AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Ikäero.

Ikäero.

2 Vastausta 68 Lukukertaa
Hei. Olen 15- vuotias tyttö ja taannoin ihastuin tulisesti mieheen jonka tiesin olevan piakkoin jo 20- vuotias.
Sain tilaisuuden päästä lähemmäksi häntä ja valehtelin iäkseni 18. Jonkun aikaa kaikki olikin hyvin, siis me muunmuassa vaan juteltiin ja liikuttiin yhdessä, ei mitään seksiä eikä vielä mikään suhde. Mut sitte se kysy mun ikää siis se oli tajunnu et olin varmasti valehdellu.
Sanoin ikäni ja se meni tosi vaikeeks ja se sano et se ei voi sille nyt mitään että sekin on ihastunut muhun. Mulla on itellä jo pari hyvin nopeeta "suhdetta" takanani ja oon ihastunu usein mut en koskaan näin paljon.
Se on siis ihan tosi vaikeena asiasta ja sanoo ettei nyt oikeen tiiä miten tässä pitäis tehdä kun on kehittyny jo jonkunlainen tunneside. Se muunmuassa pyys mua keskustelemaan mun vanhempien kanssa et miten ne ottais sen asian, no siinä ei ollu mitään ne otti sen hyvin ja jopa pitää tästä miehestä ja mun kaveritki tykkää siitä, mut silti se on niin arka ja epäluulonen asian suhteen.
En enää haluis päästää irtikää ja ahdistaa ajatuski sellasesta. Mitä tässä nyt pitäis tehdä. Apua.
Toi on aika hankala juttu:/ sitä en omasta mielestäni kyl ymmärrä et miten sun vanhemmat on voinu suhtautuu asiaan niin hyvin kun tosiasiassa täysi-ikäisen ja alaikäisen seurustelu on laissa kiellettyä. Toisaalta taas, jos teistä molemmista tuntuu siltä että olette oikeasti rakastuneita toisiinne ja vanhempasikin suhtautuvat asiaan hyvin niin tuskin siitä mitään haittaakaan on kunhan kukaan tietynlainen ihminen joka voisi ns ilmiantaa teidän 'suhteen' ei saisi tietää asiasta. Päätös on teidän, mutta koska oot vasta 15 niin ainki mun mielest sun vanhemmilla on tavallaa oikeus myös päättää asiasta, siis eihän se yleensä oo vanhempien asia kenen kanssa seurustelee, mutta jos kerran toinen osapuoli on täysi-ikäinen:p
Laki ei kiellä eikä edes sano mitään ala- ja täysi-ikäisen seurustelusta. Vasta seksuaalinen kanssakäymiseen laki puuttuu. Suojaikäraja kun on 16 vuotta. 20 vuotiaan ja 15 vuotiaan ikäero on sen verran suuri, ettei tuota välttämättä ihan hyvällä katsottaisi leivättömän pöydän ääressä. Mutta, rakkaus... joko pitää odottaa seuraavia synttäreitä tai antaa mennä. Minusta siinä ei mitään väärää, jos kerran rakastatte toisianne.
 /   /  / Ikäero.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
36 v. Uusimaa
34 v. Kainuu
35 v. Pirkanmaa
39 v. I-Uusimaa
46 v. P-Savo
39 v. K-Suomi

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta