Pahimmat naapurihäiriköt ovat naiset

äpärätalo......

Luulis äkkiseltään että miehet häiriköisivät kerrostaloissa useimmin on täysin väärä. Pahimpia ovat naiset ja yleinen välinpitämättömyys järjestyssäännöistä, etenkin klo 22:00-06.00 välistä aikaa. Korkokengät kopisee, lapset leikki kovaäänisesti läpi yön. Miehet ovat useimmiten kännissä, viikonloppuisin, korkeintaan 6h melua, kesäisin, ja lähes viikko hiljaisuutta. Naiset lapsineen 24/7 häiriötä. Täysin ymmärrettävää naisten kohdalla jos kasvatus on saatu lastenkodista, ja tavat ja välinpitämättömyys siirtyy omiin lapsiin. Usein kyseessä on yh-äiti joka on lastensuojeluviranomaisten valvonnan alla. Jos ette sopeudu kerrostalon järjestyssääntöihin, niin muuttakaa omakotitaloon. Se miksi nämä yh-naiset ovat yh-äitejä on kyllä tullut varsin selvästi esille. Fiksu mies etsi parempaa seuraa.

3

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HUORAN TAPPAJA

      Naiset paiskoo myös ulko-oven aina ihan täysillä kiinni.

    • Tasa-arvo ei toteudu

      Tämä fema-fasistinen matriarkaatti palvoo, paapoo, hyysää ja suojelee naisia enemmän, kuin lapsia.

      Naiset ovat suojellumpia ja palvellumpia, kuin mikään muu ihmisryhmä, maahanmuuttajat mukaanluettuina (jotka saavat sentään 3100 euroa kuussa sossusta, tekemättä mitään sen eteen).

      Montako naisten 'erityis'teemaa on joka paikka täynnä? On naistenpäivä, mutta ei miestenpäivää (verukkeella, että "kaikki muut päivät ovat miestenpäiviä", mikä on tietenkin pelkkää scheissea). On kaikenmaailman naistenjärjestöjä ja naiskiintiöitä ja naisten suojelutaloja ja -ryhmiä ja naisten asiaa ajetaan joka hemmetin paikassa.

      Jos joku erehtyy edes vähäsen pohtimaan miesten asioiden ajamista, syyllistys ja häpeän käyttö alkaa samantien. Miehiä saa vapaasti näyttää huonossa valossa, naisia ei. Miehiä hakataan ja tapetaan surutta niin tosimaailmassa, kuin elokuvissakin, ja miehen genitaaleja mutiloidaan ympärileikkauksella ilman puudutusta, mutta naisia harvoin edes hiukkasen kasvoon läpsäistään edes elokuvissa tai TV-ohjelmissa.

      Ja katsokaa mainoksia, ja niiden mieskuvaa.

      Ei ihme, että naiset ovat egohirviöitä ja täynnä itseään, ja luulevat, etteivät voi tehdä mitään väärin, ja että heidän páskansa on kultaa kalliimpaa, kun koko maailma palvoo heitä ja monet miehetkin jopa ryhtyvät kynnysmatoiksi vain saadakseen olla hetken naisen lähellä.

      Miehillä on velvollisuuksia, naisilla on oikeuksia.. miesten on ja oltava sitä tai tätä, mutta moniko voi todella listata asioita, joita naisten on sosiaalisella paineella todella OLTAVA?

      Miesten on suojeltava heikompia, miehet eivät saa itkeä,. naisia ei saa lyödä, miehiä saa - miehet pakotetaan murhainstituutioon opettelemaan veljiensä massamurhaamista (mutta ei siskojensa), ja ne naiset, jotka näihin instiituutioihin VAPAAEHTOISESTI hakeutuvat ja päästetään, päästetään vähemmillä vaatimuksilla, heille järjestetään omat 'kasarmit', ja heitä ei koskaan laiteta etulinjaan tykinruoaksi, koska sehän on miesten velvollisuus.

      Miehet eivät saa olla herkkiä, tykätä kauniista ja kirkkaista väreistä, miehet eivät saa pitää hameita (naiset saavat pitää housuja), miesten oletetaan vapaaehtoisesti ottavan työtaakkansa lisäksi myös taakan siitä, että tietokoneet ovat kunnossa, raskaat esineet nostellaan paikoilleen, koska vaikka naiset ovat kaikessa parempia kuin miehet, ja vahvempia ja niin edelleen, jostain syystä, he eivät kykene nostamaan painavia esineitä tai avaamaan purkkeja.

      Miehet möyrivät likakaivoissa ja ojissa varmistamassa, että ulostehuolto toimii. Miehet hoitavat roskat kaatopaikoille ja tekevät tietyöt. Miehet hankkivat työtä, jotta nainen voi jäädä kotiin ja hoitaa lapsiaan - ja sitten erota miehestä ja saada hyvät erorahat, sekä valtiolta rutosti kahisevaa siihen päälle (valtio aviomiehenä - talk about hypergamy!).

      Nainen voi aina valita, jääkö kotiin, ryhtyykö uranaiseksi, vai tehdäkö jokin kompromissi näiden väliltä.

      Mies voi valita, tehdäkö töitä, tehdäkö töitä vai tehdäkö töitä.

      Ja jos ei tee töitä, voi sitä hirmuista itkua, porua, raivoa ja häpeän käyttöä. Miksi et tee töitä? Ettäs kehtaatkin olla 'yhteiskunnan' elätti! (Jostain syystä naisia ei koskaan syyllistetä tästä, saati jännittäviä maahanmuuttajia)...

      Mitä syytä naisilla on muuttaa käytöstään, kun mitä groteskeimmastakin, epäinhimillisen hirviömäisestä käytöksestä on seurauksena palkintoja ja päänsilityksiä, joita mies ei koskaan edes voi haaveilla saavansa. Ja nainen ei koskaan saa samoja seurauksia, kuin mies, samasta rikoksesta, olipa kyse aidosta rikoksesta tai jostain sosiaalisesta paheesta.

      Tätä listaa voisi jatkaa pitkästikin, mutta pointtini on, että on ihan oletettavaakin, että naiset käyttäytyvät huonosti - itse ihmettelen, että ne käyttäytyvät edes noinkin hyvin.

      • Tasa-arvo ei toteudu

        Niin, unohdin kysyä - MONTAKO miesjärjestöä voitte löytää suomesta, tai maailmalta?

        MONTAKO naisjärjestöä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe