Aki Karttunen pesi Villeneuvin !

_ rallycross _

Muun muassa Ruotissa Villeneuve itse hajoitti autonsa harjoituksissa ja Portugalissa otti varaslähdön, muuan toisessa kisassa (en muista mikä se oli) kehui onnistuneensa hienosti startissa, mutta kanssakilpailijan (kuinka ollakaan!) horjuttaneen tasapainoaan ensimmäisessä mutkassa ja siksi kisansa menneen huonommin jne.

Jälleen kerran jo F1 kausilta totuttuun tapaansa suurisuu polemikoitsija ja itkupilli Villeneuve koettaa hakea menestyksen puutteesensa syytä itsensä ulkopuolelta.

Hän on aina suurisuuna politikoimassa, polemikoimassa, puuttumassa asioihin jotka hänelle eivät edes kuulu ja suuna suurena kritisoimassa ja avostelemassa liki kaikkea ja kaikkia, sekä kanssakilpailijoitaan.

Edelleen F1 uransa jälkeenkin hän on kärkkäästi lausumassa kriittisiä kommenttejaan ex-kisakumppaneistaan.

Nyt aivan sama raukkamaisen profiilin linja jatkuu rallicrossin puitteissa. Aina vika on hänen itsensä ulkopuolella ja ylimielinen sanailu kilpakumppaneita, järjestäjiä ja pelisääntöjä kohtaan jatkuu.

- ->

"Ylöjärveläinen autokorjaaja voitti F1-maailmanmestarin"

"Aki Karttunen osallistui Kouvolassa ajettuun rallicrossin MM-osakilpailuun."

"Lähes 20 vuotta ammattilaisena ajanut Villeneuve suostuu Ilta-Sanomien haastatteluun. Tyylikäs monimiljonääri kutsuu toimittajan ja kuvaajan suljettujen varikkosermien taakse ja haluaa heti tehdä selväksi tyytymättömyytensä kisaviikonloppuun."

"- Autot ovat hauskoja ajaa mutta muuten tämä sarja sääntöineen on amatöörimäinen. MM-sarjan pitäisi olla tittelinsä arvoinen, mutta tämä on hyvin amatöörimäistä, hän painottaa."

"- Sääntöjen ongelma on, että vaikka olisit nopea, voit olla huono-onninen. Täällä tapahtuu liikaa sattumanvaraisia seikkoja ja siksi koko kisaviikonloppu voi mennä pilalle. Mutta onneni kääntyy vielä."

"Mitä mieltä olet kilpakumppaneistasi ja heidän tasostaan?"

"- En tiedä, koska en ole vielä saanut ajaa nopeita kuljettajia vastaan. Olen aina joutunut ajamaan oudoissa ryhmissä ja jäänyt jumiin ruuhkiin. Jopa finaaleissa on nähty omituista ajamista."

- http://www.iltasanomat.fi/ralli/art-1288708566663.html?pos=ksk-trm-rlli-ostu

-

3

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Italian Ihme auto

      Tuuliviiri on nimensä veroinen ^^

    • _ rallycross _

      Ovathan ne nyt kerrassaan hitaita nuo Villeneuven kisakumppanit kun jättävät hänet toistamiseen ulos semi-finaalista ... ;-)

      Missä on se ylimielinen, ylivoimaisen lahjakas ja nopea Villeneuve, jolla ei sanojensa mukaan ole vielä ollut tilaisuutta ajaa nopeita kuskeja vastaan....eihän tässä taas näin pitänyt käydä... Villeneuvea ei näy edes kaukoputkella ;-)

      Hänen pitäisi ilmeisestikin saada niitä kaipaamiansa nopeita kilpakumppaneita jotta itse sijoittuisi semi-finaaleissa paremmin. Hieno logiikka.

      Niin, ja koko kisathan nekin olivat aivan amatöörimäistä puuhastelua ja ain ajoutunut outoon sakkiin, kuin sattumalta. Kukahan se on ihan itse sijoittunut sinne "outoon sakkiin" nopeudellaan?

      Niin olisihan huippulahjakkaan maailmanomistajan pitänyt jo siinäkin tapauksessa helposti näyttää kaikille kaapin paikka ja tämä aivan ensimmäiseksi radalla...kun ne kilpakumppanitkin ovat niitä toisen luokan ei nopeita kuskeja ;-)

      - ->

      "Toomas Heikkinen otti sunnuntaina uransa ensimmäisen voiton rallicrossin MM-sarjassa. Heikkinen voitti Belgian osakilpailun Mettetissä ja vahvisti samalla asemiaan MM-taistelussa."

      - http://www.mtv.fi/sport/muutlajit/moottoriurheilu/uutiset.shtml/2014/07/1914206/heikkinen-uransa-ensimmaiseen-rallicrossin-mm-osakilpailun-voittoon

      "Rallycross: victoire du Finlandais Heikkinen à Mettet" - dimanche 13 juillet 2014

      - http://www.lavenir.net/Sports/cnt/DMF20140713_00502459

      - ->

      "Jacques Villeneuve encore exclu de la demi-finale en rallycross"

      "Les fins de semaine se suivent et se ressemblent pour Jacques Villeneuve qui, pour la cinquième fois en cinq départs, a été incapable de se qualifier, dimanche en Belgique, pour les demi-finales réunissant les 12 pilotes les plus rapides au Championnat du monde de rallycross."

      J.V: «Il suffit d’une petite malchance dans les épreuves préliminaires pour nous empêcher de poursuivre notre parcours.»

      Vapaasti käännettynä.

      Jacques Villeneuve jälleen hylätty rallikrossin semi-finaalista.

      Viikonloput seuraavat ja muistuttavat toisiaan J.V:lle joka viidennen kerran, viidessä startissa, oli kykenemätön sijoittumaan demi-finaaleihin 12 nopeimman joukkoon Belgiassa rallikrossin maailmanmestaruus kisoissa.

      J.V: "Pieni huono tuuri esikarsinnoissa riittää estämään ettemme voi jatkaa taivaltamme"

      - http://www.journaldequebec.com/2014/07/13/jacques-villeneuve-encore-exclu-de-la-demi-finale-en-rallycross

      Mutta eihän tässä nyt näin pitänyt käydä ;-)

    • _ rallycross _

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe