VENÄJÄN JA SUOMEN KANSAN ON AIKA YHDISTÄYTYÄ!

KANSOJEN IKIYSTÄVYYS

Moskova luottaa Soiniin
Teki mieleni kirjoittaa "Moskova luottaa vain Timo Soiniin". Tämä tuli mieleen lukiessani eilisen uutisia Venäjältä.

Timo Soini oli Moskovassa tavannut kollegansa Mihail Margelovin, suuresti arvostamani nuoren venäläisen senaattorin. Soini ja Margelov olivat käyneet neuvotteluja mm. lapsikiistoista (ks. http://finnish.ruvr.ru/2013_03_06/Timo-Soini-tapasi-Moskovassa-Mihail-Margelovin/ ).

Soinin tapaamisen pohjalta Margelov esitti perustettavaksi Suomen ja Venäjän parlamenttien välistä työryhmää, joka keskustelisi ajankohtaisista perheoikeudellisista kysymyksistä.

Suomen mediat eivät ole kirjoittaneet Soinin Moskovan vierailusta sanaakaan, vaikka Suomessa on jo pantu merkille venäläisten sympatiat perussuomalaisia kohtaan.

Venäläisiä kiinnostaa myös se, että perussuomalaiset ovat vastustaneet homoliittoja ja kritisoineet suomalaista lastensuojelua. Kansanedustaja Hanna Mäntylä on moittinut suomalaista lastensuojelua paljolti samoin äänenpainoin kuin Venäjän media. Arja Juvonen on vastaavasti protestoinut homolakeja. Kaikki tämä vastaa perinteisiä venäläisiä perhearvoja.

Suomalaisista puolueista venäläiset luottavat varmasti eniten perussuomalaisiin, koska vain perussuomalaisten Nato-kielteisyys ja EU-vastaisuus on luotettavaa. Siitä kertoo etenkin muutaman perussuomalaisen ehdotus liittää Suomi vaikka Venäjään, jotta EU:sta ja Natosta päästään ikuisiksi ajoiksi eroon. Tällaista on esittänyt Hemmo Koskiniemi, myös kansanedustaja Juho Eerola on esittänyt puolustusliittoa Venäjän kanssa.

Jos verrataan esimerkiksi kokoomukseen, on helppo muista Kataisen tölväisyt siitä, että Venäjä ei ole suurvalta, tai että venäläisten toimittajien pitäisi pyytää kaikki tietonsa suomalaisilta toimittajilta.

Timo Soinilla on käsissään nyt todellinen ässä. Hän voi ainoana poliitikkona Suomessa saada Moskovan täyden luottamuksen, jos haluaa.

18

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KANSOJEN IKIYSTÄVYYS

      Muuan Maahanmuuttokriittinen erittäin fiksu ja lukenut nuorimies on todennut seuraavaa:

      On totta, että kaikista naapureistamme vain Venäjän voisi kuvitella olevan lähitulevaisuudessa sotilaallinen uhka Suomelle. Toisaalta ainakin tällä hetkellä minusta tuntuu, että tukisin ennemmin Venäjää kuin Natoa. Jos näiden valtojen välille jokin kriisi syntyisi, mitähän vastaan ne taistelisivat ideologisesti? Eurooppa ja Yhdysvallat epäilemättä puolustaisivat sellaisia asioita kuin suvaitsevaisuutta, ihmisoikeuksia ja moniarvoisuutta. Mikä Venäjän vaihtoehto näille sitten olisikin, uskoisin sen olevan minulle paljon mieluisampi. Siispä tällaisessa kriisissä haluaisin Suomen olevan Venäjän puolella. Ainakin niin kauan kuin tilanne on tämä, vastustan Suomen liittymistä Natoon.

      http://tragediansynty.blogspot.fi/2013/07/vapahtajamme-monikulttuurisuus.html

      (Oli hienoa että valveutuneet Perussuomalaiset poliitikkomme torppasivat yhteistyön muiden Pohjoismaiden kanssa joka olisi tenhyt meistä vain nettomaksajia ja vaarantanut suhteemme siihen maahan joka on ainoa turvamme.)

      Näin me muutkin Perussuomalaiset yhä enenevissä määrissä ajattelemme!
      Venäjä ei ole vihollinen vaan YSTÄVÄ JOHON MEILLÄ ON IKIAIKAINEN KOHTALON YHTEYS! OLEMME SAMAA KANSAA JA KANSAN SIELUA!

      Venäjällä menee paremmin kuin koskaan, miksi? Vastaus on Vladimir Vladirimovits Putin! Aivan samalla tavalla vastaus siihen miten Suomella voisi mennä tulevaisuudessa paremmin, on TIMO JUHANI SOINI!

      Ennen lännettymistä ja Moraalin ryvettymistä meilläkin meni hyvin: Oli työtä ja tulevaisuuden uskoa ja YYA! Nyt meillä on Käteinen ja Vapaamuurarit ja palavat Ghetot ja massatyöttömyys!

      Oletteko huomanneet miten hienoilla ja hyvillä autoilla Venäläiset ajavat? Järkiään AUDEJA, VOLVOJA JA MERCEDES BENZEJÄ ihan tavallisilla työmiehillä. Tämä on pitkälti Vladimir Putinin tuoman vakauden ja hyvinvoinnin ansiota. Ja tämän saman vakauden, Perinteiset arvot ja hyvinvoinin myös meille voi taata Vladimir Putin ja Timo Soini Perussuomalaisineen!

      Maassamme on jo lähemmäs 80 000 Venäläistä luomassa yhteistä tulevaisuutta ja hyvinvointia molemmille kansoille. Tämä ei ole lännen hapattamaa monikulttuurisuutta vaan saman Kulttuurin ja Kansa Sielun ilmentymää. Toisin kuin meille muualta pakolla ja väkivallalla tuotu suomenruotsalaisuus. Äiti Venäjän turvallisessa sylissä Suomi-neidon on aina ollut hyvä.

      Pian on aika valita puolensa ja voi niitä jotka asettuvat monikulttuurisuuden, suomenruotsalaisuuden ja läntisen Moraalin ja Arvojen rappeuman puolelle!

      • KANSOJEN IKIYSTÄVYYS

        Turhaan saamme odottaa yhtä selkärankaista ja itsenäistä kannanottoa ruosalaismieliseltä Sipilältä joka on lännettynyt ja uskonnollisesta taustastaan huolimatta maallistunut. Mutta Timo Soini osaa ja uskaltaa kumartamatta lännen viherhyysärien rahavaltaa sanoa sen minkä jokainen Suomalainen tuntee sydämmessään oikeaksi! Soini on tuleva Presidenttimme!

        Soini: Hautalan lopetettava Venäjän "härppiminen"

        Eduskunnan ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja, oppositiojohtaja Timo Soini (ps.) ihmettelee ja paheksuu kehitysministeri Heidi Hautalan (vihr.) intoa politisoida ympäristöaktivisti Sini Saarelan pidättäminen.
        Hautala tuomitsi viikonloppuna Venäjän tutkintaviranomaisen päätöksen tutkia Greenpeacen pidätettyjä aktivisteja merirosvoudesta epäiltyinä.

        Greenpeace-mielenosoittajat ovat täysin rauhanomaisissa aikeissa.

        - Pelkkä ajatuskin siitä, että kyse olisi jostain merirosvouksen tapaisesta toiminnasta, on mielestäni selvä ylilyönti, Hautala kommentoi Yle Uutisille sunnuntaina.

        Soinin mukaan Hautalan olisi syytä lopettaa Venäjän "härppiminen".

        - Kyllä meillä oma agenda pitää olla, Suomen etuja pitää ajaa, mutta tuo on se tapa, jolla se ei onnistu, Soini kommentoi Ilta-Sanomille maanantaina.

        - Ei iso valtio voi asettua siihen, että joku tikka tulee naputtamaan heidän puuhunsa, hän lisäsi.

        Lisäksi Soini kysyy, millä oikeudella ja mandaatilla Greenpeace öljynporauslautalla liikkui.

        - Eivätkö lait koske kaikkia?


      • ,,,,,,,,,,,,,,,,,

        ................


      • --------------------
        ,,,,,,,,,,,,,,,,, kirjoitti:

        ................

        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    • Jokaiselle vähänkään

      politiikkaa seuranneelle ei ole mikään yllätys että Soinin vedätys on puhtaasti Venäläis rahotteinen ja venäläisten ohjaama yritys saattaa Suomi takaisin osaksi Venäjää.

      • diudidiii

        ketjuun aiemmin kirjottaneilla on tainnut jäädä lääkkeet ottamatta. Mitenkähän tämä nyt liittyy Kajaaniin?


      • kas kun kysyt
        diudidiii kirjoitti:

        ketjuun aiemmin kirjottaneilla on tainnut jäädä lääkkeet ottamatta. Mitenkähän tämä nyt liittyy Kajaaniin?

        Ihan samalla tavallahan tämä liittyy Kajaaniin kuin aloittajan puoluetoveri j-pennasen Sipilä aloitukset. Sanam vapaus nääs


    • Justiinsa joo

      Timo Soinin lausunnoilla ja venäjän / suomen yhdistymisellä ei ole niin mitään
      tekemistä keskenään. Suomi on ja pysyykin itsenäisenä valtiona ja on meninaan
      100 % varma asia.

      Griinpiisin aktivistien hyökkäyksellä ei ole minkäälaista painoarvoa, Venäjän sisäisiin asioihin. Venäjä pumppaa Barenstin mereltä öljyä ja sillekkään me
      ulkopuoliset emme vain voi mitään,vaikka kuinka tahtoisimme..

      Mitä taas tulee pidätettynä oleviin aktivisteihin, venäjä tuomitsee omien lakiensa
      mukaan, vaikka tuomio olisikin tuo mainitut viisitoista vuotta, sillekkään me emme vain voi mitään.

      Lähtiessä on ollut jo päivän selvää,että vastoinkäymisiä on mahdollista sattua.

    • populismipropaganda

      Olisi kyllä itse Saatanan siunaama liitto, persut ja Venäjän nykyhallinto..

      • ,,,,,,,,,,,

        ..........


    • ennakkotietoa

      Kiina lopettaa Yhdysvaltojen ja Euroopan välisen kaupan ja siirtyy Lähi-idan ja Aasian markkinoille tarjomalla luoton osamaksua. Kiina ei tarvitse enään rikkaita kansantalouksia. Kiina voi tarjota luoton osamaksua köyhille kansatalouksille, mikä sisältää 6 miljardia ihmistä USAn ja Euroopan noin 700 miljoona ihmisen sijasta. Markkinat ovat suuremmat Aasiassa ja lähi-idässä. USA:lla ja Euroopalla on velka tapaissa.

      Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoilla ei nähdä enään kiinalaisia tuotteita vuoteen 2010 mennessä. Myöskin Intia siirtyy Aasian ja Lähi-Idän markkinoille. Kiina jatkaa Euroopasta raaka-aineiden tuontia, mutta vienti loppuu.

      • ewwet

        Täältä Kajaanista käsin voisi tehdä ihan hyvää jos liityttäisiin Venäjään. Saattaisi hetken päästä vanha Suomi maistua kohtuu hyvältä.


    • vallankumoukset

      On aika myös ryhdistäytyä, molempien kansojen.

    • Fiksu mies

      Soini pääministeriksi.

      • Toteutui

        Eikun ulkoministeriksi.


    • niin se oooooon

      Venäjällä haisee pieru jasataa räntää.

    • menkää muualle

      Moskovan tiltuja on jo näemmä ollut pitkään Kajaanipalstallakin suoltamassa
      maksettuja trollauksijaan.

    • Kok:n veljespuolue

      Venäjän presidentti Putin edustaa siellä meidän kokoomuksen veljespuoluetta.
      Joten jos haluat vaikuttaa Venäjän tekemisiin, niin ota yhteyttä tuntemaasi kokoomuslaiseen.
      Heillä kun on hyvät välit Putinia edustavan puolueen kanssa.
      Voisiko jopa sanoa kokoomuksen olevan Putinin kanssa samaa mieltä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe