjä ei tee mitään noista.

        Teetkö sinä naiselle kyseisiä asioita? Oletko itse valmis rakastamaan, ja tekemään rakkauden eteen tekoja, vai odotatko vain passiivisesti, että nainen hoitaa suhteen muodostusta eteenpäin, eli vetää sinua kuin kivirekeä perässään?

        Nainen haluaa itsevarman MIEHEN, joten tunnetko itse olevasi sellainen?

        Kyllä sitä itsevarmuuttakin löytyy kun vain saisin tilaisuuden! Koska olen huomannut että se vain käy raskaasti itsetunnolle jos ei saa edes tilaisuutta luoda yrittää parisuhdetta, poikkean aiheesta vähän mutta tuon saman olen huomannut työelämässä, työttömänä olin masentunut kun mistään ei onnistunut töitä saamaan, mutta kun lopulta pääsin työelämään niin pistin kaikkeni likoon ja olen pärjännyt työelämässä aina ihan hyvin! Sama pätee parisuhteessa jos joku nainen kiinnostuisi minusta ja antaisi tilaisuuden luoda parisuhdetta niin aivan varmasti tekisin kaikkeni sen eteen että naisella olisi hyvä olla, saisi samalla myös sitä hellyyttä, silmiin katsomista, rakkauden osoituksia, rakkautta, kukaan nainen vain ei tätä tajua! Tyrmätään vain aina ensivaikutelman perusteella! Eli kysynkin vielä kerran teiltä kaikilta naisilta "Hei haloo! Mitä hienoa te kaikki haette?!" Minulle ovatkin aina kaikki tutut v*ttuilleet siitä että minulla muka olisi joku asenneongelma koska minulla ei ole naista, olen vain kommentoinut noihin v-ittuiluihin että "Minulla ei ole asenneongelmaa, minulla olisi asennetta vaikka mihin, mutta naisilla ei ole minuun!"


      • ElämänKoulustaUlos
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kyllä sitä itsevarmuuttakin löytyy kun vain saisin tilaisuuden! Koska olen huomannut että se vain käy raskaasti itsetunnolle jos ei saa edes tilaisuutta luoda yrittää parisuhdetta, poikkean aiheesta vähän mutta tuon saman olen huomannut työelämässä, työttömänä olin masentunut kun mistään ei onnistunut töitä saamaan, mutta kun lopulta pääsin työelämään niin pistin kaikkeni likoon ja olen pärjännyt työelämässä aina ihan hyvin! Sama pätee parisuhteessa jos joku nainen kiinnostuisi minusta ja antaisi tilaisuuden luoda parisuhdetta niin aivan varmasti tekisin kaikkeni sen eteen että naisella olisi hyvä olla, saisi samalla myös sitä hellyyttä, silmiin katsomista, rakkauden osoituksia, rakkautta, kukaan nainen vain ei tätä tajua! Tyrmätään vain aina ensivaikutelman perusteella! Eli kysynkin vielä kerran teiltä kaikilta naisilta "Hei haloo! Mitä hienoa te kaikki haette?!" Minulle ovatkin aina kaikki tutut v*ttuilleet siitä että minulla muka olisi joku asenneongelma koska minulla ei ole naista, olen vain kommentoinut noihin v-ittuiluihin että "Minulla ei ole asenneongelmaa, minulla olisi asennetta vaikka mihin, mutta naisilla ei ole minuun!"

        Lueppa Dalai Laman ja Buddhan oppeja. Koko sun ongelma johtuu siitä, että sä haluat tehdä jotain niin kovasti. Onnellisuus tulee siitä, että ei halua kamalasti asioita. Koska jos haluaa kamalasti asioita, ei ole koskaan onnellinen. Mitä sä ikinä saatkin, on asiat aina huonosti. Keskity positiivisiin asioihin, sulla on aikaa omille jutuille, joku ei ole aina häiritsemässä ja tyhjentämässä sun pankkitiliä.

        Eikä sulla ole menossa monta vuotta kestävää oikeudenkäyntiä jossa tapellaan lapsista, koirasta, talosta, autosta, osakkeista, sun duunista saamistasi bonuksista ja vaikka mistä. Kaikki asiat tehdään mahdollisimman hankalaksi ja kurjaksi, aina. Pari tollasta keissiä olen katsellut sivusta, eikä käy muuten todellakaan yhtään kateeksi. Kukaan ei voita mitään ja kaikki kärsii pirusti. No joo, juristi voittaa kymmeniätuhansia euroja.

        Btw. Voin sanoa että ne kaverit jotka on tuon prosessin läpikäyneet, eivät ole kovin innostuneita uusista parisuhteista, hyvä jos seksikään kelpaa.


      • Yksinäinen poikamies
        ElämänKoulustaUlos kirjoitti:

        Lueppa Dalai Laman ja Buddhan oppeja. Koko sun ongelma johtuu siitä, että sä haluat tehdä jotain niin kovasti. Onnellisuus tulee siitä, että ei halua kamalasti asioita. Koska jos haluaa kamalasti asioita, ei ole koskaan onnellinen. Mitä sä ikinä saatkin, on asiat aina huonosti. Keskity positiivisiin asioihin, sulla on aikaa omille jutuille, joku ei ole aina häiritsemässä ja tyhjentämässä sun pankkitiliä.

        Eikä sulla ole menossa monta vuotta kestävää oikeudenkäyntiä jossa tapellaan lapsista, koirasta, talosta, autosta, osakkeista, sun duunista saamistasi bonuksista ja vaikka mistä. Kaikki asiat tehdään mahdollisimman hankalaksi ja kurjaksi, aina. Pari tollasta keissiä olen katsellut sivusta, eikä käy muuten todellakaan yhtään kateeksi. Kukaan ei voita mitään ja kaikki kärsii pirusti. No joo, juristi voittaa kymmeniätuhansia euroja.

        Btw. Voin sanoa että ne kaverit jotka on tuon prosessin läpikäyneet, eivät ole kovin innostuneita uusista parisuhteista, hyvä jos seksikään kelpaa.

        En osaa ottaa kantaa avioero/ero tapahtumiin koska eihän kaikille käy noin läheskään.
        Omassa tuttavapiirissä lähes kukaan ei ole eronnut tai jos onkin on se tapahtunut tietääkseni sovussa ja uutta ovat saaneet putkeen lähes välittömästi.
        Aina kun kuulen jonkun tutun ruvenneen seurustelemaan, en osaa olla pätkääkään onnellinen heidän puolestaan vaan tuo latistaa entisestään koska se on tunne jota en ole itse koskaan saanut kokea. Omassa tuttavapiirissäni ei ole muita vastentahtoaan yksin jääneitä sinkkuja kuten minä joten näkemykseni voi olla sen vuoksi väärä, en tiedä.
        Joudunkin sukulaisteni ja muiden tuttavien kanssa usein piikittelyn kohteeksi sen takia koska en ole edes seurustellut koskaan.
        Minusta tulee vain entistä katkerampi ja synkempi sitä mukaa kun sama meno jatkuu, voi olla että kohta on jo aivan liian myöhäistä sillä olen kohta 30 ja kuka nainen huolisi päälle 30:stä miestä enää jolla ei ole yhtään naiskokemuksia?


      • KelaaVaiRelaa
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        En osaa ottaa kantaa avioero/ero tapahtumiin koska eihän kaikille käy noin läheskään.
        Omassa tuttavapiirissä lähes kukaan ei ole eronnut tai jos onkin on se tapahtunut tietääkseni sovussa ja uutta ovat saaneet putkeen lähes välittömästi.
        Aina kun kuulen jonkun tutun ruvenneen seurustelemaan, en osaa olla pätkääkään onnellinen heidän puolestaan vaan tuo latistaa entisestään koska se on tunne jota en ole itse koskaan saanut kokea. Omassa tuttavapiirissäni ei ole muita vastentahtoaan yksin jääneitä sinkkuja kuten minä joten näkemykseni voi olla sen vuoksi väärä, en tiedä.
        Joudunkin sukulaisteni ja muiden tuttavien kanssa usein piikittelyn kohteeksi sen takia koska en ole edes seurustellut koskaan.
        Minusta tulee vain entistä katkerampi ja synkempi sitä mukaa kun sama meno jatkuu, voi olla että kohta on jo aivan liian myöhäistä sillä olen kohta 30 ja kuka nainen huolisi päälle 30:stä miestä enää jolla ei ole yhtään naiskokemuksia?

        Keskity johonkin olennaiseen, kuten uraan ja moottoripyöräilyyn tms. Ongelmat tulee just siitä, että sä vaan kelaat asioita ihan liikaa. Älä kelaa, relaa.

        Mulla on ainakin tapana kelata asioita ihan liikaa ja siitä on pelkkää haittaa, kuormittaa henkisesti.


      • Yksinäinen poikamies
        KelaaVaiRelaa kirjoitti:

        Keskity johonkin olennaiseen, kuten uraan ja moottoripyöräilyyn tms. Ongelmat tulee just siitä, että sä vaan kelaat asioita ihan liikaa. Älä kelaa, relaa.

        Mulla on ainakin tapana kelata asioita ihan liikaa ja siitä on pelkkää haittaa, kuormittaa henkisesti.

        Näin se on mutta kun tietää suurinpiirtein oman ankean tulevaisuutensa.
        Siis suorastaan toivon olevani väärässä mutta pelkään olevani niin oikeassa.

        Kaikkea muuta olen kyllä yrittänyt, aikansa toimiikin mutta tähän se aina palaa.


    • Yksinäinen poikamies

      Kai se vain on jonkun erotuttava massasta, vaikka eihän tämä kivaa ole.

    • Yksinäinen poikamies

      En työkiireiden keskellä edes moisia asioita ehdi murehtimaan mutta kun tulee töistä kotiin pimeisiin huoneisiin alkaa yksinäisyys vaivaamaan ja ikuinen saamattomuus enkä osaa enää kotiin tultua arvostaa mitään mitä olen saanut aikaan.

    • jgip

      En tiiän olenko tarpeeksi kohtalotoveri, ainakaan vielä. Mutta siis kohta 20v, enkä ole ikinä seurustellut. Minulla se ujous taitaa olla ihan ensisijainen syy. Mulla ainakin tullut vain yksinäisempi olo, mitä vanhemmaksi tulen. Ja vaikka olen muuten positiivinen, kannustava ja iloinen, en osaa tähän asiaan kuitenkaan suhtautua niin. Jotenkin sitä mietti joskus 15 vuotiaana, että sit ku oon 18 ni ihan varmasti mullakin on poikaystävä. Jaa-a. En kuitenkaan halua poikaystävää vaan sen takia että olisi poikaystävä. Kyllä suhteen täytyy olla vakava, vaikka ei nyt heti mitään perhettäkään olla perustamassa.

    • Yksinäinen poikamies

      Niitä syitä olen itsekseni monta kertaa pohdiskellut, itselläkin varmasti suurimpia syitä ovat vain ujous ja epäsosiaalisuuteni, olen vanhemmiten yrittänyt vähän puoliväkisin olla sosiaalisempi ja se on aina kostautunut koska ilmeisesti naiset odottavat aina miehen olevan samanlainen pälpättäjä.
      On alkanut tähän ikään tullessa loppumaan usko täysin siihen että edes jonkunlaiseen parisuhteeseen joskus pääsisin, kyllä sitä aina alkoi päässään joskus 10 vuotta sitten kuvittelemaan kaikenlaista mutta tuo haaveilu on ollut turhaa.

    • Yksinäinen poikamies

      On mielenkiintoista kuulla naistenkin näkökulmasta tätä asiaa.
      Itsellä on vuosien mittaan kehittynyt näkökulma että naisten on paljon helpompi päästä parisuhteisiin/saada seksiä koska naisten ei tarvitse mielestäni muuta kun meikata naama ja laittaa seksikkäät vaatteet päälle ja mennä baariin niin on heti kaikki miehet kimpussa.
      Toista näin miehenä... Naiset eivät edes huomaa vaikka miten laittaituisin.

      • jgip

        Nii, itselläni vaan ei ole tavoitteena saada vain seksiä. En oikeen luota miehiin baarissa, enkä kauheasti vietäkään sielä aikaani. Inhoan sitä tunnetta olla lihatiskillä. Myös pari muuta naispuolista ystävääni ei ole ikinä ollut parisuhteessa. On mukava, että voi jutella asiasta heidän kanssaan.

        Harmi että haaveilu on ollut turhaa ja toivottavasti löydät pian sopivan kumppanin. Olen kuitenkin vielä niin (ehkä liiallinenkin) unelmoija ja positiivinen "tällä on jokin tarkoitus" tyyppi. Yritän pitää siitä kiinni, koska muuten en usko että kestäisin. Välillä tekee tiukkaa, mutta kyllä mieli aina piristyy. Kyllä sinutkin joku vielä huomaa!


      • jgip
        jgip kirjoitti:

        Nii, itselläni vaan ei ole tavoitteena saada vain seksiä. En oikeen luota miehiin baarissa, enkä kauheasti vietäkään sielä aikaani. Inhoan sitä tunnetta olla lihatiskillä. Myös pari muuta naispuolista ystävääni ei ole ikinä ollut parisuhteessa. On mukava, että voi jutella asiasta heidän kanssaan.

        Harmi että haaveilu on ollut turhaa ja toivottavasti löydät pian sopivan kumppanin. Olen kuitenkin vielä niin (ehkä liiallinenkin) unelmoija ja positiivinen "tällä on jokin tarkoitus" tyyppi. Yritän pitää siitä kiinni, koska muuten en usko että kestäisin. Välillä tekee tiukkaa, mutta kyllä mieli aina piristyy. Kyllä sinutkin joku vielä huomaa!

        En usko että kauhea pälpättäjä täytyy olla. Itseäni ainakin ei yhtään kiinostanut yksi tyyppi joka selitti vaan itsestään eikä kysynyt minulta yhtään mitään. Eikä jokaista hiljaista hetkeä tarvitse täyttää. Treffipaikaksi sopii itselleni mielummin joku missä tehään yhdessä jtn, esim. luistelu, kävely, yms. Olen silloin paljon puheliaampi. Ravintolassa tai muuten vaan istuskelessa on vaikea tutustua tuntemattomaan.


    • Yksinäinen poikamies

      Ei ole oma tavoitteenikaan mikään pelkän seksin saanti, ei todellakaan, itse en edes käy juuri baareissa tai missään kotini ulkopuolella vähäisellä "vapaa-ajallani".
      Itsellä kun lähestulkoon kaikki tutut elävät parisuhteessa/joskus eläneet niin ei oikein ymmärtäjiä tahdo löytyä muut vain ihmettelevät "mikä siinä on niin vaikeaa?" Tuo saa minut vain huokailemaan epätoivosta.

      En voi tuota tulkita minään muuna kun jonninjoutavana puheena mitä kaikki ovat minulle vuosia hokeneet vain nuo "löydät pian sopivan kumppanin." ja "Kyllä sinutkin joku vielä huomaa!"

      Elämä on raskasta ja vaikea keksiä yksinään mitään piristävää eikä mikään oikein jaksa kiinnostaakkaan.

      • jgip

        Alota harrastus? Mulla ainakin ihana pään nollaamistapa :) Ja urheilu piristäis.

        Ja anteeksi kun se kuullosti siltä. En vain voi olla sanomatta mitään positiivista, vaikka sillä ei olisikaan mitään merkitystä.


      • Yksinäinen poikamies
        jgip kirjoitti:

        Alota harrastus? Mulla ainakin ihana pään nollaamistapa :) Ja urheilu piristäis.

        Ja anteeksi kun se kuullosti siltä. En vain voi olla sanomatta mitään positiivista, vaikka sillä ei olisikaan mitään merkitystä.

        Se olisi hyvä mutta olen tällä hetkellä melko raskaassa työssä, teen kolmessa vuorossa, se käy jo lähes urheilusta omalla kohdalla.
        Nyt työelämässä ollessa on harrastukset jäänet sen vuoksi, aikanaan on tullut urheiltuakin.
        Tosin työntekoakin voin pitää jonkinlaisena "terapeuttisena" toimintana, jos on ollut hyvä päivä töissä niin on sellanen "voittajafiilis" aina kotimatkalla mutta kun saavun kotiini tuo kaikki unohtuu ja nuo ikävät ajatukset valtaavat mielen.


      • jpeg
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Se olisi hyvä mutta olen tällä hetkellä melko raskaassa työssä, teen kolmessa vuorossa, se käy jo lähes urheilusta omalla kohdalla.
        Nyt työelämässä ollessa on harrastukset jäänet sen vuoksi, aikanaan on tullut urheiltuakin.
        Tosin työntekoakin voin pitää jonkinlaisena "terapeuttisena" toimintana, jos on ollut hyvä päivä töissä niin on sellanen "voittajafiilis" aina kotimatkalla mutta kun saavun kotiini tuo kaikki unohtuu ja nuo ikävät ajatukset valtaavat mielen.

        Vietä aikaa kaupungilla ystävien kaa tai yritä täyttää tyhjät hetket jollai mikä tekee sut iloseks. Alota joku projekti? Lemmikki ei varmaan hyvä idea?


      • jpeg
        jpeg kirjoitti:

        Vietä aikaa kaupungilla ystävien kaa tai yritä täyttää tyhjät hetket jollai mikä tekee sut iloseks. Alota joku projekti? Lemmikki ei varmaan hyvä idea?

        Mut älä osta paljo kissoi. Ku eiks vanhoil ihmisil oo kissoi aina jos ei oo muuta seuraa. Ei sillee, et sä viel mikää eläkeläinen oo, jos oon oikein ymmärtäny


      • Yksinäinen poikamies
        jpeg kirjoitti:

        Mut älä osta paljo kissoi. Ku eiks vanhoil ihmisil oo kissoi aina jos ei oo muuta seuraa. Ei sillee, et sä viel mikää eläkeläinen oo, jos oon oikein ymmärtäny

        En vielä ihan eläkeiässä, siis tarkalleen olen 26, kohta 27.
        Tuollaista harrastamista paljon olenkin yrittänyt kehitellä ja toimiikin aikansa mutta aina jossain vaiheessa alkaa tuntua pakkopullalta.
        Itsellä ei lemmikkiä ole, enkä ole vielä harkinnutkaan hankkivani sellaista.


      • jpeg
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        En vielä ihan eläkeiässä, siis tarkalleen olen 26, kohta 27.
        Tuollaista harrastamista paljon olenkin yrittänyt kehitellä ja toimiikin aikansa mutta aina jossain vaiheessa alkaa tuntua pakkopullalta.
        Itsellä ei lemmikkiä ole, enkä ole vielä harkinnutkaan hankkivani sellaista.

        Mulla alkaa ideat kyl loppuu. Sun pitää vaa yrittää keksi joku asia mikä tekee sut iloseks. Sitte jos kyllästyt, ni vaiha toisee. Ja et sä löydä ketää, tai kukaa ei löydä sua, jos oot vaa koton. Jätän nyt sitte sanomatta kaikki positiiviset letkautukset, vaikka nii mieli tekee


      • Yksinäinen poikamies
        jpeg kirjoitti:

        Mulla alkaa ideat kyl loppuu. Sun pitää vaa yrittää keksi joku asia mikä tekee sut iloseks. Sitte jos kyllästyt, ni vaiha toisee. Ja et sä löydä ketää, tai kukaa ei löydä sua, jos oot vaa koton. Jätän nyt sitte sanomatta kaikki positiiviset letkautukset, vaikka nii mieli tekee

        Kiitos kuitenkin sinulle kannustuksesta ja hyvä että teitäkin löytyy ketkä ymmärtää.
        En koskaan unohda ideoitasi, ne ovat ihan hyviä. Mutta tuo on vaan ihan samaa mitä olen muidenkin suista aina saanut kuunnella.
        Ja vaikka joku uusi harrastus tulisikin kuvioihin ei se välttämättä paljoa tilannetta parantaisi koska olen niin voittamattoman ujo, olenkin käyttänyt melkein pelkästään treffipalstoja naisseuranhakuun mutta ei nekään ole tuottaneet tulosta, ajatelkaas 10 vuotta ja yhdet treffit... Ja vain netti"kaveriksi" päätyi sekin.
        Olisiko parempi lopettaa ihan kokonaan, taidan olla niin toivoton tapaus ettei edes netistä onnista. Muutenkin nettideittailussa on se joku huonopuoli, muutenkin nuita deittisivustoja mainostetaan internetissä todella harhaan johtavasti.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kiitos kuitenkin sinulle kannustuksesta ja hyvä että teitäkin löytyy ketkä ymmärtää.
        En koskaan unohda ideoitasi, ne ovat ihan hyviä. Mutta tuo on vaan ihan samaa mitä olen muidenkin suista aina saanut kuunnella.
        Ja vaikka joku uusi harrastus tulisikin kuvioihin ei se välttämättä paljoa tilannetta parantaisi koska olen niin voittamattoman ujo, olenkin käyttänyt melkein pelkästään treffipalstoja naisseuranhakuun mutta ei nekään ole tuottaneet tulosta, ajatelkaas 10 vuotta ja yhdet treffit... Ja vain netti"kaveriksi" päätyi sekin.
        Olisiko parempi lopettaa ihan kokonaan, taidan olla niin toivoton tapaus ettei edes netistä onnista. Muutenkin nettideittailussa on se joku huonopuoli, muutenkin nuita deittisivustoja mainostetaan internetissä todella harhaan johtavasti.

        Ehkä ainuita syitä yksinäisyyteeni ja naisille kelpaamattomuuteen eivät ole vain ujoteni ja epäsosiaalisuuteni. Muita syitä varmaan ovat koska olen aika lyhyt mieheksi (vain 176cm), lyhyet hiukset mutten ole kalju kuitenkaan, poikamainen ulkonäkö "babyface", näytän ikäistäni paljon nuoremmalta, en seuraa muotia vaan pukeudun niin kun itse tykkään ja lisäksi koulutustaustani on kehno. Siinä nyt niitä mahdollisia syitä.

        Näin se vain menee ettei luotettava ja kilttimies kelpaa, enkä voi miksikään muuttua enkä voi alkaa näyttelemäänkään mitään muuta mitä en todellisuudessa ole.


      • jpeg
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kiitos kuitenkin sinulle kannustuksesta ja hyvä että teitäkin löytyy ketkä ymmärtää.
        En koskaan unohda ideoitasi, ne ovat ihan hyviä. Mutta tuo on vaan ihan samaa mitä olen muidenkin suista aina saanut kuunnella.
        Ja vaikka joku uusi harrastus tulisikin kuvioihin ei se välttämättä paljoa tilannetta parantaisi koska olen niin voittamattoman ujo, olenkin käyttänyt melkein pelkästään treffipalstoja naisseuranhakuun mutta ei nekään ole tuottaneet tulosta, ajatelkaas 10 vuotta ja yhdet treffit... Ja vain netti"kaveriksi" päätyi sekin.
        Olisiko parempi lopettaa ihan kokonaan, taidan olla niin toivoton tapaus ettei edes netistä onnista. Muutenkin nettideittailussa on se joku huonopuoli, muutenkin nuita deittisivustoja mainostetaan internetissä todella harhaan johtavasti.

        Oletko koskaan miettinyt mistä ujoutesi johtuu? Pelkäätkö että nolaat itsesi, sinusta ei pidetä, pidetään outona yms? Yritä päästä siitä yli. Ei tietenkään kokonaan, mutta silleen et se ei olis niin hallitsevaa. Laita ittes sellasiin tilanteisiin missä sua ujostuttaa, opi miten selvitä niistä, ja huomaat ettei se ollutkaan maailmanloppu.

        Ja netistä sen verran et en kyl usko et sielt voi löytää ketään oikeesti. Siel on nii helppo tulla huijatuks. Mikäköhän on ees onnistumisprosentti, ja vaik sielt sattus löytää jonkun ni en usko et se kestäis. Helpompi määritellä ihminen ku tapaa sen livenä. Plus luulen et oikeesti mukavat naiset löytyy kyl paremmin tuolt oikeesta maailmasta. Mun mielestä.


      • jpeg
        jpeg kirjoitti:

        Oletko koskaan miettinyt mistä ujoutesi johtuu? Pelkäätkö että nolaat itsesi, sinusta ei pidetä, pidetään outona yms? Yritä päästä siitä yli. Ei tietenkään kokonaan, mutta silleen et se ei olis niin hallitsevaa. Laita ittes sellasiin tilanteisiin missä sua ujostuttaa, opi miten selvitä niistä, ja huomaat ettei se ollutkaan maailmanloppu.

        Ja netistä sen verran et en kyl usko et sielt voi löytää ketään oikeesti. Siel on nii helppo tulla huijatuks. Mikäköhän on ees onnistumisprosentti, ja vaik sielt sattus löytää jonkun ni en usko et se kestäis. Helpompi määritellä ihminen ku tapaa sen livenä. Plus luulen et oikeesti mukavat naiset löytyy kyl paremmin tuolt oikeesta maailmasta. Mun mielestä.

        Ja mielestäni et ole liian lyhyt. Jos hiusten pituus häiritsee sinua, niin kasvata? Mielummin näytä nuoremmalta kuin vanhemmalta, ja sit ku oot eläkeläinen ni sehän on kaikkien unelma. Ja mitä vaateista, niin jos näytät kumminkin ihan siistiltä, et kulje kaupungilla pelkät verkkahousut jalassa, niin mielestäni kelpaa. Voithan tietysti kysyä myyjiltä apua, minkälaiset vaatteet sinulle sopii. Ja muotia ei tarvitsekaan orjallisesti noudattaa. Ja jos koulutuskin on mielestäsi ongelma, aikuisopisto? En usko että nämä ovat mitenkään ylitsepääsemättömiä asioita. Ja hyvä että pysyt omana itsenäsi. Luotettavuus ja kiltteys ovat todella tärkeitä. Yritä keskittyä hyviin puoliin ja yritä olla positiivisempi.


      • Yksinäinen poikamies
        jpeg kirjoitti:

        Ja mielestäni et ole liian lyhyt. Jos hiusten pituus häiritsee sinua, niin kasvata? Mielummin näytä nuoremmalta kuin vanhemmalta, ja sit ku oot eläkeläinen ni sehän on kaikkien unelma. Ja mitä vaateista, niin jos näytät kumminkin ihan siistiltä, et kulje kaupungilla pelkät verkkahousut jalassa, niin mielestäni kelpaa. Voithan tietysti kysyä myyjiltä apua, minkälaiset vaatteet sinulle sopii. Ja muotia ei tarvitsekaan orjallisesti noudattaa. Ja jos koulutuskin on mielestäsi ongelma, aikuisopisto? En usko että nämä ovat mitenkään ylitsepääsemättömiä asioita. Ja hyvä että pysyt omana itsenäsi. Luotettavuus ja kiltteys ovat todella tärkeitä. Yritä keskittyä hyviin puoliin ja yritä olla positiivisempi.

        Syitä ujouteenkin nyt varmaan on vaikka kuinka paljon, en nyt pysty kaikkea tässä edes luettelemaan, yksi suurimpia syitä varmaan kun olin koulukiusattu hiljaisuuteni vuoksi, se toisten härnääminen ja vittuilu teki minusta vaan entistä vetäytyvämmän ja pelkäävämmän, ainakin peruskoulussa 5-8 luokat olivat yhtä helvettiä.. Koulukin meni penkin alle sen takia kun pelkäsin luokkani kovaäänisempiä ja suistaan lipevimpiä poikia, miten paljon kulutin lie energiaa siihen kun pelkäsin että käydäänkö kimppuuni? Sitä ei koskaan tapahtunut mutta uhkailu oli kovaa. Luulen noiden traumojen olevan suurin syy, en ole koskaan tarkemmin asiaa pohtinut mutta luulen että arkuuteeni liitty jotain neurologistakin poikkeavuutta(?)

        En ole koskaan pukeutumiseen panostanut/tai edes halunnut panostaa. Minulla on paljon samankaltaisia vaatteita, suosin farkkuja (mustia ja sinisiä) ja huppareita joista suurin osa mustia, niin varmaan jotkut luulevat että minulla on aina samat vaatteet päällä, en käytä verkkareita juuri koskaan paitsi joskus lenkkeillessä.

        Ammattikoulun siis olen vain käynyt peruskoulun lisäksi, tuostakaan nyt ei mitään kehumista, sain kuitenkin suoritetuksi aikanaan.
        Mielestäni olen kuitenkin työelämässä aina pärjännyt paremmin kun koulussa.


      • 46465
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Ehkä ainuita syitä yksinäisyyteeni ja naisille kelpaamattomuuteen eivät ole vain ujoteni ja epäsosiaalisuuteni. Muita syitä varmaan ovat koska olen aika lyhyt mieheksi (vain 176cm), lyhyet hiukset mutten ole kalju kuitenkaan, poikamainen ulkonäkö "babyface", näytän ikäistäni paljon nuoremmalta, en seuraa muotia vaan pukeudun niin kun itse tykkään ja lisäksi koulutustaustani on kehno. Siinä nyt niitä mahdollisia syitä.

        Näin se vain menee ettei luotettava ja kilttimies kelpaa, enkä voi miksikään muuttua enkä voi alkaa näyttelemäänkään mitään muuta mitä en todellisuudessa ole.

        Lyhyiden naisten silmissä olet pitkä.


      • Yksinäinen poikamies
        46465 kirjoitti:

        Lyhyiden naisten silmissä olet pitkä.

        Iskisitte sitten kiinni lyhyet naiset jos pitkistä miehistä pidätte! Ei vaan jaksa tätä enää.


      • syvä ystävyys..
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Ehkä ainuita syitä yksinäisyyteeni ja naisille kelpaamattomuuteen eivät ole vain ujoteni ja epäsosiaalisuuteni. Muita syitä varmaan ovat koska olen aika lyhyt mieheksi (vain 176cm), lyhyet hiukset mutten ole kalju kuitenkaan, poikamainen ulkonäkö "babyface", näytän ikäistäni paljon nuoremmalta, en seuraa muotia vaan pukeudun niin kun itse tykkään ja lisäksi koulutustaustani on kehno. Siinä nyt niitä mahdollisia syitä.

        Näin se vain menee ettei luotettava ja kilttimies kelpaa, enkä voi miksikään muuttua enkä voi alkaa näyttelemäänkään mitään muuta mitä en todellisuudessa ole.

        Sinulla on paljon samantyyppisiä ominaisuuksia kuin minullakin vuosia sitten. Ulkonäöltäni ja luonteeltani jaoin naisten mielipiteet selvästi kahdella tavalla. Onneton ujouteni oli suuri ongelma. Minulla oli joitain "vahvuuksia", jotka teini-iässä etenkin ehkä vaikuuttivat ja toisaalta tunsin itseni luuseriksi. Työelämä ja rahallinen menestyminen ei ollut tavoitteeni ( olisi voinut onnistua) ja ajattelin, että jos kumppanin (hetero) saisin, nämä eivät olisi tärkeinpiä asioita hänellekään. Olin jo varma siitä, että olisin ikuinen poikamies.

        Omituiset elämänkoukerot saivat minut rakastumaan parikymppisenä itseäni huomattavasti vanhempaan (tyylikkääseen) naiseen, joka oli voimakasluontoinen ja kasvatti itsetuntoani (naimisissa). Tunne oli molemminpuolinen. Suhteen ydin oli hyvin syvällinen ystävyys, empatia.. Se loppui muutamassa kuukaudessa, kun molemmat ymmärsimme suhteen kiellettynä ja tuomittuna epäonnistumaan pidemmän päälle. Ehkä kuullostaa oudolta, mutta rakkaus esti suhteen muodostumisen seksuaaliseksi (molemmat olisivat sitä halunneet). Ihme oli kuitenkin se, että minuakin nainen, jota lähes palvoin, rakasti aidosti minua. Katkeriin hyvästeihin ja itkuihin päättynyt suhde oli kaunis. Parin vuoden kuluttua syvän ystävyyden kautta rakastuin itseäni vanhempaan naiseen (onko merkitystä), jonka kanssa on menty hyviä ja erittäin vaikeitakin vuosia läpi. Hän rakastaa minua omana itsenäni tuntien "kaiken" minusta. Rakkaus ei tietysti saa olla itsekästä. Ihme tapahtui! Olin tullut aviomieheksi ja isäksi.
        Ystävyys ja aito kiinnostus toisen syvimmistä tarpeista..ja sen osoittaminen?


      • Yksinäinen poikamies
        syvä ystävyys.. kirjoitti:

        Sinulla on paljon samantyyppisiä ominaisuuksia kuin minullakin vuosia sitten. Ulkonäöltäni ja luonteeltani jaoin naisten mielipiteet selvästi kahdella tavalla. Onneton ujouteni oli suuri ongelma. Minulla oli joitain "vahvuuksia", jotka teini-iässä etenkin ehkä vaikuuttivat ja toisaalta tunsin itseni luuseriksi. Työelämä ja rahallinen menestyminen ei ollut tavoitteeni ( olisi voinut onnistua) ja ajattelin, että jos kumppanin (hetero) saisin, nämä eivät olisi tärkeinpiä asioita hänellekään. Olin jo varma siitä, että olisin ikuinen poikamies.

        Omituiset elämänkoukerot saivat minut rakastumaan parikymppisenä itseäni huomattavasti vanhempaan (tyylikkääseen) naiseen, joka oli voimakasluontoinen ja kasvatti itsetuntoani (naimisissa). Tunne oli molemminpuolinen. Suhteen ydin oli hyvin syvällinen ystävyys, empatia.. Se loppui muutamassa kuukaudessa, kun molemmat ymmärsimme suhteen kiellettynä ja tuomittuna epäonnistumaan pidemmän päälle. Ehkä kuullostaa oudolta, mutta rakkaus esti suhteen muodostumisen seksuaaliseksi (molemmat olisivat sitä halunneet). Ihme oli kuitenkin se, että minuakin nainen, jota lähes palvoin, rakasti aidosti minua. Katkeriin hyvästeihin ja itkuihin päättynyt suhde oli kaunis. Parin vuoden kuluttua syvän ystävyyden kautta rakastuin itseäni vanhempaan naiseen (onko merkitystä), jonka kanssa on menty hyviä ja erittäin vaikeitakin vuosia läpi. Hän rakastaa minua omana itsenäni tuntien "kaiken" minusta. Rakkaus ei tietysti saa olla itsekästä. Ihme tapahtui! Olin tullut aviomieheksi ja isäksi.
        Ystävyys ja aito kiinnostus toisen syvimmistä tarpeista..ja sen osoittaminen?

        Itsekkin joudun vain odottamaan kyseistä "ihmettä" jota ei suurimmalla todennäköisyydellä tapahdu koskaan. En tiedä miten asian selittäisin järkevästi mutta en ole niitä "kaverillisimpia" ihmisiä, eli siis ihan nautin usein siitä että saan olla vaan yksin esim. työvuoron jälkeen tai käynyt jossain vierailulla, tätä yksinolemisen tarvetta ei varmaankaan suurinosa ihmisistä ymmärrä.


        Yksinkertaisesti alan olla todella väsynyt kumppanin etsintään... Ihan yhtä tyhjän kanssa kaikki ja myöskin nuo kaikki onnettomat yritykset tähän mennessä.


      • elämä kantaa
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Itsekkin joudun vain odottamaan kyseistä "ihmettä" jota ei suurimmalla todennäköisyydellä tapahdu koskaan. En tiedä miten asian selittäisin järkevästi mutta en ole niitä "kaverillisimpia" ihmisiä, eli siis ihan nautin usein siitä että saan olla vaan yksin esim. työvuoron jälkeen tai käynyt jossain vierailulla, tätä yksinolemisen tarvetta ei varmaankaan suurinosa ihmisistä ymmärrä.


        Yksinkertaisesti alan olla todella väsynyt kumppanin etsintään... Ihan yhtä tyhjän kanssa kaikki ja myöskin nuo kaikki onnettomat yritykset tähän mennessä.

        syvä ystävyys jatkaa
        Aikanaan olin jo hyväksynyt jollain tasolla yksin jäämiseni ja viihdyin hyvin myös omissa oloissakin, kuten nykyäänkin. Nuorena vain oli paineita (muitakin kuin seksuaalisia) saada kuumppani, kun se näytti muillekin usein helposti järjestyvän. Siksi "tämän ihmisen" tapaaminen ja rakastuminen ihmeeltä tuntuikin, kun olin jo luopunut toivosta, enkä käynyt missään seuraa etsimässä. Jännitin niin älyttömästi ihmisiä. Vaimoni taas on hyvin ulospäin suuntautuva, mutta olen ollut silti "mies talossa", eikä vaimoni ole väheksynyt minua arkuuteni takia. Kumppanuutemme on tasaveroista ja tiedämme toistemme vahvat ja heikot puolet. Näin vain jotenkin kävi.

        Minulla on nuoruusvuosilta itseni ikäinen kaveri ja tapaamme silloin tällöin. Hän ei ole arka, ulkonäkö asiallinen yms.Ei vain lukuisten vuosienkaan kuluessa ole kaveria (pidempää suhdetta) saanut. Paha sanoa, mutta osasyynä on ehkä ollut kärttyisä luonne, joka helposti loukkaa toista. Hän on varmasti kärsinyt asiasta ja välillä on alkoholin käyttökin vähän karannut käsistä. Pakon edessä on hän kuitenkin ilman suuria traumoja yksinoloon tottunut ja hankkinut harrastuksia yms. Itselläni oli onnea, enkä osaa neuvoa naisystävän saamisessa (toisen kunnioittaminen, kiinnostus hänen toiveistaan). Mieti, mitä elämältäsi haluat ja keskitä energiasi siihen. Näillä korteilla on pärjättävä, mitkä on jaettu. Ei yhdessäolo ole pahoiltakaan ongelmilta suojannut..ehkä auttanut toisinaan. Toivon onnea ja kaikkea hyvää elämääsi.


      • Yksinäinen poikamies
        elämä kantaa kirjoitti:

        syvä ystävyys jatkaa
        Aikanaan olin jo hyväksynyt jollain tasolla yksin jäämiseni ja viihdyin hyvin myös omissa oloissakin, kuten nykyäänkin. Nuorena vain oli paineita (muitakin kuin seksuaalisia) saada kuumppani, kun se näytti muillekin usein helposti järjestyvän. Siksi "tämän ihmisen" tapaaminen ja rakastuminen ihmeeltä tuntuikin, kun olin jo luopunut toivosta, enkä käynyt missään seuraa etsimässä. Jännitin niin älyttömästi ihmisiä. Vaimoni taas on hyvin ulospäin suuntautuva, mutta olen ollut silti "mies talossa", eikä vaimoni ole väheksynyt minua arkuuteni takia. Kumppanuutemme on tasaveroista ja tiedämme toistemme vahvat ja heikot puolet. Näin vain jotenkin kävi.

        Minulla on nuoruusvuosilta itseni ikäinen kaveri ja tapaamme silloin tällöin. Hän ei ole arka, ulkonäkö asiallinen yms.Ei vain lukuisten vuosienkaan kuluessa ole kaveria (pidempää suhdetta) saanut. Paha sanoa, mutta osasyynä on ehkä ollut kärttyisä luonne, joka helposti loukkaa toista. Hän on varmasti kärsinyt asiasta ja välillä on alkoholin käyttökin vähän karannut käsistä. Pakon edessä on hän kuitenkin ilman suuria traumoja yksinoloon tottunut ja hankkinut harrastuksia yms. Itselläni oli onnea, enkä osaa neuvoa naisystävän saamisessa (toisen kunnioittaminen, kiinnostus hänen toiveistaan). Mieti, mitä elämältäsi haluat ja keskitä energiasi siihen. Näillä korteilla on pärjättävä, mitkä on jaettu. Ei yhdessäolo ole pahoiltakaan ongelmilta suojannut..ehkä auttanut toisinaan. Toivon onnea ja kaikkea hyvää elämääsi.

        Kiitos! Toisaalta tavallaan kannustavaa kuulla muiden "ei olisi uskonut" tarinoita. Vetää vain erittäin katkeraksi kun katselee maailmaa ja muiden ihmisten onnea.. Itselleni kun ei mitä suurimmalla todennäköisyydellä tässä raadollisessa maailmassa ei ole tätä kyseistä "ihmettä" tapahtumassa(mikä voisi jopa pelastaa).

        Olisi suuri unelma jos itselleni kävisi samoin kun sinulle.... Mutta omalla kohdalla ihan pelkkää jonninjoutavaa toiveajattelua ja turhaa puhua edes kenellekkään kun joutuu kuuntelemaan vain jonninjoutavia "sinullekkin on joku" länkytyksiä jotka eivät merkkaa mitään.


    • Yksinäinen poikamies

      Se on totta jos tekee jotain on hyvä. Esim. joku perinteinen elokuvissa käyntikin kuullostaa tylsältä treffipaikkana.

      • ....................

        Anteeksi nyt vain, mutta mikään ei kyllä kuuLLosta millekkään, vaan k.u.u.l.o.s.t.a.a!


      • Yksinäinen poikamies
        .................... kirjoitti:

        Anteeksi nyt vain, mutta mikään ei kyllä kuuLLosta millekkään, vaan k.u.u.l.o.s.t.a.a!

        Kyllä kuullostaa.. :) ja Huom nimenomaan Kuu"LL"ostaa! :)


    • Yksinäinen poikamies

      Harrastuksista vielä puheenollen sain joskus 15-16 vuotiaana harhaan johtavan vaikutelman siitä naiset kiinnostuisivat miehistä joilla on auto, huomasin tuon aika äkkiä että ei pidä paikkaansa.
      Itsekkin vähän harrastanut autoja nyt seitsemän vuoden ajan, joskus enemmänkin mutta ei kiinnosta kummemmin enää.
      Minua enemmänkin vain rasittaa kun työpaikalla työkaverit aina kyselevät autostani taukojen aikana ja pitää kertoa kaikki tekniset tiedot sun muut.
      Muutamat työkaverit ovatkin kehuneet, itseäni lähinnä vain raivostutti ja teki mieleni vain sanoa "Ennemmin minäkin ajaisin ruosteisella rojulla ja olisi tyttöystävät niinkuin teillä!"

    • Toivoa on

      Hei! Tulipa noita sinun juttujasi lukiessa mieleeni, että osaatko tanssia? Voisin kuvitella että jos osaat hyvin tanssia niin kesäïsillä tanssilavoilla sulla varmaan olis kysyntää, ja siitä olis ehkä helppokin lähteä jututtamaan naisia. Tosin olen ollut itse pois Suomesta jo reilu 20 vuotta ja tanssilavakokemukseni ovat hyvin kaukaa, mutta näin naisena ajattelen että jos olis hyvä tanssittaja niin hänen kanssaan vois pyörähtää useammankin kappaleen ja siinähän sitä on helppo jutustella jos tuntuu kaveri mukavalle. Eli jos et osaa tanssia, niin tanssikurssille tai pyydä jotain tuttavaa tai sukulaisnaista opettamaan, kokeile, ei se ota jos ei annakaan!

      • Yksinäinen poikamies

        En ole koskaan ajatellutkaan koko asiaa, tosin kukaan nainen ei ole koskaan minulta edes kysynyt että "Osaatko tanssia?".

        En osaa tanssia mutta oman käsitykseni mukaan tanssilavoilla käyvät vain itseäni 10-20 vuotta vanhemmat ihmiset, minun ikäluokkani ei tanssilavoilla viihdy.


      • Yksinäinen poikamies

        Ja olen huomannut että mikä ihmeen sääntö se on että aina nimenomaan miehen on mentävä jututtamaan/iskemään naisia?

        Ottakaa huomioon että olemme jotkut ujompia, omalla kohdalla tiedän että tuhoon tuomittu yritys jos kokeilisin.


      • Yksinäinen poikamies

        Eli menevätkö viimeisetkin toivon rippeeni siihen jos en osaa tanssia?


      • toivoa on
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Eli menevätkö viimeisetkin toivon rippeeni siihen jos en osaa tanssia?

        No ei varmaan viimeiset toivonrippeet tanssitaidon puutteeseen katoa, mutta voishan se olla ihan mielenkiintoista sinun opetella tanssimaan, tiedä vaikka innostuisit ja saisit siitä kivan harrastuksen, ja kyllä mun käsityksen mukaan kesälavatansseissa käy kaiken ikäisiä, varsinkin jos on hyvä bändi soittamassa, kokeile, ei se ainakaan miinuspisteitä sulle tuo!


      • Yksinäinen poikamies
        toivoa on kirjoitti:

        No ei varmaan viimeiset toivonrippeet tanssitaidon puutteeseen katoa, mutta voishan se olla ihan mielenkiintoista sinun opetella tanssimaan, tiedä vaikka innostuisit ja saisit siitä kivan harrastuksen, ja kyllä mun käsityksen mukaan kesälavatansseissa käy kaiken ikäisiä, varsinkin jos on hyvä bändi soittamassa, kokeile, ei se ainakaan miinuspisteitä sulle tuo!

        Työni puolesta en jaksakkaan mitään kovin fyysistä harrastusta, viikonloppuisin niin väsynyt aina ettei jaksa edes kuvitella kun lepäävänsä.
        Eikä nuo tanssit minua kyllä kamalasti kiinnostakkaan.


      • Yksinäinen poikamies

        Ideassasi siis ei vikaa, mutta ota huomioon ettei me kaikki tykätä.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Ja olen huomannut että mikä ihmeen sääntö se on että aina nimenomaan miehen on mentävä jututtamaan/iskemään naisia?

        Ottakaa huomioon että olemme jotkut ujompia, omalla kohdalla tiedän että tuhoon tuomittu yritys jos kokeilisin.

        En saa vastausta kysymykseeni? Noh... olihan tuo tiedettävissä miksen saa koska teillä naisilla on nuita "avuja" omasta takaa miksi teidän ei edes tarvitse... Ei muuta kun tissit törölle ja meikit naamaan niin kyllä heruu keppiä....


    • diudaudi

      luulsisi että suhteitaon helpompi luoda jos on itsellä on positiivinen asenne. Hyväntuulisten ihmisten ympärillä on mukava olla. Mun mielestä sun kannattaisi miettiä niitä asioita jotka sulla on hyvin ja nauttia niistä. Positiivinen asenne vetää ihmisiä puoleensa. Hymyile kyllä joku siihen vastaa :) Siitäkin tulee hyvä mieli. Pilkettä vaan silmäkulmaan.

      Maailmassa kyllä rittää murheita jokaiselle ja niitä on turha kokoajan vatvoa. Muuten tässä saisi koka ajan olla naama peruslukemilla ja katsella varpaisiinsa. En jaksa uskoa että sellanen ihminen vetää puoleensa ja kaverina semmoselle voi olla mutta jos suhteeseen haluaa, niin varmasti odottaa siltä iloa ja onnea. Sun täytyy näyttää että voit tarjota sitä. Ei se ilo ja onni ainoastaan sen parisuhteen kautta tule vaan se on myös kiinni jokaisen omasta asenteesta.

      • Yksinäinen poikamies

        Kiitti vaan kannustuksesta... sama paska jatkukoon, yksin vain saa itkeä itsensä uneen päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
        Nyt kun vielä syksyn pimeät ovat tulossa niin se vain korostuu entisestään.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kiitti vaan kannustuksesta... sama paska jatkukoon, yksin vain saa itkeä itsensä uneen päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen.
        Nyt kun vielä syksyn pimeät ovat tulossa niin se vain korostuu entisestään.

        En kyllä kotini ulkopuolella halua näyttää pahaa oloani, yritän vähän väkisinkin aina esittää positiivisemmin ajattelevaa, näin töissä jne.

        Alan vain olla väsynyt tuohon "näyttelemiseen" että oikeasti olisin iloinen toisten suhteista.
        Ihan pahaa tekee kun näkee pareja kaupoissa, kaduilla vastaankulkemassa ja itseni vain pitää yksin jaksaa.

        Pahaan oloon ja yksinäisyyteen on tullut mielihyvän tavoittelemiseksi käytettyä paljon vääriä keinoja, mm. oli aika että viinan juonti näytteli suurta osaa vapaa-ajasta mutta toi mukanaan vain kasapäin lisää ongelmia.


    • ystävätön.

      Sullahan hyvin menee kun sulla on nais ystäviä sitten paljon. Mun kanssa naiset ei ole kaveranneet ikinä.

      • Yksinäinen poikamies

        Eikä niitäkään nais "ystäviä" niin kovin kamalasti ole, olen varma että kaikki ovat saaneet jo jotain mielestään parempaa, en tiedä enkä tahdokkaan, masentuisin vain entisestään.
        Nämäkään naiset eivät tajua sitä että todellisuudessa saattaisin olla heille paljon parempi mies kun nämä muotia seuraavat, lepertelevät leuhkat "kultapojut"


    • Yksinäinen poikamies

      No ei nuo "kaveri"jutut ja netti"kaverit" mitenkään hohdokkaita ole.

      Sitä alkaa tässä iässä jo haluta vähän enemmän ja muutakin.

    • Yksinäinen poikamies

      Todella surkeaa on... istua vain yksin näitä viikonloppuja

      • Yksinäinen poikamies

        Miksi ylipäätään täällä maanpäällä pitää olla meitä sellaisia ketkä eivät voi elää sellaista elämää mitä haluaisivat?


    • Yksinäinen poikamies

      Tottahan se on että mies ei ole mitään ilman naista.. mutta nainen on jotain ilman miestä ja voivat pyöritellä ja valita kenet haluavat... Ja keskenään naiset naureksivat vaan miten helppo miehiä on kiusata.

      Että kaveria vaan...

    • Hissukka147

      Onko sinulla tällä hetkellä profiiia millään treffisivustolla?

      • Hissukka 147

        Olen 26-vuotias nainen enkä ole koskaan seurustellut. Olen ujo ja hiljainen enkä oikein viihdy esim.baareissa. Kohtalotovereita siis löytyy. Kiinnostaisiko vaihtaa ajatuksia vaikka sähköpostitse?


      • Yksinäinen poikamies

        Kyllä profiili löytyy mutta siellä ei kyllä koskaan tapahdu mitään


      • Yksinäinen poikamies
        Hissukka 147 kirjoitti:

        Olen 26-vuotias nainen enkä ole koskaan seurustellut. Olen ujo ja hiljainen enkä oikein viihdy esim.baareissa. Kohtalotovereita siis löytyy. Kiinnostaisiko vaihtaa ajatuksia vaikka sähköpostitse?

        Kyllä kiinnostaisi! Minulla on ihan sama juttu kun sinullakin että en viihdy baareissa vapaa-ajallani enkä muutenkaan, tämänhetkin työ vie muutenkin viimeisetkin energian rippeet että voisi edes miettiä harrastavansa mitään.

        Olemme kohtalotovereita. Vaihdetaan vain sähköpostit tai jotain


      • Hissukka 147
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kyllä profiili löytyy mutta siellä ei kyllä koskaan tapahdu mitään

        Missä päin asut?


      • Yksinäinen poikamies
        Hissukka 147 kirjoitti:

        Missä päin asut?

        Asun itä-suomessa, missäpäin sinä?


      • Yksinäinen poikamies
        Hissukka 147 kirjoitti:

        Missä päin asut?

        Sähköpostissa voisin kertoa enemmän ja nythän on tulossa viikonloppu joten aikaakin on kun en ole töissä.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Sähköpostissa voisin kertoa enemmän ja nythän on tulossa viikonloppu joten aikaakin on kun en ole töissä.

        Oma sähköpostini on [email protected]


    • Citynainen

      Kaveruudesta se rakkaus voi alkaa.

      Toiset hakevat vain panoseuraa jotkut vain kuuntelevaa korvaa.

      • Yksinäinen poikamies

        Voi olla totta. Mutta kun nainen puhuu heti alkuun tahtovansa olla "vaan kaveri" ei tuo paljoa sytytä.

        Voi olla että koen jo mielessäni sanan "kaveri" sellaisena tunteet tappavana mörkönä.


      • Yksinäinen poikamies

        Tällä hetekellä tuntuu siltä ettäedes yhden illan "panoseura" pelastaisi minut tahallaan tehdyltä itsemurhalta......


    • naisenneuvo

      Vaihda taktiikkaa. Ole mies!

      • Yksinäinen poikamies

        Mitä meinaat? Hyvät neuvot kalliit


      • Yksinäinen poikamies

        Että mitä taktiikkaa?


    • ujo myös

      Mä olen ujo 30-vuotias nainen enkä ole ikinä seurustellut. Kyllähän naiset seksiä saavat, siitä on kyllä kokemusta mutta tälläkin hetkellä olen ihastunut mieheen joka haluaa kanssani vain seksisuhteen. Ei siis välttämättä naisillakaan helppoa. Mulla on kavereina paljon hyvännäköisiä, hyvinkoulutettuja naisia joilla on ollut vaikeuksia löytää poikaystävä ja ei todellakaan pelkkä nirsous ole ollut ongelmana.

      Oletko ikinä käynyt baareissa? Mä en ikinä kokeillut nettitreffailua mutta jos baarissa näkisin sun pituisen ujon pojan niin saattaisin tulla juttelemaan :) jos vaan vähän uskallat katsoa silmiin ja hymyillä niin että uskallan tulla. Niin siis baarissa en ole ujo, selvinpäin en miehiä uskalla lähestyä :(

      • Yksinäinen poikamies

        Tuota juuri yritän selittää miten naisten on helppo, kun ei tarvitse muuta kun näyttää hyvältä, niin on helppo vaikka kysymys olisikin vain "yhden illan jutuista". Minua ärsyttääkin se että miksi se on juuri miesten tehtävä "pokata" naisia esim. baarissa, itse en käy baareissa koska en koe sitä omaksi ympäristökseni lähinnä huonojen kokemusten takia, olen monesti yrittänyt hymyillä ja katsoa silmiin ikäisiäni naisia mutta he eivät ole huomaavinaankaan minua tai sitten he katsovat minua kuin ruttoa tai saan vaan ylimielisiä mulkoiluja osakseni ja itsekseni vain mietin "Mikä minussa on vikana?"
        itse en hae pelkkää seksisuhdetta vaan paljon vakavampaa, ei sillä etteikö seksiäkin olisi kiva saada, en vain jaksa uskoa onnistuvani voittamattoman ujouteni vuoksi.


      • Yksinäinen poikamies

        Olisipa itselläkin seksistä kokemusta... Saisinpa näin miehenäkin!!!!! Jaksa enää tota paskanjauhantaaaaa!!!!


    • Yksinäinen poikamies

      Olen treffipalstoja vuosia selanneena huomannut että nämäkin naiset ketkä ovat alkaneet kirjoitella kanssani yleensä lopettavat kuin seinään kirjoittamisen, kertaakaan kirjoittelu ei ole loppunut minun aloitteestani.

      Eipä mitään uutta, sama yksinäisyys jatkuu, se aina näin viikonloppuisin tuntuu.

    • Yksinäinen poikamies

      Tuossa ihan justiinsa fb:ssä näin yhden treffipalstalla tapaamani naisen ruvenneen seurustelemaan tai en tiedä 100%:sesti mutta hänen seinäkirjoituksistaan niin päättelin.
      Tuli niin murtunut olla että en voinut muuta kun poistaa hänet fb:n kaverilistalta.

    • Yksinäinen poikamies

      Elämä ei ole helppoa olla mies joka on vähänkin epäsosiaalinen, en tajua miksi ylipäätään sosiaalisuutta korostetaan joka asiassa.
      Murretaan vain entisestään tällaista ihmistä, olemassa olo tuntuu turhalta kun suhteita ei pysty luomaan, miksi minun pitää jatkaa elämääni? Ei tahdo jaksaa tämän tyhjyyden ja saamattomuuden keskellä... Olisin päinvastoin iloinen jos saisin nyt tietää että olisin sairastunut syöpään tai johonkin muuhun tappavaan tautiin.

    • Yksinäinen poikamies

      Ei ole hauskaa kun tietää jo etukäteen että pitäisi elää about 100 vuotiaaksi ja vain elää selibaatissa.
      Yksinäisyys/saamattomuus johtaa helposti mielenterveys ongelmiin, en vain kestä enää yksinkertaisesti kauhean paska olo.

    • Yksinäinen poikamies

      Tähän taas tultiin... Elikkäs sain taas pettyä mikä on minulle jo ennestään tuttua.
      Elikkä kirjoittelin treffipalstalla n. viimeisen kuukauden ajan yhden naisen kanssa mutta... Tänään ilmoitti minulle löytäneensä kuulemma edellisenä viikonloppuna miehen jonka kanssa kuulemma jo tullut jotain ja kyseli "vommeko olla kavereita?"
      En voinut muutakuin sanoa hänelle että ei missään nimessä ja sanoin myös suoraan että haaskasin aikaani kuukauden häneen ja haistatin pitkät ja blokkasin.

      Teinkö oikein? Mielestäni tein. Olisihan minun tyhmän pitänyt tietää ettei mitään tule.. Turhia toiveita vaan taas..

      Maailma on todella epäoikeudenmukainen paikka miesten ja naisten välillä... Naisten on niin helppoa. Naisten kohdalla menee näin: ---> "Olen nainen, saan miehen milloin haluan, voin valita kenet miehen haluan, saan seksiä milloin haluan, voin tulla raskaaksi koska haluan etc..."

      Kyyneleeni alkavat olemaan kuivatetut kumppanin etsinnän suhteen.. Niin monta kertaa olen näiden vuosiwen varrella saanut pettyä samalla tavalla.. Pelkkää kaveria minusta vain halutaan.. Yksinäisyydessä saan loppuikäni vaeltaa.

      • k74lk567n

        Tuo naisen ilmoittama syy saattoi olla myös tekosyy, nopea tapa sanoa ettei ole tarpeeksi kiinnostusta.

        Mitäs jos noilta naisiltasi ihan pyytäisit ystävällisesti rehellistä selitystä sille, miksi et heitä kiinnosta, miksi kaikki päättyy aina tuohon kaveruuden ehdottamiseen? Kerrot ettet suutu vastauksista, vaan haluat kehittyä. Sano että mielestäsi olisi ihan reilua saada selitys asialle. Ainakin minä olen nätisti tätä kysynyt ja saanutkin vastauksen. Syyt ovat olleet ihan järkeenkäyviä. En ole tyytynyt pelkkään radiohiljaisuuteen tai "me ei vaan taideta sopia yhteen" -vastaukseen. Mielestäni on oikeutettu saamaan rehellisen vastauksen, jos on laittanut itsensä likoon toisen kanssa.


      • Yksinäinen poikamies
        k74lk567n kirjoitti:

        Tuo naisen ilmoittama syy saattoi olla myös tekosyy, nopea tapa sanoa ettei ole tarpeeksi kiinnostusta.

        Mitäs jos noilta naisiltasi ihan pyytäisit ystävällisesti rehellistä selitystä sille, miksi et heitä kiinnosta, miksi kaikki päättyy aina tuohon kaveruuden ehdottamiseen? Kerrot ettet suutu vastauksista, vaan haluat kehittyä. Sano että mielestäsi olisi ihan reilua saada selitys asialle. Ainakin minä olen nätisti tätä kysynyt ja saanutkin vastauksen. Syyt ovat olleet ihan järkeenkäyviä. En ole tyytynyt pelkkään radiohiljaisuuteen tai "me ei vaan taideta sopia yhteen" -vastaukseen. Mielestäni on oikeutettu saamaan rehellisen vastauksen, jos on laittanut itsensä likoon toisen kanssa.

        Niin, mistä voin tietää vaikka olisikin ollut vain tekosyy jos ei uskaltanut muulla tavoin tuota asiaa ilmoittaa, ei voi tietää.
        Olen yrittänyt kyllä monta kertaa selvittää sitä että miksi minusta ei kiinnostuta, mutten saa suoraa vastausta ne ovat vain näitä melkein joka naiselta "En voi kuvitella sinusta kumppania", ja sitä sitten vain miettii että millanen minun sitten pitäisi olla kun nainen toisensa perään sanoo noin, edes käymättä kertaakaan treffeillä/tapaamatta internetin ulkopuolella.


        Vaikka kuinka positiivinen ja iloinen yritän aina viesteissäni naisille olla niin silti.
        Kohdallani tuntuu olevan aivan sama millainen olen... Esitänkö, olenko oma itseni, olenko iloinen vai surullinen niin ei kiinnostus kenelläkään silti herää.

        Syytä kiinnostumattomuuteen en ole saanut naisilta suoraan... En voi kun itse päätellä niitä mahdollisia syitä, joita jo aikaisemmin (niitä mahdollisia) luettelinkin tässä ketjussa.

        Olen todella katkera.. Ja varmasti entistä katkerammaksi vain tulen, kun alkaa miettiä asioita. Naisilla tuntuu riittävän ulkonäkö mutta miehen on aina oltava "sitä jotain" mikä ei minun tajuntaani mene.


      • n68n3n wbv4
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Niin, mistä voin tietää vaikka olisikin ollut vain tekosyy jos ei uskaltanut muulla tavoin tuota asiaa ilmoittaa, ei voi tietää.
        Olen yrittänyt kyllä monta kertaa selvittää sitä että miksi minusta ei kiinnostuta, mutten saa suoraa vastausta ne ovat vain näitä melkein joka naiselta "En voi kuvitella sinusta kumppania", ja sitä sitten vain miettii että millanen minun sitten pitäisi olla kun nainen toisensa perään sanoo noin, edes käymättä kertaakaan treffeillä/tapaamatta internetin ulkopuolella.


        Vaikka kuinka positiivinen ja iloinen yritän aina viesteissäni naisille olla niin silti.
        Kohdallani tuntuu olevan aivan sama millainen olen... Esitänkö, olenko oma itseni, olenko iloinen vai surullinen niin ei kiinnostus kenelläkään silti herää.

        Syytä kiinnostumattomuuteen en ole saanut naisilta suoraan... En voi kun itse päätellä niitä mahdollisia syitä, joita jo aikaisemmin (niitä mahdollisia) luettelinkin tässä ketjussa.

        Olen todella katkera.. Ja varmasti entistä katkerammaksi vain tulen, kun alkaa miettiä asioita. Naisilla tuntuu riittävän ulkonäkö mutta miehen on aina oltava "sitä jotain" mikä ei minun tajuntaani mene.

        Nyt tulee vaan mieleen, että taidat hakea naista ihan väärästä paikasta väärällä asenteella. Katkeruutesi todennäköisesti välittyy erittäin hyvin myös naisille. Ainoastaan olemalla avoin ja ystävällinen uusille ihmisille voit löytää jotain kestävämpää. Pakonomainen tarve saada edes joku ajaa vastakkaisen sukupuolen erittäin kauas, silloin nainen tuntee ettet arvosta juuri häntä yksilönä vaan sinulle kelpaa ihan kuka vaan joka sinua yhtään jaksaa katsella. Nytkin olet ketjullisen verran vinkunut omaa katkeruuttasi ja kelpaamattomuuttasi, jos oma kuvasi itsestäsi on tuo, niin eipä kukaan muukaan sinusta mitään muuta pysty kaivamaan. Kyllä, olen sitä mieltä että asenteessasi on jotain korjattavaa. Turha syyttää omaa ulkonäköä, ujoutta tai naisia. Ryhtiä mies!


      • Yksinäinen poikamies
        n68n3n wbv4 kirjoitti:

        Nyt tulee vaan mieleen, että taidat hakea naista ihan väärästä paikasta väärällä asenteella. Katkeruutesi todennäköisesti välittyy erittäin hyvin myös naisille. Ainoastaan olemalla avoin ja ystävällinen uusille ihmisille voit löytää jotain kestävämpää. Pakonomainen tarve saada edes joku ajaa vastakkaisen sukupuolen erittäin kauas, silloin nainen tuntee ettet arvosta juuri häntä yksilönä vaan sinulle kelpaa ihan kuka vaan joka sinua yhtään jaksaa katsella. Nytkin olet ketjullisen verran vinkunut omaa katkeruuttasi ja kelpaamattomuuttasi, jos oma kuvasi itsestäsi on tuo, niin eipä kukaan muukaan sinusta mitään muuta pysty kaivamaan. Kyllä, olen sitä mieltä että asenteessasi on jotain korjattavaa. Turha syyttää omaa ulkonäköä, ujoutta tai naisia. Ryhtiä mies!

        Enpä ole naisille kirjoitellessani koko asiaa edes ottanut koko asiaa esille.
        Olen ollut mahdollisimman itsevarma ja positiivinen ja iloinen naisille kirjoitellessani, eli he eivät edes tiedä ongelmistani, silti teilataan.
        Ja juuri tuo minun asenteestani puhuminen juuri ottaa päähän, minulta sitä asennetta kuule kyllä löytyy mennä vaikka mihin asti kun taas naisilta ei löydy asennetta edes ensitapaamiseen.


        Eli kyllä tiedän mistä puhun ja mitä tai ketä minun kuuluu syyttää koska viimeisen kymmenen vuoden aikana olen kuunnellut tuotasamaa mistä sinäkin kirjoitit ja olenkin yrittänyt korjata juuri nuita asioita mistä kirjoitat ja siltikkään en onnistu. Eli ihan turha minua pyytää ryhtiä kohottamaan, sitä on tehty... Onnistumatta.

        Ja jos joku nainen kertoisi minulle esim. kärsivänsä samoista ongelmista, ottaisin juuri nuo asiat huomioon, enkä teilaisi häntä sen perusteella vaan päinvastoin sanoisin että katsellaan yhdessä ja korjataan asia, enkä alkaisi puhua kuukauden jauhamisen jälkeen pelkästä "ystävyydestä".


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Enpä ole naisille kirjoitellessani koko asiaa edes ottanut koko asiaa esille.
        Olen ollut mahdollisimman itsevarma ja positiivinen ja iloinen naisille kirjoitellessani, eli he eivät edes tiedä ongelmistani, silti teilataan.
        Ja juuri tuo minun asenteestani puhuminen juuri ottaa päähän, minulta sitä asennetta kuule kyllä löytyy mennä vaikka mihin asti kun taas naisilta ei löydy asennetta edes ensitapaamiseen.


        Eli kyllä tiedän mistä puhun ja mitä tai ketä minun kuuluu syyttää koska viimeisen kymmenen vuoden aikana olen kuunnellut tuotasamaa mistä sinäkin kirjoitit ja olenkin yrittänyt korjata juuri nuita asioita mistä kirjoitat ja siltikkään en onnistu. Eli ihan turha minua pyytää ryhtiä kohottamaan, sitä on tehty... Onnistumatta.

        Ja jos joku nainen kertoisi minulle esim. kärsivänsä samoista ongelmista, ottaisin juuri nuo asiat huomioon, enkä teilaisi häntä sen perusteella vaan päinvastoin sanoisin että katsellaan yhdessä ja korjataan asia, enkä alkaisi puhua kuukauden jauhamisen jälkeen pelkästä "ystävyydestä".

        Siis ylipäätänsä kaikki eivät tajua että pelkkien kirjoitusten tai vain yhden/kahden tapaamisen jälkeen oikeasta "minusta" ja todellisesta luonteestani on vaikea tehdä johtopäätöksiä.

        Monet kavereistanikin ovat sanoneet että olen ensialkuun vaikeasti lähestyttävä mutta pidemmällä tuntemisella olen saanut läheisiäkin kaverisuhteita näin työelämässä, kouluissa etc, kaveritkin ovat sanoneet pidemmällä tuntemisella että oletkin hyvä ja jännä tyyppi loppujenlopuksi. Kunpa naisetkin tuon tajuaisivat, en käsitäkkään mitä hienoa, ihanaa ja jalat alta vievää kaikki naiset vaativat kriteereineen ja sitten on helppo lempata vain ensivaikutelman perusteella.

        Yhden kerran töissä täytin ja tyhjensin tiskikonetta niin katseli ja tuumasi yksi päälle 50v nainen että "minäkin haluaisin kotiini tuollaisen". Kyllähän se hetkellisesti itsetuntoani kohotti mutta jälkeenpäin ajateltuna tuo on vain sitä tyhjää puhetta mitä aina saa kuunnella.


      • n68n3n wbv4 kirjoitti:

        Nyt tulee vaan mieleen, että taidat hakea naista ihan väärästä paikasta väärällä asenteella. Katkeruutesi todennäköisesti välittyy erittäin hyvin myös naisille. Ainoastaan olemalla avoin ja ystävällinen uusille ihmisille voit löytää jotain kestävämpää. Pakonomainen tarve saada edes joku ajaa vastakkaisen sukupuolen erittäin kauas, silloin nainen tuntee ettet arvosta juuri häntä yksilönä vaan sinulle kelpaa ihan kuka vaan joka sinua yhtään jaksaa katsella. Nytkin olet ketjullisen verran vinkunut omaa katkeruuttasi ja kelpaamattomuuttasi, jos oma kuvasi itsestäsi on tuo, niin eipä kukaan muukaan sinusta mitään muuta pysty kaivamaan. Kyllä, olen sitä mieltä että asenteessasi on jotain korjattavaa. Turha syyttää omaa ulkonäköä, ujoutta tai naisia. Ryhtiä mies!

        n68n3n wbv4


      • Nainen....

        On sitä naisiakin, jotka eivät löydä suhdetta vaan ovat aina sinkkuja. Itse olen 28 vuotta ollut sinkku. Itse en halua vain suhdetta jonkun kanssa, haluan suhteen sen ihmisen kanssa, johon olen ihastunut. Turhat ihastumiset voivat kestää vuosia, kun en ole heille kelvannut. Silloin, kun olen ihastunut torjun kaikki muut. Sydämeen mahtuu vain yksi kerrallaan. joitakin lyhyitä säätöjä ollut, mutta ne kaatuneet aina, koska miehet eivät ole olleet tosissaan kiinnostuneita ja halunneet suhdetta. Toipumiseen ja unohtamiseen menee yleensä vuosia. Parempi yksin kuin väärän ihmisen kanssa. Sinun ei tarvitse olla tietynlainen tai muuttaa itseäsi. Kyse on vain tunteista, joita herää kohdatessa tai niitä ei herää. Sitä, kun ei voi itse hallita, mutta kun tietää mitä se hullaantuminen vain katseesta saati toisen kosketuksesta on, niin ei voi tyytyä kaveriparisuhteeseen, jossa kaikki olisi muuten ok, mutta tunteet puuttuu. Itse uskon niin kauan kuin elän, että jossain on joku joka odottaa minua. Toivon, että sullekin on.


      • Yksinäinen poikamies
        Nainen.... kirjoitti:

        On sitä naisiakin, jotka eivät löydä suhdetta vaan ovat aina sinkkuja. Itse olen 28 vuotta ollut sinkku. Itse en halua vain suhdetta jonkun kanssa, haluan suhteen sen ihmisen kanssa, johon olen ihastunut. Turhat ihastumiset voivat kestää vuosia, kun en ole heille kelvannut. Silloin, kun olen ihastunut torjun kaikki muut. Sydämeen mahtuu vain yksi kerrallaan. joitakin lyhyitä säätöjä ollut, mutta ne kaatuneet aina, koska miehet eivät ole olleet tosissaan kiinnostuneita ja halunneet suhdetta. Toipumiseen ja unohtamiseen menee yleensä vuosia. Parempi yksin kuin väärän ihmisen kanssa. Sinun ei tarvitse olla tietynlainen tai muuttaa itseäsi. Kyse on vain tunteista, joita herää kohdatessa tai niitä ei herää. Sitä, kun ei voi itse hallita, mutta kun tietää mitä se hullaantuminen vain katseesta saati toisen kosketuksesta on, niin ei voi tyytyä kaveriparisuhteeseen, jossa kaikki olisi muuten ok, mutta tunteet puuttuu. Itse uskon niin kauan kuin elän, että jossain on joku joka odottaa minua. Toivon, että sullekin on.

        Kiitos... Itse en jaksa enää uskoa niin mihinkään...

        Kun EI ole niin EI ole.. Tuota vain pakko takoa päähänsä vaikka en tahtoisi itse tuota uskoakaan.


    • naisnäkökulmaa

      En oikein usko, että noin kovasti etsimällä ja yrittämällä sitä hyvää parisuhdetta löytää. Kun yrität liikaa ja tavoitteenasi on saada parisuhde ns. kenentahansa naisen kanssa, vaikutat epätoivoiselta ja karkotat nekin naiset, jotka muuten voisivat sinusta kiinnostua.

      Jos keskittyisit vaikka ensinnä siihen, että miten saisit elämästäsi onnellisen ilman parisuhdetta. Alkaisit tehdä sellaisia asioita, jotka tuottavat sinulle iloa, kokeilla uusia juttuja avoimin mielin ja yrittäisit innostua jostakin. Jos löytäisit elämääsi jonkun asian, johon voisit uppoutua niin, että unohtaisit huolesi parisuhteettomuudesta, alkaisit samantien vaikuttaa kiinnostavammalta.

      Ei parisuhde tuo onnea. Onneton ihminen on onneton myös parisuhteessa. Mitä voisit omassa surkeudessasi antaa kenellekään naiselle, jos ainoa asia, mikä onnen sinun mielestäsi tuo, on nainen? Tällä hetkelläkin syytät omaa onnetonta oloasi siitä , ettei sinulla ole naista. Aikamoiset paineet annat naiselle, että hänen tulisi olla ainoa elämäsi sisältö ja valo.

      Anteeksi nyt, jos loukkaannut rajusta tekstistäni, mutta ottaa vaan aivoon, miten joku voi oikeasti kuvitella, että oma onni on toisesta ihmisestä kiinni.

      Minäkin olen 26-vuotias ja sinkku, eikä kohdalleni ole koskaan sattunut mitään todellista molemminpuolista rakkautta tai ainakaan sellaista että siitä olisi ollut pitkäksi parisuhteeksi. Oma valintani on kuitenkin suhtautua positiivisesti elämään ja muihin ihmisiin. En jää surkuttelemaan sinkkuuttani yksin kotiin, vaan teen asioita, joista todella pidän. Enpä edes tiedä, missä välissä ehtisin jotakin poikaystävää treffailla, kun elämässäni on niin paljon muuta hyvää. Totta kai olen välillä yksinäinen ja toivon, että minullakin olisi parisuhde. Mutta olen kyllä paljon mieluummin yksin kuin kenen tahansa itsesäälissä pyöriskelevän jampan tyttöystävänä. Sinun on ensin opittava rakastamaan itseäsi, sitten joku muukin voi sinua rakastaa. Suosittelen siis, että keskityt nyt sellaisiin asioihin, mitä voit vapaasti sinkkuna tehdä ja kokea, etkä voisi ehkä parisuhteessa. Esimerkiksi lähde ulkomaille! Ainakin Aasiaan jos menet niin ei siellä tyttöjä yhtään haittaa ujoutesi. Länsimaalaiset miehet ovat siellä kuumaa kamaa, oli luonne ja ulkonäkö millaisia tahansa. Vink vink ;)

      • Yksinäinen poikamies

        Osittain olet varmasti oikeassa kirjoituksissasi, on minullakin harrastuksia ja sellainen työ missä unohdan ongelmani parisuhteettomuudestani, enkä ole täysin onneton elämässäni.
        Enkä tasan mene Aasiaan koska Aasialaiset naiset ovat rumia! Suorastaan raivostuttaa minua tuo että pitäisi rumia vinosilmänaisia mennä Thaimaaseen tai muualle Aasiaan katselemaan kun en heistä pidä! Voisi tietysti hankkia viisumin ja käydä venäjällä ja saada myös sukupuolisairauden samalla olisi sen arvoista ees kerran elämässä... No ei vaiskaan mutta ei kohta tunnu olevan vaihtoehtoja


      • Yksinäinen poikamies

        Eli ei minullekkaan ei ihan "kuka tahansa" tai "mikä tahansa" kelpaa!

        Että turha minulle tummaihoisia tai aasialaisia tyrkyttää!


      • Yksinäinen poikamies

        Miten niin antaisin naiselle "aikamoiset paineet" sen takia ettei hän toisi elämääni sisältöä ja valoa?

        Ovatko naisten ja miesten ajattelumallit todella niin erilaiset? Itse olisin päinvastoin otettu jos voisin olla jollekkin naiselle hänen "ainoa elämänsä sisältö ja valo".


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Miten niin antaisin naiselle "aikamoiset paineet" sen takia ettei hän toisi elämääni sisältöä ja valoa?

        Ovatko naisten ja miesten ajattelumallit todella niin erilaiset? Itse olisin päinvastoin otettu jos voisin olla jollekkin naiselle hänen "ainoa elämänsä sisältö ja valo".

        Siis tarkoitin "että toisi elämääni valoa ja sisältöä"

        Typo korjattu


      • Mahtavia neuvoja!

        Nyt sinä 26-vuotias nainen annoit kyllä niin hyviä neuvoja, että noista pitäisi jokaisen sinkun laittaa huoneentaulut itselleen!

        Nämä olivat täyttä kultaa:

        "Jos keskittyisit vaikka ensinnä siihen, että miten saisit elämästäsi onnellisen ilman parisuhdetta"'

        "Ei parisuhde tuo onnea. Onneton ihminen on onneton myös parisuhteessa."

        " Sinun on ensin opittava rakastamaan itseäsi, sitten joku muukin voi sinua rakastaa."

        Noita lauseita kannattaa jokaisen yksinäisen meistä miettiä. Me voimme niin paljon vaikuttaa oman oloon sillä, millaista "levyä" päässämme soitamme. Olen kokenut, että varsinkin tuo itsensä armahtaminen ja rakastaminen on aivan oleellista. On paljon parempi hokea päässään, "olen mukava", "olen ihan kiva jamppa", "olen mukiinmenevä", "olen rohkea" jne kuin "minä olen paska", "olen outo", "kaikki vihaa mua", "kukaan ei tykkää musta" jne...


      • Yksinäinen poikamies
        Mahtavia neuvoja! kirjoitti:

        Nyt sinä 26-vuotias nainen annoit kyllä niin hyviä neuvoja, että noista pitäisi jokaisen sinkun laittaa huoneentaulut itselleen!

        Nämä olivat täyttä kultaa:

        "Jos keskittyisit vaikka ensinnä siihen, että miten saisit elämästäsi onnellisen ilman parisuhdetta"'

        "Ei parisuhde tuo onnea. Onneton ihminen on onneton myös parisuhteessa."

        " Sinun on ensin opittava rakastamaan itseäsi, sitten joku muukin voi sinua rakastaa."

        Noita lauseita kannattaa jokaisen yksinäisen meistä miettiä. Me voimme niin paljon vaikuttaa oman oloon sillä, millaista "levyä" päässämme soitamme. Olen kokenut, että varsinkin tuo itsensä armahtaminen ja rakastaminen on aivan oleellista. On paljon parempi hokea päässään, "olen mukava", "olen ihan kiva jamppa", "olen mukiinmenevä", "olen rohkea" jne kuin "minä olen paska", "olen outo", "kaikki vihaa mua", "kukaan ei tykkää musta" jne...

        Eihän nuissa neuvoissa mitään vikaa ole.. Yritäppä siinä sitten vuosikymmenet ajatella noin kun jatkuvasti tulee takkiin..


      • Yksinäinen poikamies

        Ehkä sinun on naisena helppo heittää tollasta "kelpaat kelle vaan" jopa "aasialaisille naisille" paskaa. Sinun kommenttisi eniten minua ovatkin saaneet raivostuttamaan!!


      • Yksinäinen poikamies
        Mahtavia neuvoja! kirjoitti:

        Nyt sinä 26-vuotias nainen annoit kyllä niin hyviä neuvoja, että noista pitäisi jokaisen sinkun laittaa huoneentaulut itselleen!

        Nämä olivat täyttä kultaa:

        "Jos keskittyisit vaikka ensinnä siihen, että miten saisit elämästäsi onnellisen ilman parisuhdetta"'

        "Ei parisuhde tuo onnea. Onneton ihminen on onneton myös parisuhteessa."

        " Sinun on ensin opittava rakastamaan itseäsi, sitten joku muukin voi sinua rakastaa."

        Noita lauseita kannattaa jokaisen yksinäisen meistä miettiä. Me voimme niin paljon vaikuttaa oman oloon sillä, millaista "levyä" päässämme soitamme. Olen kokenut, että varsinkin tuo itsensä armahtaminen ja rakastaminen on aivan oleellista. On paljon parempi hokea päässään, "olen mukava", "olen ihan kiva jamppa", "olen mukiinmenevä", "olen rohkea" jne kuin "minä olen paska", "olen outo", "kaikki vihaa mua", "kukaan ei tykkää musta" jne...

        nimimerki "näisnäkökulmaa" on jakanut täyttä paskaa kommentteineen näin suoraan sanottuna! Suurin Piirtein Sellaista Tämä Paska Elämä On Näin Wanhanapoikana Viiksekkäänä!


      • .................
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Osittain olet varmasti oikeassa kirjoituksissasi, on minullakin harrastuksia ja sellainen työ missä unohdan ongelmani parisuhteettomuudestani, enkä ole täysin onneton elämässäni.
        Enkä tasan mene Aasiaan koska Aasialaiset naiset ovat rumia! Suorastaan raivostuttaa minua tuo että pitäisi rumia vinosilmänaisia mennä Thaimaaseen tai muualle Aasiaan katselemaan kun en heistä pidä! Voisi tietysti hankkia viisumin ja käydä venäjällä ja saada myös sukupuolisairauden samalla olisi sen arvoista ees kerran elämässä... No ei vaiskaan mutta ei kohta tunnu olevan vaihtoehtoja

        Parempi aidsi kuin kokonaan paitsi sano...


      • ....................
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Siis tarkoitin "että toisi elämääni valoa ja sisältöä"

        Typo korjattu

        Eli takertuisit naiseen, eläisit tämän kautta, olisit kuin jokin **tun spanieli läähättämässä ja antamassa tassua. Hyi olkoon! Säälittävät miehet ovat vain niin oksettavia!
        Ja muutenkin: En osaa tanssia, ei siellä lavoilla käy minun ikäisiäni, en käy baareissa, en ole puhelias, en halua tehdä aloitetta. Huomaatko mikä sana noita kaikkia yhdistää? Se on sana ei. Ei kukaan jaksa tuollaista kivirekeä perkele perässään kiskoa, kun jokaisella on ne omankin elämän paineet, sen ihan henkilökohtaisen elämän.
        Olisit vain rasite parisuhteessa toiselle, energiasyöppö! Ei puoliso ole mikään perkeleen äiti!
        Korjaa asenteesi!!!


      • Yksinäinen poikamies
        .................... kirjoitti:

        Eli takertuisit naiseen, eläisit tämän kautta, olisit kuin jokin **tun spanieli läähättämässä ja antamassa tassua. Hyi olkoon! Säälittävät miehet ovat vain niin oksettavia!
        Ja muutenkin: En osaa tanssia, ei siellä lavoilla käy minun ikäisiäni, en käy baareissa, en ole puhelias, en halua tehdä aloitetta. Huomaatko mikä sana noita kaikkia yhdistää? Se on sana ei. Ei kukaan jaksa tuollaista kivirekeä perkele perässään kiskoa, kun jokaisella on ne omankin elämän paineet, sen ihan henkilökohtaisen elämän.
        Olisit vain rasite parisuhteessa toiselle, energiasyöppö! Ei puoliso ole mikään perkeleen äiti!
        Korjaa asenteesi!!!

        Niin varmaan... en ota kantaa enää sen enempää.. Ei se kuitenkaan noin ole.
        Luulla voit ihan vapaasti mitä haluat... Jonninjoutavaa tosta väitellä.


      • Yksinäinen poikamies

        Siis hyvää varmasti tarkoitat, mutta ottaa suunnattomasti päähän aasialaiset naiset kun en pidä heistä enkä heidän rumasta ulkonäöstään.... ANTEEKSI VAAN!


      • Yksinäinen poikamies

        Ennemmin tekisin itsarin suoraansanottuna kun rumia Thaimaalaisia/Asialaisia naisia naimaan lähtisin..,.. Ja vaihtioehtoja kun ei tunnu löytyvän niin.... Onko tuo nyt pakkomielle? En usko.... Niin moni opn saanut haluamaltaan näköiseltä kumppanilta täälläkin.... Ja itse kun kuulee suoraan naiselta että lähde Aasiaan NÄITÄ RUMIA VINOSILMIÄ NUSSIMAAN... NIIN kyllä PERKELE loukkaa!!! Tietämätön Naisnäkökulminesi!!


      • Yksinäinen poikamies
        Mahtavia neuvoja! kirjoitti:

        Nyt sinä 26-vuotias nainen annoit kyllä niin hyviä neuvoja, että noista pitäisi jokaisen sinkun laittaa huoneentaulut itselleen!

        Nämä olivat täyttä kultaa:

        "Jos keskittyisit vaikka ensinnä siihen, että miten saisit elämästäsi onnellisen ilman parisuhdetta"'

        "Ei parisuhde tuo onnea. Onneton ihminen on onneton myös parisuhteessa."

        " Sinun on ensin opittava rakastamaan itseäsi, sitten joku muukin voi sinua rakastaa."

        Noita lauseita kannattaa jokaisen yksinäisen meistä miettiä. Me voimme niin paljon vaikuttaa oman oloon sillä, millaista "levyä" päässämme soitamme. Olen kokenut, että varsinkin tuo itsensä armahtaminen ja rakastaminen on aivan oleellista. On paljon parempi hokea päässään, "olen mukava", "olen ihan kiva jamppa", "olen mukiinmenevä", "olen rohkea" jne kuin "minä olen paska", "olen outo", "kaikki vihaa mua", "kukaan ei tykkää musta" jne...

        Ei ole hyviä neuvoja... Eikä varsinkaan kun rumia aasialaisia neuvuotaan tapailemaan


    • Joku vaan

      Pystyn hyvin samaistumaan asemaasi, vaikka olenkin muutaman vuoden sinua nuorempi, enkä ole ikinä edes käynyt naisen kanssa treffeillä. Kuitenkin pidän huolta ulkonäöstä ja urheilen. Normaalipainonen ja pituuttakin löytyy yli 180.

      Naiskavereita kyllä löytyy, mutta vain kaveri ja ystävätasolla. Ujous on miehen kirous ilmeisesti... Vaikka työpaikan työkavereiden ja parin naispuolisen ystäväni ansiosta en olekaan enää niin ujo, vaan hyvin positiivinen, sosiaalinen avoin ja hauska heidän mielestään.
      Ne harvat kaverini sanovat, että pitäisi käydä enemmän ulkona, baareissa ynm, mutta en oikein ole niitä ihmisiä, vaikka joskus silloin tällöin sielä tuleekin istuttua iltaa, mutta eipä ne naiset ole huomaavinaankaan.
      Ja yleensä ne naiset ovat vielä juuri siinä omassa porukassaan sielä baareissa, nii yritä siinä nyt sitten mennä juttelemaan...
      Olen myös miettiny harrastusta, koska toisin kun sinulla, minulla on aikaa yllin kyllin kaikelle, mutta nekin muutama mitä haluaisin harrastaa vaatii sen yhden kaverin ja taas omasta vähäisestä kaveripiiristäni ei löydy sellaista henkilöä siihen.
      Olen myös kysynyt näiltä kavereiltani olisiko heillä joitakin mukavia sinkkukavereita, mutta vastaus on ollut tyyliin "Kaikki seurustelee, tai on naimisissa.". Että hyvin menee, mutta menkööt. :D
      Uskon kyllä siihen, että se oikea vielä sieltä jostakin löytyy, mutta milloin. Päivät ovat aika ankeita, varsinkin näin syksyllä se vielä korostuu.
      Vaikka olenkin muuten hyvin onnellinen ja kaikki menee hyvin, mutta se läheisyyden ja rakkauden tunne puuttuu, jota kaipaan, vaikka yksin onkin välillä hyvä olla, mutta ei kiitos enää.
      Ja on minullakin joku taso naisissa, mutta ei niin korkeaksi asetettu, kun naisilla yleensä näyttäisi olevan.

      • Yksinäinen poikamies

        Oikeaa puhetta! Sitä olen tässä itsekin yrittänyt selitellä usein niille jotka aina ehdottavat baareihin menemistä, siellä naiset eivät edes huomaa, ovat omissa porukoissaan tai sitten yksinkertaisesti baareista miestä etsivät naiset pitävät tiukkoja kriteereitä miesten suhteen "voin valita, sillä vain paras kelpaa" tyyliin.
        Tosin en ole käynyt baareissa vuosiin, enkä viitsi edes naisen haku mielessä mennä turhautumaan koska tiedän miten siinä käy.. "Yksin saat kotiin kävellä epäsosiaalinen ujo mies.." Itse en aseta naiselle kamalia korkeita kriteereitä että tarvitsisi paineita ottaa mutta se tuntuu olevan ihan sääntö että naiset saa asettaa tiukkoja kriteereitä miehille niitä valitessaan.




        Totta että voittamaton ujous on kirous, esim. itsellä ei kamalasti töiden ulkopuolella sosiaalista elämää ole, enkä ole sitä kauheasti kaivannutkaan, toisinaan taas kaipaan kun menen yksin nukkumaan, en näytä tunteitani ulkopuolisille mutta usein itkenkin.
        Harrastuksista en tosin tiedä voisiko löytää mutta kun aikaa ei yksinkertaisesti ole. Joku ehdotti tanssimista, mutta kun en vain satu olemaan "tanssilavamiehiä". Eikä pääni esim. kestä yökerhojen jytkettä, yökerhoja lähes vihaan.

        Itselläni on usko loppunut lähes täysin sen oikean löytymiseen, sillä ikää tuli tässä hiljattain lasiin 27.. Mitä lähempänä alkaa olla 30 sitä enemmän vain peli on menetetty.


    • Yksinäinen poikamies

      Pääsin tässä hiljattain treffeille yhden naisen kanssa mutta ei varmasti "taaskaan" ole vaikea arvata kuinka kävi.
      Yritin olla mahdollisimman positiivisella asenteella mutta joku vain meni silti vikaan. Kyseinen nainen puhui vielä treffien jälkeen että viestitellään ja nähdään mutta seuraavana päivänä treffipalstalla kirjoitti minulle että "en tahdo vedättää sinua enää" ja "meillä ei ole tarpeeksi yhteistä".

      Mietin tuota kauan, tuli todella särkynyt olo joka ei tosin ole minulle mitään uutta.


      Tulin siihen tulokseen mietittyäni asiaa että, todennäköisesti kyseinen nainen tapailee paljon muita miehiä treffipalstan kautta joista "valikoi" parhaan itselleen.

      • lumileopardi101

        Hei!
        Sama kokemus voi olla myös naisella, olen jo kokonaan vetäytynyt treffipalstoilta, koska tällainen kiltti ja rauhallinen nainen, joka viihtyy kotioloissa, ei ole kovassa huudossa.


      • Yksinäinen poikamies
        lumileopardi101 kirjoitti:

        Hei!
        Sama kokemus voi olla myös naisella, olen jo kokonaan vetäytynyt treffipalstoilta, koska tällainen kiltti ja rauhallinen nainen, joka viihtyy kotioloissa, ei ole kovassa huudossa.

        Hei! Sittenhän meillä on todella paljon yhteistä. Tahdotko tutustua?


      • lumileopardi101
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Hei! Sittenhän meillä on todella paljon yhteistä. Tahdotko tutustua?

        Hei!

        Miksipäs ei :). Riskihän se on elämäkin.


      • Yksinäinen poikamies
        lumileopardi101 kirjoitti:

        Hei!

        Miksipäs ei :). Riskihän se on elämäkin.

        Totta. Viestejä saa laittaa :)


    • voi elämä

      mikä ihme siinä tekee niin halvatun vaikeaa hengailla ja kaveerata vastakkaisen sukupuolen seurassa? Älkää tehkö asioista niin vaikeeta,oikeesti.

      • naamakirja ei kiitti

        naisethan oikeastikin luulee hallitsevansa tietokoneen palstoilla miehiä ja maailmaa.Menispä kahvilaan tai baariin ym niinjäykkä tuppisuu eukkohan se yleensä on.Nirppanokkana etsii jotain hyvän-näköstä,hyvin tienaavaa ,lihaksikasta ,kaljua tatuinti koljattia,joka ei välttämättä ole edes karismaattinen,mitä se toinen hemmo..Jotkut naiset etsii parempaa ja taas parempaa netin kautta,niin helppoa kuin klikata vaan ja pelistä pois,kätevää eikö vaan.Samaa tekee itseriittoiset miehetkin,ihan on tutun kuuloista.


      • Yksinäinen poikamies

        Ei minua kiinnosta yksinkertaisesti vain "hengailla" 10 vuotta joittenkin kanssa jos ei asiat johda mihinkään


    • Joku vaan

      Naisethan ovat hyviä muuttamaan mielipiteitään. Ensin kerrotaan toista ja seuraavalla kerralla sanotaan että ei sittenkään. Vaikka onhan se sama joissakin miehissä, mutta kuitenkin.
      Naisilla kuitenkin paljon suurempi valikoima mistä valita, vaikka edes siitä heidän valikoimastaan ei löydy sitä oikeaa. Heidän tasonsa juuri tuon vuoksi nousee pilviin miesten suhteen. Poikkeuksia toki löytyy, mutta arvata saattaa jo, että he seurustelevat, niin koita siinä sitten löytää se 0,1% naisista, jotka oikeasti elävät tässä maailmassa, eikä sielä pilvilinnoissa ihanana prinsessana.
      Kuitenkin positiivistä, että pääsit treffeille asti. Itse en ole vielä edes päässyt niin pitkälle :D
      Esimerkkinä taas venäjän maalla on aivan vastakkainen tilanne. Olisi pitänyt näköjään syntyä sinne, niin mahdollisuudet olisivat huomattavasti paremmat.

      Mutta pitää yrittää silti positiivisena kaikesta huolimatta, vaikka välillä se syökin miestä niin perhanasti.
      Uskon, että aikanaan se löytyy kun tarpeeksi kauan etsii, mutta milloin, niin se on eri asia.
      Kohta varmasti naiset tulevat valittamaan kuinka idiootteja ynm me miehet ollaan. Varmasti myös puhuvat osittain totta, mutta joskus kuitenkin heidänkin kannattaisi katsoa peliin aina välillä.

    • Yksinäinen poikamies

      Mietin tätäkin naista enemmän niin tuntui hänelle kynnyskysymys olevan se miksi minä "en tykkää käydä baareissa" viikonloppuisin.
      Hän oli siis sosiaalinen ja minä taas epäsosiaalinen.. Että ilmeisesti parasta että näin kävi.

      Nykyajan naiset minun ikäluokassani ovat tosissaan vaativia "kriteereineen..."
      Yritän ajatella niin tuota asiaa että se on naisten oma vika kun eivät tajua että olisin todellisuudessa varmasti monelle paljon parempi mies kuin ne ketkä heille kelpaa.

      Ilmeisesti näin onkin että ollaan nimimerkki "Joku vaan" kanssa ne parhaat mahdolliset!

      • anskubansku

        En allekirjoittaisi nyt tuotakaan. Itse olen 33 v sinkku. Ja kyllähän vaatimuslistani on jonkinlainen jo pelkän ulkonäön suhteen, itse hoikkana ja itsestäni huoltapitävänä en halua miestä joka on ylipainoinen tai edes jenkkakahoinen. Normaali ois jees eli sellainen jolla ei ois jenkkoja mut ei tarvis olla Davidin patsaskaan. Ja luonne on yhtä tärkeä sekä yhteiset intrssit. Suurinosa miehistä on kuitenkin varattuja ( hyvät) ja suurinosa vapaista on todella pimeitä. En lähde sen enempää avautumaan mutta sanon - sairaita suurinosa. Ja nyt myös turha sanoa että katso peiliin kun ette minua tunne. Minulla on varaa vaatia - silti olen yksin - tapaan vaan narsisteja tai ympäriinsä nussijoita. Pitäs varmaan olla ruma ja lihava tai ees omistaa parit jenkat että oisin sopivan tavis jotta se hyvä mies tulisi vastaan.... Huh! En todellakaan usko että suomalainen mies ois se. Mentaliteetti on ihan eri. Ite ku oon mualta alun perin en voi ku hämmästellä miten suomalaisnaiset haluaa suomalaisen miehen. Käytöstavat on yleensä hukassa varsinkin ikäisilläni. Muutamia 45 olen tavannut ja ne on ok. Mutta en oikeesti mielelläni ottaisi vanhaa miestä kun se on niin nähty...mustasukkaisia nuoremmasta puolisosta,


      • Yksinäinen poikamies
        anskubansku kirjoitti:

        En allekirjoittaisi nyt tuotakaan. Itse olen 33 v sinkku. Ja kyllähän vaatimuslistani on jonkinlainen jo pelkän ulkonäön suhteen, itse hoikkana ja itsestäni huoltapitävänä en halua miestä joka on ylipainoinen tai edes jenkkakahoinen. Normaali ois jees eli sellainen jolla ei ois jenkkoja mut ei tarvis olla Davidin patsaskaan. Ja luonne on yhtä tärkeä sekä yhteiset intrssit. Suurinosa miehistä on kuitenkin varattuja ( hyvät) ja suurinosa vapaista on todella pimeitä. En lähde sen enempää avautumaan mutta sanon - sairaita suurinosa. Ja nyt myös turha sanoa että katso peiliin kun ette minua tunne. Minulla on varaa vaatia - silti olen yksin - tapaan vaan narsisteja tai ympäriinsä nussijoita. Pitäs varmaan olla ruma ja lihava tai ees omistaa parit jenkat että oisin sopivan tavis jotta se hyvä mies tulisi vastaan.... Huh! En todellakaan usko että suomalainen mies ois se. Mentaliteetti on ihan eri. Ite ku oon mualta alun perin en voi ku hämmästellä miten suomalaisnaiset haluaa suomalaisen miehen. Käytöstavat on yleensä hukassa varsinkin ikäisilläni. Muutamia 45 olen tavannut ja ne on ok. Mutta en oikeesti mielelläni ottaisi vanhaa miestä kun se on niin nähty...mustasukkaisia nuoremmasta puolisosta,

        Ymmärrän kyllä mitä ajattelet suomalaisista miehestä kun olet muualta kotoisin.
        Itsekin pidän itsestäni huolta, enkä ole ylipainoinen, vaikka olen 27 niin silti en ajattele tai käyttäydy mielestäni kun moni muu ikäiseni mies ja käyttäydyn aina asianmukaisesti. Naisia kohtaan aina yritän olla mahdollisimman herrasmies mutta siltikään ei tunnu toimivan.

        En voi kun arvailla vaan että ovatko kaikki ikäluokkani suomalaisnaiset vaan niin lapsellisia että vain nämä päällepäin hyvältä näyttävät öykkärit heitä kiinnostaa.


    • Yksinäinen poikamies

      Luulen että naisilla on muutenkin liikaa päätäntävaltaa että voiko alkaa luoda suhdetta jos vaikutus pitäisi tehdä jo muutamassa minuutissa ja sitten päättävät vain mielessään ettei tuo ole hyvä mies, yhtään tutustumatta paremmin.

      Tuntuu että olisi enemmän kuin lottovoitto saada nainen kiinnostumaan ja aloittamaan suhteen luominen.

      Olen kuitenkin pyrkinyt ajattelemaan asiaa niin että se on naisten oma vika kun eivät tajua sitä että voisin olla paljon parempi mies kuin ne heidän kriteerinsä täyttävät miehet joista kiinnostuvat. Kun mietin niin minun voittonihan se vaan on.

      Katsovatko naiset ensimmäisenä vain pelkkää ulkonäköä? Minulla on ollut profiili treffisivustolla jo varmaan vuosia, eikä yksikään keskustelu ole alkanut naisen aloitteesta. Silloin tällöin joku katsoo profiilia muttei kirjoita mitään tai edes kysy mitään.. En ymmärrä...

    • Joku vaan

      Olen samaa mieltä kanssasi. Muutamassa minuutissa kyllä saa toisesta ensivaikutelman, mutta kertooko se sitten toisesta jo niin paljon, ettei voi tutustua sen enempää toiseen?

      Luulen, että naiset katsoo juuri tuota ulkonäköä ensiksi, joka on se suurin vaikutus heihin. Sen jälkeen vasta kaikki muu, jotka pitää osua vielä myös kohdalleen. Ja montakohan miestä on, jotka täyttävät heidän kriteerit? Aivan... ei kovin montaa ja kuten arvata saattaa, niin luuleeko nainen, että juuri se mies seurustelisi hänen kanssaan?

      Itselläkin profiili treffisivustolla. Olen lähettänyt varmaan noin 180 viestiä eri naiselle. Heistä ehkä yhteensä vastannut tyyliin 8, joista 6 "Et ole sopiva blaa blaa blaa." Ja ne kaksi sitten pari viestiä enemmän, mutta hekin kauheen passiivisia. Eivätkä olleet kovin kiinnostuneen oloisia, kun eivät kyselleetkään juuri mitään.

      Eikä vaan tahdo livenäkään naisia kiinnostavan, tai sitten kaikki seurustelevat... tai sitten vain valehtelevat.

      En ymmärrä mikä tässä mättää näin pahasti.

      • Yksinäinen poikamies

        Sama juttu, näiden about 10 vuoden aikana itsekkin useille eri naisille kirjoitellut muttei vastauksia tule kuin ihan muutamilta.
        On tullut sellanen luovuttamisen tuntu tohon hommaan, eli jos ei sitä voi löytää ns. oikeassa elämässä niin ei sitä löydä myöskään netistä, on vain tyydyttävä kohtaloonsa elää yksin jos ei todella onnista.
        Todennäköisesti netistä etsivät naiset tekevät itse profiilit vain vitsillä ja valehtelevat tai osittain valehtelevat.


    • Yksinäinen poikamies

      Sama yksin olo jatkukoon...

      • Hissukka 147

        Moi Yksinäinen poikamies.
        Olen lähettänyt sun sähköpostiin viestin.
        Jos tahdot jatkaa tätä sun vuodatusta, kannattaiskohan sun aloittaa uusi viestiketju?


      • Yksinäinen poikamies
        Hissukka 147 kirjoitti:

        Moi Yksinäinen poikamies.
        Olen lähettänyt sun sähköpostiin viestin.
        Jos tahdot jatkaa tätä sun vuodatusta, kannattaiskohan sun aloittaa uusi viestiketju?

        Kiitos sinulle!


      • Hissukka 147
        Hissukka 147 kirjoitti:

        Moi Yksinäinen poikamies.
        Olen lähettänyt sun sähköpostiin viestin.
        Jos tahdot jatkaa tätä sun vuodatusta, kannattaiskohan sun aloittaa uusi viestiketju?

        Eipä oo Yksinäinen poikamies aloittanut uutta viestiketjua. Tästä vuodatuksestahan saisi tehtyä blogin.


      • Yksinäinen poikamies
        Hissukka 147 kirjoitti:

        Eipä oo Yksinäinen poikamies aloittanut uutta viestiketjua. Tästä vuodatuksestahan saisi tehtyä blogin.

        On nuita tullu tehtyä... Ei oo kaikkien saatavilla....


    • Yksinäinen poikamies

      Olen loppuunsa saanut tarpeekseni noista "kyllä sinulle on joku" puheista... ihan jonninjoutavaa paskanjauhantaa.

      Sama meno sen kun jatkuu vaan... naiset "kriteereineen" valitsee ukkoja itselleen... ja jälkeenpäin sitten itketään miten "paska" se mies oli.... Ei voi kun omalla kohdalla sanoa ettei noita ongelmia olisi ollut....

      Vika on teissä naisissa "valintoinenne" sanon minä.... Varmasti teistä moni saisi paljon paremman miehen itselleen kun ne "ketkä teille kelpaa"

    • Joku vaan

      Kyllähän noita samoja sanoja on saanut kuulla monesta suusta aikaisemmin.
      Kyllä ne naiset myöhemmin (ehkä) tajuavat, että ei sen miehen tarvitse täyttää niitä kaikkia kriteereitä, koska heidän kriteereilleen sopivat miehet ovat hyvin vähissä. Luulisi naisten ymmärtävän tämän hyvin yksinkertaisen faktan ennen kuin täyttävät päälle 30. Poikkeuksia tietenkin löytyy paljonkin, mutta heistä lähes kaikki ovatkin varattuja, niin yritä siinä löytää sitten se oikea.

      Mutta pitää vaan toivoa, että se oikea tulee tuolta jostakin vastaan, kun ei muutakaan oikeastaan voi tehdä. Itsekin olen aina vain päässyt sille kaveri alueelle, enkä yhtään pidemmälle. Tuntuu olevan vain hyvin vaikeaa löytää jostakin kunnollinen nainen.

      Kuitenkin olen edelleen positiivisin mielin liikkeellä, vaikka välillä turhauttaakin kun jokainen kaveripiirissä joka haluaisi seurustella seurustelee, kun taas toiset jotka eivät halua seurustella syystä tai toisesta silti saisivat naisia jotka tekevät heille aloitteita... Joku tässä nyt ei oikee vaan käy järkeen, hitto! :D

      • Yksinäinen poikamies

        Niinpä, jos sanoisivat edes suoraan millainen minun pitäisi olla tai millainen en saa olla.
        Aina kun kadulla kävelee vastaan joku "tavis" jätkä hyvännäköisen naisen kanssa niin pistää aina miettimään mitähän se nainen tuossakin näkee kun ne jätkät on yleensä päällepäin kuin minä (ellei jopa rumempia).


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Niinpä, jos sanoisivat edes suoraan millainen minun pitäisi olla tai millainen en saa olla.
        Aina kun kadulla kävelee vastaan joku "tavis" jätkä hyvännäköisen naisen kanssa niin pistää aina miettimään mitähän se nainen tuossakin näkee kun ne jätkät on yleensä päällepäin kuin minä (ellei jopa rumempia).

        Kuten jo aiemmin totesin olen itse päätellyt suurimman osan ikäluokkani naisista (n. 18-30v) olevan vain niin lapsellisia ettei suurinta osaa kiinnosta luoda suhdetta pitkäjänteisemmällä tähtäimellä, minkä vuoksi heiltä jää se todellisuudessa paras mies saamatta, mutta se on mielestäni vain minun voittoni miehenä ja naisille taas tappio.. Yritän ajatella tätä asiaa positiiviselta kantilta noin!


      • lifegoeson
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kuten jo aiemmin totesin olen itse päätellyt suurimman osan ikäluokkani naisista (n. 18-30v) olevan vain niin lapsellisia ettei suurinta osaa kiinnosta luoda suhdetta pitkäjänteisemmällä tähtäimellä, minkä vuoksi heiltä jää se todellisuudessa paras mies saamatta, mutta se on mielestäni vain minun voittoni miehenä ja naisille taas tappio.. Yritän ajatella tätä asiaa positiiviselta kantilta noin!

        Sulla on hyvä asenne! Vaikutat myös fiksulta tyypiltä. Se miten kerrot tuntemuksiasi on rohkeaa. Eikä sun itsetunnossa näytä olevan mitään vikaa, olet vain luonteeltasi realisti. Sitä on vaan nykyään monen ihmisen todella vaikea käsittää. Tuli vaan mieleen, kun puhut lapsellisuudesta. Ehkä ne sen tyyppiset ihmiset elävät pilvilinnoissa. Sulla on jalat maassa. Cool MAn!


    • Yksinäinen poikamies

      Siinäpä se juuri on että yritän puhua aina asioista niin miten ne mielestäni oikeasti ovat ja olenkin varmasti n. 99%:sesti oikeassa tässä asiassa mitä olen ehtinyt 27 elämäni vuoteen tätä katsella... Yleensä kun yritän kertoa niin monet ei käsitä ja alkavat haukkumaan minua "asenneongelmista" sun muusta vaikka oikeasti se vika on jossain ihan muussa kun minun asenteessani.

      Olisikin mielenkiintoista tietää missä voisi tavata oman ikäluokkansa naisia jotka eivät elä niissä "pilvilinnoissa"? Jos nyt pois luetaan baarit, ravintolat ja yökerhot, joissa en käy.
      Ja on aika varmaa että näin pienestä itäisestä kaupungista jossa itse asun on entistä vaikeampaa löytää.. Lähes kaikki tiukkakriteerisiä nipottajia jotka eivät tajua että se oikeasti luotettavin ja rehellisin mies on ollut usein silmien edessä!

      Kun naisten on helppo lempata ensivaikutelman perusteella edes tutustumatta, ja heillä on varaa mistä valita ja suurinosa naisista ihan varmasti valitsee väärin juuri sen takia kun joku on vain sen ensivaikutelman perusteella niin "ihana" ja "komea". Noin se kutakuinkin on minun näkemysteni mukaan.

      Kuitenkin heitän puhtaan veikkauksen että suomalaisnaisista (18-30v ikäluokka) on ehkä jotain 90-95% jotka elävät nuissa "pilvilinnoissa" ellei enemmän.

    • Yksinäinen poikamies

      Vielä mainitakseni nettideittailusta/treffipalstan naisista..

      Naisten kohdalla on hyvin merkille pantavaa että kirjoittelu loppuu samantien ja heittäytyvät passiivisiksi heti kun pääsee fb:n kaverilistalle tai tms. Kirjoitteleppa ja kysele siellä sitten kun ei enää edes "moi" sanota..

      Näin käy treffipalstan naisten kanssa ihan järjestään vaikka treffipalstalla kirjoitellessa alkuun vaikuttaisikin hyvältä kirjoittelun perusteella.. Esim. samat harrastukset, kiinnostuksen kohteet jne. Nekin harvat ketkä viesteihini ovat vastanneet

      Mitä peliä naiset pelaa treffipalstoilla? Luulen tuon kuitenkin olevan naisten kohdalla sitä samaa "pilvilinnailua", "että enpä kirjoittelekkaan enää tolle kun siinä on se yksi huono asia mikä ei kiinnosta".

      Varmaan kiinnostaa olla vaan jonkun naisen kaverilistan täytteenä jos se nainen ei olekaan kiinnostunut.

      • Yksinäinen poikamies

        Lisään vielä tohon että minkä takia se nainen aina vaan odottaa että mies tekee aloitteet!?

        Kyllä jos naisia pätkääkään kiinnostaa, niin mikseivät tee yhtään mitään asian eteen?

        Aika sydäntäsärkevää touhua vaikka kysymys onkin vain internetin sivustoista/treffipalstasta.... Mutta tähän se sekin touhu johtaa.


    • Näin on

      Pakko kirjoittaa oma mielipide asiasta.

      Naiset ovat yskilöitä kuten me miehetkin. Siitä lähdetään. Ei voi siis yleistää kaikkia piirteitä kaikkiin naisiin, vaikka se joskus näyttäisikin siltä.

      Sitten asiaan. Mulla oli pitkään vähän samanlaiset ajatusmallit kun sulla. Ajattelin, että naiset eivät katso muuta kuin ulkonäköä. Sitten joskus tajusin tosiasian, että niille pitää olla jopa vähän töykeitä, jotta saadaan ne kiinnostumaan itsestä.(ilmeisesti hissukan maine menee tällä). Tämä tuli kerran parikymppisenä ihan käytännössä koettua tämä, kun alkoholin vaikutuksen alaisena tuli heitettyä jotain ihan päätöntä silloiselle ihastukselle. No ennen sitä ei ollut sanonut sanaakaan, mutta siitä se sai pikku näpäytyksen ja taisi osua ja upota. Kävi varmaan mielenpäälle kun joku uskalsi väittää kauniille naiselle vastaan. No, samaa taktiikkaa en pahemmin käyttänyt, mutta jotenkin sana levisi piireissä ja tytöt alkoivat katsella ihan eri tavalla. Tämä toki vain yhtenä esimerkkinä, mutta näinkin voi saada naisten kiinnostuksen..
      Nyt olen siinä tilanteessa, että en oikeen tiedä mitä haluan. Yhden kanssa on vähän jotain säpinää, mutta ei oo johtanut vielä kaverisuhdetta pidemmälle. Itse olisin valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen, mutta kun toi parisuhde on yhteispeliä, niin ei sitä siis yksin päätetä. Olen jättänyt asian muhimaan.
      Joku edellä mainitsikin, että ei ole saanut naisista kaveriseuraa, vaan heti oltaisiin sänkyyn pyytämässä. Itsellä samanlaisia kokemuksia. Pari viikkoa sitten oli viimeisin tapaus, kun oltiin kaverin kanssa baarissa, niin yks muija tuli siinä sitten juttelemaan. Siinä sitten juteltiin ja tyyppi vaikuttikin ihan asialliselta, mutta alkoi haiskahtamaan siltä että sänkyhommiin tässä päädytään loppuillasta. No, pelimiesvaistoni veti jarrukentän esille ja sanoin tytölle tapailevani yhtä toista tyttöä, vaikka mitään niin vakavaa todellisuudessa ollut. Sanoin lisäksi, että tyttö tulisi aamulla luokseni, joten mulle ei voida mennä. (selvennyksenä tyttö oli muualla opiskelemassa ja asui viikonloput porukoilla - ei käynyt se vaihtoehto). No siinä pientä vonkaamista oli ilmassa ja jossain vaiheessa muija sanoi menevänsä vessaan. Sieltä tultuaan hän vinkkasi mulle ja menin herrasmiehenä vierelle. Muija siinä sitten kaivoi käsilaukkuaan ja otti hajuvesipullon ja suihkautti itseensä ja käänsi suihkeen mua kohti ja painoi hajustetta rinnukselleni. Olin vähän aikaan että mitäs fittua, mut sitten muija tokaisi että " nyt jäät kiinni pettämisestä jokatapauksessa kun haiset naisten hajuvedelle, niin eiköhän me siis jo mennä".. Tapaus päättyi kolmisen tuntia myöhemmin siihen että saatoin muijan porukoille ja mitään ei tapahtunut. Aikamoista juonittelua miesten mahdollisten suhteiden pilaamiseksi nämä jotkut harrastavat..
      Ystäväsuhde ei tässäkään käynyt vaan heti olisi pitänyt panna. Kyllä me miehetkin pidetään vähän rotia.. Toki aika harva tekisi samallailla kuin minä.
      Ja sulle pieni vinkki. Epätoivoiset yritykset ja väkinäiset vitsit ovat pahinta mitä mies voi tehdä naista halutakseen. Yleensä sen näkee päällepäin, jos läpät ja juttu ei tuu spontaanisti, vaan kuulostaa opetetulta. Rentous pitää näkyä kertojassa. Itse olen paininut samojen ongelmien kanssa, mutta olen nyttemmin paljon rennompi naisten seurassa. Joten opettele vaikka jotain puujalkaläppiä, mitä voi heittää jossain sopivassa tilanteessa ja aiheuttaa seuralle naurua. Itse oon verbaalisesti aika lahjakas, joten multa tulee ihan tilanteesta riipumatta jotain tilannehuumoria. Ja liian kännissä peli on menetetty myös.
      Koita muutta vanhoja ei hyväksihavaittuja traditioitasi. Uusilla ideoilla vanhoihin tuloksiin on mun motto;)

    • Yksinäinen poikamies

      Kiitos vinkeistäsi! Tosin vastaavaa tuskin itselleni koskaan voisi tapahtua koska en baareissa käy, ja mitä aikoinaan olen käynytkin kuten kerroin "on yhtä tyhjän kanssa".

      Mutta perusluonnettani en pysty muuttamaan mitenkään vaikka kuinka tahtoisin. En ole sosiaalinen, olen hiljainen ja ujo ja luulen että muut ihmiset (ennen kaikkea naiset) varmasti kokevat minut tylsänä ihmisenä. Itseänikin olen väkisin yrittänyt muuttaa usein vuosien aikana mutten ole onnistunut ja sekin ahdistaa.

      Olisikin mielenkiintoista tietää miten saisi epäsosiaalisesta sosiaalisen? En usko että mitenkään.

      • Hissukka 147

        Minäkään en ole sosiaalinen vaan ujo ja hiljainen. Minustakin tuntuu, että minua pidetään tylsänä ihmisenä. Kannattaa kuitenkin olla vain oma itsensä. Kun olen yrittänyt muuttua sosiaaliseksi, olen vain ahdistunut ja tajunnut, että en voi muuttaa perusluonnettani.

        Onko sinulla motivaatiota tavata naisia ja tutustua heihin?


      • Yksinäinen poikamies
        Hissukka 147 kirjoitti:

        Minäkään en ole sosiaalinen vaan ujo ja hiljainen. Minustakin tuntuu, että minua pidetään tylsänä ihmisenä. Kannattaa kuitenkin olla vain oma itsensä. Kun olen yrittänyt muuttua sosiaaliseksi, olen vain ahdistunut ja tajunnut, että en voi muuttaa perusluonnettani.

        Onko sinulla motivaatiota tavata naisia ja tutustua heihin?

        Kyllä on


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kyllä on

        Kyllä siis minulla on motivaatiota ja ennen kaikkea "asennetta" ryhtyä vaikka mihin naisten kanssa mutta naisilta ei sitä asennetta löydy minun kohtaamiseeni!


    • Yksinäinen poikamies

      Entistä katkerammaksi vain vetää... yksinäisyys.... Sen jotenkin tajuaa näin viikonloppuisin kun ei ole mitään eikä ketään.

    • Ei kiirettä

      Omasta mielestäni on paljon helpompi aloittaa ystävyyspohjalta ensin. Miksi? Siksi että ei ole kokoajan paineita että tuleeko sitä tunnetta ollenkaan ja tuhlaako toisen aikaa. Yhdessä päivässä saati edes viikossa/kuukaudessa ei välttämättä kerkeä tutustumaan ihmiseen tarpeeksi paljon vakiintumismielessä koska kyse on kuitenkin elämän kumppanista.

      Sitten kun tunnetaan toisensa lähes kokonaan niin kuin "parhaan kaverin" jos moista on ja on vielä tunteita sekä pystyy luottamaan, kuuntelemaan ja jakamaan huolensa ja ilonsa voidaan jo harkita seurusteluvaihetta jos tunteet ovat molemminpuoliset.

      Mikäli homma menee vaikeaksi niin aina voi kertoa kaverille että on tunteita häntä kohtaan ja puhua ajatukset puhtaasti ja miettiä uudelleen jatketaanko ystävänä vai mennäänkö eri suuntiin. Ei pitäisi olla vaikeaa jos kyseessä on hyvä kaveri tuo tunteiden tunnustaminenkaan ja jos on niin ei hän taida olla mikään kaveri eikä poikaystävä ainesta jos hirveän hepulin saa ja alkaa käyttäytymään kuin idiootti.

      • Yksinäinen poikamies

        Sehän tässä on vuosikausia mietityttänyt miksi naiset vain tahtovat "kaveria" minusta, ja siihen se vaan jääkin. Missä vika?

        Ei kovin hohdokasta kun naiset ei edes ala puhua treffeistä mitään, jauhetaan vain kuukauden päivät jotain paskaa... Sitten hehkutellaan miten ihanan miehen on tavannut.


      • w3sdfbgt
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Sehän tässä on vuosikausia mietityttänyt miksi naiset vain tahtovat "kaveria" minusta, ja siihen se vaan jääkin. Missä vika?

        Ei kovin hohdokasta kun naiset ei edes ala puhua treffeistä mitään, jauhetaan vain kuukauden päivät jotain paskaa... Sitten hehkutellaan miten ihanan miehen on tavannut.

        Oletko kokeillu treffejä kuten esim treffit palstalta tai jostain?


      • Yksinäinen poikamies
        w3sdfbgt kirjoitti:

        Oletko kokeillu treffejä kuten esim treffit palstalta tai jostain?

        Mitä tarkoitat? On minulla useallakin eri treffisivustoilla ollu profiili jo vuosien ajan.


      • Yksinäinen poikamies
        w3sdfbgt kirjoitti:

        Oletko kokeillu treffejä kuten esim treffit palstalta tai jostain?

        Niin siis netin treffipalstalla/palstoilla nämäkin kokeilut ovat olleet.


    • Yksinäinen poikamies

      Vaikka miten hienon profiilin rustailisi itsestään niin silti vain viestilaatikko näyttää järestään nollaa päivästä toiseen.. Silloin tällöin joku käy katsomassa mutta mitään ei kirjoiteta.. Kuten jo aiemmin mainitsin yksikään keskustelu ei ole alkanut kenenkään naisen aloitteesta mutta senhän tietää.. Että naisille paljon helpompaa vaikka heillä olisi tyhjä profiili niin silti he saavat tulvittain viestejä miehiltä.

      Tuo oma treffihistoria deittisivusivustojen kautta n. viimeisen 10 vuoden ajalta on että olen laittanut viestejä varmaan itse jopa usealle sadalle eri naisille mutta suurinosa ei ole edes vastannut.. Eli tuossa ajassa n. 20/400:sta naisesta on edes vastaillut viesteihini ja hekin tosi passiivisia kun olen itse alkanut ottaa tosissaan juttelu menee vain jauhannaksi... Näistä suurinosa on kadonnut tyhjyyteen ja muutamien kanssa olen lopettanut vaion sen takia on ovat löytäneet miehen, eikä tietenkään kukaan näistäkään sanonut sitä syytä mikä minussa oli vikana ettei heitä kiinnostanut.

      Treffisivujen kautta olen siis kaksi naista onnistunut jopa tapaamaan mutta näistäkin kokemuksista jäi todella huono maku. Ensimmäinen yritti vain vedättää ja käyttää kiltteyttäni hyväksi, nähtiin kolme kertaa, ja tuonkin tajuamiseen minulta meni about puoli vuotta että tajusin ettei hän ollut minusta oikeasti yhtään kiinnostunut ja olin todella rikki, tuosta tapauksesta voisin kertoa paljon enemmänkin mutta se on liian pitkä tarina.
      Toisesta kerroinkin jo tässä ketjussa, itselle jäi positiivinen maku niistä treffeistä, nähtiin siis vaion sen yhden kerran, jotenkin ymmärsin kai hänet väärin, sain käsityksen että tällä naisella olisi ollut pitkäjänteisyyttä suhteen luomiseen mutta sainkin treffejä seuraavana päivänä tylyn hylkäysviestin.

      Ei kovin hääppöistä tämä minun treffihistoria ja mihin tämä voisi muuttua? Missä vika kun naiset eivät minusta kiinnostu, eikä kukaan nainen tahdo alkaa luoda (pari)suhdetta kanssani tai edes kuvitella alkavansa? Tai ei edes haluta nähdä oikeasti kun tapaa treffipalstalla? Siinäpä onkin kysymys johon en saa varmaan naisilta koskaan(?)

      Kun joku sanoisi edes suoraan että olet niin ruma ja onneton nyhverö ettei sinulla voi naista olla. Jos joku noin sanoisi suoraan niin lopettaisin nämä turhat yritykset.

      • ghfghfgh

        Tuli mieleen, että ehkä itse lähestyt vääränlaisia naisia? Millaisin kriteerein itse olet valinnut naiset, joille viestittelet netissä tai puhut baarissa? Yritä joskus mennä juttelemaan sen arkisen näköisen seinäruusun kanssa, koska ne ovat yleensä niitä mukavia naisia, jotka eivät käytä miehiä hyväksi. Älä tee samaa virhettä naisten suhteen kuin sanot naisten tekevän miesten suhteen. Hae naista, joka on kanssasi niin sanotusti samalla tasolla ulkonäöllisesti, koska se näyttää toimivan useimmilla ihmisillä.

        Joku kirjoitti aikaisemmin, että jos on ensin vähän töykeä naiselle, se saa hänet kiinnostumaan. Näin naisena olen samaa mieltä ainakin omalla kohdallani. Tykkään siitä, että toinen osapuoli tavallaan haastaa minut verbaalisesti, koska se saa minut tuntemaan että hän pitää minua tarpeeksi älykkäänä vastaamaan haasteeseen.


      • Yksinäinen poikamies
        ghfghfgh kirjoitti:

        Tuli mieleen, että ehkä itse lähestyt vääränlaisia naisia? Millaisin kriteerein itse olet valinnut naiset, joille viestittelet netissä tai puhut baarissa? Yritä joskus mennä juttelemaan sen arkisen näköisen seinäruusun kanssa, koska ne ovat yleensä niitä mukavia naisia, jotka eivät käytä miehiä hyväksi. Älä tee samaa virhettä naisten suhteen kuin sanot naisten tekevän miesten suhteen. Hae naista, joka on kanssasi niin sanotusti samalla tasolla ulkonäöllisesti, koska se näyttää toimivan useimmilla ihmisillä.

        Joku kirjoitti aikaisemmin, että jos on ensin vähän töykeä naiselle, se saa hänet kiinnostumaan. Näin naisena olen samaa mieltä ainakin omalla kohdallani. Tykkään siitä, että toinen osapuoli tavallaan haastaa minut verbaalisesti, koska se saa minut tuntemaan että hän pitää minua tarpeeksi älykkäänä vastaamaan haasteeseen.

        En tiedä varsinaisesti "vääränlaisuudesta", enkä sanoisi että nämä kaksikaan naista olisivat olleet mitään kaunottaria vaan ihan taviksen näköisiä päällepäin. Ajattelin jälkeenpäin tätä ensimmäistä järjellä niin ettei se nainen ollut tyyppiäni vaan loppujenlopuksi lapsellinen "siideripissis". Tämä jälkimmäinen taas oli jopa lievästi ylipainoinen ja ensivaikutelmaltaankin mukava.

        Baareissa en käy ja vaikka kävisinkin niin en todellakaan tiedä miten naista pitäisi lähestyä


    • Yksinäinen poikamies

      Sattuipa tossa eilen aika historiallinen tapaus, ensimmäistä kertaa treffisivuilla sain viestin naisen aloitteesta, tämä siis kerrankin jotain positiivista.
      Viestien perusteella vaikuttikin ihan hyvälle taas mutta arvatkaas taas mihin tyssäsi...

      Kysyi FB:tä ja kun sen sai eipä enää viestejä tulekaan ja vastaaminenkin näyttää sanoinkuvaamattoman vaikealta... Siispä kysynkin jo siis varmaan jo miljoonatta kertaa teiltä naisilta..

      Mikä helvetti teitä vaivaa!!? Korostan treffiprofiilissanikin juuri NIMENOMAAN sitä että jos pyydät FB:tä tms, niin tahdon sitä aktiivisuutta myös sinulta NAINEN!

      • ehkä ehkä ei

        En osaa tuohon vastata sillä en ole FB:ssä. ( enkä tiennyt että sekin on deitti sivu) mutta noh löysin tällaisen videon joka (ehkä toivottavasti) antaa sinulle jonkin sortin vastauksen.

        http://www.youtube.com/watch?v=NBOqpwJGvI0


      • Yksinäinen poikamies
        ehkä ehkä ei kirjoitti:

        En osaa tuohon vastata sillä en ole FB:ssä. ( enkä tiennyt että sekin on deitti sivu) mutta noh löysin tällaisen videon joka (ehkä toivottavasti) antaa sinulle jonkin sortin vastauksen.

        http://www.youtube.com/watch?v=NBOqpwJGvI0

        Eli en saanut minkään sortin vastausta tosta, huono video... Eihän FB todellakaan mikään deitti sivu ole, sitä vaan liian moni aina pyytää....

        Mieluummin haluaisin niitä jonkin sortin vastauksia niiltä jotka ovat FB:ssä, että mitä tuo naisten peli on?
        Perustuuko naisilla tuo FB:n tms kysely vaan siihen että keräillään vaan miehiä kaverilistoille?

        Ei nappaa minua... Luuletteko oikeesti et on hienoa vaan roikkua jonkun kaverilistan täytteenä? Helvetin hienoa....


      • Yksinäinen poikamies
        ehkä ehkä ei kirjoitti:

        En osaa tuohon vastata sillä en ole FB:ssä. ( enkä tiennyt että sekin on deitti sivu) mutta noh löysin tällaisen videon joka (ehkä toivottavasti) antaa sinulle jonkin sortin vastauksen.

        http://www.youtube.com/watch?v=NBOqpwJGvI0

        Toikin "Nuvova akka" näyttää niin perkeleen rumalta Thaikulta! YÖK!!!


    • Yksinäinen poikamies

      Ei ollut hyvä

      • Yksinäinen poikamies

        Karmeeta ja saamatonta paskaa koko touhu jos sanotaan suoraan. Ei kannata ilmeisesti yrittää enää mitenkään kun ei kerran ole mitään mahdollisuuksia mikä on sitä ikävää todellisuutta!

        Silti tätä maailmaa vain olisi pakko katsella.... Ei lopu viinalla eikä kovalla työnteolla joten minkäs teen.


      • Yksinäinen poikamies

    • Yksinäinen nainen

      Sinä sentäs jaksat yrittää. Viimeksi kävin treffeillä puoli vuotta sitten. Olen ujohko, en viihdy baareissa, enkä jaksa yksinkertaisesti koko ajan olla haku päällä ja tutustua ihmisiin. Kumppanin haku tuntuu niin raadollisella, elän ehkä loppuelämäni yksin.

      • Yksinäinen poikamies

        Aika lailla samoja tuntemuksia minullakin. Niin monesti pettynyt etten jaksa enää millään tavalla yrittää.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Aika lailla samoja tuntemuksia minullakin. Niin monesti pettynyt etten jaksa enää millään tavalla yrittää.

        Olen kuitenkin säilyttänyt treffiprofiilin. Eihän se ota jos ei annakkaan, silloin tällöin saattaa tulla sielläkin positiivisia yllätyksiä.


      • Yksinäinen poikamies

        Samaistun asemaasi siinä mielessä etten enää edes jaksa yrittää. Maailman hylkäämä yksinäinen mies....


    • Yksinäinen poikamies
    • Joku vaan

      Luulen, että monilla naisilla on joku halu näyttää kavereilleen ja ystävilleen minkälaisen upean mieskaverin ovat löytäneet. Tähän kategoriaan kuuluvat jokin näistä: Komea, lihaksikas, rikas, tai muuten supliikki mies joka pystyy olemaan jokaisessa tilanteessa tilanteen vaatimalla tavalla "täydelllinen".
      Tällä tavalla nainen saa kaverinsa kateellisiksi, jolloin heille itselleen jää "voittajafiilis".
      Tavalliset miehet eivät kelpaa monellekaan. Puhun nyt esimerkiksi itsestäni. Olen 185cm ja normaalipainoinen. Treenaan ja se näkyy sentään jotenkin. Omasta mielestäni olisin kouluarvosanoilla 8 näköinen. Luonnettani ovat ystäväni kehuneet paljonkin niin naiset kun miehetkin ja he ihmettelevät miten ei löydy naista, saatika sitten päästä edes treffeille asti. Kyllä... ei koskaan edes treffejä :D
      Asennetta ja itsevarmuutta löytyy kuitenkin mielestäni riittävästi. Enkä juo tai polta.

      Mutta ei näyttäisi riittävän kenellekään. Yökerhoissa olen kaverini kanssa ollut varmaan joka toinen viikko ties kuinka pitkän ajan nyt ja vain kerran yksi nainen on tullut juttelemaan. Hänenkin kiinnostuksensa kuitenkin lopahti jostakin syystä samantien, vaikka käytiin aivan normaalia keskustelua.
      Naiset eivät edes vilkaise kohti, eikä mitään silmäpeliä pääse syntymään. Näpertelevät vain kännyköitään...
      Itse olen jutellut monelle naiselle, mutta suurin osa heistä ovat kuin en olisi olemassakaan. Toiset taas kävelevät pois sanomatta sanaakaan. Jotkut sentään lähtevät tanssimaan, mutta katoavat kuitenkin "vessaan" jonka jälkeen en näe heitä enää illan aikana. Eikä sekään johdu huonosta tanssitaidostani, koska kuitenkin osaan tanssia mielestäni kohtuullisesti. :)

      Eli mitä varten ne naiset sitten ovat siellä yökerhoissa, jos eivät katso ympärilleen ja kun menet juttelemaan, niin heitä ei kiinnosta? Ymmärrän toki ne jotka seurustelee, mutta kuitenkin tuli toissaviikolla sellainen fiilis, että pitäiskö tässä alkaa itkemään vai nauramaan. :D
      Mitä ne naiset siis hakevat? Olisi mukava kuulla heidän mielipiteitään.
      Enkä ole edes sellasella fiiliksellä liikkellä, että nyt on pakko löytyä joku, vaan ihan rennolla.

      Ja toinen asia vielä on tämä nettideittailu. Sadoista lähetetyistä viesteistä vastauksia on ehkä 15 eri ihmiseltä, joista ehkä 3 kanssa olen jutellu enemmän kun pari viestiä. Heistäkään kukaan ei lähtenyt edes treffeille asti. Eli saldo yökerhoista ja nettideitistä treffeille asti on iso ja pyöreä 0%! ;)
      Tämä nostaa itseluottamuksen huippuunsa ja tästä on hyvä jatkaa hyvin fiiliksin jälleen kohti uusia kokemuksia.

      • hHipaisu

        Heiii, nyt on pakko vastata !
        Itse käyn baareissa pitämässä hauskaa: juomassa pari ja tanssimassa, tutustumassa ihmisiin. Siskon kanssa jokin aika sitten käytiin melko usein keskustan eri "teinimestoissa". Jos joku tuli juttelemaan ilman, että käsi eksy heti perseelle, niin ilman muuta juteltiin takasin ! Ja hyvin mielellään tanssittiin niin miesten kuin naistenkin kanssa. Itse en ikinä lähtenyt kenenkään matkaan, koska suoraansanottuna olin aivan liian ujo ja "turvallisuuden tarpeinen", jotta oisin kenenkään mukaan uskaltanut lähteä, mutta siskoni lähti useinkin milloin kenenkin luokse yöksi. Eli, ei vaan satuttu samaan paikkaan tai sitten et vaan tullu juttelemaa :P


    • hHipaisu

      Ihanan raadollista tekstiä kuukausikaupalla ! :D Vaan siis. Itselleni vastaavanlainen tuotti ongelmaa, sillä tuntui, että kaikilla kavereilla oli esim. lukiossa kasapäin poikaystäviä, mutta itselläni ei ensimmäistäkään. Ajattelin kuitenkin järjellä, enkä lähtenyt poikaystävää hankkimaan vain, koska niin pitäisi olla. Jälkikäteen olen hyvin tyytyväinen tähän ratkaisuun. Nyt kuitenkin melkein nykyaikaan. Olen aina ollut hyvin rauhallinen ja hiljaisemman puoleinen. Ennemminkin hieman introvertti, kuin se porukan hauskuuttaja. Kun kaksikymppiä meni rikki alkoi hieman ahdistaa oma kokemattomuus kaiken suhteen. En missään vaiheessa laittanut treffipalstoille ilmoitusta, koska se tuntui itsensä markkinoimiselta mielestäni. Joissakin chateissa kävin aina toisinaan aikaa tappamassa ja aina toisinaan joku mielenkiintoinen tuli vastaan. Siitä sitten meseen juttelemaan (olisipa se vieläkin!) ja paremmin tutustumaan. Aika nopeasti sitä huomasi, kenen kanssa juttu luisti luonnostaan ja kenen kanssa sitä joutui väkisin vääntämään. Paria näin myös irl ja toinen on tälläkin hetkellä erittäin läheinen ystäväni ja toisen kanssa voisin sanoa kai seurustelevani, vaikken haluakaan suhdetta määritellä liian tarkkaan. Eli, mun neuvo ois se, että pidä mieli avoimena, yritä pysyä rentona ja anna mahdollisuus sen jonkun tietyn ehkä oikean, ehkä väärän tutustua suhun kunnolla ! Ja ennen kaikkea ole oma ittes. Sen feikkaamisen kuitenkin ennenpitkää huomaa ja eihän mikään suhde voi toimia, jos toinen yrittää olla jotain tarkoituksella. Sun ei tartte uskoa siihen, mut miä uskon, että sullekin on tuolla jossain joku :) Ja naisia kannattaa olla kavereinakin. Anna sen "pelkän" kaveruussuhteen syventyä ja lähentyä, jolloin mahdollisesti tuut tutustumaan sen kaveris useisiin naispuolisiin kavereihin. Ja se olemushan on ainakin ittellä se, mikä parhaiten miehen kohdalla vakuuttaa !

      • Yksinäinen poikamies

        Kiitos! Tekisi mieli tehdä suicide sen puoleen kun elää ikuisesti tässä saamattomuudessa......

        Jaksat sen puoleen jauhaa paskaa ton suhteen "mut miä uskon, että sullekin on tuolla jossain joku :) "

        Ei jaksa tota paskanjauhantaa enään. Tosipuhetta tahdon mitä arvostan!


    • Joku vaan

      Kiva, kun kirjoitit. :) Oli mukava lukea tekstiäsi.
      Sentään juttelet takas, kun joku tulee juttelemaan. Kunpa muutkin tekisivät samoin. :D
      Teen juuri noin kuin mainitsit. Olen avoin, rento ja oma itseni. Koska miksi pitäisi olla joku muu kuin oikeasti olet? Ei mitään järkeä. :)
      Kiva kun toiset jaksaa kuitenkin sanoa tuota "kyllä sullekin joku löytyy". Hyvällähän sinäkin ja ystäväni sen sanovat, mutta välillä se tuntuu vähän turhauttavalta.
      On yksinkin ihan mukava olla, mutta näin pidemmän päälle tahtoisi, että olisi jotain muutakin. Sellasta, minkä vuoks vois tehdä kaikkensa ja viettää yhdessä aikaa. Odottaa sitä hetkeä kun tapaatte jälleen... Käydä erilaisissa tapahtumissa ja urheilla yhdessä. Ehkä oon saanu liian utopistisen kuvan seurustelusta, mutta ainakin tahdon uskoa siihen että se on paljon parempaa, mitä tämä yksin nyhjöttäminen. :)
      Kaikkea hyvää sinulle tulevaisuuteen! Ja kiitos kun vastasit :)

    • hHipaisu

      Hahihi, mua niin hymyilytää nuo sun jutut ! Siis sillee hyvällä kuitenki. Ku itte olin ehkä pari vuotta sitten just tuota samaa mieltä. Ja oon osittain vieläkin. Mutta oon ajatellu, että pakko siihen "oikeaan" on uskoa. Tai ehkäpä siihen, että niitä "oikeita" saattaa olla useampiakin elämän varrella.
      Ja ei, ei se kai(?) ole utopistinen. Tuollasta se kai on jokseenkin. Tai siis tässä mun melkeinseurustelujutussa on saanu huomata, kuinka paljon kivempaa on käydä jonkun toisen kanssa lenkillä tai tehhä ruokaa yhessä tai vaan lojua ja kattoa päivät pitkät hyviä sarjoja. Kun joku toinen on vieressä, ni ittestä ei tunnu yhtään niin laiskalta ! Mutta. Itte ajattelin silloin, kun mitään ei ollu, että melkein mikä vaan ois parempaa kuin se ainainen yksin olo parisuhteellisesti ajateltuna. Nykyisin oon pienesti erimieltä. Ne pienet ja mitättömät riidat jää harmittamaan, vaikka ne puhuiskin läpi ja sopis. Toinen haluaakin jotain muuta, kuin mitä itse. Sekin on toisinaan hankalahkoa, kun kaksi aikuista ihmistä on tottunu tekemään asiat omilla tyyleillään ja sitten se toinen tuleekin tekemään erilailla. Ja kun toinen tarttis tukea ja rohkasua, mutta itte oot vaa koulun työviikon jälkeen niin väsyny, että tahtois sanoa vaan, että menisitkö omaan kotiin ja juteltaisko huomenaamuna. Muttakun ei niin voi tehdä. Tai voi, mutta ainakaan mun mielenrauha ei tykkäis sitten ollenkaan, jos niin "rumasti" tekisin. Eli sanoisinpa, että niin hyvät kuin huonotkin puolet. Tiedä sitten, kummat aivan loppujen lopuksi voittaa :D

      Ja kiitos sekä samoin !

    • Yksinäinen poikamies

      hHipaisu---> Helppohan sun on naisena (jopa vähänkin hyvännäköisenä?) arvostella ja jauhaa paskaa noilla "sulle joku on" puheilla kun itselläsi on muhun verrattuna suht helposti saatu seurustelukumppani.... Tuo pelkällä ulkonäöllä pelaaminen on teillä naisilla jo niin helppoa.... EI jaksa tätä paskaa "kaljuna" "lyhyt hiuksisena" ja "rumana" miehenä enää... Itku tulee auttamatta tässä armottomassa ja ennenkaikkea tässä "epäreilussa" maailmassa!!!!

      Olisi seksiä saadakseen pitänyt syntyä eri ruumiiseen! Tarvitsisi ulkonäköä ja Tissit!!

    • Yksinäinen poikamies

      Suomalaisista naisista 47 prosenttia on kokenut fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa 15 ikävuoden jälkeen, ilmenee EU:n perusoikeusviraston tänään julkaistavasta tutkimuksesta.

      Niinkun tossa linkittämässäni lehtijutussa sanotaan niin.... Miettikää oikeasti naiset miettikää niitä miehia ottaessanne!

      En itse tekisi mitään tuollaista.... Mutta eihän tälläinen hiljainen ja vakava mies ketään kiinnosta... Ajattelisitte naiset oikeasti miestä itsellenne valitessanne!!!

    • Näin on

      Tässä vielä muutamia vinkkejä treffipalvelun kuvaukseen..
      Älä kirjoita että oot huumorintajuinen, mukava, iloinen, liikkuva yms. perusjargonia..
      Nämä ovat kaikilla muillakin.. Ketään ei kiinnosta jos tekstissäsi ei ole mitään erilaista muihin verrattuna..Heitä jotain läppää tai muuta hauskaa tekstiisi.. Niinkuin huomaat naisten profiileista 75% alkavat, joko" en tiedä miten kuvailisin itseäni", "Täällä huumorintajuinen, sporttinen...", "Etsin huumorintajuista.."
      Ei ainakaan itseäni kiinnosta jos tuollaiseen profiilin törmäisisin.. Ja nämä tyypit ovat niitä jotka eivät seuraa yleensä saakaan helpolla..
      Tee persoonallinen teksti, liian imeläksi älä kuitenkaan ryhdy.. Ota hyvä kuva itsestäsi.. Ei mikään paidaton, eikä huulet mutrulla vaan iha perus.. Älä rajaa asuinpaikkakuntaa liiaksi.. Kiinnostavat tyypit löytyvät yleensä kauempaa kuin naapuristasi..
      En halua mitenkään olla töykeä, mutta kuulostat ehkä turhan massaan häviävältä tyypiltä.. Naiset kiinnostuvat/tai ovat kiinnostumatta juuri siihen minkälaisen ensivaikutelman teet.. Jos saat naisen esim. nauramaan profiilillasi siis sillai positiivisesti, niin ne yleensä kyllä laittavat viestiäkin.. Olin aikoinaan myös treffipalstalla ja sain useampia viestejä naisilta, miten tekstini oli osunut ja uponnut heihin.. Kaikki ei tosin laita.. useampi näyttää kiinnostuksen käymällä useasti profiilissasi tai lisäämällä suosikikseen..
      Ja usko tai älä.. Treffeille pääsin useammin kuin kuvittelin.. Oli jopa varaa sanoa, että katsellaan myöhemmin.. Hyviä tyyppejä silti kaikki

      Toi väkivaltaisuus on ikävä ilmiö.. Sitä ei kannata kuitenkaan mainostaa, että minä en lyö ja raivoa.. Tulee vaan mieleen, että kun kerran pitää todistella, niin onko oikeesti kaikki ihan okei..

      Ja taas lopuksi.. Pikku hymy ja itsevarmuus ja muutama supliikki veto, vetävät naisia puoleensa.. Älä epäröi vaan uskalla.. Ethän ainakaan sitten menetä yhtään mitään

    • jfäfd

      Olympia voittajan toteamuksella: "kiltti poika jää ilman". Eivät naiset etsi "mukavaa" miestä. He etsivät alfa-uroksia. Voivotteleva ja masentunut yksin jäävä ei ole alfa-uros siksi naiset eivät sinusta kiinnostu. Nyt sinun pitää kohottaa omaa profiiliasi ja mielentilaasi. Valitettavasti olet päätynyt noidan kehään mistä on vaikea päästä ulos. Mutta sieltäkin on päästy pois vaatii vain tuuriakin.

      Kehitä itseäsi: Sosiaaliset taidot, fyysinen olemus, ammattilinen olemus, ulkonäkö? Valitse noista helpoin. Treenaa intensiivisesti painoilla pari vuotta ja vedä rasva% lähelle 5 ja sitten tiukassa paidassa itse varmasti baariin. Alkaa naiset katsomaan...

      • näillä eteenpäin

        Aika hyviä neuvoja näin naisen näkökulmasta. Tosin olen hieman eri mieltä siitä, että kiltti poika jää aina ilman. Kiltti voi olla muttei epävarma. Se epävarmuus ja varsinkin epätoivo kun se näkyy niin naiset ei välttämättä kiinnostu. Kiltteys eikä ujouskaan ole luotaan työntäviä ominaisuuksia kunhan se on sympaattisessa muodossa eli hymyä silloin tällöin jne. eikä pelkkää jöröilyä ja kulman alta mutruilua. Koko kehon kieli kertoo en ole mitään en saa ketään.

        Punttisalilla käynti on tosi hyvä neuvo. Lihaksikas, vahva ja ryhdikäs suora olemus kielii miehekkyydestä joka vetoaa aina naisiin. Pieni ujous on siinä sivussa symppistä.


      • Yksinäinen poikamies

        Mielestäni tämäkin "alfa-uros" juttu on vain naisilta juuri sitä mahdollisimman "hienon" ja "ihanan" hakemista... Veikkaan että aika moni naisten kumppaniksi valitsema "alfa-uros" onkin päätynyt huonoksi vaihtoehdoksi...

        Kun todellisuudessa se hiljainen ja yksin jäävä hissukka mies olisi todellisuudessa paljon parempi vaihtoehto...


      • 45`Ö
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Mielestäni tämäkin "alfa-uros" juttu on vain naisilta juuri sitä mahdollisimman "hienon" ja "ihanan" hakemista... Veikkaan että aika moni naisten kumppaniksi valitsema "alfa-uros" onkin päätynyt huonoksi vaihtoehdoksi...

        Kun todellisuudessa se hiljainen ja yksin jäävä hissukka mies olisi todellisuudessa paljon parempi vaihtoehto...

        Niinhän se on; alfa-urokset vetää naisia puoleensa, mutta harvemmin ovat niitä parhaita miehiä parisuhteeseen. Mutta ihminenkin on eläin ja kai siksi ne alfa-urokset vetää niitä naisia puoleensa kun taas kiltimmät ja ujommat miehet jää ilman, vaikka loppupeleissä voisivatkin tarjota naiselle onnellisemman elämän. Jostain luin, että pieni osa alfa-uroksia pyörittää isoa osaa naisista, koska niillä voi olla samanaikaisesti useitakin kun muilla ei ole sitä ensimmäistäkään.


      • Yksinäinen poikamies
        45`Ö kirjoitti:

        Niinhän se on; alfa-urokset vetää naisia puoleensa, mutta harvemmin ovat niitä parhaita miehiä parisuhteeseen. Mutta ihminenkin on eläin ja kai siksi ne alfa-urokset vetää niitä naisia puoleensa kun taas kiltimmät ja ujommat miehet jää ilman, vaikka loppupeleissä voisivatkin tarjota naiselle onnellisemman elämän. Jostain luin, että pieni osa alfa-uroksia pyörittää isoa osaa naisista, koska niillä voi olla samanaikaisesti useitakin kun muilla ei ole sitä ensimmäistäkään.

        Niin se on.. Tosissaan on väärin asiat maailmassa sen suhteen.

        Se on vaan naisten omaa syytä, saisivat hekin vähän miettiä oikeasti niitä miesvalintojaan.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Niin se on.. Tosissaan on väärin asiat maailmassa sen suhteen.

        Se on vaan naisten omaa syytä, saisivat hekin vähän miettiä oikeasti niitä miesvalintojaan.

        Ja mitä olen kuullut ja lukenut naisten "eroitkuja" ja selityksiä niin tosi monen kohdalla voin sanoa ettei ainakaan minun kohdalla samoja ongelmia olisi ollut.


    • varmaa suositteleva

      Tanssikurssille. Opettele valssi ja foksi, foksilla menee tangokin. Ja sitten suvilavoille. Älä lankea ensimmäiseen, joka kuolaa perääsi. Tai voit langetakin. On varmasti parempi ennuste kuin kapakkatuttavuuden kanssa.

    • alone forever

      Minulla ei ole koskaan ollut nais ystäviä. Olisi parempi että minä kuolisin koska elämä on turhaa.

      • Yksinäinen poikamies

        Tuolta se aika usein tuntuu


      • Yksinäinen poikamies

        Ehkä maailmassa on kahden sortin ihmisiä, toiset on tehty elämään parisuhteessa ja toiset taas ei.

        Itse kuulun todennäköisesti näihin jotka "ei"... Halusin sitä tai en. Luulisinpa että joskus vanhemmiten opin hyväksymään tuon ikävän tosiasian.


    • Positiivinen asenne

      Yksi asia mitä ei missän nimessä kannata tehdä on alkaa valittamaan kuinka kukaan ei minua huoli vaikka olen tehnyt sitä tätä ja tuota tyyliin kaikkeni sen eteen ja nasiset vaan sanoo... Tämä jos joku on hyvin luontaan työntävää ja äärettömän säälittävää katsottavaa. Kuka nyt säälistä haluaisi ruveta seurustelemaan?

      Ei kannata kehua kuinka hyvä ja mahtava on, ei kannata haukkua tai olla hirveän negatiivinen käyttäen syytä esim: kun on tullut petetyksi/ kun kaikki aina... jne, jne.

      Positiivisuutta kehiin ja huoleton asenne voi ( ehkä ) auttaa edes vähäsen. Juttele ihmisille ihan muuten vain eikä iskelmämielessä, niin saattaa tärpätä jonain päivänä. Esim jos menet baariin iskemismielessä voi olla että petyt siihen iltaan todella mutta jos menet muuten vain pitämään hauskaa, juttelemann baarimikolle ja ehkä muillekkin satunnaisesti hyvällä mielellä niin ei sitä tiedä vaikka joku kiinnostuisi sinusta muussakin kuin ystävämielessä.

      • Yksinäinen poikamies

        Iso KIITOS kuitenkin sinulle ja teille muillekkin vinkeistä! En aio jäädä yksinäisyyttäni tässä voivottelemaan vaikken usko että mitään tulee tapahtumaankaan.

        Pitää kahden vuoden päästä vasta kertoa oma elämäntilanne! Minkä nyt ehdin töiden sun muiden kiireiden keskellä niitä painoja nostella ;)

        Siinäpä vinkkiä teille naiset ;)


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Iso KIITOS kuitenkin sinulle ja teille muillekkin vinkeistä! En aio jäädä yksinäisyyttäni tässä voivottelemaan vaikken usko että mitään tulee tapahtumaankaan.

        Pitää kahden vuoden päästä vasta kertoa oma elämäntilanne! Minkä nyt ehdin töiden sun muiden kiireiden keskellä niitä painoja nostella ;)

        Siinäpä vinkkiä teille naiset ;)

        En aio siis muuttua muuten mihinkään mutta en aio väkisin yrittää alkaa esittää jotain mitä en ole. Jos joku edes voisi kiinnostua niin miksen kelpaa sellaisena siis omana itsenäni millainen olen, se millaisen kuvan ihmiset saa ensivaikutelmillaan on pelkkää pintaraapaisua.

        Tuo jatkuva baareista ja tanssimisesta jauhaminen riittää.. Ottakaa huomioon ettei me kaikki (esim. minä) tykätä sellaisesta. Pakkohan maailmassa on muitakin vaihtoehtoja olla.


      • jfäfd
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        En aio siis muuttua muuten mihinkään mutta en aio väkisin yrittää alkaa esittää jotain mitä en ole. Jos joku edes voisi kiinnostua niin miksen kelpaa sellaisena siis omana itsenäni millainen olen, se millaisen kuvan ihmiset saa ensivaikutelmillaan on pelkkää pintaraapaisua.

        Tuo jatkuva baareista ja tanssimisesta jauhaminen riittää.. Ottakaa huomioon ettei me kaikki (esim. minä) tykätä sellaisesta. Pakkohan maailmassa on muitakin vaihtoehtoja olla.

        Niin kunpa maailmassa olisi niitä muitakin vaihtoehtoja mutta kun ei ole. On toki paljon ihmisiä, jotka ei baareissa käy. MIstä he sitten ovat puolison löytäneet?
        Lenkkipolulta ja iltanuotiolta eli harrastusten parista.
        Tai sitten tuttavien kautta.
        Tai sitten kun on naapurilta menty lainaamaan pullonavaajaa...
        Eli melko paljon sattumasta kiinni. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan...


      • Yksinäinen poikamies
        jfäfd kirjoitti:

        Niin kunpa maailmassa olisi niitä muitakin vaihtoehtoja mutta kun ei ole. On toki paljon ihmisiä, jotka ei baareissa käy. MIstä he sitten ovat puolison löytäneet?
        Lenkkipolulta ja iltanuotiolta eli harrastusten parista.
        Tai sitten tuttavien kautta.
        Tai sitten kun on naapurilta menty lainaamaan pullonavaajaa...
        Eli melko paljon sattumasta kiinni. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan...

        Sattumaan eli "ihmeeseen" vain pitäisi luottaa jota ei aika suurella todennäköisyydellä tule tapahtumaan..
        Itsellä ei ole sellaista harrastusta tai tuttavia joiden kautta voisi löytää kumppania löytää.. Kaikki kaverit, työkaverit ja muut tuttavatkin ovat kaikki jonkinlaisissa parisuhteissa... Kukaan ei tunnu välittävän siitä että minäkin sellaisen tahtoisin löytää.. silti jotkut ihmettelevät "miksei ole?" ja saa kuunnella sitten niitä iänikuisia "sullekkin joku on" jauhantapuheita...

        Pitäisikö tohon jauhantaan vaan kommentoida jatkossa että... Se joku on varmasti jäänyt junan alle :D


    • Yksinäinen poikamies

      Varmastikkaan en ole ainut kenen parisuhde haaveet tämä raadollinen ja pinnallinen maailma on tuhonnut.

    • Yksinäinen poikamies

      Palaan vielä noihin paljon puhuttuihin naisten "kriteereihin" eli kumpi merkitsee enemmän miehellä ulosanti vai ulkonäkö?

      Aina ei voi tajuta nuita ulkonäkö"kriteereitä"... Tänäänkin vastaan käveli paikallisessa Citymarketissa minua rumempi mies kainalossaan tyylikäs lähes missiluokkaa oleva hyvännäköinen nainen.. Ei voi tajuta(?)

      • Kaffi

        Toiset tykkää ulkonäöstä toiset luonteesta. Itse olen sellainen nainen jolle merkitsee enemmän luonne kuin ulkonäkö. Ulkonäöstä saatan kiinnostua, mutta luonteeseen rakastun.

        Valitettavasti en vain ole löytänyt vielä sellasita miestä jonka kanssa kaksineläminen toimii ja tottakai tunnetta vielä pelissä siihen päälle. Niitä on vaikia saada ja tavattu on niin ns "komeita" miehiä kuin ihan normaalin näköisiä miehiä.

        Noh en ala miehiä metsästämään enkä etsimään vaan katson mihin virta vie ja mitä tulee vastaan. Helpommalla pääsee kun ajattelee, että eiköhän se tule joskus varsinkin silloin kun sitä vähiten odottaa.


      • Yksinäinen poikamies
        Kaffi kirjoitti:

        Toiset tykkää ulkonäöstä toiset luonteesta. Itse olen sellainen nainen jolle merkitsee enemmän luonne kuin ulkonäkö. Ulkonäöstä saatan kiinnostua, mutta luonteeseen rakastun.

        Valitettavasti en vain ole löytänyt vielä sellasita miestä jonka kanssa kaksineläminen toimii ja tottakai tunnetta vielä pelissä siihen päälle. Niitä on vaikia saada ja tavattu on niin ns "komeita" miehiä kuin ihan normaalin näköisiä miehiä.

        Noh en ala miehiä metsästämään enkä etsimään vaan katson mihin virta vie ja mitä tulee vastaan. Helpommalla pääsee kun ajattelee, että eiköhän se tule joskus varsinkin silloin kun sitä vähiten odottaa.

        Noin yritän itsekin ajatella, vielä joskus 10 vuotta sitten tuntui jopa hyvältä kun minulle sanottiin "kyllä sullekkin joku on".

        Aikaa on mennyt paljon ja missä se joku on? Nykyään on ihan pakko todeta ne ikävät tosiasiat ettei ketään kiinnosta vähäpuheinen ja ujo mies... Karu fakta


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Noin yritän itsekin ajatella, vielä joskus 10 vuotta sitten tuntui jopa hyvältä kun minulle sanottiin "kyllä sullekkin joku on".

        Aikaa on mennyt paljon ja missä se joku on? Nykyään on ihan pakko todeta ne ikävät tosiasiat ettei ketään kiinnosta vähäpuheinen ja ujo mies... Karu fakta

        Siksipä en menettele naisten suhteen ulkonäöllisesti kun tietää omalla kohdalla ettei ole kovin kaksinen niin ei ole varaa vaatia...


      • Yksinäinen poikamies

        Toisaalta tuostakin voin ajatella positiivisesti sillä tavalla että... "Minäkin saisin tuollaisia jos olisin sosiaalisempi ja parempi ulosanniltani."

        Ei tosin paljoa lohduta tuo ajattelu...


    • Esimerkiksi..

      Mites kesä ja festarit? Siellä on yllättävän helppo lähestyä tuntemattomia ihmisiä.

      • Yksinäinen poikamies

        En ole koskaan käynyt festareilla.. En ole koskaan kokenut niitä omaksi jutukseni koska ne on sellaisia "massatapahtumia" ahdistun vaan siinä hälinässä.


    • kokemusta ? on

      Ymmärrän täysin sun ongelman, vaikken itse olekaan ollut poikamies koko ikääni. Kaveripiisissä on kuitenkin niitäkin ja on tässä itsekin tullut koettua muutaman vuoden täysin naisvapaita kausia. Ja pitkälti olen sun kanssa samaa mieltä; nykynaiset Suomessa aika pitkälti kuvittelee itsestään liikoja, odottaa sitä jotain täydellistä prinssiä mitä ei edes ole olemassa. Uskon, että jos ihmisiä ajatellaan pariutumisen kannalta "tasoilla" niin naiset saa aina omaa tasoaan ylempiä miehiä. Esimerkiksi tason 8 nainen voi tavoitella tason 9 tai jopa 10 miestä, kun taas tason 8 mies saa tyytyä naisiin tasoilta 7 tai 6, jos oikeen helposti haluaa löytää niin pitää mennä vieläkin alemmas. Mutta naisilla on mistä valita. Ja miehet on himoissaan, niin se vain menee. Naiset kyllä saa seuraa, muttei se tarkoita hyvää seuraa. Tosin naisilla ei ole samaa ongelmaa kuin monilla miehillä - ettei vaan yksinkertaisesti saa. Osa miehistä ei saa, vaikka olisi valmis jättämään kaikki kriteerit kotiin. Melkein kuka vaan nainen saa jo sillä, että on nainen. Voi tosin olla, että pitää tyytyä aika epämiellyttävään kumppaniin.

      Tuossa osassa olen sun kanssa samaa mieltä. Mutta mitä nyt tässä luin tän ketjun ja mitä olen oppinu omasta elämästä ja kavereiden elämistä niin voin sanoa, että tolla asenteella on todennäköisempää voittaa lotossa kuin löytää nainen tai ehkä edes saada sitä seksiä. Haiset tosi pahasti epätoivolle, mikä karkottaa kaikki naiset. Lisäksi vaikutat tosi negatiiviselle ihmiselle ja hieman taitaa olla jotain ihmisvihaakin. Ei kukaan halua tulla sellaisen ihmisen luokse tai olla seurassa. Kolmannekseen noi naiset alkaa olla sulle aika paha pakkomielle. Ja kuten joku jo aikasemmin sanokin niin maailmassa tuppaa olemaan sellainen laki, että jos jotain oikein kovasti halua, et sitä saa. Poislukien tilanne, jossa saat suunnattomasti motivaatiota ja teet kovasti töitä ja jotain järkevää saavuttaaksesi tavoitteesi.

      En tiedä haluatko edes mun neuvoja, mutta itse sun tilassa mun mielestä sun pitäis ensin päästä eroon tosta hirveästä seksipakkomielteestä. Siihen viisain ratkaisu on mennä maksullisiin naisiin. Sieltä saa seksiä ja hetken aikaa voi taas ajatella selkeästi. Kokemuksesta voin sanoa, että se todella sumentaa tajunnan kun on pitkään ilman ja himoitsee vain sitä. Mutta kun kerran saa tajuaa, ettei se nyt niin upeaa kuitenkaan ole ja pärjää taas hetken selväjärkisenä ilman ennen kuin hormoonit taas ottaa vallan aivoista. Lisäksi naiset arvostaa ulkonäköä, se on kuitenkin se ensimmäinen asia mihin kiinnittää huomiota. Vaatekaupassa käyminen ja liikunta ei ole koskaan huono idea. Lisäksi liikunta parantaa mielenterveyttä ja jos on itseensä tyytyväinen itsetunto nousee ja sen näkee heti. Ja sitähän täällä on moni muukin tolkuttanu, että hanki muuta kivaa elämään. Voit jopa törmätä sopivaan naiseen kun olet tyytyväinen itseesi, etkä edes etsi sitä naista. Parhaat asiat elämässä tulee silloin kun vähiten odottaa.

      Että ei muuta kuin maksullisiin naisiin, vaatekauppaan, liikkumaan ja tekemään elämässä asioita mistä nautit. Muutut aivan toiseksi ihmiseksi ja joku nainenkin saattaa iskeä silmänsä suhun. Ja kannattaa vähän enemmän arvostaa niitä kavereita, vaikka ne onkin vaan sellasia paskanlänkyttäjiä, mutta täysin yksin elämä on vielä astetta karumpaa...

      • Yksinäinen poikamies

        Kiitos sinulle vain, hyvä kun joku muukin on "ajan tasalla" kanssani. Ilmeisesti on vaan keskityttävä satalasissa kaikkeen muuhun, tätä olen kovasti yrittänytkin jo jopa vuosia, se on vaan juuri siinä kun ikää alkaa olla mittarissa kohta 30 eikä minkäänlaista kokemusta niin se luo omat paineensa ja mahdollisesti jopa sen "epätoivon".

        Mielestäni en mikään "ihmisvihaaja" ole vaikka kuitenkin välillä ottaa pattiin nuo turhat puheet jne.

        Kaikkea mahdollista noista onkin tullut tehtyä... Käytyä vaatekaupassa, jonkun verran liikuttua mitä nyt töiden lomassa jaksaa. Täällä Suomessa tuskin niihin maksullisiin edes pääsee millään tavalla(?)


      • Yksinäinen poikamies

        Tästä myös herää kysymys että korostetaanko joka paikassa seksistä saatavaa mielihyvää liikaa?

        Monesti tullut mietittyä.. "Jos ei ole saanut seksiä niin eipä ole koskaan tuntenut mielihyvääkään" ??


      • kokemusta ? on
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Tästä myös herää kysymys että korostetaanko joka paikassa seksistä saatavaa mielihyvää liikaa?

        Monesti tullut mietittyä.. "Jos ei ole saanut seksiä niin eipä ole koskaan tuntenut mielihyvääkään" ??

        Voi olla, että seksi on nykyään vähän liian korkealla jalustalla. Ei se nyt oikeasti niin hienoa ole, eikä ainakaan silloin kun siinä ei ole todellisia tunteita mukana. Ja sellaisessakin tilanteessa ne on sitten varmaan siltikin ne hyvän suhteen muut puolet ja se toinen ihminen mitkä on tärkeimpiä kuin varsinainen seksi. Seksi on vaan kiva plussa muuten hyvään elämään.

        Ajattelin vaan omien kokemuksieni kannalta, että ehkä on parempi päästä kokeilemaan sitä seksiä jollain konstilla, jos se ajatus joka tapauksessa vaan pyörii pakkomielteisesti päässä. Tai sitten vaan yrittää psyykata itseään ja yrittää jotenkin ajatuksissaan jättää koko parisuhteen ja seksin kaipuu jonnekin taka-alalle. Mene käymään vaikka thaihieronnassa, niistä pitäisi saada jotain :)


      • Yksinäinen poikamies
        kokemusta ? on kirjoitti:

        Voi olla, että seksi on nykyään vähän liian korkealla jalustalla. Ei se nyt oikeasti niin hienoa ole, eikä ainakaan silloin kun siinä ei ole todellisia tunteita mukana. Ja sellaisessakin tilanteessa ne on sitten varmaan siltikin ne hyvän suhteen muut puolet ja se toinen ihminen mitkä on tärkeimpiä kuin varsinainen seksi. Seksi on vaan kiva plussa muuten hyvään elämään.

        Ajattelin vaan omien kokemuksieni kannalta, että ehkä on parempi päästä kokeilemaan sitä seksiä jollain konstilla, jos se ajatus joka tapauksessa vaan pyörii pakkomielteisesti päässä. Tai sitten vaan yrittää psyykata itseään ja yrittää jotenkin ajatuksissaan jättää koko parisuhteen ja seksin kaipuu jonnekin taka-alalle. Mene käymään vaikka thaihieronnassa, niistä pitäisi saada jotain :)

        Ilmeisesti on parempi jättää kokonaan (mahdotonta) jos ei kerran ole todellakaan mitään muuta vaihtoehtoja kun thaihieronta ja thaimaalaiset naiset... Siinä tapauksessa jätän suosiolla väliin.


      • Yksinäinen poikamies

        Tuo asenteesta länkyttäminen vaan minua ärsyttää eniten koska tarvitseeko minun rautalangasta teille vääntää sitä mitä olen yrittänyt selittää koko ketjun ajan että juuri sitä "Asennetta!!" vanhankunnon parisuhteen luomiseen kun monelta ihmiseltä tässä maassa! Minulta itseltäni sitä löytyy paljon enemmän kun monelta muulta tässä maassa!

        Ei siis missään nimessä pidä alkaa luottaa paskanlänkytyksiin "kyllä sulle joku on"


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Tuo asenteesta länkyttäminen vaan minua ärsyttää eniten koska tarvitseeko minun rautalangasta teille vääntää sitä mitä olen yrittänyt selittää koko ketjun ajan että juuri sitä "Asennetta!!" vanhankunnon parisuhteen luomiseen kun monelta ihmiseltä tässä maassa! Minulta itseltäni sitä löytyy paljon enemmän kun monelta muulta tässä maassa!

        Ei siis missään nimessä pidä alkaa luottaa paskanlänkytyksiin "kyllä sulle joku on"

        Siis missä sitä seksiä voisi saada ilman "thaihierontaa" "thaimaalaisia naisia"?


    • mies....

      En jaksa lukea ketjua kokonaan... mutta.

      Lyhyesti ja ytimekkäästi: kaverikortti annetaan kun

      1) et ole ulkoisesti haluttava (sulla voi olla edellytykset, mutta et tuo niitä oikealla tavalla esiin)

      2) kokonaispakettisi ei riitä/elämäntilanne tms. ei sovi (esim. mulla lapset enkä halua tehdä lisää. Tämä ei haittaa jos ei etsitä vakavaa seuraa)

      Lyhyesti ja ytimekkäästi, sun pitää viehättää naista, jotta se ihastuu. Se rakastuu aikanaan sun sisäiseen kauneuteen jos on rakastuakseen.

      Pari esimerkkiä:

      1) Olin yksin baarissa vähän aikaa sitten, vaan yhdellä. Mua varmaan 10v nuorempi kaunis blondi katso mua heti kun tulin sisään. Joku kundi jutteli sen kanssa siinä varmaan tunnin (joinkin kaksi), kävivät tupakalla, kundi yritti antaa suukon, tyttö käänsi pään, kolmannella yrityksellä antoi vastentahtoisesti minipusun takas. Ja koko sen ajan tyttö vilkuili mua, jopa siihen pisteeseen, että se poikakin sen huomasi. Mun teki mieli kävellä siihen pöytään, flirtata tytölle, nolata se poju, suudella sitä tyttöä ja viedä kotiin. Mutta ei kiinnostanut lähteä yrittämään, koska olin saman päivän katkaissut tapailusuhteen. Tuntui väärältä. Se poika yritti varmaan hurmata tytön puhumalla sen pyörryksiin ja näyttää sisäistä kauneuttaan. Sillä oli ulkoinen habitus ihan ok.

      2) Toinen kerta. Ikäiseni blondi yritti iskeä, en ollut kiinnostunut, koska en etsi yhden illan seuraa. Myöhemmin illan aikana pari kertaa heitin pientä flirttiä sille ohimennen. Aina se kaivoi mut katsellaan jostain. Baaritiskillä joku ok näköinen mies jututti sitä varmaan puoli tuntia-tunnin metrin päässä seisten ja nojaillen kuulisti baaritiskiin. Varmaan jutteli mukavia, fiksuja, korrekteja asioita työstä, elämäntilanteesta, hitto säästä. Satuin kävelemään ohi, blondi hymyili mulle. Kävelin miehen nenän edestä blondiin kiinni ja se kapsahti hymy suussa mun kaulaan, tansittiin hitaita 10 sekuntia, pyöräytin sillä parit tanssikuviot, laskin menemään ja läimäytin vielä napakasti perseelle poiskävellessäni. Mies totesi vieressä, et ei helvetti nyt oli tehokasta toimintaa, mä lähden nyt vessaan (jännityskakka?). Blondia nauratti. Hetken päästä näin heidät taas juttelemassa keskenään....

    • Yksinäinen poikamies

      En tiedä mitä uskoa ja mitä ei... kun en baareissa käy ENKÄ aio käydäkään!!!!!!!!

      • Yksinäinen poikamies

        Siis kyllä tytölle voisin maksaa panosta mitä vaan 100-500€ väliltä :) Kunhan näyttää Naamaa vasten perus kauniilta eurooppalaiselta!


    • näkökulma_

      Ei se kaikilla naisillakaan ole helppoa. Yksi 35-vuotias Kanadassa asuva ystäväni ei ole koskaan seurustellut, vaikka etsii koko ajan suhdetta. On kokeillut nettideittailuakin huonolla menestyksellä. Hän on ihan tavallisen näköisen, omalla tavallaan viehättävä - ei missään nimessä nainen, joka torpattaisiin epäviehättävyyden takia - mutta hän on luonteeltaan melko outo tiedostamatta sitä itse. Luulen, että miehet aistivat sen hänestä nopeasti. Hänen ongelmansa on liiallinen takertuvuus ja liialliset odotukset mieheltä (mies on hänelle vastaus koko hänen elämänsä kipuun). Ystävälläni on ollut vaikea lapsuus ja nuoruus, ja hän tuntuu odottavan että mies pelastaa hänen elämänsä ja tekee hänestä sen naisen, joka hän itse tahtoisi olla. Toivon kovasti, että hän löytää mr. oikean mutta samalla vähän pelkään, että miten siinä käy.

      En tiedä, auttaako tämä sinua yhtään, mutta siis yleensä ihmiset aistivat vain paljon toisista ihmisistä ihan vain netissäkin, kirjoittelun kautta, vaikket suoraan mitään onglemastasi puhuisikaan. Minä en usko, että sinun luonteessasi on mitään vikaa, mutta jos odotat naiselta liikoja, nainen ei halua sellaiseen suhteeseen. Itse olen joutunut vetäytymään parista alkavasta suhteesta juuri sen takia, että minusta tuntui että olen ko. miesten ainoa elämänsisältö ja minun pitäisi jotenkin täyttää vuosien tyhjä aukko. En olisi kyennyt siihen enkä olisi sellaisessa tilanteessa tuntenut olevani vapaa, vaan jotenkin kyttäyksen alla (mitä teen, minne meen, en kai vain ajaudu kauemmaksi jne.). Sellainen ahdistaa. Luettuani tätä viestiketjua, pidän mahdollisena sitä, että sinä ehkä odotat niin paljon sitä naista, että juuri se saa heidät vetäytymään (ja usko pois, tämä välittyy myös tavasta kirjoittaa). Tietysti nainen haluaa olla rakastettu ja hellitty, mutta ei niin, ettei miehellä ole mitään muuta elämää kuin tämä nainen ja mahdollisesti työ.

      Ujoutta ja hiljaisuutta en usko syyksi, koska tämä maa on täynnä suhteita, joissa toinen ospuoli on hiljainen. Olen myös pannut merkille, että usein hiljaisilla miehillä on melko räväkkä nainen - minusta ekstrovertit naiset haluavat itseään hiljaisemman miehen. Minä olen ujo ja hiljainen nainen, ja tuntenut vetoa ekstrovertteihin siksi, että he täydentävät minua.

      Minä en tunne sinua ja tällaisen ketjun perusteella on vaika mitään syvempiä analyyseja tehdäkään. Mutta kun kysyt sitä syytä, niin tämä voi olla yksi ja se on vielä sellainen, jonka vuoksi itse olen tosiaan lopettanut kaksi suhdetta. Molempiin miehiin liittyi vielä sellainen nimetön ahdistus. Minulla oli olo, että tulen nielaistuksi siihen sisälle, jos alan vakavasti olemaan. Minä edustin heille jotakin käsittämätöntä iloa ja valoa. Niin rakkauden pitääkin edustaa, mutta tässä oli toisenlainen sävy, ahdistava, pakottava sävy. Älä silti ota tätä minään analyysina itsestäsi, en voi sinua tuntematta tietää, mutta tällainen olo minulle tuli kun luin kommenttejasi. Jos koet, että asiassa voisi olla mitään perää, jo pelkästään sen tunnistaminen ja tiedostaminen auttaa siitä eteenpäin. Kaikkea hyvää. PS. Vapaaehtoistöissä voi tavata samanhenkisiä mielenkiintoisia naisia - tosin jos et oikeilta töiltäsi jaksa, niin ei sitten. Mutta niissä on paljon nuoriakin mukana ja vapaaehtoistyötä tekevät ovat usein empaattisia, aitoja ihmisiä, jotka etsivät muutakin miehessä kuin statusta, rahaa ja pintaliitoa.

      • Yksinäinen poikamies

        Ei käy ihan ajatuksesi yhteen joka asiassa....


      • Yksinäinen poikamies

        Siis tarkoitan että on minullakin elämässä asioita joista pidän, ja joita mahdollisesti voisin parisuhteessakin tehdä(?) Että ei se nainen minulle olisi kuitenkaan se "AINUT" sisältö ja valo. Ja vaikka olisikin niin minun pieneen tajuntaani ei vain mene se "Mikä siinä naisista on niin ahdistavaa, pakottavaa, poispäin vievää?"

        Kun taas itse olisin päinvastoin otettu jos voisin jonkun naisen elämään sisältöä ja valoa antaa... Ei mene minun tajuntaan tuo asia, onko naisilla yksinkertaisesti vain sitten vain ajattelumallit niin erilaiset? Silti olen edelleen vankasti sitä mieltä että n. 90% (ikäluokassa 18-30) suomalaisnaisista valitsee miehensä väärin juurikin sen ensivaikutelman perusteella. Itsekin olisin monelle naiselle voinut tarjota paljon paremman elämän.

        Olen sitä mieltä että näiden nettikirjoittelujen perusteella ei voi mitään kunnollista analyysiä tehdäkään.

        Olen yrittänyt opetella vain ajattelemaan niin että me jotkut vain synnymme huonojen sosiaalisten taitojen vuoksi vain "tahroiksi" tänne maan päälle.
        Monet onkin sanoneet että "mielialasi piristyisi jos kävisit ihmisten ilmoilla." Siinä on käynytkin aina päinvastoin, masennun vaan entisestään kun näen "onnellisia ihmisiä" (nuoria pareja, lapsiperheitä jne...)

        En mitenkään pois sulje tuota vapaaehtoistyötä mutta ongelmat ovat juurikin siinä että ei ole aikaa palkkatöiden puolesta ja vapaa-aika ei riitä. Ja vielä puhuit että nuoretkin käyvät vapaaehtois työssä... En luokittele itseäni enää nuoreksi koska olen kohta puoleen 30.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Siis tarkoitan että on minullakin elämässä asioita joista pidän, ja joita mahdollisesti voisin parisuhteessakin tehdä(?) Että ei se nainen minulle olisi kuitenkaan se "AINUT" sisältö ja valo. Ja vaikka olisikin niin minun pieneen tajuntaani ei vain mene se "Mikä siinä naisista on niin ahdistavaa, pakottavaa, poispäin vievää?"

        Kun taas itse olisin päinvastoin otettu jos voisin jonkun naisen elämään sisältöä ja valoa antaa... Ei mene minun tajuntaan tuo asia, onko naisilla yksinkertaisesti vain sitten vain ajattelumallit niin erilaiset? Silti olen edelleen vankasti sitä mieltä että n. 90% (ikäluokassa 18-30) suomalaisnaisista valitsee miehensä väärin juurikin sen ensivaikutelman perusteella. Itsekin olisin monelle naiselle voinut tarjota paljon paremman elämän.

        Olen sitä mieltä että näiden nettikirjoittelujen perusteella ei voi mitään kunnollista analyysiä tehdäkään.

        Olen yrittänyt opetella vain ajattelemaan niin että me jotkut vain synnymme huonojen sosiaalisten taitojen vuoksi vain "tahroiksi" tänne maan päälle.
        Monet onkin sanoneet että "mielialasi piristyisi jos kävisit ihmisten ilmoilla." Siinä on käynytkin aina päinvastoin, masennun vaan entisestään kun näen "onnellisia ihmisiä" (nuoria pareja, lapsiperheitä jne...)

        En mitenkään pois sulje tuota vapaaehtoistyötä mutta ongelmat ovat juurikin siinä että ei ole aikaa palkkatöiden puolesta ja vapaa-aika ei riitä. Ja vielä puhuit että nuoretkin käyvät vapaaehtois työssä... En luokittele itseäni enää nuoreksi koska olen kohta puoleen 30.

        Lisäyksenä vielä viestiini että en missään nimessä pitäisi naista "vankina" tai en antaisi elää omaa elämäänsä.

        Voi olla että minuakin on tulkittu jollainlailla väärin tässä ketjussa ja ylipäätänsä.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Siis tarkoitan että on minullakin elämässä asioita joista pidän, ja joita mahdollisesti voisin parisuhteessakin tehdä(?) Että ei se nainen minulle olisi kuitenkaan se "AINUT" sisältö ja valo. Ja vaikka olisikin niin minun pieneen tajuntaani ei vain mene se "Mikä siinä naisista on niin ahdistavaa, pakottavaa, poispäin vievää?"

        Kun taas itse olisin päinvastoin otettu jos voisin jonkun naisen elämään sisältöä ja valoa antaa... Ei mene minun tajuntaan tuo asia, onko naisilla yksinkertaisesti vain sitten vain ajattelumallit niin erilaiset? Silti olen edelleen vankasti sitä mieltä että n. 90% (ikäluokassa 18-30) suomalaisnaisista valitsee miehensä väärin juurikin sen ensivaikutelman perusteella. Itsekin olisin monelle naiselle voinut tarjota paljon paremman elämän.

        Olen sitä mieltä että näiden nettikirjoittelujen perusteella ei voi mitään kunnollista analyysiä tehdäkään.

        Olen yrittänyt opetella vain ajattelemaan niin että me jotkut vain synnymme huonojen sosiaalisten taitojen vuoksi vain "tahroiksi" tänne maan päälle.
        Monet onkin sanoneet että "mielialasi piristyisi jos kävisit ihmisten ilmoilla." Siinä on käynytkin aina päinvastoin, masennun vaan entisestään kun näen "onnellisia ihmisiä" (nuoria pareja, lapsiperheitä jne...)

        En mitenkään pois sulje tuota vapaaehtoistyötä mutta ongelmat ovat juurikin siinä että ei ole aikaa palkkatöiden puolesta ja vapaa-aika ei riitä. Ja vielä puhuit että nuoretkin käyvät vapaaehtois työssä... En luokittele itseäni enää nuoreksi koska olen kohta puoleen 30.

        Kun näitä varsinaisia vikoja aletaan etsiä niin itsestäni en löydä muuta kun "arkuuden" ja huonon sosiaalisen ulosannin....

        Todennäköisesti nämä "viat" ovat vain naisissa itsessään valintoineen.


      • 1.2.3
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kun näitä varsinaisia vikoja aletaan etsiä niin itsestäni en löydä muuta kun "arkuuden" ja huonon sosiaalisen ulosannin....

        Todennäköisesti nämä "viat" ovat vain naisissa itsessään valintoineen.

        http://nyt.fi/a1402624081778


      • Yksinäinen poikamies

      • Yksinäinen poikamies
        1.2.3 kirjoitti:

        http://nyt.fi/a1402624081778

        En TODELLAKAAN itse vastaa tätä juttua ollenkaan! Tuohan on sairas!

        Siis paha juttuhan tämä on etten parisuhteeseen pääse tai edes saa seksiä... Sitä yritän selittää.


    • Yksinäinen poikamies

      Elikkä tämä paskamaailma jättää minut katkeraksi vanhaksi pojaksi... Mitä sitä kiertelemään ja kaartelemaan.... Olen lopen kyllästynyt kuuntelemaan "Joku sulle on" paskanjauhantapuheita...

    • mekenn

      On kyllä harvinaisen vittumainen tilanne. Mulla ei ole nyt ihan samanlainainen tilanne, mutta ärsyttävä kuitenkin.

      Itestä tuntuu että maailmassa ei ole tarpeeksi ''hyviä'' naisia, olen itse täysin raitis mies ja haluaisin että tyttöystävänikin olisi... Tämähän karsii tietysti 90% naisista heti pois. Mutta ei, lisäksi mä haluaisin että nainen olisi älykäs sekä hyvännäköinen.

      Toisaalta olen joitakin tälläisiä naisia kohdannut, mutta nämä taas vaativat että mulla olisi jo ura ja asuntolaina, mutta ei, olen vasta yliopistossa opiskelemassa...

      • Yksinäinen poikamies

        Onko tuokin sitten juuri sitä mahdollisimman "hienon" ja "ihanan" hakemista naisilla?
        Eli sitten ei kiinnostakkaan kun ei ole asiat suoraan sitä mitä he vaativat...(?)


    • Yksinäinen poikamies

      Kylläpä voikin mennä ihminen pahasti rikki lähes kolmenkymmenen vuoden yksinäisyyden ja saamattomuuden takia kun ei ole siunattu minkäänlaisilla sosiaalisilla lahjoilla, miksi tällaista ihmistä maailmassa edes tarvitaan kuten minä? Kun ei edes voi elää ja saada sitä mitä sosiaalisesti lahjakkaat ihmiset.

      Olisiko kaikkein paras vaan luovuttaa ja mökkiytyä ja olla vain mahdollisimman paljon näkemättä muita ihmisiä? Esim. tänäänkin oli ihan hyvä olla siihen asti taas ennen kuin lähikauppaan meni... Tietysti siinä hyllyn takaa eteen kassajonoon kulkee hyvännäköinen blondi, joka vain mulkaisee minua ynseästi vaikka itse yritän hymyillä... Ja kaiken huippuna parkkipaikalla huomaan että vastassa tätä on "jätkä"kaveri jonka minäkin hakkaisin ulkonäöllisesti mennentullen.

      Ei ole kavereista mitään hyötyä minun ongelmiini... Tuntuu että kaikki he vaan tahtoisivat edes auttaa niitä. Töissäkin sain kuulla taas yhden kerran kahvitauolla suoranaista vittuilua yhdeltä ns työkaverilta.. Sanoi minusta "Se menee siellä työpaikan kesätapahtumassa vaan supliikkimiehenä naisten pöytään ja hoitaa homman" Luuleekohan minua vielä niin tyhmäksi etten olisi tajunnut hänen vittuiluaan?

      Maailma on huono paikka elää, yksinäisyys ei ole hyväksi mutta en tahdo kavereitakaan itselleni lisää haalia, nykyisistäkään ei ole mitään iloa eikä hyötyä.
      Ei ilmeisesti vain ole olemassa minkäänlaista keinoa, kumppanin kaipuu on kova ja vielä enemmän latistaa kun tietää ettei sitä tulekaan.

      Jotkut taas väittävät että jonkinlainen terapia auittaisi kehittämään sosiaalisia tai poistamaan ujoutta. Itse en taas usko tuohon terapiaan ollenkaan sillä en usko että kukaan terapeutti pystyy ketään ihmistä muuttamaan.. Eri asia ehkä sitten jos juoksisi siellä terapiassa minun tapauksessani seuraavat 10-15 vuotta yrittämässä tuota "itsensä muuttamista", sittenpä huomaankin että olen 50 eikä vieläkään pienintäkään kykyä naisystävää saada. Näin siinä touhussa kävisi.

      Anteeksi taas avautuminen mutta välillä tuntuu ettei vaan enää jaksa.

      Ja Huom. kyse ei ole mistään asenteesta vaan tosiasioista.

    • Joku vaan

      Nykymaailmassa, jossa naiset valitsevat seurustelukumppaninsa lukemattoman monista miehistä. Poikkeustapauksia on ja sellasia maanläheisiä hyviä naisia on, mutta ne todella harvassa ja tuskin hekään lähestyvät jotakin miestä, ja miksi pitäisi kun sellaselle naiselle tulee harvase päivä joku ehdottamaan deittiä ynm... Yleensä naiset valitsevat rentun tai muuten jonkun pellen. Me oikeasti hyvät miehet ei kiinnosteta naisia, koska meistä puuttuu se charmi. Mutta tutustuttaan meihin heistä varmasti todella moni valitsisi mieluummin meidä laisen kun sen toisen joka ei todellisuudessa voi antaa sille naiselle mitään.

      Itse en edes yritä enää yrittämällä etsiä, koska sillon vain masentaa enemmän. Nettideittailu tuntuu aika vaikealta, ellei kokeile maksullisia deittisivustoja, joilla i monet naiset ovat kaiketi tositarkoituksella liikkellä.

      Itse suosittelisin tekemään asioita jotka tekevät sinut onnelliseksi. Omassa tapauksessa ystävien kanssa jutteleminen, sali ja lenkkeily. Elokuvat ja musiikki. Ja perheen kanssa keskusteleminen myös. Aloitan myös uuden harrastuksen syksyllä. Urheilu piristää ja tekee mielen positiivisemmaksi.

      Sun tapauksessa panostaisin saliin ja lenkkeilyyn. Kummassakin saattaa tavata jonkun kivan tytön, mutta siinä tietenkin tulee se ongelma, että harvoin se tyttö tulee juttelee miehelle. Mutta ehkä sen treenin yhteydessä on helpompi jutella sille tytölle. Salilla voit kysyä jotakin laitteesta, kun menet siihen lähettyville. Lenkillä voit sanoa, että hieno päivä, ootko kauan harrastanu lenkkeilyä, ja jos vastaa jotakin niin pientä small talkia ja jos tyttö vaikuttaa olevan mukana nii kysy ulos.

      Jos sulla on kavereita kenen kanssa hengailet, niin mene heidän kanssaan jonnekin, vaikka juuri lenkille tai salille. Jos hän on paljon sosiaalisempi, niin hän voisi toimia sun wingmanina.

      Jos sun nykyisitä kavereista ei ole mitään hyötytä, niin älä pidä heitä elämässäsi. Pidä vaan sellaisia, jotka oikeesti auttavat ja tukevat. Jos ei löydy yhtään sellasta kunnollista, niin se toki on myös huono juttu, mutta älä pidä heitä vaan sen takia, että olisi vain joku.

      Varmasti löytäisit itsellesi kavereita, oikeita kavereita ja myös sen seurustelukumppanin. Vaikutat kuitenkin fiksulta kaverilta. Itseluottamuksen puute vain tekee sen, että nainen ei kovin helpolla syty sellaseen, mutta ymmärrän tilantees. Ystävien ansiosta mulla itseluottamus parantunut, mutta ei silti vielä yhtäkään treffiä. Jos asut jossain pääkaupunkiseudulla, niin lähde joku viikonloppu parille. En jaksa kelata koko tätä keskustelua, niin en muista oletko maininnut missä asut.Jos asut lähettyvillä voidaan jutella paremmin ja lupaan ainakin yrittää auttaa tilannettasi. :)

      • Yksinäinen poikamies

        Juuri tuo joku charmi puuttuu mitä en ymmärrä, naiset yleensä sanovat että olet tavallinen, tavallisen näköinen tai "sinussa ei ole mitään vikaa". Jotain vikaa sitten heidän mielestä kuitenkin on koska he eivät minusta kiinnostu. On minullakin naispuolisia kavereita joista suurin osa tullut töiden ja tuttujen kautta, mutta kun kaikki järjestään seurustelevat, ovat naimisissa etc. niin minkäs teet.

        On minullakin sellainen tietty luovuttamisen maku tässä nettideittailussa, tullut nyt varsinkin n. 10 vuoden turhien yritysten jälkeen.
        Kerran on itsellä ollut profiili maksullisellakin deittisivustolla puolen vuoden ajan, luulin sen silloin tuottavan naisten kanssa edes jonkunlaista tulosta mutta ei...
        Noilla maksullisillakin deittisivustoilla on ihan sama meininki niin kuin maksuttomillakin.

        Katson itse paljon sarjoja ja joskus hyviä elokuvia ja viikonloppuisin saatan kuunnella monta tuntia vain musiikkia, puolestani seuraan joukkuepelejä kuten jääkiekkoa ja jalkapalloa (seura että maajoukkue tasolla) aktiivisesti ja omaan tilastotietoa noista varmasti paljon enemmän kuin moni muu.

        Harrastaminen on muuten jäänyt todella vähiin viimeaikoina, suurin syy on raskas kolmevuorotyö jota teen. Erilaisia harrastuskokeiluja minulla on kyllä ollut mutta ovat jääneet lyhyeen.

        Ideasi on kuitenkin hyvä, ongelmani on siinäkin kun itse en ole mikään small talkia hallitseva supliikkimies, kaikki pitävät vain hiljaisena nyhverönä johon ei sitten edes haluta tutustua. Tosin itse olen onnistunut kaksi kertaa pääsemään treffeille mutta nämä kaksi päättyivät surkeasti, toinen yritti vain käyttää hyväksi ja toinen vain tylysti "tyrmäsi" kunnolla tutustumatta.

        Näin pienessä kaupungissa/alueella voi olla tietenkin sekin kun "piirit" ovat todella pienet niin ei tarvitse olla kuin se joku yksi joka sitten puhuu paskaa selän takana niin maine mennyt. Montaa kaveria minulla ei ole koskaan ollut jo lapsena menetin kaverit usein sen takia kun nämä suustaan lipevämmät tyypit olivat kiinnostavampia, minua usein tuolloin kiusattiin hiljaisuuteni takia joka ei voinut olla vaikuttamatta itsetuntooni, nuo kiusaajat ikäänkuin "jyräsivät" minut jo silloin alas ja kärsin tuosta vieläkin.


        Todella harmi kun satun asumaan täällä Pohjois-karjalan "susirajalla" itä-suomessa, sun kaltaisia ihmisiä ylipäätään on todella vähän, kun jollekkin yrittää kertoa näistä niin saa vaan kuunnella v-ittuilua asenteesta etc.


    • Yksinäinen poikamies

      Deittisivustoilla tietysti sekin kun sitten yllättäen tuleekin viesti joltain naiselta, niin miten kirjoittaa? Ja mitä pitää kysyä?

      Itselle ainakin tulee sellainen ns. lukkotila ettei pysty oikein mihinkään.

    • Joku vaan

      Sääli, että asut noin kaukana. Olisi ollut todella mukava tutustua.

      Ootko kysyny, jos noilla naispuolisilla kavereillas olis suunillee sun ikäisiä naiskavereita jotka olis sinkkuja? Sitä kautta olis mahdollista ainakin päästä treffeille asti. Varsinkin jos nää sun kaveris tuntevat sua yhtään niin he voivat antaa susta jo kuvankin kaverilleen ja kertoa että vaikka oot hieman ujo, etkä ole niitä suurimpia supliikkimiehä, mutta kun oppii tutustumaan paremmin, niin sisältä löytyykin puhdas ja harvinainen timantti. :)
      Valitettavasti vaan nii monet naiset odottaa että mies on todella itsevarma ja heti ensitapaamisella pitäis tulla sellanen jalat alta ja perhosia vatsassa fiilis. Todellisuudessa sellaista ei tule tapahtumaan kovin monelle ja minkälainen se mies sitten on joka saa heidät juuri tuohon tilaan? Pelimies hyvin todennäköisesti. Naisien kannattaisi vähän alkaa ajatella tätä maailmaa realistisemmin. Myös toki miesten, mutta on se vaan outoa että sinä ja minä ollaan vielä sinkkuja markkinoilla. Joskus ennenvanhaa varmasti meidänlaisista oltais taisteltu kaksinkäsin. Nykyään tää on mitä on...

      Ja mitä tulee tohon jos saa viestin deittipalstalla, niin en osaa valitettavasti sanoa juuri mitään. Itse kun olen saanut parin vuoden aikana yhden viestin, jonka nainen on aloittanut. Valitettavasti itseäni ei napannut. Kuitenkin paljon tsemppiä sulle ja hyvää kesää! :)

      • Yksinäinen poikamies

        Hyvää juhannusta ja kesää myös sinulle!

        Itse sain tässä n. viikko sitten treffipalstalla ihan yllättäen viestiä yhdeltä naiselta, hän pyysi minulta heti ensimmäisenä Facebookia ja ensimmäistä kertaa kohdatessamme FB:ssä hän antoi minulle jopa puhelinnumeronsa ja minäkin omani, en osannut ottaa mitään tosissaan heti ensimmäisenä mutta ihan yllätyin kun puhelin alkoi soida.. Hän oli hyvin sosiaalinen jolta puhetta pulppusi melkein kokoajan aiheesta kuin aiheesta, minunkin oli arempana ihmisenä helppo puhua hänelle ja hän tuntui ymmärtävän minua hyvin ja kaikkin asiat hänen kanssaan tuntuivat natsaavan kohdalleen, hän pyysi minua tulemaan luokseen toiseen kaupunkiin täksi viikonlopuksi(välimatkamme n.150km).

        Mutta sitten hän laittaakin minulle viestiä että "En olekaan kotona viikonloppuna että sun näkeminen ei nyt onnistu"

        Olin ihan rikki kun "ehkä" sen tähän mennessä "parhaimman" ja "oikeimman" naisen kohtaaminen meni pieleen.. Tai ehkä tällä hetklellä ajattelen niin.

        Laittelin vielä eilen tekstiviestejä hänelle, hän sanoi ettei olekaan halukas kaukosuhteeseen tai ylipäätään hänellä ei ole kiirettä ryhtyä parisuhteeseen, itse vastasin ettei välimatkamme ole minulle mikään ongelma ja lopulta hän pyysi minua soittamaan, puhuimme taas kauan ja meillä tuntui taas synkkaavan ihan täysillä.. Hän sanoi jopa että saattaa tulla kesken viikonlopun jopa pois tuttaviensa mökiltä ja sanoi soittavansa minulle.

        Noh... Mitään ei ole kuulunut ja tekstiviestiini hän ei ole vastannut..

        Miksi kaikki menee aina näin??


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Hyvää juhannusta ja kesää myös sinulle!

        Itse sain tässä n. viikko sitten treffipalstalla ihan yllättäen viestiä yhdeltä naiselta, hän pyysi minulta heti ensimmäisenä Facebookia ja ensimmäistä kertaa kohdatessamme FB:ssä hän antoi minulle jopa puhelinnumeronsa ja minäkin omani, en osannut ottaa mitään tosissaan heti ensimmäisenä mutta ihan yllätyin kun puhelin alkoi soida.. Hän oli hyvin sosiaalinen jolta puhetta pulppusi melkein kokoajan aiheesta kuin aiheesta, minunkin oli arempana ihmisenä helppo puhua hänelle ja hän tuntui ymmärtävän minua hyvin ja kaikkin asiat hänen kanssaan tuntuivat natsaavan kohdalleen, hän pyysi minua tulemaan luokseen toiseen kaupunkiin täksi viikonlopuksi(välimatkamme n.150km).

        Mutta sitten hän laittaakin minulle viestiä että "En olekaan kotona viikonloppuna että sun näkeminen ei nyt onnistu"

        Olin ihan rikki kun "ehkä" sen tähän mennessä "parhaimman" ja "oikeimman" naisen kohtaaminen meni pieleen.. Tai ehkä tällä hetklellä ajattelen niin.

        Laittelin vielä eilen tekstiviestejä hänelle, hän sanoi ettei olekaan halukas kaukosuhteeseen tai ylipäätään hänellä ei ole kiirettä ryhtyä parisuhteeseen, itse vastasin ettei välimatkamme ole minulle mikään ongelma ja lopulta hän pyysi minua soittamaan, puhuimme taas kauan ja meillä tuntui taas synkkaavan ihan täysillä.. Hän sanoi jopa että saattaa tulla kesken viikonlopun jopa pois tuttaviensa mökiltä ja sanoi soittavansa minulle.

        Noh... Mitään ei ole kuulunut ja tekstiviestiini hän ei ole vastannut..

        Miksi kaikki menee aina näin??

        Olisi taas minun tyhmän pitänyt tietää tosiasiat... Aneetaan aina ensin elätellä turhia toiveita.. Ikuinen yksinäisyys ja saamattomuus sen kun jatkuu miten tästä nyt pois pääsisi?

        Taas näitä päiviä kun tekee mieli iskeä puukko kaulasta läpi.


      • Yksinäinen poikamies

        Ei ole koskaan edes tullut puheeksi naispuolisten ystävieni kanssa tuo, enkä ole sen kummallisemmin koskaan heiltä kehdannut tuota kysyäkkään että "olisiko heillä sinkkukavereita". Sillä luulisi jo tähän mennessä heidän itsensä ehdottaneen minulle joitain kavereitaan... Mutta kun ei.. niin ei


    • Perhana mies odota nyt rauhassa!
      Ei suhteeseen rynnätä hetkessä! Ihmiseen pitää rauhassa tutustua ja sitten edetä sellaisella tahdilla, joka sopii molemmille!
      Ei ensimmäisen puhelinsoiton jälkeen muuteta yhteen!

      • Yksinäinen poikamies

        En tarkoittanut ihan tota.. Vaan kun tuo mielenkiinto naisilla tuntuu aina katoavan ihan heti, ettei voi edes edetä missää rauhassa.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        En tarkoittanut ihan tota.. Vaan kun tuo mielenkiinto naisilla tuntuu aina katoavan ihan heti, ettei voi edes edetä missää rauhassa.

        Tiedän tosiasiat että rauhassa täytyy edetä, mutta kun kukaan ei anna siihen rauhalliseen etenemiseen edes mahdollisuutta.
        En edes sen kummaisemmin hänelle vielä edes parisuhdetta ehdottanut suoraan, mutta kuitenkin luulisi merkkien olevan selvät mikä on lopullinen tarkoitus.

        Kiire ei ole minullakaan mutta en todellakaan tahdo mitään "kaverisuhdetta" ja odotella taas seuraavat 10 vuotta että ehkä tulisi jotain ja nainen ehkä silloin lämpenisi.


    • Se nainen voi nyt miettiä asioita ja voi ilmoitella onko kiinnostunut tai sitten ei. Tai voi olla montaa potentiaalista mielenkiinnon kohdetta ja nyt vertailee mikä olis kiinnostavin. Ei voi taaskaan tietää mitä hän ajattelee. Vai ajatteleeko ollenkaan koko asiaa. Mistä edes tiedät onko viesti mennyt perille vai onko lukenut. Yritä hetken päästä uudestaan.

      • Yksinäinen poikamies

        Olin taas eilen yhteydksissä saman naisen kanssa, puhui että oli luvannut oli luvannut tuttavilleen, eikä halunnut pettää lupaustaan jonka vuoksi hänellä menikin sitten koko juhannus tuttaviensa kanssa.

        Vähän käsitin että hänellä olisi kiinnostusta minuun kun puhuttiin eilen jo ensi viikonlopusta mutta toivottavasti en oleymmärtänyt taas jotain raskaasti väärin. Toivon että hänkin olisi tosissaan.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Olin taas eilen yhteydksissä saman naisen kanssa, puhui että oli luvannut oli luvannut tuttavilleen, eikä halunnut pettää lupaustaan jonka vuoksi hänellä menikin sitten koko juhannus tuttaviensa kanssa.

        Vähän käsitin että hänellä olisi kiinnostusta minuun kun puhuttiin eilen jo ensi viikonlopusta mutta toivottavasti en oleymmärtänyt taas jotain raskaasti väärin. Toivon että hänkin olisi tosissaan.

        Se taisi sitten hyytyä taas.. Nyt tämä nainen tuntuu vain yrittävän kiertää ensitapaamisen aina millon milläkin syyllä kun ensiviikonloppuna voisi olla mahdollisuus tuohon ensitapaamiseen.

        Alussa hän vaikutti hirveän aktiiviselta.. Soitteli ja laittoi viestejä. Nyt ei enää soittele, ja viestitkin olen suurimmalta osin viimepäivinä laittanut minä.. Ja hänen vastauksensa ovat muuttuneet "ei kiinnostuneen" oloisiksi.

        Olisiko paras vain luovuttaa... Herätä karuun yksinäiseen todellisuuteen.... Ja Olla taas elättelemättä minkäänlaisia turhia toiveita....

        Masentaa aika rankasti tällä hetkellä kun mikään ei onnistu eikä toimi.. Ei ole elämä elämisen arvoista kun on yksin ja sinkku ja vieläpä mies...


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Se taisi sitten hyytyä taas.. Nyt tämä nainen tuntuu vain yrittävän kiertää ensitapaamisen aina millon milläkin syyllä kun ensiviikonloppuna voisi olla mahdollisuus tuohon ensitapaamiseen.

        Alussa hän vaikutti hirveän aktiiviselta.. Soitteli ja laittoi viestejä. Nyt ei enää soittele, ja viestitkin olen suurimmalta osin viimepäivinä laittanut minä.. Ja hänen vastauksensa ovat muuttuneet "ei kiinnostuneen" oloisiksi.

        Olisiko paras vain luovuttaa... Herätä karuun yksinäiseen todellisuuteen.... Ja Olla taas elättelemättä minkäänlaisia turhia toiveita....

        Masentaa aika rankasti tällä hetkellä kun mikään ei onnistu eikä toimi.. Ei ole elämä elämisen arvoista kun on yksin ja sinkku ja vieläpä mies...

        Valehtelisin jos sanoisin "ei tässä mitään". Ei ole kaukana kyyneleet kun jään tätäkin naista miettimään.

        Tässä yksinäisyydessä vain tuntuu olevan pakko roikkua syystä jota en ymmärrä.. Ei saa pois vaikka tekisi töitä niska limassa tai vetäisi pään täyteen viinaa.


    • juuliastar

      Olen parhaani mukaan lukenut tämän koko ketjun läpi ja yrittänyt sisäistää ongelmaasi ja mitä olisi tehtävissä. En ehkä ole paras neuvomaan asiassa kun olen nainen ja sinua vanhempi, mutta olen itsekin ollut pitkään sinkkuna, eikä elämässäni ole oikeastaan koskaan ollut pidempiaikaista parisuhdetta.

      Itselläni ei tällä hetkellä ole kovinkaan paljon sinkkukavereita, joten ahdistaa kun olen porukan ainoa sinkku ja muilla on puolisoita ja lapsia. Välilä kumppanin kaipuu on hirveä, nykyään en jaksa enää ponnistella ja etsiä kumppania. Uskon että minullekin löytyy joku --joskus. Tuntuu vain siltä, että tässä iässä on turha enää haaveilla mistään ihannemiehestä, vaan on tyydyttävä siihen mitä on tarjolla.

      Asun itsekin pienellä paikkakunnalla, joten tiedän kuinka vaikeaa tällaisissa paikoissa on asua kun kaikki tuntevat toisensa ainakin jotain kautta. Itsekään en pidä kapakoissa notkumisesta, kotona oleskelu on enemmänkin minun mieleeni, joten on hankala tutustua mahdollisiin kumppaneihin (tottahan se on, ettei sinua sieltä kotoa kukaan hae treffeille!).

      Tästä ketjusta paistaa läpi se epätoivoisuus mitä koet ilman kumppania. Yritin pohtia miltä vaikuttaisit "oikeassa elämässä" ilman tuota epätoivoa. Vaikka kuinka yrittäisit olla positiivinen, voi se kuitenkin jollain tavalla näkyä kasvoiltasi ja karkottaa mahdolliset kumppanit. Itse tosin pyrkisin kuitenkin tutustumaan paremmin ihmiseen ja tekemään johtopäätökseni vasta sen jälkeen kun olen tutustunut vähän paremmin. Toivon syvästi että muutkin naiset tekisivät näin, mutta pelkään pahoin että useimmille riittää ensivaikutelma, eikä syvempää tutustumista haluta tehdä.

      Mielestäni sinun ei kannattaisi ihan heti tyrmätä kaikkia niitä naisia, jotka haluavat olla pelkästään kavereitasi. Vaikka kaveruus tämän naisen kanssa ei kehity suhdeasteelle, voivat he olla hyödyksi tilanteessasi. Kun sinulla on naisia kavereina; jos he ovat tarpeeksi hyviä kavereita kanssasi, voisit kysyä heidän rehellistä mielipidettään mikä sinussa on "vikana", jotta tietäisit onko joku tietty asia mitä voisit korjata (ehkä sinussa ei olekaan mitään vikaa, vaan olet vain löytänyt vääränlaisia naisia ja vika on heissä).

      Jos ystäväsi eivät näe sinua kumppanina rinnallaan, voi heillä olla kuitenkin kavereita joille he voisivat vihjata minkälainen henkilö olet pohjimmiltasi. Ehkä voisit löytää tällä tavalla henkilön, joka malttaisi tutustua sinuun pintaraapaisua syvemmin.

      Toivotan sinulle jaksamista.

      • Yksinäinen poikamies

        Lämmin kiitos sinulle, teidänlaisia ihmisiä saisi olla paljon enemmän. En tiedä jaksaisinko edes elää toista 27 vuotta samalla tavalla yksin ja katkerana mutta kun tämä on mitä on niin minkäs teen... Kuten jo aiemmin mainitsin niin minun mielestäni nämä "viat" eivät varsinaisesti olekkaan minussa vaan naisissa koska he tekevät niitä valintojaan... Kuten olen maininnutkin jo aiemmin niin olisin voinut itse tarjota monelle naiselle paljon paremman elämän kun ne heidän mielestään "hienot" ja "ihanat" miehet jotka heille kelpaa. Sitten menee 1-2 ja itketään ja erotaan kun ne miehet eivät todellisuudessa olleetkaan sitä mitä ensivaikutelmillaan antoivat ymmärtää... Minun kanssani ei kävisi noin!

        Kyseinen nainen (josta juuri kerroin) onkin heittäytynyt passiiviseksi viesteissään ja olen saanut sen vaikutelman ettei häntä enää juuri kiinnostakaan, ei tosin ole ensimmäinen kerta minun kohdallani kun käy samalla tavalla.


      • juuliastar
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Lämmin kiitos sinulle, teidänlaisia ihmisiä saisi olla paljon enemmän. En tiedä jaksaisinko edes elää toista 27 vuotta samalla tavalla yksin ja katkerana mutta kun tämä on mitä on niin minkäs teen... Kuten jo aiemmin mainitsin niin minun mielestäni nämä "viat" eivät varsinaisesti olekkaan minussa vaan naisissa koska he tekevät niitä valintojaan... Kuten olen maininnutkin jo aiemmin niin olisin voinut itse tarjota monelle naiselle paljon paremman elämän kun ne heidän mielestään "hienot" ja "ihanat" miehet jotka heille kelpaa. Sitten menee 1-2 ja itketään ja erotaan kun ne miehet eivät todellisuudessa olleetkaan sitä mitä ensivaikutelmillaan antoivat ymmärtää... Minun kanssani ei kävisi noin!

        Kyseinen nainen (josta juuri kerroin) onkin heittäytynyt passiiviseksi viesteissään ja olen saanut sen vaikutelman ettei häntä enää juuri kiinnostakaan, ei tosin ole ensimmäinen kerta minun kohdallani kun käy samalla tavalla.

        Ei kannata kuitenkaan aivan heittää kirvestä kaivoon ja ajatella ettet kelpaisi enää kenellekään tuon ikäisenä. Olet vielä nuori (ainakin omasta mielestäni, ottaen huomioon oman ikäni) ja sinulla on aikaa vielä pariutua.

        Ehkä sinun kannattaisi jossain vaiheessa unohtaa kumppanin etsiminen hetkeksi ja keskittyä vain itseesi ja mennä päivä kerrallaan. Ehkä maailma näyttää erilaiselta pienen hengähdystauon jälkeen ja näet maailman erilaisin silmin. Elämässä on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkästään kumppanin hankkiminen.

        Jos et löydä potentiaalisia kumppaneita nettideittailun kautta tai omalta paikkakunnaltasi, etkä jaksa vuorotyön vuoksi lähteä mihinkään töiden jälkeen tai baari ei kiinnosta, niin oletko koskaan liittynyt netissä esimerkiksi mielenkiinnonkohteita tai harrastuksia koskeviin keskusteluryhmiin? Itse löysin muutama vuosi sitten hyviä tyyppejä eräältä harrastuksiini liittyvältä keskustelupalstalta ja tunsin olevani tyyppien kanssa samalla aaltopituudella. Suhdetta tai mitään edes sen suuntaista en löytänyt, mutta myös sellaisten kautta voisi löytyä ihmisiä joiden kanssa voi synkata ja ehkä sellaisista voisi löytyä myös syvempiäkin suhteita.


    • Yksinäinen poikamies

      Olenkin kauan miettinyt sitä mikä voisi olla sellainen harrastuksiin liittyvä sivusto, naisia (suurinta osaa) ei kiinnosta urheiluun tai autoihin liittyvät forum sivustot joita itse suurimmilta osin seuraan.

      Työelämä tuntuu tällä hetkellä olevan se ainut missä unohdan nuo asiat täysin kaiken sen kiireen keskellä. Työpäivien jälkeen kun asiat unohtuvat niin palaavat aina nämä asiat mieleen, vapaapäivät varsinkin joskus todella ankeita, yritän välttää minnekkään lähtemistä kotoa juurikin sen takia koska entistä huonompi olo tulee kun näkee pareja ja hyvännäköisiä naisia "tavallisen" näköisten miesten kanssa.

      • juuliastar

        Ympäri nettiä löytyy kaikenlaisia foorumeita, jos vain osaa etsiä. Itse tykkään käydä mm. elokuviin ja TV-sarjoihin liittyvillä sivustoilla. Jokaisella on omat kiinnostuksensa ja pitää vain etsiä sellainen paikka, jossa viihtyy ja, jos vain jaksaa osallistua keskusteluihin, alkaa siinä vähitellen tutustua vakiokirjoittajiin. Itse kirjoittelin muutamien tyyppien kanssa paljon yksityisestikin.

        Uskon että myös urheilufoorumeilta voisi löytyä naisia. Ainakin itse seuraan aina olympialaisia, sekä yleisurheilun, jääkiekon ja jalkapallon suurtapahtumia. Tosin urheiluun liittyviä foorumeita en seuraa kovinkaan paljon, mutta kyllä naisiakin kiinnostaa urheilu.

        Ymmärrän tunteesi vapaa-ajasta. Masentaa olla kotona yksin ilman kumppania, ja sitten kuulee esimerkiksi kavereiden aloittaneen uuden parisuhteen kun edellinen on juuri päättynyt, kihlautuneen tai olevan menossa naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa, ja itse toivoisi edes löytävän yhden henkilön jonka kanssa voisi jakaa elämänsä.


    • Yksinäinen poikamies

      Kiitos, en vain ole millään seuraamallani forumilla sellaisiin naisiin törmännyt keihin olisin voinut tutustua ja jos joskus onkin niin alkavat heti puhua miehestä, poikaystävästä tai lapsista.

      Työelämässäkin naisia ja kesätyöläisinä käynyt montakin kiinnostavaa mutta aina heidänkin kohdallaan sama juttu, jos joskus vaihtaa muutaman sanan niin heti alkavat puhua "juu me mun miehen kanssa..." En voi kun ajatella että se siitä. Enkä ole halunnut sittemmin heidänkään kanssaan kaveruutta hieroa.

      • juuliastar

        No, voi harmi. En oikein tiedä mitä muuta neuvoisin sinua tekemään.


      • Yksinäinen poikamies
        juuliastar kirjoitti:

        No, voi harmi. En oikein tiedä mitä muuta neuvoisin sinua tekemään.

        Niinpä, ei siinä auta harmittelut, maailma on vaan julma ja huono paikka elää tällaiselle hiljaiselle ja ujolle.

        Se on ikävä tosiasia että ei ole minkäänlaista keinoa..


      • juuliastar
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Niinpä, ei siinä auta harmittelut, maailma on vaan julma ja huono paikka elää tällaiselle hiljaiselle ja ujolle.

        Se on ikävä tosiasia että ei ole minkäänlaista keinoa..

        Itse olen myös ujo ja hiljainen, mutta en aivan heti lähtisi sanomaan että maailma on julma ja huono paikka elää. Olen jo sen ikäinen että minulla ei ehkä ole enää toivoa pariutumiselle ja olen varmaan jo tyytynyt osaani, mutta kyllä sinun pitäisi vielä taistella puolestasi.

        Sinun pitää vain saada joltakin kaveriltasi rehellinen mielipide mikä sinussa mättää, jotta tietäisit miksi naiset eivät halua tutustua sinuun niin hyvin että pääsisitte parisuhteeseen saakka. Jos kyseessä on joku ulkonäköön tai persoonaan liittyvä ongelma, jonka voi tunnistaa, sinun pitää vain joko muuttaa ongelmakohtaa tai tyytyä kohtaloosi ettet ongelman vuoksi saa parisuhdetta. En usko että tilanteesi paranee jos et itsekään tiedä ongelmaa ja ihmettelet kohtaloasi viikosta ja kuukaudesta toiseen.

        Nyt vain tsemppiä ja pyytämään apua kavereiltasi.


      • Yksinäinen poikamies
        juuliastar kirjoitti:

        Itse olen myös ujo ja hiljainen, mutta en aivan heti lähtisi sanomaan että maailma on julma ja huono paikka elää. Olen jo sen ikäinen että minulla ei ehkä ole enää toivoa pariutumiselle ja olen varmaan jo tyytynyt osaani, mutta kyllä sinun pitäisi vielä taistella puolestasi.

        Sinun pitää vain saada joltakin kaveriltasi rehellinen mielipide mikä sinussa mättää, jotta tietäisit miksi naiset eivät halua tutustua sinuun niin hyvin että pääsisitte parisuhteeseen saakka. Jos kyseessä on joku ulkonäköön tai persoonaan liittyvä ongelma, jonka voi tunnistaa, sinun pitää vain joko muuttaa ongelmakohtaa tai tyytyä kohtaloosi ettet ongelman vuoksi saa parisuhdetta. En usko että tilanteesi paranee jos et itsekään tiedä ongelmaa ja ihmettelet kohtaloasi viikosta ja kuukaudesta toiseen.

        Nyt vain tsemppiä ja pyytämään apua kavereiltasi.

        En oikein jaksa enää taistella... Ja kun en saa mitään selville että mikä se asia minussa on joka "mättää". En varmaan koskaa saa selville ja se on inhottavaa.

        Kavereistani ei mihinkään ole... En heille tahdo näyttää yksinäisyyttäni ja pahaa oloani. Koskaan en ole ottanut kummemmin puheeksi sitä "Mikä minussa mättää?"
        Enkä edes viitsi koska todennäköisesti saisin kuulla vaan sitä iänikuista "huono asenne" länkytystä... Vaikka todellisuudessa kysymys on naisten asenteesta tutustumiseen ja seurusteluun... EI MINUN!


    • avuton2

      haluaisin tutustuu yhteen kivaan tyttöön luokallani, ja aion mennä varmaan jutteleen sil syksyl koulus. ollaan chatattu ja hän tietää että välitän hänestä, kuitenkin tuntuu että koulussa kaikki kyselis että miksi meen juttelemaan juuri tuolle tytölle, miten tähän pitäisi vastata kun en haluais tunteista tyttöä kohtaan mitään juttua miden ihmisten kanssa.

    • Yksinäinen poikamies

      Nyt on taas itkuinen olo ja sanoin kuvaamattoman paska olla. Se tuli nyt kertalaakista selville tältä kyseiseltä naiselta ettei hän ole kiinnostunut minusta.

      Kun aloin kertoa asioistani, sain vain vastauksia, "joo" "nii" ja kun lopulta kysyin taas milloin voisimme nähdä sain häneltä vain tylyn vastauksen..

      ---> "mä en edes tiedä onks miusta nyt mihinkään vakavaan suhteeseen kun tässä on takana kaikenlaista....ja sä oot ehkä vähän liian nuori miulle.....ei millään pahalla ystävii toki voidaan olla.." Hän kommentoi vielä tylysti "nii sä toki voit mennä eteenpäin...."

      • Yksinäinen poikamies

        Tämäkin nainen vaikutti todella oikealta ja hyväksyi ja minut täysin omana itsenäni.
        Tai ainakin täysin vaikutti siltä, ainakin puhelimessa vaikutti siltä että kaikki toimi.

        Sittenpä tekeekin saman tempun kun kaikki muutkin naiset tähän mennessä..


    • Mutta nainen kuitenkin kykeni tuon suoraan sanomaan. Itse olen pari kertaa ollut tilanteessa ettei nainen ole edes kyennyt ilmoittamaan ettei ole kiinnostunut....Vain mykkä koulua tai saatannallista vedätystä.

      Unohda tuo ja jatka eteenpäin. Ei voi sanoa tuleeko se seuraava vastaan ensi viikolla tai 10 vuoden päästä tai tuleeko koskaan.

      Nyt pää pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä

      • Yksinäinen poikamies

        Ei ollut kyllä vaikea arvata miten käy (siis melkein jo tiesin tämän), tuota vedätystä kestikin n. pari viikkoa ennen tätä. Ei tuollainen toiminta ole oikein mitä tuo nainen teki. Voiko hyväksyä tollasta touhua... ensin pyydetään, sitten perutaan, vedätetään ja sitten vaan tylysti särjetään toinen... Ei ajatella toista sitten ollenkaan... Kaikki naiset ovat samanlaisia... samaa "pelistä pois" tylytystä kun on miehiä mistä valita...




        Ei tule niin ei tule... ihan turha elätellä toiveita mistään. Miksi tällaisen turhakkeen on silti vain jatkettava elämää ihan väkisin!?


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Ei ollut kyllä vaikea arvata miten käy (siis melkein jo tiesin tämän), tuota vedätystä kestikin n. pari viikkoa ennen tätä. Ei tuollainen toiminta ole oikein mitä tuo nainen teki. Voiko hyväksyä tollasta touhua... ensin pyydetään, sitten perutaan, vedätetään ja sitten vaan tylysti särjetään toinen... Ei ajatella toista sitten ollenkaan... Kaikki naiset ovat samanlaisia... samaa "pelistä pois" tylytystä kun on miehiä mistä valita...




        Ei tule niin ei tule... ihan turha elätellä toiveita mistään. Miksi tällaisen turhakkeen on silti vain jatkettava elämää ihan väkisin!?

        Todella pahalta tuntuu edelleen.. Näköpiirissä vain pelkkää tyhjyyttä ja yksinäisyyttä.

        Mihinkäs tästä pääsisi..


    • Yksinäinen poikamies

      Kertokaa joku sivusto tai paikka mistä voisi ostaa maksullista seksiä esim. Virolaisten tai venäläisten naisten kanssa. Toivoisin kiitos yksinkertaisia vinkkejä tuohon... Kunnon pano maksullisen virolaisen tai venäläisen naisen kanssa toisi päähän muuta ajateltavaa.

      En jaksa yksinkertaisesti ilman.. Tässä ketjussa aikaisemmin
      sujuvasti paskaa jauhoi joku nimimerkillä "naisnäkökulmaa" etttei muka onni olisi toisesta ihmisestä kiinni.. Kyllä se vaan ikävä kyllä on aika paljon on toisesta ihmisestä kiinni.. Monien ihmisten elämän kirjoitusten mukaan juuri parisuhde on pelastanut heidät onnettomalta elämältä. Sinun nimimerkki "naisnäkökulmaa" pitäisi ottaa huomioon muutkin.. Ei meidän kaikkien elämässä ole sitä "hyvää"... Mikä estäisi treffailun kuten eräillä.. Huonoja neuvoja sanon minä..

      • Yksinäinen poikamies

        Olisin erittäin kiitollinen jos joku pystyisi todells auttamaan tässä asiassa.


    • roh1

      Moi!
      Olen 32v. nainen. Yhtä oikeaa ihmistä ei löydä kuin kerran elämässä, sitä jonka kanssa aikoo kuolla. Sitä ennen kaikki ihmissuhteet ovat pitempiä tai lyhyempiä, mutta loppuvat kun tulee vastaan kyllästyiminen tai erilaisuus.
      olen jo hyväksynyt sen, etten koskaan välttämättä löydä loppuelämän suhdetta.
      Mutta aion seurustella kivempien ja rohkeampien, minunlaisteni ihmisten kanssa. Niiden, jotka hakevat jotain samaa elämältä kuin minä itse.
      En kuitenkaan aio stressata miessuhteen takia. Elämällä on niin paljon muuta kivaa annettavaa kunhan tietää miten pitä vartalon kunosta huolta. Minulle kahvi on myrkkyä, koska teininä kokeilin kovia päihteitä. saan aina maksaa siitä, ja en voi juoda piristäviä, kofeiinipitoisia juomia.
      Mutta voin muuten erinomaisesti ja löydän ihmisiä, joko internetin seuranhakusivuilta esim. www. treffimesta.fi. Sieltä löysin miesystävän, jonka kanssa seurustelin vuoden ja oli todella hauskaa.
      Kannattaa vaan lopettaa huonot elintavat, ne mistä vanhemmat aina kapinoi sinua vastaan, minulle se on kahvi. Olen erinomaisessa kunnossa ja viikon jälkeen, ja kolmen viikon jälkeen, ihan mielettömän hieno fiilis!!
      Joudun laman ja kaikkien näiden ihmismäärien keskellä täällä Helsingissä kiinnittämään erityist huomiota terveyteeni.

      • Yksinäinen poikamies

        En tarkoittanut ihan mitään deittisivustoja mutta kiitos kuitenkin tyhjästäkin...
        Kun itsellä ei ole koskaan sitä naista ollut niin en jaksa enää uskoa että siis mitään enää koskaan tuleekaan... Siksipä tahtoisin saada viettää yhden illan maksullisissa naisissa. Tahtoisin siis lähinnä saada selville miyen noihin maksullisiin naisiin täällä suomessa voisi päästä?
        Kun tuntuu tällä hetkellä että vain "pakko saada" edes jotain kautta että saisin päähäni muuta ajateltavaa.

        Tosin sulla naisena jo muutenkin tuo seuran saaminen paljon helpompaa kun minulla.

        Miten tuo terveydestä huolehtiminen nyt liittyy tähän mitenkään??

        En ainakaan itse enää jaksa välittää olenko missään huippukunnossa kunhan työni saan hoidettua.. Se riittää minulle.


      • Yksinäinen poikamies

        En tiedä sitten ajattelisinko eri tavalla jos minullakin olisi joskus ollut suhde naisen kanssa... Jos esim. itsekin olisin edes kerran elämäni aikana seurustellut, niin voi olla että hyväksyisin nykytilanteeni paremmin..

        Mutta kun ei ole niin minkäänlaista naiskokemusta... Erittäin katkeraksi vetää.


      • Yksinäinen poikamies

        Ei tuota treffimesta.fi nimistä sivustoa ole edes olemassa, googlekin ohjaa vain be2:n, matchiin, firstdateen, flirtiin... Juuri näihin sivustoihin joita mainostetaan netissä todella harhaanjohtavasti...

        Itsellä oli 4 vuotta sitten be2:ssa puolen vuoden ajan maksullinen profiili, ei tuottanut mitään tulosta... ihan yhtä vähän kuin nämä maksuttomatkin sivustot.

        Rahat kyllä meni tuolloin... Muttei naisia näkynyt...


    • fdfa

      Täällä helpotusta:
      www.seksitreffit.fi
      www.sexwork.net

    • Mies 31v

      Olen 31-vuotias mies, ja vaikka minulla on viime aikoina ollut parempaa onnea naisten suhteen, niin näen tilanteessasi jotain tuttua.

      Näistä viesteistäsi nousee mieleen ajatus, että etsitköhän vääränlaista seuraa. Kuulostat tietyllä tavalla pohdiskelevalta ja tiedostavaltakin tyypiltä, samanlaiselta kuin mitä olen itsekin, ja minulla kestin kauan tajuta, mitä oikeasti kaipaan. Analysoit aika paljon ja pyrit enemmän johonkin päämäärään kuin vain sen kummemmin määrittelemättömään hauskanpitoon. Voi toki olla, että olen väärässäkin, mutta tällaisia mietteitä tuli.

      Omalla kohdallani suuri oivallus oli, että sellaisia naisia, joista minä itse oikeasti kiinnostun, on lopulta aika harvassa. Olen tullut siihen tulokseen, että kun löydän naisia, jotka periaatteessa ovat sitä, mitä kaipaan, pidän myös kaveruutta mahdollisena ajatuksena. Kenen tahansa kanssa en lähtisi sellaiseen, sillä satunnainen nainen voi kohdella pelkkää kaveria jonkin verran ilkeästi, mutta sellainen nainen, josta nyt puhun, osaa olla hienotunteinen eikä korosta sitä, että ollaan vain kavereita, kunhan et itsekään yritä enempää.

      Olen pitänyt nettideittiprofiilia useamman vuoden, ja vain muutaman kerran vuodessa tulee vastaan uusi sellainen profiili, joka todella saa kiinnostuksen heräämään. Niihin muihin en reagoi, sillä olen oppinut aika hyvin näkemään sen, mitä etsin. Oma profiilini on hyvinkin avoin ja tarkkaan mietitty, ja olen huomannut, että kun noita oikeasti kiinnostavia tapauksia sattuu kohdalle, niin hekin yleensä kiinnostuvat minusta jo pelkän profiilin perusteella, ilman, että tarvitsee miettiä kovin paljoa, mitä kirjoittaa ensimmäisiin viesteihin.

      Tuollaisesta kaveraamisesta on se suuri etu, että pääsee tutustumaan naisiin, tai yleisemminkin erilaisiin ihmisiin, ja sen myötä oppii ymmärtämään paremmin, mitä tarkalleen onkaan etsimmässä. Kaverinaisen kanssa voi periaatteessa puhua mistä vaan, ja vaikka omasta suhdetilanteesta puhuminen voi olla noloa, niin se, että on puhunut siitä kaverinaisen kanssa, voi olla iso etu siinä vaiheessa, kun kohdalle osuu joku, josta voisi tulla enemmän kuin kaveri.

      • `nainen32

        Mies 31v: Kiinnostuin tuosta tavastasi ajatella ja aika kiehtovaa miten olet itseäsi analysoinut tuohon ikään mennessä (mikäli se paikkansa pitää :)) Kertoisitko lisää tuosta kaveruudesta tai pikemminkin siitä, minkälainen on sinun mielestäsi kiinnostava nainen, jolta haluat kuitenkin vain pelkkää kaveruutta? Onko sinulla tällaisia kaverisuhteita ja kuinka ne toimivat? Tai vaihtoehtoisesti minkälainen on nainen, jolta haluat jotain enemmän? Entä jos tai kun olet parisuhteessa, ylläpidätkö edelleen näitä kaverisuhteita ja minkälaisella intensiteetillä?

        Omassa elämäntilanteessani painiskelen k.o. asioiden parissa ja kaikkien ilmaisutaitoisten ihmisten näkemykset aiheesta ja sen ympäriltä ovat hyvinkin tervetulleita.


      • Mies 31v
        `nainen32 kirjoitti:

        Mies 31v: Kiinnostuin tuosta tavastasi ajatella ja aika kiehtovaa miten olet itseäsi analysoinut tuohon ikään mennessä (mikäli se paikkansa pitää :)) Kertoisitko lisää tuosta kaveruudesta tai pikemminkin siitä, minkälainen on sinun mielestäsi kiinnostava nainen, jolta haluat kuitenkin vain pelkkää kaveruutta? Onko sinulla tällaisia kaverisuhteita ja kuinka ne toimivat? Tai vaihtoehtoisesti minkälainen on nainen, jolta haluat jotain enemmän? Entä jos tai kun olet parisuhteessa, ylläpidätkö edelleen näitä kaverisuhteita ja minkälaisella intensiteetillä?

        Omassa elämäntilanteessani painiskelen k.o. asioiden parissa ja kaikkien ilmaisutaitoisten ihmisten näkemykset aiheesta ja sen ympäriltä ovat hyvinkin tervetulleita.

        Niin… Joskus tuntuu, että olisi ollut helpompaa, jos ei olisi tarvinnut analysoida niin paljoa, mutta kaikkia asioita ei saa valita itse. On kuitenkin pelattava niillä korteilla, jotka on saanut.

        Kiinnostava nainen, jolta voin haluta pelkkää kaveruutta, on sellainen, joka on ihmisenä sitä, mitä kaipaan elämänkumppaniltakin, mutta joka ei kuitenkaan jostakin syystä kelpaa elämänkumppaniksi. Syynä kelpaamattomuuteen voi olla esimerkiksi liian erilaiset toiveet tulevaisuuden varalle, liian suuri ikäero (nainen huomattavasti vanhempi), menneisyys (lapset edellisistä suhteista) tai liian vähät yhteiset kiinnostuksen kohteet (eli liian vähän yhteistä tekemistä). Syyn pitää olla sellainen, että tuntuu selvältä, että enempi kuin kaveruus ei voi toimia pidemmän päälle.

        Tämä taitaa vielä tässä vaiheessa olla enemmän pohdintaa kuin todellisuutta, vaikka pari tuollaista olenkin jo tavannut. Yksi heistä on minua selvästi vanhempi ja toisella, minua nuoremmalla, on sen verran erilaiset toiveet lähitulevaisuudelle, että vaikka molemminpuolista kiinnostusta muuten ehkä löytyisikin, niin eteneminen olisi joka tapauksessa hidasta ja vaatisi sulattelua kummankin taholta. Luulen, että tuollaiset kaverit jäävät vähemmälle huomiolle siinä vaiheessa, kun elämänkumppani löytyy, sillä etsin elämänkumppaniksi sellaista naista, jolta joka tapauksessa saan sen, mitä noilta kavereiltakin haen. Kovin läheisestä ystävyydestä en siis heidän kohdallaan puhuisi, mutta toisaalta, kun kyse on tietynlaisesta ihmistyypistä, tietynlaiset keskustelut eivät välttämättä vaadi niin paljoa tutustumista ja ystävystymistä kuin yleensä.

        Kerro toki, jos tämä herätti jotain ajatuksia :)


      • Ikuinen vanhapiika
        Mies 31v kirjoitti:

        Niin… Joskus tuntuu, että olisi ollut helpompaa, jos ei olisi tarvinnut analysoida niin paljoa, mutta kaikkia asioita ei saa valita itse. On kuitenkin pelattava niillä korteilla, jotka on saanut.

        Kiinnostava nainen, jolta voin haluta pelkkää kaveruutta, on sellainen, joka on ihmisenä sitä, mitä kaipaan elämänkumppaniltakin, mutta joka ei kuitenkaan jostakin syystä kelpaa elämänkumppaniksi. Syynä kelpaamattomuuteen voi olla esimerkiksi liian erilaiset toiveet tulevaisuuden varalle, liian suuri ikäero (nainen huomattavasti vanhempi), menneisyys (lapset edellisistä suhteista) tai liian vähät yhteiset kiinnostuksen kohteet (eli liian vähän yhteistä tekemistä). Syyn pitää olla sellainen, että tuntuu selvältä, että enempi kuin kaveruus ei voi toimia pidemmän päälle.

        Tämä taitaa vielä tässä vaiheessa olla enemmän pohdintaa kuin todellisuutta, vaikka pari tuollaista olenkin jo tavannut. Yksi heistä on minua selvästi vanhempi ja toisella, minua nuoremmalla, on sen verran erilaiset toiveet lähitulevaisuudelle, että vaikka molemminpuolista kiinnostusta muuten ehkä löytyisikin, niin eteneminen olisi joka tapauksessa hidasta ja vaatisi sulattelua kummankin taholta. Luulen, että tuollaiset kaverit jäävät vähemmälle huomiolle siinä vaiheessa, kun elämänkumppani löytyy, sillä etsin elämänkumppaniksi sellaista naista, jolta joka tapauksessa saan sen, mitä noilta kavereiltakin haen. Kovin läheisestä ystävyydestä en siis heidän kohdallaan puhuisi, mutta toisaalta, kun kyse on tietynlaisesta ihmistyypistä, tietynlaiset keskustelut eivät välttämättä vaadi niin paljoa tutustumista ja ystävystymistä kuin yleensä.

        Kerro toki, jos tämä herätti jotain ajatuksia :)

        Mies 31v, vaikutat miespuoliselta versiolta minusta :)
        Yksinäiselle poikamiehelle toivoisin kovasti parempaa onnea ja vihdoinkin elämääsi naista joka tuntee kanssasi samoin. Samaistun sinuunkin ja harmittaa etten osaa auttaa, kun olen itsekkin kovin onneton näissä miesasioissa :(
        Tuosta kaveriasiasta mainitsisin, että itse myös mielummin aloitan kaveripohjalta, ujoudesta yms johtuen tulee hirveet paineet jos pitäisi heti olla seurusteluhalukas. Mielummin tutustun henkilöön paremmin, jolloin vasta tiedän näänkö mahdollista tulevaisuutta. Varsinkin kun tosiaan olen vakavissani sen asian suhteen ja tahtoisin samanhenkisen miehen rinnalleni löytää.. Joillekkin meistä nämä seurusteluasiat on vaan paljon vaikeampia, vaikka halua olisikin. :(


      • .nainen32
        Mies 31v kirjoitti:

        Niin… Joskus tuntuu, että olisi ollut helpompaa, jos ei olisi tarvinnut analysoida niin paljoa, mutta kaikkia asioita ei saa valita itse. On kuitenkin pelattava niillä korteilla, jotka on saanut.

        Kiinnostava nainen, jolta voin haluta pelkkää kaveruutta, on sellainen, joka on ihmisenä sitä, mitä kaipaan elämänkumppaniltakin, mutta joka ei kuitenkaan jostakin syystä kelpaa elämänkumppaniksi. Syynä kelpaamattomuuteen voi olla esimerkiksi liian erilaiset toiveet tulevaisuuden varalle, liian suuri ikäero (nainen huomattavasti vanhempi), menneisyys (lapset edellisistä suhteista) tai liian vähät yhteiset kiinnostuksen kohteet (eli liian vähän yhteistä tekemistä). Syyn pitää olla sellainen, että tuntuu selvältä, että enempi kuin kaveruus ei voi toimia pidemmän päälle.

        Tämä taitaa vielä tässä vaiheessa olla enemmän pohdintaa kuin todellisuutta, vaikka pari tuollaista olenkin jo tavannut. Yksi heistä on minua selvästi vanhempi ja toisella, minua nuoremmalla, on sen verran erilaiset toiveet lähitulevaisuudelle, että vaikka molemminpuolista kiinnostusta muuten ehkä löytyisikin, niin eteneminen olisi joka tapauksessa hidasta ja vaatisi sulattelua kummankin taholta. Luulen, että tuollaiset kaverit jäävät vähemmälle huomiolle siinä vaiheessa, kun elämänkumppani löytyy, sillä etsin elämänkumppaniksi sellaista naista, jolta joka tapauksessa saan sen, mitä noilta kavereiltakin haen. Kovin läheisestä ystävyydestä en siis heidän kohdallaan puhuisi, mutta toisaalta, kun kyse on tietynlaisesta ihmistyypistä, tietynlaiset keskustelut eivät välttämättä vaadi niin paljoa tutustumista ja ystävystymistä kuin yleensä.

        Kerro toki, jos tämä herätti jotain ajatuksia :)

        Heräsi sellaisia ajatuksia, että tämä erittäin fiksu, epäsosiaalinen ja introvertti mies, johon olen mennyt ihastumaan ja jonka kanssa on aikaisemmin ollut vain kohtuullisen hyvä kaverisuhde, on erittäin hankalasti tulkittavissa. Pääasiassa kuitenkin hän pitää minuun yhteyttä. Hänellä on mielenkiintoisia ajatuksia ja näkökulmia ja näistä usein juttelemme ja kirjoittelemme. Mitään seksuaalista kanssakäymiseemme ei juurikaan sisälly. Kuitenkin hän katsoo minua joskus pitkään ja niin mielelläni tulkitsisin sen merkitykselliseksi. Hänelle ei näytä tuottavan minkäänlaisia vaikeuksia olla järjestämättä itseään seuraani, kun taas minä haluaisin nähdä häntä jatkuvasti. Toisaalta hän kirjoittelee joskus kanssani pari kolmekin tuntia putkeen, joten voisin kuvitella, että en ole hänelle täysin samantekevä. Olen täysin sulaa vahaa hänen käsisään mutta yritän olla näyttämättä sitä, koska en halua säikyttää häntä tiehensä :D Ja sitten yhtäkkiä hänestä ei kuulu mitään. Ei yhtään mitään, vaikka kuukauteen. Hän ei kuulemma ole tullut ajatelleeksi, että voisi ottaa yhteyttä.

        Kuinkahan tämä mies mahtaisi käyttäytyä, jos rakastuisi kunnolla? Ajatteleeko hän minusta mahdollisesti juuri jollakin kuvaamallasi tavalla? Yhteydenpitomme on kyllä ollut nousujohteista mutta en anna itselleni lupaa ajatella siitä mitään sen kummempaa.

        Mun psyyke ei kestä tätä enää kauaa :D

        Kiitos vastauksestasi! :)


      • Mies 31v
        .nainen32 kirjoitti:

        Heräsi sellaisia ajatuksia, että tämä erittäin fiksu, epäsosiaalinen ja introvertti mies, johon olen mennyt ihastumaan ja jonka kanssa on aikaisemmin ollut vain kohtuullisen hyvä kaverisuhde, on erittäin hankalasti tulkittavissa. Pääasiassa kuitenkin hän pitää minuun yhteyttä. Hänellä on mielenkiintoisia ajatuksia ja näkökulmia ja näistä usein juttelemme ja kirjoittelemme. Mitään seksuaalista kanssakäymiseemme ei juurikaan sisälly. Kuitenkin hän katsoo minua joskus pitkään ja niin mielelläni tulkitsisin sen merkitykselliseksi. Hänelle ei näytä tuottavan minkäänlaisia vaikeuksia olla järjestämättä itseään seuraani, kun taas minä haluaisin nähdä häntä jatkuvasti. Toisaalta hän kirjoittelee joskus kanssani pari kolmekin tuntia putkeen, joten voisin kuvitella, että en ole hänelle täysin samantekevä. Olen täysin sulaa vahaa hänen käsisään mutta yritän olla näyttämättä sitä, koska en halua säikyttää häntä tiehensä :D Ja sitten yhtäkkiä hänestä ei kuulu mitään. Ei yhtään mitään, vaikka kuukauteen. Hän ei kuulemma ole tullut ajatelleeksi, että voisi ottaa yhteyttä.

        Kuinkahan tämä mies mahtaisi käyttäytyä, jos rakastuisi kunnolla? Ajatteleeko hän minusta mahdollisesti juuri jollakin kuvaamallasi tavalla? Yhteydenpitomme on kyllä ollut nousujohteista mutta en anna itselleni lupaa ajatella siitä mitään sen kummempaa.

        Mun psyyke ei kestä tätä enää kauaa :D

        Kiitos vastauksestasi! :)

        Aivan alkuun pitää sanoa, että ei ehkä pitäisi edes vastata, kun on niin paljon, mitä en tiedä suhteestanne ja jutuistanne. Lisäksi voin vastata vain omien kokemusteni pohjalta, ja ne eivät välttämättä ole ollenkaan relevantteja tässä tapauksessa.

        Tuossa miehessä voisi kuitenkin olla jotain samaa kuin minussa oli ennen erinäisiä läpikäymiäni kriisejä. Silloin hän ei pitäisi sinua kaverina sillä tavalla kuin minä edellisissä viesteissäni kuvasin, vaan hän voisi olla aidosti kiinnostunut sinusta parisuhdemielessä. Hän saattaisi mielessään haaveilla, joko tietoisesti tai tiedostamattaan, että sinä tekisit aloitteen. Syy, miksi hän kaipaisi aloitetta sinulta voisi olla se, että jos hän todella on epäsosiaalinen tapaus, niin hän ei välttämättä yksinkertaisesti tiedä, mitä hänen pitäisi tehdä saadakseen tilanteen etenemään.

        Jos asia on noin, niin lienee paikallaan mainita, että hän voi myös kuulua niihin miehiin, joille ei riitä aloitteeksi varovainen vihje, vaan joita pitää vertauskuvallisesti lyödä jollakin kovalla ja painavalla, ja kun huomio on sen myötä taattu, niin pitää vielä joko sanoa suoraan tai viedä kädestä pitäen :)


      • Nainen32.
        Mies 31v kirjoitti:

        Aivan alkuun pitää sanoa, että ei ehkä pitäisi edes vastata, kun on niin paljon, mitä en tiedä suhteestanne ja jutuistanne. Lisäksi voin vastata vain omien kokemusteni pohjalta, ja ne eivät välttämättä ole ollenkaan relevantteja tässä tapauksessa.

        Tuossa miehessä voisi kuitenkin olla jotain samaa kuin minussa oli ennen erinäisiä läpikäymiäni kriisejä. Silloin hän ei pitäisi sinua kaverina sillä tavalla kuin minä edellisissä viesteissäni kuvasin, vaan hän voisi olla aidosti kiinnostunut sinusta parisuhdemielessä. Hän saattaisi mielessään haaveilla, joko tietoisesti tai tiedostamattaan, että sinä tekisit aloitteen. Syy, miksi hän kaipaisi aloitetta sinulta voisi olla se, että jos hän todella on epäsosiaalinen tapaus, niin hän ei välttämättä yksinkertaisesti tiedä, mitä hänen pitäisi tehdä saadakseen tilanteen etenemään.

        Jos asia on noin, niin lienee paikallaan mainita, että hän voi myös kuulua niihin miehiin, joille ei riitä aloitteeksi varovainen vihje, vaan joita pitää vertauskuvallisesti lyödä jollakin kovalla ja painavalla, ja kun huomio on sen myötä taattu, niin pitää vielä joko sanoa suoraan tai viedä kädestä pitäen :)

        Hyvin oivallettu. Todellakin jätin ja jätän paljon oleellisia asioita asetelmasta kertomatta mutta ilmeisesti olen niin epätoivoinen, että olen valmis hakemaan näkökulmaa sellaisestakin lähteestä, mille en kykene/kehtaa/pysty antamaan riittävästi olennaista tietoa :D Siitäkin huolimatta olet pystynyt avaamaan tilannetta melko mukavasti.

        Tyylisi kirjoittaa on hyvin samalainen, kuin tällä miehellä. Se saattaa ohjata minua ajattelemaan, että olet automaattisesti oikeassa ja saatat jopa osittain ollakin. Tilanteessa on kuitenkin muutama muukin iso seikka ja hieman harmittaakin, että en ole valmis niitä täällä enempää avaamaan. Kiitos, että vaivauduit ottamaan kantaa epämääräiseen kirjoitukseeni :)


    • 'nainen32

      Mies 31v: Mahtava kirjoitus :) Olet oivaltanut asian samalla tavalla, kuin minä naisena sen olen ajatellut. Miksi yrittää tunkea väkisin itseään tiettyihin muotteihin, että löytäisi itselleen kumppanin? Miksi kokea huonommuutta siitä, jos sattuu kuulumaan joillain alueilla ehkä vähemmistöön? Myös pelkän ulkonäön varaan rakentaminen ei pidemmän päälle kannata.

      Yksinäinen poikamies vaikuttaa minunkin mielestäni pohdiskelevalta tyypiltä. En todellakaan lukenut koko ketjua läpi mutta tämä piirre tuli esiin helposti. Suosittelenkin hänelle omien lahjojen ja hyvien puolien sopivaa korostamista. Älä esitä pirteää tai iloista, ellet sitä ole. In the meanwhile; ota kaikki ilo irti vuorovaikutustilanteista ja opettele tuntemaan itsesi yhä paremin ja paremmin :)

    • Yksinäinen poikamies

      Nyt on sekä hyvää että huonoa kerrottavaa.. Sen verran "epäselvä" olotila kaiken tapahtuneen jälkeen että on hieman pakko taas purkaa sydäntä.

      Löysin toisen sivuston kautta vähän reilut kaksi viikkoa sitten (yllättävänkin nopeaan) naisen joka kiinnostui minusta välittömästi vain nähtyään profiilini ja jo lyhyt aikaisen kirjoittelun jälkeen totesi meissä olevan paljon samaa. Lähettelimme toisillemme viestejä puhelimitse ja kaikki tuntui toimivan ihan sata lasissa.
      Hän tahtoi tavata minut jo viikon kirjoittelimisen jälkeen. Hän tuntui minut hyväksyvän sellaisena kun olen.. Kerroin kaikki omat huonot puoleni hänelle, eikä mikään tuntunut häntä haittaavan joten ajattelin että tässä on nyt se nainen jolla riittäisi asenne ja motivaatio luomaan kanssani hyvää parisuhdetta pitkäjänteisellä tähtäimellä.

      Välimatkaa meillä oli vähän reilut 300 kilometriä joten hän tuli luokseni junalla. Vietimme yhdessä viikonlopun ja meillä tuntui menevän ihan hyvin. Sisältyi seksiäkin ja se tuntui minusta(Huom! ensimmäinen kerta) ja hänestä(jos ei valehdellut) hyvältä.

      Tuon viikonlopun jälkeen hän muuttui ihan täysin, ihan kuin olisin laittanut viestejä ihan eri ihmiselle. Kun kysyin tuota häneltä suoraan että mikä häntä vaivaa niin hän sanoi vain etten olekaan hänelle se oikea mies että kaikki tapahtui hänen mielestään liian nopeasti.

      Tuon jälkeen kuitenkin vielä laittelimme viestejä ja soittelimme mutta nyt viimeviikolla hän sanoikin että oli mietinnöissään tullut siihen tulokseen että olisin vain "hyvä kaveri". Sanoin hänelle suoraan että miksikään kaveriksi en rupea että olen omat "kaverini" ansainnut enkä tahdo niitä lisää haalia ja sanoin vielä että tämä juttu on nyt tässä. Sanoin vielä perään että nyt menetät sen ehkä parhaan miehen tässä maailmassa... Hän vielä yritti kysellä "Mitä? Täh? Mitä menetän?" tyyliin mutten enää vastannut.

      Tämä oli se paras kokemukseni tässä elämässä mitä olen kenenkään naisen kanssa saanut kokea mutta nyt on sydän taas murskana koska tälläkään naisella ei sitten ollut oikeaa asennetta ja motivaatiota parisuhteen luomiseksi..
      Välillämme myös esteeksi saattoi muodostua myös pitkä välimatka koska kaikki jäi vain yhteen viikonloppuun.

      Tällä hetkellä olo on murheen murtama.

      • Onnea ja osanottoa. Kun suree/sattuu tietää elävänsä.

        Antoi sitten yhtään tarkempaa selitystä mikset ole se oikea mies? Siis että missä mättää? Ja liian nopeasti liian paljon? Olisiko pitänyt sitten jarruttaa jos molemmat on täysillä menossa mukana?


      • Yksinäinen poikamies
        valvoja247 kirjoitti:

        Onnea ja osanottoa. Kun suree/sattuu tietää elävänsä.

        Antoi sitten yhtään tarkempaa selitystä mikset ole se oikea mies? Siis että missä mättää? Ja liian nopeasti liian paljon? Olisiko pitänyt sitten jarruttaa jos molemmat on täysillä menossa mukana?

        Sinä viikonloppuna kyseisen naisen kanssa tapahtui asioita jotka olisivat omalla kohdallani pitäneet tapahtua jo ainakin 10 vuotta sitten.

        En saanut häneltäkään kunnolla tarkempaa selitystä sille että mikä minussa lopulta eniten mätti. Kun kuulemma "edelleenkään" syitä eivät olleet ujouteni, hiljaisuuteni jne... Kuulemma viestejeni perusteella jotenkin puhuin erilailla kun oikeasti...

        Alkoi taas sama "et ole mulle oikea" "kyllä sulle joku on..." plaaplaa p*skanjauhanta muutama päivä tuon yhteisen viikonlopun jälkeen.

        Otapa se varsinainen syy nyt selville... Minulla on pahaolo edelleenkin ja tosi murheellinen... Pitäisi vielä jaksaa töitä tehdä.

        Eilen laitoin viestiä kyseiselle naiselle. Pyysin anteeksi omaa tylyyttäni siinä asiassa etten tahdo olla vain "kaveri" ja toivotin hänelle kaikkea hyvää. Itselläni on edelleen vahvoja tunteita häntä kohtaan.

        Eipä tämä nainen vastannut tuohon enää. Mutta mitäpä sillä on enää väliä... Hän ei kiinnostunut minusta eikä kukaan muukaan nainen... Minkäs teen..

        Tiedän sen että Itselleni ja luonteelleni en voi mitään, enkä voi niitä muuttaa.


    • Yksinäinen poikamies

      Hyvistä kokemuksista huolimatta on tämä todella sydäntä murskaavaa.

      Olisiko paras vain väkisin yrittää unohtaa vaikka se onkin mahdotonta, tekisi mieli vain itkeä.

      Lopullisia syitä voin vain pohtia, oliko se sittenkin välimatka, tai vaikuttiko kenties naisen edellinen suhde(?) vai hakiko/luuliko minun olevan sitten sitä jotain hienoa/ihanaa mitä en sitten ollutkaan(?) ja vaikka kuinka yritin kertoa itsestäni niin mikään ei tuntunut haittaavan ja lopulta sitten haittasikin vähän joka asia(?).

      • Yksinäinen poikamies

        Noh, edes jonkunverran on naiskokemukset edistyneet n. vuoden takaisesta.. Saa vain nähdä edistyvätkö vai joudunko elelemään vanhanapoikana mitä pahasti pelkään...

        Pohdiskelen tulevaa elämääni... Ja myös tahtoisin että siihen kuuluisi Nainen!


      • Totuus sattuu
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Noh, edes jonkunverran on naiskokemukset edistyneet n. vuoden takaisesta.. Saa vain nähdä edistyvätkö vai joudunko elelemään vanhanapoikana mitä pahasti pelkään...

        Pohdiskelen tulevaa elämääni... Ja myös tahtoisin että siihen kuuluisi Nainen!

        Hei,

        Itse olen kolmekymppinen nainen ja muutama suhde elämän aikana on ollut. Silti juuri nyt kun haluaisi jo vakiintua kumppanin kanssa ja perhettä, ei sellaista ihmistä ole sattunut kohdalle. Olen mietiskellyt näitä parisuhdeasioita ja kokemuksen ja havaintojen perusteella päätynyt siihen, että ulkonäkö on etittäin tärkeä tekijä. Miehillä varmaan vielä senkin päälle tietynlainen itsevarmuus, mutta senkin saa ulkonäön kautta. Sinäkin varmaan kun ajattelet miksi et saa naista, ajattelet niitä kauneusihannekauniita naisia? Niin minäkin miehistä.. Niin se vain on. Nyt ratkaisu onkin se, että liikunta/ruokavalio kuntoon ja kaikkensa tehdä sille, että olisi mahdollisimman hyvännäköinen. Koska se on vain niin että ulkonäkö on nykymaailmassa se tärkein, eikä sille kukaan voi mitään. Ja kun saa huomiota ja hyväksyntää ulkopuolelta, omakin itsetunto kasvaa. Itselläkin on tämä prosessi menossa ja kyllä sen sitten huomaa, kun on muiden mielestä hyvä. Tulee katseita, huomiota, ehdotuksia. Toivottavasti tämä ei ollut lannistava, mutta näin asiat ovat ja parempi tosiasiat hyväksyä.


      • Yksinäinen poikamies
        Totuus sattuu kirjoitti:

        Hei,

        Itse olen kolmekymppinen nainen ja muutama suhde elämän aikana on ollut. Silti juuri nyt kun haluaisi jo vakiintua kumppanin kanssa ja perhettä, ei sellaista ihmistä ole sattunut kohdalle. Olen mietiskellyt näitä parisuhdeasioita ja kokemuksen ja havaintojen perusteella päätynyt siihen, että ulkonäkö on etittäin tärkeä tekijä. Miehillä varmaan vielä senkin päälle tietynlainen itsevarmuus, mutta senkin saa ulkonäön kautta. Sinäkin varmaan kun ajattelet miksi et saa naista, ajattelet niitä kauneusihannekauniita naisia? Niin minäkin miehistä.. Niin se vain on. Nyt ratkaisu onkin se, että liikunta/ruokavalio kuntoon ja kaikkensa tehdä sille, että olisi mahdollisimman hyvännäköinen. Koska se on vain niin että ulkonäkö on nykymaailmassa se tärkein, eikä sille kukaan voi mitään. Ja kun saa huomiota ja hyväksyntää ulkopuolelta, omakin itsetunto kasvaa. Itselläkin on tämä prosessi menossa ja kyllä sen sitten huomaa, kun on muiden mielestä hyvä. Tulee katseita, huomiota, ehdotuksia. Toivottavasti tämä ei ollut lannistava, mutta näin asiat ovat ja parempi tosiasiat hyväksyä.

        Niin kai se totta on tuo ulkonäköön katsominen. Vaikka aina toitotetaan sitä että luonne on paljon tärkeämpää.. Mielestäni se on totta, mutta kuitenkin tuo "pinnallisuus" vie jotenkin voiton, ikävä tosiasia jolle ei voi mitään.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Niin kai se totta on tuo ulkonäköön katsominen. Vaikka aina toitotetaan sitä että luonne on paljon tärkeämpää.. Mielestäni se on totta, mutta kuitenkin tuo "pinnallisuus" vie jotenkin voiton, ikävä tosiasia jolle ei voi mitään.

        Se minkä olen huomannut miten miehiä haukutaan ikuisiksi lapsiksi ja sioiksi (itse en menettele niin) Olen huomannut naisten kohdalla saman asian..


    • Totuus sattuu

      Niin minäkin ajattelin ennen ja pitkään suljin silmäni totuudelta.. Pitää vaan kysyä, että kelpaisiko itsellekää ihan kaikki.. Onko reilua vaatia toiselta hyvää ulkonäköä, jos itsellä ei sellaista ole. Onhan sisältökin tärkeä, mutta julma tosiasia on, että ulkonäkö ja olemus houkuttaa tutustumaan.. Sinulla on se hyvä puoli kuitenki, ettei naiset ole niiiiiin tarkkoja tuon ulkonäön suhteen kuin miehet. Naiset saattavat sitten enemmän painottaa sitä itsevarmuutta, hauskuutta, juttelua yms. sosiaalista kanssakäymistä. Naisena ei oikeastaan tarvitse muuta kun laihduttaa hoikaksi, pysyä sellaisena ja odotella vaan kosijoita ;)

      • Yksinäinen poikamies

        No enpä nyt tiedä... Sitähän tässä yrittänyt sanoa kokoajan miten teidän naisten on helppo pelata jo pelkällä ulkonäöllä...

        on se niin väärin...


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        No enpä nyt tiedä... Sitähän tässä yrittänyt sanoa kokoajan miten teidän naisten on helppo pelata jo pelkällä ulkonäöllä...

        on se niin väärin...

        Lähinnä siksi vetää katkeraksi tuo asia koska omat sosiaaliset taitoni eivät ole parhaat mahdolliset vaikka ulkonäön puolesta saattaisin pärjätäkin.


    • Totuus sattuu

      Niin no miten sen nyt ottaa.. Itellä on ihan mahtava persoona, niin mielelläni käyttelisin ihan sitä. Mutta kun nainen ei oikein luonteella voi "pelata" tai tehdä miehiin vaikutusta. Itestä se on väärin. Mutta tosiasiat on hyväksyttävä, vaikka pitkin hampain. Kai se biologiasta on kiinni..

      • Yksinäinen poikamies

        En tiedä mikä on totta ja mikä ei.. Nämä ovat vain minun omia päätelmiäni, että naisilla riittää jo ulkonäkö saamaan miehet kiinnostumaan.
        Miesten kohdalla en ulkonäöstä tiedä koska olen nähnyt (mielestäni) itseänikin rumempia miehiä kauniiden naisten kanssa.

        Mutta joku merkitys kai sillä ulkonäölläkin on.. Olen itse huomannut tässä vuosien aikana että saan nuilta kauniilta naisilta vain ynseitä mulkaisuja osakseni ja netissäkin sama asia.. Yleensä nekin naiset ketkä alkavat kirjoitella treffisivuilla tai esim fb:n sinkkuryhmissä ovat joko muuten "ei suosittuja" tai sitten yh-äitejä.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        En tiedä mikä on totta ja mikä ei.. Nämä ovat vain minun omia päätelmiäni, että naisilla riittää jo ulkonäkö saamaan miehet kiinnostumaan.
        Miesten kohdalla en ulkonäöstä tiedä koska olen nähnyt (mielestäni) itseänikin rumempia miehiä kauniiden naisten kanssa.

        Mutta joku merkitys kai sillä ulkonäölläkin on.. Olen itse huomannut tässä vuosien aikana että saan nuilta kauniilta naisilta vain ynseitä mulkaisuja osakseni ja netissäkin sama asia.. Yleensä nekin naiset ketkä alkavat kirjoitella treffisivuilla tai esim fb:n sinkkuryhmissä ovat joko muuten "ei suosittuja" tai sitten yh-äitejä.

        Siksipä en itsekään katso naisten kohdalla ensiksi ulkonäköä koska tiedä tasan tarkkaan omat rajat ja mahdollisuudet.


      • iäkkäämpi nainen
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Siksipä en itsekään katso naisten kohdalla ensiksi ulkonäköä koska tiedä tasan tarkkaan omat rajat ja mahdollisuudet.

        Olisikohan vähän niinkun, että ne jotka ei ole niin suosittuja tai ovat yh-äitejä eivät todellisuudessa ole niin pinnallisia vaan heille kelpaisi tavallinen suomalainen mies, mutta se taas ei kelpaa miehille kun naisesta ei kiinnostu muutkaan miehet tai toisen lapset.

        Mitä vanhemmaksi tullaan niin ikäisesi naiset ovat joko varattuja tai sitten on meitä tavallisia suomalaisia naisia joista kukaan ei kiinnostu. Omaan myöskin huonot sosiaaliset taidot, joten vetäydyn porukasta ja olen yksin.


      • Yksinäinen poikamies
        iäkkäämpi nainen kirjoitti:

        Olisikohan vähän niinkun, että ne jotka ei ole niin suosittuja tai ovat yh-äitejä eivät todellisuudessa ole niin pinnallisia vaan heille kelpaisi tavallinen suomalainen mies, mutta se taas ei kelpaa miehille kun naisesta ei kiinnostu muutkaan miehet tai toisen lapset.

        Mitä vanhemmaksi tullaan niin ikäisesi naiset ovat joko varattuja tai sitten on meitä tavallisia suomalaisia naisia joista kukaan ei kiinnostu. Omaan myöskin huonot sosiaaliset taidot, joten vetäydyn porukasta ja olen yksin.

        Miten nyt sanoisin... Kaikki kolme naista jotka olen elämäni aikana tavannut ovat olleet suht tavallisia ehkä juuri tuosta kategoriasta "ei suosittuja" ja en ole siltikään heille kelvannut tavallisena suomalaisena miehenä.. Syistä jotka eivät minulle kunnolla selvinneet..

        Puheen ollen jos vaikka naisella olisikin lapsia, ei se minua haittaisi. Tosin isäpuolen rooli on vaikea.


    • Yksinäinen poikamies

      Ilmeisesti on vaan tyydyttävä kohtaloonsa.. Asiat eivät voi muuttua suuntaan tai toiseen vaikka välillä vaikuttaisikin siltä.

      Positiivisiakin asioita on tapahtunut, mutta ikävä kyllä "romanssi" jäi vain yhteen viikonloppuun.

      En voi olla ajattelematta ollenkaan tätä naista. En ymmärrä mitä tein väärin.. Syyt omasta kelpaamattomuudesta ei selvinnyt..

      Anteeksikin on tältä naiselta pyydetty mutta minkäs tekee kun ei enää vastata.

      • ToivoaOnTaiEI

        Mietin tässä kuinka vastaisin Sinulle mahdollisimman selvästi ja samalla kuitenkaan loukkaamatta, sillä sitä en todellakaan halua! :)

        Luin kaikki tekstisi tästä ketjusta, tunnistin heti persoonatyypiltään introvertin miehen.
        Oletan, ettei sinussa muuta vikaa ole ollut kuin se, että olet vain kohdannut vääränlaisia naisia (ja onhan erittäin ymmärrettävää miksi miehet kiinnostuu usein niistä ulospäinsuuntautuneista naisista jne).

        Itse löysin aviomieheni vasta 29-vuotiaana, joten hehee.. Täällä eräs epäsosiaalinen, ujo ja hiljainen nainen mutta vain tuntemattomassa tai minua vähemmän kiinnostavassa seurassa. ;) Sosiaalinen introvertti siis.

        Mutta.. nuorena älysin nopeasti millaisiin miehiin kannattaa tutustua eli enemmän itseni kaltaisiin.
        Tästä seurasi äkkiä muutamissa viritelmissä seuraava juttu, mitä muuten varmasti muuten Sinulle sopivat naiset pelkäävät.. osa ainakin ehkä siksi jättänyt sut väliin?
        Lue ihan hyvällä, älä pahalla! Voinhan erehtyä suhteesi. ;)

        Aikoinaan.. Eli hyvin pian kiinnostuneisuuteni osoitettua ja jopa ihan "ollaan yhessä"tasolle päästyä alkoi miehellä se itsetunto nousta taivaisiin ja kuinkas ollakaan ne ns.kiltit, hiljaiset ja ujot miehet alkoivat herättämään kiinnostusta myös muissa, niissä sosiaalisissa rääväsuissa, naisissa. :(
        Minut heivattiin mäkeen melko nopsaan, kun alkoi ne suositut naiset vokottelemaan silloisia miehiäni, heh.

        Sain siinä pari kertaa pahastikin näpeilleni, kun mies selittää "ei ole koskaan ollut tälläistä suosiota, ei pahalla mutta olen jäänyt niin paljosta paitsi" blaablaa.. Se sattui mutta jaksoin vielä yrittää.. En ole hassumman näköinen, pätkä tosin mutta hoikka (ja sellaisena näytän pysyvänkin iästä huolimatta). En vain ole se huomiota herättävin tapaus, koska mielummin katselen sivusta ja kuuntelen, vaikka kavereiden kanssa joskus viihdynkin. Kotona osaan olla yksin liiankin hyvin :D
        Mutta netistä olen sinkkuna sitten pongaillut niitä vähemmän suosittuja miehiä, jotka ovat herättäneet kiinnostukseni.. ja aina sama, lopulta se olen minä, joka olen liian tylsä ja joku hehkeämpi vei miehen. - pari pyyteli takaisin myöhemmin, koska nämä "paremmat naiset" olivat hetken vain leikitelleet.. kokeilleet tasoaan.
        En huolinut takaisin vaikka mieli tekikin.. pidin itsekunnioitukseni.

        Lopulta kävi tuuri ja löysin miehen, omaan silmääni kivan ja luonne, kiinnostuksen kohteet nappasi. Ollaan siis niitä kotona viihtyviä molemmat.
        Kerroin heti alussa pelkoni kuinka tässä taas voisi käydä.. Ilmeisesti vihdoinkin tärppäsi vaikka alussa tämänkin kanssa meinasi käydä samoin kuin muidenkin kohdalla, heti alkoi ne aiemmat hänet diskanneet naiset kiinnostua.
        Mutta tämäpä olikin astetta fiksumpi eikä lähtenyt leikkiin mukaan. Se siitä, muutama vuosi takana yhteiseloa ja ken tietää onnistuuko.

        Tällä halusin vain kertoa, että osalla hiljaisempia naisia voi olla samoja kokemuksia ja pelkoja.. Että hetken päästä haluatkin "elää ja kokea", varattu mies yleensä on AINA kiinnostavampi tapaus tietynlaisille naisille.. muista se sitten jos löydät sen rakkaasi joskus! ;) Älä heti unohda mitä olen kertonut..


        Toivon kaikkea hyvää Sinulle sinne jonnekin!

        On minulla muutamia naistuttuja, jotka ovat etsineet itselleen juuri introvertin miehen vaikka itse ovat hyvinkin suulaita ja sosiaalisia, mutta he ovatkin sitten kypsiä ja fiksuja muutoin. Eivät mitään hetken humputtelijoita ja osaavat arvostaa miehessä samoja juttuja kuin itsekin arvostan. :)
        Ehkä silti kannattaa katsella enemmän samanluonteista tapausta ensin..

        - Itse muuten aikoinaan muutin helvettiin Itä-Suomesta.. en sopinut joukkoon arempana yksilönä, joka kuitenkin on vahvatahtoinen luonne muuten. Ei vaan tykkää pitää meteliä itsestään ja jos liikun ulkona ilman miestäni, niin empä juuri aiheuta väristyksiä ohikulkijoissa kun en laittaudu kovin kummoisesti..


      • Yksinäinen poikamies
        ToivoaOnTaiEI kirjoitti:

        Mietin tässä kuinka vastaisin Sinulle mahdollisimman selvästi ja samalla kuitenkaan loukkaamatta, sillä sitä en todellakaan halua! :)

        Luin kaikki tekstisi tästä ketjusta, tunnistin heti persoonatyypiltään introvertin miehen.
        Oletan, ettei sinussa muuta vikaa ole ollut kuin se, että olet vain kohdannut vääränlaisia naisia (ja onhan erittäin ymmärrettävää miksi miehet kiinnostuu usein niistä ulospäinsuuntautuneista naisista jne).

        Itse löysin aviomieheni vasta 29-vuotiaana, joten hehee.. Täällä eräs epäsosiaalinen, ujo ja hiljainen nainen mutta vain tuntemattomassa tai minua vähemmän kiinnostavassa seurassa. ;) Sosiaalinen introvertti siis.

        Mutta.. nuorena älysin nopeasti millaisiin miehiin kannattaa tutustua eli enemmän itseni kaltaisiin.
        Tästä seurasi äkkiä muutamissa viritelmissä seuraava juttu, mitä muuten varmasti muuten Sinulle sopivat naiset pelkäävät.. osa ainakin ehkä siksi jättänyt sut väliin?
        Lue ihan hyvällä, älä pahalla! Voinhan erehtyä suhteesi. ;)

        Aikoinaan.. Eli hyvin pian kiinnostuneisuuteni osoitettua ja jopa ihan "ollaan yhessä"tasolle päästyä alkoi miehellä se itsetunto nousta taivaisiin ja kuinkas ollakaan ne ns.kiltit, hiljaiset ja ujot miehet alkoivat herättämään kiinnostusta myös muissa, niissä sosiaalisissa rääväsuissa, naisissa. :(
        Minut heivattiin mäkeen melko nopsaan, kun alkoi ne suositut naiset vokottelemaan silloisia miehiäni, heh.

        Sain siinä pari kertaa pahastikin näpeilleni, kun mies selittää "ei ole koskaan ollut tälläistä suosiota, ei pahalla mutta olen jäänyt niin paljosta paitsi" blaablaa.. Se sattui mutta jaksoin vielä yrittää.. En ole hassumman näköinen, pätkä tosin mutta hoikka (ja sellaisena näytän pysyvänkin iästä huolimatta). En vain ole se huomiota herättävin tapaus, koska mielummin katselen sivusta ja kuuntelen, vaikka kavereiden kanssa joskus viihdynkin. Kotona osaan olla yksin liiankin hyvin :D
        Mutta netistä olen sinkkuna sitten pongaillut niitä vähemmän suosittuja miehiä, jotka ovat herättäneet kiinnostukseni.. ja aina sama, lopulta se olen minä, joka olen liian tylsä ja joku hehkeämpi vei miehen. - pari pyyteli takaisin myöhemmin, koska nämä "paremmat naiset" olivat hetken vain leikitelleet.. kokeilleet tasoaan.
        En huolinut takaisin vaikka mieli tekikin.. pidin itsekunnioitukseni.

        Lopulta kävi tuuri ja löysin miehen, omaan silmääni kivan ja luonne, kiinnostuksen kohteet nappasi. Ollaan siis niitä kotona viihtyviä molemmat.
        Kerroin heti alussa pelkoni kuinka tässä taas voisi käydä.. Ilmeisesti vihdoinkin tärppäsi vaikka alussa tämänkin kanssa meinasi käydä samoin kuin muidenkin kohdalla, heti alkoi ne aiemmat hänet diskanneet naiset kiinnostua.
        Mutta tämäpä olikin astetta fiksumpi eikä lähtenyt leikkiin mukaan. Se siitä, muutama vuosi takana yhteiseloa ja ken tietää onnistuuko.

        Tällä halusin vain kertoa, että osalla hiljaisempia naisia voi olla samoja kokemuksia ja pelkoja.. Että hetken päästä haluatkin "elää ja kokea", varattu mies yleensä on AINA kiinnostavampi tapaus tietynlaisille naisille.. muista se sitten jos löydät sen rakkaasi joskus! ;) Älä heti unohda mitä olen kertonut..


        Toivon kaikkea hyvää Sinulle sinne jonnekin!

        On minulla muutamia naistuttuja, jotka ovat etsineet itselleen juuri introvertin miehen vaikka itse ovat hyvinkin suulaita ja sosiaalisia, mutta he ovatkin sitten kypsiä ja fiksuja muutoin. Eivät mitään hetken humputtelijoita ja osaavat arvostaa miehessä samoja juttuja kuin itsekin arvostan. :)
        Ehkä silti kannattaa katsella enemmän samanluonteista tapausta ensin..

        - Itse muuten aikoinaan muutin helvettiin Itä-Suomesta.. en sopinut joukkoon arempana yksilönä, joka kuitenkin on vahvatahtoinen luonne muuten. Ei vaan tykkää pitää meteliä itsestään ja jos liikun ulkona ilman miestäni, niin empä juuri aiheuta väristyksiä ohikulkijoissa kun en laittaudu kovin kummoisesti..

        Kiitos hyvästä viestistä! Olet oikeassa suhteeni, ainakin omasta mielestäni olen "pohdiskeleva" introvertti.
        En kyllä vaan jaksa uskoa että enää tässä elämässä tulen sitä naista löytämään vaikka kuinka yritän.

        Ymmärtänet(?) varmasti että se on täällä itä-suomen pienissä piireissä entistä vaikeampaa. Itse ainakin ymmärrän täysin miksi olet täältä pois lähtenyt.

        Kertoakseni vielä vähän samasta naisesta joka välillä lakkasi pitämättä yhteyttä.

        Hän on taas ottanut yhteyttä, olemme viestitelleet WhatsAppin kautta, on viesteissään tylyn oloinen vaikka itse yritän osoittaa omia tunteitani häntä kohtaan.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Kiitos hyvästä viestistä! Olet oikeassa suhteeni, ainakin omasta mielestäni olen "pohdiskeleva" introvertti.
        En kyllä vaan jaksa uskoa että enää tässä elämässä tulen sitä naista löytämään vaikka kuinka yritän.

        Ymmärtänet(?) varmasti että se on täällä itä-suomen pienissä piireissä entistä vaikeampaa. Itse ainakin ymmärrän täysin miksi olet täältä pois lähtenyt.

        Kertoakseni vielä vähän samasta naisesta joka välillä lakkasi pitämättä yhteyttä.

        Hän on taas ottanut yhteyttä, olemme viestitelleet WhatsAppin kautta, on viesteissään tylyn oloinen vaikka itse yritän osoittaa omia tunteitani häntä kohtaan.

        Hänen suhteen kiinnostaisi saada tietää millä ilmeelle saisin taas kiinnostuksen hänellä heräämään.

        Pakkohan hänelläkin on tunteita olla koska ei voinut kuitenkaan lopettaa ihan täysin yhteydenpitoa.


    • Hae ammattiapua

      Onpa raskasta luettavaa. "Yksinäinen poikamies" tuntuu ihan feikiltä. Jos kaikki sun atteet on tosia, niin suosittelen ammattiapua. Terapiaan ja pian!

      Se on kuulkaa sillain, että kaikella on tarkoitus.
      Kun ymmärtää, että kaikki on korkeemman käres, niin alkaa helpottaa.

      Tämmönen elämän ohje:
      Tyyenyttä hyväksyä, se mitä ei voi muuttaa. Rohkeutta muuttaa se, mitä muuttaa voi. Viisautta erottaa nuo toisistaan.

      Kaikkia ei oo luotu parisuhdetta varten.
      Elämä on suuri lahja. Elämästä on paras opetella nauttimaan tekemällä oma osuutensa.

      Opettele näkemään, mikä sun elämässäs on kohdallaan ja hyvin. Mieti tarkkaan, puuttuuko ihan oikeesti jotain. Jos ymmärrät, mitä tarkoitan.

      • Yksinäinen poikamies

        Niin kun sanoin... Nämä ovat vain minun omia näkemyksiäni mitä olen kohta 28 vuoden kokemuksella tätä maailmaa katsellut.. Ja varmasti monella saattaa olla eri näkemykset näistä asioista kun minulla.

        Ei siinä mitkään ammattiavut ja terapiat auta.


      • Jos mies haluaa naista eikä sitä saa niin miten helvetissä "ammatti apua" tähän tarvitaan?
        95% miehistä haluaa naista? Osa saa ja osa ei saa. Pitäiskö saamattomat yksinäiset poikamiehet laittaa kaikki psykiatrille?


      • Yksinäinen poikamies
        valvoja247 kirjoitti:

        Jos mies haluaa naista eikä sitä saa niin miten helvetissä "ammatti apua" tähän tarvitaan?
        95% miehistä haluaa naista? Osa saa ja osa ei saa. Pitäiskö saamattomat yksinäiset poikamiehet laittaa kaikki psykiatrille?

        Niimpä.. Oikeaa puhetta!


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Niimpä.. Oikeaa puhetta!

        Siis jos se naisen saamattomuus on ongelma niin on.. Kuten minulle.

        Ei siinä mitkään terapiat auta..


      • Valvoja eksyi
        valvoja247 kirjoitti:

        Jos mies haluaa naista eikä sitä saa niin miten helvetissä "ammatti apua" tähän tarvitaan?
        95% miehistä haluaa naista? Osa saa ja osa ei saa. Pitäiskö saamattomat yksinäiset poikamiehet laittaa kaikki psykiatrille?

        "95% miehistä haluaa naista? Osa saa ja osa ei saa. Pitäiskö saamattomat yksinäiset poikamiehet laittaa kaikki psykiatrille?"

        - "Haluaa naista." Aika omituinen ilmaisu, jos on kyse parisuhteesta.
        - "Haluaa naista." Ilmaisee enemmänkin, että on kyse objektista, ei elämänkumppanista.

        Kaikki saamattomat yksinäiset poikamiehet pitäisi laittaa psykiatrille! Tai lähettää Taimaahan. Psykiatrilta saa apua, Taimaassa saa p...ua. Kumpaa enemmän arvostat? Parisuhdetta ei voi halulle perustaa. Ja hai, mitä sulla on antaa? Henkisesti?v


      • Yksinäinen poikamies
        Valvoja eksyi kirjoitti:

        "95% miehistä haluaa naista? Osa saa ja osa ei saa. Pitäiskö saamattomat yksinäiset poikamiehet laittaa kaikki psykiatrille?"

        - "Haluaa naista." Aika omituinen ilmaisu, jos on kyse parisuhteesta.
        - "Haluaa naista." Ilmaisee enemmänkin, että on kyse objektista, ei elämänkumppanista.

        Kaikki saamattomat yksinäiset poikamiehet pitäisi laittaa psykiatrille! Tai lähettää Taimaahan. Psykiatrilta saa apua, Taimaassa saa p...ua. Kumpaa enemmän arvostat? Parisuhdetta ei voi halulle perustaa. Ja hai, mitä sulla on antaa? Henkisesti?v

        Mihin hän eksyi? Hän on aivan oikeassa... Et taida itsekään mikään ammattilainen olla kun täällä päätäsi auot.


      • Et ajele täysillä
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Mihin hän eksyi? Hän on aivan oikeassa... Et taida itsekään mikään ammattilainen olla kun täällä päätäsi auot.

        Eksyi = halu ei ole rakkautta ja tasa-arvoisuutta.
        Halu ei ole parisuhde. Halu ei ole elämänkumppani.
        Oikein = en ole ammattilainen.


      • Yksinäinen poikamies
        Et ajele täysillä kirjoitti:

        Eksyi = halu ei ole rakkautta ja tasa-arvoisuutta.
        Halu ei ole parisuhde. Halu ei ole elämänkumppani.
        Oikein = en ole ammattilainen.

        Ei "ajella" ei.


    • Yksinäinen poikamies

      Tiedostan kuitenkin omat ongelmani... Minusta se on jo viisautta eikö vain?

      Se ei taas ole viisautta että tuomitaan tutustumatta niinkun naisilla on tapana tehdä!

      Jonkunlaisia toiveita ainakin yritän elätellä tällä hetkellä tuon saman naisen kanssa jonka kanssa jo yhteisen viikonlopun vietin reilu kuukausi sitten, kun nyt kerran taas ollaan alettu pitää yhteyttä.

      Toivottavasti en hänen suhteensa taas elättelisi turhia toiveita.

      • Tarvitset ammattiapu

        Siis miksi et hae ammattiapua? Mistä tiedät, että apu ei auta?
        Minkä ihmeen takia sitten Suomessakin koulutetaan terapautteja?
        Tiedoksi: "Kun on ongelma, hae apua."
        Tällä palstalla sulle ei ainakaan apua ole tullut. Olet jo yli vuoden ajan samaa juttua veivannut. (Oletan, että elättelet turhia toiveita.) Ala elää.
        Avun hakeminen on rohkeutta. Vai pelottaako? Ei. No, hae sitten rohkeasti ammatti-apua.
        Apu ei arvostele, ei syytä, eikä leimaa. Apu auttaa.


    • Yksinäinen poikamies

      Haista oikeesti pitkä veebnoilla thaimaa ja apu jutuillasi! Ihan turha tulla aukomaan!

      • Yksinäinen poikamies

        Koska me kaikki yksinäiset poikamiehet emme tahdo saada aasialaista/thaimaalaista rumaa naista...


      • Kauniita Virolaisia
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Koska me kaikki yksinäiset poikamiehet emme tahdo saada aasialaista/thaimaalaista rumaa naista...

        Saahan Eestitärtä Suomessakin.


      • Hae ammattiapua!

        Kuinka kehtaat keuhkota noin rumasti? Sinun parastasi tässä ajattelen.


      • Yksinäinen poikamies
        Kauniita Virolaisia kirjoitti:

        Saahan Eestitärtä Suomessakin.

        Niin varmaan... Kerroppa edes yksi ja anna puhelinnumero...


      • Yksinäinen poikamies
        Hae ammattiapua! kirjoitti:

        Kuinka kehtaat keuhkota noin rumasti? Sinun parastasi tässä ajattelen.

        Järjestä sitten sitä "ammattiapua"... Kauniita suominaisia jono oven taakse joita voisin kaikkia nylkyttää surutta! :D

        Anteeks menee juttu päättömäks ja levottomaksi...


    • Tähän asti pääsin lukemisessa: "En saa vastausta kysymykseeni? Noh... olihan tuo tiedettävissä miksen saa koska teillä naisilla on nuita "avuja" omasta takaa miksi teidän ei edes tarvitse... Ei muuta kun tissit törölle ja meikit naamaan niin kyllä heruu keppiä...."

      ...lisäksi luin muutaman viimeisimmän viestin.

      Sinä olet ruma suustasi. o.O Siinä on sinun ogelmasi. Sinä et ole kilttiä nähnytkään, kun noin inhottavalla tavalla kykenet kirjoittamaan. Oletko ihmissuhteissasi samanlainen? Lauot mitä sylki suuhun tuo? Puhut toisille (niille naisillekin) tuolla tavalla?

      Meinasin ensin antaa sinulle tukeni, mutta kovin vaikeaa enää nyt, kun olen viestejäsi lukenut.

      • Yksinäinen poikamies

        Täällä netissä nyt varsinkaan ei kannate ottaa hirveän tosissaan kaikkea mitä on tullut joskus oman epätoivon vimmoissa tullut kirjoitettua.

        Tosi elämässä ei tule mitään sanottua eikä tehtyä.. Ei riitä uskallus... Usko vaan huviksesi että tosi elämässä olen se yksinäinen hiljainen hiissukka joka ei uskalla mitään sanoa eikä tehdä. Siinä se suuri ongelma.


      • Yksinäinen poikamies
        Yksinäinen poikamies kirjoitti:

        Täällä netissä nyt varsinkaan ei kannate ottaa hirveän tosissaan kaikkea mitä on tullut joskus oman epätoivon vimmoissa tullut kirjoitettua.

        Tosi elämässä ei tule mitään sanottua eikä tehtyä.. Ei riitä uskallus... Usko vaan huviksesi että tosi elämässä olen se yksinäinen hiljainen hiissukka joka ei uskalla mitään sanoa eikä tehdä. Siinä se suuri ongelma.

        On totta kai asioitakin joista en voi kun syyttää itseäni ja asioita joista en voi syyttää kun muita ja tätä yleismaailmanmenoa. Eli en oikein kestä tätä... Varsinkin kun näin tietää etukäteen että samaa tulee olemaan elämän seuraavatkin 28 vuotta...

        Ei sillä etteikö viimeaikoina olisi edistystäkin tapahtunut ja olen onnellinen siitä.


      • Yksinäinen poikamies

        Ja kun alkaa miettiä tätä "rumaa suusta" olemista niin mistäpä se muusta voisi johtua kun muista ihmisistä.. Kyllä sitä palaa loppuun vuosien saatossa jos vain aina kiltistä nöyristelee muiden mielipiteille tässä yksinäisyydessä, saamattomuudessa ja kelpaamattomuudessa.. Kun eivät nämäkään naiset tee tai sano mitään jotka minusta voisivat kiinnostua... Jos heitä ylipäätään on olemassa.


    • Kilometri

      Diu diu diu.....jaarittele sinä vaan

      • Yksinäinen poikamies

        Jos haluut asian tulkita noin... Totta joka tapauksessa. Jaarittelua tahi ei..


    • Yksinäinen poikamies

      Kyllä ainakin kun vanhemmiten huomaa kaduilla vastaan kulkemassa vanhoja koulukiusaajia naisineen ja lapsineen vastaankulkemassa niin huomaa miten maailmassa asiat ovat väärin eikä siinä ole jaarittelun kanssa mitään tekemistä..

    • Joku vaan

      Se on harmi miten nykyään ihmiset seurustelevat ties mistä syystä, joilla ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa. Mennään yhteen jonkun kanssa joka pelkästään näyttää kivalta, on tyylikäs, sosiaalinen, tai töissä jonkunlainen asema ynm... Olen tässä muutaman vuoden aikana huomannut nykyisen ystäväni kautta suhtautuvani ihmisiin ja katsoen heitä eri tavalla kuin aikaisemmin. Hän on saanut silmäni avautumaan paremmin. Nykyään en tiedä pitäiskö nauraa vai sääliä näitä nykyihmisiä jotka aloittavat seurustelun jonkun tyhjänpäiväisen asian takia. Niin paljon nykyään vaikuttavat pinnalliset asiat toisessa. Itse keskityn toiseen ihmisenä ja persoonana.
      Vaihtelen sanoja monien naisten kanssa, näiden hyvännäköisten ja ihan peruskauniiden normaalejen naisten kanssa. Hyvin usein huomaan että mitä kauniimpi, sitä vähemmän hänellä on oikeesti ihmisenä ja persoonana annettavana. En seurustelis suurimman osan heidän kanssaan, vaikka tarjoutuis mahdollisuus. Heillä ei ole tarpeeksi älyllistä elämää. En väitä että he ovat tyhmiä, mutta ne on liian yksinkertaisia ja monet ikäiseni vielä liian lapsellisia.
      Ihmisessä pitää olla jotakin muutakin ja paljon muuta kuin joku ulkonäkö tai muut turhat toissijaiset asiat. Nykyään hyväksyn itseni sellaisena kun olen ja olen paljon onnellisempi kuin piiiiiiitkään aikaan. Jos naisia ei kiinnosta se minkälainen olen niin se on heidän menetyksensä.
      Niinkuin mainitsit tossa että huomaat kaduilla vanhoja koulukiusaajia naisen ja lapsen kanssa niin mietippäs että onko he oikeesti onnellisia. Ehkä näyttävät siltä, mutta voisin löydä melkein vetoa että suurin osa on vain toisen kanssa jostakin muusta syystä kuin aidosta rakkaudesta. Tuskin olet menettänyt mitään. Joo olishan se kiva että olisi nainen vierellä, mutta mieluummin sellanen joka oikeesti rakastaa sua, kun sellanen joka on vain taloudellisen tilanteen ynm takia. Ole iloinen siitä minkälainen olet ja arvosta itseäsi. Liian harva arvostaa itseään. Ei sun täydy näyttää mallilta tai olla se fiksuin kaveri. En itsekään ole ja kuinka moni on? Kun arvostat itseäsi ja hyväksyt itsesi, niin sitä kautta olet onnelisempi. Bonuksena vielä itsevarmempi ;) Oikeasti mietippä asiaa ja mitä hyviä puolia sussa on. Varmasti hyvin monia. :) Se on naisten häviö jos ne ei huomaa sua. Kävele leuka korkeella, oot varmasti todella huippu tyyppi, kunhan vain ensin opit arvostamaan itseäsi. :)

      • Yksinäinen poikamies

        Puhut asiaa! Toisaalta silti vaikka oppisinkin arvostamaan itseäni enemmän niin olisinko siitäkään huolimatta kiinnostavampi naisten mielestä? En oikein usko...

        Ei tämä hirveän kannustavaa ole kun tietää miten asiat on ja menee...

        Deittisivustot eivät edelleenkään tuota tulosta... FB:n sinkkuryhmissä kun seuraa kysyy... tulee kaveripyyntöjä vain sellaisilta naisilta joista en mitenkään edes voisi kiinnostua (kehitysvammaisilta ja 40 ikäisiltä)...

        Kaikkein pahinta vielä se että miten tämä yksinäisyys ja katkeruus on alkanut näkyä muussa elämässä... Sen älyää näin viikonloppuisin kun on aikaa miettiä asioita... Jopa työkavereilleni olen alkanut töissä tiuskimaan joka asiasta... Vaikka eihän minun paha oloni heidän syytään ole.


    • Yksinäinen poikamies

      Jälleen on katkerat ajatukset vallanneet mielen. Johtunee siitä kun kaksi työkaveriani saa lapsen yhtäaikaa joista toinen on paras työkaverini.. Yritän esittää iloista heidän puolestaan mutta vaikeuksia tuottaa ja tuo varmasti juuri näkyy tuona tiuskimisena eri tilanteissa. Se mikä minua eniten tässä vituttaa on "oma olemassaolo" miksi pitää olla minun kaltaisiani yksinäisiä katkeria vanhojapoikia?


      Joo tiedän, nyt joku ihan varmasti sanoo että tuo ei ole terveen ihmisen puhetta ja tarvitset "ammattiapua".

      Itse sano miten vaikea ja toistuvia itsemurha-ajatuksia herättävä tunne on oman pään sisällä kun näkee kokoajan muiden ihmisten onnea juuri sitä mikä itseltä o n poisotettu kuten: nainen ja mahdolliset lapset.

      Eli päinvastoin tosiasiat pitää todeta ja saada apua muuttamaan asioita!En voi sulattaa omaa kohtaloani.. Olisinko olevinaan silloin terveen paperit saava ihminen jos valehtelisin olevani tyytyväinen elämääni kelpaamattomana ja yksin jätettynä vanhanapoikana? Tuskin...

      • 2843

        S24 ei anna käyttää nimimerkkiäni "Yksinäinen poikamies" joten älkää välittäkö nimestä. Palaan taas melkein 5 kuukauden jälkeen suht tuorein kuulumisin. Taas yksi uusi kokemus naisesta joka lopulta päättyi huonosti. Kaikki alkoi kun tapasimme FB:n ryhmän viestiketjussa, seuraa hakevien piti kirjoittaa "hot" ja tämä nainen tykkäsi siitä, alkuun en innostunut ollenkaan vaan vähän myötätunnosta tykkäsin hänenkin kommentistaan, sitten tämä nainen lisäsi minut kaverikseen FB:ssä, juttu meillä lähti luistamaan hyvin, mutta en tajunnut ollenkaan miten nopeasti kaikki eteni.. Tämä nainen lähetteli kuviaan ja laittoi hyvin kuumia viestejä minulle ja sai tajuntuani jo aivan tolaltaan. Hän asui toisessa kaupungissa (välimatka 130km) (ikäeroa meillä 15 vuotta, hän 43 ja minä 28) ja meidän ekat treffimme piti alunperin olla jossain kahvilassa tai jtn pikaisesti mutta ne treffit lykkääntyivät. Jatkoimme kuitenkin viestittelyä ja meni n. 2 viikkoa niin tämä nainen pyysi minut kotiinsa, minä menin hänen luokseen ja kaikki tuntui toimivan heti.. Välillämme oli ymmärtämystä, hellää kipinää ja harrastimme seksiä jo 2 tuntia hänen luokseen menonsa jälkeen. Sen jälkeen vielä seuraavana viikonloppuna olin hänen luonaan, eikä mikään asia tuntunut haittaavan, suutelimme vielä kiihkeästi siinä vaiheessa kun lähdin ajamaan kotiini päin. Tuon viimeisen viikonlopun jälkeen sain häneltä huomattavasti vaisumpia viestejä ja paljon vähemmän. Sitten alkoi ns. "mykkäkoulu" vetosi väsymykseen, puhelin ei toiminut tai oli asioilla ns. tekosyihin aluksi, sitten sanoi yhdessä viestissään "mulla on sulle juteltavaa tässä joku päivä" alkoi kahden päivän raastava hiljaisuus enkä saanut häntä kiinni, sitten yritin soittaa hänelle kaksi kertaa eikä hän vastannut. Sitten lopulta laittoi tylyn jättötekstiviestin jossa kertoi että häntä haittasikin kaikki, ikäero, välimatka etc. Ja sanoi vielä että oli välittänyt ja rakastanut minua paljon mutta kuolettanut tuosta vaan kaikki tunteensa minuun. Minä olin ihan rikki ja suutuksissani sanoin tuon hänen jättöviestinsä jälkeen hänelle ehkä ihan liian pahasti mutta kuitenkin kerroin vielä että mitä meillä jäi paljon asioista puhumatta mistä olisin halunnut puhua eli mahd. muuttamisesta lähemmäksi häntä, tutustumisesta hänen lapsiinsa, sukulaisiinsa ja kavereihinsa. Enpä ole häneen enää yhteyttä saanut vaan hän on estänyt minut FB:ssä, Whatsappissa ja kaikkialla. Olen ollut ihan rikki hänen takiaan kohta viimeisen kuukauden ajan. Olikohan tällä naisella ylipäätään tarkoituskin jättää vaan pikasuhteeksi?


    • objektiivi

      Mun mielestä naisten kanssa on kiva olla myös ystäviä. Kiva rupatella muistakin asioista, kuin vaan äijä jutuista. Ei nyt leikkaamisesta tai sellaisesta, vaan näkee myös erilaista kuvakulmaa asioihin.

      • 2843

        Nimim. Yksinäinen poikamies: Tämäkin nainen ehdotti jättöviestissään minulle että "voidaanko olla ystäviä? Käykö?" ja sanoi minulle vielä että "Älä menetä itsetuntoas ja älä ala vihaamaan mua ja että oon ihana ihminen ja mies" Minun mielestäni ihan turhaa puhetta ilman tunnetta... Eikä rakkauden tunteita noin vain kuoleteta.. Ei hän minua varmasti oikeasti yhtään rakastanut eikä edes välittänyt.. Taisin jäädä vain vähän vanhemman hyvännäköisen naisen itsetunnon pönkityksen kohteeksi. Ja vielä sanoin suoraan että en ole pelkän ystävyyden kannalla että minulle on käynyt ennenkin naisten kanssa huonosti kun pelkkä ystävä yrittänyt olla. Ja sanoin siitäkin ettei se ainakaan minun itsetuntoa parantaisi jos näkisin häntä muiden miesten kanssa.. Vaan se murtaisi minua entisestään mistä minulla on jo kokemusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe