Siis mitä ihmettä tää ulkonäkönatseilu on

provostelija

Naisen ulkonäkö on tällä palstalla aina jollakin tavalla esillä. Naisia, jotka eivät ole täydellisiä, photoshopattuja kansikuvakaunottoria, arvostellaan todella ikävin sanankääntein.

Pyöreitä ja ylipainoisia naisia haukutaan läskeiksi, joilla ei ole itsekuria ja jotka ei huolehdi itsestään yhtään. Ja sitten tää, jos ei ole hoikka niin on automaattisesti läski! Oletteko koskaan kuulleet termiä NORMAALI tai KESKIVERTO? Suurin osa suomalaisista naisista on juuri sellaisia.

Jos ei vietä tuntikausia salilla treenaamassa sixpackia, on laiska sohvaperuna joka ei myöskään "huolehdi itsestään". Jos ei arvosta treenaamista, niin olevinaan kannustaa ylipainoisuutta ja diabetesta!
Ihan vaan tiedoksi, että vielä pari vuotta sitten aika harva 13-30-vuotias nainen kävi salilla, ja nykyäänkin suuri osa vain esittää käyvänsä. Se on pelkkä ohimenevä trendi useimpien kohdalla.

Jos ei ole rintoja, on poikamainen lauta. Jos on liian maskuliininen, on ällöttävä butch ja "minä kyllä haluan naiselta näyttävän naisen!". Haloo, kaikki naiset näyttää naisilta, koska ei ole olemassa mitään esimerkkinaista, jollaiselta kaikkien naisten pitäisi näyttää.

Lesbot, ihan samalla tavalla kuin heteromiehet, haluavat rajata sitä miltä nainen "saa" näyttää: hoikka, treenattu, naisellinen, tyylikäs, ihokarvaton. Puhumattakaan siitä, että naisen pitäisi olla myös koulutettu, hyvin tienaava, menestyvä, jatkuvasti iloinen duracell-pupu, joka toteuttaa kaikki toiveesi ja fantasiasi vaatimatta itselleen mitään.

Lesbot on vielä pahempia kuin heteromiehet. Miehille näyttää kelpaavan vallan mainiosti tavallinen suomalainen nainen pyöreine reisineen ja vatsoineen ja arkisine kasvoineen, kun taas lesbot luettelee kymmeniä kriteerejä siitä miltä tulevan tyttöystävän pitää näyttää. Mutta minkäs sille mahtaa, jos seksuaaliset halut heräävät vain jostakin meganfoxeista.

Ehkä täällä pyörii vaan harvinaisen tyhmiä ihmisiä, mutta varsinkin nuorempia kehottaisin kehittämään vähän mediakriittisyyttä. Ja vaikka lukemaan enemmän
feministikirjallisuutta... tai kirjoja ylipäätään. (Tiedättekö te edes, mikä kirja on?)

Ja ennen kuin kukaan ehtii kommentoimaan "provo!", niin totta helvetissä tämä on provo. V*ttu kaikkien provojen äiti.

82

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f*ck

      kun ihmiset etsivät tyytymättömyydelleen syitä ne yleensä kohdistuu toisiin ihmisiin. Joku sinkku haluaa löytää nyt sen rakkauden, ja mitä vittua, lesbothan ei näytä sille mille hän haluaisi. Jä hällä on tarve nyt löytää kun on oikein alkanut etsimäänkin.

      Ehkä se on asenteissa, ei osata vielä nähdä mistä asiat koostuu ja mikä niiden ydin on. Ei ymmärretä että vaikka nykyään on helppo aukaista se oma kolmen sanan arkku, niin se ei ehkä aina kannattaisi. Halutaan ilmaista itseään, tuoda se mielipide julki koska sen saa. Ja koska sen saa niin sehän periaatteessa melkein sitten velvollisuus sanoa mielipide jonkun naamasta.

      Nämä ulkonäköihmettelijät on samaa kastia kuin nämä kelpaanko kun mulla on pitkät hiukset. Siinä omia syviä tuntoja on kaivettu, mietitty syitä sekä seurauksia esim sinkkuuteen ja tultu tulokseen että lesbot on läskejä tai kun on pitkät hiukset ei saa persettä.

      Ehkä nämä ihmiset joskus oppivat jotain, ehkä ei. Toisaalta se on aika harmitonta myös, pikemmin mua ihmetyttää nämä palstan häirikkömiehet jotka varmasti voivat todella henkisesti huonosti. Heihin ei enää päde sekään että elämä tuo viisautta päähän.

      Joten ymmärrän kyllä että sua keittää kun varsinkin näin kesän kynnyksellä naiset ihmettelee miksi flaksi ei käy kun he nyt itse ovat valmiina. Mutta jos vain ajattelee asian siten että siitä kimmastuminen on täydellisen turhaa.

    • so serious

      Niin siis, oletko sinä se kuuluisa ylipainoinen sixpäkkejä vetävä löllyvä lautabutchi, liikkumaton, työtön miesvihakirjallisuuden kuluttaja, jolla afrot rehottaa joka kehon sopukasta?

      Hauska tutustua! Milloins käydään treffeillä?

      • Turhauttaa...

        Tällaisena vähän vanhempana tätinä voin sanoa, että mulla aivan varmasti roikkuu muutakin, kun ne tissit. Ei sitä painoa nyt niin paljon ylimääräsitä ole, että joutuisin kierimällä menemään asioille, mutta uidessa pysyn kyllä hyvin pinnalla. Niin no hiukset oli joskus kauan kauan sitten pitkät, mutta leikkasin ne, kun en jaksanut enää hoitaa niitä. Nyt on vaan ne lyhyet ja vähän harmaantuneet hiukset. Jatkanko...enpä taida. Onneksi maailmaan mahtuu muitakin, kun niitä pinnallisia ihmisiä. Toki kaikilla on oikeus valita seuransa, niin mullakin, onneksi.


    • aina muiden syy

      Muidenhan se syy aina on kun ei löydy ex tempore ketään. Aina syy on jossain toisessa...Se on helppo syyllistää muita kun ei nyt sormia napsauttamalla löydykään sitä unelmien naista.

      Ai niin, monilla ei ole aikaa tuntikausia viettää aikaa salilla ihan syystä, että on töissä, koulussa jne. Itse asiassa jos salilla on tuntikausia päivittäin, se on aika epäterveellistä, jos tosiaan rehkii ihan täysillä siellä;) Eri asia sitten tietenkin jos tulee vaan salille seurustelemaan ja lukemaan lehtiä jne. Mitähän sekin kertoo ihmisestä, että ei ole muuta elämäntarkoitusta kuin miettiä rasvaprosenttiaan joka hetki..;)

    • Loanheittäjä

      Tuli tuosta kuvankäsittelystä mieleen, että minusta ihmisten kuvien käsittely mainoksissa pitäisi kieltää lailla. Jokainen mainoskuva, jonka näemme, on käsitelty. Ei ainuttakaan aitoa ihmistä, ei naista eikä miestä.

      H&M:lle ei kelpaa nykyään edes mallien vartalot, vaan he käyttävät vain mallien kasvoja ja liittävät niihin tietokoneella luodut vartalomallit, jotka vastaavat heidän käsitystään täydellisyydestä. Tästä oli kohu vähän aikaa sitten. Beyoncén ollessa mukana heidän mainoskampanjassaan, H&M muokkasi jopa hänen vartalonsa bikinikuvissa niin tunnistamattomaksi, että Beyoncé nosti asiasta haloon.

      Millainen maailma tämä on? Todelliset ihmiset eivät kelpaa mihinkään, kaikkia pitää muokata ja vuolla viimeiseen asti. Vaikka emme kiinnittäisi huomiota tiedostaen mainoksiin lehdissä, televisiossa ja kaupungilla, ne kuitenkin vilisee meidän silmissä kaiken aikaa ja porautuu meidän alitajuntaamme. Miltä kuuluisi näyttää.

      Ja ajatelkaa lapsia! Herranjumala. Kauhisteltiin ystäväni kanssa tuossa juuri kun siskontyttöni katsoi jotain barbie -elokuvaa. (Hänellä on ne kaikki leffat). JOKAINEN hahmo elokuvassa on kuin samasta muotista valettu; pieni ja siro, uskomattoman laiha mahdottoman kapealla vuotäröllä. Pikkuruiset kädet ja jalkaterät. Valtava tukka, suuret silmät, aivan leikatun näköinen nenä, pieni suppisuu. EI AINUTTAKAAN ERINÄKÖISTÄ TYTTÖÄ.

      Mitä lasten vanhemmat kuvittelevat, kun ostavat lapsilleen tuollaisia elokuvia sekä nukkeja, eikä juuri muuta ole tarjolla. Melkein itku tulee kun ajattelen asiaa. Lapset leikkivät ja pitävät itseään tietysti kauniina prinsessoina, mutta kun he vähän kasvavat, he alkavat huomata, etteivät peilissä näytäkään samalta kuin barbienuket. Ja sitten onkin loppuelämä aikaa surra ja kärsiä huonosta itsetunnosta.

      Sairasta, miten elokuvayhtiöt ja lelufirmat luovat itselleen tuollaisia fantasioita, joiden uhreja ovat kuitenkin lapset.

    • pläääääääh

      Aivan samalla lailla ap:n kirjoitus on törkeän mustavalkoinen kuin muidenkin. Jos on normaalipainoinen, ei se tarkoita että viettää salilla tunteja. En tunne ketään joka viettäis. Olkaa vaan lihavia mutta kantakaa myös seuraukset kitisemättä.

      Mitä tulee lesbojen ulkonäkökeskeisyyteen, on se todellakin fakta. Mikään muu ei merkitse, paitsi ulkonäkö. Näin myös vanhemmilla naisilla.

      • provostelija

        "Jos on normaalipainoinen, ei se tarkoita että viettää salilla tunteja."

        Mistä v*tusta sinä nyt tuon revit? En kyllä sanonut mitään tuohon päinkään. :DDD


      • 1+2+3+4

        Sinunkin tekstisi on mustavalkoinen. Nimittäin kaikki lesbot eivät ole hirveän ulkonäkökeskeisiä. Osa on jonkin verran, osa törkeän paljon ja osa ei ollenkaan, lesboja löytyy jokaiseen lähtöön. Jos mielestäsi jokainen lesbo, jonka tunnet on törkeän ulkonäkökeskeinen, niin millaisissa piireissä sinä liikut? Sellaisten, joille ei merkitse muut asiat mitään tai jotka eivät panosta mihinkään muuhun elämässä kuin ainoastaan ulkonäköön? Kannattaa suunnata katse sinne, missä liikkuu enemmän sellaisia, joille myös muut asiat merkitsevät jotain.

        Toisaalta, ulkonäkökeskeisyys voi tarkoittaa myös sitä, että ei halua tyttöystäväksi hoikkaa tai normaalipainosta, ei edes kaunista. Joillekin kaunis ja hoikka lesbo ei kelpaa millään.

        Tiedetään, ilman mustavalkoisuutta tämä palsta ei eläisi laisinkaan...


      • provostelija
        1+2+3+4 kirjoitti:

        Sinunkin tekstisi on mustavalkoinen. Nimittäin kaikki lesbot eivät ole hirveän ulkonäkökeskeisiä. Osa on jonkin verran, osa törkeän paljon ja osa ei ollenkaan, lesboja löytyy jokaiseen lähtöön. Jos mielestäsi jokainen lesbo, jonka tunnet on törkeän ulkonäkökeskeinen, niin millaisissa piireissä sinä liikut? Sellaisten, joille ei merkitse muut asiat mitään tai jotka eivät panosta mihinkään muuhun elämässä kuin ainoastaan ulkonäköön? Kannattaa suunnata katse sinne, missä liikkuu enemmän sellaisia, joille myös muut asiat merkitsevät jotain.

        Toisaalta, ulkonäkökeskeisyys voi tarkoittaa myös sitä, että ei halua tyttöystäväksi hoikkaa tai normaalipainosta, ei edes kaunista. Joillekin kaunis ja hoikka lesbo ei kelpaa millään.

        Tiedetään, ilman mustavalkoisuutta tämä palsta ei eläisi laisinkaan...

        Niin, koska kukaan muu ei koskaan yleistä yhtään. En liiku paljon missään piireissä, kun rassaa ihmisten suunnaton tyhmyys ja ilkeys.


    • sdfasrwerew

      kyl on taas typeryyttä tämäkin ketju täynnä. Voi helvetti mitä juttuja, ranteet auki vaan tämmösten jälkeen.

    • dippadappaa

      Olen aika monta vuotta pyörinyt baareissa ja treffeillä. Ulkonäkö se on, joka rulettaa. En oo vielä yhtään lesboa tavannu, jolla ei olis ulkonäkövaatimuksia. Pitää olla sitä ja tätä. Muu tulee vasta vikana.

      • 1+2+3+4

        No, ehkä kenties osasyy siihen on, että etsit naisia sieltä, missä se ulkonäkö on se tärkein tai melkein tärkein eli pintaliitobaarit ja -treffit? Muuallakin voi tutustua ihmisiin kuin vain baareissa ja nettitreffeillä.


      • hhhhhhhhhhhhhhh
        1+2+3+4 kirjoitti:

        No, ehkä kenties osasyy siihen on, että etsit naisia sieltä, missä se ulkonäkö on se tärkein tai melkein tärkein eli pintaliitobaarit ja -treffit? Muuallakin voi tutustua ihmisiin kuin vain baareissa ja nettitreffeillä.

        kuten? summissako pokaat kadulta tai marketista? en uskaltais.


    • Ogay

      On se niin kamalaa, kun ihmiset haluaa seurustella sellaisen henkilön kanssa, joka viehättää heitä ja näyttää hyvältä heidän silmissään. Huoh.

      • ähpuh

        Kyllä se vaan kuule on. Ole parhaiten koulutettu ja parhaan näkönen ja vaikka mitä vaan, mutta älä tietenkään vaadi toiselta mitään ja tyydy kehen vaan. Se on niin suomalainen asenne, ja ainoa oikea. Tosin vaan paperilla.


      • f*ck

        ei kai tässä ole kyse siitä etteikö saisi seurustella ja etsiä juuri sellaista kuin haluaa, ulkonäöllisestikkin. Kyse on siitä että onko mitään järkeä tulla itkemään johonkin keskustelupalstalle miten kaikki lesbot on läskejä ja rumia, että mistä niitä kauniita löytää kun ei netistä.
        Se on kamalaa että kun ihminen ei heti löydä yhdestä paikasta sitä mitä haluaa, mennään ja huudellaan miten kaikki on kauheita. Eihän siinä ole mitään järkeä. Onko se järkikin samassa paikassa kuin kauniit ihmiset? Jossain mystisessä johon ei löydä?
        Jokainen tajuaa varmasti sen että ihmiset pariutuu oli naama millainen tahansa tai liikakiloja, jokaisella on makunsa, senkin kaikki ymmärtää, jokainen etsii omansa tai tulee löydetyksi omana itsenään, näinhän se menee. Siksi on järjen vähyyttä purkaa turhautumistaan jostain ulkonäöstä esim tänne. Sinkkuus ei ole ikinä ulkonäöstä kiinni.

        Onko tämä nyt niin vaikea asia ymmärtää.


      • 4ever single
        f*ck kirjoitti:

        ei kai tässä ole kyse siitä etteikö saisi seurustella ja etsiä juuri sellaista kuin haluaa, ulkonäöllisestikkin. Kyse on siitä että onko mitään järkeä tulla itkemään johonkin keskustelupalstalle miten kaikki lesbot on läskejä ja rumia, että mistä niitä kauniita löytää kun ei netistä.
        Se on kamalaa että kun ihminen ei heti löydä yhdestä paikasta sitä mitä haluaa, mennään ja huudellaan miten kaikki on kauheita. Eihän siinä ole mitään järkeä. Onko se järkikin samassa paikassa kuin kauniit ihmiset? Jossain mystisessä johon ei löydä?
        Jokainen tajuaa varmasti sen että ihmiset pariutuu oli naama millainen tahansa tai liikakiloja, jokaisella on makunsa, senkin kaikki ymmärtää, jokainen etsii omansa tai tulee löydetyksi omana itsenään, näinhän se menee. Siksi on järjen vähyyttä purkaa turhautumistaan jostain ulkonäöstä esim tänne. Sinkkuus ei ole ikinä ulkonäöstä kiinni.

        Onko tämä nyt niin vaikea asia ymmärtää.

        Mun mielestä on todella vaikea asia ymmärtää. Mulla on koulutusta, kiva duuni, ystäviä, harrastuksia, olen ystävällinen jne. mutta en silti ole löytänyt ketään. En keksi mitään muuta syytä kuin vähemmän kauniin ulkokuoreni vaikka parjattua ylipainoa ei kyllä ole.
        En osaa kiinnostua kenestäkään ulkonäön perusteella, haluan ystävystyä ensin, mutta enpä ole tavannut toista kaltaistani. Tuntuu siltä, että heti pitää hypätä sänkyyn. Ehkä tämäkin on yksi syy.


      • f*ck
        4ever single kirjoitti:

        Mun mielestä on todella vaikea asia ymmärtää. Mulla on koulutusta, kiva duuni, ystäviä, harrastuksia, olen ystävällinen jne. mutta en silti ole löytänyt ketään. En keksi mitään muuta syytä kuin vähemmän kauniin ulkokuoreni vaikka parjattua ylipainoa ei kyllä ole.
        En osaa kiinnostua kenestäkään ulkonäön perusteella, haluan ystävystyä ensin, mutta enpä ole tavannut toista kaltaistani. Tuntuu siltä, että heti pitää hypätä sänkyyn. Ehkä tämäkin on yksi syy.

        se olisi niin ihanan helppoa laittaa sen ulkonäön syyksi ettei saa ketään kiinnostumaan.
        Sun pitää miettiä mistä ja miten olet seuraa hakenut. Sitten muutat kaiken, jos kerta se ei ole toiminut. En usko tuohonkaan että sänkyyn pitäisi ekan moi:n jälkeen hypätä. Sä joko etsit vääränlaista tai väärästä paikasta. Jos menee johonkin dtm niin varmaan oletus on sieltä jos naisen kainaloon, eikun tytön ehkä kuitenkin, että sänkyyn siitä jatketaan.

        Avarra hakuasi, mene sinne minne et ole ennen mennyt, tee asioita joita et ole ennen tehnyt. Lesboja on muuallakin kuin ravintoloissa, sieltä jos alkaa etsimään niin luultavasti saattaa turhautuminen saada sut ennen kuin joku kiva.

        Ja joskus asia voi olla niinkin yksinkertainen että etsii liian kaukaa. Mutta sinuna mä miettisin hakuni uudelleen ja uuteen uskoon.


      • 4ever single
        f*ck kirjoitti:

        se olisi niin ihanan helppoa laittaa sen ulkonäön syyksi ettei saa ketään kiinnostumaan.
        Sun pitää miettiä mistä ja miten olet seuraa hakenut. Sitten muutat kaiken, jos kerta se ei ole toiminut. En usko tuohonkaan että sänkyyn pitäisi ekan moi:n jälkeen hypätä. Sä joko etsit vääränlaista tai väärästä paikasta. Jos menee johonkin dtm niin varmaan oletus on sieltä jos naisen kainaloon, eikun tytön ehkä kuitenkin, että sänkyyn siitä jatketaan.

        Avarra hakuasi, mene sinne minne et ole ennen mennyt, tee asioita joita et ole ennen tehnyt. Lesboja on muuallakin kuin ravintoloissa, sieltä jos alkaa etsimään niin luultavasti saattaa turhautuminen saada sut ennen kuin joku kiva.

        Ja joskus asia voi olla niinkin yksinkertainen että etsii liian kaukaa. Mutta sinuna mä miettisin hakuni uudelleen ja uuteen uskoon.

        En ole keksinyt mitään erityisiä paikkoja kohtaamiseen paitsi kuppilat. En tykkää kumminkaan juoda paitsi hyvän ruoan kanssa enkä myöskään pidä juopuneista ihmisistä, joten harvoin tulee käytyä ulkona. Netistä en ole löytänyt myöskään ketään. Pidän silmät auki kulkiessani ja harrastuksissa mutta en ole kehenkään sielläkään törmännyt. Mun ikäiset ihmiset on jo pariutuneet ja viihtyvät kotona perheen parissa. Vuosien jälkeen olen melko lailla luopunut seuranhausta vaikka haikeaa se on. Onneksi on ystäviä.

        En osaa kuvitella, mitä noi sun mainitsemat tapaamispaikat vois olla. Monenlaista on tullut kokeiltua, eletty täällä ja vähän muuallakin päin maailmaa. Joka tapauksessa en halua vaipua itsesääliin ja pyrin keskittämään tarmoni muuhun kuin ikuissinkkuuteen johtaneiden syiden ruotimiseen. Ehkä on olemassa jonkinlainen kohtalo, ehkä on kyse sattumista. En tiedä. Ja onhan elämässä paljon ihanaa.


      • yks juttu
        4ever single kirjoitti:

        En ole keksinyt mitään erityisiä paikkoja kohtaamiseen paitsi kuppilat. En tykkää kumminkaan juoda paitsi hyvän ruoan kanssa enkä myöskään pidä juopuneista ihmisistä, joten harvoin tulee käytyä ulkona. Netistä en ole löytänyt myöskään ketään. Pidän silmät auki kulkiessani ja harrastuksissa mutta en ole kehenkään sielläkään törmännyt. Mun ikäiset ihmiset on jo pariutuneet ja viihtyvät kotona perheen parissa. Vuosien jälkeen olen melko lailla luopunut seuranhausta vaikka haikeaa se on. Onneksi on ystäviä.

        En osaa kuvitella, mitä noi sun mainitsemat tapaamispaikat vois olla. Monenlaista on tullut kokeiltua, eletty täällä ja vähän muuallakin päin maailmaa. Joka tapauksessa en halua vaipua itsesääliin ja pyrin keskittämään tarmoni muuhun kuin ikuissinkkuuteen johtaneiden syiden ruotimiseen. Ehkä on olemassa jonkinlainen kohtalo, ehkä on kyse sattumista. En tiedä. Ja onhan elämässä paljon ihanaa.

        Yks semmonen juttu, että jos sä vaikka nettitreffeiltä löydät jonkun ja käyt tapaamassa ja sitten ilmoittelet sille toiselle, että katotaan, ollaan vaikka ystäviä ja katotaan sitten pitkällä tähtäimellä tuleeko mistään mitään vai ei. Sellaiselle, joka etsii seurusteluseuraa, sellaiselle ei varmaan ihan nappaa tuo, että katellaan ja kunhan nyt ollaan ystäviä, ehkä sitten muutaman vuoden päästä vois miettiä sovitaanko yhteen vai ei. Sellaiselle vaikutat siltä, että olet ERITTÄIN hitaasti lämpiävää sorttia ja et osaa päättää seurusteletko vai etkö vai haluatko edes ylipäätään seurustella. Miksi kukaan odottaisi tuollaista, anteeks nyt vaan, mutta jahkailua, varsinkaan vuositolkulla, jos muitakin naisia on tarjolla? Se, että ilmoittaa etsivänsä seurusteluseuraa, ei vielä tarkoita, että pitäisi hypätä sänkyyn...

        Tarvitset samanlaisen, joka aluksi haluaa ystävystyä ja EHKÄ sitten mahdollisesti seurustella. Sellaisen, jolla on aikaa ja halua odottaa maailman tappiin asti, jos nyt ehkä tästä tulisi jotain. Siinä vaan helposti käy niin, että tosiaan jäätte sitten ystäväksi ja mitään muuta ei tule, toinen löytää jahkailusi aikana jo jonkun muun.. Jos suhde on jo kehittynyt pelkäksi ystävyydeksi, siitä ehkä on toisille vaikeaa yhtäkkiä enää kehitellä muunlaisia tunteita. Toinen saattaa automaattisesti jo pitää sinua pelkkänä ystävänä eikä minään muuna.

        Jokainen tietysti taaplaa tyylillään...


      • Mä vain ainoana etsin älykästä seuraa. Älyä ei saa salilla treenaamalla. Läskimahaa enemmän haittaa läskipää.


      • uijui
        yks juttu kirjoitti:

        Yks semmonen juttu, että jos sä vaikka nettitreffeiltä löydät jonkun ja käyt tapaamassa ja sitten ilmoittelet sille toiselle, että katotaan, ollaan vaikka ystäviä ja katotaan sitten pitkällä tähtäimellä tuleeko mistään mitään vai ei. Sellaiselle, joka etsii seurusteluseuraa, sellaiselle ei varmaan ihan nappaa tuo, että katellaan ja kunhan nyt ollaan ystäviä, ehkä sitten muutaman vuoden päästä vois miettiä sovitaanko yhteen vai ei. Sellaiselle vaikutat siltä, että olet ERITTÄIN hitaasti lämpiävää sorttia ja et osaa päättää seurusteletko vai etkö vai haluatko edes ylipäätään seurustella. Miksi kukaan odottaisi tuollaista, anteeks nyt vaan, mutta jahkailua, varsinkaan vuositolkulla, jos muitakin naisia on tarjolla? Se, että ilmoittaa etsivänsä seurusteluseuraa, ei vielä tarkoita, että pitäisi hypätä sänkyyn...

        Tarvitset samanlaisen, joka aluksi haluaa ystävystyä ja EHKÄ sitten mahdollisesti seurustella. Sellaisen, jolla on aikaa ja halua odottaa maailman tappiin asti, jos nyt ehkä tästä tulisi jotain. Siinä vaan helposti käy niin, että tosiaan jäätte sitten ystäväksi ja mitään muuta ei tule, toinen löytää jahkailusi aikana jo jonkun muun.. Jos suhde on jo kehittynyt pelkäksi ystävyydeksi, siitä ehkä on toisille vaikeaa yhtäkkiä enää kehitellä muunlaisia tunteita. Toinen saattaa automaattisesti jo pitää sinua pelkkänä ystävänä eikä minään muuna.

        Jokainen tietysti taaplaa tyylillään...

        Mä en vois kuvitella meneväni sänkyyn jonkun tuntemattoman kanssa. Haluan ihastua ja kiinnostua ensin siitä naisesta, jonka olen tavannut. Ja tämä ei tapahdu parissa tunnissa. Seksi ilman tunteita on pelkkää jumppaa. Vaikee uskoo, että olisin ainoa tällä lailla ajatteleva maan päällä.


      • .................
        colaptes kirjoitti:

        Mä vain ainoana etsin älykästä seuraa. Älyä ei saa salilla treenaamalla. Läskimahaa enemmän haittaa läskipää.

        Mitä äly mielestäsi on? Matemaattista neroutta, sosiaalista älykkyyttä, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, loistavaa kirjallista kykyä jne.? Entä jos älykäs ihminen omaa autistisia piirteitä ja on täystöppö ihmissuhteissa? Riittääkö pelkkä äly?


      • ................. kirjoitti:

        Mitä äly mielestäsi on? Matemaattista neroutta, sosiaalista älykkyyttä, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, loistavaa kirjallista kykyä jne.? Entä jos älykäs ihminen omaa autistisia piirteitä ja on täystöppö ihmissuhteissa? Riittääkö pelkkä äly?

        Räikeän itsekeskeisesti arvostan noista kokonaisuuksien hahmottamiskykyä eniten. En ole ollut kauhean paljon autistien kanssa tekemisissä, joten en tiedä. Ehkä minäkin olen täystöppö ihmissuhteissa.


      • yks juttu
        uijui kirjoitti:

        Mä en vois kuvitella meneväni sänkyyn jonkun tuntemattoman kanssa. Haluan ihastua ja kiinnostua ensin siitä naisesta, jonka olen tavannut. Ja tämä ei tapahdu parissa tunnissa. Seksi ilman tunteita on pelkkää jumppaa. Vaikee uskoo, että olisin ainoa tällä lailla ajatteleva maan päällä.

        Tarkoitan juuri tätä, että vaikka tutustuisi seurustelumielessä siihen naiseen, se ei todellakaan tarkoita, että pitäisi hypätä parin tunnin päästä sänkyyn, ei välttämättä edes parin päivän tai viikon. Et varmaan käsittänyt ihan oikein mitä ajoin takaa tällä kirjoituksellani.

        Siis seurustelumielessä voi myös treffata sitä treffikumppania ilman, että antaa tai saa seksiä. Se on eri asia kuin treffailisi sitä treffikumppania ystävämielessä. Siis vaikkapa romanttisilla treffeillä, missä on myös mukana mahdollisesti sitä jotain. Se on täysin eri asia kuin treffit, missä vain kaksi ystävää tapaa toisensa.

        En itsekään syty sillä tavalla välttämättä heti parissa tunnissa kenestäkään enkä edes heti välttämättä mitenkään hyppää sänkyyn ensimmäisellä eikä välttämättä edes toisellakaan kerralla. Kuitenkin teen selväksi, että olen siis nimenomaan pidempää seurustelukumppania etsimässä enkä pelkästään ystävää. Siis voihan sitä siinä mielessä tavata vaikka useampia kertoja olematta pelkästään vain ystävä. Jos joku ilmoittaa minulle että haluaa olla vain ystävä tai aluksi vain ystävä ja sitten ehkä joskus katsella ja kokeilla tuntuisko ehkä kenties siltä, että vois seurustella, niin itsellä se on selvä juttu, että tämä oli sitten tässä, että voin olla sitten ystävä enkä mitään muuta. Muutaman kerran tällainen onkin tullut vastaan ja toinen ilmoitti, että voisi ehkä harkita seurustelua vuoden tai kahden vuoden päästä. Itselleni tällainen on ainakin aivan turn off, siis toki ilman muuta voi olla ystävä, mutta jos olen vaikkapa vuoden ollut pelkästään ystäväpohjalla, niin tuskin voisin yhtäkkiä niistä pelkistä ystäväfiiliksistä enää hypätä johonkin muuhun, että sitä on niin kuin tottunut jo siihen, että ollaan ystäviä eikä se siitä muuksi muutu ja tapana ei muutenkaan ole hypätä ystävien kanssa sänkyyn. Ystävät ovat erikseen ja seurustelukumppanit erikseen.

        Toki se asia voi olla toisella ihan toisella tapaa eikä siinä mitään. Jos löydät itsellesi samanlaisen kuin sinä, niin mikäs siinä sitten, lucky you=)


      • just thinking
        yks juttu kirjoitti:

        Tarkoitan juuri tätä, että vaikka tutustuisi seurustelumielessä siihen naiseen, se ei todellakaan tarkoita, että pitäisi hypätä parin tunnin päästä sänkyyn, ei välttämättä edes parin päivän tai viikon. Et varmaan käsittänyt ihan oikein mitä ajoin takaa tällä kirjoituksellani.

        Siis seurustelumielessä voi myös treffata sitä treffikumppania ilman, että antaa tai saa seksiä. Se on eri asia kuin treffailisi sitä treffikumppania ystävämielessä. Siis vaikkapa romanttisilla treffeillä, missä on myös mukana mahdollisesti sitä jotain. Se on täysin eri asia kuin treffit, missä vain kaksi ystävää tapaa toisensa.

        En itsekään syty sillä tavalla välttämättä heti parissa tunnissa kenestäkään enkä edes heti välttämättä mitenkään hyppää sänkyyn ensimmäisellä eikä välttämättä edes toisellakaan kerralla. Kuitenkin teen selväksi, että olen siis nimenomaan pidempää seurustelukumppania etsimässä enkä pelkästään ystävää. Siis voihan sitä siinä mielessä tavata vaikka useampia kertoja olematta pelkästään vain ystävä. Jos joku ilmoittaa minulle että haluaa olla vain ystävä tai aluksi vain ystävä ja sitten ehkä joskus katsella ja kokeilla tuntuisko ehkä kenties siltä, että vois seurustella, niin itsellä se on selvä juttu, että tämä oli sitten tässä, että voin olla sitten ystävä enkä mitään muuta. Muutaman kerran tällainen onkin tullut vastaan ja toinen ilmoitti, että voisi ehkä harkita seurustelua vuoden tai kahden vuoden päästä. Itselleni tällainen on ainakin aivan turn off, siis toki ilman muuta voi olla ystävä, mutta jos olen vaikkapa vuoden ollut pelkästään ystäväpohjalla, niin tuskin voisin yhtäkkiä niistä pelkistä ystäväfiiliksistä enää hypätä johonkin muuhun, että sitä on niin kuin tottunut jo siihen, että ollaan ystäviä eikä se siitä muuksi muutu ja tapana ei muutenkaan ole hypätä ystävien kanssa sänkyyn. Ystävät ovat erikseen ja seurustelukumppanit erikseen.

        Toki se asia voi olla toisella ihan toisella tapaa eikä siinä mitään. Jos löydät itsellesi samanlaisen kuin sinä, niin mikäs siinä sitten, lucky you=)

        Mitäs mieltä olet sitten näistä järjestetyistä avioliitoista? Monesti kuulee, että siinä oppii rakastamaan toista ajan kuluessa eikä kyse siis ole pelkästä narsistisesta ihastumisesta tai mielikuvasta kuten meillä länsimaissa.


    • ei yleistykselle

      Ilmeisesti mulla on käyny hirveä mäihä kun oon löytäny naisen, joka on kelpuuttanut tälläisen mahakkaan tavallisen näköisen nörtin, vaikka itse on kaikkea muuta :D tai sit on kuin onkin olemassa lesboja, joille ulkonäkö ei ole kriteeri 1.

    • *_*

      Lesbot, ihan samalla tavalla kuin heteromiehet, haluavat rajata sitä miltä nainen "saa" näyttää: hoikka, treenattu, naisellinen, tyylikäs, ihokarvaton. Puhumattakaan siitä, että naisen pitäisi olla myös koulutettu, hyvin tienaava, menestyvä, jatkuvasti iloinen duracell-pupu, joka toteuttaa kaikki toiveesi ja fantasiasi vaatimatta itselleen mitään.

      * Mun mielestä treenattu nainen on jo liian miesmäinen aika monille, oon sen huomannut seuratessani tätä palstaa.

      • yks juttu

        Treenattu vartalo voi tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Jollekin se voi olla se kisalavoille suunnattu, kovasti harjoiteltu bikini fitness-vartalo, jollekin se voi tarkoittaa kiinteää peppua ja vatsaa ilman sen kummempia erottuvia lihaksia ja jollekin se voi tarkoittaa sitten sitä laittomilla aineilla pumpattua kehonrakentajan kroppaa. Tarkoittaako se muutamaa kertaa viikossa lenkkeilyä ja kolme kertaa viikossa salilla käyntiä vai 6 kertaa viikossa salilla ja jumpissa käyntiä monta tuntia päivässä vai kenties ammattimaista harjoittelua joka ikinen päivä tunteja per päivä?Vai tarkoittaako se vain kotona tehtyjä vatsalihasliikkeitä..Asia on varmaan jokaisen lukijan korvien välissä mitä se tarkoittaa.


    • naisellinen lepakko

      Joskus vaan käy niin, että tietyntyyppiset naiset eivät saa aikaan minkäänlaista halua tutustua ystävyyttä pidemmälle. En voi mitään, että maskuliiniset naiset eivät viehätä minua tai en ainakaan koskaan ole ihastunut naiseen, joka on tosi maskuliininen. En suostu kokemaan siitä tunnontuskia. Olen rehellinen itselleni ja muille, kun myönnän että pidän vain ja ainoastaan naisellisista naisista, sellaisista joita itsekin edustan.

      En kuitenkaan koe estettä sille, ettenkö voisi olla poikamaisemmankin lesbon kaveri/ ystävä, eikä minulla ole tarvetta haukkua heitä.

      • Se oli pointti

        Joo et tajunnu pointtia. Ei ollu kyse siitä mistä kukaki tykkää vaan siitä, miks muiden ulkonäköä pitää niin suureen ääneen arvostella ja aina olla tuomitsemassa


      • oo mikä oot tai älä
        Se oli pointti kirjoitti:

        Joo et tajunnu pointtia. Ei ollu kyse siitä mistä kukaki tykkää vaan siitä, miks muiden ulkonäköä pitää niin suureen ääneen arvostella ja aina olla tuomitsemassa

        Ehkäpä "näpäytysmielessä" jotta ottaisivat itseään niskasta kiinni ja katsoisivat mitä suuhunsa pistävät?


      • 54646545
        oo mikä oot tai älä kirjoitti:

        Ehkäpä "näpäytysmielessä" jotta ottaisivat itseään niskasta kiinni ja katsoisivat mitä suuhunsa pistävät?

        Eiköhän se ole kenenkin oma asia, mitä sinne suuhun pistää? :D Ei luulisi sinun persettäsi kaivelevan, miten joku toinen ihminen syö.


      • paha olo jollakin
        oo mikä oot tai älä kirjoitti:

        Ehkäpä "näpäytysmielessä" jotta ottaisivat itseään niskasta kiinni ja katsoisivat mitä suuhunsa pistävät?

        Nimenomaan, eiköhän se ole ihan jokaisen oma asia mitä sinne suuhun pistää ja toisekseen jos jollakin henkilöllä on tarve tällä palstalla "näpäytellä" ihmisiä, se lähinnä kertoo, että henkilöllä on itsellään omia pään sisäisiä ongelmia, voi huonosti ja kenties vielä siihen päälle huono itsetunto, mitä yritää korjata muita ihmisiä "näpäyttelemällä". Ei voi muuta kuin sääliksi käy tälläistä oman egon pönkittäjää... Helpompihan se on muista ihmisistä löytää niitä vikoja kuin myöntää, että itsessä on vikoja. Vain huonolla itsetunnolla varustettu ihminen yrittää tällä tavoin päteä. Kannattais keskittyä vaan siihen oman elämän parantamiseen, niin itsekin olisi onnellinen eikä tartteisi kaiken aikaa päteä muita ihmisiä "näpäyttelemällä". Tässä sitä nähdän, että ilkeä luonne on aika luotaantyöntävää... Aarrgggh, mistä näitä tulee???


      • kateus pilaa kaiken
        oo mikä oot tai älä kirjoitti:

        Ehkäpä "näpäytysmielessä" jotta ottaisivat itseään niskasta kiinni ja katsoisivat mitä suuhunsa pistävät?

        Kun omassa elämässä lähes tulkoon kaikki on pielessä niin sitä on helppo kateuden tuskissa osoittaa syyttävä sormi muihin ihmisiin, milloin on liian lihava, milloin mitäkin on pielessä jne. vaikka itsekkään ei ole mitenkään sen erikoisempi.


      • dyyppi
        kateus pilaa kaiken kirjoitti:

        Kun omassa elämässä lähes tulkoon kaikki on pielessä niin sitä on helppo kateuden tuskissa osoittaa syyttävä sormi muihin ihmisiin, milloin on liian lihava, milloin mitäkin on pielessä jne. vaikka itsekkään ei ole mitenkään sen erikoisempi.

        ja kun on itse rakastunut ja asiat hyvin, on helppo nähdä kaikki hienoina tyyppeinä ja suvaita kaikkea. Niinpä.


      • .................
        dyyppi kirjoitti:

        ja kun on itse rakastunut ja asiat hyvin, on helppo nähdä kaikki hienoina tyyppeinä ja suvaita kaikkea. Niinpä.

        Niin, meissä kaikissa on ainekset kaikkeen, hyvään ja pahaan. On elämäntilanteesta, taustasta, ihmissuhteista yms. riippuvaista painaako päälle kateus vai rakkaus.


      • itsestä kiinni
        ................. kirjoitti:

        Niin, meissä kaikissa on ainekset kaikkeen, hyvään ja pahaan. On elämäntilanteesta, taustasta, ihmissuhteista yms. riippuvaista painaako päälle kateus vai rakkaus.

        Se on myös pitkälti omasta asenteesta ja ahkeruudesta kiinni.

        Turha olla kenellekään kateellinen ja katkera, jos ei ole nähnyt asioiden eteen yhtään mitään vaivaa. Makaamalla kotona ei voi kovin paljoa saavuttaa mitään.

        Se on ihan itsestä kiinni se. Jos näkee asioiden eteen hurjasti vaivaa niin saavuttaakin helpommin elämässään jotain ja näin ollen myös kokee onnistumisen tunteita. Silloin ei ole mitään tarvetta katkeroitua. Aika harvoin ne asiat on kenellekään tulleet tekemättä mitään. On aivan oikein, että ahkeruudesta palkitaan. Jos on laiska, niin asiat menee sitten sen mukaan.


      • itsestä kiinni
        ................. kirjoitti:

        Niin, meissä kaikissa on ainekset kaikkeen, hyvään ja pahaan. On elämäntilanteesta, taustasta, ihmissuhteista yms. riippuvaista painaako päälle kateus vai rakkaus.

        Se on vaan fakta, että jos jotain meinaa elämässä saavuttaa tai saada oli se asia mikä vaan, niin sen eteen pitää nähdä vaivaa joskus jopa todella paljon vaivaa. Ei ne itseksekseen ne asiat yleensä tapahdu. Jos ei näe mitään vaivaa, niin sitten ei voi saavuttaakaan mitään. Turha sitten syyttää muita.


      • äly hoi
        itsestä kiinni kirjoitti:

        Se on vaan fakta, että jos jotain meinaa elämässä saavuttaa tai saada oli se asia mikä vaan, niin sen eteen pitää nähdä vaivaa joskus jopa todella paljon vaivaa. Ei ne itseksekseen ne asiat yleensä tapahdu. Jos ei näe mitään vaivaa, niin sitten ei voi saavuttaakaan mitään. Turha sitten syyttää muita.

        Miten älykkäitä uusliberalistisia ajatuksia.


      • kateudesta sairas
        äly hoi kirjoitti:

        Miten älykkäitä uusliberalistisia ajatuksia.

        Siis älykkyydestäkö sä oletkin kateellinen? Että kun olet itse saatanan laiska niin se on mun syy. Huomionkipeä myöskin.

        Taidat aloitella näitä provo-juttujas tänne ja vielä vastata näihin itse. Sama tyyppi kaikkien provostelija, sääliö, Sovi-mies ja kuvien linkittelyjen takana. Ja juu, kyseessä ei ole todellakaan mies, vaan lesbo, joka esittää ja haluaa esittää miestä.

        Ei voi muuta kuin hävetä silmät päästä sun puolesta. Että näin alas olet vajonnut! Mikä ihme sulla on kostaa mulle kun en oo edelleenkään mitään pahaa sulle tehnyt! Sä oot ite ilmoittanut, että et halua töissäs jatkaa, niin onko se jotenkin minun syy, onko? Mikä sua vaivaa, ootko ihan lopullisesti seonnut vai käytätkö säkin jotain aineita ja lääkkeitä sekaisin? Suoraan sanottuna vaikutat aivan kateudesta sairaalta. By the way, ootko edes yhteen ainoaan paikkaan edes hakenut töihin? Et varmaankaan. Kaiken aikaa tällä tavoin huomiota haet, nyt olis jo aika mennä hoitoon! Että mua hävettää sun puolesta.


      • ed.
        kateudesta sairas kirjoitti:

        Siis älykkyydestäkö sä oletkin kateellinen? Että kun olet itse saatanan laiska niin se on mun syy. Huomionkipeä myöskin.

        Taidat aloitella näitä provo-juttujas tänne ja vielä vastata näihin itse. Sama tyyppi kaikkien provostelija, sääliö, Sovi-mies ja kuvien linkittelyjen takana. Ja juu, kyseessä ei ole todellakaan mies, vaan lesbo, joka esittää ja haluaa esittää miestä.

        Ei voi muuta kuin hävetä silmät päästä sun puolesta. Että näin alas olet vajonnut! Mikä ihme sulla on kostaa mulle kun en oo edelleenkään mitään pahaa sulle tehnyt! Sä oot ite ilmoittanut, että et halua töissäs jatkaa, niin onko se jotenkin minun syy, onko? Mikä sua vaivaa, ootko ihan lopullisesti seonnut vai käytätkö säkin jotain aineita ja lääkkeitä sekaisin? Suoraan sanottuna vaikutat aivan kateudesta sairaalta. By the way, ootko edes yhteen ainoaan paikkaan edes hakenut töihin? Et varmaankaan. Kaiken aikaa tällä tavoin huomiota haet, nyt olis jo aika mennä hoitoon! Että mua hävettää sun puolesta.

        Luepa toi ylilyövä juttus ja mieti, kuka tässä on mielisairas ja paljon muutakin negatiivista.


      • itsestä kiinni
        ed. kirjoitti:

        Luepa toi ylilyövä juttus ja mieti, kuka tässä on mielisairas ja paljon muutakin negatiivista.

        Mietipä itse.

        Se on vaan fakta, että jos jotain meinaa elämässä saavuttaa tai saada oli se asia mikä vaan, niin sen eteen pitää nähdä vaivaa joskus jopa todella paljon vaivaa. Ei ne itseksekseen ne asiat yleensä tapahdu. Jos ei näe mitään vaivaa, niin sitten ei voi saavuttaakaan mitään. Turha sitten syyttää muita.

        Tässä ei ole mitään ylilyövää. Sehän ihan totta, että jos meinaa saavuttaa elämässä jotain niin sen eteen pitää tehdä vaivaa. Miten sä voit väittää, että on yhteiskunnan tai minun syy jos sulla ei ole töitä, kun yhteen ainoakaan työhön et ole hakenut ja viimeisimmästäkin työstä olet kieltäytynyt. Mitäs ylilyövää tässä on? No, eipähän ole minun elämä. Turha vaan tulla tänne rääkymään, että minussa on se syy, ei todellakaan ole!


      • ed.
        itsestä kiinni kirjoitti:

        Mietipä itse.

        Se on vaan fakta, että jos jotain meinaa elämässä saavuttaa tai saada oli se asia mikä vaan, niin sen eteen pitää nähdä vaivaa joskus jopa todella paljon vaivaa. Ei ne itseksekseen ne asiat yleensä tapahdu. Jos ei näe mitään vaivaa, niin sitten ei voi saavuttaakaan mitään. Turha sitten syyttää muita.

        Tässä ei ole mitään ylilyövää. Sehän ihan totta, että jos meinaa saavuttaa elämässä jotain niin sen eteen pitää tehdä vaivaa. Miten sä voit väittää, että on yhteiskunnan tai minun syy jos sulla ei ole töitä, kun yhteen ainoakaan työhön et ole hakenut ja viimeisimmästäkin työstä olet kieltäytynyt. Mitäs ylilyövää tässä on? No, eipähän ole minun elämä. Turha vaan tulla tänne rääkymään, että minussa on se syy, ei todellakaan ole!

        Oletko koskaan kuullut sellaisesta aineesta kuin yhteiskuntatieteet? Kannattais lukea, ehkä ymmärryskin lisääntyisi.

        Lue nyt uudestaan noi tekstis ja mieti, mikä oikeus sulla on solvata ja haukkua rumasti täällä ketä hyvänsä. Paljastat todellakin mitä olet pohjimmiltas. Juuri sellainen, mistä muita syytät.

        Mitä minuun tulee, sattuu oleen parikin tutkintoa yliopistosta ja vakiduuni. Siitä kiitän hyvinvointivaltiota, joka on mulle antanut mahdollisuuden vaikka taustaltani olen prole.


      • ever heard?
        ed. kirjoitti:

        Oletko koskaan kuullut sellaisesta aineesta kuin yhteiskuntatieteet? Kannattais lukea, ehkä ymmärryskin lisääntyisi.

        Lue nyt uudestaan noi tekstis ja mieti, mikä oikeus sulla on solvata ja haukkua rumasti täällä ketä hyvänsä. Paljastat todellakin mitä olet pohjimmiltas. Juuri sellainen, mistä muita syytät.

        Mitä minuun tulee, sattuu oleen parikin tutkintoa yliopistosta ja vakiduuni. Siitä kiitän hyvinvointivaltiota, joka on mulle antanut mahdollisuuden vaikka taustaltani olen prole.

        Oisko mitään toi kultasepän ammatti? Pruum pruuum... Moottoripyörät kutsuu...


      • todellinen luonne
        ed. kirjoitti:

        Oletko koskaan kuullut sellaisesta aineesta kuin yhteiskuntatieteet? Kannattais lukea, ehkä ymmärryskin lisääntyisi.

        Lue nyt uudestaan noi tekstis ja mieti, mikä oikeus sulla on solvata ja haukkua rumasti täällä ketä hyvänsä. Paljastat todellakin mitä olet pohjimmiltas. Juuri sellainen, mistä muita syytät.

        Mitä minuun tulee, sattuu oleen parikin tutkintoa yliopistosta ja vakiduuni. Siitä kiitän hyvinvointivaltiota, joka on mulle antanut mahdollisuuden vaikka taustaltani olen prole.

        Ei sulla mitään tutkintoa ole yliopistosta, ei edes ylioppilaspapereita, kunhan vaan oot niin sairaan kade muiden ihmisten tutkinnoista... Muilla ei sentään ole tarve korostaa omia tutkintojaan, siis sellaisilla, joilla on tutkintoja, mutta sellaisilla joilla ei niitä ole niin on pakko tietenkin tekaista ne kun hävettää aivan itseäkin olla yhteiskunna sosiaalipummi, sellainen syrjäytynyt pummi. Eihän sitä kenellekään kehtaa myöntää, että on looseri, pakko on se muista paskaa jauhaa ja yrittää nostaa itseään edes jossain asiassa jalustalle.

        Jännä muuten, miten äärettömän kateelliseksi paljastuit. Taisi todellekin luonne paljastua vihdoinkin.


      • todellinen luonne
        todellinen luonne kirjoitti:

        Ei sulla mitään tutkintoa ole yliopistosta, ei edes ylioppilaspapereita, kunhan vaan oot niin sairaan kade muiden ihmisten tutkinnoista... Muilla ei sentään ole tarve korostaa omia tutkintojaan, siis sellaisilla, joilla on tutkintoja, mutta sellaisilla joilla ei niitä ole niin on pakko tietenkin tekaista ne kun hävettää aivan itseäkin olla yhteiskunna sosiaalipummi, sellainen syrjäytynyt pummi. Eihän sitä kenellekään kehtaa myöntää, että on looseri, pakko on se muista paskaa jauhaa ja yrittää nostaa itseään edes jossain asiassa jalustalle.

        Jännä muuten, miten äärettömän kateelliseksi paljastuit. Taisi todellekin luonne paljastua vihdoinkin.

        Onhan se pakko laittaa asia vitsiksi kun itseäkin äärettömästi nolottaa olla syrjäytynyt. Eihän siinä muutakaan voi kun vitsailun avulla peittää omaa huonommuuden tunnetta.


      • que que
        todellinen luonne kirjoitti:

        Onhan se pakko laittaa asia vitsiksi kun itseäkin äärettömästi nolottaa olla syrjäytynyt. Eihän siinä muutakaan voi kun vitsailun avulla peittää omaa huonommuuden tunnetta.

        Eiköhän tossa ole kyse kaistapäisyydestä eikä vitsistä.


      • Korkkarit mä omistan
        todellinen luonne kirjoitti:

        Ei sulla mitään tutkintoa ole yliopistosta, ei edes ylioppilaspapereita, kunhan vaan oot niin sairaan kade muiden ihmisten tutkinnoista... Muilla ei sentään ole tarve korostaa omia tutkintojaan, siis sellaisilla, joilla on tutkintoja, mutta sellaisilla joilla ei niitä ole niin on pakko tietenkin tekaista ne kun hävettää aivan itseäkin olla yhteiskunna sosiaalipummi, sellainen syrjäytynyt pummi. Eihän sitä kenellekään kehtaa myöntää, että on looseri, pakko on se muista paskaa jauhaa ja yrittää nostaa itseään edes jossain asiassa jalustalle.

        Jännä muuten, miten äärettömän kateelliseksi paljastuit. Taisi todellekin luonne paljastua vihdoinkin.

        Sen mä ainakin tiedän, että sulla ei ole mitään, kuin tuulen huuhtoma peräaukko. perseaukinen ja vielä tuulinen sellainen. Katso sitä omaa peiliä, siltä totuus paljastuu.


      • intohimopromoottori
        ever heard? kirjoitti:

        Oisko mitään toi kultasepän ammatti? Pruum pruuum... Moottoripyörät kutsuu...

        Jos on kätevä käsistään ja idearikas, voi kultasepän ammatti olla erttäin mieluisa ja jopa todellinen rahasampo. Eva Dahlgrenin puoliso Efva Attling on pärjännyt erittäin hyvin tuossa ammatissa. On varmaan todella onnellinen, kun saa tehdä työkseen jotain sellaista mihin tuntee intohimoa.


      • Pitäjänmäen kurppa
        Korkkarit mä omistan kirjoitti:

        Sen mä ainakin tiedän, että sulla ei ole mitään, kuin tuulen huuhtoma peräaukko. perseaukinen ja vielä tuulinen sellainen. Katso sitä omaa peiliä, siltä totuus paljastuu.

        Korkkarit mä omistan

        Senkin mä tiedän, että "EX HAVUKOSKI HEI!" korkokenkä ****. Kuulin et myit sitä, persettä 500 markalla aikoinaan J:lle. Että sillee!!


      • Mietippä itse
        itsestä kiinni kirjoitti:

        Mietipä itse.

        Se on vaan fakta, että jos jotain meinaa elämässä saavuttaa tai saada oli se asia mikä vaan, niin sen eteen pitää nähdä vaivaa joskus jopa todella paljon vaivaa. Ei ne itseksekseen ne asiat yleensä tapahdu. Jos ei näe mitään vaivaa, niin sitten ei voi saavuttaakaan mitään. Turha sitten syyttää muita.

        Tässä ei ole mitään ylilyövää. Sehän ihan totta, että jos meinaa saavuttaa elämässä jotain niin sen eteen pitää tehdä vaivaa. Miten sä voit väittää, että on yhteiskunnan tai minun syy jos sulla ei ole töitä, kun yhteen ainoakaan työhön et ole hakenut ja viimeisimmästäkin työstä olet kieltäytynyt. Mitäs ylilyövää tässä on? No, eipähän ole minun elämä. Turha vaan tulla tänne rääkymään, että minussa on se syy, ei todellakaan ole!

        Sinä oletkin paras sanomaan kun, et saa edes roskapusseja roskikseen.
        Heität ne, parvekkeelle haisemaan!!!!

        OTA ITSESTÄ KIINNI!!!

        Mietipä itse kirjoitusvirhe. "Mietippä itse."

        Se on yhdyssana!
        Se on pilkku!
        Se on piste!


      • naisellinen bi

        Samaa mieltä, mutta mulla noi menee toisinpäin. Naiselliset naiset ei sytytä jostain syystä, vähän androgyynit tai miten sen nyt sanois... lesbonnäköiset sen sijaan... nam. Olen itse aika naisellinen, eikä munkaan tarkoitus ole haukkua naisellisia. Omille mieltymyksilleen ei voi mitään, mut siihen mitä suustaan päästää voi. En ymmärrä näitä ulkonäköön ja ulkomuotoon liittyviä haukkuja. Oon jo kauan miettinyt, että olisko vaan provoja kaikki...


      • 3+1
        naisellinen bi kirjoitti:

        Samaa mieltä, mutta mulla noi menee toisinpäin. Naiselliset naiset ei sytytä jostain syystä, vähän androgyynit tai miten sen nyt sanois... lesbonnäköiset sen sijaan... nam. Olen itse aika naisellinen, eikä munkaan tarkoitus ole haukkua naisellisia. Omille mieltymyksilleen ei voi mitään, mut siihen mitä suustaan päästää voi. En ymmärrä näitä ulkonäköön ja ulkomuotoon liittyviä haukkuja. Oon jo kauan miettinyt, että olisko vaan provoja kaikki...

        Provoja ne kaikki on, usko pois=) Itse asiaan, jokaisella on oma makunsa ja turha siitä on kenenkään vetää herneitä nenään sen enempää. Jokaiselle varmaan löytyy omanlaisensa, joka tykkää juuri sinusta sellaisena kuin olet, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Jos jollekin ei kelpaa, niin turha siitä sitten masentua sen enempää. Eihän kaikkia maailman ihmisiä voi millään miellyttää. Jokaisella on varmasti jonkinlaisia kriteerejä sen toisen suhteen, vaikka toista väittäisikin. Jotkut ovat nirsompia ja asioilla voi olla omat syynsä. Asian voi kääntää toisinkin, eikö ole hyvä, että säästyy molempien aikaa ja vaivaa kun tulee alussa selväksi, että toista tai molempia ei kiinnosta? Siitä sitten voi jatkaa eteenpäin ja kenties kulman takaa löytyykin sellainen, joka kiinnostaa sinua että sitä toista osapuolta. Eikö olisi kamalaa jos käyttäisi kaiken aikansa ja vaivansa sellaiseen henkilöön, joka ei oikeasti olisi sinusta kiinnostunut ja jonka kanssa ei olisi mitään yhteistä? Jos toinen on selkeästi ilmaissut, että ei kiinnosta, niin sen pitäisi kyllä riittää. Ei tarkoittaa siis ei=)


      • ed.
        3+1 kirjoitti:

        Provoja ne kaikki on, usko pois=) Itse asiaan, jokaisella on oma makunsa ja turha siitä on kenenkään vetää herneitä nenään sen enempää. Jokaiselle varmaan löytyy omanlaisensa, joka tykkää juuri sinusta sellaisena kuin olet, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Jos jollekin ei kelpaa, niin turha siitä sitten masentua sen enempää. Eihän kaikkia maailman ihmisiä voi millään miellyttää. Jokaisella on varmasti jonkinlaisia kriteerejä sen toisen suhteen, vaikka toista väittäisikin. Jotkut ovat nirsompia ja asioilla voi olla omat syynsä. Asian voi kääntää toisinkin, eikö ole hyvä, että säästyy molempien aikaa ja vaivaa kun tulee alussa selväksi, että toista tai molempia ei kiinnosta? Siitä sitten voi jatkaa eteenpäin ja kenties kulman takaa löytyykin sellainen, joka kiinnostaa sinua että sitä toista osapuolta. Eikö olisi kamalaa jos käyttäisi kaiken aikansa ja vaivansa sellaiseen henkilöön, joka ei oikeasti olisi sinusta kiinnostunut ja jonka kanssa ei olisi mitään yhteistä? Jos toinen on selkeästi ilmaissut, että ei kiinnosta, niin sen pitäisi kyllä riittää. Ei tarkoittaa siis ei=)

        Jep :)


    • moikka2014

      tässäkään ei taida olla ulkonäöstä kyse vaan ihmisen sisäinen kauneus ja äly,muiden huomioiminen :) ah ja kaupan jonoissakin sellainen vain loistaa kauas..

    • 18+3

      Mun mielestä taas monella aloittajan kaltaisella on ehkä ongelmana asenteellinen lähestyminen muita lesboja kohtaan. Helppo syyttää muita siitä että on yksin, "näiden mielestä mun näyttää tältä ja tältä siks en kelpaa" yms. Aika harva nainen minusta näin ajattelee. Päin vastoin oma kokemukseni on ollut että lepakot uskaltavat olla enemmän omia itsejään ja Meganfox-paineet tuntuu olevan enemmän heterotyttöjen ongelma. Lepakkojen keskuudessa kun tuntuu olevan monenlaista lyhyttä hiustyyliä, meikkaamattomuutta ja muuta ei-niin-stereotyyppistä naisellista piirrettä.

      Itse tykkään liikkua paljon, siitä tulee hyvä olo. Olen oman kroppani suhteen myös melko kriittinen, mutta ei minulla kyllä muiden vyötärön ympärys kiinnosta. Tykkään normaalien mukavien lesbojen seurasta paljon kun ei tarvi stressata ulkonäköpaineista niin paljoa. Samanhenkistä ja mahtavaa sakkia!

      • ggggggg

        Jaa, no missä ne "normaalit" lesbot sitten on? Eiköhän se ole kuitenkin ihan surullinen totuus, että lesbot etsii naisessa samoja ominaisuuksia kuin miehetkin... ainakin jos lesboilta kysyy millaisista naisista ne pitää, niin vastauksena tulee just se perinteinen lista, jossa luetellaan kaikki hoikkuudesta kauneuteen ja tyylikkyyteen. Tähdätään niin korkealle kuin suinkin pystytään, ja siitä sitten lähdetään tarvittaessa tekemään pakollisia kompromisseja (joista se täydellinen kroppa on varmaan viimeinen). :D


      • viinaisa
        ggggggg kirjoitti:

        Jaa, no missä ne "normaalit" lesbot sitten on? Eiköhän se ole kuitenkin ihan surullinen totuus, että lesbot etsii naisessa samoja ominaisuuksia kuin miehetkin... ainakin jos lesboilta kysyy millaisista naisista ne pitää, niin vastauksena tulee just se perinteinen lista, jossa luetellaan kaikki hoikkuudesta kauneuteen ja tyylikkyyteen. Tähdätään niin korkealle kuin suinkin pystytään, ja siitä sitten lähdetään tarvittaessa tekemään pakollisia kompromisseja (joista se täydellinen kroppa on varmaan viimeinen). :D

        Unohdat, että viina auttaa tässäkin suomalaista. Kyllä se kelpaa rumempikin suttura kun vetää ensin lärvit. Näin syntyy seurustelusuhde. Ei ku viinaa vetään!


    • smoothi

      Jos on kovat kriteerit toista kohtaan, niin pitää olla itselläkin sitten jotain annettavaa. Jos odottaa toiselta liikoja ja säikähtää heti toisen huonoja puolia tai heikkouksia, niin yksinäisyys on siinä vaiheessa ihan oma syy.

      Varmaankin sporttiset ihmiset viihtyvät toisten sporttisten ihmisten kanssa, minä esimerkiksi olen mukavuudenhaluinen "sohvaperuna" enkä varmaankaan pystyisi olemaan kenenkään urheiluhullun kanssa. :)

    • no choice

      Mitä vanhempi, sitä vähemmän valinnanvaraa. Täytyy tyytyä siihen, mitä on jäljellä. Valitettavasti tämä tarkoittaa paljon alkoholiriippuvaisia ja mieleltään sairaita. Turha miettiä, että vois juurikaan toteuttaa omia kriteereitään tai haaveitaan.

      • smoothi

        Noin huikeella asenteella, ei ihme jos olet yksin.


      • no choice
        smoothi kirjoitti:

        Noin huikeella asenteella, ei ihme jos olet yksin.

        Vaikea on todellisuutta muuksi väittää. Odota ja totea kun olet itse nelikymppinen.


      • On niitä mutta..

        Täällä olisi yksi vapaa vanhempi jolla ei ole tuollaisia ongelmia. ;) Tosin asun kaukana eteläisestä Suomesta.


    • aika iisiä

      Minusta on täysin normaalia omata omanlainen naismaku.

      Jotkut pitää vähän androgyynimmästä, jotkut naisellisista naisista. Pitkä tukka tai lyhyt tukka. Jotkut pitää ruskeista silmistä ja toiset sinisistä. Jotkut pitävät sohvaperunoista, jotkut pitävät urheilullisista naisista. Jotkut timmistä ja jotkut löysemmästä kropasta. Ja kaikkea siitä väliltä.

      Itse esimerkiksi olen vaalea maantienharmaa nainen, enkä pidä suomalaista vaaleaa naista mitenkään erityisen viehättävänä. Minua viehättää enemmän eksoottisemmat naiset enkä ole koskaan ihastunut kuin ruskeisiin silmiin.

      En ikinä seurustelisi jonkun "keskiverron/normaalin" naisen kanssa vain sen takia että valtaosa naisista on tämmöisiä ja kriteerien esittäminen on väärin, jos en tunne naiseen vetoa. En minä itse päätä siitä keneen ihastun tai kenestä pidän. Ja jos haluan itselleni urheilullisen naisen joka kanssani kävisi vaikka aamulenkillä niin miksi ihmeessä tyytyisin johonkin sohvaperunaan jonka ainoa liikunta on kyljen kääntäminen?

      On täysin ok olla ihan oma itsensä, sillä jonkun kriteerit sinä varmasti täytät. Ei kaikki lesbot ole samaa paksua massaa jotka haluaa vain naisen oli nainen kuka tahansa, kaikilla on oma naismakunsa. Olen aloittajan kanssa samaa mieltä siitä, että erilaisuutta kritisoidaan yhteiskunnassa ihan liian jyrkästi, mutta siitä ei kannata vetäää herneitä nenään jos saa toiselta pakit sen takia että kiinnostukasenkohteet ei natsaa. Toinen vain hakee jotain muuta kuin mitä sinä edustat.

      • 5665756

        "että kiinnostukasenkohteet ei natsaa"

        näkyykö ne kiinnostuksenkohteet naamasta? :D


      • bored to death
        5665756 kirjoitti:

        "että kiinnostukasenkohteet ei natsaa"

        näkyykö ne kiinnostuksenkohteet naamasta? :D

        Näin juuri. Kyllä ne taitaa monen mielestä näkyä. Ja kropasta. Viis siitä mitä korvien välissä on. Ja sitten valitetaan kun taas meni suhde pieleen ja tultiin petetyksi jne. Suurin osa ihmisistä on apinatasolla älyllisesti ja tunne-elämältään.


      • aika iisiä
        bored to death kirjoitti:

        Näin juuri. Kyllä ne taitaa monen mielestä näkyä. Ja kropasta. Viis siitä mitä korvien välissä on. Ja sitten valitetaan kun taas meni suhde pieleen ja tultiin petetyksi jne. Suurin osa ihmisistä on apinatasolla älyllisesti ja tunne-elämältään.

        Ihminen on kokonaisuus, ja harmiksesi kokonaisuuteen sisäisen kanssa kuuluu myös se, mitä ihminen ulkoisesti edustaa. Kuka sitä luonnetta vilkuilee kaupan kassalla tai kadulla? Miten menikään se ikivanha klisee että ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan?


      • En vilkuile
        aika iisiä kirjoitti:

        Ihminen on kokonaisuus, ja harmiksesi kokonaisuuteen sisäisen kanssa kuuluu myös se, mitä ihminen ulkoisesti edustaa. Kuka sitä luonnetta vilkuilee kaupan kassalla tai kadulla? Miten menikään se ikivanha klisee että ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan?

        Enpä ole juuri kadulla tai kaupan kassalla vilkuillut. Kaksi pidempää (yli 10 vuotta) suhdetta on alkanut, että olen molempiin tutustunut kaverin esittelemänä. Molempien kanssa se lähti eteenpäin ihan juttelupohjan tutustumisesta ja siitä mitä korvien välissä oli eikä ulkonäkö syistä.


    • *_*

      Mun ainoa kriteeri on et, hyväksyy mun tulevan menneisyyden. Vaikka se virallisesti häipyykin, niin se on menneisyyttä joka tapauksessa.

      • 546456546

        "tuleva menneisyys"... you're blowing my mind, sister. :-D


    • niinpä niin

      Summa summarum: ulkonäkö on ykkösjuttu ja muu tulee kaukana.

    • Tärkeä on

      Onan se ulkonäkö tärkeä juttu. Ei sitä huvita sellaisen kanssa olla, joka ei miellytä silmää.

      • 978787

        Koko pointti oli just se, että mikään muu ei miellytä silmää kuin sellainen muovinen täydellinen nainen...


      • f*ck

        on olemassa sanonta että rakkaus on sokea, se tarkoittaa että rakkaus on sokea. Kun rakastuu ne asiat mitä ennen piti ehdottomina ja must have-listalla ykkösenä, menettää merkityksen. Jos etsii niin varmasti miettii juuri ulkonäköä jne. Mutta kun rakkaus ei katso näitä asioita, se perustuu ihan muille jutuille.

        Sitä voi aina yrittää ohjailla tällaisia asioita ja deittaa vain blondeja koska on hulluna blondehin, mutta jos nyt puhutaan rakkaudesta, niin se on sokea.

        Joten keskustelu siitä ettei löydä ulkonäöllisesti oikeaa kohdetta rakastua on täysin absurdi.


      • oioioipppp
        f*ck kirjoitti:

        on olemassa sanonta että rakkaus on sokea, se tarkoittaa että rakkaus on sokea. Kun rakastuu ne asiat mitä ennen piti ehdottomina ja must have-listalla ykkösenä, menettää merkityksen. Jos etsii niin varmasti miettii juuri ulkonäköä jne. Mutta kun rakkaus ei katso näitä asioita, se perustuu ihan muille jutuille.

        Sitä voi aina yrittää ohjailla tällaisia asioita ja deittaa vain blondeja koska on hulluna blondehin, mutta jos nyt puhutaan rakkaudesta, niin se on sokea.

        Joten keskustelu siitä ettei löydä ulkonäöllisesti oikeaa kohdetta rakastua on täysin absurdi.

        Tässä piilee yksinäisyyden ydin monella. He etsivät tietyn näköistä naista eivätkä vilkaisekaan muita. Eipä ihme että jäävät yksin.
        Rakastuminen tyydyttää ihmisen narsistisia tunteita ja pohjautuu epätodellisille mielikuville siitä, millainen haluaa toisen olevan ja millaisena näkee itsensä.
        Rakkaus on jotain ihan muuta.


      • En vilkuile
        oioioipppp kirjoitti:

        Tässä piilee yksinäisyyden ydin monella. He etsivät tietyn näköistä naista eivätkä vilkaisekaan muita. Eipä ihme että jäävät yksin.
        Rakastuminen tyydyttää ihmisen narsistisia tunteita ja pohjautuu epätodellisille mielikuville siitä, millainen haluaa toisen olevan ja millaisena näkee itsensä.
        Rakkaus on jotain ihan muuta.

        Juuri näin. Tästä syystä en vilkuile kadulla tai kaupassa etsien tietynnäköistä naista vaan tutustun ihmiseen, johon rakastun tai sitten en. Luonne, yhteensopivuus yms. merkitsevät ei ulkonäkö. Kaksi pidempää yli 10 vuotta kestävää suhdetta takana. Kolmas, toivottavasti viimeinen, tulee jos on tullakseen.


    • sadsmile

      Hei mitä täällä oikein tapahtuu...?!? Miks tää palsta on menny tämmöseks? :(

      • sadsmile

        enkä nyt viittaa ap:n viestiin, vaan tähän kaikkeen "riitelyyn" ja haukkumiseen. :/


      • 4+9

        Mietin samaa...


    • sussu2

      Jo puolella suomalaisilla on omenavartalo, joten se siitä normaalista!

    • Kp.

      Ei rakkaus katso milloin tulee, miten tulee, kuinka tulee, kenet se vastaanottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe