Loppumme on kauhea

Syväekologi

Viimeistään 2015-2016 joudutaan tajuamaan seuraava:

Ydinaseet levinneet maailman kriisivaltioihin.
Automaatio hävittänyt työpaikat ja mahdollistanut valvontayhteiskunnan.
Ilmastonmuutos riistäytymässä lopullisesti hallinnasta.
Ihmisväestön määrä sietämätön.


hiukkaskiihdyttimet, fuusiokoereaktorit, kantasolu-tutkimus ovat erittäin vaarallista tiedettä


Yksinkertaiset ammatit kuihtuvat marginaalitekijäksi länsimaissa:

postinlajittelijat/jakajat, metronkuljettajat, mittarinlukijat, passintarkastajat, lipunmyyjät, hitsaajat, pankkivirkailijat, verokäsitelijät, optiset videovuokraamot, TV-maksutarkastajat, kassaneidit...


Uskonto kuihtumassa pois? M-gravitaatioteoria. Elämäntarkoituksen ja sääntöjen selittäminen uskonnon avulla. Tarkoitusta ei ole.

13

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syväekologi

      Olettaen että historia voisi jatkua (ei hiukkaskiihdytinpamausta, ydinruhjontaa tai ilmastorysäystä tai geeni-mutanttiviruksia, hah hah?) niin ihmisille ei löydy töitä, elämänsisältöä, ostovoimaa eikä veronmaksukykyä.

      --> syrjäytyminen, rikollisuus, tupakka/alkoholi/huumeet, kerjääminen/pummaaminen, rasismi kaikissa muodoissaan, ääripuolueet, sodanuhka ja piittaamattomuuden vuoksi suuronnettomuudet ja rattijuopot kaavojen mukaan

    • Jeesus pysyy ja

      jokainen, joka nimessään anoo hyvää kiittäen ja tahtoo myös elää kuten Herra opettaa, myös saa sitä hyvää armoa ja totuutta yltäkylläisesti, ja Jeesus on hyvä paimen niille jotka häneen turvaavat. Ymmärretään Jumalan evankeliumin käsittämätön hyvyys nimenomaan meitä itsekutakin kohtaan eikä vain yleisenä kaikille. Siis juuri sinuakin Jeesusta tahtoo moninaisesti auttaa ja vanhurskauttaa ja pyhittää myös, kun vain sitä anot nimessään ja tahdot hyvää ja olet kestävä tässä kaikessa, sillä sitä tarvitsemme. Mitään ei tarvitse ihmisen itse alkaa tekemään omin voimin sillä Jumalan Hengen voimassa saamme tehdä matkaamme ja jos uupuu jotain niin voi anoa ja tietysti on tärkeä Jumalan tahdon mukaan tätä tehdä.

    • Suuresti iloitaan

      Jeesuksessa kun tämä maailman ajanjakso loppuu ja Jeesuksen valtakunta alkaa, amen, halleluja! Tietysti on pelastuksemme ikäänkuin toivon varassa vielä ja vasta perillä nimi elämänkirjassa voidaan pelastuksesta iloita. Laodikeasta nähdään ettei kannata liian aikaisin iloita pelastuksesta jos ei pysy palavassa rakkaudessa Jeesusta kohtaan. Näin voimme ymmärtää tämän asian ja tärkeä tuntea Raamatun ilmoitus tästä sukupolvesta ja annetuista merkeistä ja Jeesuksesta samoin Herrana ja Jumalan Poikana.

    • Hävityksen kauhistus

      mahdollisesti noin 2019-2023 Jerusalemissa ja pedon merkki ihmisten otsassa tai oikeassa kädessä. Jeesuksessa on suuri ahditus maailmassa tai sitten Jumalan rauha on sen poistanut, mutta meri myrskyää ja aallot pauhaa silloin ja monet luopuvat uskosta sillä mammona on heille Jeesusta rakkaampaa ja molempia ei kukaan ihminen voi tuossa ajassa rakastaa vaikka tahtoisi näin elää sen pimeän yön ajan. Herran Jeesuksen armo ja totuus kestää ja monet pelastuvat Suomestakin, näin ainakin toivon hartaasti ja anon myös tänään.

    • alfa123om222

      Eivät nuo asiat leviä tai tapahdu sattumalta, vaan tarkoituksella ollaan viemässä maailmaa poliisivaltioon. Ne tapahtuvat tarkan suunnitelman ja aikataulun mukaan. Ne, jotka tahtovat orjuuttaa, sortaa ja hyväksikäyttää muita pikku hiljaa lisäävät valtansa pönkittämiseen tarvittavia väkivallan välineitä.

      Vaikka voitaisiin aivan hyvin siityä kansalaispalkkajärjestelmään niin Hare Krishna liike opetti, että lopun hetkellä työssä käyvät raatavat kuin mielipuolet yhden leivänpalan takia. Tuo tosin voi liittyä osittain pyhitykseen. Omin käsin leipänsä hankkiminen on osa pyhitystä ja Kristus ei voi tulla ilman pyhitystä.

      Pimeyden maailman hallitukset ja avaruuden henkivallta kohtelevat maan asukkaita kuten Matrix elokuvassa?

    • Adapt or die

      Tekniikan kehityksellä ei loppua näy, toivottavasti ihmiset viisastuvat lähitulevaisuudessa, älytöntä alkaa boikotoimaan ja demonisoimaan teknologiaa ja erityisesti automaatiota, vaan sen takia, koska se uhkaa nykyisen järjestelmän toimintamalleja. Täysin luonnotonta olettaa, että olot pysyisivät muuttumattomina tulevaisuudessa, mitä nyt nähdään, on vasta alkua sille mitä tieteellä ja ihmisen potentiaalilla on meille tarjota.

    • Yksinkertainen ...

      totuus kaikille ihmisille Jeesuksessa pelastus vaikka koetuksen ja suuren ahdistuksen kautta, ja ilman Jeesusta menee ihmiset kadotukseen. Vaikka Jeesuksessa tulee maailman ihmisten viha pyhille, on se parempi ja ainoa tie Jumalan valtakuntaan silti. Maailmassa pedon merkin ottavat vaikka kokisivat olevansa miten hyviä tai ei mitään pahaa toisille tehneitä mutta kuitenkin hyljänneet Jeesuksen evankeliumin eivät voi päästä Jumalan valtakuntaan kun nimensä ei koskaan kirjoiteta elämänkirjaan tai pyyhitään jos ihminen kieltää Jeesuksen tai ottaa pedon merkin. Myös ihmisten pelko panee paulan tässä viimeisen sukupolven ihmisten erottamisessa toisistaan.

      • jkhi880jnjm

        Jeesus nyt vain on yksi satuolento muiden joukossa. En lähtisi sitä mitenkään merkittävänä asiana saarnaamaan. Jos sinut kahjo on tuohon aivopesty, niin miksi muiden pitäisi olla yhtä pölkkypäitä?


    • Toisten loppu on kauhea,Jeesuksen seurassa olevilla ei loppua olekaan,vain siirtymien ajasta ijäisyyteen,ikuiseen riemuun ystävien ja Jeesuksen kanssa,mikä onne päivä se meillä kristityille se onkaan.
      Seuraamme sopii ei ole ahdasta

      Syväekologi

    • hallelujaa

      Jumala meidät pelastaa, ei ole mitään hätää, hän ottaa ohjukset kiinni jos niitä joku lähettää.

    • työtön tutkija

      Jos olet tuota mieltä, niin vilkaise mol.fi sivustolta minkä ammatin tekijöitä
      halutaan palkata. Siellä on juuri noita yksinkertaisen työn tekijöitä, tuotannon
      työtekijöitä yms. Vaan ei ole töitä fyysikoille, ei edes ydintekniikan osaajille, eikä
      elektroniikan huippuosaajille. Yhdestä asiasta olen kanssani samaa mieltä.
      Ilmastonmuutos on käynnissä. Onko se ihmisen aiheuttama (todennäköisesti)
      tai luonnollinen ilmiö, se tulee vaikuttamaan nopeasti elinolosuhteisiimme
      maapallolla.

      • Liimanäppi

        >Yhdestä asiasta olen kanssani samaa mieltä...

        Eikös me voitais olla toisestakin asiasta samaa mieltä, eli TV-maksutarkastajia ei tarvita kun tuli mediamaksu, vai mikäsenyton. Mitään oleellista merkitystä tuolla ei kuitenkaan ole tulevaisuutemme suhteen.


    • Raimo Laitinen, Pori

      Painu v*ttuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe