Ilm. 12 ja ilm. 13

alfa123om2222

Paljon kerrottavaa raamatun perusteluin siitä missä mennään. En tuhlaa aikaa siihen. Sen sijaan kerron yhden yksityiskohdan. Kun Saatana syöstiin alas taivaasta maan päälle joukkoineen alkoi se melko pian noin vuonna 2001 tehdä KEINOTAIVASTA JA KEINOTUONELAA.

Noihin paikkoihin se teki myös kopioita monista elävistä ja kuolleista henkilöistä. Eli varasti monta identiteettiä. Nuo kopiot ovat täydelliset ja identtiset alkuperäisten henkilöiden kanssa. Itse olen esimerkiksi kokenut kuolleen äitini hengen, joka auttoi tiskaamaan ja siivoamaan. Täysin identtinen ja mahdoton erottaa alkuperäisestä paitsi yhden ominaisuuden suhteen.

Niillä on jatkuva VIHAMOODI päällä. Saatana on ollut alusta asti murhaaja ja joka vihaa veljeään on lähtöisin saatanasta opettaa raamattu. Ne eivät pysty olemaan vihaamatta jatkuvalla syötöllä vailla taukoja. Niin oli äitini kopiohengen kanssa laita. Se oli vihan vallassa koko ajan.

21

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Tosin kaikkien saatanallisten luomusten kanssa ei ole näin asia. Saatanan enkelit eivät vihaa jatkuvasti, vaan niiden on hyvin helppo tekeytyä valkeuden enkeleiksi ja valkeuden asian ajajiksi. Ne eivät siis ole saatanan omia luomuksia, vaan ehkä langenneita Jumalan tai Herra Sebaotin suun henkäyksen luomuksia.

      • alfa123om2222

        Lopun aikoina tulee vääriä Kristuksia, vääriä Messiaita, vääriä Mahdeja, vääriä Krishnoja jne. Se tarkoittaa juuri sitä, että ne ovat täysin identtisiä kopioita alkuperäisistä hahmoista sekä niillä vielä on voimia ja kykyjä ihmetekoihin suuriin niin kuin alkuperäisilläkin on tuo kyky.

        Itse olen törmännyt tähän mennessä vale Mahdiin ja vale Krishnaan. Niillä oli ihmeteot vallassaan, mutta niistä aisti juuri tuon saatanan luomuksille ominaisen jatkuvan vihamoodin pääällä olon.

        Oikea Kristus ei tule salassa, vaan kuin salama joka näkyy hamasta idästä länteen asti ja jopa niille jotka hänet ristiinnaulitsivat.


      • Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit.
        Jeesus sanoi heille: "Minä näin, kuinka Saatana sinkoutui taivaasta kuin salama.Luuk 10:18

        Sitten Herra antoi minun nähdä ylipappi Joosuan, joka seisoi Herran enkelin edessä. Saatana seisoi Joosuan oikealla puolella ja syytti häntä. sak 3:1,2

        Mutta Herran enkeli sanoi Saatanalle: "Herra nuhtelee sinua, Saatana! Herra, joka on valinnut Jerusalemin, käskee sinun vaieta! Eikö tämä mies ole tulesta temmattu kekäle?

        "Simon, Simon! Saatana on saanut luvan seuloa teitä niin kuin viljaa.
        Muutamia kohtia jossa on kaiken vastujana,paholainen


        alfa123om2222


      • Matt. 24
        alfa123om2222 kirjoitti:

        Lopun aikoina tulee vääriä Kristuksia, vääriä Messiaita, vääriä Mahdeja, vääriä Krishnoja jne. Se tarkoittaa juuri sitä, että ne ovat täysin identtisiä kopioita alkuperäisistä hahmoista sekä niillä vielä on voimia ja kykyjä ihmetekoihin suuriin niin kuin alkuperäisilläkin on tuo kyky.

        Itse olen törmännyt tähän mennessä vale Mahdiin ja vale Krishnaan. Niillä oli ihmeteot vallassaan, mutta niistä aisti juuri tuon saatanan luomuksille ominaisen jatkuvan vihamoodin pääällä olon.

        Oikea Kristus ei tule salassa, vaan kuin salama joka näkyy hamasta idästä länteen asti ja jopa niille jotka hänet ristiinnaulitsivat.

        Matt. 24 on hyvä Ilmestyskirjan ja Danielin kirjan lisäksi.


    • Hiljaa hyvä tulee

      > Paljon kerrottavaa raamatun perusteluin siitä missä mennään. <
      > En tuhlaa aikaa siihen. <

      Nimenomaan on hyvä Raamattua tutkia ja keskustella sen ilmoituksesta.

      • aikaakuneiole

        Odotamme siltikin vastausta tähän, joka on jo todettu, vettä eikä maata ollut päivänä 0, jostain ihmemössöstä vain syntyi kivipallo ja singulariteetti.

        Tähän haluan selityksen, erityisesti vesimolekyylien syntyyn singulariteetissa.


    • lueDanielinkirja

      Vastaapa Danielin kirjan ilmestyksiin myös, näissä on mainittu tavallaan "mies ilman kasvoja", on demoni, ihmisen hahmossa, on verrattu Mephistophileeseen myös, joka on eräs demoneista jotka karkotettiin Luciferin mukana.

      Mutta Danielin kirjassa piilee eräs viisauskin: jos et pelkää leijonaakaan olemalla täysin rehellinen, ei ole pelättävää, mutta jos salaat jotain jossa olet valehdellut joskus, olet tuomion oma ja kärsit helvetin tulessa.

    • dagger.

      Koska se peto tulee merestä?

      • bää

        tuo meri kuvaa kansaa, eli peto nousee kansojen joukosta


    • alfa123om2222

      Sitä en tiedä. Taistelu on ollut niin kovaa Ilm. 12:16-17 tiimoilta, että olen aivan poikki ja väsynyt.

      Pyhät vangitaan, voitetaan ja osa tuhotaan puolustamasta maailmaa. Jotta maailma puolustajien uupuessa joutuisi tulikivijärveen. Johanneksen ilmestyksen loppupuolella on apostoli Johannekselle annettu tehtävä tuomita ne, jotka muuttelevat Ilmestyksen sanoja. Kun Ilmestys tuomitsee eräitä tulikivijärveen tai kapungin ulkopuolelle olisi väärin puhua Ilmestystä vastaan ja väittää toisin, että voisi pelastua sellainen joka mainitaan Ilmestyksessä tuhoon tuomittuna. Tuo kaupunki on Karitsan morsian, hänen vaimonsa; eikä siihen pääse käsiksi kukaan joka käyttäytyy väärin toisen puolisoa kohtaan.

      Maailma elää nyt kuin viimeistä päivää, koska ilmeisesti aavistaa kohtalonsa. Se tekee syntiä senkin edestä kuin olisi ollut vangittuna miljoonia vuosia vailla huvituksia. Vähääkään välittämättä ikärajoista ja aviovuoteen pyhyydestä.

      Parannukseen ja pyhitykseen pitäisi olla vielä mahdollisuus Heinäkuun kolmannelle viikolle 2014 asti, mutta sen jälkeen alkaa ilmeisesti heimojen, kansojen, kielten ja maiden alistaminen pedolle. Ilman, että pyhät kykenevät vähääkään puolustamaan maailmaa tai rukoilemaan sen puolesta.

      • Heebralainen.

        Peto on ollut olemassa Nebukadnessarista asti. Tai itseasiassa joka historian vaiheeessa on ollut olemassa hieman erilainen peto.


    • alfa123om2222

      Niin, joka tapauksessa tänä päivänä olen päättänyt antaa kaikille maapallon asukkaille kaikki synnit anteeksi. En enää muistele ketään pahalla. En kuitenkaan voi antaa rahaa tai almuja tai omaisuuttani kenellekään toiselle. Voikoon maailma paksusti ja hyvin Jehovan suosiosta ja armahtavaisuudesta. Yritän seitsemän vuoden ajan olla kantamatta kaunaa kenellekään. Menkää ja älkää enää syntiä tehkö; ettei teidän kävisi vielä pahemmin kuin jo on käynyt.

      rakastakaamme toisiamme!

    • Saa-tana syöstään

      alas taivaasta vasta 3,5 vuotta ennen Jeesuksen takaisintulemusta suuressa päivässään. Kun ihminen vapautetaan riivaajista, niin toki nuo pahuuden henkivallat alas suistuu sitä ihmistä kiusaamasta. Jokaisen kannattaa hyvä suhde pitää Isään Jumalaan ja Poikaan Jeesukseen ja Totuuden Henkeen, ja jokainen anova hyvää saa ja voi kiittää siitä ja elää kannattaa jokaisen vanhurskaasti ja toivonsa panna Herran armoon ja totuuteen.

    • kerroppa.

      alfa123om2222, kuka voi antaa syntejä anteeksi paitsi jumala yksin?

      • Pienoisevankeliumi

        Siinä on rakkaus, ei siinä että me rakastimme Jumalaa, vaan Jumala rakasti meitä ja lähetti poikansa syntiemme sovitukseksi. Näin ollen Jeesus antaa synnit anteeksi.


    • alfa123om2222

      No esim. apostoleille Jeesus sanoi: Kenelle tahansa te annatte anteeksi sille ne on anteeksi annettu. Pietarille sekä muille.

      Seurakunta voi lähettää vanhimmat voitelemaan sairaan jne.

      Ja säkin voit antaa jos näät jonkun tekevän syntiä. Sanot vaan: Sun syntisi on tänä päivänä anteeksi annettu sillä me emme elä lain alla vaan hengen alaisuudessa.

      Elämä on kurjaa sen tähden, että asukkaat ei anna toisilleen anteeksi vaan kantavat kaunaa vuosikymmeniä jonkun pikkuasian takia. 50 vuotias siskoni ei ole vieläkään antanut anteeksi, että 40 vuotta sitten valitsin keskihintaiset Beavers farkut nimettömien halpojen farkkujen asemasta. Raivoo siitä vieläkin.
      Arvaa ottaako aivoon. Antaisi anteeksi olisi kaikilla mukavampaa.

      • totuus.

        Ei Jeesus voi antaa syntejä anteeksi, jos jumala ei halua.

        Jumalan on helppoa estää se: Jumala voi ampua Jeesusta salamalla


    • alfa123om2222

      Koraanin mukaan jos Jeesus uskoo Kolminaisuuteen tai useisiin Jumaliin niin Jumala heitää kenet tahansa turmaan välittämättä Jeeusksesta. Sillä on anteeksiantamaton synti jos asettaa jonkun muun Jumalan rinnalle. On yksi synti jota Jeesus ei voi antaa anteeksi Jumalan edessä: Monijumalaisuus.

      Islamin piirissä on usein kuollut jopa kalifeja, jotka ovat vähätelleet pyhän hengen pilkasta vaadittua rangaistusta. Jos joku ei tahdo rangaista pilkkaa niin seurauksena on hallitusvallan vaihtuminen toiseksi.

      • kerro se heti

        miten siis annat syntejä anteeksi? oletko Jumala vai mikä?


    • Kaikilla ihmisillä

      Jeesuksessa on se syntien anteeksiantamus varmuudella, ja ilman Jeesusta ei voi kukaan saada syntejään anteeksi, sillä Jeesus on ainoa Välimies ihmisten ja Jumalan välillä. Jeesus on Herra ja Kuningas ja Immanuel Jumalan valtakunnassa!

    • alfa123om222

      Miten Jeesus sitten antoi: Hän antoi opetuslapsilleen vallan sitoa ja päästää siteistä. Miten opetuslapset sovelsivat tuota ja miten tuo valta ilmeni. Pietarin tapauksessa yleensä kuolivat ne, jotka sidottiin esim. Ananias ja Safira, Paavalin tapauksessa sokeutuivat ne jotka sidottiin eli Barjesus.

      Silloin kun joku vapautetaan synneistä tapahtuu parantumisihme luultavasti, mutta JT seurakunta opettaa että niitä ei enää tänä aikana tapahdu. Eli kenelläkään ei ole valtaa vapauttaa synneistä JT seurakunnan mukaan. Tämän skenaarion mukaan syntinen on ainoataan sellainen joka sairaastaa vakavaa tautia ja muut eli terveet ovat kaikki synnittömiä.

      Jos kaikki maapallon asukkaat saisivat todella syntinsä anteeksi vallalla, jonka Jeesus antoi niin ei olisi yhtäkään sairasta koko maapallolla. Ei siis ole käytettävissä sitä valtaa, mutta on yhä helppo sanoa: Sinun syntisi ovat sinulle anteeksi annetut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe