Uusi tuote etsii myyntimiestä

Yrittäjä

Minulla on yhden miehen firma. Uusin tuote on ohjelmisto, joka toimii netin kautta. Sen avulla lisätään minkä tahansa työyhteisön vuorovaikutusmahdollisuuksia ja sisäistä yhteistyötä. Tämä tarkoittaa siis b2b myyntiä. Organisaatioissa kontaktihenkilöt ovat toimitusjohtajia, IT-päälliköitä, henkilöstöpäälliköitä. Uskon, että tuotteelle saadaan hurja myynti, kunhan myyjät ovat innostuneita ja aktiivisia (niin kuin se asia yleensä aina on). Ajatus on uusi ja sitä joutuu asiakkaille perustelemaan ja selvittämään. Tähän on materiaalia olemassa. Laitan myös itseni likoon auttaakseni sinua asiakkaiden haalimisessa.
Itse olen toiminut edellisessä työsuhteessa ostajana ja ehkä siitä syystä myyntityö tuntuu henkisesti raskaalta (=kerjäämiseltä). Firmassa ei siis ole yhtään myyntimiestä 
En maksa kulukorvauksia enkä palkkaa. Kysymyksessä on täysi provisiopalkka. Provisio on 30% kuukausimaksuista, jotka uudet asiakkaat suorittavat. Provision määrä on 100.000€:oon/v asti tuo 30% ja sen jälkeen yli menevältä osuudelta maksetaan 15%. Tuosta provisiosta maksetaan kulut eläke loma- ja muut henkilösivukustannukset. Tuohon 100t€/v provisioon tarvitaan 30-50 firmaa ja/tai organisaatiota asiakkaaksi.
Jos olet lisäksi innovatiivinen ja pystyisit auttamaan myynti- ja markkinointimateriaalin tekemisessä, niin siitä ei ainakaan olisi haittaa.
Toiminta on täysin rehellistä ja suomalaista vaikka nimettömänä täällä esiinnynkin. Nyt pilot-asiakkaita on mm. julkishallinnon puolelta eli sen suhteen ei ole mitään hämärää.
Testaan samalla tällaisen työtarjouksen toimivuutta täällä S24-foorumissa.
Ongelmanratkaisukykyäsi testaan heti sillä, että miten saan sinut kiinni.

77

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • y-edustaja

      Paljonpa uskot tuotteeseen kun et ole valmis itse panostamaan MITÄÄN. Muuten vaikuttaisi jopa hyvältä.

      Mutta miksi minä myyjänä olisin innostunut ja luottavainen kun et selvästi itsekään usko myyntimenestykseen. Itsenäisille myyjille on minustakin ihan turha maksaa pohjaa. Se on kuin heittäisi rahaa toivomuskaivoon. Mutta esim. puhelinkulut olisi reilua maksaa. Nyt tuo vaikuttaa vain siltä että ulkoistat riskit jollekin muulle ja kuorit kermat päältä.

      Tätä pointtia suosittelen jokaista miettimään. Tuon kaltaisille palveluille tiedän olevan kysyntää kun on todelliset myyjät myymässä ja tuote on hyvä. Hyvä myyjähän keskittyy vahvuuksiin kaikissa tuotteissa ja siksi myy mitä vain.

    • tervetuloaKusi

      uusi kusetus

    • Yrittäjä

      Tämä ei todellakaan ole kusetusta. En ole tällä palstalla aikaisemmin ollut enkä moisista asioista tiedä.

      Avasin [email protected] sähköpostiosoitteen, josta minut luottamuksellisesti tavoittaa.

      Lähetä postia, niin otan sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla.

      Tarkoitan siis tuota tämän viestiketjun ekaa viestiä, jossa tarjotaan tuota myyntimiehen paikkaa.

    • justjust3

      tiedän tän kaverin kannattaa välttää tämä on selvä juttu

    • Yrittäjä

      No jo on erikoista, kun joku pystyy arvaamaan ensikertalaisen henkilöllisyyden :D
      On kyllä tietenkin selvää, että kun täällä ollaan nimettöminä, niin huijauksia ja kaikkea muuta tapahtuu.

      Nuo alun asiat kuitenkin edelleen pitävät paikkansa.
      Tuotteeseehan on satsattu huomattavasti rahaa ja työtä ja ensimmäiset kokeilut olivat jo 2011. Nyt on tulossa marraskuussa ver3, joka on jo laadullisesti näyttävä ja sen kanssa kyllä kehtaa lähestyä asiakkaita.
      Firmassamme vain ei ole myyntitoimintoa ja suurimmat kaupat on tehty puskaradion välityksellä (asiakkailta saatu hyvä palaute).

    • Ammattimyyjä

      En ikinä lähtisi moisilla ehdoilla töihin. Myös sopimusten kirjoittaminen loppuisi 100 000€ provisioihin asti, ne siirtyisivät seuraavalle vuodelle. Yleensä linjana on palkita, ei rangaista, kovasta myynnistä.

      Haluat myös, että myyjä tekee ilmaista työtä. Jos et maksa markkinointiviestinnästä, miksi ihmeessä tekisin palkatonta työtä?

      Palkkaneuvotteluissa linjani on aina, että mitä myyjän pitäisi saada lähestulkoon varmasti myytyä vuodessa. Jos kuukausittainen provikka, johon "jokainen" pääsee, olisi vaikka 3000€/kk, pyydän pohjaksi 1500€ ja tuohon 3000€ asti puolikas provikka. Jos työnantaja ei suostu, rehellisyys on todennäköisesti samaa tasoa kuin verkostomarkkinointiyrityksillä. Suostuisitko sinä? Aivan.

    • Kerro tarkemmin

      " Uusin tuote on ohjelmisto, joka toimii netin kautta. Sen avulla lisätään minkä tahansa työyhteisön vuorovaikutusmahdollisuuksia ja sisäistä yhteistyötä. "

      Suoraan sanottuna en näe oikein mitään lisäarvoa tälle tuotteelle. Monet yritykset käyttävät esim Skypeä reaaliakaisessa viestinnässä (sähköposti hyvänä kakkosena). Miksi kukaan ostaisi maksullisen ohjelmiston, kun markkinoilla on jo pitkään ollut saatavilla ilmaisia ja hyvin toimivia ohjelmistoja? Haluaisitko avata tuotettasi vielä hiukan laajemmin niin saattaisin ehkä jopa kiinnostua, jos perustelut ovat kohdallaan?

    • Yrittäjä

      Nimimerkki-"Ammattimyyjä'lle" voin toki sanoa, että tällainen yhden miehen firman koko henkilöstö on täydellä provisiopalkalla, eikä sillä ole mitään tekemistä epärehellisyyden kanssa. Oikeastaan voi sanoa, että tämä on sitä aidointa ja rehellisintä toimintaa bisnesmaailmassa. Saat juuri sitä mitä ansaitsetkin ja olen tähän ihan itse suostunut. Epärehellisyydellä putoat varmasti pois, tosin ei ole tällaisesta kokemusta, mutta luulen niin.

      Ensimmäistä työntekijäähän tässä ollaan nyt hakemassa.

      "Kerro tarkemmin"-nimimerkille sanoisin, että moni suomalainen yritys ja organisaatio ei lähde mukaan ilmaisohjelmistoihin. Tämä suomalaisuus on hyvä monissa asioissa. Tiedon omistajuuskin pysyy asiakkaalla. On vielä monia muita hyviä puolia tässä meidän systeemissä.
      Laita yhteystietosi tuohon osoitteeseen, niin otan yhteyttä ja kuulet lisää. En vaivaa sinua sitten sen enempää.
      Nuo ehdot heittelin tuohon kirjoittaessani, joten ne on kyllä neuvoteltavissa.

      • Ammattimyyjä

        Koko henkilöstö myös hyötyy firman kasvusta, eikä yrityksestä saatava arvo ole ainoastaan palkassa. Haetko siis palkattua myyjää, vai yhtiökumppania? Nuo ehtosi ovat oikeasti tasoa verkostomarkkinointi, yhtiökumppanin tapauksessa tilanne voisi sentään toimia.

        Tuotteesi eivät käy kaupaksi, joten haluat nollariskillä jonkun myymään ne. Pakko sinun on ottaa riskejä, joko rahalla tai omistusosuudella. Sori vaan, mutta hyville myyjille on ihan tarpeeksi kysyntää, puhelinmyynnissä tuollaiset ehdot vielä onnistuvat mutta sen myyjien taso nyt on mitä on.


    • Yrittäjä

      Ammattimyyjälle sen verran, että kun 100t€ on täynnä, niin sehän on jo pohjana seuraavalle vuodelle. Provision maksaminen siis jatkuu niistä vanhoistakin kaupoista, mutta lisääntyminen tapahtuu hitaammin eli tuon 15%:n verran. Varmaan joku asiakas putoaa poiskin, mutta ei kovin tiuhaan. Tässähän ei ole otettu kantaa, että kuinka monta vuotta maksaminen jatkuu.
      Tässä kyllä maksetaan melkoisen reilusti ja se johtuu nimenomaan siitä, että myyjä on täydellä provisiopalkalla. Pätevä ihminen tässä kyllä pärjää. Alun kassavirta pitää vain saada kuntoon jollakin keinolla.
      Joku varmaan pitää tätä parempana systeeminä. Ei kannata nähdä asioita niin mustavalkoisena. Välimaastossakin on hyvin toimivia ratkaisuja, joihin osapuolet ovat tyytyväisiä.

      • Ammattimyyjä2

        Eli ymmärsinkö oikein: 100 000 € (sis. alv vai vielä alv päälle?) myynnillä tienaa sen 30 000 € ja sinä kutsut sitä kovaksi liksaksi? Heh, 2 500 € / kk on hyvälle myyntimiehelle todella vähän. Ja miksi rankaiset sitä, joka tuo 100k jälkeen lisärahaa taloon pudottamalla provikat puoleen?

        Ei, kyllä tämä haiskahtaa ja pahasti. Nyt taitaa olla niin, että olet jo vuosia sitten saanut mielestäsi hyvän liikeidean, koitit myydä sitä, mutta kauppa ei käynyt. Eli markkinat eivät tarvitse tuotettasi. Et ole suostunut lopettamaan, kenties ystävien ja perheen varovaisesta suostuttelusta huolimatta ja nyt luulet ongelmien ratkeavan hyvällä myyjällä. Jätä jo siihen..

        Jos sen sijaan olin väärässä ( oikeasti), niin tässä ehdot, joilla saatan olla käytettävissä:

        - 3700 € pohjaksi joka kk
        - Provikkana 30 % myynnistä ilman yläkattoa, mutta yli 100 k mennessä 5000 € bonus. 150 k sama homma jne.. Tai sitten jos unohdat bonukset, niin osuus firmasta tai royaltit, jos mahdollista
        - Vapaa puhelinetu läppäri nettiliittymällä
        - Lounasetu
        - Täys työterveys ilman rajotteita, sisältäen mm. hammashoidon
        - Asianmukaisesti KM-korvaukset päivärahat

        Vastavuoroisesti minä takaan räjähtävän myynnin ja hommat voi jättää mulle. Asiakashankinta suuren verkoston takia suurta.

        Oletko valmis käymään neuvotteluja?


    • Yrittäjä

      Siis tuo esimerkkini 100k€ tarkoittaa provision määrää, jonka saavuttaa 333k€ myynnillä. ALV ei sisälly summaan.

      Mutta tuo 100k€ sisältää siis henkilösivukulut kuten loma-ajan palkan, tel-, vakuutusmaksut jne. HSK-kulujahan tulee n. 70% varsinaisen bruttopalkan päälle. Eli kun saat 100k€ provisioita, niin varsinaista palkkaa sinulle maksetaan n. 5300€/kk ja siitä sinä maksat verot.

      Et kertonut ehdotuksessasi, että onko tuo 3700€ varsinaista palkkaa ja sen lisäksi firma maksaa sivukulut? Tuohan tekee jo 70k€/vuosi, jos niin olisi. Siihen sitten lisäksi nuo muut kulut, joista provikalla ja km-korvauksilla lienee suurin vaikutus. Eli jos nyt äkkiseltään lasken, niin myyjän kulut firmalle ovat 130k€ kun hän on saanut synnytettyä myyntiä 100k€. Kun hän on synnyttänyt myyntiä 200k€, niin hänen kulunsa ovat silloin 160k€.

      Jos sinä saat myytyä minulle tuollaiset ehdot, niin olet juuri se myyjä, jonka haluan taloomme kasvamaan menestyksemme mukana :D Mutta kuten aikaisemmin olen sanonut, että nuo ehdot syntyivät tätä kirjoittaessa, joten niistä voidaan keskustella.

      Olen yksi niistä, jotka ymmärsivät erään miljonäärin toteamuksen: "Minusta tuli miljonääri tekemällä muista miljonäärejä".

    • tolppa13

      täyttä häkää koko homma menisit nyt koulun penkille laskemaan

    • Yrittäjä

      Tässä laskemisessa uskallan kyllä haastaa kenet vain. Myynnin suhteen tarvitsen innokasta osaamista.

    • Yrittäjä

      Edelleen on paikka täyttämättä

    • Kkkhhttdd

      Liian epämääräistä...

    • Huhhuijjaa naurattaa

      " Uusin tuote on ohjelmisto, joka toimii netin kautta. Sen avulla lisätään minkä tahansa työyhteisön vuorovaikutusmahdollisuuksia ja sisäistä yhteistyötä. " hahah joo varmaa iha uskomattoman tärkee tuote, ihan kun jostain kummelista tai ketosesta hahahah...voiko tälläsiä juttuja vielä tänä päivänä olla?? Etkö tiennyt että työssäkäyvillä varsinkin on välineet vuorovaikutukseen kuten älypuhelimet ja siellä sisällä kaikki some ohjelmat:)) vtun keijo ei voi kun nauraa näille jutuilles?? Ja jos on hyvä juttu niin kai sä nyt ite korjaisit sillä fyrkat?? Mutta kun koko ohjelmaan et usko niin haluat siirtää vastuun muille ja viellä sillä menetelmällä että jos tuote myisikin paljon niin sitten tää myyjä ei enää saisikaan paljoa:)))hahahah on kyllä hieno tuote varmaan:)) tee mielummin sketsisarja?? Nää jutut kun on jo suoraan sieltä:))))hahahaha

      • Semmonen juttu

        Tästä "yrittäjästä" tulee todennäkösesti työttömyyskortiston uusi asiakas..veikkaan että idean takana on joku 20v koulun päättänyt kaveri joka on elämänsä tiekoneita harrastellut ja nyt sitten luulee että huuhaa ohjelmilla rikastutaan. Tuskin olet edes yhtä palkkaa saanut mistään?


    • Yrittäjä

      Aikamoista palautetta, vaikka hyvä on tarkoitus. Mahtanee olla S24:n kulttuuria tällainen suhtautuminen asioihin. Ei osunut nuo arvailut kovin kohdalleen, ei ole edes Keijo nimeni.
      Minkähänlaista palautetta olisi tullut, jos olisin kertonut, että tässä ammutaan kumilankaritsoilla sellaisia vihaisia lintuja...

    • sikasäkki

      Miksei tää "Yrittäjä" mene yrittämään paikalliseen kapakkaan keppanan äärelle... siellä jos jonkin moista yritystä ja konsultointia. Kannattaa olla tarkkana tälläisten veivareiden kanssa. Kyllä tuote löytää myyjänsä jos hyvä tuote kyseessä..

      • Juttuhaisee

        Minua hämää se, että kaveri on täällä anonyymina: kuka hän on? Mikä o firman nimi? Mikä kaupunki?

        Mahtaa olla joo luotettava juttu..

        Näytäpä MOL:n linkki, jossa haet työntekijää? Aivan..


    • Yrittäjä

      Tuosta sähköpostiosoitteesta voi pyytää lisää tietoa, ei tarvitse suorittaa Nigeriaan mitään etumaksuja eikä takautuvia.
      Rahaa tässä olen tyrkyttämässä työtä vastaan. Ihan sitä samaa, jota me melkein kaikki täällä Suomessa teemme. Siis laillisesti.
      Jos sinulla on firma tai toiminimi, niin silloin nuo rahat vaihtavat tuollaisenaan omistajaa ( alv).
      Tällä hetkellä on siis yksi julkisen puolen (kuntasektori) asiakas. Tällöinhän firman asiat täytyy olla ehdottomasti kunnossa, kaikki verot ja eläke- ym. maksut maksettu jne. Ne, jotka ovat toimineet tällä sektorilla, niin tietävät varmaan asian, että toiminta pitää olla laillista.
      Tuo kunta-ala tulevine suurine muutoksineen on kasvava markkina ja siihen pääset halutessasi mukaan tai pysyä yksityisessä busineksessa.

      • Haisee-edelleen..

        Minua hämää se, että kaveri on täällä anonyymina: kuka hän on? Mikä o firman nimi? Mikä kaupunki?

        Mahtaa olla joo luotettava juttu..

        Näytäpä MOL:n linkki, jossa haet työntekijää? Aivan


    • Yrittäjä

      Maassa maan tavalla, kaikki muutkin ovat täällä nimimerkin suojassa.

      Firman kotipaikalla ei ole merkitystä, eikä myöskään ole väliä missä haettava henkilö asuu. Ei ainakaan tässä vaiheessa.

      Kun volyymi on riittävän suuri, perustetaan suurimpiin kaupunkeihin toimistot.

      MOLissa en hae. Tässä tarvitaan vahvalla itsetunnolla olevaa henkilöä.
      Firman ja tuotteen nimeä en halua löytyvän täältä foorumista, kun joku googlettaa.
      [email protected] , tuolta saat lisätietoa ilman mitään riskejä.

      • Siltihaisee

        Eli homma haisee ja pahasti. Sulla on jotain mikä ei kestä päivänvaloa.

        Varokaa kaikki..


    • shitstink

      Siiiiiis haiiiiseee toooodelllaaa kuralle

    • Myyntimies 1985 alk

      Minä voisin olla valmis aloittamaan työn. Koska kyseessä on täysi provisio, niin se tarkoittaa tietenkin sitä, että työ on pelkkää myymistä.
      Kuka hoitaa:
      - Markkinoinnin
      - Toimitukset ja kaikki niihin liittyvät asiat
      - Asiakaskoulutuksen
      - Esitemateriaalin jne.
      - Minkälaine CRM on käytössä
      - Reklamaatiot
      - Työkalut ( PC, puhelin, laajakasita, auto... )
      Ja kun kyseessä on näköjään ns. bruttoprovisio, niin se on kaikkein älyttömin palkkaustapa työntekijän kannalta. Mm. SMKJ varoittaa tästä syvästi. Jos maksat 100´000 asti 30% josta menee muut sivukulut, niin varsinainen palkaa on alle 15´000/v => alle 1500€ / kk. Ja tähän sisältyy myös matkakulut...

      Ihmetteletkö vielä, että kukaan ei ole tullut Sinulle töihin?

    • Yrittäjä

      Tarkoitin siis, että myyjälle siirtyvä osuus on tuo 100t€. Jos myyjällä on vaikka oma firma, niin silloin hän luonnollisesti pystyy paremmin pelaamaan tuon provision kanssa.
      Kuulin kun joku miljonääri sanoi, että hänestä on tullut miljonääri tekemällä muista miljonäärejä. Uskon tällaiseen. Tässä on tyrkyllä mahdollisuus.
      Provisio on hyvä, koska myyjälle jää iso riski ja luonnollisesti alussa kassavirtaongelma.
      Jos ekana vuotena saa 100t€ provision, niin sehän jää pohjalle kun mennään seuraavaan vuoteen jne

    • myyntireiska alk 79

      Vittu sää oot pihalla. Et tajua kyllä myynnin johtamsiesta saati hyvästä yhteistyöstä mitään. Sivukuluja ei IKINÄ lasketa sisältyväksi palkkaaan. Jos puhut 100 000 tuloista niin jokainen käsittää sen yleisen käytännön mukaan siten että työnantaja maksaa sen päälle sivukulut. Myyjän palkkaa on tuo 100 000 ja siitä tehdään vain pakolliset verot eläkemaksut työntekijän osuuden osalta. Kulukorvaukset maksetaan palkan päälle.

      Jos taas myyjä työskentelee yrittäjänä, on reilua maksaa selvästi korkeampaa provisiota, koska yritykselle ei synny palkan sivukuluja eikä työsuhteen päättymiseen liittyvää byrokratiaa ja kohtuutonta työnantajariskiä. Jos myyjä toimii oman yrityksen (edustusliikkeen kautta) hän myös yleensä vastaa kuluistaan kuten kilometrit, puhelimet, laajakaistat, lounaat yms yms. Se on ihan terveellä pohjallakin koska silloin paskaa tulosta tekevä myyjä ei syö omistajan leipää suhaamalla tehottomasti ympäriinsä. Yksi yleisimmistä työnantajan kusetustavoista on ajella autolla, nostaa verottomia kilometrikorvauksia ja keksiä selityksiä miksei kauppa käy.

      Nämä pohjapalkka- ja etuahneet hyypiöt eivät ole sen vähempää kuutamolla. Edut ansaitaan tuloksilla. Muualla ennen tehdyt (liioitellut) kovat tulokset eivät uudessa työssä lämmitä.

      • Pelle sä oot

        Niin, että jätetään nykyinen hyväliksainen duuni kaikkine etuineen ja hypätään firman matkaan, joka ei kerro nimeään, paikkakuntaa, yhdyshenkilöä, tuotetta, eikä laita MOL:iin ilmoitusta?

        Melkoinen Reiska taidat olla sinäkin. Eiku menet vaan, kerran tämän perusteella luotat puhtaaseen provikkaan.


      • Ammattimyyjä

        Jos saan 3k pohjaa, 18-24% katteesta ja edut, miksi ihmeessä vaihtaisin tuollaiseen ns. paskahommaan jossa alkuun ei varmasti tienaisi mitään, kun saa itse kirjoitella markkinointimateriaalitkin palkatta?

        Sinäkö vaihdat? Tervetuloa! Ei pohjaa, provikka 13-19% katteesta eikä etuja. Ne saat myöhemmin. Sellainen juttu vielä ettäet saa kertoa firman myyntijohtajalle (tai kenellekään muulle firmassa) myyväsi näitä tuotteita, vaan hoidat kaikki mun kauttani. Siirrän toimistoni tod. näk. Bahamalle, mutta aina saa lähettää sähköpostia! Markkinontimateriaalit on jo, saat työvälineeni käyttöösi ja potentiaalisia liidejäkin löytyy!


      • myyntireiska alk 79
        Pelle sä oot kirjoitti:

        Niin, että jätetään nykyinen hyväliksainen duuni kaikkine etuineen ja hypätään firman matkaan, joka ei kerro nimeään, paikkakuntaa, yhdyshenkilöä, tuotetta, eikä laita MOL:iin ilmoitusta?

        Melkoinen Reiska taidat olla sinäkin. Eiku menet vaan, kerran tämän perusteella luotat puhtaaseen provikkaan.

        Niin...tarkoitukseni oli kyllä koulia yrittäjää tajuamaan logiiikkansa mahdottomuuden. Mutta sen sijaan älähtikin myynti-ihmiset. Olipa muuten ylläri. Uusi tuote ja startup tosin vaatii yrittäjähenkisen myyjän ja muun tiimin joka on valmis luopumaan jostain ja satsaamaan uuteen projektiin. Niitä on harvassa. Tuo minun viestihän oli myyjien puolustuspuheenvuoro "yrittäjän" tarjoamaa diiliä vastaan. Käsitettiin väärin mutta eihän se ole ihme ettei pe iltana ole äly ylimmillään. Viimeiset kommentit kohdistui pelkästään kuukausiliksamyyjiin jotka ovat myyvinään ja tarjoavat palkan vastineeksi vain selityksiä. Niitäkin jokainen alalla pidempään ollut tuntee enemmän kuin hyviä myyjiä.

        Se on totta että luotan puhtaaseen provikkaan. Paitsi jos tuotteen myyntisykli on poikkeuksellisen pitkä. Silloin riskin laskeminen ja kestäminen on yrittäjän vastuulla. Se on ainoa asia mikä pitää oikean myyjän liikkeessä jos myyntienergia on kohdallaan.

        Provikalla tai ei, noilla aloittajan ehdoilla en lähtisi ikinä.

        Tämä on muuten hyvä esimerkki siitä miten parin provosoivan lauseen avulla ammattilaisenkin huomio kohdistuu vain pariin itselle ei mieluiseen. Jos viimeisin kappale olisi jäänyt pois, olisi tullut paljon peukutuksia. Menköön perjantai kossujen piikkiin.


      • NoEtOOpelle
        myyntireiska alk 79 kirjoitti:

        Niin...tarkoitukseni oli kyllä koulia yrittäjää tajuamaan logiiikkansa mahdottomuuden. Mutta sen sijaan älähtikin myynti-ihmiset. Olipa muuten ylläri. Uusi tuote ja startup tosin vaatii yrittäjähenkisen myyjän ja muun tiimin joka on valmis luopumaan jostain ja satsaamaan uuteen projektiin. Niitä on harvassa. Tuo minun viestihän oli myyjien puolustuspuheenvuoro "yrittäjän" tarjoamaa diiliä vastaan. Käsitettiin väärin mutta eihän se ole ihme ettei pe iltana ole äly ylimmillään. Viimeiset kommentit kohdistui pelkästään kuukausiliksamyyjiin jotka ovat myyvinään ja tarjoavat palkan vastineeksi vain selityksiä. Niitäkin jokainen alalla pidempään ollut tuntee enemmän kuin hyviä myyjiä.

        Se on totta että luotan puhtaaseen provikkaan. Paitsi jos tuotteen myyntisykli on poikkeuksellisen pitkä. Silloin riskin laskeminen ja kestäminen on yrittäjän vastuulla. Se on ainoa asia mikä pitää oikean myyjän liikkeessä jos myyntienergia on kohdallaan.

        Provikalla tai ei, noilla aloittajan ehdoilla en lähtisi ikinä.

        Tämä on muuten hyvä esimerkki siitä miten parin provosoivan lauseen avulla ammattilaisenkin huomio kohdistuu vain pariin itselle ei mieluiseen. Jos viimeisin kappale olisi jäänyt pois, olisi tullut paljon peukutuksia. Menköön perjantai kossujen piikkiin.

        Mahdoitkohan nyt ymmärtää, mitä tarkoitin? Nyt on kyse siitä, ettei yrittäjä suostu raottamaan yhtään mitään, siis ei kerrassaan mitään toiminnastaan. Ja pitäisi lähteä provikalla sykkimään mr. salaisuudelle? No thanks.

        En minäkään pelkää provikkaa. Tein sentään viisi vuotta lehtimyyntiä 100% provikkapalkkauksella ja vuosien jälkeen olen TES-pohjalla silavat päälle. Minä haluaisin kovemmat provikat ja pohja pois, mutta ay-liikkeelle se kuulema ei sovi.

        Pahoittelen kärjistämistä, mutta tämä hämäräveikko saa sapen kiehumaan. Kaikesta päätellen laittomuuksia tai huijari, kun ei suostu mitään raottamaan toiminnastaan. "Kerta tekin olette anonyymejä" on työnantajalta typerä selitys.


    • stubelon fani

      VITTU MITÄ PASKAA (A.Stubbi)

    • myyjä......

      Uteliaisuuttani kysyn että myydäänkö tuotetta puhelimitse vai ihan käydään paikanpäällä neuvottelemassa ko tuotteesta?

    • Yrittäjä

      Sekä että. Todennäköisesti paikallakäynti tuottaa paremmin tulosta. Olen tuolla aikaisemmin sanonut, että lähden tarvittaessa mukaan ja myyjän provikat eivät siitä vähene.
      Ei ole tarkoituskaan, että tämän keskustelufoorumin tietojen perusteella kenenkään tarvitsisi tehdä sopimusta. En tiedä miksi tuolla ylempänä niin kuvitellaan. En minä ainakaan ole sopimassa.
      Tuo 100t€ potti esimerkkinä on melkoisen reilu, koska tekijä voi itse säätää kuinka paljon tekee tai ajaa. Ja muutenhan siitä tosiaan pidätetään niitä kuluja, jotka täytyy yhdessä todentaa sitten kun sopimusta tehdään.
      Päivänselvä asia lienee, että jonkun kanssa sopimus tehdään.
      Jos sinulla on nyt työ, josta tykkäät, niin pidä ihmeessä siitä kiinni. Tässä joutuu tosi paikan eteen ja varmaankaan nuoruudesta ja nälästä ei ole haittaa.

    • myyjä.....

      Mielestäni jos tuote on myytävissä Yrityksille ehkä paras keino olisi myydä se puhelimitse riippuu nyt pitkälti minkälaisesta hinnasta on kyse paljonko se tulee maksamaan yrityksille ja jos tuote on kiinnostava niin se voi mennä tosi hyvin saako udella minkä hintanen tuote suurinpiirtein on

    • myyjä....

      Sulla on Yrittäjä vissiin tuote mihin uskot se on pääasia:) jos tuote on vaikka sen alta 500e vuosi niin sitä ei ole mitään järkeä myydä silleen että edustaja menee paikanpäälle vaan ,kaikista tehokkain tapa on myydä tuote puhelimitse ja yrittäjällähän on seitsemän vuorokauden peruutus oikeus tuotteelle joten jos se ei oo hälle hyvä niin aika riskitön sijoitus yrityksille ja he voivat näin ollen kokeilla tuotetta ja todeta onko heille sitä hyötyä.
      Parhaimman volyymin saat kun hommaat tuotteelle myyjän se vois olla tehokkain tapa kun etsit itsellesi vaikka jonkun hyvän puhelinmyyntifirman joka myy puolestasi tuotteen niin siinä voi olla tehokas ratkaisu.
      Hyviä myyjiä on mutta aina on kokemukseni mukaan vaikea rekrytoida just ne oikeat myyjät jotka sitoutuvat tuotteeseen.
      Jos tuote on arvokkaampi niin se kannattas tehä silleen että hommat muutaman buukkarin joka hoitaa käynnit edustajille näin edustajat pystyvät keskittymään oleelliseen eli siihen kaupan tekoon onko mitään järkeä ?
      tässä varmaan tulee viisastelijoita mutta mä näen asiat näin olen ollut alalla kauan.

      • 6+15

        Yksityisillä on 7 vrk palautusoikeus kuluttajasuojan mukaisesti.Yritykset toimivat kauppalain mukaan,palautusoikeuksia ei automaattisesti ole.


      • myyjä....
        6+15 kirjoitti:

        Yksityisillä on 7 vrk palautusoikeus kuluttajasuojan mukaisesti.Yritykset toimivat kauppalain mukaan,palautusoikeuksia ei automaattisesti ole.

        kuluttajilla on 14vrk palautus oikeus yrittäjillä 7vrk yleensä ja sopimusehdoissa yleensä on 7vrk mutta en ole varma että pitää kaikissa asioissa paikkansa


      • puhelinmyyntipomo
        myyjä.... kirjoitti:

        kuluttajilla on 14vrk palautus oikeus yrittäjillä 7vrk yleensä ja sopimusehdoissa yleensä on 7vrk mutta en ole varma että pitää kaikissa asioissa paikkansa

        Yrityksillä ei ole automaattisesti MITÄÄN peruutusoikeutta. Usein on 7 vrk tai 2 vkon tai jopa kuukauden kokeilujaksoja yms. mutta ne perustuvat vain myyjäyrityksen hyvään tahtoon tai taktiseen ostokynnyksen alentamiseen. Hienoa että tähänkin ketjuun tuli kuitenkin jotain järkevääkin kommenttia.


      • B2B-OIKEAmyyjä

        No eikös se yrittäjä täällä just myyjää etsikin? Että sinällään outo ehdotus.

        Ensinnäkin, opettele laittamaan piste lauseiden välille. Eihän tuosta teinimongerruksesta saa kukaan selvää!

        Ulkopuolisten bookkarien käyttö on syvältä. Kyllä oikeat myyjät bookkaa ite omat menonsa ja se ensimmäinen kosketus asiakkaaseen on tärkein. Kun hoitaa bookin hyvin, voi käydä poimimassa kaupat kotia. Bookkarien tavoite on mahd paljon käyntejä, joten niiden taso heittelee hurjasti.

        Ja et tainnut tietää, että yrittäjät saavat päivässä kymmeniä puheluita puhelinmyyjiltä. On yrityshakemistoa, kerjääjää, nettisivun myyjää jnejnejne. Arvaapa kiinnostaako heitä kuunnella tästä tuotteesta (josta ei ole kerrottu meille mitään!)? No ei.

        Kyllä nyt joku puhelinmyyjä koittaa päteä oman alueensa ulkopuolelta. Suutari pysyköön lestissään, eli anna meidän miesten myydä kentällä ja sää pysy luuri-liisana.


      • myyjä...
        B2B-OIKEAmyyjä kirjoitti:

        No eikös se yrittäjä täällä just myyjää etsikin? Että sinällään outo ehdotus.

        Ensinnäkin, opettele laittamaan piste lauseiden välille. Eihän tuosta teinimongerruksesta saa kukaan selvää!

        Ulkopuolisten bookkarien käyttö on syvältä. Kyllä oikeat myyjät bookkaa ite omat menonsa ja se ensimmäinen kosketus asiakkaaseen on tärkein. Kun hoitaa bookin hyvin, voi käydä poimimassa kaupat kotia. Bookkarien tavoite on mahd paljon käyntejä, joten niiden taso heittelee hurjasti.

        Ja et tainnut tietää, että yrittäjät saavat päivässä kymmeniä puheluita puhelinmyyjiltä. On yrityshakemistoa, kerjääjää, nettisivun myyjää jnejnejne. Arvaapa kiinnostaako heitä kuunnella tästä tuotteesta (josta ei ole kerrottu meille mitään!)? No ei.

        Kyllä nyt joku puhelinmyyjä koittaa päteä oman alueensa ulkopuolelta. Suutari pysyköön lestissään, eli anna meidän miesten myydä kentällä ja sää pysy luuri-liisana.

        poika poika sähänse myyntimies tunnut olevan.
        Mut sen olen oppinut mulkut eivät pärjää myyntialalla eikä missään muuallakkaan.
        Saunan taakse


      • B2B-myyjä
        myyjä... kirjoitti:

        poika poika sähänse myyntimies tunnut olevan.
        Mut sen olen oppinut mulkut eivät pärjää myyntialalla eikä missään muuallakkaan.
        Saunan taakse

        Aijaa, kumma että kaikki mun tuntemat oppineet asuvat kartanoissa ja pihassa on kaks 60 000 e autoa!

        Ihan oikeasti meinaan, nyt opettele kirjoittamaan. Puhelinmyyntiin ehkä sovellut, mutta hyvä niin, jos pärjäät.


      • myyjä...
        B2B-myyjä kirjoitti:

        Aijaa, kumma että kaikki mun tuntemat oppineet asuvat kartanoissa ja pihassa on kaks 60 000 e autoa!

        Ihan oikeasti meinaan, nyt opettele kirjoittamaan. Puhelinmyyntiin ehkä sovellut, mutta hyvä niin, jos pärjäät.

        Olen kokeillut kumpaakin ja kummassakin pärjäsin hyvin ja edelleen olen myyntihommissa en puhelinmyynnissä.
        Mihin tarvin kaksi autoa ja arvoltaan 60 000e.
        joo pahoittelen jos kirjoitukseni ei ole miellyttämään sinua.
        Tulotasoni on kohtuullinen enkä näe tarvetta rehvastella mitä tienaan,koska tuttavapiirissäni on jotka oikeesti tienaa paljon eivätkä he ole meidän kaltaisiamme kaupparatsuja.
        Täällä varmaan kaikki kirjoittaa tienaavansa 10 000e kk rahaa se on hyvä että jotkut tienaa niin paljon itse en pääse lähellekkään semmosia tuloja.
        Tulotasoni on alta 50 000e vuosi ja riittää minulle.


    • Yrittäjä

      "myyjä...":llä on ihan järkeenkäypiä ehdotuksia. Täytynee tutkia tuollaisiakin mahdollisuuksia. On totta, että pienissä firmoissa ei kannata käydä paikanpäällä ellei sitten halua hyvää referenssiä.
      Ja sitten on toinen juttu, jos on iso toimija kuten esim kapunki. Tällaiseen tein juuri 240k€/v tarjouksen. Kannattaa satsata siihen luonnollisesti paljon, jotta kauppa syntyy.

    • myyjä....

      Sun tuote on edullinen parhaan ja tehokkaimman tavan myydä on puhelinmyynti ja parhaimmat asiakkaat ovat yleensä pk-yritykset isoihin yrityksiin on vaikea saada kontaktia ja ne ovat yleensä laita sähköpostia meininkiä ja ne ei sit lue niitä sähköpostejaan.
      Yks vaihtoehto on että palkkaat myyjiä myymään tuotetta mutta jos tuotteella on menekkiä useampi myyjä sais tehdä tota hommaa yks vaihtoehto on ulkopuolinen puhelinmyynti virma joka myy puolestasi tuotteen ja sit sun on helpompi keskittyä itse oleelliseen tuotteen kehittämiseen ja jos menekkiä tulee niin jatkossa toimisto pystyyn ja itse palkata tehokkat myyjät .
      Voin olla väärässä mutta uskon että joku ulkopuolinen kokenut puh myyntivirma ois paras ratkasu en tiiä onko tuote kuin vaikea myydä puhelimessa "monimutkainen"
      mut miettii että jotkut myy noita kanavapaketteja ym ne vasta monimutkasia myydä puhelimella mutta joku sitä kauppaa saa kuiteski

      • B2B-myyjä

        Ei helkutti, miten pihalla sä oot! "Yrittäjä" kirjoitti 240k€, eli et ole näköjään juuri puh.myyntiä enempää tehnyt mitään. Nyt siis oli puhe 240 000 euron kaupasta. Juu, myypä se puhelimella.

        Puhelinmyynti sopii huijareille, jotka haluaa että joku yrittäjä tarttuu koukkuun. Jaa, kanavapaketti vaikea myydä puhelimessa?:D hahhahah! En ole koskaan niitä myynyt, mutta harjoitellaan: "Päivää! Tykkäät ilmeisesti elokuvista ja futiksesta, kun sulle on aikoinaan tullut tuo anal -paketti? Juu, nythän käynnistyy kohta Valioliiga ja saatiin vanhoille asiakkaille naurettavan halpa paketti, eli sen ja sen verran kuussa ja ei muita kustannuksia. Kumman otat tilaajalahjaksi?"

        Näin, olipa vaikeaa.

        Meillä on silti perustuvanlaatuinen ongelma tämän ap:n kanssa: hän ei suostu paljastamaan yrityksestään tai tuotteestaan mitään! Eikä vaivaudu edes perustelemaan asiaa, miksi ei. Rehellinen yritys jos olisi kyseessä, niin miksi se ei silloin toisi omaa nimeään esille? Tai tuotettaan?

        Varokaa tätä.


      • Ammattimyyjä

        Taidat olla puhelinmyyjä? Ei siinä mitään, hyvä pohja se on, mutta ihan oikeasti ei kannata myyntikonsultiksi niillä kokemuksilla ryhtyä.

        Kanavapaketti ei ole monimutkainen tuote. Siinä myydään niitä ohjelmia, kaikki tietää formulat ja liigan. Se kun alat myymään softaratkaisua joka tehostaa työtä, onkin hieman eri juttu. Pelkkä sisäänpääsy on jo vaikeampaa kun täytyy puhelimessa perustella miksi kannattaa maksaa siitä että porukalla on enemmän kahvitaukoja.

        Isoihin firmoihin pääsee. Itse pääsen joulukuussa pari miljardia vaihtavaan pörssiyritykseen. Vaati kolme kuukautta ja 15 puhelua. Vaikeampaa se on kuin Jankon Betoniin pääsy, mutta aivan mahdollista. Omassa kalenterissa taitaa loppuvuodelle olla 8 OYJ:tä.

        Sähköpostista olet oikeassa, mutta hyvän myyjän sähköpostit ovat aina tapaamisvahvistuksia. Joskus oli vaihe etten edes viitsinyt lähetellä moisia, soitin mieluummin uudelleen.


      • myyjä...
        Ammattimyyjä kirjoitti:

        Taidat olla puhelinmyyjä? Ei siinä mitään, hyvä pohja se on, mutta ihan oikeasti ei kannata myyntikonsultiksi niillä kokemuksilla ryhtyä.

        Kanavapaketti ei ole monimutkainen tuote. Siinä myydään niitä ohjelmia, kaikki tietää formulat ja liigan. Se kun alat myymään softaratkaisua joka tehostaa työtä, onkin hieman eri juttu. Pelkkä sisäänpääsy on jo vaikeampaa kun täytyy puhelimessa perustella miksi kannattaa maksaa siitä että porukalla on enemmän kahvitaukoja.

        Isoihin firmoihin pääsee. Itse pääsen joulukuussa pari miljardia vaihtavaan pörssiyritykseen. Vaati kolme kuukautta ja 15 puhelua. Vaikeampaa se on kuin Jankon Betoniin pääsy, mutta aivan mahdollista. Omassa kalenterissa taitaa loppuvuodelle olla 8 OYJ:tä.

        Sähköpostista olet oikeassa, mutta hyvän myyjän sähköpostit ovat aina tapaamisvahvistuksia. Joskus oli vaihe etten edes viitsinyt lähetellä moisia, soitin mieluummin uudelleen.

        En ole puhelinmyyjä käsitin väärin että tuote on hinnaltaan edullisempi muutamasta satasesta muutamaan tonniin ,siksi ajattelin että tehokkaampi myydä puhelimitse.
        Jos tuote on hinnaltaan arvokkaampi tottakait ymmärrän että tuotetta ei myydä puhelimitse.
        Olen tehnyt puhelinmyyntiä ja ei siinä mitään vikaa ole jos sillä ittensä elättää.

        En ala väittelemään niittenkaa jotka todella tuolla kentällä tietävät miten rahaa tekevät,hyvä näin ja itse näen yleensä myynnin ammattilaisten työnä ja arvostan niitä
        jotka pärjäävät.
        Ton kanavapaketin otin sen takia esille kun joku poika yritti mulle myydä puhelimitse jotain satelliittipakettia niin aika monimutkaselta se kuullosti kun asiakas ei ehdi tajuta mitä tilaa,ja taasen tommosen ois helpompi tilata itse netistä.:)


    • myyjä...

      no en mä mitään 240 000 e kauppoja tarkotakkaan että puhelimella myydään mutta jos ton hintaluokan tuotteista on kyse niin ei niitä puhelimella myydä enmä mikää idiootti ole

      • myyjä...

        Vissii lukihäiriö oli mulla joten sit pidän turpani visusti kiinni :)


    • Yrittäjä

      lähettäkäähän yhteystietoja [email protected] niin kerron lisää

      • Ammattimyyjä

        Alahan sinä kertoa, ketä tai mitä edustat. Tuo on erittäin epäilyttävää, jos et pysty kertomaan edes yrityksen nimeä. Ja et ole edes yrittänyt perustella, miksi et voi olla julkisena täällä?

        Suomi24:ssa keskustelijat ovat anonyymeja, mutta jos sinä haet yritykseesi myyntimiestä, niin on se kumma, jos et voi edes firman nimeä kertoa. Tai omaa nimeäsi.

        Homma haiskahtaa ja pahasti. Itse epäilen verkostomarkkinointia tai sitten laittomuuksia.


    • Yrittäjä

      En minä tarvitse kuin sen yhden sopivan henkilön kontaktin ja se on siinä. Ei kannata koko maailmalle huutaa asioita. Jokaisessa hommassa on kilpailua tavalla tai toisella.
      On totta, ettei rikollisetkaan varmaan tänne nimeään laita. Itselläni ei ole ylinopeussakkoja suurempia rötöksiä.

      • älä YRITÄ

        Todella huonoa selitystä. Anonyymi ukkeli ja anonyymi firma hakee myyntimiestä, muttei kerro YHTÄÄN mitään itsestään.

        Varokaa tätä kaveria..


    • Yrittäjä
    • Yrittäjä
    • luuseriYrittäjä

      näitä Yrittäjän kaltaisia hölynpölyjä tulee joka vuosi jaksaa piereskellä

    • Yrittäjä

      Jeess! Terveydenhuollon seminaarissa tuotteemme oli herättänyt kovasti kiinnostusta ja kysymyksiä, kun eräs lääkäriasiakkaamme oli siitä siellä luennossaan maininnut. No tosin ei vielä sen seurauksena ole tilauksia ropissut :(

      Ole nyt rohkea ja tee elämäsi viisain päätös ja ota yhteyttä. Lopullista mukaanlähtöpäätöstähän sinun ei tietenkään tarvitse tehdä, ennenkuin kuulet lisää asiasta ja jos ja kun saadaan neuvoteltua molempia tyydyttävä sopimus.

      [email protected] KIIRE!

      Tällä välin on myös syntynyt idea uudesta tuotteesta, joka saattaa olla vuoden kuluttua järisyttävä menestys. Sen tietenkin tulevaisuus näyttää.

      Lähde mukaan businekseen, joka takuulla kasvaa.

      Ikäsyrjintää meillä ei myöskään harrasteta.

      Eikö muka ketään myynnin ammattilaista ole edes työttömänä?

      • Ammattimyyjä

        Kai ymmärrät, että työhaastattelu on myös myyntitilaisuus?

        Kai ymmärrät, että keskivertomyyjäkin myy enemmän kuin maksaa firmalle? Antaisitko potkut tyypille joka tuo rahaa taloon?

        Etsit ihan oikeasti työtöntä myyjää? Millainen myyjä mielestäsi jää työttömäksi eikä löydä uutta työpaikkaa? Hyväkö?


    • Mä mä

      Muuten kiinnostaisi,mutta jos et kerro täällä enempää niin tuskin tulisin.Yrityksen nimi olisi kiva tietää.

    • Yrittäjä

      "Ammattimyyjälle" sen verran, että olen muutama sata ihmistä palkannut elämäni aikana ja n. 300 sanonut irti. Joukossa oli paljon hyviä miehiä ja naisia. Tämä siis tapahtui pidemmän ajan kuluessa.
      Parhaimmillaan ollut 400 suomalaista alaista saman aikaisesti. Vastualueen tulos aina plussalla (tai siis jotkut uuden busineksen alut ovat olleet miinuksella lyhyen aikaa). "Säädimme" kulut aina markkinahintojen mukaan.
      Tämä siis edellisessä työssäni toisen työnantajan palveluksessa.

      Nyt on menossa tämä oma vaihe ja tarvitsisin myyjän.

      Monet ovat saattaneet huomata, että minun yhden miehen yritystä isommatkin yritykset rekrytoivat nimettöminä konsulttifirmojen avulla mediassa. Ei siis mitään kummallista.

      • Ammattimyyjä

        Niin? Ei hyvä mies tai nainen ole välttämättä hyvä myyjä, eikä hyvä myyjä ole todellakaan aina hyvä ihminen.

        Markalla saat markan myyjän, Mediapexiltä varmaan löytyy. Osaa lukea paperista ja ehkä vähän argumentoida. Oikeita konsultoivia ratkaisumyyjiä et alle kakkosella alkavan pohjapalkan saakkaan, tuossakin joudut tyytymään nuoreen ja kokemattomaan.


      • VAROKAAtätä

        "Monet ovat saattaneet huomata, että minun yhden miehen yritystä isommatkin yritykset rekrytoivat nimettöminä konsulttifirmojen avulla mediassa. Ei siis mitään kummallista. "

        Älä viitsi edes verrata toimintaasi rekryfirmoja käyttäviin suurin konserneihin!

        Sinun toiminnallasia ei ole kasvoja, ei nimiä, ei osoitteita, ei yhteyshenkilä, ei kerrassaan mitään muuta kuin räkäinen sähköpostiosoite! Rekryfirmat eivät esiinnyt nimettömänä ja lisäksi he kertovat suurin piirtein mistä on kyse.

        Sinä et tee kumpaakaan. Joten turha valehdella täällä isosta innosta seminaareissa, ei tuo houkuttele ketään täyspäistä.. mikä lie bisnes tämäkin, ei ainakaan päivänvaloa kestä.


    • nouweiii

      VAROKAA TÄTÄ YRITTÄJÄÄ!

    • Yrittäjä

      vautsi kun korkealentoista

    • mikko1221

      Pystyykö tätä tekemään muun työn ohessa?vois kiinnostaa jos onnaa...?

    • Yrittäjä

      edelleen tilanne on avoin. Muun työn ohella varmaan onnistuu johonkin volyymiin saakka

    • ffghfhfghfhfghf

      lähden mukaan kun takuu on 3000 3geä/kk ja provikka aina 35%. olen ollut myyntimies yli 20 v.

    • Tekninen myyjä

      Yksi potkurihattu yritti -94 laman aikoihin minua myymään keksimäänsä öljylämmityksessä käytettävää 17,7% säästävää magneettia.. Hän oli sen ihan itse keksinyt. Se oli magneetti, joka nippusiteellä kiinnitetään öljypottimen suihkuputken ympärille. Se kuulemma kääntäisi öljyn molekyylit kaikki samaan suuntaan, jolloin se palaa täydellisemmin verrattuna "sekaisin" olevaan öljyyn.
      Jos asiakkaan polttimossa oleva putki olisi ferrometallia, niin se vaihdettaisiin samalla no-ferrometalliseksi. Asennus olisi tehtävä myyjän toimesta.

      Kun kysyin minkälaiset öljypoltinurakointioikeudet hänellä tai hänen firmallaan on, ei ko. keksijäpelle edes tiennyt mitä ne olisivat...

      En sitten ruvennut noita myymällä tienaamaan satojatuhansia...

      Tämä nimim. "Yrittäjä" vaikuttaa ihan samantasoiselta. Yrittää saada jotain töihin bruttoprovisiolla ja lisäksi ihan naurettavalla sellaisella.

    • B to B

      Mielenkiintoinen tilaisuus, harkitsisin kyllä kovasti jos olisi tilanne päällä.

    • Yrittäjä

      Kyllä tässäkin molekyylejä joutuu liikuttelemaan ja kääntelemään :) Tosin omassa kropassa ja etenkin aivoissa.

      Viimeisin versio tuotteesta otettiin käyttöön ja olen itse laajentanut mukavuusaluettani ja ottanut puhelimen kouraan. N. 30 kontaktia tähän mennessä ja näistä 8 halusi kuulla lisää tapaamisen merkeissä.

      Lisäksi mukaan on lupautunut, tai ainakin kokeilemaan, eräs kokenut myynnin ammattilainen.

      Kerron sitten lisää jatlkossa

      • Tekninen myyjä

        No oletpas ollut ahkera!
        Nuo 30 kontaktia normaalisti tehdään muutamassa päivässä ja 8 tapaamista pari-kolme päivää.
        Mitäpä olet muun kesän tehnyt?


    • Ammattimyyjä

      Miten menee?

    • Yrittäjä

      tuskaisaa on ollut, mutta nyt näyttää hieman valoisammalta. Monet trendit näyttävät kyllä siltä, että oikealla asialla tässä ollaan. Ongelma näyttää olevan se, että pitää ensin myydä tämä uusi toimintatapa ja sitten vielä perään se, että meidän tuote on siihen paras. Yksistään toimiessa se vaatii kovasti paukkuja. Olen nyt aikonut etsiä jonkun isomman yrityksen kaveriksi tai ainakin tutkailla mahiksia.

    • uskoa hyvä veli

      Markkinointia peliin ja tommoseen pitäs saaha mukaan jokin rahotusyhtiö jolla on varaa satsata ko juttuihin...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe