Valikko
Etsi

Helluntailaisuus

Keskustele helluntailaisuudesta.

ALOITA UUSI KESKUSTELU

Keskustelut

Tänään 11.50
Palstalaisten käsittelyyn olkaa hyvä.
Uskosta osattomina me emme pitäneet kiinni Jeesuksesta. Emme välittäneet Hänestä ollenkaan tai emme kovinkaan paljon. Siksi emme myöskään tulleet Jeesuksen luokse uskossa Häneen. Tästä syystä olimme syntisiä ja matkalla kadotukseen .....Tämä yllä oleva on jaikalin oppia....... Jaikali selittää että ensin pitää tulla uskossa Jeesuksen luokse siis välittää Hänestä tai välittää jonkin verran. Jos ei niin tapahdu ollaan matkalla kadotukseen. Raamattu sanoo että pitää tulla katuvana syntisenä Jumalan luokse, nähdä Jeesus syntisten ja varsinkin uskovien. Vapahtajana tunnustaa pahat teot ja rukoilla sielunsa tähden että Jumala vanhurskauttaisi ja antaisi rauhan sydämeen. Jaikalille syntisyys käsittää vain sitä aikaa kun jaikali ei välittänyt Jeesuksesta tai vain ei kovinkaan paljon. Nämä kaksi kuplettilaulajaa ovat hännistään toisiinsa sidottuja. Jaikal ei vieläkään halua edes kuulla että hänen puhdistusaineensa ei poista syntisyydestä mitään eikä jaikal ei halua korvillaan kuulla sanaa olen syntinen. Jaikal ei halua kuulla olevan syntinen ja tomumaja ei tahdo kuulla että ei ole kristilliseen avioliittoon vihitty ja että hänellä ei ole uskoa muuhun kuin jaikaliin joka hellästi silittää päätä tai tomumajalla on sittenkin uskoa,nimittäin uskoa varsinkin itseensä. Tomumaja taas myöntää olevansa syntinen ja nolla no sitä olen minäkin, mutta tomumaja ei halua tulla Jumalan auttamaksi ja opettamaksi, sen tähden kilauttelee kaverilleen ja etsii olkapäätä mihin nojaa, Itkeä pillittää iso "painonnostaja"mutta on suuri synti etsiä apua sellaisilta ihmisiltä jotka tahtovat sitoa ihmisiä itseensä ja omituisiin oppeihinsa.
4
 
Tänään 08.44
Jumalalla on nimi! Älä käytä pelkkää titteliä.
Miksi vain oikeaa Jumalaa kutsutaan tittelillä? Epäjumalien nimiä käytetään,mutta meidän Luojaamme kutsutaan vain Jumalaksi tai Herraksi. Hänellä on nimi. Ja se on YAHUVEH. Ja se kirjoitetaan jokainen kirjain isolla,koska Hänen nimensä on niin korkea ja pyhä,että Hän ansaitsee että Hänen nimensä jokainen kirjain kirjoitetaan isolla. Raamatun kääntäjät tekivät syntiä,koska muuttivat Raamatun Sanaa. Älä lausu/käytä Herran sinun Jumalasi nimeä turhaan. Sana turhaan tarkoittaa tyhjä,mitätön,turha,arvoton. Entäpä nimi Jeesus? Antoiko hebrealainen äiti pojalleen kreikkalaisen nimen 2000 vuotta sitten? Ei. Hän antoi pojalleen hebreankielisen nimen YAHUSHUA. Nimi Jeesus on oluut käytössä vasta alle 600 vuotta. Kuka meni muuttamaan pelastajamme nimen? Saatana teki sen katolisen kirkon avulla. Saatanalla on omat tarkoituksensa,ja hän on käyttänyt ja käyttää katolista kirkkoa loppuun saakka. Nyt tiedämme että on olemassa Pyhät nimet YAHUVEH ja YAHUSHUA. Käyttäkäämme niitä. Nimessä YAHUSHUA on suurempi voiteluvoima kuin tekaistussa nimessä Jeesus. Entäpä sitten Pyhä Henki? Hänen oikea nimensä on RUACH HA KODESH. 3. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa". 4. Nikodeemus sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?" 5. Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan. 6. Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki. Olemme oppineet että Pyhää Henkeä sanotaan mieheksi. Miten mies voi synnyttää? Alkuperäisessä hebreankielisessä Raamatussa Häntä kutsutaan feminiinisesti. Miksi ihmeessä kääntäjät menivät muuttamaan Hänet mieheksi??? Vain nainen voi synnyttää. YAHUSHUAkin syntyi RUACH HA KODESHista. Ja perheen malli: isä,äiti ja lapsi. Mistä se tulee?? Taivaasta tietenkin! Toivottavasti ymmärrätte nyt miten tärkeää on käyttää Pyhiä Nimiä. Ihminen joka TODELLA RAKASTAA Pelastajaansa,Luojaansa ja Pyhää Henkeä tahtoo tietää kaiken heistä ja pitää kaiken oppimansa ja elää oppimansa mukaan ja puolustaa rakkaitaan: YAHUSHUAa,YAHUVEHa ja RUACH HA KODESHia. Tässä vielä linkki josta voit lukea enemmän näistä nimistä ja miksi ne ovat niin tärkeät. http://www.amightywind.com/prophecyfinnish/whysacrednames.finnish.html Ja tässä video josta käy ilmi mitä suunnitelmia saatanalla on nimelle Jeesus.https://youtu.be/47QYBazOa78
10
 
Tänään 05.31
Rakastaako Jumala kaikkia, jos niin miten?
Haluaisin saada mahdollisimman monelta helluntailaiselta vastauksia näihin kysymyksiin - vastausten ei tarvitse olla pitkiä vaan vastaat oman ymmärryksesi mukaan, sillä helluntailaisten joukossa pidetään eniten esillä näitä näkemyksiä ja näkemystä kaikkia ihmisiä rakastavasta Jumalasta: Usein kuulee siis puhuttavan kaikkia rakastavasta Jumalasta ja "Jumalan ehdottomasta rakkaudesta", ja sanotaan "Jumala vihaa syntiä, mutta rakastaa syntistä" ja ihmisille toivotetaan: "Jumala rakastaa sinua!" / "Jeesus rakastaa sinua!" Mutta mitä Raamattu sanoo? Onko asiat oikeasti näin? Miksi näin toimitaan? Jos kerrot, toivotat ihmisille: "Jeesus rakastaa sinua!", niin mitä sillä tarkoitat? Näin ihan käytännössä... Haluatko antaa vain lohdun sanoja vai mikä on ajatustesi takana? Yleisesti opetetaan että Jumala rakastaa ehdottomasti kaikkia, mutta mitä sillä mielestäsi tarkoitetaan? Onko se totta? Onko se Raamatun kuva Jumalasta? Millä tavalla Jumala rakastaa? Miten, Kuinka ja Millä tavoin se näkyy? Eli mitä sillä käytännössä tarkoitetaan? Miten se rakkaus näkyy? Millaista se on? Sanassa sanotaan, että Jumala on rakkaus, mitä se tarkoittaa, miten olet asian ymmärtänyt? Usein kuitenkin rakkaudesta on tullut jumala, ja niin Raamattu ei opeta. Mitä perusteita tällaiselle ajattelulle on Raamatussa, jos ajattelet näin perustuuko ajattelusi Raamattuun, ja jos perustuu miten/mihin? Tuleeko Jumalan rakkauden näkyä uskovista? Jos, niin miten? On tullut mietittyä mitä tällaisilla puheilla tarkoitetaan... ja mitä niillä haetaan? Miksi? Jeesus ja apostolit kun eivät näin toimineet... Miten Jumala siis rakastaa, millaista se rakkaus on? Keitä Jumala rakastaa; kaikkiako? Ehdottomasti? Miten tämä rakkaus näkyy? JA... Voiko Jumala vihastua, suuttua? Miksi Jumalaa tulisi pelätä? Pelkäätkö Jumalaa? Jos vastaat ei, niin miksei? Mitä Jumalan pelolla Raamatussa tarkoitetaan? Onko helvetti todellinen? Ikuinen olemukseltaan; ikuinen rangaistus vai vaikutukseltaan; siten että syntiset lakkaavat olemasta? Vai ovatko kaikki jo pelastuneet vai tulevatko kaikki pelastumaan? Miltä Jeesus pelastaa ihmiset?
32
 
Tänään 03.28
TUKHOLMAN PROFETIA JA GOOGIN SOTA HES.38-39
Täällä Suomi 24 keskustelun Helluntailaisuus palstalla on viime keväästä lähtien käyty keskustelua otsikolla ' Tukholman profetia nyt ajankohtainen '. Keskustelun 500 osaa näyttää olevan nyt täynnä, eikä sinne sovi enää repliikkejä. Sinne oli laitettu eräs näkemys aiheesta, joka on mielestäni jatkokeskustelun arvoinen. Voisiko todellakin olla mahdollista, että Tukholman profetia ja Hesekielin Googin sota liittyisivät toisiinsa, kuten esittää tuon ao. lainaukseni kirjoittaja? http://keskustelu.suomi24.fi/node/12095433 LAINAUS: Jos Venäjä hyökkää kuten Tukholman profetia ilmoittaa, niin silloin se on kaksoisoffensiivi, ensin Pohjolassa ja sitten kohti Israelia. Venäjän on ensin varmistettava Pohjolassa, ettei NATO tule keittiönovesta, silloin kun Tukholman profetian mukaan Venäjä lähtee Iranin kautta kohti Israelia. Tukholman profetia ja Hesekielin 38-39 liittyvät toisiinsa kuten kartta ja peitepiirros, joka sopii siihen tässä maailman tilanteessa ja ensi kertaa historiassa. Kun Mussolini hyökkäsi Kreikkaan, niin silloin offensiivi juuttui syyssateisiin, ja tämän Venäjän kenraalit osaavat ottaa huomioon. Shakin mestareista puolet on venäläisiä, joista puolet tosin on Venäjän juutalaisia. Historiallisesti yleensä suurhyökkäyksiin on lähdetty kevään kelirikkojen mentyä, ja nykyään on tärkeää että lentokelit ovat hyvät, eli kirkas taivas, myös satelliittien käytön takia. Keväällä taivas on yleensä kirkas ja kelit kuivia. Itämeren, Suomenlahden ja Pohjanlahden pitää olla avoinna, eli vapaana jäistä, muuten laivaston käyttö hankaloituu ja hidastuu. Joten ensin kesän alussa pohjoisessa, sitten ennen syyssateita etelässä, tämä on loogista ja varmin tapa onnistua. Pohjolan varmistus vaatii vähemmän aikaa, profetioitten mukaan muutaman viikon, mutta etelässä offensiivi tarvitsee enemmän aikaa ja laajoja joukkojensiirtoja, kun liittouma on niin suuri ja monitahoinen. Googin liittouman suuria ja sekalaisia joukkoja on vaikea yhteensovittaa. Tulevan talven sään pitäisi vanhan kansan merkkien mukaan olla talvisen ankara, koska pihlajassa on paljon marjoja. Mutta jos Venäjällä on keinot pitää meri avoinna ja siten optio offensiiviin myös talven aikana, niin en yhtään hämmästyisi, vaikka tuleva talvi olisi todella leuto, kuten viime vuosina talvet ovat olleet. Mistä on mahtanut johtua, äkilliset ja arvaamattomat säänvaihtelut? USA:lla on HAARP Norjassa, mitä Venäjällä onkaan? http://fi.wikipedia.org/wiki/HAARP http://io9.com/the-military-is-shutting-down-its-weather-controlling-1580112806 http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=3538 LAINATTU LOPPU.
291
 
Eilen 14.48
HELLUNTAIKIRKKOKIN TEKI OMAN KATEKISMUKSENSA
Keskustelu on Jumalan Valtakunnassa itseisarvo, johon Luojamme meitä ohjaa syntisestä tilastamme takaisin yhteyteen, kommunikaatioon, Hänen kanssaan ja toistemme kanssa. Rehellisyys, nöyryys ja luottamus Sanassa on Seurakunnassa asenne, joka antaa meille yhteyden Pyhässä Hengessä Luojaamme ja toisiimme. Uuden oppimista ja jatkuvaa edistymistä Luojamme tuntemisessa, myöskin toistemme tuntemista, yhdessäolon ja keskustelun kautta, seurakunnan rukouskokouksissa, yhteisillä aterioilla ja yhteisessä työssä, myös evankelioinnissa, tämän estää ylpeys eli kuviteltu itseriittoisuus ja epäluottamus, mikä on väärä asenne jokaisessa ihmisessä eli synti. Raamatun mukainen suvaitsevaisuus on sitä, että suvaitaan erilaiset mielipiteet, ja käyttäytyminen, niin kauan kuin ne vain "kahden tai kolme todistajan" Raamatulla perustellaan, mutta heti jos on selviä Raamatun vastaisuuksia tai otetaan jotain muuta Raamatun rinnalle, niin silloin on ehdottomasti torjuttava hyökkäys Totuutta vastaan kaikin voimin, mutta ei sentään fyysisellä väkivallalla. Kukaan ihminen ei voi mennä toisen pään sisälle ja jokaisella saa olla (vääriäkin) ajatuksia, mutta selvästi väärää Raamatun vastaista opetusta tai agitointia seurakunnan ei tarvitse eikä se saa sietää keskellään. Vanhoista mielipiteistään on helpompi pitää kiinni, kuin suostua epätietoisuuteen ja jatkuvaan tutkimukseen, mutta silloin häviää kristillisyydestä mielenkiintoinen elävyys ja tilalle tulee kuollut muodollisuus, ulkoinen yhtenäisyys ja perinteiset tavat ja rituaalit. Osallistuvasta keskustelusta luovutaan ja siirrytään monologiin, jossa oppia kaadetaan kuulijan korvaan. Tästä ollaan pikkuhiljaa Suomen koululaitoksessa pääsemässä eroon, mutta nyt helluntailaisetkin ovat vanhassa menossa mukana. Näin on käynyt kaikille vanhoille nukahtaneille herätysliikkeille, joista on tullut kirkkolaitoksia. Helluntailaisuus on ollut Suomessakin Pyhän Hengen käyttämä väline, joka on vaikuttanut kaikkien kirkkojen oppeihin tai ainakin käytäntöihin ainakin armolahjoissa, Pyhän Hengen ilmenemissä, kielilläpuhumisessa, sairaiden puolesta rukouksessa ja profetoinnissakin, ehkä myös erilaisuuden sietämisessä, erilaisen käytöksen, mikä on varsinkin meille suomalaisille tavallisen vaikeaa.
208
 
Eilen 13.54
kehitysluulon perusta on olematon.
ateismi on uskonto jossa luulotellaan että Luoja ei ole ja tehdään epätoivoisesti kaikki ihmiselle mahdollinen että saataisiin Jumala hävitetyksi ja olemattomaksi. pyrkimys ei ole ihmisestä lähtöisin vaan Jumalan vastustajan manipulaatiota ateismi tekee ihmisestä palvonnankohteen, epäjumalan, esim. kommunistinen ateismi NL:ssa, kiinassa, p-koreassa... ihmistä palvotaan, samoin humanismin kehitysusko ja luottamus ihmisen edistymisen mahdollisuuksiin, minkä idean todellisuus on osoittanut perusteettomaksi. ihminen kehittyy vain negatiivisesti eli taantuu moraalisesti ja geneettisesti, kulttuurit rappeutuvat nopeasti ja mitä enemmän ihminen saa tekniikkaa käsiinsä sitä nopeampi tuho uhkaa kävitkö tutustumassa www.luominen.fi/ sivustoilla? jos et niin luulet vain olevasi avoin samoin kuin ' suvaitsevaisuus ' ei suvaitse sitä että kaikkea ei suvaita ja ' monikulttuuri ' vainoaa Raamatullista kulttuuria. miksi ateistit näkevät suurta vaivaa yrittäessään todistaa olemattomaksi sellaista jota heidän mukaansa ei ole? onhan aivan järjetöntä käyttää paljon aikaansa(rahaa) ja suurta vaivaa kun yrittää todistaa olemattomaksi sellaista minkä ei usko olevan olemassa kun ei pysty havaitsemaan. sama ongelma ilmenee nykyajan avaruusfyysikoilla mutta päinvastoin kun eivät mitenkään saa havaintojaan maailmankaikkeudesta ja sen toiminnasta sopimaan yhteen matematiikan kanssa. kumpi mahtaa olla vinossa, silmät vai laskut, kun puuttuu materiaa(energiaa) kymmeniä( 70%) prosentteja http://fi.wikipedia.org/wiki/Aine ateismi on uskonto joka vastustaa Jumalan Olemassaoloa ja syynä siihen on ihmisen synti eli ihminen ei tahdo antautua Luojansa Hallittavaksi joten aivan yksinkertainen psykologinen ilmiö, kypsymätön itsepuolustusmekanismi http://fi.wikipedia.org/wiki/Puolustusmekanismi on toiminnassa useimmilla ' todisteet ' evoluution puolesta ovat todella heikot ja perustuvat väärintulkintaan eli perintötekijöiden valikoituminen mikä johtaa perintöaineksen supistumiseen tulkitaan kehitykseksi( onhan se, mutta negatiivista, eli taantumista ). järki ei voi vastaanottaa Näkymätöntä Luojaa koska järki ei ensinnäkään halua eikä toiseksi kykene, sillä ihmisjärki perustuu havaintoihin ja kokemuksiin, joista muodostaa enimmäkseen varsin hataria järjenpäätelmiä kuten darwin (en puhu nyt logiikasta joka pyrkii objektiivisesti käsittelemään olemassaolevaa aineistoa eli laittamaan järjestykseen) eli 'sitä mikä ei näy ei voi olla', mutta nyt Luojan kiitos ja kunnia jo oikea matemaattinen tiede kumoaa järjenpäätelmiä ja osoittaa Luojaan http://fi.wikipedia.org/wiki/Aine joten kehitysluulo joutuu yhä ahtaammalle
416
 

Sivu /2722