KalPa-kausikortti kaudelle 2014-2015?

LätkäKene

Mahtaakohan KalPa kausikortti-uskovaisia löytyvän Niiralan montun "hartaustilaisuuksiin" kaudelle 2014-2015 suurinkin joukoin? Epäilen!
Tällä kuluneella kaudella heitä lienee ollut n.1800. Arvatenkin uskollisiempienkin KalPa hörhöjen uskoa koetellaan näinä KalPa-maailmanlopun aikoina ainakin yhtä kovasti kuin Jeesuksen, kun piru piinasi aikoinaan Häntä autiomaassa. KalPan kieltäjiä lienee ensikaudella enemmän kuin aikoihin. Aivan syystä. En minäkään maksaisi paskasta hintaa, minkäänlaista.
Ensikauden kausikortin ostajat lienevätkin enemmän(kin) S&M -toimintaan kallellaan olevaa porukkaa, joille erään laulun sanoin "kipu korvaa ystävän".
Ensikaudella todellakin katsotaan kuka/ketkä on/ovat kaikkein pinttyneimpiä KalPa-hulluja, jotka käsi tärsisemättä ja otsa hikoamatta iskevät kausikorttirahat tiskille, pahimmillaa useita satoja euroja.
Toki rahansa saa työntää mihin tahansa, vaikka perseeseensä, jos se tuo iloa.

10

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dosdofsdofj

      Kaikista koomisimpia on nämä Pekka Virran haikailijat täällä.

      Pekan pelikirja, kiekon hallintaa jne..

      Eivät sitten millään tajua, että ei auta mikään, jos tehdään 1 maali vastustajan nuottaan joka kolmannessa pelissä.

      180 min melkein nyt pelattu ilman maaleja.

      Saipaa vastaan YV:t ja ei YHTÄÄN laukausta edes vastustajan maalia kohden.

      Surkeaa sirkusta.

    • KulPa

      Mistä voi ostaa KalPan pleijarikausareita tälle vuodelle..?

    • Mikko A

      EN TULE ENÄÄ TUKEMAAN TÄLLAISTA JÄÄRÄPÄISTÄ SONTAA MITÄ SAMI KAPANEN TARJOAA. KIITTI, NY RIITTI!!!!

      JÄÄPI SAMISTA HUONO MAKU; MINKÄ TÄSSÄ TEET!!

    • LätkäKene

      Tässä onkin KalPan markkinointiosastolla edessään visainen tehtävä, kuinka markkinoida täydellisen mahalasku-kauden jälkeen ihmisille ensikaudeksi KalPa-kausikorttia.
      KalPalla on tietysti tietty vakiolössi, joka joka tapauksessa ostaa kausikortin, vaikka KalPa lätkisi joka ainoassa pelissään vain omia maaleja. Tällä sakille riittää se, kun raahautuu Niiralan monttuun, ja näkee pelaajien luistelevan kaukalossa. Kuinka suuri tämä hardcore-ydin on, jää nähtäväksi. Itse veikkaan että maximissaan n. 500 pohjaan palanutta ja pinttynyttä KalPa-hullua, joita ei suhdanteet heilauta, vaan lehtereillä istutaan ainiaan kuin tatti, pelattiimpa Suomi-Sarjaa ta Liigaa. Tämä jengi on KalPan toimiston märkäuni.
      Toinen, ja suurempi kausikorttilaisten ryhmä on tämä "empivien" ryhmä, joka hommaa kausikortin, jos näyttää siltä että KalPalla on edes jonkinlainen mahdollisuus menestyä. Tätä porukkaa lienee n. 1000-1300 henkeä.
      KalPan markkinoinnilla on nyt suurin päänkivistys ensikautta ajatellen kuinka pitää nämä "empiät" ruodussa. Yli tuhannen kausikortin menetys ensikaudelle olisi varsin tuhoisaa tulevaa KalPa-budjettia ajatellen. Lisäksi ensikaudelle on luvassa myös satunnaislipunostajien kato. KalPa on nykyisin "tuote" joka ei oiken myy. Yhteistyökumppaneidenkin sitoutuneisuus joutuu koetukselle.
      Mikäli vielä ensikausi menee niin pelillisessä kuin taloudellisessa räpeltämisessä, kannattaa vuoden päästä vakavasti miettiä KalPan vapaaehtoista pudottautumista Suomi-sarjaan, ja kaiken aloittamista ihan alusta. Jopa seuran nimikin kannattaa vaihtaa, koska KalPa-nimi on kerännyt paljon negatiivista painolastia.

    • Teneriffaa pukkaa

      Ketä kiinnostaa kattella Kalikan matsei nii pitkään kun hra rusketus on völjysä?

      • Rusnak

        Kannattaa propakantakenenkin hillitä lietsontaa. Kalpan ensikauden valmentaja ja joukkue on sellainen että kausikortteja myydään enemmän kuin kuluneelle kaudelle. Olkaahan kuulolla. Kyllä ne Kapasett yrittää kaikkensa,mutta kukapa se aina tekisi oikeita valintoja ,virheitä sattuu ja ne korjataan kun siihen tulee mahdollisuus.


      • Vierämi
        Rusnak kirjoitti:

        Kannattaa propakantakenenkin hillitä lietsontaa. Kalpan ensikauden valmentaja ja joukkue on sellainen että kausikortteja myydään enemmän kuin kuluneelle kaudelle. Olkaahan kuulolla. Kyllä ne Kapasett yrittää kaikkensa,mutta kukapa se aina tekisi oikeita valintoja ,virheitä sattuu ja ne korjataan kun siihen tulee mahdollisuus.

        Hienoa Kalpa!


    • kmeb666

      mennee hyvin tai sittten ei ei kiinosta paskookaan

      • Vierämi

        Ee pitäs. Kirjotanpahan kuitennii.Kaekki housuun paskojat vissiin poikkeen.Uskotaan omiin!


    • LätkäKene

      Vaikka KalPa johtaakin nyt Liigaa, niin eipä loppuunmyytyjä katsomoita ole ollut Niiralan montussa syksynmittaan vielä kertaakaan. Paras taitaa olla n.4500 katsojaa, kun monttu vetää rapiat päälle 5000-katsojaa. Yleensä on pyöritty 3000-katsojan molemmin puolin. Kuinka moni osti kausikortin tälle kaudelle, sitä en tiedä. Uskon kuitenkin, että erittäin vaisu viimekausi vähensi kausikorttilaisia tälle kaudelle. Siihen perustui myös tuo viime keväinen ketjun avannut kriittinen, kautta 2014-15 ennustava arvionikin.
      Huomioitava on sekin, että maksutelevision kautta seuraa paljon Pohjois-Savolaisia KalPa:n edesottamuksia, ja ovat luonnollisesti näin ollen poissa Niiralan montun lehtereiltä. Mikäli KalPa selvittää itsensä keväällä playoff-vaiheeseen, monttu on takuuvarmasti silloin täynnä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe