Avaruusalus Maa?

dgdfdg

Onko maapallo itseasiassa jonkinlainen avaruusalus? Jos seuraavassa esitetty pitää paikkansa, niin ainakin älykkäästi suunniteltu rakenne maaplaneetalla on:

http://www.librarising.com/hollow/atlas.html

Jos planeetta Maa on rakenteeltaan tuossa artikkelissa kuvatunlainen, niin mikseivät kaikki muutkin planeetat voisi olla...ja kenties tähdetkin?

Teosofisten - ja hyvin laajalti tunnetujen - uskomusten mukaan auringossamme on aurinkokuntamme korkein Hierarkia. Ajatus auringon sisällä olevasta elämästä esitettiin jo 2000 vuotta sitten ensimmäisen kerran ja myöhemmin tieteentekijätkin ovat spekuloineet asialla useaankin kertaan.

Jos planeetat ja tähdet todellakin ovat kehittyneitä avaruusaluksia, niin kuka sitten suunnittelee ja synnyttää (luo) maapallon, auringon ja muidenkin tähtien kaltaisia massiivisia kokonaisuuksia (auringon sisälle mahtuu noin 1 300 000 maapalloa ja on olemassa tähtiä, joiden sisälle mahtuu miljardeja aurinkoja)?

Kuka - tai mikä taho - voisi olla niin valtavan suunnittelun ja luomistyön takana? Jos ihminen on uskossa, niin hän vastaa tähän oikopäätä, että Jumala, eikä se ole huono vastaus, mutta siitä voi saada käsityksen, että yksi ainoa ylivertainen jumalolento tekee kaiken luomistyön henkilökohtaisesti, kun tosiasiallisesti on olemassa korkeiden - ja korkeimpien - olentojen ja voimien laajoja Taivaallisia Hierarkioita, joilla on usein suuriakin luomiskykyjä.

On siis yksi Alkulähde, absoluutti, korkein luova voima ja ykseyden lähde, mutta on olemassa myöskin suuria ja laajoja Taivaallisia Hierarkioita, joihin mm. Enkelit kuuluvat. Persoonallisen Jumalan voi ymmärtää vain näiden Hierarkioiden kautta, sillä alkulähde, absoluutti ja korkein luova voima on persoonaton ja kaikenlaisten inhimillisten piirteiden ja kuvailujen tuolla puolen. Alkulähteen korkein ilmaus ovat Jumalalliset Hierarkiat.

Ufot?

Ufoilmiö on nyt ajankohtainen ja moni pelkää mm. maailmankuvansa puolesta, mutta ufot ja uskonnollisuuskin ovat sovitettavissa yhteen, jos vain ymmärtää ja hyväksyy suuren jumalallisen suunnitelman olemassaolon. On olemassa voimia, jotka luovat jumalallisen kohtalon universumin kaikille kehittyville maailmoille ja nyt elämme tärkeää ja suurta positiivisen muutoksen vaihetta tässä maailmassa.

8

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddfgdf

      Niin, mitä me yleisemmin oikeastaan suuresta kokonaisuudesta ymmärrämme ja tiedämme? No, esimerkiksi se tiedetään, että universumin halkaisija on vähintään 93 miljardia valovuotta, mutta todennäköisesti satoja kertoja suurempikin...ja ehkä lähes ääretönkin (tieteellinen arvio).Galaksien lukumäärä taas on satoja miljardeja (jopa 400 mrd) nykykäsityksen mukaan.

      Monet uskovat, että aurinkokunnat ovat järjestäytyneet - tai ne on järjestetty - siten, että ne kiertävät kellontarkasti siten, että ne tarkasti laskettuna aikanaan saavuttavat korkeamman energian vyöhykkeen, joka vaikutaa värähtelytasoon
      ja siten myös vähitellen kollektiiviseen tietoisuuteen (vuodesta 1997 alkaen).

      Kaikki auringot (tähdet) ovat kuulemma yhteydesä toisiinsa ja jokaisella järjestelmällä on oma keskusaurinkonsa ja jokaisella galaksilla on suuri keskusaurinko, josta galaktinen luominen alkaa.

      Tarkoituksenmukaisuus näyttää siis vaikuttavan maailmankaikkeudessa näennäisestä kaaoksesta huolimatta. Älykäs suunnitelu on totisinta totta.

      Todella mahtavista ja käsittämättömistä voimista täytyy olla kyse ja yhä useampi tuon jollakin tavalla nykyään jo ymmärtääkin.

      Uskonnollisuuskin on nyt uudenlaisen vaiheen edessä, sillä tietoakin tarvitaan, jotta mm. ufojen olemassaolo ja läsnäolo voidaan ymmärtää ja nähdä osana suurta kokonaisuutta ja jumalallista suunnitelmaa.

    • ****
    • 01011001

      Öh, maapallolla on kiinteä ydin ja maankuori lämpiää auringon kiihtyneen säteilyn myötä,.

      • rr r r e ee

        500 km syvyydessä on mm. vettä.
        Jos et usko lue tiede lehdestä.


    • *******

      https://www.youtube.com/watch?v=aTbksd5-Rdg

    • jgghjghj

      Mm. teosofiassa aurinkoa pidetään paitsi elävänä olentona, niin myös Henkisen Hierarkian ("Solar Hierarchy") kotipaikkana...ja on helppoa päätellä, että jos se on totta, niin Hierarkia ei asua ainakaan auringon pinnalla.

    • Metatron AE

      Auringon valo pitää meidät hengissä täällä. Se on todella kirjaimellisesti VALOA!
      Kosminen vuosi on n. 26 000 maan vuotta. Jakautuen kahteen 13 000 vuoden jaksoon, joista elämme juuri tämän kohottavan jakson ensimmäisiä vuosia. Kosminen vuosi jakautuu 13 kuukauteen, jossa yksi kuukausi on n. 2000 maan vuotta.

    • wrrgw

      Kuu on keinotekoinen satellitti, Maa on muodostunut luonnollisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe