mistä hellarinaiselle sulhanen

uskova sisar

Mistä hellarinaiselle sulhanen kun hyvät miehet on naimisissa ja tähteellä on vain entisiä linnakundeja tai juoppoja ja nyhveröitä joista ei paljoa kostu.

16

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apua löytyy

      No kerro minkälainen mies saa sinut kostumaan.

    • uskova sisar

      Eikkarit ei ainakaan käy. ja yksinkään ei ole kivaa. löytyisköhän kirkon piireistä normaaleja vapaita.

      • lutterus

        Jos etsit uskovaa mieti tarkasti ensin, mitä usko on ?


    • näin on

      Mistä löytyisi kunnonllinen vapaa naisihminen samanlaiselle uskovalle leskimiehelle, kas siinä todellinen pulma.

      ei siin että on yksin vaan siinä löytämisessä.

      • Sivusta seurailija

        Kotisataman Deittiin vaan jasiellä laittamaan viestiä sopiville ehdokkaille!


    • Asiallisen näköinen

      Täällä olisi sisarelle sinkkumies, en ole linnakundi, en entinen spurgu, enkä nykyinenkään.

    • hellari...

      Neidillä taitaa olla se "sinkkuuden armoitus": itse on niin hyvä, puhdas pulmunen, ettei edes Kristuksen pesemä tuhlaajapoika sulhoksi kelpaa.
      Jospa on taivaallista Herran armoa, että sisar elää yksin. Ajattelen hieman veljenkin kovaa kohtaloa, jos joutuis moiseen kouluun?

      Olen kiltti, mutta joskus kohtikin pamahtaa!

    • tavis uskovainen

      En minäkään halua entistä pirihu.oraa vaikka olisikin Kristuksen verellä pesty. Minua hiertää se ajatus että uskoon tulleen melkein pitää olla joko entinen juoppo, - narkkari tai linnakundi/-kimma. Aina kun kuulee jonkun kokemuksen niin pääsääntöisesti hän on entinen rikollinen ja päihteiden väärinkäyttäjä.
      Ei taida olla trendikästä olla ihan "kunnollisen" ihmisen uskoontulo.

      • saippua riittää

        Minua ällöttää verellä läträäminen.
        En halua ketään joka on verellä pesty.


      • Raitis tylsimys

        Kyllä minulle kelpaisi _entinen_ pirihuora (huom. painotus) kun en itsekään ole synnitön ja täydellinen ihminen. Mitä se sellainen syntien anteeksianto on, jossa annetaan anteeksi vain sen verran, että saa toisen luokan uskovaisena istua kokouksissa takimmaisessa rivissä ja olla hiljaa?

        Rautalanka varmuuden vuoksi: tietysti synnin teko täytyy lopettaa.


    • bigbulli

      Eipä Sinulle hellarinainen taida muualta sitä kunniallista apua tilanteesees löytyä. Mutta tuolta sexivälinekaupasta se löytyy sopivan kokoinen sauva. Pääset harrastamaan 'sauvakävelyä' päivittäin. On taatusti päihteetön eikä ole entinen kriminaalikaan. Jotenka eikun menoxi kauppaan vaan. Ja jos haluat pysyä ikäänkuin 'tuntemattomana', niin tilaat netistä.

    • uskova sisar

      Hyi sinua bigbulli, nuo mainitsemasi sauvat ovat itsetyydytysvälineitä. Mutta mistä hellarinaiselle sulhanen, joka elää hengellisesti raittiisti, rukoilee ja kantaisi perheestänsä vastuuta? Sen miehen seurassa saa olla nainen. Kaikkien näiden hyvien ominaisuuksien lisäksi akateemisuus, pituus ja komeus ja sopivasti liikuntaa harrastava on hyvä ominaisuus miehessä.

    • Millä mittarilla?

      Lähden siitä, että olet kirjoituksissasi vakavissasi "uskova sisar". Ensiksi korjaan olettamuksesi, että kaikki hyvät miehet ovat jo naimisissa. Myös pajon pahoja miehiä on naimisissa - monet harrastavat henkistä/fyysistä väkivaltaa, monet ovat eri tavoin tunnevammaisia ja joiltakin ei juurikaan hellyyttä ja henkistä tukea saa. Valitettavasti usko ei tee kenestäkään ihannepuolisio, vaan surullista kyllä uskovilla on myös onnettomia avioliittoja ja avioerojakin tapahtuu.

      Olet ilmeisesti korkeasti koulutettu ja tahdot saada puolisoksi samoin ajattelevan ja keskustelemaan pystyvän miehen. Listassasi olevat akateemisuus, pituus ja komeus eivät takaa onnea, eivätkä ole hyvän aviomiehen tunnusmerkkejä. Pituuteen ja komeuteen voi kätkeytyä salakavalaa narsismia ja muuta luonnehäiriötä - mitään ehdottomia hyviä ominaisuuksia ne eivät ole. Lyhyehkö ja vähemmän komea voi omata hyvän luonteen, joka ottaa huomioon vaimon ja perheen hyvinvoinnin.

      Olet oikeassa siinä, että vapailla markkinoilla on paljon linnakundeja ja juoppoja. Useilla heillä on takana särkyneitä suhteita ja rikkinäistä elämää. Uskoon tulo vapauttaa heidät, kuten meidät muutkin, synnin orjuudeseta. Kymmeniä vuosia kristillistä kriisi- ja päihdetyötä tehneenä minun on kuitenkin todettava, että uskoon tulo ei muuta meidän koko persoonaamme. Esimerkiksi päihdeongelma on tunne-elämän sairaus, joka heijastuu monin tavoin arkeen myös uskoontulon jälkeen. Aivan samalla tavoin, kuten heikko itsetunto vaikuttaa meissä olimmepa sitten uskossa tai emme. Kymmeniä vuosia helluntaiseurakunnan paimenena toiminut mies totesi mm. että jos kaksi päihdeongelmaista menee uskoon tulon jälkeen naimisiin, niin 90% heistä eroaa.

      Avioliitto on aina kahden vajaan ja monin tavoin rikkinäisen ihmisen liitto, jossa opetellaan kasvamaan yhdessä. Myös sinä, uskova nainen, olet rikkinäinen. Et huomaa sitä, että ympärilläsi on myös hyviä ja kunnollisia uskovia miehiä. He kuuluvat eri seurakuntiin ja eri yhteiskuntaluokkiin. Oletko sinä kunnollinen ihannevaimoksi sopiva sinkku kunnolliselle sinkkumiehelle? Mittaako samalla mitalla itseäsi kun muita?

      Olen amaa mieltä kanssasi, että hengellinen raittius ja perheestä vastuun kantaminen on tärkeitä asioita. Entäpä, jos joku hyvä uskova mies on jäänyt olosuhteiden vuoksi työttömäksi ja taloudellinen vastuunkantaminen ei tavalliseen tapaan onnistukaan, onko työtön hyvä mies myös huono aviomies? Voisiko käydä niin, että löydät pitkän, komean akateemisen ja kielestään taitavan uskovan miehen, johon rakastut, koska "tuollaista olen Jumalalta pyytänyt ja tässä on se rukousvastaus". Suosittelen avioliittoa, se on useimmille meille Jumalan tahto. Haluan kuitenkin sanoa, että hyvin moni hyvillä kriteereillä alkanut uskovien avioliitto on päättynyt myös pettymysten kyyneliin. Älä katso vain ulkoiseen, vaan tutustu ajan kanssa kunnolla, selvittäkää yhdessä yhteiset arvonne ja tapanne elää arjen elämää.
      Siunausta sinulle!

    • parasta yksin

      Miten olisi sellainen vapaa mies joka on viimeksi ottanut kaljaa kolkytvuotta sitten, on uskova pitkäkin 190 ei polta on uskollinen ja voi keskustella mistä vain, akateemisuus puuttuu mutta kaikki onnistuu ja paljon enemmänkin ei pelkää tiskaamista ompelua eikä siivousta ja pilkutkin saadaan tekstiin aina kun halutaan !

      lapsilla on hyvät ammatit puoliso hautuumaassa eli yksin isossa omakodissa isolla tontilla ei velkaa eikä muutakaan sidoksia.

      ainut onkelma voisi olla se, että ei ole mitään halua päästää tontille ketään isännöivää hikipalloa.

      • Millä mittarilla?

        Olet avauksen tehneelle lähes napakymppi! Valitettavasti viestiisi sisältyy huomautus, joka saattaa olla suurikin ongelma. Kirjoitat:

        "ainut onkelma voisi olla se, että ei ole mitään halua päästää tontille ketään isännöivää hikipalloa."

        Ota huomioon, että myöskään "uskova sisar" ei ole etsimässä vahvaa isäntää, joka haluaa määrätä kaikessa kaapin paikan. Voi olla, että pienissäkin erimielisyyksissä tokaisisit: "älä rupea alkamaan isännöiväksi hikipalloksi, eikös me sovittu siitä!" Voiko olla niin, että karski huomautuksesi johtuu siitä yhdestä vajauksesta muuten ansiokkaassa listassasi: et ole akateeminen :)

        Nimimerkkisi viittaa siihen, että olet tottunut sanelmaan elämisesä ehdot. Jos olet vakavissasi sitä mieltä, että sinun on parasta elää yksin, niin itsesi suositteleminen menee kuin vesi hanhen selkään. Nykyajan uskovat naiset ovat omilla aivoillaan ajattelevia, päätöksen tekoon osallistuvia ja myös omaa tilaa ja rauhaa tarvitsevia sisaria Kristuksessa. Jos olet kovakin isännöimään, niin paras kumppani voisi olla isokokokoinen koira - ne alistuvat, kun ne vain kouluttaa riittävällä tomeruudella. Nainen, uskovakin, on aina haaste ihmisenä kasvuun - naisen kanssa on joustettava, luovuttava omasta itsekkyydestä, alistamisen halusta ja monista muista turhista isännän otteista.

        En tunne sinua, joten kirjoitukseni perustuu luonnollisesti olettamuksiin.


    • lentojätkä

      Minä taas sanon,että mistä hellarimiehelle morsian ?Piakkoin täytän 59 ja todella hyväkuntoinen ja rehti mies .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe