Miksi Mormonismi

on väärässä!

Jumaluuden luonne :)

Mennään katsomaan 1933/38 Kirkko Raamatun käännöksestä(joka on sanatarkka käännös), mitä sana sanoo Jeesuksesta ja Jumalasta.

Raamatun alussa Mooseksen 1. kirjassa Jumala ilmaisee kolminaisuudestaan näin:

1.Mooseksen kirja:

1:26 Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat."
1:27 Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

Jeesuksen luonne: Jumalan Poika ja itse Jumala

Johanneksen evankeliumi:
1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Kolossalaiskirje:
2:9 Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti,

Jesaja:
9:5 Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.

Ja nyt kova paikka, joka pistää pisteen harhaopille kertakaikkiaan!

Johanneksen evankeliumi:
8:23 Ja hän sanoi heille: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta.
8:24 Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne."

Eli siis jos ei usko opillisesti oikein Jeesukseksesta ja Jumalasta ei voi pelastua!!!

Jumala on kolmiyhteinen: Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Lets go see the roots of mormon.
Ìt`s freemasonry baced believe cult. Freemasonry has 33 degrees and high degrees know that they worship lusifer as their God.

9. The Occult - Jesus Christ / Joseph Smith
https://www.youtube.com/watch?v=h93x48xbOg8

They have made mormon script wrong to give souls to lusifer.
If you do not believe rigth way in Jeesus and God you cannot be saved!!!

Mormon Lady Went To Hell Listen To Her Testimony
http://www.testimoniesofheavenandhell.com/2010/12/mormon-lady-went-to-hell-listen-to-her-testimony/

MORMOONIEN LISÄKSI JEHOVAN TODISTAJAT OVAT MYÖS HARHAOPILLINEN LAHKO JOKA EI USKO OIKEAOPPISESTI JUMALASTA.

Jehovan todistajien perustaja oli myös vapaamuurari ja okkultisti
http://www.youtube.com/watch?v=iPlz0XG0SJc

Näitä asioita kannattaa tosissaan punnita. Suomessa suomenkielelle käännetty sanatarkka käännös on vuoden 1933/38 Kirkko Raamattu.

Raamatun mukaisia seurakuntia ovat: Helluntaiseurakunta, Babtisti, Vapaa seurakunta, Cityseurakunta ja Pelastusarmeija.

Kaikista lähinnä alkuseurakuntaa on mielestäni Helluntaiseurakunta, joka toimii myös armolahjojen alueella mm. profetointi on seurakunnassa yleistä, niiden henkilöiden toimesta jolla armolahjat toimivat näillä alueilla.

Siunausta päivääsi, koen että minun oli kirjoitettava tämä tänne palstalle, jotakuta varten.

JUMALA ON KOLMIYHTEINEN : ISÄ, POIKA JA PYHÄ HENKI.

JEESUS ON JUMALAN POIKA JA ITSE JUMALA

37

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häh?

      Miksi Raamattu? Miksi ei Koraani tai Bhagavad Gita? Tai Taru sormusten herrasta. Tai Mormonin kirja?

      Ja miksi suomalainen käännös vuodelta 1933? Uusimpaan versioon on tehty paremmat pohjatyöt tutkimalla mahdollisimman alkuperäisiä kirjoituksia. Tosin mokia on tullut siihenkin...

    • Sinun oli

      kirjoitettava tänne ihan vain itseäsi varten.

    • Jeesus is God
    • 29Km
    • tarkennus

      "...sanatarkka käännös on vuoden 1933/38 Kirkko Raamattu."

      Valitettavasti tuo ei ole totta.
      33/38 käännös on kyllä melko luotettava mutta siitä löytyy myös virheitä ja osa niistä on jopa vakavia.
      Yksi pahimmista löytyy sananlaskuista luvusta 8. Jae 22 on käännetty näin:
      "Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua. (Sananlaskujen 8:22)

      Oikeammin käännettynä sama jae:
      "Minä olen ollut Herran oma hänen teidensä alussa: ennenkuin mitään tehty oli, olin minä."(Biblia 1776)

      ...tai..

      "The LORD possessed me in the beginning of his way, before his works of old.(KJV)

      Tarkkaavainen huomaa että 33/38 käännös kertoo Jeesuksen olevan luotu. Jeesusta ei kuitenkaan Raamatun mukaan luotu vaan hän itse on Luoja yhdessä Isän kanssa!

      • Hänjokanäkee

        Näissä jakeissa ei muuten puhu Sana eli Jeesus vaan Pyhä Henki eli Gabriel. Siksi tuo ensimmäinen käännös ei ole täysin totuudenmukainen sillä siinä voisi luulla että tuolla puhujalla tarkoitetaan Sanaa eli Jeesusta. Tosin tuossa toisessakin käännöksessä syyllistytään virheelliseen tietoon, sillä Jumala alkoi luoda ainetta jo ennen kuin Hän loi Sanan tai Pyhän Hengen.

        "Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua. (Sananlaskujen 8:22)

        Oikeammin käännettynä sama jae:

        "Minä olen ollut Herran oma hänen teidensä alussa: ennenkuin mitään tehty oli, olin minä."(Biblia 1776)


    • raamattu puhuu

      Mikä tai kuka tuo "Mormon Lady" on? (Sanapari on lainattu aloituspostauksesta). Haluaisin tietää, jotta onko tämä/hän mormoniopin puolesta vai vastaan puhuva? Jospa joku tietäisi tarkemmin, niin kiitän vastauksesta.

      • Ei ainakaan entinen mormoni, niin hulluja hän väittää. Nimihän sanotaan videon alussa.


    • Valitset itsellesi sopivia uskosi opettamai lauseita. Kuitenkin unohdat täysin että Jeesus käski rukoilla Isää... ei häntä ... kuitenkin hänen nimessään (siis Kristuksen). Unohdat äänen joka tuli taivaasta joka sanoi: Ja taivaista kuului ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt."
      Kristus itse opetti meitä rukoilemaan Isää. Isät¨qa hän sanoo että hän on myös meidänkin isämme.
      Entä Jeesuksen rukoillessa Isää Getsemanessa tai kuollessa ristillä: Yhdeksännen tunnin vaiheilla Jeesus huusi kovalla äänellä: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?"
      Jeesus meni valmistamaan meille sija aIsän tykönä... ei hänen itsensä tykönä.
      On monta Raamatun kohtaa joka selväsi näyttää että Kristus ja Isä ovat kaksi eri hahmoa eikä mikään symbioosi.Jeesus syntyi maailmaan ihmiseksi, mutta hän ei ollut maailmasta vaan Jumalan poika. Hän kuten me kaqikki tulemme tänne Jumalan helmasta, Taivaallisen Isämme sylistä.
      Mormon Lady on täysin pötyä. En usko että hän oli mormoni. Mormonit lukevat Raamattua usein enemmänkin kuin Mormonin kirjaa. Ei edes huonokaan mormoni ole 16 vuotta kirkossa lukematta Raamattua läpi 4 kertaa! Tosi ufo juttu. Voi niitä jkotka tähän uskovat, eihän siinä tuotu lainkana esiin mihin mormonit uskovat!
      Okkultismi väite on niin laaja että suosittelen tämän lukemista: http://en.fairmormon.org/Joseph_Smith/Occultism_and_magic
      Sanon vain että tuohon aikaan sellainen okkultismi jota Joseph Smith käytti oli aivan tavallista sen ajan ihmisten kesken. Varpujen käyttöä kaivojen haussa,
      Mormonit käyttävät jatkuvasti armolahjoja.
      Millä seurakunnalla on johdossa 12 apostolia ja profeetta kuten alkuseurakunnalla? Millä on Piispa seurakunnan kaitsijan virassa?
      Jumala on Isä kolmiyhteys on Isä, Poika ja Puhä Henki jotka kaikki ovat erillisiä. Tämä kolmiyhteys on kaikkein korkein johtajuuden omaava elin jossa Jumalalla on kuitenkin veeto oikeus.
      Jeesus on Jumalan ainosyntyinen poika sekä my¨so Jumala vaikakaan ei Isä Jumala jota meidän on yhdessä Jeesuksen kanssa kumartaminen.
      Uskonkappaleitamme:
      1 ME uskomme Jumalaan, iankaikkiseen Isään, ja hänen Poikaansa, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen.

      • 1 ME uskomme Jumalaan, iankaikkiseen Isään, ja hänen Poikaansa, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen.

        2 Me uskomme, että ihmiset saavat rangaistuksen omista synneistään eivätkä Aadamin rikkomuksesta.

        3 Me uskomme, että koko ihmissuku voi pelastua Kristuksen sovituksen ansiosta noudattamalla evankeliumin lakeja ja toimituksia.

        4 Me uskomme, että evankeliumin ensimmäiset periaatteet ja toimitukset ovat ensimmäiseksi, usko Herraan Jeesukseen Kristukseen; toiseksi, parannus; kolmanneksi, upotuskaste syntien anteeksisaamiseksi; neljänneksi, kätten päällepaneminen Pyhän Hengen lahjan saamiseksi.

        5 Me uskomme, että saarnatakseen evankeliumia ja suorittaakseen sen toimituksia miehen täytyy olla Jumalan kutsumaprofetian kautta ja niiden kätten päällepanemisella, joilla on toimivalta.

        6 Me uskomme samaan järjestykseen, joka oli alkukirkossa, nimittäin apostoleihin, profeettoihin, paimeniin, opettajiin, evankelistoihin ja niin edelleen.

        7 Me uskomme kielillä puhumisen, profetian, ilmoituksen, näkyjen, parantamisen, kielten tulkitsemisen ja niin edelleen lahjaan.

        8 Me uskomme, että Raamattu on Jumalan sanaa, sikäli kuin se on oikein käännetty; me uskomme myös, että Mormonin kirja on Jumalan sanaa.

        9 Me uskomme kaiken, mitä Jumala on ilmoittanut, kaiken, mitä hän nykyään ilmoittaa, ja me uskomme, että hän ilmoittaa vielä monia suuria ja tärkeitä Jumalan valtakuntaa koskevia asioita.

        10 Me uskomme Israelin todelliseen kokoamiseen ja kymmenen heimon palauttamiseen, että Siion (Uusi-Jerusalem) rakennetaan Amerikan mantereelle, että Kristus tulee hallitsemaan henkilökohtaisesti maan päällä ja että maa uudistetaan ja se saa paratiisillisenkirkkautensa.

        11 Me vaadimme oikeutta palvella kaikkivaltiasta Jumalaa oman omantuntommevaatimusten mukaan ja sallimme kaikille ihmisille saman oikeuden, palvelivatpa he miten, missä tai mitä tahansa.

        12 Me uskomme, että kuninkaille, presidenteille, hallitsijoille ja hallitusmiehille tulee olla alamainen ja että tulee noudattaa, kunnioittaa ja ylläpitää lakia.

        13 Me uskomme, että tulee olla vilpitön, uskollinen, siveellinen, hyväntahtoinen ja hyveellinen ja että tulee tehdä hyvää kaikille ihmisille; tosiaankin, voimme sanoa seuraavamme Paavalin kehotusta — me uskomme kaikessa, me toivomme kaikessa, me olemme kestäneet paljon ja toivomme voivamme kestää kaiken. Jos on jotakin hyveellistä, rakastettavaa tai hyvältä kuuluvaa tai kiitettävää, sitä me etsimme.


      • nenada kirjoitti:

        1 ME uskomme Jumalaan, iankaikkiseen Isään, ja hänen Poikaansa, Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen.

        2 Me uskomme, että ihmiset saavat rangaistuksen omista synneistään eivätkä Aadamin rikkomuksesta.

        3 Me uskomme, että koko ihmissuku voi pelastua Kristuksen sovituksen ansiosta noudattamalla evankeliumin lakeja ja toimituksia.

        4 Me uskomme, että evankeliumin ensimmäiset periaatteet ja toimitukset ovat ensimmäiseksi, usko Herraan Jeesukseen Kristukseen; toiseksi, parannus; kolmanneksi, upotuskaste syntien anteeksisaamiseksi; neljänneksi, kätten päällepaneminen Pyhän Hengen lahjan saamiseksi.

        5 Me uskomme, että saarnatakseen evankeliumia ja suorittaakseen sen toimituksia miehen täytyy olla Jumalan kutsumaprofetian kautta ja niiden kätten päällepanemisella, joilla on toimivalta.

        6 Me uskomme samaan järjestykseen, joka oli alkukirkossa, nimittäin apostoleihin, profeettoihin, paimeniin, opettajiin, evankelistoihin ja niin edelleen.

        7 Me uskomme kielillä puhumisen, profetian, ilmoituksen, näkyjen, parantamisen, kielten tulkitsemisen ja niin edelleen lahjaan.

        8 Me uskomme, että Raamattu on Jumalan sanaa, sikäli kuin se on oikein käännetty; me uskomme myös, että Mormonin kirja on Jumalan sanaa.

        9 Me uskomme kaiken, mitä Jumala on ilmoittanut, kaiken, mitä hän nykyään ilmoittaa, ja me uskomme, että hän ilmoittaa vielä monia suuria ja tärkeitä Jumalan valtakuntaa koskevia asioita.

        10 Me uskomme Israelin todelliseen kokoamiseen ja kymmenen heimon palauttamiseen, että Siion (Uusi-Jerusalem) rakennetaan Amerikan mantereelle, että Kristus tulee hallitsemaan henkilökohtaisesti maan päällä ja että maa uudistetaan ja se saa paratiisillisenkirkkautensa.

        11 Me vaadimme oikeutta palvella kaikkivaltiasta Jumalaa oman omantuntommevaatimusten mukaan ja sallimme kaikille ihmisille saman oikeuden, palvelivatpa he miten, missä tai mitä tahansa.

        12 Me uskomme, että kuninkaille, presidenteille, hallitsijoille ja hallitusmiehille tulee olla alamainen ja että tulee noudattaa, kunnioittaa ja ylläpitää lakia.

        13 Me uskomme, että tulee olla vilpitön, uskollinen, siveellinen, hyväntahtoinen ja hyveellinen ja että tulee tehdä hyvää kaikille ihmisille; tosiaankin, voimme sanoa seuraavamme Paavalin kehotusta — me uskomme kaikessa, me toivomme kaikessa, me olemme kestäneet paljon ja toivomme voivamme kestää kaiken. Jos on jotakin hyveellistä, rakastettavaa tai hyvältä kuuluvaa tai kiitettävää, sitä me etsimme.

        Minäkin tutstuin kaikkiin noihin kirkkokuntiin aikanani, mutta niistä puuttuu jotakin mikä kuuluu Jeesuksen Krsituksen tosi kirkkoon.


      • Uteliaahko
        nenada kirjoitti:

        Minäkin tutstuin kaikkiin noihin kirkkokuntiin aikanani, mutta niistä puuttuu jotakin mikä kuuluu Jeesuksen Krsituksen tosi kirkkoon.

        Miksi sitten kuulut Smithin keksimään kirkkoon etkä Jeesuksen Kristuksen kirkkoon?


      • Selkeyttä

        Tätä ei ole Raamatussa:
        "JUMALA ON KOLMIYHTEINEN : ISÄ, POIKA JA PYHÄ HENKI."
        JUMALUUS on komiyhteinen, jossa kutakin sen käsentä voidaan sanoa Jumalaksi, mutta Isä on ainoa Jumala, jota rukoilemme ja jolle muut ovat alisteisia. Isä on antanut Pojalle vallan meihin nähden, mutta Poika palvelee Isää ja antaa Hänelle kunnian. Tässä mielessä Isä on ainoa Jumala.

        Luomisessa oli Sanan eli Kristuksen kanssa Mikael, josta tuli ensimmäinen ihminen eli Aadam myöhempien ilmoitusten mukaan. Luominen tapahtui Isän käskystä, mutta Sana toteutti. Kolminaisuutta se ei luomiskertomus osoita.


      • Näinonon

        Tapani hyvä, Jumalien alistussuhteet eivät vaikuta Heidän lukumääräänsä millään tavoin. Smithin opissa on monta Jumalaa. Siksi Smithin oppi on polyteistinen.


      • Selkeyttä
        Näinonon kirjoitti:

        Tapani hyvä, Jumalien alistussuhteet eivät vaikuta Heidän lukumääräänsä millään tavoin. Smithin opissa on monta Jumalaa. Siksi Smithin oppi on polyteistinen.

        Etkö ole huomannut, että meitä ihmisiäkin sanotaan Raamatussa jumaliksi? Sanaa jumala voidaan käyttää eri merkityksissä.
        Joh. 10:34
        Jeesus vastasi: "Eikö teidän laissanne sanota: 'Minä sanoin: te olette jumalia.'? [Ps. 82:6]

        Kaikkien ihmisten henki on Jumalan henkilapsi. Olemme siten samaa sukua kuin Hän. Eli jumala -sana on kuin sukunimi meille kaikille. On vain yksi taivaallinen Isä ja siinä mielessä vain yksi Jumala. Koska Jeesus Kristus ja Pyhä Henki ovat jumaluuden jäseniä, sanotaan Heitä Jumaliksi isolla kirjaimella kirjoitettuna.


      • kaksipisteto
        Selkeyttä kirjoitti:

        Tätä ei ole Raamatussa:
        "JUMALA ON KOLMIYHTEINEN : ISÄ, POIKA JA PYHÄ HENKI."
        JUMALUUS on komiyhteinen, jossa kutakin sen käsentä voidaan sanoa Jumalaksi, mutta Isä on ainoa Jumala, jota rukoilemme ja jolle muut ovat alisteisia. Isä on antanut Pojalle vallan meihin nähden, mutta Poika palvelee Isää ja antaa Hänelle kunnian. Tässä mielessä Isä on ainoa Jumala.

        Luomisessa oli Sanan eli Kristuksen kanssa Mikael, josta tuli ensimmäinen ihminen eli Aadam myöhempien ilmoitusten mukaan. Luominen tapahtui Isän käskystä, mutta Sana toteutti. Kolminaisuutta se ei luomiskertomus osoita.

        Ei ole mitään ensimmäistä ihmistä, vaan lajimme kehittyi pikku hiljaa tietyssä ja vaiheessa vain lajimme oli määritelmällisesti eronnut lajeista joista syntyi.
        Raamatussa on kolme erilaista luomiskertomusta, kaikki tarinoita joita ihmiset loivat selittääkseen alkuperänsä kun eivät siitä voineet saada tietoa . Evolutiivista, historiallista tai biologista totuuttaa tarinat eivät sisällä.

        naiset eivät ole peräisin miehen kylkiluusta, planeetta ei ole ollut ennen aurinkoaan jne Nykymiehet eivät polveudu lajimme ensimmäisistä miehistä vaan paljon myöhemmistä, äitilinja on säilynyt. Sieltähän tulevat ne ominaisuudet jotka tekevät meistä eläviä olentoja, mies ei niitä voi antaa perinnöksi vaan elää äidiltään saamalta.Tytär laittaa mitokondriot eteen päin, koiras on muutoinkin evolutiivisessa kehityksessä myöhempi ja on sitä myös lajimme sikiönkehityksessä.eli perusmuoto on naaras jonka linjan lajimme on säilyttänyt.

        Nuo Mikael jutut ovat myös merkillisiä , miksi joku elohim antaisi teoforisia kaananilaiseen EL-jumaluuteen viittavia länsiseemiläiisä nimiä joillekin olennoille? Mahtoiko elohim olla niin kehittynyt, että puhui tietyn ajan länsiseemiläistä kieltä josta keksi tarvittavat nimet vaikkei mitään kieltä vielä ollut kehittynyt mihinkään muotoon?

        Oppineet Joh . evankeliumissa aivan oikein kieltävät että Raamattu kutsuisi ihmisiä jumaliksi ja Joh. itsekin muualla sentään tietää että Jahve on Jeesuksen isä, ja henki Joh. myös väittää ettei kukaan ole jumalaa milloinkaan nähnyt, näin ollen elohimin vaimo lienee sokea samoin kuin Mikaelit ja muut enkelit, koska elohimhan elää fyysisessä muodossa Kolobilla.


      • Selkeyttä
        kaksipisteto kirjoitti:

        Ei ole mitään ensimmäistä ihmistä, vaan lajimme kehittyi pikku hiljaa tietyssä ja vaiheessa vain lajimme oli määritelmällisesti eronnut lajeista joista syntyi.
        Raamatussa on kolme erilaista luomiskertomusta, kaikki tarinoita joita ihmiset loivat selittääkseen alkuperänsä kun eivät siitä voineet saada tietoa . Evolutiivista, historiallista tai biologista totuuttaa tarinat eivät sisällä.

        naiset eivät ole peräisin miehen kylkiluusta, planeetta ei ole ollut ennen aurinkoaan jne Nykymiehet eivät polveudu lajimme ensimmäisistä miehistä vaan paljon myöhemmistä, äitilinja on säilynyt. Sieltähän tulevat ne ominaisuudet jotka tekevät meistä eläviä olentoja, mies ei niitä voi antaa perinnöksi vaan elää äidiltään saamalta.Tytär laittaa mitokondriot eteen päin, koiras on muutoinkin evolutiivisessa kehityksessä myöhempi ja on sitä myös lajimme sikiönkehityksessä.eli perusmuoto on naaras jonka linjan lajimme on säilyttänyt.

        Nuo Mikael jutut ovat myös merkillisiä , miksi joku elohim antaisi teoforisia kaananilaiseen EL-jumaluuteen viittavia länsiseemiläiisä nimiä joillekin olennoille? Mahtoiko elohim olla niin kehittynyt, että puhui tietyn ajan länsiseemiläistä kieltä josta keksi tarvittavat nimet vaikkei mitään kieltä vielä ollut kehittynyt mihinkään muotoon?

        Oppineet Joh . evankeliumissa aivan oikein kieltävät että Raamattu kutsuisi ihmisiä jumaliksi ja Joh. itsekin muualla sentään tietää että Jahve on Jeesuksen isä, ja henki Joh. myös väittää ettei kukaan ole jumalaa milloinkaan nähnyt, näin ollen elohimin vaimo lienee sokea samoin kuin Mikaelit ja muut enkelit, koska elohimhan elää fyysisessä muodossa Kolobilla.

        Kaikkea ei ole ilmoitettu. Emme tiedä, miten luominen tapahtui. Hengellisesti se on meille kerrottu, mutta fyysinen toteuttaminen on muuta. Profeettamme Kimballin mukaan luomiskertomus on tietenkin vertauskuvallinen.


      • kaksipisteto
        Selkeyttä kirjoitti:

        Kaikkea ei ole ilmoitettu. Emme tiedä, miten luominen tapahtui. Hengellisesti se on meille kerrottu, mutta fyysinen toteuttaminen on muuta. Profeettamme Kimballin mukaan luomiskertomus on tietenkin vertauskuvallinen.

        Luominen ei ole vertaukuvallista kyllä Jahve heprealaisen Raamatun mukaan on kaiken luoja, myös siis ihmisten, siksi Vt kutsuu häntä "isäksemme "
        VT:n kirjoitivat israelilaiset /juutalaiset joiden kieli oli heprea siksi siellä kaikilla tarinaan liittyvillä on heprealaiset tai seemiläiset nimet. Ihmettelen Kolobin elohim nimivalintoja, aatameille ja muille l vaikka siis nämä hahmmot eivät teidänkään mielestänne ole tosia vaikka heihin usein vetoatte. Tyyliin jo Aatamille oli ilmoitettu oikea kirkko...

        Mitenkä elohimin vaimon näkökyky, eihän jumalaa ole kukaan nähnyt paitsi Jeesus, Joh. evank. mukaan?


      • Selkeyttä
        kaksipisteto kirjoitti:

        Luominen ei ole vertaukuvallista kyllä Jahve heprealaisen Raamatun mukaan on kaiken luoja, myös siis ihmisten, siksi Vt kutsuu häntä "isäksemme "
        VT:n kirjoitivat israelilaiset /juutalaiset joiden kieli oli heprea siksi siellä kaikilla tarinaan liittyvillä on heprealaiset tai seemiläiset nimet. Ihmettelen Kolobin elohim nimivalintoja, aatameille ja muille l vaikka siis nämä hahmmot eivät teidänkään mielestänne ole tosia vaikka heihin usein vetoatte. Tyyliin jo Aatamille oli ilmoitettu oikea kirkko...

        Mitenkä elohimin vaimon näkökyky, eihän jumalaa ole kukaan nähnyt paitsi Jeesus, Joh. evank. mukaan?

        Kaikki luotiin Sanan kautta eli Jeesuksen kautta, joka toimi Isänsä käskystä.
        Luomiskertomus ei kuvaa lainkaan sitä, miten luomnen tapahtui fyysisesti.

        Taas sorrut kirjaimellisuuteen ja liität tässä tarkoitetun näkemisen väärään yhteyteen "Mitenkä elohimin vaimon näkökyky, eihän jumalaa ole kukaan nähnyt paitsi Jeesus," - Sitäpaitsi, joka on nähnyt Jeesuksen, on nähnyt Isån, koska He ovat samalaisia.


      • kaksipisteto
        Selkeyttä kirjoitti:

        Kaikki luotiin Sanan kautta eli Jeesuksen kautta, joka toimi Isänsä käskystä.
        Luomiskertomus ei kuvaa lainkaan sitä, miten luomnen tapahtui fyysisesti.

        Taas sorrut kirjaimellisuuteen ja liität tässä tarkoitetun näkemisen väärään yhteyteen "Mitenkä elohimin vaimon näkökyky, eihän jumalaa ole kukaan nähnyt paitsi Jeesus," - Sitäpaitsi, joka on nähnyt Jeesuksen, on nähnyt Isån, koska He ovat samalaisia.

        Joh. sanoo että joka on nähnyt Jeesuksen, ei silti ole nähnyt jumalaa koska kukaan ei ole nähnyt jumalaa paitsi Jeesus .
        Miksi muuten otat kuolleiden ylösnousemuksen kirjaimellisesti, mutta jumalan näkemistä ei tarvitse ottaa? Mistä tietää mikä on totta, mikä ihan muuten vain sanottua ?

        Heprealainen Raamattu sanoo että Jahve loi kaiken yksin, tuossa kai on taas yksi Jahven valheista vai muuttuiko asia myöhemmin, saiko Jahve myöhemmin parempaa tietoa omasta luomistapahtumastaan ja jos jahve on jeesus miksi hän jätti kertomatta että oli joku (kolobin elohim joka tuolloin asui siis muualla) joka häntä käski?

        Voitko sanoa heprealaisesta Raamatusta jonkun Jahven ilmoituksen siitä millainen jumala hän on, sellaisen joka myös pitää paikkansa , piti tuolloin ja nyt ja joka ei lopulta ole täyttä sekasotkua .Tai, UT:n puolelta, miksi Joh. väittää että jumala on henki, kun ei kerran ole, vaan on fyysinen olento?.


      • Selkeyttä
        kaksipisteto kirjoitti:

        Joh. sanoo että joka on nähnyt Jeesuksen, ei silti ole nähnyt jumalaa koska kukaan ei ole nähnyt jumalaa paitsi Jeesus .
        Miksi muuten otat kuolleiden ylösnousemuksen kirjaimellisesti, mutta jumalan näkemistä ei tarvitse ottaa? Mistä tietää mikä on totta, mikä ihan muuten vain sanottua ?

        Heprealainen Raamattu sanoo että Jahve loi kaiken yksin, tuossa kai on taas yksi Jahven valheista vai muuttuiko asia myöhemmin, saiko Jahve myöhemmin parempaa tietoa omasta luomistapahtumastaan ja jos jahve on jeesus miksi hän jätti kertomatta että oli joku (kolobin elohim joka tuolloin asui siis muualla) joka häntä käski?

        Voitko sanoa heprealaisesta Raamatusta jonkun Jahven ilmoituksen siitä millainen jumala hän on, sellaisen joka myös pitää paikkansa , piti tuolloin ja nyt ja joka ei lopulta ole täyttä sekasotkua .Tai, UT:n puolelta, miksi Joh. väittää että jumala on henki, kun ei kerran ole, vaan on fyysinen olento?.

        Joh. 14:9
        Jeesus vastasi: "Etkö sinä, Filippus, tunne minua, vaikka olen jo näin kauan ollut teidän seurassanne? Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän. Kuinka voit sanoa: 'Anna meidän nähdä Isä'? [Joh. 12:45; Kol. 1:15]

        Hengellisesesti tutkien huomaa, mikä on totta, sillä Henki todistaa siitä. Niinpä on turha verrata näitä totuuksia: "Miksi muuten otat kuolleiden ylösnousemuksen kirjaimellisesti, mutta jumalan näkemistä ei tarvitse ottaa?" Kun on nähnyt Jeesuksen, on enää turha vaatia Jumalan näkemistä, koska He ovat samanlaisia. Kuolleiden ylösnousemus on aivan toisenlainen tosiasia. Yleensäkin kirjaimellisuuteen vetoaminen vie pois asian ytimestä. Uskonnolliset asiat on tutkittava hengellisesti eikä kirjaimellisesti.


      • Selkeyttä
        Selkeyttä kirjoitti:

        Kaikki luotiin Sanan kautta eli Jeesuksen kautta, joka toimi Isänsä käskystä.
        Luomiskertomus ei kuvaa lainkaan sitä, miten luomnen tapahtui fyysisesti.

        Taas sorrut kirjaimellisuuteen ja liität tässä tarkoitetun näkemisen väärään yhteyteen "Mitenkä elohimin vaimon näkökyky, eihän jumalaa ole kukaan nähnyt paitsi Jeesus," - Sitäpaitsi, joka on nähnyt Jeesuksen, on nähnyt Isån, koska He ovat samalaisia.

        Oho, vai tarkkaanko kuvaa fyysista luomista! - Ajattele toki!


      • Näinonon
        Selkeyttä kirjoitti:

        Etkö ole huomannut, että meitä ihmisiäkin sanotaan Raamatussa jumaliksi? Sanaa jumala voidaan käyttää eri merkityksissä.
        Joh. 10:34
        Jeesus vastasi: "Eikö teidän laissanne sanota: 'Minä sanoin: te olette jumalia.'? [Ps. 82:6]

        Kaikkien ihmisten henki on Jumalan henkilapsi. Olemme siten samaa sukua kuin Hän. Eli jumala -sana on kuin sukunimi meille kaikille. On vain yksi taivaallinen Isä ja siinä mielessä vain yksi Jumala. Koska Jeesus Kristus ja Pyhä Henki ovat jumaluuden jäseniä, sanotaan Heitä Jumaliksi isolla kirjaimella kirjoitettuna.

        Olet ennenkin sekoilut tuon sukunimi-selittelyn kanssa. Jeesus ei siis mielestäsi ole Jumala muutoin kuin sukunimeltään.


      • Hänjokanäkee
        Selkeyttä kirjoitti:

        Tätä ei ole Raamatussa:
        "JUMALA ON KOLMIYHTEINEN : ISÄ, POIKA JA PYHÄ HENKI."
        JUMALUUS on komiyhteinen, jossa kutakin sen käsentä voidaan sanoa Jumalaksi, mutta Isä on ainoa Jumala, jota rukoilemme ja jolle muut ovat alisteisia. Isä on antanut Pojalle vallan meihin nähden, mutta Poika palvelee Isää ja antaa Hänelle kunnian. Tässä mielessä Isä on ainoa Jumala.

        Luomisessa oli Sanan eli Kristuksen kanssa Mikael, josta tuli ensimmäinen ihminen eli Aadam myöhempien ilmoitusten mukaan. Luominen tapahtui Isän käskystä, mutta Sana toteutti. Kolminaisuutta se ei luomiskertomus osoita.

        "Luomisessa oli Sanan eli Kristuksen kanssa Mikael, josta tuli ensimmäinen ihminen eli Aadam myöhempien ilmoitusten mukaan. Luominen tapahtui Isän käskystä, mutta Sana toteutti. Kolminaisuutta se ei luomiskertomus osoita."

        Miikael luotiin ikävä kyllä vasta seitsemännen eli lepopäivän alussa kolmantena seitsemännen päivän alussa luoduista persoonista eli Miikael ei ollut mukana luomassa maapalloa eikä persoonia.

        Miikael joka luotiin myöhemmin maan tomusta Aadamiksi, luotiin noin 60 vrk:tta mittaista ajanjaksoa seisemännen eli lepopäivän alusta laskettuna.

        Myös tuo oppi että Jeesuksen kautta olisi luotu kaikki ei pidä paikaansa koska Jumala alkoi luoda ainetta jo 6 2/3 vrk:tta mittaista ajanjaksoa ennen Sanan luomista.


      • kaksipisteto
        Selkeyttä kirjoitti:

        Joh. 14:9
        Jeesus vastasi: "Etkö sinä, Filippus, tunne minua, vaikka olen jo näin kauan ollut teidän seurassanne? Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän. Kuinka voit sanoa: 'Anna meidän nähdä Isä'? [Joh. 12:45; Kol. 1:15]

        Hengellisesesti tutkien huomaa, mikä on totta, sillä Henki todistaa siitä. Niinpä on turha verrata näitä totuuksia: "Miksi muuten otat kuolleiden ylösnousemuksen kirjaimellisesti, mutta jumalan näkemistä ei tarvitse ottaa?" Kun on nähnyt Jeesuksen, on enää turha vaatia Jumalan näkemistä, koska He ovat samanlaisia. Kuolleiden ylösnousemus on aivan toisenlainen tosiasia. Yleensäkin kirjaimellisuuteen vetoaminen vie pois asian ytimestä. Uskonnolliset asiat on tutkittava hengellisesti eikä kirjaimellisesti.

        vastaisitko tähän :"Voitko sanoa heprealaisesta Raamatusta jonkun Jahven ilmoituksen siitä millainen jumala hän on, sellaisen joka myös pitää paikkansa , piti tuolloin ja nyt ja joka ei lopulta ole täyttä sekasotkua .Tai, UT:n puolelta, miksi Joh. väittää että jumala on henki, kun ei kerran ole, vaan on fyysinen olento?"

        "Kuolleiden ylösnousemus on aivan toisenlainen tosiasia. Yleensäkin kirjaimellisuuteen vetoaminen vie pois asian ytimestä. Uskonnolliset asiat on tutkittava hengellisesti eikä kirjaimellisesti." se on onko jumala ikuinen vai ei, onko jumalia monta vai vain yksi, vie pois asian ytimestä, asian omakohtainen hengellinen tutkiminen sen sijaan tuottaa oikean tuloksen. Niinkö?
        Kuolleiden ylösnousemus laitettiin kuitenkin riippumaan sitä kuka ja mikä jumala on , ja siinä taitaa olla koko jutun heikkous. Tosiasiaksi ylösnousemusta ei voi sanoa yhtään sen paremmin kuin sielunvaellusta tai nirvanaa .


      • Selkeyttä
        kaksipisteto kirjoitti:

        vastaisitko tähän :"Voitko sanoa heprealaisesta Raamatusta jonkun Jahven ilmoituksen siitä millainen jumala hän on, sellaisen joka myös pitää paikkansa , piti tuolloin ja nyt ja joka ei lopulta ole täyttä sekasotkua .Tai, UT:n puolelta, miksi Joh. väittää että jumala on henki, kun ei kerran ole, vaan on fyysinen olento?"

        "Kuolleiden ylösnousemus on aivan toisenlainen tosiasia. Yleensäkin kirjaimellisuuteen vetoaminen vie pois asian ytimestä. Uskonnolliset asiat on tutkittava hengellisesti eikä kirjaimellisesti." se on onko jumala ikuinen vai ei, onko jumalia monta vai vain yksi, vie pois asian ytimestä, asian omakohtainen hengellinen tutkiminen sen sijaan tuottaa oikean tuloksen. Niinkö?
        Kuolleiden ylösnousemus laitettiin kuitenkin riippumaan sitä kuka ja mikä jumala on , ja siinä taitaa olla koko jutun heikkous. Tosiasiaksi ylösnousemusta ei voi sanoa yhtään sen paremmin kuin sielunvaellusta tai nirvanaa .

        Kun ottaisit huomioon, missä yhteydessä tämä sanottiin: "miksi Joh. väittää että jumala on henki, kun ei kerran ole, vaan on fyysinen olento?" niin huomaisit, että siinä tarkoitettiin oikeaa rukoilemista eikä sitä, millainen Jumala on. - Tässä on taas esimerkki, miten vikaan kirjaimellinen tulkinta vie!


      • kaksipsiteto
        Selkeyttä kirjoitti:

        Kun ottaisit huomioon, missä yhteydessä tämä sanottiin: "miksi Joh. väittää että jumala on henki, kun ei kerran ole, vaan on fyysinen olento?" niin huomaisit, että siinä tarkoitettiin oikeaa rukoilemista eikä sitä, millainen Jumala on. - Tässä on taas esimerkki, miten vikaan kirjaimellinen tulkinta vie!

        Joh .sanoo selkeästi että pitää rukoilla tietyllä tavalla koska jumala on henki, mutta nyt siis pitääkin ajatella että pitää rukoilla tietyllä tavalla koska jumala ei ole henki ?


      • kaksipisteto
        Selkeyttä kirjoitti:

        Kun ottaisit huomioon, missä yhteydessä tämä sanottiin: "miksi Joh. väittää että jumala on henki, kun ei kerran ole, vaan on fyysinen olento?" niin huomaisit, että siinä tarkoitettiin oikeaa rukoilemista eikä sitä, millainen Jumala on. - Tässä on taas esimerkki, miten vikaan kirjaimellinen tulkinta vie!

        "vastaisitko tähän :"Voitko sanoa heprealaisesta Raamatusta jonkun Jahven ilmoituksen siitä millainen jumala hän on, sellaisen joka myös pitää paikkansa , piti tuolloin ja nyt ja joka ei lopulta ole täyttä sekasotkua "Koska vastaat?


    • hgfdfghujio

      Johan tuli soopaa oikein urakalla

    • Raamatun alussa Mooseksen 1. kirjassa Jumala ilmaisee kolminaisuudestaan näin:
      1.Mooseksen kirja:
      1:26 Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat."
      1:27 Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.
      * Jumalan kuva on siis mies ja nainen.

      Jeesuksen luonne: Jumalan Poika ja itse Jumala
      Johanneksen evankeliumi:
      1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
      1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
      * Näin on mutta Jumala on Is¨qa ja Jeesus on poika. Jeesus ei voi olla oma isänsä.

      Kolossalaiskirje:
      2:9 Sillä hänessä asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti,
      *ja hänen yhteydessään myös te olette tulleet tästä täyteydestä osallisiksi

      Jesaja:
      9:5 Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.
      *Aamen

      Ja nyt kova paikka, joka pistää pisteen harhaopille kertakaikkiaan!
      Johanneksen evankeliumi:
      8:23 Ja hän sanoi heille: "Te olette alhaalta, minä olen ylhäältä; te olette tästä maailmasta, minä en ole tästä maailmasta.
      8:24 Sentähden minä sanoin teille, että te kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi, joka minä olen, niin te kuolette synteihinne."
      Eli siis jos ei usko opillisesti oikein Jeesukseksesta ja Jumalasta ei voi pelastua!!!
      `Aivan edelleen olemme samaa mieltä.

      Jumala on kolmiyhteinen: Isä, Poika ja Pyhä Henki.
      *Aivan Jumaluuden tekee kolme eri persoonaa jotka on mainittu yllä.

      Lets go see the roots of mormon.
      Ìt`s freemasonry baced believe cult. Freemasonry has 33 degrees and high degrees know that they worship lusifer as their God.
      * Etkö osaakkaan suomea? Vaåaamuurarit eivät ole koskaan tukeneet mormonismia, päinvastoin. Alkuaikoina heitettiin mormonit pois heidän joukostaan.

      9. The Occult - Jesus Christ / Joseph Smith
      *Tuubi videosi on täyttä potaskaa. Koska osaat englantia lue totuus täältä: http://en.fairmormon.org/Mormonism_and_Freemasonry sekä http://en.fairmormon.org/Joseph_Smith/Occultism_and_magic

      They have made mormon script wrong to give souls to lusifer.
      If you do not believe rigth way in Jeesus and God you cannot be saved!!!
      Mormon Lady Went To Hell Listen To Her Testimony
      *Tätä ei viitsi eikä muitakaan näiståä syytteistä itseään kunnioittava kriitikko tuoda edes esille, niin naurettavia ja asiantuntemattomia ne ovat.

      Näitä asioita kannattaa tosissaan punnita. Suomessa suomenkielelle käännetty sanatarkka käännös on vuoden 1933/38 Kirkko Raamattu.
      * Oikein hyvä käännös minustakin. Käytän sitä. Lisäsksi minulla on myös sen kääntämisessä käydyt keskustelut.

      Eli siis nämä väitteet eivät ole minkään arvoisia, koska ne ovat vain juoruja tai mielipiteitä.

      • Näinonon

        Nensku kirjoitti:

        > Jeesuksen luonne: Jumalan Poika ja itse Jumala.

        Juurihan Tapani todisteli, että Jeesus ei ole Jumala vaan Jumala on vain hänen sukunimensä.


      • Selkeyttä
        Näinonon kirjoitti:

        Nensku kirjoitti:

        > Jeesuksen luonne: Jumalan Poika ja itse Jumala.

        Juurihan Tapani todisteli, että Jeesus ei ole Jumala vaan Jumala on vain hänen sukunimensä.

        Lue huolellisemmin mitä "Tapani" on sanonut! - Vai onko sinulla vaikeuksia ymmärtää lukemaasi?


      • Näinonon
        Selkeyttä kirjoitti:

        Lue huolellisemmin mitä "Tapani" on sanonut! - Vai onko sinulla vaikeuksia ymmärtää lukemaasi?

        Jos kyseessä on mormonien kaksoiskieli, se avautuu tässä tapauksessa se avautuu vain mormoneille. Kyllä sinä Tapani kirjoitit aivan selvästi, että Jumala on kuin Jeesuksen sukunimi.


      • Selkeyttä
        Näinonon kirjoitti:

        Jos kyseessä on mormonien kaksoiskieli, se avautuu tässä tapauksessa se avautuu vain mormoneille. Kyllä sinä Tapani kirjoitit aivan selvästi, että Jumala on kuin Jeesuksen sukunimi.

        Näin kirjoitin:
        "Joh. 10:34

        Jeesus vastasi: "Eikö teidän laissanne sanota: 'Minä sanoin: te olette jumalia.'? [Ps. 82:6]

        Kaikkien ihmisten henki on Jumalan henkilapsi. Olemme siten samaa sukua kuin Hän. Eli jumala -sana on kuin sukunimi meille kaikille. On vain yksi taivaallinen Isä ja siinä mielessä vain yksi Jumala. Koska Jeesus Kristus ja Pyhä Henki ovat jumaluuden jäseniä, sanotaan Heitä Jumaliksi isolla kirjaimella kirjoitettuna.

        Eli vielä erikseen: "Olemme siten samaa sukua kuin Hän. Eli jumala -sana on kuin sukunimi meille kaikille." Se on aivan muuta kuin sinä väität minun sanoneen eli ". Kyllä sinä Tapani kirjoitit aivan selvästi, että Jumala on kuin Jeesuksen sukunimi."


      • Näinonon
        Selkeyttä kirjoitti:

        Näin kirjoitin:
        "Joh. 10:34

        Jeesus vastasi: "Eikö teidän laissanne sanota: 'Minä sanoin: te olette jumalia.'? [Ps. 82:6]

        Kaikkien ihmisten henki on Jumalan henkilapsi. Olemme siten samaa sukua kuin Hän. Eli jumala -sana on kuin sukunimi meille kaikille. On vain yksi taivaallinen Isä ja siinä mielessä vain yksi Jumala. Koska Jeesus Kristus ja Pyhä Henki ovat jumaluuden jäseniä, sanotaan Heitä Jumaliksi isolla kirjaimella kirjoitettuna.

        Eli vielä erikseen: "Olemme siten samaa sukua kuin Hän. Eli jumala -sana on kuin sukunimi meille kaikille." Se on aivan muuta kuin sinä väität minun sanoneen eli ". Kyllä sinä Tapani kirjoitit aivan selvästi, että Jumala on kuin Jeesuksen sukunimi."

        Kyllä sinä Taapni aivan selvästi kirjoitit, että Jumala on Jeesukselle sukunimi. Jos et olisi tarkoittanut mitä kirjoitit, miksi ylipäänsä kirjoitit sukunimestä mitään. Jos nyt sitten kuitenkin pidät Jeesusta Jumalana, olet polytesiti. Alistussuhteet eivät vaikuta millään tavalla lukumäärään. Olihan muinaissuomalaisillakin Ukko Ylijumala. Silti he olivat polyteistejä.


      • Selkeyttä
        Näinonon kirjoitti:

        Kyllä sinä Taapni aivan selvästi kirjoitit, että Jumala on Jeesukselle sukunimi. Jos et olisi tarkoittanut mitä kirjoitit, miksi ylipäänsä kirjoitit sukunimestä mitään. Jos nyt sitten kuitenkin pidät Jeesusta Jumalana, olet polytesiti. Alistussuhteet eivät vaikuta millään tavalla lukumäärään. Olihan muinaissuomalaisillakin Ukko Ylijumala. Silti he olivat polyteistejä.

        Jumala (isoilla kirjaimilla) on Jeesukselle ja samoin Pyhälle Hengelle sana, jolla ilmaistaan, että He ovat jumaluuden jäseniä. Jos Jeesuksesta puhutaan yhtenä Jumalan henkilapsena, jollaisia mekin olemme, niin silloin voisi ajatella jumala -sanan käyttöä sukunimen tapaan. Olemme kaikki Jumalan sukua yhdessä Jeesuksen kanssa.


    • Hänjokanäkee

      Jos haluaa tietää totuuden kaikesta, täytyy aloittaa aivan alusta eli Jumalasta. Jumala on totuus. Jumala alkoi luoda ainetta jo 6 2/3 vuorokautta pituista ajanjaksoa ennen kuin Hän loi Pyhän Hengen Voimalla esikoispoikansa Sanan. Sana eli myöhemmin lihassa maan päällä 7-8 eri elämää (Hayagriva, Vamana, Nara-Narayana, Hari, Sakarja?, Maitreya eli Bodhhisattva ja Jeesus).

      4:n vuorokauden mittaisen ajanjakson jälkeen Sanan sikämisestä sikisi Jumalan Pyhästä Hengestä olemassoloon Pyhä Henki joka sai myöhemmin nimen Gabriel. Pyhä Henki eli Gabriel syntyi jumalaksi eikä enkeliksi vaikka hänestä käytetäänkin myöhemmin nimeä enkeli Gabriel. Pyhä Henki on elänyt sen jälkeen 12 elämää lihassa maan päällä (Varahadeva, Prsnigarbha, Varuna, Ramana eli Ramacandrana, Krsna, Melkisedek, profeetta Elia, Malakia, Abinadi, Robert Huntingdon eli Robin Hood, Visvambhara Misra eli Caitanya Mahapradhu, Martti Marttinen.

      6:n vuorokauden mittaisen ajanjakson jälkeen Pyhän Hengen eli Gabrielin sikiämisestä Jumala loi maan ja se asettui paikoilleen avaruudessa ja tuolloin alkoi ensimmäinen luomispäivä. Tuo ensimmäinen luomispäivä oli pituudeltaan 270:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Toinen luomispäivä oli pituudeltaan 272:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Toisen ja kolmannen luomispäivän aikana Pyhä Henki siirsi uutta mannerta noin 2000 kilometriä länteen vanhasta mantereesta Jumalan Voimalla (Pyhän Hengen) joka oli hänessä, niin että maa laajeni ja tuolloin hän sai toiseksi nimekseen Gabriel.

      Kolmas luomispäivä oli pituudeltaan 272:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Neljäs luomispäivä oli pituudeltaan 274:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Viides luomispäivä oli pituudeltaan 273:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Kuudes luomispäivä oli pituudeltaan 268:n vuorokauden mittainen ajanjakso. 160 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua olemassaoloon tuli kolmas luotu persoona Uriel...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe