Windows xp asennus ei onnistu

liikajalka

Yritin tässä asentaa win 7 ultimaten tilalle win xp home edition käyttiksen koska ram muistin määrä.. Kerätään tietoja onnistuu, dynaaminen päivitys onnistuu, valmistellaan asennusta onnistuu, mutta asennetaan windowsin kohdalla tulee vakava virhe. Asennusta ei voi jatkaa havaitun virheen takia. Jotakin WIndowsin jatkamiseen tarvitttavaa osaa ei voitu asentaa. KÄYTTÖ ESTETTY?? valitse tästä OK nähdäksesi Asennuksen lokitiedoston. Osaisko joku auttaa että miten saan ton windowsin asennettua? ja win xp home edition on tämän koneen alkuperäis windows versio. 7 asennettu koska haluttiin tästä nopeampi mikä ei oikeen toiminu koska win7 tarvii liikaa ram muistia joten yritin asentaa xp uudelleen. Niin että osaisiko joku auttaa?:)

7

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkki

      Winxp:tä ei voi asentaa koska se on paska käyttis, vaihda ubuntuun. Toimii huonommallakin koneella.

    • kasaa itse PC

      Vastaava onistui kun poltin dvd; FreeDos ohjelman jolla sain PC;n pelkäksi raudaksi,XP asentu mukisematta,ajurit löyty koneelle läppärin valmistajan sivulta.Välttänättömät servis pac2-3 päivitys oli microsoft "piilottanut" omille sivuille,muttalöytyy kun hoksaa etsiä.Aluksi sammutus jäi päivitys ohjelma (päivitää sata kautta jotain elä sammuta itse)

    • e7fyuignok

      Turhaan asennat XP:tä, kun ensi huhtikuussa sen tuki loppuu kokonaan ja sen jälkeen sillä ei ole nettiin asiaa. Hommaa mieluummin lisää muistia siihen koneeseen.

      • jurpo vaan

        Ei ole nettiin asiaa ??? Mitenkäs 98 pääsee nettiin ja huom! turvallisesti. ainakin mulla 98 toimii tossa toises konees ongelmitta. Mikä tekee xp:stä toisenlaisen jolla ei muka pitäs enää mennä nettiin.


      • hjkfsd hjkfsd
        jurpo vaan kirjoitti:

        Ei ole nettiin asiaa ??? Mitenkäs 98 pääsee nettiin ja huom! turvallisesti. ainakin mulla 98 toimii tossa toises konees ongelmitta. Mikä tekee xp:stä toisenlaisen jolla ei muka pitäs enää mennä nettiin.

        Nettiin pääsee, mutta sinne ei kannata mennä. Millään XP:tä vanhemmalla ei kannattaisi olla netissä, ja huhtikuun alun jälkeen ei myöskään XP:llä. Noin vanhoihin käyttöjärjestelmiin ei julkaista enää tietoturvapäivityksiä, eli kaikki korjaamatta jääneet tietoturva-aukot saavat vuotaa vapaasti. Mitkä selaimet edes toimivat Win98:lla? IE6 ja joku muinainen versio Firefoxista kai. Ties miten monta tietoturvareikää niissäkin on ja tukea uusille web-tekniikoille tuskin löytyy.

        Jos kone ei jaksa pyörittää XP:tä uudempaa Windowsia, niin sitten opetellaan Linuxin käyttö tai ostetaan uusi kone. Kaikki muu on pelkkää ongelmien kerjäämistä ja vastuutonta nettikäytöstä.


    • nimmimergi

      sikäli mikäli oikein muistan, niin formatoi se seiskan kovo ennen kuin käyt asentelemaan xp:tä. (katsele onko xp:lle ajurituet rautaan, tahi hanki lisää muistia)

      xp rullaa vanhoilla koneilla hemmetin paljon kivemmin kuin mikään graafinen linux. tietomaturva sitten toinen asia. lataa XPY löytynee tuolla haulla.

      sitten kaikki suhteellisen hyvin, kuhan muistat vittuilla kaikille jokaisella keskustelupalstalla ja käyttää javaa internetwexploreria. ;)

      • Täysin väärin. XP:n asennuksen yhteydessä voi formatoida kovon, ajurituet aivan varmasti on, muistin lisääminen ei liity tähän mitenkään.

        Paskapuhetta, että XP rullais paremmin millään koneella kuin graafinen Linux.

        Jaha, nyt vasta viimesen lauseen lukaistua tajusin, että sarkasmia koko viesti.. :D
        Jääköön pätemiseni silti voimaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe