disas

saritas3

Kukaan päässyt sinne töihin? Itse pääsin haastatteluun mutta ei ole kuulunut mitään. eikä monella muullakaan. Tiedättekö ketään kuka päässyt töihin? Kuullut myös huonoja kokemuksia monelta joka on OLLUT töissä.

78

5187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • extyöl....

      älä mutehdi- Hirveä paikka.

    • Minkkityttö

      Mikä vikana?

      • exexes

        Luepa vaikka 8.3 veistiketju aiheesta disas fish- työpaikat sieltä loppupäästä, miten potkuja jaeltiin, niin vähän valaistut.....
        Löytyy vaikkapa etsi suomi 24 kohdasta sivun yläreunasta..


    • täti43

      Kävin haastattelussa 10.päivä,lupasivat ilmottaa 3 pvän- 3 viikon kuluessa..eipä oo mitää kuulunu,tyhmempikii jo nyt tajuaa et ei oo tullu valituks.Haastattelu oli melkosen tökerö,etenkii Se rouva henkilö.Mut antaa hevosen surra sil on suurempi suu,tuleeha noita varmaa parempiikii työpaikkoja tarjolle

      • kuningas2

        siivous paikkoja olisi vapaita!!!


    • silliä kullekkin

      Pitää puhua vahvasti murtaen suomea, sen on ehdoton edellytys.

      • q21

        Ei, vaan opettele kieltä juntti!


    • ÄLÄHAN MENNE SINNE!

      Älähan missä tapauksessa mene sinne ,koska saat potku vaikka edes olet ollut töissä ilman vapaa ja vkl, teit ylityötä 10 tuntti /päivässä - SAAT POTKU KIRKAAN PÄIVÄN KESKEEN JA VIELÄ SEN EDESSA OLI YLITYS LUVATTU ! KAUHEA OLO! EI KERITAN EDES OMAT TAVARAT KERTATA KUNNOLLA! JA ETTÄ SAA TYÖTODISTUS KANNATTI POLIISILLE SOITA ,KOSKA POMO JA MYYNTIPÄÄLLIKKÖ EI VITSITTI KERTO IRTISANOMINEN SYY! VAIN SEN JALKEEN KUN NÄYTTI OMAT TYÖVUOROLISTAT MISSÄ OLI KAIKKI VKL, YLITYÖTÄ , 10 TUNTTI/ PÄIVÄSSÄ TÖISSÄ VAIN SEN JALKEEN TE TOIMNISTO UUDISTI TYÖHAKU. MUTTA EDELLEEN POMON HAUKUMINEN JATKUU- KAMALA OLO. MINUN EXASIAKAS KÄVI VUOSI SITTEN TOSI SURULISESSA JA ANTOI HÄNELLE PAM LIITYMIS LOMAKKE. SOITIN HÄNELLE ITSE KUN SAIN POTKU KOSKA OLI SIELLÄ SEN YRITYKSEN NIMI JA HÄN KERTOI JOO ETTÄ HÄN EDELEEN MAKSA SAKKO KOSKA HÄNELLE "TYÖKAVERIT" LAITAVAT 2 TUPAKKA KARTONKI VAATTEKAAPIIN JA SOTIVAT POLIISILLE JA TULI MIEHELLE. KAMALA OLO! PAREMPI EI OLLA SELLÄISTEN TEKEMISESSÄ KUN HAUKUTTI MILLÄ VAIN KEKSITTY OMAN AIVOIHIIN -EI EDES PYSTY KERTOMAAN-VOIT ITSE LUKEA 24SUOMI TYÖPAIKAAT DISAS FISH- JNE. JA SE KAIKKI SEN JALKEEN MILLOIN TYÖTÄ OLI TEHTY ILMAN VAPAAT JA VKL LOPPUT, VAIN 2 VAPAA 2-LLA KUUKAUDELLA.

      • juri gaga

        Mitamita sina sanoa??! Hjuva kala siela on!


      • 231gb
        juri gaga kirjoitti:

        Mitamita sina sanoa??! Hjuva kala siela on!

        Älä sinä häpäise Gagarinin nimeä juntti...!


    • LISÄ VERO ELÄTUKSEN!

      Se rouva henkilö.Mut antaa hevosen surra sil on suurempi suu,tuleeha noita varmaa parempiikii työpaikkoja tarjolle. Onko se juuri ? Tai jonku muu kun tässä heitä monta ? Kätsopas oma rouva minkalainen hienosti kasvatettu ja sivistynyt henkilöt olette! Ehdoitan ei kenelle menna sinne töihiin ja elätä itsensä HEIDÄN MAKSETTU VEROISTA! Silloin kaikki ovat onnelliset- ihmiset eivät ovat kiusatuu ja työnantaja SAA ITSE TEHDÄ TYÖTÄ JA MAKSA ITSE VEROJA TYÖTTÖMILLE ! Ealäköön VEROTOIMISTO!

    • älä mutehdi- Hirveä

      Etsi hyvä tyttö äkkilisesti toinen työ koska se joku on töissä siellä unnelmoivat miten lähte pois sieltä ja se joku irtisanottu ajattelevat miten hakea omat tavarat ja työtodistus saivat poliisin kautta. Älä tee suuri virhe omassa elämässä koska sen jalkeen se pomo vielä uhkaile " EI KUKAA PALKITSE SINUA ENÄÄ". Siis ei oiken sivistynyt ja terve meiniki.Älä mutehdi- Hirveä paikka

    • Kauppias 47

      Kun näitä juttuja täällä lukee, tai yrittää lukea, niin ei ihme että on tullut kenkää. Eihän teistä kukaan osaa edes kirjoittaa oikein. Missä ihmeessä olette olleet koulussa? Ei tämä minunkaan kirjoittelu ole mitään hyvää, mutta kyllä tämä täällä on ihan huippua...
      Lukekaa huolella mitä tänne olette kirjoittaneet ja antakaa jonkun muun lukea se ennen lähetystä..

      Toivoo:
      "Se rouva henkilö.Mut antaa hevosen surra sil on suurempi suu,tuleeha noita varmaa parempiikii työpaikkoja tarjolle. Onko se juuri ? Tai jonku muu kun tässä heitä monta ? Kätsopas oma rouva minkalainen hienosti kasvatettu ja sivistynyt henkilöt olette! Ehdoitan ei kenelle menna sinne töihiin ja elätä itsensä HEIDÄN MAKSETTU VEROISTA!"

    • LPR-KESKI SUOMI

      Menolippu Magadin asti ja esityslista syyttäjälle tällaisia ​​työnantajalta joka ushkaile extyöntekijalla "ettei sinua enää kuka työlistata" ja sen työnantajalle joka heittä viattomat ihmiset ulos työpaivän keskeen ja ei anta työtodistus niin kuin Suomen laki kertto VAIN TOISEENÄ PÄIVÄÄNÄ VAIKKA IHMISILLE KANNATA TÖISEENÄ PÄIVÄÄNÄ KÄYDÄ TE-TOINMISTOON JA ESITTÄ IRTISANOMINEN JA TYÖTODISTUS, ETTÄ ELÄTÄ ITSENSÄ TYÖTTÖMÄÄNÄ. Luehan olehan hyvä Lappeenrantan ja Tesjoen irtisanominen tarina, jossa ihmiset oli irtisanottu 23 ja 25 vain saivat irtisanominen.

    • Tulkkia kaivataan

      HUH HUH!
      Mitä helvettiä tuossa yläpuolella oikein lukee?
      Suomennos kiitos!

    • sekaisin maristako

      Lueppas lpr disas osio yli 200 samanlaista viestiä
      tämä sekobolsi kirjoittanut

      • ihmisten tahto voimaan.

        Ihanaa sivistynyt kieli.Heti näkyy mistä ihminen tuli.Onneksi Rajamarket ja Lidl rakennettu sen edessä ja kohta kin tule Ikea niin koko sen ihana monilla ihmisillä rakastettava Kauppa loppu kun noin monet ihmiset vuodesta 2014 alkaen kiittävät Se yritys.


    • Tapsa500

      Eikös ulukomaalaiset saa tehä puolvuotta verottomasti töitä Suomessa?!?
      Jos noin tosiaan niin eipä ihme, että työntekijät vaihtuu aikas nopeaan.
      Korjatkaa toki jos olen väärässä.

    • Suomen laki voimaan!

      Ihmiset erikoisesti NUORET! Älähan tuhlata aika tuollaista yrityksessa koska Suomessa koulutus on ilmainen ja parempi menna parantua oma koulutus ja saada myyntipäällikköön virkka kun olla palvelemassa kalatiskilla tai korma viedämässä ja sen jalkeen vielä kärsi odottamatonta potkusta kirkas päivän keskeen . luehan miten ihmiset säivä potku mm. 23 ja 25 irtisanominen ilmoitus. Siis silloin kun Suomen lain sanoi ETTÄ TÖISEENÄ PÄIVÄÄNÄ KUN JAI TYÖTTÖMAKSI KANNATA MENNA TE-TOIMISTTON!

      • 10%Eksotille,lukion!

        Siirtahan oma katse Lappeenrantan keskustelupalstan niin katse kirkastua!. Lisä vero vanhukseen Eksotiin ja Luokion Lappeenrantalle kaupunkin hallituksesta tuolaisille yritykselle ainaskin 10%! Kun se töimii Lappeenrantan tontilla.


      • 2342

        Ei muuten kun siivoamaan!


    • 100% olet hullu

      kyllä sinä olet HULLU nyt soita elylle tullille joka toi sinulle tupakkaa,viroon missä pomot,puolassa on myös lapsia,jollekin hevoselle,hirveälle ja vaikka mihin vittuun
      haluat,kyllä varmaan asia selviää

      • KIITOS SUOMI24!

        Leukaa ihmiset palauteet 2 vuosi aikasemmin Lappeenrantan keskustelu palstalla ja TIESITTE KUKA ON SE TYÖNANTAJA. ITSELLENI OLI 3 TYÖTARJOUSTA JA KIELSIN JA USKOSIN ETTÄ EDES TÄSSÄ RASKASSA FYYSISESSA TYÖSSA SAADAN VAKITUINEN TYÖPAIKKA- NIIN SAIN IRTISANOMINEN 10 TYÖTUNTTI/ PÄIVÄLLÄ JALKEEN JA KAIKKI VKL, OMA SAIRAUSLOMA JA TYÖTODISTUKSEEN SAAMISEN KANNATTI SOITA POLIISILLE. NIIN OLISI MENNYT TOISENLAISESTI JOS KATSOTTI SE KESKUSTELLU PALSTA ENNEN KUIN ALEKIRJOITA TYÖSOPIMUS, MUUTA NÄHNYT LIÄN MYÖHEMIIN.

        SIIS KIITOS SUOMI 24 !


      • :)))

        Suomessa paras sosiaali-ja terveys apu.:))


    • Todellinen rikoustuo

      Ehdoitan ottaa käyttöön todellinen rikostuomio entinen työnantajan työntekijään häirintään .

    • lopeta jo

      kyllä sinä sen tuomion saat koska kirjoitat kokoajan paskaa disasista,
      kun olet ruskina perehtynyt noin paljon suomen lakiin niin siellä pitäisi
      olla kohta perättömästä lausumasta.Sinulla tuuri koska olet hullu niin
      et joudu mihinkään syytteeseen

    • Kerro missä olet töi

      Omalle työnantajalle KANNATA EHDOTTOMASTI KERTO ETTÄ OLET OLLU TÄSSÄ PALVELUSSA, KOSKA SE TYÖNANTAJA UHKATA "EI KUKAA ENÄÄ SINUA PALKITSE" ETTEI TULE IKÄV'Ä SEURANTA. KYLLÄ TUOLASIET YRITYKSET TIESIVÄT IHMISET YMPÄRI JA MYÖS REHELLISET TYÖNANTAJAT.

    • Holy Smoke

      Disas myy pilaantunutta kalaa.kaloja ei pestä&kuivata pilaantuvat tiskiin ku lilluvat omissa limoissan..! this is no joke this is...!

      • Siikamainen käytös!

        Savu siika 23.12.2013 VIIM.KÄYTÖS PÄIVÄ OLI JOO MYYNNISSÄ VIELÄ 26.12.2013 JA MAISTIASIET PAKOITETTU TEHDÄ ETTÄ ASIAKKAAT MAISTAVAT JA OSTAVAT. KUIN SANOI ESIMIEHELLE - HE KÄRKÄSI POIS JA SAIN POSTKU JA UHKAILU" EI KUKA SINUA PALKITSE ENÄÄ".

        Milloin käyn seuraava työhaasteluun niin kerron että olen ollut selläisessä yrityksessä töissä joka uhkailu etti enää kuka palkitse koska kerroi että 23.12.2013 viimeinen käytös päivä savu siika on joo myynnissä 26.12.2013.


      • Maha sekaisin

        23.12.2013 viimeinen käyttöpäivä savu siika oli joo myynnissa 27.12..2013 ja vielä pakoitettu tehdä maistiaiset että asiakkaat ostavat. Kun sanoi esimiehelle niin sain potku heti.Ihmistenpuolista on säälittävä koska maksoivat isot rahat erikoisesti kuuro invalidi ja on uhka saada maha sekaisin


    • Valhe vastaukeen EU

      1.Minulla on KIITETTVÄT TYÖTODISTUKSET V.1994 ALKAEN.
      2.Yksi virhe oli milloin uskoisin alekirjoitta Savu Kari ja Disas Fish työsopimus, josta tuli irtisanominen ja korvaus masku 1000€ Savu Karista ja uhkailu "ei sinä enää olet töissä tällä" ja Disas Fish pomo uskaili keskustelu palstalla" Ei kuka enää sinua palkitse"
      3.Ottahan kaikki oppiski- mustahan sanoi missä olette ollut töissä ja minkalaiset ihmisten kanssa ettei tule irtisanominen selläisten "rehellisten työnanatajn" täkiä, vaikka olettte ollut 10 tuntti/ päivääsä ilman vkl, vapaat ja oma sairaus lomalla töissä.

      4.Suomen laki: "Suomen rikoslaissa (39/1889) kunnianloukkaus on asianomistajarikos eli syyte nostetaan pääasiassa vain, mikäli kunnianloukkauksen uhri sitä vaatii. Rikokselle on tavallinen ja törkeä muoto:
      »Joka
      1) esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
      2) muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
      on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
      Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.
      Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.»
      (Rikoslain 24 luku 9 §[3])
      Törkeästä kunnianloukkauksesta laki sanoo:
      »Jos 9 §:n 1 momentissa tarkoitetussa kunnianloukkauksessa
      1) rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville taikka
      2) aiheutetaan suurta tai pitkäaikaista kärsimystä taikka erityisen suurta tai tuntuvaa vahinkoa
      ja kunnianloukkaus on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.»
      (Rikoslain 24 luku 10 §[4])

      Venäjällä valhesta antoivat sakko ja 2 vuotta vankila tuomio.

    • mene takaisin rus

      Nyt kun olet lukenut lakikirjaa varmaan ymmärrät että sinut voidaan
      haastaa käräjille vai eikö pikku rus aivot ymmärrä tätä

      • päivän valo ei kesta

        Ei mennen sinun tasolle keskustelemaan koska taso on selläinen kuin viirolais turisti torilla nin puhutan VAIN aisaa joka koske sen yritykseen: ihmioset irtisanoivat sen verran ettei päivän valo kesta, jos joskus pistavat kala poikikset lampiin ja kasvasivat 5 kala ja myysivät 3 kerta kallempi ja taas SE EI ANTAA MINKALAINE OIKEUS HUUTTA IHMISILLE SUORA NAMA PUNAISEENÄ JA EI NOUDATTA SUOMEN LAKI-EI NATA TYÖTODISTUS OIKEAN AIKAAN JA MYYDÄ VANHA KALA 23VIIMEINEN KÄYTÖS PÄIVÄ 27 PÄIVÄNÄ.
        Puhumatta Teidän epäasiallisesta käytöksesta ja laitonta uhkausta ja työntekijöiden lavatusta.HELEVETTI ON PARADIISI KALA YRITYKSEEN VERTAILEVAKSI LAPPEENRANNASSA JOS KATSO IHMISTEN KOHTELLU! KUIN MINUN TÄTI PROFESSORI SANOI :"PÄIVÄN VALO EI KESTA!"


    • Siikamainen käytös

      Kyllä selläiset yritykset joka haukusivat noin pahasti oman edes ex työntekijat kohta itse minivat konskursiin koska ei kuka usko enää hankita työtä, koska käytös ihan sikamainen ihmisten kanssa.

      • Sikamainen käytös!!!

        Yhteiskunnalle ja työntekijälle kannata tietä todellisia esimerkkejä yrityksistä, jotka johtuvat sikamainen asenne niiden henkilöstölle.
        Vasta kun työnantaja ymmärtää, että huolehtiminen kansaansa etuus, niin jotain muuttuu yhteiskunnan taloudelliset kustannukset henkilöstön vaihtuvuus on hyvin yksinkertaisesti laskettu.


      • Ymmi gustafsson
        Sikamainen käytös!!! kirjoitti:

        Yhteiskunnalle ja työntekijälle kannata tietä todellisia esimerkkejä yrityksistä, jotka johtuvat sikamainen asenne niiden henkilöstölle.
        Vasta kun työnantaja ymmärtää, että huolehtiminen kansaansa etuus, niin jotain muuttuu yhteiskunnan taloudelliset kustannukset henkilöstön vaihtuvuus on hyvin yksinkertaisesti laskettu.

        Voimia sinulle pahoinvointiisi.


      • Ammattitaito puuttu
        Ymmi gustafsson kirjoitti:

        Voimia sinulle pahoinvointiisi.

        Minulla on 5,3,2 vuotta työkokemus VAHVIMMASSA MAAILMAN YRITYKSESSA ja seurava kerta kannata vain sanoi että olen ollut viirolais pomon yrityksessa joka ei maksa palkka ja koko joukko lähetti ilman palkka Viroon ja minulle kin uhkaili, ja venäläis nais pomon 3 -päivällä irtisanottu koska hänelle oli uhka minun AMK- heti kun hän tiesi minun palkka näyttämällä itsensä "ystävä" heti irtisanoi minua ja sen jalkeen maksoin 1000€ korvaus PAMille ja jahdatti minua koko LPR aljuen kautta niin tein häntä vasta rikous ilmoitus . Ja tässä yrityksessä hännen ystävät ja viirolais vaimo hjaukusivat minua pahasti ja kala vielä 4 päivä vanha- NIIN LUONNOLLINEN PÄÄTÖS- että kannata tehdä työtä vain vahvimmassa suomi- ruotsi-venäjä yrityksessa JA OLLA HUOLELLA MIHIIN MENET TÖIHIIN ETTEI TULE UHAKAILU selläisesta joka itse voi huonosti niin KANNATA TYÖNTEKIJAT UHKAILA KOSKA OMA KALA LIAN PALJON TILATTU JA EI MENE KAUPAKSI, TAI OMA AMMATTITAITO EI RIITTÄ TAI PUUTTU KOKONÄÄN.JA TARKISTA JUST INTERNETISSA MINKALAINEN YRITÄÄJÄ ON ENNEN KUIN SUOSTUU MENNA TÖIHIIN JA KERRO POMOLLE ETTÄ SELLÄISET TAPAUKSET ON OLEMASSA ETTE PAHOTA OMA URA.


    • häikäilemätön työnan

      häikäilemätön työnantaja

    • hullu alkanut

      kirjoittelemaan imatran palstalla

    • Ei kuka valita patka

      EI kukaa valita :DDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • palkitse AMK

      Jos ei ritta viisautta johtaa oma firma paisti kun haukku SUOMI 24 keskustellu palstalla NIIN PALKITSE AMK ammattilaiset ja kenellä on 8 suosittelijat ja 8 vuotta työkokemus.ehkä sitten sinun asiat paratuvat.

      • olet hullu

        mitä paistia haukuttu,karjalanpaistia


    • Jos joku usko menna:

      Jos joku uskalla menna selläinen käytöksen jalkeen.........

    • go home

      Et voi mitenkään ymmärtää mielisairasta ei voi pitää töissä,
      koska kyse asiakasturvallisuudesta.
      Koska olet hullu rusakka ja haukut SUOMALAISTA FIRMAA ja suomalaista
      omistajaa miksi et mene takaisin ruskiin koska siellä tuntuu olevan kaikki
      paremmin,ei täällä ole pakko olla

    • Kohtellias tehokampi

      Moraali on ilmeinen - olla kohtelias on usein paljon tehokkaampaa.

    • JÄLO KÄYTÖS:::DDDDDD

      Kuin minun ystävä Suomen Rauhaturvajoukkon majuuri sanoi: "Kohtelliaisuus on kunningas omaisuus":

      1. Turha osallistua keskustellun NOIN SISIVTYNYT IHMISTEN KANSSA.JA VIELÄ IHMILLISEMPI MENNA HÄNNEN TASOLLE.

      2. Ei mennen hännen tasolle ja ei tarvi enää myydä 23 viimeinen käyttö päivä määrä 27 päiväänä vammaiselle kuurolle ihmisille.Ja kunnellä kädellisten naisten joukkon haukuminen vaikka työtä oli tehty satoi tai paistoi.

      3. Suomi aina oli tunnettu REHELLISUUDEN JA JALOSYDÄMELLISTEN IHMISTEN KAUTTA siksi Suomen jääkiekko joukku tunnettu koko maailmassa ja selläinen "jalo" käytös kun tuo ylhällä oleva ei tuoda lisää arvokkuutta ja kunnioitusta selläiselle ihmisille.

    • ei osallistuan enää

      Työtä aina löytyy kunhan jaksa hankitta! Jos minulla on 3 tutkintoa ja ei se ihminen antoi joo kansalaisuus SUOMEN VALTIO KOSKA OLEN AMK KOULUTETTU.

      Ja jos se ihminen haukku " ei kukka sinua palkitse enää" se on sen ihmisten vastuussa. Koska poliisi toimii kok EU maissa erittin hyvin ja myös teke yhteistyö .

      Siis kannata LUKEA INTRENET PALAUTEET ENNEN KUIN USKOA ALEKIRJOITTA TYÖSOPIMUS.

      Ei edelleen nähdän mitään rakentavat näköalan keskustellu koska ei mene sen ihmisten perille. Joku muu opiskele häntä KOSKA ON SELLÄINEN SANA KUN KARMA JA JOKAINEN VASTA OMASTA TEOSTA ITSE JOS HEITTÄ VIATTÖMÄN ORPO JOKA OPISKELI JA TYÖSKENTELI 14 V ALKAEN JA SEN FIRMALLE 5.30-20.30 TYÖN JALKEEN ILMAN MITÄÄN SELITUSTA VAIN KÄDELLISTEN NAISTEN JOURUJEN LAKJEEN. SE NAISET KIN VASTAVAT OMASTA TEOSTA OMALLA AIKAANA KOSKA JOKAINEN ITSE VASTA OMASTA SANOISTA JA TEOSTA. EI OSALLISTUAN ENÄÄ TÄSSÄ KOSKA EI OLE MITÄÄN RAKENTAVAN ASIAAN- OLEN KUUNNELUT HAUKUMINEN TARPEKSI TÄSSÄ JA SIELLÄ TYÖPAIKKALLA. KIITOS.

    • Palkka300€isompi+bon

      Minulle muuten tarjoittu 2 myyntipäällikkön virka ja valitsen ihan vapaasti mihiin haluan menna koska olen onnellinen ja nautin omassa ammattissa ja aina saadan paras tulot koska olen AMK ja työkokemius yli 8 vuotta ja yksi extyönantaja soitti ja kutsu minua muttei mennen takasin koska se sama kuunteli perämmätön kadellisten ja kouluttomat jouruja ja irtisanoi minua mutta kun huomasin ETTÄ SELLÄINEN TYÖNTEKIJA KUIN MINÄ PÄIVÄN VALON KANSSA VAIKEA LÖYTYY JA OSAAN TEHDÄ SUOMEN PARAS MYYNTITULOT JA KIITETTÄVÄ AHKERUUS, KÄYTÖS JA AMMATTITAITO JA MUUT TYÖNTEKIJAT PALJON PAHEMPI - SILLOIN SOITTI TAKAISIN 7 KERTA JA TARJOITTI PALKKA 300 € ISOMPI JA KAIKKI EDUT.

    • Olkaa varovaiset

      Olkaa varovasija selläisillä kala yrityksessa kuten se ja Savu Kari eläkeläis mummijen ja työsiirtolaisten meinikki ovat armottomija ja julmija ETTÄ VAA ANTA HEILLE MAHDOLLISUUS TEHDÄ TYÖTÄ voi laita 2 tupakka kartonki vaattekaapin ja soita poliisille ja tulimiehelle.Tai koska heillä ei ole mitä ammattikoulutusta SELLÄISELLE KENELLA ON KOULUTUS voivat soita pomolle selän takana ja jouruttella selläinen jouru että päivän valo0 ei kesta ETTÄ VAIN MUSTAMAALATTA TEITÄ ja saatte potku VAIKKA olitte töissä 5.30-20.30 ja vielä Te toimistolle kannata näyttä oma työvuoro lista joissa tyävuorot ja ylityötä tehty että puhdista oma maine.Sen jalkeen vielä molemmat pomot uhkailevat "eui kuka palkitse sinua enää" puhumatta haukumista työpaikkalla " koska meille joskus oli haukuttu samalla tavalla"

    • dura

      Varmaan hauskaa keskustella itsensä kanssa

      • svetl,

        kun ympärillä vain myö yli-ihmisiä ;)


      • Siivistynyt rouva:)))

        Sellainen siivistynytkäytös oli huomautti vielä palstan alusta.Terve menoa ja loistava myyntitulot vaa kun noin hienosti osatte käsittelä ihmiset.Käydän selläisten yrityksen ohi jos edes ilmainen kala oli tarjouksessa.Kiitos.Ei.


    • Laki puuttu asiaan

      Aluehallintovirastot edistävät perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla.

      Työsuojelun vastuualue vastaa alueellaan työolojen valvonnasta työsuojeluhallinnon toimintaperiaatteiden ja sovittujen tulostavoitteiden mukaisesti.
      Etelä-Suomen aluehallintovirasto, työsuojelun vastuualue,
      Tarkastajan virka, jonka erikoistumisalueena on ulkomaalaislain ja lähetetyistä työntekijöistä annetun lain valvonta. Tarkastajan tehtävään kuuluu ulkomaisen työvoiman työnteko-oikeuksien ja työsuhteen ehtojen valvonta sekä asiakaskysyntään vastaaminen työsuojelun vastuualueen suunnitelmien mukaisesti.

    • älä menetä mahdollis

      Työnakuilmoitus: Hellevetti työtä kiroileva ja haukuva työporukalla

      HENKILÖKOHTAINEN ja URAN hajoaminen
      armoton AIKATAULU
      ostaa ruokaa omalla palkkalla!

      Älä menetä mahdollisuutta!

    • EI TARVI MYYDÄ VAHNA

      Sain potku koska 23 päivämäärä oli kala myynnissa 27 päivänä ja sanoi esimiehelle. KAMALA! MIHIN MAAILMA MENE! REHELLISUUS ON MAAN PERI! SIIS EI TARVI ENÄÄ MYYDÄ VANHA KALA UUDEN KALAN HINNASTOLLA. KIITOS!

    • suomalainenasiakas

      No eihän ne nyt voi myydöä vanhaa kalaa. satuja selität.kyllä sellaiseen puututtaisiin.

    • rehellisuus-maan per

      Koska vanhat tuoreus tarrat laitavat roskin ja uudet laitavat tuoreus passi.Sillä siipulu.Kylmasavustettu siika oli 23 viimeinen käyttöpäivä myydämässä vielä 27 päivä.Se työntekija joka sanoi esimiehelle sai potku.Kaikki tiesivät kalatiskilla ja "KAIKKILLE IHAN SAMA"-TOINEN TYÖNTEKIJAN SANAT.

    • Onnellinen elämä !

      P.S: Välittämättömyys muiden mielipideihiin vakuttaa rauhallinen, onnellinen elämä.

      Faina Ranevskaya.

    • tie4

      Ja lisää on jaeltu potkuja kyseisessä firmassa! hyvät nuoret älkää menkö sinne töihin. pelkoperseessä saatte olla koko koeajan. nyt on hiljaset ajat niin potkut tulee, ei mitään syytä.

      • vissi ero

        potkuja vai purettuja työsuhteita koeajalla? kumpia? ja syynä?


    • Ruskeillekalaa

      No eipä työsuhteen purkamiseen koeajalla tarvitse antaa perusteita ja nythän nuo koeajat päättyivät. Saa nyt nähdä miten tuo ruplan kurssi vaikuttaa työpaikkoihin kyseisessä paikassa asiakaskunnan määrään.

      • 1:50rpl!

        1:50 rpl! mennen joka valtion ketjulle muttei ALV palautuksen ketjulle


    • Olkaa ihmsija!

      Nuorille voisin vain sanoi- älähan laita munat saman koriin.Saadahan mahdollisimmaan paljon ammatteja itsellesi- sijoitahan itseensa - Suomessa on ilmainen koutus- niin menka raketavampi töihiin- hoiva ala on tulevaisuuden työ jossa voi tehdä rakentava työtä ihmisille autettava ja sydämelle hyvää ilman mitään riidely , ahneutta työtuntijen takija ja kiplalua työpaikkaan täkiä.Olkaa ihmisija vaikka missä työsuhdessa!

    • EI KANNATA USKOA

      Jos ihminen tekee rehellisesti työtä ja häntä irtisanoivat ilman mitään syyttä IHAN VARMA MUUT IHMISET TUSLKIN USKOIVAT MENNE SINNE TÖIHIIN.

      • Alamäki!

        Ihminen voidaa irtisanoa koeajalla periaateessa ilman mitään perusteltua syytä. Ilman irtisanomisaikaa. Toki irtisanomiseen pitäisi olla peruste,mutta koeajalla se on veteen piirretty viiva.

        Miksi itkette täällä "huonoa kohtelua". Äänestäkää jaloilla. Kyllä kalaa ja lihaa saa muualtakin kuin Disasista. Ainakin minä olen saanut. Onko sinne pakko mennä hakemaan työta tai mennä ostoksille.

        No joo, työkkäri voi vaatia menemään työhaastatteluun. Mutta sen voi hoitaa niin ettei tule valituksi.


      • 2134
        Alamäki! kirjoitti:

        Ihminen voidaa irtisanoa koeajalla periaateessa ilman mitään perusteltua syytä. Ilman irtisanomisaikaa. Toki irtisanomiseen pitäisi olla peruste,mutta koeajalla se on veteen piirretty viiva.

        Miksi itkette täällä "huonoa kohtelua". Äänestäkää jaloilla. Kyllä kalaa ja lihaa saa muualtakin kuin Disasista. Ainakin minä olen saanut. Onko sinne pakko mennä hakemaan työta tai mennä ostoksille.

        No joo, työkkäri voi vaatia menemään työhaastatteluun. Mutta sen voi hoitaa niin ettei tule valituksi.

        kyllä siellä parjataan ilmaan teitä!


      • Alamäki!
        2134 kirjoitti:

        kyllä siellä parjataan ilmaan teitä!

        Olen käynyt lappeenrannan lähellä olevassa Disasisa ja Rajapatsaan Disasiaa. Enkä todellakaan tiedä mitä siellä olisi sellaista mitä muualta ei saa. Anteeksi nyt puhuin hiukan ohi suuni. Nuijamaan tien varressa olevasta ISOSTA Disasista ei saanut keskiolutta. Joten kävin saunakaljat lähi sivasta. Joten siinä ehkä ero normi kauppoihin. Ellei nyt halua ostaa litrakaupalla oliviölyä. Jota saa samaan hintaa Rajamarketista.

        Jokainen tekee omat päätöksensä mistä tavaransa ostaa. Mutta jos palvelu on huonoa. En minä ainakaan vie rahojani sinne. Kaupassa on kuulemma sama ihnminen myyjänä,joka oli töisä Tiimarissa. Joka on ehkä vastenmielisin ja ylimielisin myyjä johon olen törmännyt. Ja muualla asuneena tiedän mistä puhun. No ei siis ihme jos Disasin myynti pienenee jos asiakaspalvelu on samaa luokaa kuin menneessä Tiimarissa.


    • EI PAIKALLISILLE !!!

      Kyllä tässä rajaaluen kaupungissa kouluttomat ja kieliosamattomat työsiirtolaiset korvavat toinen toisensä ja jokainen parja ihan mitä vaa. Joku mene valeavioliitoon - aika lajasti viirolais työntekijoiden keskeen, joku vain hölmölsti vanhojen miehen kanssa naimesi yli 12 v vanhempi - se on täysin epätervellinen meiniki - kärsi sekä nainen että mies kin puhumatta että lapset syntyvät ??????????????? terve .

      Niin jokainen parja miten viisautta riitta. Ainaskin kalakaupan ei mene töihiin ihminen kenellä on parempi ammatti ja etukäteen luettu palauteet suomi24 sekä paikkallinen ihminen JOKA TIETA PAIKKALLISET HINNAT JA SAADA PAIKKALLINEN LEHTI .

      Koska sen luokaiset kaupat joka asetettu JUURI ALV palautuikseen - siellä hinnta kin KORKEAMPI tarkoitettu ALV palautuksen turistille EIKÄ PAIKKALLISELLE IHMILISELLE.

      • Njet

        Imatralaiset nuoret eivät pääse edes kauppojen kassoille töihin kun nämä venäjän tatjanat otetaan ensisijaisesti sinne kelitaidon takia. Ärsyttävää kun kassalla ja tiskin takana tapittaa hoono soomi. Kierrän kaukaa nämä puodit.
        Olisi jo aika kauppiaiden antaa etusija ihan imatran omille nuorille ja jättää nämä naapurin tatjanat palkkaamatta.


      • Kokemus on
        Njet kirjoitti:

        Imatralaiset nuoret eivät pääse edes kauppojen kassoille töihin kun nämä venäjän tatjanat otetaan ensisijaisesti sinne kelitaidon takia. Ärsyttävää kun kassalla ja tiskin takana tapittaa hoono soomi. Kierrän kaukaa nämä puodit.
        Olisi jo aika kauppiaiden antaa etusija ihan imatran omille nuorille ja jättää nämä naapurin tatjanat palkkaamatta.

        Nuorille kannata mennä missä on palkka isompi että parjata elämässä- kala ketjussa Lappeenrannassa ei löytyy mitään armoa eikä säälitystä kenellekan - peliä ahneus ja yrittäjän ystävät ja tuttut tai halpa työvoima pääse töihin! Me ja ihmessa VAIN Suomen ketjulle edes sosiaali ja terveys alalle,saadaka ilmainen koulutus mitä Valtio anta ja älä olle ahneen viirolais-viipurilais-pietarilais porukaan kanssa missä tekemisessä koska työtunnit alkavat heti lasketta ja jos ei mene heille isompi määrä niin saatte heti potku ja vielä maine niin pahasti mustamaalauutu että voitte puhdista vain silloin milloin näytätte oma 12 t / vrk työlista.Olkaa varovaisija selläisten kanssa ja luekaa suomi 24 - sen täkiä se on olemassa että ihmiset puhuvat totta seläistä työnantailta joka erittäin pahasti kohtelevat omat työntekijät ja että ihminen tietä mihin kannata mennä töihin.Eli mielummiin Suomen Valtion ketjuun joka maksa pakkaa ja joka ei mustamaalata omat työntekijät ja joka rehellisesti osaa olla työmarkinnalle.


      • Ihminen .
        Kokemus on kirjoitti:

        Nuorille kannata mennä missä on palkka isompi että parjata elämässä- kala ketjussa Lappeenrannassa ei löytyy mitään armoa eikä säälitystä kenellekan - peliä ahneus ja yrittäjän ystävät ja tuttut tai halpa työvoima pääse töihin! Me ja ihmessa VAIN Suomen ketjulle edes sosiaali ja terveys alalle,saadaka ilmainen koulutus mitä Valtio anta ja älä olle ahneen viirolais-viipurilais-pietarilais porukaan kanssa missä tekemisessä koska työtunnit alkavat heti lasketta ja jos ei mene heille isompi määrä niin saatte heti potku ja vielä maine niin pahasti mustamaalauutu että voitte puhdista vain silloin milloin näytätte oma 12 t / vrk työlista.Olkaa varovaisija selläisten kanssa ja luekaa suomi 24 - sen täkiä se on olemassa että ihmiset puhuvat totta seläistä työnantailta joka erittäin pahasti kohtelevat omat työntekijät ja että ihminen tietä mihin kannata mennä töihin.Eli mielummiin Suomen Valtion ketjuun joka maksa pakkaa ja joka ei mustamaalata omat työntekijät ja joka rehellisesti osaa olla työmarkinnalle.

        P.s: koska kalaketjussa sekä yrittäjät että työntekijät ovat niin ahneita että eivät osaavat edes olla kunnolla omassa elämässä- kiroilevat ja uhkailevat eli oma ihmisten kasvo täysin uhohdettu.


    • jermuuuu31

      Eipä taida hyvin mennä rajan kaupoilla!!

    • Anonyymi

      Taas siinä on haku päällä. Yksi tuttu on töissä siellä ja ei todellakaan suosittele paikkaa. Kiusaaminen on sallittu, eikä kukaan puutu asiaan. Jos oma terveys sallii, ja osaat alistua, etkä välitä haukuista päin naama ja asiakkaiden kuulen, tämä paikka voi olla ihan sinua varten. Suosittelee nauhoittaa työkavereiden huonoa käytöstä ja käyttää sen todistusaineistona myöhemmin. Ei muka kukaa usko sinua, jos on sana sanaa vastaan!

      • Anonyymi

        Tuon ovat tienneet jo kaikki Imatralla


    • Anonyymi

      Aika läppää heität 🤣 itte ollu töis kyseises firmas 4v ja todennu sen että potkuja ja irtisanomisia tapahtuu aivan syystä.. Jos ei jaksa töitä tehdä kannattaisi mennä sossun luukulle marisemaan.. Samanlainen firma kun muutkin olet hyvä työntekijä sinua arvostetaan, olet työtä pelkäävä ja laiska niin sen saat kuulla. 👊👌

      • Anonyymi

        Luulenpa, ettet ole firmassa töissä koskaan ollutkaan😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulenpa, ettet ole firmassa töissä koskaan ollutkaan😁

        Samaa mieltä 👋😅


    • Anonyymi

      JOULULOUNAS 13.12.2019 OLI ERITTÄIN HYVÄ, SUOSITTELEMME!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe