Hormiturvamies???

turvamies?

tietääkö kukaan tästä yrityksestä? Toinen nimi taitaa olla piipputaito.

41

3874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Takkavikainen

      Ymmärtääkseni on tänne Tampereelle jonkinaikaa sitten laajentunut tuolta Lahdesta, missä se pääkonttorikin taitaa sijaita. Perhetuttu otti piipun massauksen viime kesänä tuon hormiturvan kautta ja kuulemma paransi vetoisuutta huomattavasti, eikä savukaan haissut enään yläkerrassa. Itsekkin olisi tarkoitus takan hormin kunto kyseenalaistaa ja ajattelin pyytää tältä firmalta tarjouksen. Hintojahan kannattaa aina vertailla, mutta ainakin tällä yrityksellä on ilmeisesti jo pitkä kokemus Lahden alueelta.

    • Talo 52

      Minä tilasin kanssa tämmösen hormiturvamiehen tarkastamaan hormeja kun sutari sano,että on tiiliä irti sieltä piipun päältä. Sieltä nuori kaveri tuli ja paisko savupanoksia kaikkiin mahdollisiin tulisijoihin ja painu katolle piippua tiiraileen.
      Kohta tuli alas ja kerto kaikkien hormien vuotavan keskenään ja massausta alko tarjoomaan ja vielä ilmahormejakin olis tarvinnu kuulemma massata. Kun sitten aikansa laski ja kävi kehumaan että homman saa tehtyä alle 5 tonnin...Kyselin,etteikö sitä piippua vois vaan korjata sieltä ylhäältä mistä ne tiiletkin irti on niin kyllä meni vaikeeks ja alkoi selitystä tulla miksi massata vaan pitäisi. Köyhä kun oon ei pystyny kyllä korjausta ottaan tältä supliikkimieheltä. Koitin löytää jotain muuta firmaa täältä Tampereelta joka noita samoja hommia tekis,mutta aikas huonosti löyty. Nyt tänä keväänä kuulin duunikaverilta yhdenmiehen puulaakista joka tekee täällä massausjuttuja myös. Soitin sitten tälle kaverille ja sälli saapu vielä samana iltana kanssa tarkasteleen piippua. Oli sitä mieltä,että kahden hormin massaus ja yläpään tiilien kiinnitys riittää. Hintaa kyselin ja kaveri laski samantien hinnan ko. operaatiolle ja puolet oli halvempi. Tilasin työn ja kaveri tuli luvattuna aikana ja hoiti homman kyllä ihan vakuuttavasti. Kovasti vaan on vaikeita näitä ammattimiehiä löytää,mut

      • trvii kans

        Mistä sen sen laittaja löytyisi?


    • Trap

      Joo, en suosittele ko. yritystä. Teetin uuden täysin saman savutestin toisilla, ja Hormiturvamiehen mainitsemia vikoja ei löytynyt. Olen useilta kuullut, että testin tulos on aina sama: vuotaa toisiin hormeihin. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, että vuotaa ilmahormiin yläosassa piippua. Ja muutenkin, mitään heidän väittämää häkää ei tule sisälle, tai sitä olisi sairaalassa saman tien. Ottakaa aina toinen tutkimus muualta tai maksatte turhasta!

      • Turvallisempaalämmitystä

        Meillä kävi "yhden miehen" yritys Tammer tiimi tekemässä ensin tarjoust.Tiesin jo etukäteen että vikaa on.Pikainen tutkimus ja tarjous pöytään.
        Pyysin paikalle Hormiturvamiehen,perusteellisesti tutki ja testaili.
        Korjausehdotus tuntui järkevämmältä ja oli hiukan halvempi.
        Tilasin Hormiturvamiehet korjaamaan.
        Homma meni niinkuin pitikin.


    • uunimuurari

      tammertiimi toimii koko tampereen alueella ja on erittäin kilpailukykyinen firma,hintoja kannattaa aina kilpailuttaa,oli palvelu sitten mitä tahansa.ps.pyytäkää työn jälkeen nuohoojaa tarkistamaan työn tulos.

    • Hormi

      Meillä kävi Hormiturvamies tarjoamassa palvelujaan. Olen kuullut noista myyjistä negatiivista, hinnat törkeitä ja aina heidän tarkastuksensa jälkeen löytyy kuulema vikaa ja paljon. Korjaukset maksavat useamman tonnin. Luotan, että meidän ammattinuohooja hoitaa homman.

      • hattu.päähän

        Sillä 5 tonnilla tekee kaikki homit uusiksi,yleensä sitä ei tarvi tehdä uusiksi kuin
        vesikaton yläpuolelta,jos silloinkaan.Yleensä piippu kestää 60vuotta jos käyttään.
        Hattu piipussa jatkaa piipun ikää kymmenillä vuosilla.ja on halpa.Ja voihan piipun
        pinnottaa,Ikaalisissakin Kurri tekee pinnotuksia,ja on sen jälkeen kuin uusi.


      • Halvempi

        Voi käydä myös ostamassa vaikka Onniselta putken ja asennuttaa sen Hormiin tai jos osaa itse laittaa, eikä maksa paljoa ja ajaa saman asian, miksi maksaa tuhansia kun asia hoituu näinkin.


    • Vaksi

      Tekeekö jamo myös hormin hoonaus hommeleita?

      • Ei tee, koska hän rassaa vain pyllyreikiä!


      • pyllyreiät--
        RouvaHoikkala kirjoitti:

        Ei tee, koska hän rassaa vain pyllyreikiä!

        Pyllyreiät on hoonattava!


    • Pienipäinenturvamies

      Parisen vuotta sitten "Hormiturvamies" ajoi kutsumatta pihaan ja alkoi kaupata ilmaista tarkastusta.Kiipesi katolle kurkkimaan kahta käytössä olevaa hormia;teki tarjouksen : 2300e.Sanoin harkitsevani.Ukko soitteli kahden viikon kuluttua,nyt homma olisi maksanut 1300e !,kun urakka ei oikein auennut.Ei tullut kauppoja.Sutari oli käynyt pyynnöstäni tällävälin katsomassa hormit,ei aihetta "korjaamiseen".Että tällaista huijaamista,otetaan digi-kuva jostain erittäin huonosta hormista väittäen että tämä on sinun piippusi!

    • Turvallinenmieli

      Taitaapa täällä olla paljon mielensäpahoittajia ja Sulo Vileneitä kirjoittelemassa.
      Oma kokemukseni on, että Piipputaidon hormiturvamiehet ovat äärettömän ammattitaitoisia tarkastajia ja korjaajia. Kameroilla kuvaavat pohjasta lähtien ja tiiveyskokeet tekevät. Minä ainakin maksoin mielelläni vähän enemmän kuin halvin tarjous. Nyt tiedän että hormit ovat kunnossa myös tulevaisuudessa ja voin laittaa puita pesään rauhallisin mielin. Hormiturvamiehet on kyllä paras ja ammattitaitoisin vaihtoehto. Suosittelen.
      Ilmianna

      • Arvo82

        Älä huijari LESSU jauha paskaa!


      • Kisälli

        Onko tuo lessu firma!!!
        Onneksi en ostanut kun kävi tarjoamassa.
        Ilmeisesti toimitusjohtaja lähtenyt menemään.ihan paskat nettisivut ja muutama myyjä vaan enöä.lopunalkua?


      • Arvo82

        On se! Ovat keksineet konstin rahastaa vanhuksia. Täällä päin ysikympiselle mummukalle oli yritetty väkisin myydä hormin massausta. Mummukka joka ei edes lämmitä uunia. Taktiikana käyttävät painostusta ja uhkailua niinku ennen vanhaan hoitolaitoksissa.
        Jossain päin Suomea kauppiaat ovat uhkailleet jopa uhkailla tulisijan käyt­tö­kiel­lolla, vaikka sen voi asettaa vain pelastusviranomainen. Paikallislehdet ovat nyt onneksi havahtuneet ja varoittelevat näistä hormihuijareista. Tuokin nimimerkki turvallinenmieli on huijari firman , joko omistaja tahi työntekijä.


      • Arvo82
        Arvo82 kirjoitti:

        On se! Ovat keksineet konstin rahastaa vanhuksia. Täällä päin ysikympiselle mummukalle oli yritetty väkisin myydä hormin massausta. Mummukka joka ei edes lämmitä uunia. Taktiikana käyttävät painostusta ja uhkailua niinku ennen vanhaan hoitolaitoksissa.
        Jossain päin Suomea kauppiaat ovat uhkailleet jopa uhkailla tulisijan käyt­tö­kiel­lolla, vaikka sen voi asettaa vain pelastusviranomainen. Paikallislehdet ovat nyt onneksi havahtuneet ja varoittelevat näistä hormihuijareista. Tuokin nimimerkki turvallinenmieli on huijari firman , joko omistaja tahi työntekijä.

        Ennen vanhaan hoitokokouksissa


    • Palopate

      Huijarit kauppaavat nyt korjausta ehjiin savupiippuihin
      Ympäri Suomea kiertää nyt kauppiaita, jotka tarkastavat savuhormit ja uhkailevat käyttökiellolla, ellei hormia korjata. Tarjottu korjausurakka on asiantuntijoiden mielestä yleensä huikeasti markkinahintaa korkeampi.

      Etelä-Karjala24.11.2016 klo 07:14
      Savupiippu.
      Tarja Nyyssönen / Yle

      Ani Malmi
      Jaa artikkeli Facebookissa
      610
      Jaa artikkeli Twitterissä
      Omakotitalojen asukkaita on Etelä-Karjalassakin lähestytty viime aikoina talon savuhormien ilmaisella tarkastuksella. Tarkastusta on yleensä seurannut kallis tarjous piipun korjauksesta, jonka vaihtoehtona on esitetty jopa tulisijojen käyttökieltoa.

      – Ihmisille annetaan täysin väärä kuva hormin kunnosta. Onpa sukitettu täysin kunnossa oleviakin hormeja. Ikävä kyllä yleensä asiakkaana on ollut iäkkäitä ihmisiä, kertoo luumäkeläinen nuohooja Reijo Kääpä.

      Uusi korjaustekniikka epäilyttää

      Yleensä piipun korjaamiseen tarjotaan niin sanottua slammausta eli sisäpinnan pinnoitusta. Palotarkastajien ja nuohoojien mukaan tämä uudehko korjaustapa on oikeasti melko edullinen. Sitä kuitenkin kaupitellaan tuhansien eurojen hintaan.

      – Tällaisessa tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä nuohoojaan, joka osaa kertoa rehellisesti onko korjaustarve todellinen, sanoo lappeenrantalainen nuohooja Mika Hanninen.

      Sekä nuohoojat että palotarkastajat epäilevät myös slammaustekniikan kestävyyttä. Pinnoitteen pysyvyys savupiipun sisäpinnassa riippuu monesta tekijästä. Ja kokemuksia sen heikosta kestävyydestäkin on jo.

      – Olen käynyt nuohoamassa tällaisia kohteita ja ikävä kyllä se pinnoite tuppaa sieltä rapisemaan pois nuohousharjauksen yhteydessä, Mika Hanninen kertoo.

      Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta muistutetaan, että ainoastaan palotarkastaja voi asettaa tulisijan käyttökieltoon.

      Vanhukset jälleen kohderyhmänä

      Vanhustyön keskusliiton korjausneuvojat ovat törmänneet painostavaan savuhormien pinnoituksen myyntiin.

      Kaakkois-Suomessa toimiva korjausneuvoja Pekka Hulkkonen on saanut asiasta iäkkäämmiltä ihmisiltä yhteydenottoja. Hulkkonen muistuttaa, että sopimus pinnoituksen tekemisestä voidaan purkaa, jos se on tehty huijaukseen perustuen.

      Etelä-Karjalassa kiersi viime kesänäkin ylihintaisia ja turhia remontteja tarjonneita yrittäjiä. Silloin tarjottiin muun muassa kattoremontteja.

    • Kisälli

      Kuinka ne kehtaa keksiä vikoja piippuun vanhoille ihmisille? kadotukseen joutaisivat moiset lesset?

      • hyvin.kertynyt

        Kuka kehtaa huiputtaa vanhuksilta metsäpalstat?


      • puhtaaksi.nuohottu
        hyvin.kertynyt kirjoitti:

        Kuka kehtaa huiputtaa vanhuksilta metsäpalstat?

        Merikarvialla asustaa nuohooja jolla on jo 850 hehtaaria.


      • julkisesti.myynnissä

        Rouva Hoikkala houruaa asiasta josta ei tiedä mitään.


    • wernerskaliini

      Hintapyynnöt alkaa olemaan sitä luokkaa, että sillä saa jo uuden piipun muurattua, jos itse hajottaa piipun ja on apuna muurarille.

    • Minä uskon jeesukseen

    • Uudenmaanlikka

      017 17:00
      UUSI
      Meillå kävi semmoinen Barbaban näköinen ja kokoinen Hormiturvamies tarjoamassa massausta. Ihan törkee hinta!!! Otimme tekijän pääkaupunkiseudulta ja homma tuli hoidettua ihan eri hinnalla.

    • pistäkääpoikkeheti

      Jos joku alkaa myymään sinulle jotakin " tarkastuksen" tai muun merkeissä, niin sanokaa nyt hyvänen aika niille, että "painu matkoihisi".
      Ne tunkeutuvat elämääsi kysymättäsi ja esittävät maksuja?!?
      Pysähtykää nyt miettimään ja sanokaa heti, jos pihalle tulevat esim. että poistukaa täältä heti - Tämä on yksityisalue.
      Ei ole pakko kuunnella kenenkään höpinöitä kotonaan.
      Näitä myyntiveijareita on ikkunoille, lämpöeristyksille, katoille , piipuille ja mille vaan putkistoille.
      Pakkomyyntiä ja rikollista toimintaa lähtökohtaisesti.
      Älkää hyväksykö sellaista.

    • Omapiippukunnossa

      Ihmettelen kun tarjousten sisällöstä ei kukaan ota kantaa.. tää on nii suomalaisten runkkareiden kanava.. köyhät ja kipeät kommentoivat hintoja perustelematta todellisuudessa mitään.. perusteltu mielipide on arvokas ja dissaminen vajaalla tiedolla on kuin nuohoais naapurin ukon paluu hormia..

      Alan toimijoita on muutamia ja myynti osalla on ilmeisen agressiivista.. Restakodin vastuuhenkilöiden taustalta löytyy paljon kyseenalaista liiketoimintaa. Yritykset ovat olleet tähdenlentoja ja aina aggressiivisen myynnin ollen ykkös asia.. laatu on ilmeisesti nro.2.. tämä on minun mielipide ja tietoa taustoista on.. Ottakaa oikeasti selvää laadusta ja tarjousten sisällöstä. Ehkä yrityksen taustojen ja eritoten vastuu henkilöiden taustojen selvittäminen olisi toisinaan aiheellista.. takuut ja vastuut saat rehellisen toiminnan myötä ja pelastat oman selkänahkasi mahdollisen vahingon/reklamaation varalta. Monella työllä on perävalotakuu..ja sitten vikistään kun huomataan halvan remontin menneen perseelleen..

      Oli hinta mikä tahansa.. hinta ja kaupan sisältö on oltava perusteltavissa.. Kait tästä laki jotain myös sanoo.. Hyvällä työllä ja laadulla on hintansa..

      Hormareista olen kuullut hyvää... ja niin hän se on että tiimi on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki..


      Ei muuta kuin takkoja poltellen kylmään talveen... nekin talot huomataan horisontissa jos on hormi porsinut..

      • tmqq43

        Harvapa se omaa työtänsä ja firmaansa haukkuu.


    • pienipalkkarehellisesti

      Kaveri oli aikoinaan hormiturhamiehenä.jutteli että helppo on kauppa tehdä kun hiukan asioista kertoilee ja kuvia näyttelee.harvoin asukkaat sinne piippuun kurkkii.kuulemma hyvää tiliä teki,myymällä korjauksia hyvä kuntoisiin piippuihin.ja sitä jopa kuulemma yrityksen työnjohtajan toimesta suositeltiin.tuo nuohoojan kommentti oli erittäin hyvä.tuskin kukaan vaan hänelle vastailee.

    • tuMylly661

      Massasin uunin hormin yli kymmenen vuotta sitten Mordaxilla ja silloin se maksoi yli 70 e säkiltä. Nyt ajattelin kiukaan hormin massata nuohoojan käynnin jälkeen, suositteli. Iloinen yllätys oli, että uunin hormi on vieläkin hyvä nuohoojan mielestä ja teimme siihen ns.savutestin ja hormi piti. Olin jo varautunut siihenkin lisäämään massaa, ei tarvitse onneksi.

      Nyt tuli kiukaan hormi massattua pääsiäisen aikana. Loppupeleissä ihan mukavaa touhua.
      Tein täsmälleen samoin kuin viimeksi, koska lopputulos oli todistetusti hyvä. Aikoinaan hankituille tavaroille tuli lisää kuolletusta ja toinenkin iloinen yllätys uunin hormin massauksen kestävyyden lisäksi oli halventunut massan hinta. Nyt sitä sai 40 eurolla säkiltä.

      Nuohouksen jälkeen ruiskauttelin piipun päältä hormin sivuille vettä. Veden tarkoitus oli huuhtaista vielä jäljelle jäänyt irtonainen noki saumoista. Toinen tarkoitus on kostuttaa hormin seinämiä. Toki vanhan savupiipun hormin tiilet ovat rutikuivia ja imasevat laastista vettä liikaa. Sopivasti tiilien pitääkin imeä märkää laastia eili ei liian märäksi pidä kasteleman.Sitten vaan tein isossa sangossa massaa vispilällä ja kannoin sitä piipun päälle vähän pienemmillä sangoilla.

      Ennenkuin heitin noin parin maitopurkillisen verran kuraa hormiin, olin vinssannut harjan tiiviiksi hormin alkuosaan. Homma eteni piipun päähän asti vähän kerrallaan vinssillä harjaa ylöspäin hilaten ja välillä topaten ja heittämällä kuraa harjan päälle. Noin 30 cm nostin kerrallaan harjaa ennen heitin lisää massaa. Toistin saman päivän aikana operaation toiseen kertaan. Hormi näytti jo hyvältä.

      Annoin Mordaxin kuivua yön yli ja aamulla kokeiltuani sormenpäällä hormin pintaa oli se kova. Ideana uuden kierroksen tekemisessä kovettuneen massan päälle on siinä, että mahdolliset vähälle massalle jääneet kohdat saavat lisää massaa ja mahdolliset kuivumisen aikana syntyneet ohuen ohuet halkeamat peittyvät uuden laastikerroksen alle. Viimeinen vinssillä vedon tein melkein heti edellisen perään, mutta nyt ilman massaa ja harjan päälle olin laittanut vaahtomuovipalasen, joka silotti sitten viimesen päälle hormin seinämät.

      Työn iloa kaikille!

    • Tihkuuvuotaa

      Kuluttaja lehden mustalla listalla:
      Pellitys ei estänyt vuotoa
      Asuintalon katto vuoti. Talon omistaja sopi katto- ja hormisaneerauksia tekevän yrityksen kanssa takan katon läpivientien pellityksestä ja hormin massauksesta. Työt tehtiin ja niistä veloitettiin 2 670 euroa. Alle puolen vuoden päästä asiakas huomasi, että katto vuotaa edelleen. Asiakas soitti asennuksen tehneeseen firmaan, jonka kanssa sovittiin uudesta korjaustyöstä. Korjauksen jälkeen vuoto kuitenkin laajeni edelleen. Paikalla käynyt yrityksen edustaja ilmoitti, ettei tiedä, mistä vuodot johtuvat. Myöhemmin asiakas tilasi taloonsa kokonaan uuden katon toiselta yritykseltä. Asiakas vaati pellityksen tehneeltä yritykseltä 1 500 euron suuruista hinnanalennusta. Hänen mukaansa yrityksen olisi pitänyt kertoa jo ennen pellitystä, etteivät korjaustoimet välttämättä auta vuotavaan kattoon.
      SUOSITUS Pellityksen tehnyt yritys ei vastannut lautakunnan selvityspyyntöön. Sen takia lautakunta teki päätöksensä asiakkaan antamien tietojen pohjalta. Saatujen tietojen valossa pellitystyö oli ollut asiakkaalle turha, koska se ei ollut lopettanut katon vuotoja. Yrityksen piti maksaa 1 500 euroa.

    • entinenas

      Noo, Hormiturvamies elikkäs virallisesti Piipputaito Oy ei kauan kukkuile. Ollut pari viime vuotta rankasti tappiollinen. Rahat loppu. Esim.2017 lopussa pankissa tilillä oli 4800 euroa. Sillä ei paljon juoksevia kuluja maksele, varsinkin kun saamisia on vähän ja lyhytaikaisia velkoja ja ostolaskuja on yli 60 000 euroa enemmän kuin saamisia. Oli siellä jotain kikkailua myös. Välttivät vielä konkurssin . Ja niin, 2016 oli liikevaihto yli 1 400 000 euroa ja nyt viime vuonna 680 000 e. Heippa hei! Ei tule ikävä teidän painostavia, epäystävällisiä roskaa jauhavia myyjiä.

    • PeräHormiMiäs

      Hormiturvamiäs saa tulla rassaamaan mun perähormin vaikka joka päivä. Mitähän rassaus/kuvaus maksaa?

      • Homoturvakaveri

        Perähormin rassaus ja kuvaus 10m rassilla ja UltraHD kameralla maksaa 1200€.


      • Erkkilii

        Halpahan tuo kuvaus on jos tosiaan UltraHD kuvaa saa putkesta.


    • JulleMa

      "Noo, Hormiturvamies elikkäs virallisesti Piipputaito Oy ei kauan kukkuile. Ollut pari viime vuotta rankasti tappiollinen. Rahat loppu. Esim.2017 lopussa pankissa tilillä oli 4800 euroa. Sillä ei paljon juoksevia kuluja maksele, varsinkin kun saamisia on vähän ja lyhytaikaisia velkoja ja ostolaskuja on yli 60 000 euroa enemmän kuin saamisia. Oli siellä jotain kikkailua myös. Välttivät vielä konkurssin. Ja niin, 2016 oli liikevaihto yli 1 400 000 euroa ja nyt viime vuonna 680 000 e. Heippa hei! Ei tule ikävä teidän painostavia, epäystävällisiä roskaa jauhavia myyjiä".

      Olisiko tulokset tulkittavissa siten, että huijattivia vanhuksia ei ole enää niin paljon. Tämähän firma myös kiertää ovelta ovelle ja uhreina on vanhukset. Tuo kikkailu kiinnostaisi tietää tarkemmin.

      • hormo.jaikkala

        Yrityksen toiminta perustuu hoikkalan aggressiiviseen myyntitapaan.


      • putket_väkisin
        hormo.jaikkala kirjoitti:

        Yrityksen toiminta perustuu hoikkalan aggressiiviseen myyntitapaan.

        Putket väännetään väkisin hormiin?


      • Leikattuputkipois
        putket_väkisin kirjoitti:

        Putket väännetään väkisin hormiin?

        Lähinnä putket on potkaistu takahormiin ilman mitään liukastetta.


      • entinenas

        Varaton (ei rahaa, ei sijoituksia, ei omaa kiinteistöä, ei omia autoja jne.) yhtiö tehnyt viime vuodet tappiota. Toiselle puolelle tasetta laitettu epämääräinen uusi rivi ja summa, joka laittaa taseen tasapainoon. On muitakin, mutta tuo on nyt pahin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe