STS ei informoi kotiväkeä edes onnettomuuksista

Äiti Sipoosta

Tyttäremme oli "pahassa" kolarissa, jossa ainoastaan turvavyöt pelastivat hengen. STS ei koskaan ilmoittanut meille kyseisestä kolarista. Ei paikallinen aluevalvoja, ei hostperhe eikä Suomen toimisto! Ei siellä mitään tukiverkostoa ole, osoittaahan jo tämäkin sen. Olisimme olleet täysin tietämättömiä kyseisestä asiasta, ellei tytär olisi itse siitä kertonut. Kolarissa olleet vietiin ambulansseilla sairaalaan ja kivut olivat sitä luokkaa, että niitä lääkittiin morfiinilla. Pakolla otettu vakuutus ei suhtaudu ollenkaan myötämielisesti jäljelle jääneisiin koviin selkäkipuihin, kuten arvata saattaa. Kerron tämän ainoastaan siksi, että vanhemmat, jotka ovat lähettämässä lapsiaan vaihtoon, olisivat tietoisia myös tällaisista mahdollisuuksista, mitä eteen voi tulla.

14

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • STS ei tunne hätää

      STS:ää ei vaihto-oppilaat ja heidän ongelmansa, tai onnettomuutensa kiinnosta.
      Ongelmien hoitaminen vaatii henkilöstöä ja aikaa, mikä merkitsee kuluja järkestölle. Valheelliseen mainonta taitaa olla ainoa sara, mihin tämä järjestö satsaa ja keskittää resurssejaan, jotta saa huijattua uusia uhreja vaihto-oppilaiksi maailmalle.

      STS:n kuvaamaa tukiverkostoa ei ole, sen mekin olemme joutuneet kokemaan.
      STS:n ns. hätäkännykkään ei kukaan vastannut hätätilanteessa, joten laitoimme yhteydenottopyynnön STS:n Suomen toimiston vastuuhenkilön henkilökohtaiseen kännykkään, mistä saimme maajohtajan silmille. Meillä ei ollut kuulemma lupaa eikä oikeutta olla yhteydessä kenenkään henkilökohtaiseen numeroon. Viis siitä, millainen hätä vaihto-oppilaalla oli toisella puolella maapalloa!

      • Vastuuseen pian

        Tämä yritys on läpi mätä tehkää lisää ilmoituksia kuluttajasuojaan jotta tämä ryöstäminen saadaan joskus loppumaan. HÄvetkää jokamikinen sts työntekijä samaa ala-arvoista toimintaa vuodesta vuoteen!


    • Kokemusta

      Meille kävi sama tilanne perhe oli sikamainen likainen sts työntekijä perhe verkostoitunut kaikki toisiinsa kun rajhat oli aksettu jätettiin kaikkihoitamatta. STS uhkailee ja vaehtelee aivan päin näköä. Laita asia kuluttajariitalautakuntaan heti!!!

      • Hansu5

        Aivan uskomattoman järkyttävää touhua! Kukaan STS:n sisällä ei tosiaan ota vastuuta mistään. Puhelimessa vaan lupaillaan selvitellä tilannetta paikanpäältä ja palata asiaan, mutta mitään ei tapahdu. Vastaillaan vaan jotain ympäripyöreää, että saadaan vanhemmat pois linjoilta. Neljä selvityspyyntöä välitettiin sähköpostilla STS:n johtajalle Göteborgiinkin, mutta eipä tuokaan vaivautunut vastaamaan yhtään mitään. Epätoivoista hommaa kaikkityynni!


    • Pikku vinkki

      STS toimii pelkästään omien etujensa nimissä, millään muulla ei ole merkitystä. Vaihtari ja hänen vointinsa ja olosuhteensa maailmalla on täysin yks lysti STS:lle.

      Koska toimintaa ei kukaan valvo, ei STS.ää liiemmin tehdyt sopimukset kiinnosta. Vaihtaria koskevia määräyksiä kyllä tulkitaan pilkun tarkasti ja mielivaltaisesti, mutta järjestöä koskevat määräykset ohitetaan toteamalla vain: "Voitte tehdä reklamaation." Henkilöstö ajaa vain omaa etuaan rahankiilto
      silmissä. Miljoonatilejä tehdään, eikä veroja makseta mihinkään. Tämä on totuus.

      STS on myös oppinut luottamaan, että vanhemmat hyvin harvoin jaksavat lähteä riitelemään jälkikäteen korvauksista. Useimmat tyytyvät nuolemaan haavojaan ja ovat kiitollisia saadessaan lapsensa terveenä takaisin kotiin.

      Kuluttajariitalautakuntaa ja reklamaation tekemistähän STS suosittelee riitatilanteissa tietoisena, että kuluttajariitalautakunta tekee vain suosituksia, joille voi viitata kintaalla.

      Oikeusturva-asiat kuntoon ja valmiudet käräjille, jos tämän järjestön kanssa asioi!!

      • Huijatt2014

        Tämä taitaa olla uusin ja ajankohtaisin viestiketju. Haluan myös itse kantaa korteni kekoon tiedottamalla kaikille,että Sts:n nykyinen kalifornian yhteishuijausjärjestö on CIEE, joka kohteli omaa nuortamme juuri täällä kuvatuilla mielivaltaisilla tavoilla. Täyttä huijausta ja rahan keruuta. Mistään ei oteta vastuuta, koska kaikki on nuoren vika ja nuori valehtelee. Varoituksia ja kotiin lähetyksellä uhkailua. En vieläkään ymmärrä, että tällainen järjestö saa toimia ja nuorten kanssa. Pahuutta itseään.


    • Mare1

      Vaikuttaa tosi luotettavalta vaihtarijärjestöltä :s Ihme että on vielä jonkinlaista toimintaa.

    • STS:n kokenut

      Meille välittyi myös kuva STS:stä täysin vastuuntunnottomana ja rahan ahneena järjestönä.

    • Ollaan hiljaa vain

      Meillä oli myös ongelmia STS:n kanssa. Ongelmien selvittelystä ei tullut mitään, kun Helsingin toimistolta kiellettiin sekaantumasta asioihin. Luvattiin hoitaa ongelmat "jos niitä nyt on" paikan päällä. Mitään ei hoidettu. Asioista ei haluttu edes puhua. vaikutti siltä, että ketään ei kiinnostanut.

    • vanhemmat

      Hyvä anhemmat te ette voi kuvitellakkaan mitä seuraa kun matkassa tulee pulmia. Lukekaa vuosien viestit ja komrmukset ja todella miettikää jihin nuorenne laitatte. me odotamme vielä päätöksiä törkeyksitä joita STs teki kun ne tulevat päätökseen julkaisemme jokaisen!
      Katsokaa vaihto-oppilas helvetti ohjelma ja googlatkaa mira silvonen, sts jne... VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ HELVETILLISTÄ HUIJAUS YRIRTYSTÄ!!!!

      • ei koskaan enää

    • Kukaan ei vastaa

      On helppoa laistaa vastuusta, kun ongelmien kasaannuttua lähtee nostelemaan. Tämä tuntuu olevan Sts:n taktiikka. Melko tiheään vaihtuu väki niin maajohtajat, pääjohtajat kuin johtokunnan puheenjohtajat ym. Lopputulos on, ettei kukaan ota vastuuta yhtään mistään.

    • Surkea tulos

      STS:n taloustietoja ja viime vuoden tulosta silmäillessä, näyttäää järjestön vilpillinen toiminta ja maine jo tulleen ihmisten tietoisuuteen.
      Ahneella on tietty loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe