Pelottaako audi kuskeja uusi volvo S60 D4?

I art teknologia

Syytä olisi sillä uusi S60 D4 tiedot on julkistettu. Eli volvossa on 181 hv ja 400nm eli vääntöäkin on sitten hieman enemmän kun audissa..eli vrt 2.0 tdi nuhapumppuun..No volvo lyö audin uuden moottorin ja 8-vaihteisen vaihteiston turvin kiihtyvyydessä, päästöissä ja kulutuksessa. Ja mikä parasta: hinnassa. 320d oli pitkään edelläkäviä mutta nyt on tuossa luokassa valta vaihtunut. Keksiikö audi vielä aseet volvoa vastaan kun bemarikaan ei siihen pystynyt? Ja kaikille vielä tiedoksi että nämäkin moottorit valmistetaan ruotsissa:) uuden volvo S60 D5 kiihtyvyys 230hv turvin on alle 6 sek ja hintaa n.45 tonnia:) farmarina eli V60 tuo uusi D4 maksaa 42 tonnia ja kiihtyvyys 0-100 7,5 sek..audi on jäänyt vihdoin teknisesti volvon jalkoihin...

47

1492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelottaako audikuski

      Valitettavasti täytyy todeta että volvo on uusien omistajiensa myötä ottanut uskomattoman harppauksrn eteenpäin. Tota niiden uutta I art teknologiaa on kutsuttu jopa yhtä merkittäväksi kuin katalysaattorin keksiminen aikanaan. Audilla ei ole esim A4 malliin tarjolla sopivan hintaista tehodieseliä. Bensakoneet on kyllä hyviä edelleen mutta kieltämättä audin 2.0tdi on aika nuhjuinen ja teknisesti jäänyt kelkasta. Volvo D4 tulee varmasti valituksi vuoden moottoriksi on noi arvot niin huikeita...7,4 sek sataseen 181hv ja 400nm..päästöt jotain 100rammaa ja kulutus 4 litraa..siinä on ihmettelemistä muillakin kuin audilla. Volvo kun vielä tarjotaan hyvään hintaan.

      • pelokas oon

        Mitä tekee 181hv autossa ? Minä en tarvitse autoa jolla "kuvittelen kisaavani" liikennevaloissa tms. "Pelottaako" oli kysymys - kyllä pelottaa jos saisit hankittua ko. auton ja ajatusmaailma on tuota luokkaa - liikenne on kilparata


      • mitä väliä
        pelokas oon kirjoitti:

        Mitä tekee 181hv autossa ? Minä en tarvitse autoa jolla "kuvittelen kisaavani" liikennevaloissa tms. "Pelottaako" oli kysymys - kyllä pelottaa jos saisit hankittua ko. auton ja ajatusmaailma on tuota luokkaa - liikenne on kilparata

        Onhan se erittäin tärkeää että ehtii 6 sekunnissa seuraaviin punasiin valoihin. JOS löytää samaa tasoa olevan keskustelukumppanin, juttua riittää toistenkin iloksi. Tuo 230hv EI ole se nykyinen suuntaus - vaan pienet, vähäpäästöiset, bensapihit autot. Pelottaa juu - uskoisin onneksemme hinnan olevan este sen hankkimiselle


      • 004

        Et selvästikään ole kuullut 3 litraisesta diiselistä.


    • 19 + 18

      Mikä siinä Volvossa pitäsi pelottaa? Jos se on parempi auto niin seuraavaksi Audi vaihtuu kyllä Volvoon. Neliveto BMW on myös kilpailukykyinen.

    • PRC:stä

      "Valitettavasti täytyy todeta että volvo on uusien omistajiensa myötä ottanut uskomattoman harppauksrn eteenpäin"

      Noinkohan? Volvon uudet omistajat ovat Pee R Ceestä.

      • A-6s

        Volvo on kuitenkin vain Volvo, ja Tojokin on edellee Tojo, vaikka uusia malleja tulisikin. Totta kai ruotsalainen herras traktori on ihan ok, mutta missä on sen imago.


    • Helvetisti pelottaa!

      Jep. Alla 1,4 tfsi stronic140 hv motilla A3 sportback 2013 ja ei se 8,3 sekkaa riitä Stadin alueella mihinkään. On Volvo D5:sta, Bemarin dieseliä jne jotka pistää päivittäin luun kurkkuun ja kyllä kyrsii! Ajotapani on agressiivinen ja pyrkivä kuten Audilla pitääkin (hävettäisi ajaa hissutellen) mutta valolähdöissä ja motarilla jää usein kravattisonnien tehokkaampien kaarojen jalkoihin. On se kumma miten nykyajan pomot työsuhdeautoissaan ovat agressiivisia, kisahenkisiä ja kovia ajamaan! Ja noissa skaboissa 140 hv pikkuturbo ei paljoa paina.

      Aion marssia lähiaikoina autokauppaan ja katsella huomattavasti tehokkaampaa peliä alle.

    • Audioa5

      A5 vaihtuu piakkoin v60 d5 awd malliin! On ero kun yöllä ja päivällä. Hyvästi mutteriohjaus ja huonot sporttipenkit. Onhan tuo a5 hieno ja moottori hyvä, mut tuo ohjaus ei ole tätä päivää.

      • Oikea omistaja

        Huomaa että et ole edes A5:sta ajanut. Haaveile vain Audista!


    • audikuskixxxxx

      Miksi pitäisi pelottaa???? Harkitsen heti volvon ostoa, kunhan saavat sen ajo-ominaisuudet samalle tasolle kuin audi, mutta epäilen, että siihen menee aikaa tai niin ei tapahdu koskaan...

      0-100km/h kiihtyvyys tai huippunopeus tuskin on kellekkään kriteeri auton ostossa, pikkupojat vain hekumoivat sillä, mutta nämä samaiset pikkupojat eivät ole potentiaalisia uuden auton ostajia.

    • ettäsilleenjuu...

      Ostan Volvon heti kun mallistoon tulee joku hieno auto....

    • Volvo kehittynyt

      Audilla ei ole mitään tekemistä volvon loistava ajettavuuden kanssa.kos haluat muutenkin tylsän ja harmaan premium auton niin audi on ihan hyvä siihen. Volvossa on sitten vähän muutakin. Volvo on kävelemässä isoin askelin audin yli uusilla i art moottoreilla ja uudella laatikollaan. Hinnat jäävät audin alapuolelle samoin päästöt ja kulutus. Volvon uudet dieselit lyövät myös suorituskyvyssä audin mutta myös tehokkaamman bmw:n..siinä on saksalaisilla päänvaivaa. Volvo jyrää 2014 suomessa kovalla kädellä heikompiaan sivuun..aikasemmin ei näin ollu sillä volvo oli jossain vaiheessa vanhalla tekniikallaan jäljessä. Nyt esim uusi v60 pienimmällä diisselillä kuluttaa 3,7 litraa ja päästöt 89g satasella. Muttajo D4 diesel menee S60 mallina 7,3sek sataseen 181hv turvin ja päästöt 119g...kulutus 4,1 litraa ja hinta 41900e...siinä on ihmeteltävää kun ottaa huomioon myös volvon varustetason..tuossa on jo nahat ja sähköpenkit jne..

    • MitäHittuaHaet?

      Pelottaa? Miksi? Jos autot kehittyvät?
      Nyt on työsuhde-leasing autona Audi, mutta aina 3v välein kaikki ovat aina samalla viivalla. Nykyinen kohta vuoden isässä, joten 2v päästä taas uusi valintakierros edessä. Jos Volvo tuntuu paremmalata ja järkevämmältä silloin, niin sitten audi kuskista tulee Volvo kuski - ainakin 3 vuodeksi.
      EI, SIIS EI P_E_L_O_T_A!

    • 95

      AUDI A4 Allroad Quattro 239hv 500nm 6.4s ja joka nurkka raapii ; ) ei tarvitse kiusailla kun tietää. . . Tytöt TYKKÄÄ AUDIsta ; )

      • lyyänkö v8 tulille

        Valitettavasti myö ollaan jo eellä!

        Ja audi jää!


      • AUDI=VW

        Siinähän pidät kivaa Keijo Annikin kanssa!


    • Nauran homoille

      Hienolla Volvolla on kiva kyykyttää audipuppeleita.

    • 330d ja hajis

      Audikundeilla on niin ihanan timmit vartalot ja piukat peput...

    • koeajo2

      Kävin eilen kokeilemassa uutta Volvoa, 181hv ja vääntö 350Nm (ei 400).
      Tuntui kovin laiskalle kiihtymään moottoritiellä. Esim. Passat 170hv TDI kiihtyy
      huomattavasti paremmin. Voi olla, että autoliike on säätänyt tehoja, koska mit-
      tarissa oli vain 900km, siis sisäänajo vasta alussa. Yllätyin negatiivisesti.
      Muuten auto oli tiptop.

    • D5AWD

      Ajettu molemmilla ja volvo vie. Vääntö on 400 ja d5 440. Siinä volskissa 350.

    • Ei pelota yhtään

      Voit ajaa volvollasi niin pitkälle ja niin lujaa kuin kaasua piisaa:)
      Minä annan tilaa.
      Minä typeryksien kanssa kilpaa aja!
      Terve menoa,ei tule ikävä:)

    • Audi vielä

      Miksi Volvo pelottaisi jos on parempi kuin Audi, niin entä sitten , on kokemusta molemmista ensin Volvo 80 joka oli niin täynnä vikoja, että nyt on menossa toinen Audi ei siksi että ensimmäinen olisi pettänyt, vaan juuri siksi että on kelvollinen. Ajan paljon, ja jos en ole tyytyväinen niin vaihdan, koska asun autossa päivittäin aivan liian paljon. Audi on myös tuomassa uusia diesel moottoreita joissa on ennen näkemätöntä tekniikkaa, joka tulee varmaan myöhemmin muihinkin autoihin.

    • autismikikkelipano

      Volvon skandinaavinen muotoilu on yhtä kakkelia ja kikkeliä. Täysin epäonnistunut nykyisissä malleissa. Ulkomuoto vielä menee mutta sisustus on aivan PERSEEEESTÄ!!!

    • s3 t

      Volvon homolaatikolla ei edes kehtaa ajaa vaan mielummin satsaan ulkonäköön ja ajettavuuteen :)

    • Exaudi

      Audi kun tuo uutta tekniikkaa niin ongelmia luvassa. Testaa taas kuluttajilla uudet pommit. Onnea vaan.

      • Audeja jo useampia

        Enpä ole vikoja löytänyt vielä tuosta mun uudehkosta SQ5 ajetu n 20 tkm., eikä niitä vikoja löydy tuosta maailman ainoasta mun entisestä 150 tkm ajetusta 3,0 Tdi Q5:sta. Jälkimmäinen oli Audi-Center Airportin avajaisiin tehty avajaisversio.


    • 14-17 v.

      Hauska ketju. Kakarat mittailee pilejään ja koittaa venyttää mittaa.
      Pikkuisen huolettaa näitä kultalutunoiden pärjääminen jos joutuvat työelämään.

    • So not

      Mitä vitun väliä! Sun ajatusmaailma on 12-vuotiaan tasolla vai? Pelottaa? Kyykyttää?

    • P e n t t i

      Volvoissa ei nuo paperilukemat juuri kerro käytännön suorituskyvystä hyvää.
      Jos Audiin ja Volvoon laitetaan samat tehot ja väännöt samassa kokoluokassa, niin Audi pesee PRC:n tuotteen mennen tullen.

      Tämä on kokemus tähän päivään asti. Jos tilanne muuttuu tulevaisuudessa, niin katsotaan sitten uudestaan.

    • D4 koeajettu

      Koeajettu on V40 D4 190 hv 400 Nm ja 8-lovinen automaatti. On todella ripeä liikkuja ja koeajorundin kulutus 4,5. Ja vauhdissa ja kaasujalassa ei säästetty. Muutenkin todella hyvä ajaa maantiellä ja ne penkit on parasta tasoa mitä vakiona saa. Taitaa kaupat tulla! Ei ole Audin A3/A4 vastaavalla tdi:llä mitään mahiksia.

      • turhaa pullistelua

        Jos oikeasti kengitit juttisi mukaan, niin ei taatusti mene 4,5 litran kulutuksella, perusajossa ehkä.

        Aloituskin on tosi hauska, "pelottaako Audimiestä uusi Volvo", onko autoilu jokinlainen kilplaji ja eikö autoa voi vaihtaa jos siltä tuntuu?

        Melkoista lasten/teinien jutustelua.


      • Top trumps
        turhaa pullistelua kirjoitti:

        Jos oikeasti kengitit juttisi mukaan, niin ei taatusti mene 4,5 litran kulutuksella, perusajossa ehkä.

        Aloituskin on tosi hauska, "pelottaako Audimiestä uusi Volvo", onko autoilu jokinlainen kilplaji ja eikö autoa voi vaihtaa jos siltä tuntuu?

        Melkoista lasten/teinien jutustelua.

        Aloitus viittaa varmaakin uusiin "autopelikortteihin". Vaikea on toki ymmärtää pelottavuutta, korttien jaossahan voi paremmat kortit saada aloittajan isovelikin (11 vuotta).


    • uhl869

      Miten 190hv on ripeä.

      • mesemies 2

        meikän 224 hv mersu diesel pesee niin audit kuin volvotkin mennen tullen


      • BiTurboTDIFourMotion

        Surkeaa! Mulla on uudessa kansanauto Passatissakin enemmän tehoja: 240 hv, 500 Nm.
        Häpeä jos osaat.


    • Ajoin-on-hieno!

      Kyllä mulla Audi vaihtuu Volvoon!

    • arkajalaka

      Pelottaa niin perkeleesti.

    • audilla mennään

      On tullut ajeltua erilaisilla uudemmilla volvoilla ja audeilla ym. En voi muuta sanoa kuin että sakemanit ne osaa tehdä autoja. Volvoa voi rinnastaa mazdaan, fordeihin ja renaultiin. Vikalistat on pitkiä edellä mainityiisa autoissa. Volvoissa ei ole kuin kivat tuolit, siihen jääkin. Audi on haluttu ja arvostettu auto, eikä muuksi muutu.

      • ........

        Täälläpäin Audilla on ylihintaisen ja sähkövikaisen auton maine.


    • 1+14

      "Audi on haluttu ja arvostettu auto, eikä muuksi muutu. "

      Ei ole muualla, kuin sinun päässäsi.

      • laatua

        Aika monen muunkin päässä. Suomessakin Audi myy, vaikka kansa on persaukista ja Audit maksaa.


    • s3t

      saisivat edes öljynkulutuksen yhtä suureksi kun vag tuotteissa ,,,,,,,,,,,,,,,,

    • make1001

      Audi on hieno peli!Ilo ajella laadukkaalla autolla.Seuraava autonikin on Audi!

      • Pelotti S60 D5

        Vastaus palstan alkuperäiseen kysymykseen " Pelottaako audi kuskeja Volvo S60"
        KYLLÄ PELOTTAA. Minulla oli Volvo S60D5, suuntavakavuus puuttui täysin, aliohjautuva ( puski mutkat suoriksi liukkaalla ) PELOTTI ajaa. Nyt on alla A6 ei pelota.


    • volvo_kuski_i_art_kuski

      Ostan heti kiinalaisen Volvon kun siitä tulee saksalainen Audi. Audi kuski vai Audi-kuski?

      Volvohan on vain Volvo.

    • vulvavolvo

      Audihan on kuitenkin hieno ja laadukas auto, joten ymmärtänyt tuota pelottaa asiaa tässä Volvo yhteydessä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe