Unelmakaukomatkakohde lapsien kanssa???

matka-isukki

Etsimme ensi marraskuulle tai tammikuulle unelmakohdetta ! Kohde vaan ei meinaa löytyä joten ehdottakaa hyviä mestoja omien kokemusten perusteella ja mielummin vielä perusteluiden kanssa!

Vaatimuksena on tietynlainen helppous kun mukana 2- ja 11-vuotiaat lapset ,hyvät rannat luonto, jonkinlainen sivistys, mielummin vain yksi välilasku ja budjetti on rajallinen eli perilläkin saisi olla kohtuuhintaista.
Myös tekemistä ja katsomista olisi hyvä olla. Lämpöä saisi olla myös.

Kalliit unelmamestat kuten Malediivit ei nyt tule kysymykseen!
Thaimaa, Kuuba, Brasilia ja Mauritius on jo koettu joten ensisijaisesti jotain muuta etsitään! Tähän mennesssä harkittu on Balia ( kuulemma rähjäistä ja terroriuhka), Aruba ( pitkä lentoaika voi olla liikaa 2-vuotiaalle ja perillä kallista) ja Kap Verde ( ei niin kuuma talvella) sekä Jenkkilä ( paratiisirannat puuttuu), Dubai ( luonto puuttuu)...jne!
Nyt saa paljastaa omat paratiisinsa!
Suurkiitos kaikista mielipiteistä!

64

1862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äsken palannut

      Sinuna lähtisin uudestaan Thaimaahan, suoralla lomalennolla Helsingistä Phuketiin ja kohteeksi khao lak jossa puhdas upea ranta, rauhallista, kaunista, luonto lähellä.

      • fafa

        Fafa Island Tonga saarilla.
        Viimeisiä mahdollisuuksia käydä ennen kuin se hukkuu veden noustessa.


    • matka-isukki

      Kiitos ekasta ehdotuksesta!
      Khao Lak on jo koettu ja paikka oli pienehkö joten ei sinne uudestaan!
      Muuten kyllä hyvä ja rauhallinen kohde lasten kanssa reissata.
      Thaimaa olisi kyllä helppo kohde, suorat lennot ja muutenkin "perusvarma" kohde mutta samalla ehkä jo hieman tylsä kun siellä on nykyään niin paljon turisteja...

    • lonkero5

      kuka sitä lähtee kenellekkään lomapaikkaa suosittelemaan jokaisella on omat mieltymyksensä ja vaatimuksensa jos sinulla on 2vuotias muksu niin eiköhän kannata etsiä suorat lennot ainakin jos kaukomatkaa etsit

      • hk,

        miten olis ahvenanmaaa, tai ruokkeen lomakylä ksälahti,,puruvesi on kirkas ja saasteeton, ei kun sssinne,, eikä maksa paljoa,


    • matka-isukki

      Kyllä silti voi ehdottaa sillä voihan käydä niin että joltain tulee ehdotus paikasta joka ei ole tullut edes itselle mieleen!
      Siitä voin sitten etsiä lisätietoja ja miettiä sopiiko se meille...
      Suorat lennot olisivat plussaa tietenkin mutta se rajoittaa aika paljon kohteita pois.
      Sansibar hylättiin toistaiseksi juurikin huonojen vaihtoaikojen takia.
      Eli saa siis ehdottaa!

    • klouklou

      Marras- ja tammikuussa on hyvä suunnata eteläiselle pallonpuoliskolle. Australiassa on ihana kevät marraskuussa, samoin Uudessa-Seelannissa.

      Mutta ehkä jättäisin ne lapset kotiin, 11-vuotias kai käy koulua ja 2-vuotias voi ehdottomasti parhaiten kotona. Ehkä mummo tai vaari tai kummi tai muu mukava ystävä tulee matkan ajaksi lastenhoitajaksi.

      • uudestaan.

    • matka-isukki

      Aussien suunta ei olla harkittu pitkin lentojen takia, tuttuja on sielläpäin kyllä käynyt ja kaikki on tykänneet.
      Eihän nyt lapsistaan halua kahta viikkoa erossa olla ja kyllä 11-vuotias ehtii koulussa istumaan vielä ihan tarpeeksi elämänsä aikana. 2-vuotiaalle on 2 viikkoa aika pitkä aika olla vanhemmista erossa ja siinä tulee molemminpuoleinen ikäväkin...Paras lomahan on koko perheen yhteinen loma!
      Lisäehdotuksia saa siis laitella!!!

    • tätä mieltä

      kai se tuohon budjettiin kaatuu teidän kohdalla jos on menossa Australiaan ja pöljin vinkki on että jättää lapset kotiin...miten ne siellä 2-3 viikkoa pärjää? Ei kaikilla ole paikkaa lapsille tai siis joka heitä hoitaa sen aikaa kun vanhemmat rellestää. Thaimaa on paras ja suora lento. Perillä kustannukset murto-osa esim. australian hinnoista.

      • haangyglet

        Minä suosittelen dubai tai qatar)Suht sopiva matka 9-11h riippuu miten lennätte.n lähtisi mihinkään subtrookkisiin maihin/Thaimaa,vietman jne Nissä vesissä on loisia,joihin paikallisetkin sairastuvat(loisinn aiheuttamat taudit)Siksi suuntaan aina ns-kylmien merien maihin/pohjois-ameriikka esim..Mutta hyvää matkaa mihin nyt menettekin..Mies 56v vaimo 45v tytär 7v..että noin


    • 9+14

      Vietnam

    • matka-isi

      Thaimaa on ollut pitkään jo niin muotia että tekisi mieli jonnekin muualla välillä.
      Vietnam vois olla ihan hyvä vaihtoehto mutta mites hintataso perillä vaikka Thaimaaseen verrattuna? Mihin siellä kannattais tällä kokoonpanolla mennä?Matkat taitavat olla hieman kalliimpia kun Thaikkuihin....Onko joku käynyt molemmissa ja osais kertoa enemmän?

      Joo, ei meillä ole hoitajaa lapsille ja ehkä viikon reissu menis ilman lapsia mutta kaksi on ehdottomasti liikaa!

      • ^^^^

        Vietnam on vielä halvempi kuin Thaimaa.
        Turistikulttuuri on vielä melko kehittymätöntä, mutta lähes kaikki puhuu kelvollista englantia ja kirjaimet on länsimaiset, se helpottaa huomattavasti kulkemista.

        Viime talvena olimme muutaman yön Saigonissa ja sitten matkasimme (pitkän) bussimatkan Phan Thietiin (tarkemmin Muineen)..

        Saigon on miljoonakaupunki, likainen, meluisa, mutta erittäin hyvä ostoskaupunki.
        Hintataso on erittäin halpa ja laadukkaitakin tuotteita löytyy halvalla. Krääsä onkin sitten lähes ilmaista.
        Muine on pieni rantakaupunki, joka on venäläisiä täynnä ja hinnat on huomattavasti korkeammat kuin Saigonissa, mutta silti vaikkapa Turkkiin verrattuna lähes ilmainen.

        Saigonin ongelma on liikenne (se on erittäin paha lapsien kanssa), suojatiet on paikallisille vain "kivoja viivoja asvaltissa", eli kukaan ei varmasti pysähdy antamaan tietä, mutta eipä siellä kukaan tahallaan päällekään aja.

        Muinen ongelma röyhkeät, huonosti käyttäytyvät ryssät.
        Mutta jos noiden "ongelmien" kanssa pystyy elämään, nin paikka onerittäin suositeltava.
        Ilmat oli hienot (joulukuun lopulla) , missään en ole kokenut niin "pehmeää" lämpöä, kuin siellä. Se on jotain ainutlaatuista, jonka aion kokea vielä uudestaan.


    • Kerran käynyt

      No Meksiko, Jukatanin niemimaa. Kaikille sopiva, nykyisin välilaskuton lento tietääkseni. Kivoja rantoja ja tekemistä. Riittävän puhdas ja turvallinen 2-vuotiaalle. Helpo kulkea paikallisbussilla ja lautoilla.

      • Vatsatauteja

        Kostea ja kuumahko ilmasto ja vatsatauteja.


    • Kaikkea löytyy

      Kenia , kaikkea löytyy. Hyvä ilmasto, halpoja safareita kaikilla mahdollisilla majoitus tavoilla.Syötävää ruokaa , kohtuullinen liikenne ja autokanta , ihmiset mukavia , poliisi täys päinen.Englannilla pärjää, halvat sisäiset lennot.
      Ota jeeppi perheelle ja kierrä pari viikkoa puistoja välillä rannalle, kuskikaan ei paljon maksa.

      • Tautivapaa

        Malaria, pilkkukuume jne...
        Ei mikään 2-vuotiaan kohdemaa. Sen ikäiselle ei ole hyvä mitään malarian estolääkityksiä antaa.
        Muutenkin tuon ikäiselle pitäisi maa valita sen mukaan että on mahdollisimman vähän tauteja.


    • Äl-ähly
    • Oletteko

      tutustuneet the Gambian matkoihin? Tiedän kyllä jos menette suomi24 Gambia sivuille niin saatte negatiivisen kuvan. Lähinnä yhden häirikön takia.
      Oltiin tammikuun lopussa 2014 ja siellä oli perheitä pientenkin lasten kanssa.
      Oltiin Bijilo beach hotellissa joka on muutaman kilometrin päässä Senegambian kauppa/ravintola/hotelli keskuksesta. Rantaa pitkin pääsette kävelemällä sinne ja siinä välillä on apinapuisto joka on kiva käydä.
      Mut tää on nyt yksi ehdotus. The Gambiaan vaan tarvitsee rokotukset ja malarialääkitys kuntoon. Ennakkoluulottomuutta ennenkaikea.
      Menette minne tahansa. Hyvää matkaa.

      • Säännöll. lentelijä

        Jep, Gambia on hyvä paikka. Hyvä palvelu, hyvät ruuat, halvat hinnat. Miinuksena tyrkyttävät myyjät ja paikalliset käsi ojossa, mutta ei ongelmia kun palkkaa oikeastaan pakollisen paikallisen oppaan. Lämmintä päivällä, yöllä mukavan viileää. Todella erilainen loma, ennakkoluulottomalle. Majoituttiin paikallisten omistamassa Cape Point Hotellissa: hyvä ruoka, asiallinen majoitus, tasokasta ohjelmaa joka ilta.


    • Shalom

      Israelissa.

      • veli.

        Mitenkäs Intian Goa yks välilasku eläminen halvempaa kuin monissa muissa kauko kohteessa. Vatsa tauteja voi saada vaikka me ei saatu mutta voihan sitä saada joka paikassa. Meidän mukana oli lapsi perheitä.


      • aisivi

        Kyllä! Israel Tel-Aviv ja Hotelli Gilgal. Parempaa kohdettaa saa kyllä hakemalla hakea.


    • Aulis H.

      Jos päädytte marraskuuhun, menkää Eilatiin. Tammikuussa yöt voi olla viileitä. Paikka on siisti ja hieno, meidän porukka on ollut kahdesti ja jopa nuoret on tykänny. Ainoa miinus on hintataso, joka ei ole kovin halpa.

    • höbhlö

      Kroatia täyttää kaikki vaatimuksenne. Käykää luonnonpuistoissa, ne ovat upeita. Splitin saarella voitte löhötä rannalla ja uida turkoosissa meressä. Ruoka on edullista ja hyvää. Sivistystä ja kulttuuria löytyy. Lennot ovat naurettavan halvat ja omalla reissullani majoittuminen majatalossa suuressa huoneistossa maksoi vain 10-20 euroa per yö, merimaisemilla.

      • lasten ehdoilla

        Tuossa on älyä. Miksi pitää lähteä kaukomatkalle 2-vuotiaan kanssa ?
        menisin vähän etelämmäs kuin edellinen eli euroopan viimeisiin pilaamattomiin maisemiin ja edulliseen kohteeseen, MOntenegroon . Hienoja rantoja ja rauhallista, halpa hintataso, mukavia pikku matkoja ja vähän asukkaita.
        vai onko pakko kertoa tutuille että käytiin NIIIIIN kaukana ??


      • Kroatiaan

      • Marras, tammi-

        kuussako?


      • Balkanille tuohon

        aikaan?


    • matka-isukki

      Matkalle ILMAN lapsia (kuvassa) ja naintia vaimon kanssa. Paljonko maksaisi jos ottaisi thai-naisen lisäksi mukaan?

    • Merirosvomatkat Oy

      Kannattaa kokeilla esim. Somaliaa! Varsinkin naisille ja lapsille hieno kohde, jonka upea kulttuuri on vertaansa vailla.

    • Tunisiaan....

      Suosittelen Tunisiaa . Olen ollut yhdesti marraskuussa Soussessa . Siellä oli ihan lämmintä silloin . Toisen kerran olin kesäkuussa Monastirissä Tunisiassa . Silloin oli hirveän kuuma . Poikani 6-vuotias oli kummallakin kerralla mukana . Siskollani oli 1-vuotias poika mukana . Lapset viihtyi hyvin hotellin uima-altaalla . Ruoka oli halpaa . Löytyi helpolla lapsille sopivaa ruokaa . Kaupasta ostettiin mansikoita ja banaania sekä aivan ihania leivoksia .

    • Africafe

      Kannattaa lähteä Afrikkaan Idässä (Tanzania, Kenya, Mosambik löytyy kaikki mitä halusit: ranta, luonto, kulttuuri. Myös opettavainen kokemus!

    • Unelmakohde.

      Miten olisi Turku.

      • kermatölkki

        Turun Ruskeaa Taloa voi suositella!


    • Pattayaaaaa

      Pattaya on poikamiesten ja perheiden unelmakohde.
      Miehellä on tekemistä ja tulee avio-elämään vipinää.

    • HaaHaaHaaHaaHaa

      Humppilaan

    • Käyty on..

      Kreikan saatistot.. Hyppelette parin pvän välein saarelta toiselle.. Ihanaa ruokaa, siistiä, valkoista hiekkaa. Kaunista!! Tosin kuumaa hiekkaa heinäkuussa, jalkapohjat palaa..

    • Korso-tours

      Korsoa suosittelen. Rantatunnelmaa löytyy ankkalammen vesistön ääreltä, ja rantojen miehet tarjoavat mielelllään huikan helmeilevää janojuonaa.

      Korson ostari on kulttuurien sulatusuuni, ja eittämättä fantastinen kokemus, paikallisten laadukkaiden baarien ja eksoottisten kebab-ravintoloiden ohella.

    • taisto11

      Kyllä se Viro on. Mukavia Jonneja vyölaukuissaan ja sandaaleissaan. Lasse baari on kuulemma myös kova sana

    • 15+18

      Balia suosittelen minä. Varaa vain tarpeeksi aikaa ja pitkää pinnaa lasten kanssa, niin on ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka. Suurin plussa se, ettei ole niin turistirysä (vielä), edullinen kohde ja näkemistä/tekemistä riittää. Jos vain mahdollista, niin kannattaa lähteä vaikka tuttavaperheen kanssa yhdessä ja vuokrata vaikka rantahuvila. Tulee huomattavan paljon edullisemmaksi kuin pakettimatkat. Tuolloin ei tietysti ehkä saa niitä suoria lentoja, mutta miksei suunnittelisi koko reissua vaikka niin, että yöpyisi sen yhden yön hotellissa lentojen välissä. Kokemus ja elämys sekin varsinkin lapsille, ja helpottaa etenkin heidän matkankulkua.

    • nenna4

      Egyptiin. Aina lämmin ja joku kiva all inclusive hotelli vois sopia lapsille :) Rannoilla hyvät snorkalusmahdollisuudet ja shoppaileminenkin on halpaa. Lennot 5 tuntia, mutta kyllä meidän 1-vuotiaskin jaksoi koneessa, kun kuitenkin nukkui osan ajasta.

      • Lissu-92

        Egyptissä saa myös Aladdinin taikasauvaa mielin määrin!


    • Säännöll. lentelijä

      Kyllä Dubai olisi hyvä vaihtoehto, vaikka siellä ei perinteistä luontoa olekaan. Hiekkadyynejä kuitenkin. Takuulämmin, turvallinen, kohtuuhintainen, hyvät ruuat. Tasoa löytyy ihan lompakon mukaan. Kohtalaisen lyhyt lento, Finskillä suora. Ei pelkoa huijatuksi joutumisesta.

      Toinen vaihtoehto kaupunkiloma Turkissa, esmes Antalyassa. Lennot sopuhintaan hyvän palvelun turkkilaisella Istanbulin kautta.

      • Jamo.

        Turkki parempi kuin Dubai, toki riippuu ihan siitä mitä hakee. Mutta Turkkiin pääsee halvalla, hintataso on edullinen, maisemat hienoja ja paikallinen väestö erittäin ystävällistä "jopa" länsimaalaisia kohtaan. Dubaissa ei olla ihan niin suvaitsevaisia.


      • Säännöll. lentelijä
        Jamo. kirjoitti:

        Turkki parempi kuin Dubai, toki riippuu ihan siitä mitä hakee. Mutta Turkkiin pääsee halvalla, hintataso on edullinen, maisemat hienoja ja paikallinen väestö erittäin ystävällistä "jopa" länsimaalaisia kohtaan. Dubaissa ei olla ihan niin suvaitsevaisia.

        Dubain rättipäät ei tosiaan ole huomaavinaankaan länkkäreitä. Noin muutoin siellä saa kyllä huippupalvelua. Ei ole tyrkyttäviä myyjiä juuri muualla kuin Karaman rihkamakauppa-alueella. Muutoin samaa mieltä Turkista kuin Jamokin.


    • nothx4me
    • kuinka olisi

      Azorit

      • Säännöll. lentelijä

        Tylsä paikka, niin kuin Madeirakin. Nähty parissa päivässä. Molemmissa on tullut käytyä.


    • jambo3

      Suosittelen ehdottomasti Thaimaan Koh Lantaa! Paras paikka Thaimaassa ylivoimaisesti! Phuket, Krabi, Khao lak, Samui....Lanta on nuista ihan ylivertaisin niin lapsiperheille kuin ilman lapsia matkustaville, nuorille ja vanhoille! Muistaa vaan tutustua saareen kunnolla joka on helppoa. Myös lähisaaret upeita paratiiseja! Todella edullinen paikka myös!

    • oikea matka-isukki

      Kiitos suurimmalle osalle asiallisista vastauksista!
      Etsimme hieman speciaali-matkaa koska hääpäivää ja isoja synttäreitä juhlitaan samalla kertaa, tämä on syy miksi haluamme mieleenpainuvan kohteen.

      Huomioikaa nyt että matkan ajankohta on todellakin marras- tai tammikuu joten Eurooppaa ja muita kylmiä paikkoja on turha ehdotella ajankohdan takia!!!

      Laitellaan nyt jotain vastauksia ehdotuksiin : Gambia, työkaveri kävi haukkui paikan,ei kuulemma sovi lapsiperheille ja päällekäyvien oppaiden,rahanpyytäjien ja myyjien takia ja muutenkin meno kuulemma kaukana rentouttavasta. Tästä on tosin jo 6 vuotta aikaa.
      Egypti on jo nähty pariinkin otteeseen ja 2 viikkoa on siellä pitkähkö aika. Intiassa on käynyt useampi tuttu ja kauhea mahatauti ollut kaikilla eli ei ihan oikea paikka pienen lapsen kanssa matkustaa.
      Samoin malarianappeja ei viitsi 2-vuotiaalle syöttää joten todella eksoottiset paikat eivät nyt tule kysymykseen.
      Dubai ehkä liian kaupunkimainen.
      Azoreilla taas puuttuu lämpö talviaikaan mutta luonto ja kalavedet olisivat hyvät.
      Tunisia myös talvella kylmähkö ja väki voi olla hieman vihamielistä turisteja kohtaan.
      Tässä jotain mitä olen tutuilta kuullut mutta kun en ole itse kaikkialla käynyt niin en tiedä varmaksi...tosin mielipiteitä on monia myös!

      Täytyy tutkia muutamaa ehdottamaanne paikkaa lisää seuraavaksi!
      Lisää saa vielä laittaa!

      • Eräsmikkonen

        Mun lomakode on Suomalainen metsä,paras kaveri ja Norski/Suomi asiannsa osaava mukaan?


      • maailman matkaaja

        No rohkenenpa nyt heittää yhden idean, jota ei vielä ole heitetty. Risteily! Enkä siis tarkoita mitään Viron risteilyä, vaan itse olen perheineni kahdesti tammikuussa käynyt Norwegian Cruise Linen risteilyllä. Eka kerta viikon Karibian risteily Tampasta ja toinen kerta Kanarian saarten risteily Barcelonasta. Heti tietty täytyy todeta, että Kanarian saarten risteilyllä oli vähän viileetä tammikuussa.
        Mutta molemmat risteilyt teimme varsin edullisesti. Pongasimme kohtuuhintaiset lennot ja seascannerin kautta edulliset risteilyt. Tällä hetkellä usealla varustamolla menee vähän huonosti ja tarjontaa on enemmän kuin matkustajia, joten edullisia risteilyjä taatusti löytyy.

        Laivalla on meripäivinä runsaasti ohjelmaa, muksuille omaa ohjattua toimintaa, vesiliukumäet ja muut härpäkkeet ja tietysti jatkuvasti ruokaa tarjolla. Meidän perhe oli tosi tyytyväinen, kun alle 3- vuotiaatkin oli huomioitu ja heille oli joka päivä omaa ohjelmaa leikkihuoneessa!
        Laajasta buffetista löytyy maittavaa ruokaa, vaikka olisi vähän nirsompikin tai sitten voi syödä jossain laivan lukuisista ravintoloista. Maissa ollaan vain se yksi päivä, mutta kyllä siinä ehtii sellaisen pintaraapaisun kohteesta nähdä. Eipä ainakaan kyllästy!
        Hytit ovat huomattavasti suurempia ( ja siistimpiä! ) kuin Viron paateilla ja isoja perhehuoneita on tarjolla myös, joten ei tarvitse pelätä että "seinät kaatuvat päälle".
        Palvelu näillä laivoilla on erinomaista, laivalta löytyy keskimäär. 1 työntekijä 2-3 matkustajaa kohti, joten siellä halutessaan saa todella nauttia palvelusta.
        Parhaan kuvan kuitenkin risteilystä saat googlettamalla. Muitakin hyviä varustamoja on kuin Norwegian Cruise Line, mutta NCL:llä on Freestyle- risteilyjä, eli ei tarvitse ruokailla puku päällä Main Dining roomissa, vaan siellä on "vapaampaa". Juuri lasten kanssa reissatessa ihan huippu!
        Itsekin ollaan monessa paikassa ja maassa käyty ja just nämä perinteiset Thaimaat, Intiat, Floridat, Egyptit, jne. Vaikka en millään tapaa ole risteilyihminen täällä kotomaassa, niin kyllä minuun ja koko meidän perheeseen tuollainen upea risteily kolahti. Se on vähän erilaista, luksusta ja etenkin jos haluaa mieleen painuvan hääpäivän, niin kantsii kokeilla!
        Vielä hinnoista, että lasten risteilyhinnat ovat toki alhaisemmat kuin aikuisten eikä heiltä peritä päivittäistä "juomarahaa". Ainakin alle 3- vuotiaan risteily oli ihan naurettavan halpa!

        Vaikka ei tästä vinkistä olisikaan hyötyä, niin toivotan silti hienoa ja ikimuistoista matkaa!!!


    • lkjlcv

      Maui/ Hawai. Upeita rantoja, hyvät sukellusmahdollisuudet, upeat hotellit, vesiputouksia, tulivuori, upea kulttuuri. Lento pitkä, mutta sen arvoinen.

    • arubafani

      Ehdottomasti Aruba, omatoimimatka Hki-Amsterdam ja Amsterdam-Aruba ja budjettimajoitus kahdelle noin 10 päivää maksoi 2500€. Tällöin saa myös jalotella Amsterdamin kentällä, matka toki pitkä. ABC saaret huurikaanialueen ulkopuolella joten sitäkään vaaraa ei ole. Suosittelen lämpimästi.

    • Ehkä Malesia

      Malesia on itselläni harkinnassa. Voisi olla kohteena hyvä myös teille. Harkintaan.

    • hakalati

      Albania on loistava paikka. Tiranaan pääsee yhdellä vaihdolla ja sieltä 25 km päässä loistava Adrian meren rannalla oleva Durres. Majoitus ja hinnat kohdallaan ja erittäin ystävällistä porukkaa Albanialaiset. Tsekkaa esim finalbania.com

    • matka-isukki

      Koh Lantaa olemme kyllä harkinneet vakavasti mutta siinä on haittapuolena pitkä bussikyyti ja lautat vielä lenon päälle. Aika raskasta pienelle reissaajalle.
      Muuten olis varmaan hyvä vaihtoehto!
      Aruba olisi varmaan mielenkiintoinen mutta ilmeisesti perillä ei ole halpaa..?
      Millainen luonto siellä on? Onko tekemistä ja näkemistä?
      Curacaota mietimme kanssa mutta saari on kuulemma enimmäkseen rutikuivaa eli vehreys puuttuu ja rannat eivät ole huipputasoa...

      Joku kohde joka olisi lähellä lentokenttää olisi iso plus ettei tulisi pitkää bussissa istumista vielä!

    • jits

      Oletko miettinyt Hawaijia? Matka on pitkä, mutta senhän voi pätkiä, esim, olla Losissa yö. Itse olin vuosi sitten siellä ja lähtisin oitis uudelleen. Rantaa ja kivaa katseltavaa. Omatoimimatkana ei ollut kamalan kallis. Lämpöäkin riittää.

    • matka-isukki

      Hawaiji kävi mielessä ja katsottiinkin jo lentojen hintoja mutta sekin tyssäsi pitkään matkaan. Mulla on ollut se mielikuva että siellä olisi kova hintataso kun siellä lomailee paljon jenkkejä. Hyvä jos ei ihan näin olekaan...Eli sitäkin voisi miettiä uudelleen.

    • tigsuu

      Barbados ! Kauniita rantoja, hyvää ruokaa, tekemistäkin löytyy. Kaiken maailman vesiurheilua (snorklaus, sukellus, vesihiihto jne), Harrison's Cave, kasvitieteellisiä puutarhoja yms. Hanavettä juoda, koska maailmaan puhtaimpia vesiä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe