Kiuruveden vapaamuurarit

Munan tervaaja

Olen kuullut kirkonkylällä monelta taholta huhun, jonka mukaan Kiuruvedellä olisi oma vapaamuurariloosi? Siihen kuuluisi noin 35-40 paikalliseen eliittiin kuuluvaa henkilöä eli ns. "Kiuruveden kermaa". Nämä vapaamuurarit ovat kautta maan järjestelleet kuntien asioita pienissä piireissään. Tässä joku aika sitten mediassa oli juttua vapaamuurareiden munantervausrituaalista. Eräs tuttavani, joka työskentelee siivoojana Kiuruvedellä, järkyttyi näkemästään mennessään siivoamaan erästä saunatilaa heidän illanvieton jälkeen. Siellä oli ollut lauteet, seinät ja koko lattia aivan tervassa. Nelinumeroinen lasku lähti sen sikailun järjestäjille. Kaikki puupinnat jouduttiin vaihtamaan. Varsinaisessa rituaalissa otetaan muoviämpäri, johon laitetaan kuumaa vettä ja sitten siihen kaadetaan tervaa joukkoon ja sekoitetaan. Sen jälkeen otetaan iso maalaussuti, ja sillä roiskautetaan munille kuumat liemet.

Täällä S24:ssä on ollut paljon spekulointia kepulaisista, maanviljelijöiden kohtuuttoman suurista maataloustukiaisista ja muutenkin tiettyjen ihmisten suosimisesta. Eiköhän tämän Kiuruveden vapaamuurareiksi kutsutun "hyväveli-järjestön" rinki muodostu pitkälti heistä. On kuitenkin olemassa tiettyjä vaatimuksia, joita edellytetään vapaamuurareiksi haluavilta.

Pitää olla ainakin:

1. Mies, joka haluaa liittyä omasta vapaasta tahdostaan
2. Omata hyvä moraali ja hyvä maine.
3. Olla täysissä mielen ja ruumiin voimissa
4. Uskoa Korkeampaan olentoon

Mielestäni nämä vaatimukset eivät mitenkään voi täyttyä paikallisten salaseuran jäsenten osalta. Kohdat 2 ja 3 jäävät pahasti vajaiksi. Tämä munantervauskopla vieläpä päättää meidän yhteisistä asioista. On se mennyt malliinsa tämä Kiuruveden homma. Kukaan tervejärkinen ei tämmöstä voi ymmärtää saati hyväksyä! Vaikuttaa enempi seksuaalifetissiltä tuommoinen kuuman tervan roiskiminen munaskuukkeleille.

10

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teppo Yhtylästä

      Aivan pakko kommentoida näin mielenkiintoiseen keskustelun avaukseen hei! Teppo vahvistaa asian todeksi. Noin 10 vuotta sitten Teppoa pyydettiin toimintaan mukaan liikkeen pääjehun toimesta ja pitihän se kortti katsoa uteliaisuudesta. Nuorena ja vallanhimoisena sitä erehtyy kaikenlaiseen typerään mukaan. Vaikka Teppo-setä onkin maailmaa nähnyt ja monissa liemissä keitetty, niin muurarien meininki oli yksinkertaisesti liikaa hei! Pakko oli ottaa ero jo puolen vuoden päästä liittymisestä. Tepon omatunto ja moraalikäsitys eivät antaneet periksi salaseuran sairaiden tapojen myötä. Tuli henkisesti ja fyysisesti paha olo, kun nuoret vapaamuurareiksi haluavat pojat altistettiin tuolle julmalle tervausoperaatiolle. Eräskin Tepon silloinen kundikaiffari ei pystynyt kahteen viikkoon kävelemään tervauksen jälkeen. Kiehuva terva tekee pahaa jälkeä jalkovälissä. Onneksi allekirjoittanut itse säästyi rituaalilta vaikutusvaltansa ansiosta hei!

      Mukaviakin hetkiä oli paljon. Salaseuran kokoukset ja juhlat hakivat vertaistaan. Viinaksia, ruokaa ja kauniita naisia riitti jokaiseen makuun. Meno yltyi todella estottomaksi illan mittaan. Pienessä hiprakassa vaihdettiin ajatuksia kunnallispolitiikasta, maataloudesta, Mari Kiviniemen vartalosta ja muusta mukavasta. Kyläläisille salaseuran asioista ei ikinä hiiskuttu.

      • 1+2+3

        Voisin maallikkona kuvitella, että teitä kiinnostaisi enemmän Pekka Haavisto kuin Mari Kiviniemi? Ettet vain olisi piilohetero?


    • Teppo Yhtylästä

      Ei siellä ole vara kenenkään alkaa sooloilemaan hei! Kyllä Teppo osaa arvostaa Marin naisellista kroppaa, vaikka miesten perän perään onkin hei! Valtaosa siellä on aivan normaaleja aviossa olevia ukkoja. Salaseuran iltojen rietasteluista tietenkään ei puolisoille hiiskuttu mitään. Teppo toki halusi kunnioittaa parisuhdettaan aikoinaan, joten pysytteli kiltisti katselulinjalla!

    • jaaettä

      oottako työ jotenniin KATKERII????

    • Varattu muurarari

      " ....on ollut paljon spekulointia kepulaisista,.... Eiköhän tämän Kiuruveden vapaamuurareiksi kutsutun "hyväveli-järjestön" rinki muodostu pitkälti heistä."


      Niin, ja yhtä suurella todennäköisyydellä Kiuruveden keskustalaisilla maanviljelijöillä ei ole mitään tekemistä keskustelunavauksessa esitetyn järjestön kanssa.

      Se, että jonkin väitteen tai juorun yhteydessä varmuudeksi todetaan, että "eiköhän", ei vaan riitä näytöksi heppoisammankaan tapauksen kohdalla.

    • Tervaisat lekkerit

      Sinä et nyt taida ihan ymmärtää vapaamuurareita ja heidän pysähtymätöntä ajatusten virtaansa. Jäseniksi pääsevät vain kiuruvetiset älymystön edustajat ja silmäätekevät henkilöt. Nyt niitä valoja päälle arvoisa nimimerkki " Varattu muurarari". Ei tämä ole niin vaikea asia. Eihän kenelläkään tavallisella pulliaisella tulisi edes mieleen heittää kuumaa tervaa kiveksille.

      • Muurari miekii

        "Jäseniksi pääsevät vain kiuruvetiset älymystön edustajat ........Eihän kenelläkään tavallisella pulliaisella tulisi edes mieleen heittää kuumaa tervaa kiveksille. "



        No, tuskin tällainen tulee älymystön edustajallekaan mieleen...

        Pientä ristiriitaisuutta siteeratussa tekstissä on havaittavissa.


      • Tervaa, Tervaa!
        Muurari miekii kirjoitti:

        "Jäseniksi pääsevät vain kiuruvetiset älymystön edustajat ........Eihän kenelläkään tavallisella pulliaisella tulisi edes mieleen heittää kuumaa tervaa kiveksille. "



        No, tuskin tällainen tulee älymystön edustajallekaan mieleen...

        Pientä ristiriitaisuutta siteeratussa tekstissä on havaittavissa.

        Älykkäiden ja hienostuneiden ihmisten tekosia on välillä vaikea ymmärtää tavallisen pulliaisen vinkkelistä. :)


    • ex kiurvetinen

      Kohta 5.pitää olla homo ja koljonvirran kautta tullut hoidosta.

    • Älynnystyrä

      Mistä Kiuruvedellä löytyy näitä "älymystön" edustajia?

      Vastaus; Ei mistään.

      Paikkakunnalla ei ole kun juntteja ja sitten vielä juntimpia juntteja. Ihan sama vaikka tervaisivat munansa, ei se juntti muuksi muutu.

      Se älymystö on jo aikaa sitten älynnyt muuttaa pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe