Laitoshuoltajat!

cleaning

Hei! Olisin kiinnostunut kuulemaan laitoshuoltajan työstä.Saa kertoa kaikkea hyvää ja huonoa mitä mieleen tulee :) Etenki kiinnostaisi kuulla millainen palkkaus on?Itse olen ehkä aloittamassa oppisopimuksella sairaalassa,joten varsinkin miten tienaa laitoshuoltaja sairaalassa?Ja millaista työ siellä on,jos joku täällä on töissä sairaalassa.Ja ennen kaikkea,jos joku on oppisopimuksella kanssa opiskellut niin kokemuksia siitäkin saa jakaa...Miten palkkaus onko eri oppisopimuksella kuin muuten?Voisin kuvitella,että on...Niin ja nousiko palkkasi oppisopimuskoulutuksen päätyttyä?Nyt ei tule muuta mieleen,mutta nuo taisivat ne tärkeimmät kysymykset ollakkin :D

15

6985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opparilla

      Palkkaus on huono. Ei, se on tosi huono. Vuorotyössä tulee lisistä niin, että voi jo päästä melkein oikean ihmisen palkkaan. Sairaalasta en tiedä mitään, mutta oppisopimuksella olen opiskellut. Meillä ei ollut läsnäolopakkoa teoriatunneilla. Osa ei käynyt niillä ollenkaan, osa kaikilla. Niitä oli joka toinen viikko yhtenä päivänä, olikohan se neljä tuntia kerrallaan. Pakollisia siis olivat ainoastaan näytöt, jotka piti käydä jonkun tietyn ajan sisällä. Osa kävi samantien ja homma oli sillä valmis. Palkkaus oli oppisopimusaikana sama kuin muutenkin, eikä noussut kun paperit olivat taskussa.

    • nuuska3

      Palkkaus on huono, ei väliä onko sinulla paperit taskussa vai ei. Siivoustyötä saa aika lailla ilmankin koulutusta. Työ tekijäänsä opettaa! Mukavaa tässä alalla on se että oman työn käden jälki näkyy ja työttömänä ei tarvitse olla, töitä on niin paljon kuin vain haluaa tehdä mutta rankkaa puurtamistahan tämä on. Harvemmin kuulet kiitoksia kuin haukkuja. Aika ykstitoikkoista ja yksin työskentelyähän tämä on mutta joku tykkää. Sairaalasiivouksesta minulla ei ole kokemusta mutta siellä palkkaus hieman parempi mitä olen kuullut.

    • 1 monien joukossa

      Olen sairaalassa ja oppisopimuksella suoritin koulun , palkka oli opiskelun aikana sama ja nousi kun sain Laitoshuoltajan paperit .
      Niin siivoustyötä saa ilman koulutustakin mutta palkka sitten on sen muikainen ja tulevaisuudessa ei otata enään kouluttamatonta mihinkään töihin , siivousfirmat maksaa n. 8 euroa ja kaupunki koulutuksen suorittaneelle n. 12 euroa.
      Ikälisät nostaa palkkaa vuosiansioksi tulee tällä hetkellä n, 30.000

      • jep kunnalle ei ilman tutkintoa pääse mhinkään siivoamaan. ensi vuonna tulee minulle kunnalla tutkinnon suorittaneena, 10 vuotta täyteen.

        tällä hetkellä palkkani on 1 kokemuslisällä 1450 kk siis käteen jäävä osa.

        brutto n 1800


      • torvisieni1
        piki.piki79 kirjoitti:

        jep kunnalle ei ilman tutkintoa pääse mhinkään siivoamaan. ensi vuonna tulee minulle kunnalla tutkinnon suorittaneena, 10 vuotta täyteen.

        tällä hetkellä palkkani on 1 kokemuslisällä 1450 kk siis käteen jäävä osa.

        brutto n 1800

        Täällä 2 kokemuslisää, brutto 2000, netto 1650. Eivät tosiaan ota ilman tutkintoa.


    • cleaning

      Hei taas! Oon kyllä hakenu siivoustyötä ilmankin,mutten mihinkään ole päässyt... Ja nyt näin tälläisen koulutus mahdollisuuden niin ajattelin sen olevan yksi mahdollisuus :) Pahalta kyllä kuulostaa pakko myöntää :D aattelin,että sairaalassa työ voisi olla mielenkiintoisempaa ja haasteellisempaa :) Harmi tosiaan,että alaa ei arvosteta niinkuinsitä mielestäni pitäisi.. Luulin,että papereilla palkka nousee ikävä kuulla ettei se nouse...Niin työttömänä on kyllä kamalaa itse yli puoli vuotta töitä ja oppisopimuspaikkoja haeskellut :/
      " 1 monien joukossa" paljonko palkka nousi,kun oli paperit taskussa? mutta 12 euroa on aika hyvin mielestäni yksin elävä ja tälläinen pihi nuori pärjää sillä oikein hyvin :D Kuinka paljon sinulla on työkokemusta? Kiitos jos vielä viitsit vastata! :) Ja kiitos kommenteista kaikille muillekkin :-D

    • uhgieropdpq

      aina vetvotaan palkkaa. rehellinen vastaus, netto oli viime kuussa 1560 e. eikä se siitä muutu,kun pamilla ei makseta kunnolla edes yötyöstä, eikä kuuden jälkeen. en kyllä viiteen tuliskaan yötyölisän toivossa, onneton lisä. muualla oli 4 kertaa suurempi. työnantaja vaihtui kunnan toimesta,säästötalkoot ne pakottaa työläiset huonommille työsopimusehdoille.

    • cleaning

      "uhgieropdpq" kiitos vastauksesta ei kuulosta hullummalta tuo summa... En siis kuvittelekkaan,että isoihin rahoihin pääsisi tällä alalla käsiksi :D Harmi ettei ne lisöt ole kunnolliset...Ei hyvin mene ei :/ Oletko muuten ihan kouluttautunut vai et alalle? :)

      • 16+2

        Minä rakastin työtäni sairaalassa. Työ oli vuorotyötä kahdessa vuorossa. Yksi vapaa viikonloppu viidessä viikossa. Palkka oli 30 000€ ilman ikälisiä. Parasta on neljän päivän vapaat välillä. Viikonloput on yleensä mukavan rauhallisia. Työ siistiä ja helppoa eikä missään nimessä raskasta ja minäkin olen ollut pahimmillani 40kg ylipainoinen. Arvostettu olen aina ollut työyhteisössäni ja hoitajat osasi jopa "pelätä" hygienia hirmua :-D. Valitettavasti sairastuin ja olen nykyisin eläkkeellä. Mutta siis elämäni onnellisimpia aikoja oli olla töissä sairaalassa :-)


    • cleaning

      Hei "16 2" ja kiitos vastauksestasi :-) Minuakin juurikin työ sairaalassa kiinnostaa todella ja tämä oppisopimuspaikkakin olisikin sairaalassa.Pidän myös siitä,että työ on vuorotyötä,joten sekin on plussaa :) Kyllä minusta tuolla palkalla ihan hyvin eläisi ainakin minä eläisin :D Kiva,kun nuo vapaat ovat aina eri aikaan ja välillä putkeen monta päivää! Hyvä myös kuulla,ettei työ ole niiiin raskasta mitä aina sanotaan...Ihanaa kuulla,että ne olivat elämäsi parhaimpia aikoja,harmi ettet enää siellä voi olla...Jaksamisia sinulle ja kivaa kevään jatkoa! :-)

      • laitoshuoltaja...

        Itse olen sairaalassa töissä ja peruspalkka 1780e lisät. En ole opiskellut alaa, aloitn opparilla syksyllä kun työsopimus päättyy:) itse olen tykännyt!


    • Tykkään alasta

      Sairaalasiivous ei ole raskasta, eikä oikeastaan mikään siivoaminen kunhan itse vähän miettii ergonomiaa ja kuinka säästelee askeleitaan. Hyvät työkengät pitää olla kun jalkojen päällä koko päivä. Minä siivoan yrityksiä, rappuja ja asuntoja. Pieni hiki joskus on hyvä vaan, pysyy kunnossa :) Palkasta sen verran että itse olen tyytyväinen, ei sitä suuria rahoja voi odottaakaan alalta jolle pääsee vajaan vuoden kurssilla tai jopa ilman koulutusta :)

    • Tyytyväinen

      Aina vaan jaksetaan valittaa palkasta ja työn raskaudesta, vaikka siivous sairaaloissa ym. hoitolaitoksissa ei todellakaan pääse olemaan raskasta! Useimmissa paikoissa on luppoaikaa vaikka kuinka ja useimmat kauan alalla olleet ovat patalaiskoja, eivätkä viitsisi sitäkään vähää tehdä. Itse olen uusi alalla, työkokemusta vaikka kuinka, mutta muilta aloilta, enkä lakkaa ihmettelemästä sitä, kuinka helpolla näissä hommissa pääsee.
      Parasta tässä työssä on sen itsenäisyys ja se, että kunto pysyy hyvänä kun liikkuu koko ajan, itselläni on paino pudonnut neljässä kuukaudessa 9 kiloa, sen jälkeen kun aloitin työt.

      • Jjnkkmkkmlm

        Voivatko työskennellä laivoilla?


      • ölli83

        tiedot eivät enää pidä paikkaansa ainakaan pääkaupunkiseudulla. Landella on ehkä toisin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe