Kyprokselta palannut

Ritica

Hei! Tulimme juuri perjantaina takaisin Groupon matkaltamme ja laitan tässä nyt vähän matkakertomusta.Olimme todella tyytyväisiä järjestelyihin kaikilta osin.Groupon on saanut nyt hyvän Yhteistyökumppanin itselleen siellä paikallisesta TourPlus toimistosta.Heidän järjestelynsä toimivat hyvin ,ei ole sellaista pakkosyöttöä kuin oli monilla Turkin matkoilla aiemmin.Oppaat puhuvat melko hyvää englantia ja ovat innostuneita työstään ja saamaan enemmän meitä suomalaisia sinne vieraaksi
.Hotellimme oli Acapulco Beach Resort, joka oli hyvätasoinen hotelli.Tosin siellä oli vielä kevätsiivous meneillään ulkoalueilla ja mm rannan vessat eivät olleet vielä auki ja suihkukin rannalla laitettiin eristyksiin kahtena päivänä korjaustöiden vuoksi.Bungalow huoneet olivat hyvätasoisia ja niissä oli jääkaappi ,johon tosin ei omia juomia saanut tuoda.Vesipullot ostettiin ravintoloista ja maksoivat 5 liiraa,1,5l,olut 8 liiraa Efes pullo. Ruoka oli monipuolista ja hyvää .Liikaa tulee syötyä mutta toisaalta kyllästyy jo viikossa siihen runsauteen.
Matkatoimisto järjestää kohtuuhintaisia retkiä ympäristöön ja mikä mukavinta,ottaa mukaan ns Shuttle matkustajia joillekin retkille ,jolloin maksetaan vain kyydistä,ei opastuksista jos ei niitä halua.Hotellilta lähtee myös monta kuljetusta päivittäin Girneen(Kyrenia) ja onhan sitten vielä maantien varrella ne Dolmus bussit.
Kaiken kaikkiaan suosittelen matkaa Kyprokselle.Ihmiset ovat ystävällisiä ja palveluhenkisiä,please ja you are wellcome kuuluu useasti.
Lennot olivat Onur Airlines ja ajallaan.Lennoilla tarjottiin pieni aamupala ,,sämpylää ja leikkeleitä.Alkoholikärrykin kiersi kerran jos joku sitä noin aamulla jo kaipasi.
Summa summarum! Hyvä matka,aurinko paistoi ja kaikki toimi.

5

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piti caca

      Ja tämä oli matkanjärjestäjän mainos. Anteeksi etten huomannut kertoa.

      • Ritica

        Ei todellakaan ole matkanjärjestäjän mainos.Olemme matkustelleet tosi paljon ympäri maailmaa .Eipä taida olla montaakaan kolkkaa enää koluamatta joten kokemusta on varmastikin erilaisista matkoista .On järjestettyjä ja omatoimimatkoja mahtunut näihin 30 vuoteen.Joten kehun ,kun on aihetta.Tämä porukka täällä haluaa nähtävästi aina löytää vain ne negatiiviset asiat ja niistä jaksetaan jauhaa.Hyvää matkaa sinullekin jos nyt tuolla asenteella uskallat lähteä!


    • Derya. eikä mainos

      Minä tulin Acapulcosta takaisin 4.4. Matka oli kerrassaan hyvä, kunhan sain vaihdettua pimeän bungalowin välirahaa maksamalla upeaan hotellihuoneeseen. Se oli valoista, kaunis parveke, parempi vuode kuin oma Ikeasta ostettu. Retket olivat meidän suomalaisten mielestä kalliita, järjestimme itse omat. En ole aiemmin ollut lomakylässä, mutta tämä olikin hyvä kokemus. Mukavia muita turisteja, samalla viikolla alkoivat EM-biljardikisat, oli persialaisten uusivuosi ja heidän diskonsa joka yö 22-24, kyllä oli ohjelmaa. Paluulento oli tunnin myöhässä, kaikki eivät saaneet tästä tietoa. Sitten jumituimme Antalyan kentälle tosi pitkäksi aikaa, olimme koto-Suomessa yli 2 h myöhässä. Vaan näitä on sattunut vuosien varrella. Tuntui luotettavalta tuo Go Syden/Go International. Yhtä todella tuulista päivää lukuun ottamatta ilmat olivat hyvät, illat tosi viileitä. Mutta lähtisin uudestaan!

    • pumppernikkeli

      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288676017500.html?pos=ok-trm-uutu

      Laitoin linkin, mikä kertoo Kyproksen historiasta.
      Monelle meille on ollut vähän epäselvää, millainen rajavyöhyke käytännössä on.
      Mukavaa, että olette jaksaneet kirjoitella matkakertomuksianne.
      Kiitos paljon niistä. Itse matkustan vasta lokakuussa.
      Hotellina "legendaarinen" Golden Bay Beach.
      No, onneksi se on kuitenkin meren läheisyydessä..

    • jfufhbbbvhhvh

      Palasimme juuri P-Kyprokselta Grouponin matkalta. Hotellinamme oli tuo legendaarinen G.B. , jonka hotellihuone oli kuin aikamatka 60-luvulle (?) materiaaleineen ja väreineen. Suihkun lämminvesi toimi meillä, kaikilla ei sitä onnea ollut. Paikat jätetty selvästi huoltamatta tai korjattu "sinne päin". Joskus hotelli ollut varmasti loistokaskin.

      Reissulle mukaan kannattaa ottaa pieni vedenkeitin ja muutamia astioita, jos mielii esimerkiksi pikapuuroa/ kuppikeittoa ottaa mukaan. Hotellissa muutaman kerran viikon aikana oli ruokailumahdollisuus ja ruoka oli ok. Hintaa annoksella oli 13 euroa. Hotellin aamiainen oli vaatimaton (vehnäleipä, kananmuna, juustoa, makkaraa, vihanneksia ja teetä/murukahvia appelsiinimehulasi maksoi erikseen 2 eur), mutta kuitenkin ok.
      Elintarvikkeiden ja juomien (myös veden!) vieminen hotellihuoneeseen oli ankarasti kiellettyä, joten lisäjännitystä elämäänsä haluavan kannattaa kauppareissulle ottaa mukaan laukku, jossa mahd. elintarvikkeet helppoa kuljettaa huoneeseen.

      Illat olivat todella viileitä, joten villasukille oli käyttöä kuten myös lämpimälle yövaatetukselle.
      Tiet kohteessa ovat surkeassa kunnossa, joten mukaan kannattaa ottaa hyvät jalkineet jos mielii kävellen tutustumaan seutuun. Suojateitä tai kevyenliikenteenväylää ei hotellin läheisyydessä ole, jolloin kannattaa olla varovainen liikenteen kanssa.
      Edulliset Dolmuskyydit toimivat loistavasti hotellin ja Kyrenian välillä. Myös Etelä-kyprokselle matkustaminen on edullista ja helppoa, passi vain muistettava ottaa mukaan rajaa ylittäessä.

      Aurinkoista lomaa P-Kyprokselle tulevaisuudessa lähteville! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe