Villeneuve arvostelee Bottasta

evisf1.com

Villeneuven mukaan Bottas ei tee hyvää työtä! Lue lisää evisf1.com

16

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi potta

      Kenenkä mielestä tekee?

    • Always on my mind

      Miksi kenekään pitäisi kuunnella Villeneuvea?

      Sillä on menkat ja on pahalla tuulella eikä tiedä muutenkaan mitään

    • pepakinttuja

      HAHHAHHAHHAAA!!!!
      Ville vanha kettu. J.V. tietää miten suomalaiset saa hermostumaan. Heitetään vähän provoja, niin jo kiristelee härmän kansa hampaitaan.
      Täällä ollaan siis niin herkkänahkaisia että ihan naurattaa. Suomalaiset haukkuvat kokoajan ulkomaisia moninkertaisia maailmanmestareitakin vaikka miksi, mutta heti kun joku ulkomaalainen vähän lohkasee meidän kuskeista, niin jo ollaan herneet nenässä.
      Jacques Villeneuve voitti aikoinaan USA.n Indy car-mestruuden, Indy 500-kilpailun, ajoi ensimmäisissä Formula 1-aika-ajoissaan paalupaikan, voitti debyyttikaudellaan mm-hopeaa ja jo toisella kaudellaan maailmanmestruuden.
      Jos joku sanoo ettei kaverilla ole meriittejä, niin HALOO.

      Hei, ei Villeneuven tarvii olla pahalla tuulella. Miehellä on aivan rutosti rahaa, asuntoja Kanadassa, USA.ssa ja Sveitsissä, Jahteja, muskeliveneitä, Ferrareita ja muuta kivaa. J.V. senkus hyppää yksityissuihkariinsa ja lentää vaikka ihan minne vaan missä on upeita rantoja, aurinkoa ja mageimmat pimut tulevat VIP-paikoissa miehen pöytään.

      • jeps jepps

        Osuva kirjoitus ja täyttä asiaa. Mukava nähdä, että palsta ei ole pelkästään 15-vuotiaiden finninaamojen käytössä.

        Suomalaiset ovat kateellista kansaa. Kimi on ainoa asia millä suomalaiset ylpeilevät maailmalla nokian puhelinmyynnin jälkeen. Auta armias, jos joku sanoo negatiivista maailman nopeimmasta kimistä


    • Gilleste

      Kyllä tältä palstalta löytyy meitäkin jotka näkee että kimi on ihan paska ja häpeä koko maalle vaikka kaikki 15v finninaamat yrittää pojua suitsuttaa. vähän kuin juutuubissa jos katsoo vaikka ase videoita vaikka jatimaticista tai suomi kp:stä niin johan on suomalaisia kehumassa että kyllä made in finland ja paras toisen maailmansodan kp yms muuta paskaa. totuushan on kaikessa ihan toinen, mutta muna suorana vaan faktoja ja totuutta vastaan. myönnetään kimille että ajoi tänään mokaamatta, vaikka kysehän oli siitä että turvaauton takia sen ei tarvinnut käydä enää varikolla, eli ajeli kykyjensä mukaan ja suotuisien olosuhteiden takia onnistui jälleen seisomaan jäykkänä ja sanattomana junttina podiumilla.

    • JV itkupilli

      JV nyt on aina ollut suurisuinen itkupilli. Siinä missä kilpakumppaninsa ovat ottaneet epäonnistumisensa miehekkäästi omaan piikkiinsä, niin JV on liki aina ollut pillittämässä ja hakemassa vikaa toisista.

      Muutoinkin hän on ollut aktiivinen ja akkamainen toisten ihmisten asioihin sekaantuja, aikanana varikolla, polemikoija. Hyvää ainesta BB-taloon, ykkösluokkaa.

      Ps. Hallitsen ranskankielen ja seurannut lukematomia JV:n haastatateluja.

      Mika Hakkinen vs Jacques Villeneuve ;D

      - http://www.f1fanatic.co.uk/2011/01/06/mika-hakkinen-vs-jacques-villeneuve-cofc/

      Muistoja: Mika paalulle, JV 11:sta:

      - http://www.rds.ca/1.430561

      Mikan 10:s paalupaikka, JV ulos radalta:

      - http://www.rds.ca/1.430944

      Vastaavaa listaa vois jatkaa pitkälle ;-)

      :D

      • berniesetä

        Villeneuve oli vähän samankailten tapaus, kuin Bruno Senna pääsi formuloihin lähinnä edesmenneen kuskin maineen takia toisen eno ja toisen isä oli menestyneitä kuskeja, vaan mielestäni Bruno olisi ansainnut saada kunnollisen mahdollisuuden formuloissa.. Villeneuve sen sai ja onnistui nappaamaan sen mm:n, muttasen jälkeen lehtin palstoille pääsy on ollut lähinnä tuo kuskien haukkuminen


    • pepakinttuja

      Voi hyvää päivää! Että tämä Suomaan kansa on sitten ja yhden sortin sakkia. Meitä pitäisi aina vaan kehua ja imarrella, eikä ikinä kritisoida. Pitäisi vaan aina paijata myötäkarvaan. Voi kuulkaas kun elämä ei ole pelkkää shampanjaa ja suklaatia. Joskus pitää niellä kalanmakasöljyäkin. Se on elämää se. Mistä ihmeestä härmäläisille on tullut sellainen käsitys, että me saadaan haukkua ja mollata muita mielin määrin, mutta meistä ei saa sanoa mitään negatiivista. Siis todella vinoutunut ja valheellinen maailmankuva joka osoittaa kuinka omahyväistä ja henkisesti heikkoa kansaa täällä ollaan.

      Mikäänhän ei ole niin helppoa kun mitätöidä toisten saavutukset. Varsinkin silloin kun itse ei ole saavuttanut elämässään yhtään mitään.

      Jacques Villeneuve on ammatti-kilpa-ajaja joka on voittanut mestruudet maailman kovimmissa kilpa-autosarjoissa. Hänellä on hieman enemmän taustaa muodostaa näkemyksiä ja mielipiteitä formula ykkösistä kun meillä jotka nähdään formuloita vaan telkkarista.

    • JV itkupilli

      >> Mistä ihmeestä härmäläisille on tullut sellainen käsitys, että me saadaan haukkua ja mollata muita mielin määrin, mutta meistä ei saa sanoa mitään negatiivista.

      Niin, miksi samaa periaatetta ei tulisi soveltaa JV:n, joka oli padokin itkupilli ja suurisuu, jatkuvasti politikoimassa, toistuvasti lausumassa henkilökommentti-idiotismeja ja / tai valittamassa autoa omasta epäonnistumisestaan samalla kun tallikaveri menestyi paremmin?

      F1:ssä on muutamia huippukuskeja, kovia kamppailijoita, mutta reilulla pelillä ja joilla on myös luokka ihmisinä, fiksuja ja jopa herrasmiehiä. Näistä yksi oli Häkkinen. JV ei kuulu tuohon kategoriaan.

    • kaikkia on kiva arv

      Olen seurannut f1 Sarjaa 32v ja itseä aikoinaan ilahdutti Villeneuven tulo f1 sarjaan paalupaikka ja ois voittanut kisan jos ei ois ollut hydrauli vikaa ja oli mm sarjan 2 ja toisena vuonna teki sen ja käytännössä f1 sarjjaan oli yhtä upea kuin Hamiltonilla mutta harva vanhoja muistelee ja kolmantena kautena Villeneuve oli sarjan 5 williams vaihto moottoritoimittajaa ja ei enää menestynyt ja ville riitaantui tallin kanssa mikä ei oo ensimmäinen kerta williams tallin kanssa mm prost mansell ym ovat lähteneet williamsilta monen syyn takia no asiasta toiseen villeneuve minä moni muistaa hänet onse kaveri joka ei pärjännyt johtuu siitä että meni sinne tulokas talli barille joka oli hidas kun mikä mutta moni pitää saloa kovana kuskina kun samana vuonna ajoi ferrarilla mutta hän tuuras barilla zontaa 3 kisassa ja jos kiinnostaa kattoa aikaajotilastoja niin näette aika korutonta kuvaa kuinka paljon salo hävisi aika-ajoissa villeneuvelle ja jos villeneuve on hidas paska niin mikä salo on kun sen ottamuksia ferrarilla on ylistetty :)
      villeneuve ois ferrarilla voittanut mm tittelin ihan taatusti 2000 luvulla jos se ois ajanut vaikka sumin autolla

    • FJD

      MITES NYT SUU PANNAAN SENKIN ZÄK VILLENÖÖV????1

    • autolla pääseee

      bottas ajaa hyvin mutta formulahommissa on ikävä kyllä puhtaasti kiinni miten nopea auto sulla on käytössä ja näinse on nyt vettel räpiköi kun auto ei kulje joten laitan pisteen tälle keskustelulle -----

    • F1-tietäjä

      Kimi on näistä paras, ruusbäri ja hämiltöni myös, sääli ettei ole nopeaa ja luotettavaa autoa.

    • _ rallycross _

      No, mutta eihän tämän nyt näin pitänyt mennä Villeneuvella, maailman lahjakkaimmalla ja nopeimmalla kuskilla ;-)

      - http://keskustelu.suomi24.fi/node/12376184

      -

    • Melanie Gilles

      Edelleen Jacques Villeneuven suurin meriitti todellisten motoristien keskuudessa on se, että hän on maailman kaikkien aikojen nopeimman kuskin poika. Jacques olisi voinut voittaa 10 mestaruutta eikä silti olisi saavuttanut isänsä mainetta.

    • F1-tietäjä

      Vilnövää on turha höpisijä, vielä heikompi kuski mutta ei krasaankaan kovin erikoinen kuski ole, voisi kokeilla jotain koppisarjaa, pääsisikö siellä edes maaliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe