Nutrilett -kokeilut, miten oikeasti saadaan tuloksia?

se tukeva täti

Aloitan tässä uutta ketjua Nutrilett -käyttäjille. Alla on vanhempi ketju, mutta alkaa olla jo aika pitkä ja mielestäni sitä on melko raskas lukea. Joten uutta keskustelua kaipaan!

Itse olen käyttänyt näitä pusseja on/off vuosien varrella. En ole koskaan jaksanut täysnutrausta, muutenkin koen etenkin tällä hetkellä laihduttamisen todella ylivoimaiseksi. Nyt paino kuitenkin nousee hälyttävästi, joten pakko aloittaa tehotoimet. Toivoisinkin saavani täältä vertaistukea ja kaikki konkreettiset neuvot ovat tervetulleita.

Ensimmäisenä kysynkin, onko kukaan käyttänyt vanhentuneita nutraus-pusseja? Minulta niitä löytyy epäonnistuneiden aloitusten jäljiltä aika paljon, mutta päiväykset parasta ennen jo kahdenkin vuoden takaa. Voiko nämä tuotteet oikeasti mennä pilalle? Ajattelin kyllä kokeilla, sen verran kallis heittää roskiinkaan...

31

7924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NutriaNassuun

      Minä olen ainakin syönyt pusseja joissa on päiväys mennyt. Ei muuta kun vetäsen huiviin vaan=)

      Aloitin myös nutrauksen tuossa muutama päivä sitten taas 3 vuoden tauon jälkeen. Viimeksi pudottelin nutriletillä ja liikunnalla n.30kg noin 4 kuukaudessa.

    • Manteli

      Kyllä niitä voi syödä. Itekkin olen eri merkkisiä pusseja ostellu kun on ollu halvennuksessa ja niitä on tuonne kaapin perukoille jääny. Maku ei ole miksikään muuttunu, sitä en sitten tiedä heikkeneekö vitamiinien ja hivenaineiden teho, mutta voihan sitä varmuuden vuoksi ottaa vitamiini lisää purkista jos niitä vanhoja pidempään käyttää.

      Minä aloitin eilen, aamu ja päivä pusseilla, illalla salaattia tai normi ruokaa.Perjantaina ja lauantaina ajattelin mennä täysnutrilla kun ei niinä päivinä tarvi tehdä miehelle ruokaa.

    • se tukeva täti

      Kiitos teille molemmille vastauksista! Teinkin jo eilen "päivällisen" ns. juustopastaa. Ihan hyvin maistui vihannesten kanssa, vaikka nutri-pussin päiväys oli mennyt vanhaksi yli kaksi vuotta sitten. Luulenkin, että on enemmän markkinointikikka se päiväys. Itselläni nuo pussit ovat olleet keittiön kaapin perukoilla, joten miksipä ne kuiva-aineet siellä menee muulloinkaan.

      Hienoa "NutriaNassuun" onnistumisestasi hurjaan painonpudotukseen silloin muutama vuosi sitten, oliko kyseessä täysnutraus? Miten on painoa tullut takaisin?
      Itselläni on nyt huomattavasti vaatimattomampi tavoite, kesään mennessä 10kg ja syksyyn jos vielä 5kg lisää. Vaikeaa vaan on, vaikka nyt elämäni tilaisuus ajankäytön yms. suhteen. Olen vain niin mahdottoman saamaton, apua!!

    • Kohti kesää

      Mulla on ihan sama juttu, kaapin perältä löytyy sekä vielä voimassa olevia että päiväyksen jo ohittaneita nutraustuotteita. Olen niillä aina silloin tällöin kevennellyt enkä ole huomannut, että "vanhat" tuotteet aiheuttaisivat mitään ongelmia.

      Ajattelin nyt keventää taas vähän ensi kesää ja toivottavasti pidempääkin ajankohtaa silmällä pitäen, joten aloitin eilen pusseilla. En täysnutraa vaan syön myös kanaa, kalaa, kasviksia ja vähän marjoja ja hedelmiä, mutta pidän kalorit matalalla. Jos tässä pikku hiljaa saisi 20 kiloa pois niin olisi upea juttu, mutta jokainen kadonnut kilo on voitto! Tsemppiä muille!

    • NutriaNassuun

      Kyllähän se paino on lähes kokonaan takaisin tullut, mutta ei se hetkessä tullut=) Kohta taas nutri kuuri ja sit voin taas mässäillä 2-3 vuotta ihan niin paljon kun itseäni huvittaa=)

    • pohtija1

      Mitä tuo nutraus maksaa?
      Kertokaa esimerkki päivästänne :)

      • Emmuistayhtää

        Kerro sinä, mitä maksaa normaaliruokasi herkkuineen tietenkin. Yllätyt nutrauksen edullisuudesta.


    • NutriletMyyjä

      olikohan nutrilett halvimmillään 19.99e 25 pussia elikkä 4 euroa päivä

    • Nutraaja

      Ilselläni on 4 päivä menossa täysnutrauksessa. Toivon laihtuvani 15 kiloa. Nyt painoa on 92 kiloa. Tavoite on 77 kiloa. Tarvitsen vertaistukea. Kirjoitelkaa muut nutraajat.

      • pullukka1

        Itse aloitin tänään nutrauksen. Paino aamulla 80,9kg. Mun tavoite olis 60 kg kesään mennessä. Olen viisi vuotta sitten laihduttanut nutraamalla 17 kg. Tsemppiä sulle Nutraaja, toivottavasti onnistutaan ja onnistutaanhan me, jos vaan pysytään tiukkoina:


    • tiinaI­

      Eli siis nyt näyttäisi olevan suurinta osaa Chocolove-suklaalevyistä valikoimassa ainakin hetkellisesti. Niin suosittuja, että loppuvat usein kesken. Loput makuvaihtoehdot: http://www.iherb.com/chocolove?rcode=MDV672

    • marjakw72

      Mahtaako täällä olla ketään nutraajaa enää? Itse aloitan täysnutrauksen maanantaina ja tarkoitus saada 18kg pois. Paino nyt 83kg ja tavoite 65kg.

    • JEH84

      Vieläkö tää ryhmä on pystyssä?nim.vertaistuki hakusessa..

      • vertaistukea

        Hei, itse alotin täysnutrauksen tänään ja kaipaisin vertaistukea.


    • Toimiva systeemi, esim. Pertti Mustajoki näemmä pitää sellaisena. Täällä nutrailtu 16 päivää. Ekat neljä päivää totuttelua, kahden viikon jälkeen vireystaso on palautunut normaaliksi. Käytän enimmäkseen Nutriletin tuotteita, myös Allevon, EasyDietin ja Slankan. Kevyitä kasviksia hyvä määrä (kaalit, sienet, kesäkurpitsa ym.), vähän proteiinia esim. raejuustoa 60-100g. Kahviin tilkka soijamaitoa.

      Tavoitteena päästä tämän hetkisestä 61 kilosta 52 kiloon. Päämääränä on että korkeintaan kolme kuukautta homma jatkuu, joko tavoite tai aika tulee vastaan. Kivana inoittajana on ollut Suuri pudottaja -blogi, jossa toki on kyseessä isompi työsavotta.

      On ilo jos löytyy kanssanutraajia, alku on aina hankalaa. Kannattaa myös varmistua, että elämässä ei ole muita erityisen stressaavia tekijöitä. Tai toki joillekin ehkä sopii että on monta rautaa tulessa yhtä aikaa.

      Kyllähän välilä tulee haikeus oikeaana ruokaan, mutta kaikki aikanaan. Nälkä ei kyllä ole alun parin päivän jälkeen vaivannut. Suolaa laitan reilulla kädellä, myös suolakurkkuja ja alkuun vichyä. Ei hirvitä kun verenpaine paremminkin alakanttiin. Tsemppiä uusille nutraajille!

    • hölynpölyä000

      Voin vakuuttaa että nämä nutraus jutut ovat yhtä tyhjän kanssa. Ok. voi sen muutaman kilon saada pois mutta nopeasti tulee takaisin. Koko nutraus on bisnestä. Ihminen joka oikeasti haluaa laihtua niin numero 1. Pitää muuttaa ruokailutottumuksiaan loppuelämäkseen eli vaihtoehtoja ainoastaan tuo.

      • Näin kyllä. Mutta todistettavasti nutraten elopaino laskee. Sen tavoitteen pitäminen on toki erittäin vaativaa. Energiankulutus on tietenkin pienempänä vähäisempi. Myös on tutkittu, että laihduttanut on energiatehokkaampi kuin sellainen joka ei ole ikinä laihduttanut. Samanpainoisena se laihduttanut kuluttaa energiaa vähemmän. Eli on oltava äärimäisen hanakka painonsa seuraamisen kanssa.

        Mielestäni on kyse myös siitä, että mikä on oma ruumiinkuva ja identiteetti. Jos mieli kertoo että oma identiteetti on isokokoisen ihmisen, ja olo on epämukava ja outo pienempänä, niin ei lupaa hyvää. Tietysti voi tottuakin omaan pienempään kokoonsa. Ja myös että miten tärkeä paino on elämässään, sivuseikka vai oikean käden veroinen asia.


    • nipsuliinii

      Ei itselläni ole toiminut. Lähtöpaino oli tuolloin 65kg ja ehkä 3kg sain karistettua kuukaudessa, mut takashan ne penteleet tuli heti. Nyt oon ollut vähähiilihydraattisella kuukauden ja viis kiloa on lähtenyt.. En ole koskaan erityisen epäterveellisesti elänyt ja painoakaan ei hirveesti ylimäär.ole, joten tiedän, että hitaasti putoaa. Toistaisesti vhh toimivin. Tavoitteena on vielä pari kiloa. Tosin jatkan tätä varmaan elämäntapana. Ruokavalioni sis.paljon hyvää proteiinia ja hyviä rasvoja, joten terveysriskejä tuskin pahemmin on. En käytä karppaajien tyyliin esim.kermaa, rasvaista(punaista)lihaa..Olo pirteämpi kuin koskaan

    • kömpsykkä

      7 viikkoa häihin ja pitäisi pudottaa mahdollisimman paljon.Painan komeat 110 kg.Paljonkohan seitsemässä viikossa on nutraamalla mahdollista pudottaa painoa.Noin suunnilleen...

      • Kaasupallo

        Nytkin nutraan :) mulla kans fläsää :( kyllä mulla on lähteny 2kg viikkoon pikkusen liikuntaa jos vaan pystyy/jaksaa, mä otan päiväs 3 pussia ja nukkuun mennes 1 kananmuna niin ja vettä abaut 3-4l per päivä!


      • LOLD

        Onko kysymyksessä omat hääsi? Mutta olethan jo sen kultasi löytänyt?
        Nähtävästi olet haluttu komiana 110kg:ssä! Älä tuota kullallesi pettymystä!
        Saatat hyvinkin laihtua alkuviikkoina enemmän nutraamalla, mutta
        mitä iloa siitä on kun olet kuherruskuukauden jälkeen syönyt itsesi
        komiammaksi kuin sormusta pujottaessasi sormeen?
        Syö terveellisesti, jätä se roskaruoka, -juoma, mikä lihotti ja voitte yhdessä
        matkata terveelliseen elämäntapaan!
        Nauti tulevista häistä ja siitä ihmisenä olosta, joka itse olet!


    • nutraajakokelas

      Mä aloitin nutrauksen viime perjantaina. En ole ikinä aikaisemmin kokeillut nutriletteja. Lähtöpaino oli jotain 112,3. Tänä aamuna paino oli 108,9.

      En ole täysnutrannut. Välillä syön nutriletteja, mutta osan korvaan salaattiaterioilla tai jopa täyslihapihvillä ja paistetuilla ananasrenkailla sekä vähärasvaisella maitorahkalla. Tänään söin ruokalassa. Koostin lautasesta 3/4 kasviksia, 1/4 papuja ja paistettuja kasviksia ja päälle hieman chilihärkäkastiketta.

      Tällä hetkellä minulla kyllä on nälkä. Toisaalta, olenkin syönyt aamulla juuri pihviä ja ananasrenkaita. Lounas/päivällinen oli sitten ruokalassa edellä mainitsemani ateria. Olen mitoittanut ruokailut siten mielessäni, että loppupäivänä saan vielä kolme nutrilett-annosta syödä - sekä tarvittaessa muita kasviksia.

      Tämä mahdollisesti toimisi helpommin, jos oikeasti vetäisin täysnutrauksella. Salilla käydessäni haluan kuitenkin vetaista purkin vähärasvaista raejuustoa tai vähärasvaista pehmeää maitorahkaa.

      • Nutraajakokelas

        Nyt on paino 107 kg. Oon jaksanut käydä salilla ja liikkua pyörällä. Lähinnä ongelma on, että unohtaa syödä ja saisi riittävän monta annosta päivässä syötyä. Näköjään alusta selvittyä no tämä muuttui helpommaksi.


    • vesirotta

      Olen laihtunut nyt nutraamalla noin viikossa 3 kiloa!Nälkä ei ole paljon vaivannut,kerran söin persikan,kun tuntui,ettei saa nukuttua pelkällä pussiruualla.Olen kyllä tyytyväinen.Ajattelin jatkaa vielä viikon ja siirtyä sitten salaatti-ja hedelmäpainotteiseen normiruokaan.

    • Hyvin sujuu. Vaihtelun vuoksi välillä teen jauheesta "pihvejä" psyllium-jauheen avulla (vajaa teelusikka) ja teelusikallisessa öljyä paistan. Kalorit jäävät kuitenkin alhaisiksi, vaikka kevyitä kasviksia mukana paljon.

      Tässä hyvin karisee oletukset itsestä. Jos ajattelee (tuhoisasti) että on tunnesyöppö, armoton mussuttaja, herkuttelija yms. niin näyttääpä hyvin sujuvan pusseilla ja kevyillä kasviksilla. Oma identiteetti pitää reivata ruokariippuvaisesta normisyöjäksi.

    • Nutraajakokelas

      Juuh, mullakin nutrailu jatkuu. Tuo nutrilettin kermainen kasviskeitto on vaan aivan taivaallisen hyvää! Oon jotenkin aivan koukussa siihen. Ei tee mieli mitään muuta tavallista ruokaa, kun ennemmin joka tapauksessa valitsisin tuon kasviskeiton. Se on niin uskomattoman hyvän makuista ja ihanan mausteista.

      Mä vähän luulen, että sitten joskus kun lopetan nutrauksen, niin pidän tuon kasviskeiton kyllä viikottaisena (jossen jopa päivittäisenä) ruokana. Viimeistään raskaan työviikon jälkeen aina palkitsen itseni perjantaina ja lauantaina sillä kasviskeitolla - kun saa syödä jotain herkkua! Niin helppo tehdäkin, eikä mene kuin kaksi minuuttia.

    • vplaittoiaamusta

      Liikaa rahaa vai liian vähän järkeä???

      • Tätä mietinkin. Syöminen on väärin, lihavuus on väärin, vlcd-tuotteet on väärin, laihdutuksesta maksaminen on väärin. Fyffe menee (enimmäkseen) ruuan sijasta nutraustuotteisiin, väärin? Fyrkat hampurilaisiin, pullaan ja kossukolaan, oikein?

        Mainittavasti ainakin Pertti Mustajoki pitää vlcd-tuotteita toimivina, niitä (tai vastaavaa määrää ruokaa) käytetään ennen lihavuusleikkaustakin. Ilmeisesti että maksasta saadaan rasvaa pois, leikkausriski alenee.


    • Nyt kuukausi nutraushommaa takana, saldo vajaa -4 kg. Vähän tuntuu nyt jumivan, mutta voin luottaa että vähillä kaloreilla suunta on laskeva. Energiansaanti on jatkuvasti riittävän vajaa ja alhainen, aika t kuluu joten paino laskee väistämättä. Kuntoiluna kävelyä, ja pyörällä töihin 12 km työpäivänä yhteensä.

      Mikään "urakka tehty, hanskat naulaan" -asenne ei toimi. Aktiivisesta läskisodankäynnistä asemasotaan, saavutetu linjat. Jossain vaiheessa rauhansopimus ja uudet rajat, kun tavoitepaino alkaa vakiintua (n. vuosi).

    • nutrausjatkukoon

      Syystavoite, samaa mieltä! Maltta on valttia dieetissä. Itsekin olen aloittanut nutrauksen ja ajattelin suunnilleen jouluun asti nutrailla. Tää on vain jotenkin niin simppeliä ja yksinkertaista. Ei tarvitse kaupassa miettiä, mitä ostaa eikä mene ruoan valmistamiseen kuin jokunen minuutti.

      Harmittaa oikein, kun olen joskus tuhlannut aikaani dieetteihin, jossa piti laskea kalorit ja protskut (ja oikeastaan kaikki makrot). Silloin päivittäinen kalorivaje oli -500 kcal. Se oli niin hidasta, että loppui into hetkessä.

      Vaikka paino putoisi vain neljä kiloa viikossa, niin onhan se kymmenessä kuukaudessa ja neljäkymmentä kiloa! Eikös sitä muutenkin sanota, että kilo viikossa on se maksimi, mitä voi yleensä pudottaa rasvaa.

    • Muillakin on ollut samaa, paino nytkähtää alaspäin kun päivän syö enemmän. Kalorit oli jotain 1000, proteiinipainotteista. Tympii ajoittain nutraus, mikäpä olisi aina herkkua. Salaattijuustokuutiot (3% rasvaa) yrteillä on namilöytö, pannuvihannesten joukoon vain. Sokerittomat mehukeitot mukana, desi tai kaksi päivässä.

      Kuurin jälkeen en kyllä halua katsoa mihinkään keinomakeutuksen suuntaankaan, makeannälkään oikeaa sokeria hallitusti. Nutraus loppuu kun vaaka ilmoittaa 52 tasan. On intoa pitää vaari painosta kun ei ole yhtään löysäilyn varaa. Pidemmän päälle hälytys nousee kahdesta kilosta, sitten korjausliike (normaali nestemäärän vaihtelu /-2 kg).

      Tulosta kyllä tulee, eikä nyt ihan kauhealla tuskalla, joten homma rullaa. Jos ei mikään muu auta niin suosittelen kyllä vlcd-diettiä tai vast. Olisikohan tehokkainta ns. ammattilaihduttajille, joihin itsekin kuulun yli 30 vuoden kokemuksella.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe