aseksuaaleja lesboja?

minätäällä

Hei, onko täällä aseksuaaleja lesboja vai olenko ainoa laatuaan?
Mua ahdistaa usein aika paljon, kun elämässä kaikki tuntuu pyörivän seksin ympärillä.. En halua syyllistää ketään, mutta kun mun ajatukset ei pyöri pillussa/panemisessa jne.. Kun näen kauniin naisen tai hastun johonkin, en ajattele että "wau, tota ois kiva painaa" tms. Mieli on välillä niin maassa, kun en tiedä löydänkö koskaan kaltaistani seuraa.

Mun unelmana on löytää parisuhde, jossa ei tarvitse kantaa painetta seksin harrastamisesta. Mulle riittäis se, että vaan ollaan lähekkäin. Halataan, pussaillaan, nukutaan lusikassa ja tehdään kaikkea kivaa yhdessä.

Jonkun tutkimuksen mukaan maailman väestöstä 1% on aseksuaaleja. (Uskon, että on varmasti enemmänkin, mutta).. Millähän todennäköisyydellä siitä prosentista kävelee vastaan jonain päivänä joku samanlainen kun mä.

Onko täällä ketään vai olenko mä ainoa?

59

1390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Et ole ainoa

      täältä löytyy myös yksi..

    • 10+8

      En ole ehkä ihan aseksuaali, koska voin harrastaa seksiä, mutta jotta saan siitä mitään kiksejä, mun pitää olla rakastunut tähän ihmiseen.. Mutta en ole mitenkään erityisesti seksin perään ja voisin hyvin seurustella aseksuaalin kanssa, kunhan muunlaista romantiikkaa ja läheisyyttä olisi :) Lähinnä ahdistaa kun tuntuu että monet lesbot on niin seksin perään, ja sitä vaan miettii että onko itsessä jotain vikaa kun ei sitä mitenkään ihmeemmin kaipaa. :/ Olen siis seksuaalinen, joskus haluttaa, vaikkakin harvoin, mutta arvotan parisuhteessa kaiken muun seksin edelle.

      • tunkki

        Oletko minä?


      • 10+8
        tunkki kirjoitti:

        Oletko minä?

        Riippuu siitä kuka sinä olet ;)


      • tunkki
        10+8 kirjoitti:

        Riippuu siitä kuka sinä olet ;)

        Hmm. Luulen, ettei olla sama henkilö. En ainakaan muista vastaanneeni itselleni. :D


    • idän tyttö

      Täällä myös yksi. Tai noh, miten sen seksuaalisuuden nyt käsittää. Kyllä minä haaveilen läheisyydestä ihastukseni kanssa, mutta ei minulla ole mielessä kenenkään "painaminen". Ihmisen seksuaalisuus on hyvin moniulotteinen juttu, moni vaan tahtoo ymmärtää seksuaalisuuden pelkkänä seksin harrastamisena. Mielestäni myös läheisyyden, rakkauden ja hellyyden tarve on osa seksuaalisuutta.

      En määrittelisi itseäni suoraan aseksuaaliksi, koska kuitenkin ajattelen ihastuksestani kaikkea pöhköä romanttista. Mutta seksin harrastamista en koe pakolliseksi toimivan ihmissuhteen kannalta.

    • kassandra_

      Itse olen ajatellut myös olevani jonkin sortin aseksuaali. Seksi kiinnostaa kovasti ajatuksen tasolla ja ilmaisen halujani masturboimalla, mutta halut eivät silti tunnu kohdistuvan yhteenkään oikean elämän henkilöön. Romanttisia tunteita mulla ei ole ollut juuri koskaan, tiedostan että jotkut naiset ovat viehättäviä mutten silti ihastu heihin. Välillä kyllä "pelaan peliä", käyn treffeillä ja höpöttelen kauniista naisista niinkuin olisin ketä tahansa muu, mutta usein se tuntuu loppupeleissä pinnalliselta ja teennäiseltä ja intoni hiipuu nopeasti. Yleisesti koen ulkopuolisuuden tunnetta koko seurustelukulttuuriin, sellainen "minä ja nuo muut"-tunne joka jollakin lailla erottaa minut myös muista lesboista.

      Olen viime aikoina yrittänyt vähän potkia itseäni persuksille, että josko saisin luotua näitä tunteita erääseen naiseen jota tapailen, mutta nihkeältä tuntuu. Jostain luin jonkun lesbon kertoneen että hänen piti ihan tietoisesti irtaantua siitä platonisesta vaihteesta jolla hän yleensä suhtautui tyttöihin, ja siitä se parisuhde sitten lähti lentoon hänen tyttöystävänsä kanssa. Toivon vähän että jotain sen kaltaista tapahtuisi myös minulle.

    • vffppphhh

      Tää on just tätä, kun ihmisiä on niin paljon, ja määritelmiä niin vähän. Miks pitäiskään yrittää saada itseään sopimaan mihinkään lokeroon.. Sitä paitsi ihminen muuttuu ajan myötä. Jossain elämänvaiheessa seksi voi olla ihan ok, mutta sitten kiinnostus siihen voi hiipua tai kadota, tai päinvastoin.

      Pointti on se, että jokainen pari tehköön suhteestaan sellaisen kuin haluaa. Jokaiselle on joku.

    • iire

      Täällä olis yksi lisää. Tai en nyt tiedä aseksuaalinen, mutta jonkin sortin ei-niin-seksin-perään oleva.
      Neljä enemmän tai vähemmän suhteeksi kutsuttua juttua on lähtenyt siinä vaiheessa menemään alamäkeä, kun seksi ei olekaan mulle enää maistunut.
      Alussa jokaisessa suhteessa ollut paljonkin seksiä ja muutenkin läheisyyttä ja sitten yht'äkkiä jäljelle jäänyt vain läheisyys ilman seksiä, koska ei vain ole tehnyt mieli ja koko seksi on alkanut "ällöttämään". Ja loppuneethan ne suhteet sitten on juurikin tuohon, kun multa "ei saa".
      Kaipaan läheisyyttä, mutta en niinkään seksiä. Ainakaan niin usein mitä "normaalisti seksuaaliset".

    • VälilläUuvuksissa

      Täällä kans yksi.. Ja vielä se poikatyttö puolisko meidän suhteessa.. Toinen on taas niin ääripäästä. Välillä kun menee huonommin, perimmäinen syy on etten jaksa harrastaa seksiä, koska se on minulle vain useimmin toisen tyydyttämistä, mikä alkaa vähän väliä puuduttamaan.. Toinen taas kokee riittävää läheisyyttä vain seksin aikana.

    • Vapaudu

      Oot siis seksiorjana sille femmelle? Oi voi

    • ösita

      Täälläkin yks. Tai en minä ehkä aseksuaaliksikaan itseäni lokerois, mutta tulisin hyvin toimeen kokonaan ilman seksiä. Parisuhteessa naisen kanssa, joka haluaisi useammin, minua ei tavallisesti kiinnosta ollenkaan. Joskus haluttaa, mut harvemmin..

    • 2+15

      Jep, mä en tunne mitään vetoa seksiin, läheisyyttä toki haluan. Olen suhteessa se "pihtari" osapuoli, kun ei vaan kiinnosta. Ja ei niin yllättävää, että toinen osapuoli kokee seksin aikana sitä todellista yhteenkuuluvuutta voimakkaimmillaan. Jee...

    • 9+4

      Täältäkin löytyy... Tarpeen vaatiessa kykenisin kyllä, mutta mielummin olisin kokonaan ilman. :/ Muunlaista läheisyyttä haluaisin, mutta en oikein mielelläni pakottaisi itseäni tekemään säännöllisesti jotain mitä en halua (seksi), eli sinkkuna pysyn kunnes löydän jonkun samankaltaisen. :D

      • aika vähän haluava

        Musta vois olla ihan kiva esim. kerran joka kolmas kuukausi...


    • Mummo.

      Täällä yks vanha nainen joka yksin kun seksiseuraa en halua ja muuta ei näytä löytyvän...

      • yksin12

        Sama ongelma täällä!


    • 18+7

      Onhan täällä samanlaisia paljonkin...

      Mistähän tällaisen "mummon"kaltaisen löytäisi..?

    • aurinko80

      Olen luultavasti aika lähellä aseksuaalia. Olen kuitenkin ollut kohta 10 vuotta suhteessa. Tämä rasittaa kyllä suhdetta aika lailla. Toinen haluaa paljon enemmän kun toinen. Varsinkin, jos suhde ei aina toimi henkisellä tasolla, niin rakastelu on aika vaikeeta. Voisin hyvin elää ilman rakastelua. Tosin eroaminen pitkästä suhteesta ei ole helppoa, varsinkaa lapsien kannalta.

    • En ole täysin aseksuaali, mutten todellakaan mikään "en-tule-toimeen-ilman-seksiä-ihminen". Parhaiten kuvaisi varmaan normaalia paljon pienemmät halut omaava nainen...Mulle riittäisi rakastelu silloin tällöin, avainasiat olisivat: läheisyys, halit, suukot, toisen huomioiminen, lähekkäin nukkuminen jne...Kovin vaikeaa on löytää toista samankaltaista, etenkin näin vähemmistöön kuuluvana vähemmistönedustajana! =)

      • ///

        Oon just tollanen!!


    • helou!

      Oisko mitään ideaa kasata joku keskusteluryhmä, jossa vois vaihtaa ajatuksia ja tutustua toisiin? Esim. Skype, fb, joku muu..? Musta ois tosi kiva! Jos jollaki on jotain ideaa ni heittäkää, tää oli vasta tällanen ajatuksenpoikanen :)

      • A lepakko

        Kiva lukea tätä viestiketjua ja huomata että en ole yksin tämän asian kanssa. Olisi todella mukavaa tutustua kohtalotovereihin. Kannatan ehdottomasti ajatusta keskusteluryhmästä/sivusta aseksuaaleille lesboille.


      • Keskustelua aiheesta

    • tjej

      Tosi hyvä idea! :) Mitenköhän toimisi esim joku suljettu ryhmä fb:ssä?

    • Outolintu222

      Noi tässä ois ehkä jotain mullekin! Ellen ole liian vanha mihinkään, 50v? Ihastun helposti ja todella kokonasvaltaisesti, mutta haluaisin fyysisesti vain hellyyttä, tosin sitäkin enemmän sitten. Vaikea etsiä seuraa ja sanoa olevansa lesbo, kun haluaakin tavallaan enemmän kuin seksiä, tai ei oikeastaan lainkaan hellyyttä enempää. Johonkin tuollaiseeen ehkä sopisin..

    • noseomäävaan

      Täällä myös yks ei-niin-paljon-seksiä-kaipaava. Moni juttu on kaatunutkin kun en seksiin ole ollut valmis ja siitä hyvästä suhteeseen lähtö tuntuukin kovin hankalalta. Toivon, tai uskottelen itselleni, että rakastuneena, kun toisen oikeasti tuntee niin rakastelukin tulis luonnollisesti kuvaan mukaan. Eipä vaan nykyän tunnu kukaan jaksavan odottaa.
      Halien ja pusuttelun ja viekussa nyhjäämisen kaltaista fyysistä läheisyyttä kyllä kaipaan, mutta siinäkin tulee hieman torjuvasti suhtauduttua toiseen, jos tietää/kuvittelee, että toisella on vain seksi mielessä.
      Mieluusti siis seurustelin toisen "haluttoman" kanssa, eipä tarttis stressata asiasta, mikä taas varmasti auttaa suhdettakin kummasti eteen päin :D

    • Otappa yhteyttä muhun, oot ku minä! =b

      • noseomäävaan

        erinainen79, olikos tuo minulle? Tiirailin profiiliasi ja pidät näemmä myös tatuoinnesta? Muutakin yhteistä siis ja vuosimallikin taitaa olla sama ;)


    • No se oli just sulle!!! =))

    • Outolintu222

      Hei!

      Täällä ei taida paljon muut kuin nuoret käydä?

      En ymmärrä, että jopa nuoremmat MIEHET kyllä olisivat kiinnostuneita, ja varmasti löytäsin ihan mukavan miehen nopeastikin - olen löytänyt niitä "vahingossakin", mutta näköjään lesbous on vieläkin niin outoa, kaikesta muka muoti-ilmiöstä puhumisesta huolimatta, että en keksi kyllä luontevaa tapaa tuoda asia nimelläni ja kuvallani esiin, niin, että tututkin tunnistaisivat...koska vaikka heistä voi sanoa, että eivät ole edes tuntemisen arvoisia sitten, niin en nyt aivan yksin halua maailmaan jäädä...mutta läheisyyttä ja hellyyttä kaipaisin, mutta naiselta.
      Ja olen siis aktiivinen muuten ollut seuranhaussa, mutta kun ei nykyisten tuttavien kanssa voi lähteä vaikka tanssimaan tai baariin, tai mukaan pääsisin, mutta kun etsin naista....Enkä kehtaa kertoa syytä. Ja niin hyvin tunnen heidät, että ihan luontevasti eivät suhtautuisi kyllä, kova riski olisi otettava...

      • 2+1=

        kyllä täällä välillä ainakin tällainen 40-vuotias käy lueskelemassa...


    • en tajua eroa

      mikä ero on aseksuaalilla lesbolla ja aseksuaalilla heterolla ? kun hehän ovat aseksuaaleja ?

    • Outolintu222

      No se ero, että lesbot rakastuu, ihastuu, haluaa olla lähellä, nukkua yhdessa naisiin ja naisten kanssa, eli
      Tunteet kohdistuu naisiin, heteroilla miehiin. Seksi sinänsä itsensä ja toisen tyydyttämisenä ei juuri kiinnosta..hellyys kylläkin.

    • ymmärrän

      aha ! eli vähän niinkuin murkkuna paras kaveri ? tykättiin pussailla muttei se johtanut seksiin ; )

      • moira

        No ei... tuollainen ajatteluhan pistää aseksuaalit aikuiset murrosikäisen tasolle, mikä ei kyllä pidä paikkaansa.


      • ikisinkku aseksuaali

        Sitten on olemassa vielä aromanttisia aseksuaaleja, joilla ei ole haluja seksin harrastamiseen saati romanttisia tunteita muita kohtaan. Näistäkin ihmisistä osa haluaa kumppanin, läheisen, tärkeän ihmisen. Hekin voivat rakastaa. Rakkautta on ilman romanttisia tuntemuksiakin.

        Ei todellakaan ole sama kuin teini-iän paras kaveri tms.. itse menen naisiin ihastuessani joskus ihan sekaisin, aivan kuten seksuaalisetkin ihmiset, en vain tunne halua harrastaa seksiä heidän kanssaan, vaikka fantasioitakin on ollut jonkun verran, mutta käytännössä en tunne tarvetta tehdä asialle mitään, vaan tositilanteessa mulle riittäisi naisen antama läheisyys, haliminen ja semmonen.. Sellaiselle mulla on kova tarve ja saisin siitä hirveästi mielihyvää.. ei ole sama kuin minkä tahansa hyvän ystävän halailu.


    • Outolintu222

      Taas yritän kertoa mitä itse olen, tunnen ja ajatten. Yleensäkin tuntuu, että ihmisiä tosiaan luokitellaan liian jyrkästi ryhmiin. Miksi ihmeessä kaikissa kiintymys ja rakkaussuhteissakin pitäisi olla jokin suht tarkasti määritelty tapa olla yhdessä ja osoittaa kiintymystään? Mitä sillä esimerkiksi aikuisuuden ja murrosikäisestä eroavan kypsyyden kanssa on tekemistä? Mitä se on toisilta pois, jos jotkut tuntevat kuuluvansa yhteen, ja osoittavat sen omalla, ominaisella tavallaan? Ja sekin tosiaan voi muuttua elämän varrella. Kuulostaa vähän siltä, että jotkut itse asiassa pitävät koko seksiä vain tosi rohkeiden, juuri aikuistuneiden leikiltä, kuten esimerkiksi alkoholia tai tupakoimista: olennaista on näyttää muille, et kato mitä mä uskallanki, ja sä et. Mieltymyksiä ja suhteita on niin paljon kuin ihmisiäkin, miksi niin ei saisi olla?

      • Intohimo

        Heterosuhteet on piukassa seksuaalisesti laiskoja naisia: suklaa maistuu ja paino nousee. Nappaa miehen ja keskittyy sit kodin sisustuksiin. Ois naisena aivan karmeaa törmätä tollaseen naislahnaan! Kipinä ja seksuaalinen jännite on se mikä tekee parista parin ja heråttää rakkauden. Muu on kaveruutta.


      • emme ole eläimiä
        Intohimo kirjoitti:

        Heterosuhteet on piukassa seksuaalisesti laiskoja naisia: suklaa maistuu ja paino nousee. Nappaa miehen ja keskittyy sit kodin sisustuksiin. Ois naisena aivan karmeaa törmätä tollaseen naislahnaan! Kipinä ja seksuaalinen jännite on se mikä tekee parista parin ja heråttää rakkauden. Muu on kaveruutta.

        Se ei ole rakkautta, että tykkää nussia jotakuta. Se on ihan vaan lisääntymisvietti (periaatteessa myös homoseksuaaleilla, vaikka seksi ei lisääntymiseen johdakaan), jolla ei ole mitään tekemistä ihmisen persoonallisuuden tai luonteen kanssa, joka on ihmisessä se osa, joka tekee hänestä hänet.

        Minun mielestäni rakkaus on esim. toisesta välittämistä, toisen kanssa viihtymistä, suojelunhalua toista kohtaan ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, kunnioitusta toista kohtaan... tai yksinkertaisesti sitä, että pitää toista ihanana persoonana.

        Minusta on naurettavaa alentaa rakkauden merkitys vaan "kipinäksi" ja seksuaaliseksi jännitteeksi.


    • Outolintu222

      Tiedoksi!

      En ole heterosuhteessa, en ola napannut miestä - tosin mut on yrittänyt mies usein napata, mut ei ole onnistunut. Tosin en tiedä, mitä vikaa on kodin sisustamisessa, paitsi tietysti, jos ei mikään muu kiinnostakaan.

      Noh, Intohimo puhui todella syvällisiä, ja nyt on sitten kaikki pohdinnat ratkenneet, et eihän eässä enää muilla mitään sanomista pitäisi ollakaan...

      Ei vaan, tuo oli taas todiste JOIDENKIN ihmisten ylemmyydentunteesta ja pinnallisuudesta: vain MINÄ ja ME olemme kaunnita ja lähes täydellisisä, muuta ei elämässä tarvitse eds pohtia, kunhan on sitä seksiä....joillakin vain on myös ihan arkivpäivän asioita hoidettavana; kuten työ, lapset, ja niitä ei voi hoitaa vain harrastamaalla itse koko ajan intohimoista seksiä. Tuskin "intohimokaan" olisi edes hengissä, jos aikuiset olisivat vain koko ajan harrastaneet seksiä?

      Vaikka itse en ole misään liitossa ja lapsetonkin olen, enkä itsekään ihaile, vaan myönnetään, että ärsyttää toisten lihavuus, mutta sekin voi johtua sitä, että on elämässään keskittynyt niin paljon MUIDENKIN asioiden tekemiseen, kuin seksin harrastamiseen ja itsensä hemmotteluun, esim. lasetensa ja töidensä hoitamiseen.
      Tosin tuo on hyvin tyypillistä murrosikäisten ajattelua, tai sellaisen tasolle jääneen.
      Seksiä kun osaa harrastaa myös, vaikka ei oppisi esim. edes lukemaan tai kirjoittamaan, myös esim. kehitysvammaiset, ja onhan heilläkin toki siihen oikeus.

    • ehkäutelias

      Oletteko asset Qruiserissa? Onko siellä jotain ryhmiä tähän liittyen?

    • ..................

      Minäkin olen aseksuaali lesbo. Tuntuu vaikealta löytää puolisoa, koska kuitenkin kaipaan läheisyytä, rakkautta, oman perheen perustamista.

      Monesti tuntuu, että itsessä on jotain vikaa, kun ei ole seksin perään. Ahdistaa, kun toiset ovat niin päällekäyviä, että vaikka netissä tutustuessa alkaa heti tulla jotain "uuh, mulla on pillu aivan märkänä" -viestejä. En ole edes kovinkaan aktiivinen itsetyydytyksessä. Ehkä joskus kerran kuussa teen sitä.

      On tämä vaikeaa. Pelkään myös, että joutuisin suhteessa nöyryytetyksi tämän takia. Tavallisen lesbon kanssa suhteessa tuntuisi, että on pakko harrastaa seksiä, että toinen on tyytyväinen. Eli minä joutuisin harrastaa pakosta tai toinen olla pakosta ilman. Ei kai sellainen voi toimia.

      Tämä on ehkä vähän tyhmä esimerkki, mutta tuli jostain mieleen. Olisi ihanaa vaikka mennä rakkaansa kanssa kesäyönä alasti järveen uimaan ja halailla tai pussailla tai sellaista, mutta ei mitään seksiä harrastaa siellä. Eli tällaista läheisyyttä kaipaan ja sellainen riittäisi minulle.

      • 123,

        Huhhuh. Ihan kun omista näppiksistäni. Oletko oikeasti olemassa?


      • 123,

        123,11.1.2014 22:580 SULJE
        Huhhuh. Ihan kun omista näppiksistäni. Oletko oikeasti olemassa?

        ^^Tän piti tulla tähän.


      • andro

        Hei ..........................!

        Et yksin asiasi kanssa ole, nähtävästi meitä löytyy. Olisi kiva jakaa ajatuksia kanssasi ilman pakkoja :)


    • 2452562

      Tutustukaa toisiinne netin välityksellä, te assit tässäkin ketjussa. Kertokaa mistä päin olette ja lisätkää (vaikka anonyymi) sähköpostiosoite, johon voi vastailla. Turha aseksuaalin odottaa että samanlainen osuu sattumalta kohdalle, nettiä kannattaa hyödyntää

      • ikuinen haave

        Itse kuulun vieläkin pienempään vähemmistöön aseksuaalisuuden lisäksi, arvojeni puolesta. Tuntuu vahvasti että pitäisi etsiä ihan ulkomaita myöten, jos itselleni sopivaa naisseuraa yrittäisin löytää.. suurimmat esteet sille taas tämänhetkinen elämäntilanne ja puuttellinen vieraiden kielten taito.


    • Minä olin jossain vaiheessa aika lesbinen, mutta kun kuivaa kautta oli jatkunut pitempään, halut vain katosivat. Ei kiinnosta miehet eikä naiset enää. En tiedä, onko se merkki jostain, ei kukaan muukaan tiedä.

    • Irti Maasta

      No mutta ! Mikäs nyt sitten kiinnostaa ? Konfliktien hallinta ? Lähiruoka ? Sanat ? Värit ? Muodot ?

      Libido liikkeelle ja varmasti taas kiinnostaa ; )

    • joskus tuntuu siltä

      Miten olisi neljän a:n suora: Aseksuaali, aromantikko, asukupuolinen, asosiaalinen.

    • Hei kaikki muutkin itsensä aseksuaalisuuden kirjoon määrittelevät, tervetuloa keskustelemaan aseksuaalit.net keskustelupalstalle. Siellä löytyy hyvin monenlaisia tarinoita, aseksuaaleja, demiseksuaaleja, aromanttisia, homoromanttisia, heteroromanttisia, biromanttisia.. myös miittejä järjestetään, keskusteluja on, ja seuranetsintäpalstakin.

    • ziizii94

      Oon tässä miettinyt itse että olisinko aseksuaali, mutta en halua niinkään lokeroida, koska mikään lokero ei ikinä tunnu omalta.. Yllätyin kovasti kun tähän keskusteluun oli tullut näinkin paljon vastauksia, kiva ku muitaki löytyy ^^ Mutki toki löytää qruiserista ja muista sosiaalisista medioista, täältäkin nimimerkillä mutta päätin nyt kuitenkin laittaa ilman nimeä tän viestin..

      • Lokeroitumaton asse

        No, nikki meni vähän paradoksiksi, mutta mikäpä ei? :D
        Aseksuaali lesbo olen minä myös, elän jonkinlaisessa seksittömässä "kaveri-parisuhteessa" miehen kanssa, eri sängyissä nukumme ja se on molemmille fine. :)
        Rakastan naisia, haluan kosketusta, lämpimiä pehmeitä huulia,ihanaa hajuvedetöntä naisen perustuoksua, läheisyyttä. Seksiä mulle riittää kerran kuukaudessa, edes joskus, mutta ketään en alkaisi painostaa enkä vongata -omalla painollaan sujuu. :)
        Mutta ketään en löydä... :'(
        Luulin myös olevani ainoa ja jotenkin "epänormaali". Kiitos rakkaat kanssasisaret.


      • 57767
        Lokeroitumaton asse kirjoitti:

        No, nikki meni vähän paradoksiksi, mutta mikäpä ei? :D
        Aseksuaali lesbo olen minä myös, elän jonkinlaisessa seksittömässä "kaveri-parisuhteessa" miehen kanssa, eri sängyissä nukumme ja se on molemmille fine. :)
        Rakastan naisia, haluan kosketusta, lämpimiä pehmeitä huulia,ihanaa hajuvedetöntä naisen perustuoksua, läheisyyttä. Seksiä mulle riittää kerran kuukaudessa, edes joskus, mutta ketään en alkaisi painostaa enkä vongata -omalla painollaan sujuu. :)
        Mutta ketään en löydä... :'(
        Luulin myös olevani ainoa ja jotenkin "epänormaali". Kiitos rakkaat kanssasisaret.

        Miksi helvetissä elät miehet kanssa parisuhteessa?

        Facepalmien määrä on kyllä loputon aina tällaisten viestien kohdalla.. en vaan voi ymmärtää. :D


      • 3+14
        Lokeroitumaton asse kirjoitti:

        No, nikki meni vähän paradoksiksi, mutta mikäpä ei? :D
        Aseksuaali lesbo olen minä myös, elän jonkinlaisessa seksittömässä "kaveri-parisuhteessa" miehen kanssa, eri sängyissä nukumme ja se on molemmille fine. :)
        Rakastan naisia, haluan kosketusta, lämpimiä pehmeitä huulia,ihanaa hajuvedetöntä naisen perustuoksua, läheisyyttä. Seksiä mulle riittää kerran kuukaudessa, edes joskus, mutta ketään en alkaisi painostaa enkä vongata -omalla painollaan sujuu. :)
        Mutta ketään en löydä... :'(
        Luulin myös olevani ainoa ja jotenkin "epänormaali". Kiitos rakkaat kanssasisaret.

        Täällä "sama vika."


    • a o'gay

      Luuraatteko kaapissa aseksuaalisuutenne kanssa?

      • minkästeet

        kyllä. Helpompaa näin T.T'


      • a o'gay
        minkästeet kirjoitti:

        kyllä. Helpompaa näin T.T'

        Ajattelin vain että seuraa voisi löytyä helpommin jos vaikka liittyis aseksuaalien ryhmään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe