onko uskottava tarina?

olenko naivi?

Seurustelen etäsuhteessa yli 50v. naisen kanssa. Olemme yhdessä keskimäärin yhden pidennetyn viikonlopun kuukausittain, lomat, juhlapyhät, jne.

Yhdessä ollessamme hän on uskomattoman aktiivinen seksuaalisesti, mutta sanoo, että ei tunne mitään haluja silloin kun emme ole yhdessä.

Vierailisin useammin hänen luonaan, mutta hän ei halua.
Hän haluaa viettää viikonloppua esim. kutsumalla lapsensa perheen kyläilemään, eikä halua minun olevan silloin mukana.
Tai hän menee naisystävänsä luokse saunomaan, grillailemaan, jonka jälkeen he lähtevät baariin laulamaan karaokea.
Tai hän lähtee siskonsa kotipaikkakunnalle viikonlopuksi, jossa he käyvät elokuvissa, laivaristeilyillä, teatterissa,jne.
Jne, jne,

Eli onko tuo tarina uskottava, että nainen tuntisi noin paljon halua vain muutaman peräkkäisen päivän ajan kuukaudesta, mutta ei olisi minusta tai muista miehistä muuna aikana kiinnostunut, vaikka itse olisin tarjolla useammin ja varmaan baareissakin hän kiinnostuneita tapaa?

22

690

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • retorisia kysymyksiä

      Keskustelu voisi auttaa. Mua häiritsee tuossa se ettei sulla ole sanavaltaa, vaan nainen on TEIDÄN seurustelussa yksin päättänyt tapaamisajat noin. Naisena en vois tehdä niin, koska neuvottelen miehen kanssa näistä asioista. Ja haluaisin nähdä miehen viikollakin, koska olisin rakastunut. Jos toinen ei ole rakastunut, ei halua nähdä? Vai muu syy. Voithan käyttää yksityisetsivää tai tutkia itse mitä hän puuhastelee viikot. Ei siinä mitään pahaa ole, kunhan et jää kiinni siitä. Olettko koskaan muualla kuin hänen luonaan, ulkona kävelyllä tai keskustassa käymässä jne? Miten tulevaisuus?

      Seksiä voi vältellä jos al*päähän sattuu, naisella menee helposti limakalvot rikki vaikka olis l-voiteet. Kai oot varovainen. Ja nainen saa sanoa mikä ei tunnu hyvältä ja mikä on ok. Muutakin kivaa voi tehdä kun pelkkää s harrastaa suhteessa, ettei se ole pääasia. Hänellä tuntuu olevan tuttuja paljon, mutta voisi hän suakin ottaa mukaan elämäänsä! Koska hän uskaltaa sut esitellä heille?

      Kauanko olette seurustelleet? Miten hän aikoo jatkossa toimia, selvitä..? Jaksatko samaa, vai haluatko toisenlaiset järjestelyt? Vastaako hän miksi haluaa tuollaisen järjestelyn? Ottaako hän sinua yhtään huomioon? Onko aiempia huonoja kokemuksia miehistä, ettei halua pettyä taas ja siksi on oma elämä niin etusijalla? Jos on pahasti sattunut, helposti yrittää näyttää että pärjää yksinkin. Ja pelkää että mies sakoittaa kodin uuteen uskoon ja onko hänellä varaa ostaa uutta jos huonekalu hajoaa miehen jäljiltä. Näihin voi liittyä kaikenlaista. Olet huomioonottava kumppani varmaan?

      Onko teillä sama näkemys miten nyt edetään? Vai meneekö se liian erilaiseksi? On sulla oikeus nähdä kumppaniasi viikolla, eihän siinä ole koko ajan seksiä hänelle pakko ehdottaa. Jos ei hän halua. Voihan sitä muutakin tehdä ja lähellä olla. Antaa luotettavamman kuvan miehestä, jos tietää ettei ole koko ajan nakkia tyrkyttämässä. Ehtiihän sitä harrastaa. En siis tarkoita että sä olisit koko ajan seksin perässä todellakaan, vaan sanoisin sen kaikille miehille.. Mutta itse selvittäisin miten etäsuhteessa saataisi myös arkena yhteys, onhan skypet ja muut! Ja voiko koskaan asua lähempänä. Ja en ymmärrä miksi hän kieltää sua tulemasta. Itse olin aina hirveän innoissani kun yksi mies tuli, johon olin rakastunut. Ainoa että siivouspaniikki iski ja sun muu paniikit että oonko itsekin laitettu vai metsänpeikon näköinen.

      Eli viikolla yleensä voi nähdä seurustellessa, ja kun etä ei ole sulle este siinä. Ota selvää mikä siel on, vaikka salaa. Jos aiot jatkaa. Kysy ensin suoraan, saatko jotain vastauksia.

    • olenko naivi?

      Kiitos vastauksesta!

      En tiedä osasinko selittää asian oikein, mutta seksin suhteenhan ei ole ongelmia. Vaan yhdessä ollessamme hän on ainakin yhtä aktiivinen kuin minä. Vähintään 1 kerta päivässä, useimmiten aamulla ja illalla.

      Siksi tuntuukin niin oudolta, että hän ei sitten tuntisi mitään haluja 3 viikkoon ennen seuraavaa tapaamistamme!

      Ja olisin jopa valmis muuttamaan hänen lähistölleen, mutta hän ei halua.
      Hän on elänyt monta vuotta yksin onnettoman avioliiton ja raskaan eron jälkeen.
      Ei ole kertomansa mukaan ollut vakavassa seurustelusuhteessa eron jälkeen.

      Tekisikin mieli ostaa kaukoputki ja käydä kesällä katsomassa kauempaa, että yksinkö hän grillailee. Tai maskeerata itseni erinäköiseksi ja poiketa jonain lauantai-iltana hänen lähibaarissaan oluella.

    • seksiäseksiä

      Kyllä ne halut kummasti kasvaa kun on tuon 3 viikkoa ilman, että ei se sinänsä ole mitenkään ihmeellistä. Meillä ei mies ole läheskään aina halukas, mutta kun oli kuukauden reissussa, niin kyllä seksi maistui viikon verran molemmille vähintään kerran päivässä. Voi hyvinkin olla, että naisesi on ehtinyt tottua omaan elämään ja parisuhteeseen on hankala tottua ihan äkkiä.

    • ei omituista

      Voi tuo olla ihan totta. Kohta puoleen minäkin 50 ja tapaillut seksin merkeissä miestä 8 vuotta. Ja lujaahan silloin mennään. Minusta seksi on parasta kun sitä ei koko ajan ole tarjolla vaan vähän puutteessa joutuu olemaan. Tapaamisilla sitten on useasti päivässä. Minäkään en halua useammin nähdä ja paljon muuta on tosiaan elämässäni, lapset, lapsenlapset, työ, ystävät, sukulaiset, harrastukset.
      En vaan kaipaa miestä vierelleni koko ajan. En ole koskaan kaivannut. Mies mielellään näkisi useammin ja puhuu hänkin lähemmäs muutamisesta.
      Ja vaikka niitä haluja olisi kuinka paljon muutenkin kuin tapaamisilla ei minulla ole mitään tarvetta niitä tyydyttää muiden miesten kanssa, en edes ajattele sellaista. Itse asiassa ei niitä taida muuten edes olla. Se halu kun lähtee minulla siitä toisesta ihmisestä, että haluaa rakastella juuri tuon ihmisen kanssa eikä vaan halua yleisesti seksiä. Naisella usein on näin poiketen täysin useiden miesten halujen kanssa.
      Eli minusta tarina on uskottava ja itse toteutan tätä kuukauden rästit pois periaattetta täysin tyytyväisenä.

      • ei omituista

        Vielä lisäyksenä: ei nyt hirmu aktiivinen seksin suhteen jos vähintään kerran päivässä tai aamulla ja illalla. Meillä ei kertoja laskeskella mutta sanon että monta kertaa päivässä kun tavataan.


    • Ainakin omalla kohdallani tuo olisi täysin uskottavaa. Olen ollut etäsuhteissa, joissa on tavattu 1-6 viikon välein ja silloin seksiä on ollut jopa monta kertaa päivässä, mutta tapaamisten välillä ei ole tullut mieleenkään olla muiden kanssa.

      • retgerhtrsh

        Aamen, allekirjoitan täysin kommenttisi. Lisään sen verran, että ja jos tapaamisten välillä tulee esim puhelimessa puhuttuamme "sellainen olo", niin on minulla omat kädet "tilanne ratkaisemaan". Olen täysin tämän yhden miehen nainen enkä vilkuile muualle "seksin nälkäisenä".


    • yksin vapaanainen

      Hei jos et tiedä millaista naisen elämä seksuaalisesti on ollut tuolla avioliitto ajalla. et voi tietää haluaako hän vain sinun viikonloppuina vai kenties muulloinkin.

      Itse elin nk. lerppumunan kanssa aviossa lähes 19 v ja en seksiä kaivannut vasta 37 v sain kunnolla ja erohan siitä tuli. Tämän jälkeenkin pystyn kontrolloimaan seksihaluja toisen ihmisen kanssa jakaen niin että voin olla vaikka 1-2 krt / vuosi. Tuo sinun tarinasi naisesta ei siten kuulosta mitenkään omituiselta itseeni verraten. Me joilla on uskonnollinen tausta nuoruudessa opitaan nämä asiat vähän niin kuin hitaasti ja vielä kerran hitaammin. Minuakin on eron jälkeen kutsuttu seksiin kyltymättömäksi mutta kun miettii että seksi elämä alkaa vasta 37 v niin onko se ihme edes ?
      Minusta naisesi on ihan normaali avioliittoon pettynyt vapautunut n. 50v nainen. Jolla on vielä paljon hyviä
      ajovuosia nk. edessä- . Älä pilaa suhdetta kehittelemällä mustasukkaisuutta koska siten hän taatusti nostaa kytkintä kohdallasi.

    • miesmiesff

      Pyh! se saattaa pyörittää useampaa tai ei ole kovin vakavissaan kuitenkaan. Sä hypit jokatapauksessa sen pillin mukaan :D

    • mek

      Teeppä yksi yllätysvierailu jonain viikonloppuna kun ette ole sopinut tapaamista ja menet kylään yllätten niin silloin tiedat mitä puuhaileen ja se siitä.

      • ei omituista

        Ei onnistuisi tuollainen yllätysvierailu ainakaan minun luokseni. Harvoin olen viikonloppuna kotona jos mies ei ole käymässä. Minulla kun on lapsia ja sukulaisia ja ystäviä monessa eri kaupungissa joissa usein vierailen. Samoin luonani saattaa olla vaikka lapseni koko viikonlopun. Olisin todella närkästynyt jos yllättäen oven taakse ilmaantuisi.
        Kun matkan takaa tulee, kokisin olevani sitten velvoitettu hänetkin majoittamaan ja samalla hän pilaisi omat suunnitelmani olla esim. lapseni ja lapsenlapseni kanssa.
        Ei hyvä idea alkuunkaan.
        Kun kuitenkin aina vastaan hänen soittoihinsa heti, pitäisi se jo kertoa etten missään toisessa miesseurassa ole.


    • olenko naivi?

      Täältä tuntuu enemmänkin löytyvän keski-iän ylittäneitä naisia, kenen lapset ovat aikuisia. Monelle näyttää riittävän etäsuhde tai ainakin sellainen, että vain viikonloppuisin ollaan yhdessä, eikä edes joka viikonloppu.

      Niinpä kysyisinkin teiltä, että miten nämä miesystävänne suhtautuvat tuohon harvaan tapailuun?
      Onko heillä myös niin paljon muuta tekemistä, että hekään eivät edes enempää tapailua halua?
      Vai haluaisivatko he enemmän, mutta joutuvat sitten tyytymään elämään vähemmän haluavan ehdoilla jos haluavat suhdetta jatkaa?
      (jos tilanne on tämä viimeksi mainittu, niin koetteko olevanne itsekkäitä tai onko teillä huono omatunto siitä, että vastapuoli ei saisi tarpeeksi teiltä?)

      • ei omituista

        Mies asuu toisessa kaupungissa missä hänellä on vakituinen työ ja oma elämänpiiri. Kaiken tämän jättäminen ja muuttaminen liki tuntemattomaan on todella uhkarohkeaa.
        Jo työpaikan saanti nykysuomessa toisille mahdotonta.
        Tähän lisäätään vielä suhteen toimivuuden, pysyvyyden epävarmuudet. Vaikka minä haluaisin miehen asuvan lähempänä olisi se kuitenkin melkoinen riski mitä en haluaisi hänen tekevän. Tuntisin olevani vastuussa hänen ikävistä asioistaan jos suhteemmen ei toimisikaan.
        Meillä nyt takana 8 vuotta ja näyttää siltä että tämä loppuu. Mies haluaa enemmän, ymmärrettävää.
        Meillä on erilaiset odotukset elämänsuhteen tulevaisuudelta. Minä en kaipaa miestä taloon ja hän taas kaipaa naisen kanssa samaan talouteen.
        Emme siis sovi toisillemme vaikka ihanaa onkin. Surullisin mielin annan hänet kuitenkin pois kun valmis lähtemään.
        En koe olevani mitenkään itsekäs. Olen vain tottunut itsenäiseen elämään. Kysyisin lähinnä onko tuo mies itsekäs jos vaatii enemmän. Molemmat pitää olla valmiita suureen muutokseen eikä toinen voi vaatia sitä väkisin. Silloinhan suhde ei ole toimiva jos osapuolet eivät ole siihen tyytyväisiä.
        Itselläni todella vaikea liitto ja ero takana, tämä vaikuttaa suuresti siihen ettei halua enää mitään vastaavaa kokea. Se ei tarkoita ettenkö rakastaisi miestä ja olisi valmis sitoutumaan häneen loppuelämäkseni. Sitoutuminen toiseen on vaan minulle jotain muuta kuin yhdessä asumista ja avioliitton menemistä.
        Sitoutuminen toiseen tapahtuu sydämessä ja mielessä, ei paperilla.


      • retgerhtrsh

        No hyvänen aika, enhän minä yksin päätä meidän tapailuistamme - vaan naapurikaupungissa asuvan miesystäväni kanssa olemme alun alkaen tehneet toiselle selväksi, minkälaiseen suhteeseen olemme valmiita ja sopineet pelisäännöt.
        Kyllä, miesystävälläni on riittävästi tekemistä: vaativa työ, pari harrastusta ja aikuisuuden kynnyksellä olevat lapset, joita hän tapaa viikolla ja toisinaan viikonloppuina.
        Molempien ehdoilla mennään ja sekin on sovittu, että jos mieli muuttuu matkan varrella seurustelun laadun suhteen, se sanotaan heti ääneen.

        Jossei naisystäväsi määrittelemä tahti tapailulle ym sinua miellytä, sano se! Josset tunne parisuhdettanne sinua tyydyttäväksi, nosta kytkintä.
        Jotenkin lapsekkaalta vaikuttaa tuo "koetteko olevanne itsekkäitä" tai "onko huono omatunto"... AIKUISISTA ihmisistä tässä on kyse, ei heitteille jätetyistä lapsista?!


    • pena44v.

      "Meillä nyt takana 8 vuotta ja näyttää siltä että tämä loppuu. Mies haluaa enemmän, ymmärrettävää.
      Meillä on erilaiset odotukset elämänsuhteen tulevaisuudelta. Minä en kaipaa miestä taloon ja hän taas kaipaa naisen kanssa samaan talouteen.
      Emme siis sovi toisillemme vaikka ihanaa onkin. Surullisin mielin annan hänet kuitenkin pois kun valmis lähtemään."

      Kuulostaa aika tunteettomalta, että ihminen on valmis luopumaan rakastamastaan ihmisestä sen vuoksi, että ei voi tinkiä omista haluistaan.
      Itse olen elänyt etäsuhteessa pari vuotta. Sen vuoksi olen joutunut luopumaan rakkaasta koirastani, veneilyharrastuksesta(rahat ei riitä), suurimmasta osasta ystäviäni. Talous on kuralla koska olen joutunut ottamaan paljon palkattomia vapaapäiviä, la-su ei riitä toisella puolella Suomea käymiseen ja yhteisen ajan viettämiseen.
      Sitten joku nainen suunnilleen valittaa, että ei halua jatkaa suhdetta kun joutuisi luopumaan jostain. Ei nyt tietenkään ihan mistä tahansa pidäkään luopua, mutta kyllä mulla ainakin suhde on tärkeämpi kuin työ, ura, asunto, ystävät, jne..

      • ei omituista

        No mutta niinhän tuo mieskin tekee. Valmis luopumaan minusta sen vuoksi että ei voi tinkiä omista haluistaan.
        Yhdessä asuminen on ainakin minulle kaikkea muuta kuin pikkujuttu, kyse ei ole omien halujen tinkimisestä.
        Monet asiat ovat vähemmän tärkeitä kuin suhde, mutta realistisesti katsottuna tänä päivänä työ on pakosti melko tärkeä asia. Pitää kyetä elämään, asua ja maksaa laskut.


      • mieti uudestaan

        Miksi et muuta rakkaasi luokse?
        Eiköhän tuossa tapauksessa nainen joutuisi luopumaan "ei nyt ihan vaan jostain"?


    • aikamies..

      Jos mä tykkään jostakusta, niin silloin haluan olla hänen kanssaan nnin paljon kuin mahdollista. Silloin yhdessäasuminen on paras keino sihen.

      Jos vastapuoli ei halua muuttaa yhteen, niin päättelen siitä, että hän ei juurikaan minun seuraani kaipaa niin paljon. En ole tärkeä hänelle. Piste.

      • ei omituista

        Ei noinkaan. Se, että ei kaipaa yhtä paljon yhteistä aikaa toisen kanssa ei tarkoita ettetkö olisi silloin tärkeä. Teillä vaan on erilaiset odotukset seurustelun ja asumisen suhteen.

        Ja toisen kanssa voi olla yhdessä ilman että asutaan yhdessä. Ex-miesystäväni vietti lähes kaiken vapaa-aikansa luonani mutta emme silti asuneet yhdessä.

        Toisella voi esimerkiksi olla sellainen työ mikä vaatii paljon aikaa, jos toinen siinä koko ajan pyörii jaloissa, kärsii se työ.

        Kun asutaan yhdessä pitää moni asia sopia yhteen. Esimerkiksi taloudelliset asiat. Jos toinen tuhlaa rahansa heti palkan saatuaan eikä ole yhtään säästäväinen mutta toinen osapuoli taas on, tulee siinä aivan varmasti yhteentörmäyksiä yhdessä asumisessa. Silloin on parempi asua erillään ja molemmilla täysin oma talous.

        Tai vaikka täysin erilaiset nukkumistavat. Toinen on yökyöpeli joka nukkuu vaikka päikkäreitäkin, toinen taas aamuvirkku ja inhoaa päivällä löhöilyä, toimiiko tuollainen?

        Ja lopuksio vielä vapaa-ajan vietto. Toinen haluaa vain löhöillä sohvalla töiden jälkeen kun toinen taas haluaa harrastaa ja mennä.

        Toimisiko yhteenmuutto tälläisissä tapauksissa.


      • miettikää realistise
        ei omituista kirjoitti:

        Ei noinkaan. Se, että ei kaipaa yhtä paljon yhteistä aikaa toisen kanssa ei tarkoita ettetkö olisi silloin tärkeä. Teillä vaan on erilaiset odotukset seurustelun ja asumisen suhteen.

        Ja toisen kanssa voi olla yhdessä ilman että asutaan yhdessä. Ex-miesystäväni vietti lähes kaiken vapaa-aikansa luonani mutta emme silti asuneet yhdessä.

        Toisella voi esimerkiksi olla sellainen työ mikä vaatii paljon aikaa, jos toinen siinä koko ajan pyörii jaloissa, kärsii se työ.

        Kun asutaan yhdessä pitää moni asia sopia yhteen. Esimerkiksi taloudelliset asiat. Jos toinen tuhlaa rahansa heti palkan saatuaan eikä ole yhtään säästäväinen mutta toinen osapuoli taas on, tulee siinä aivan varmasti yhteentörmäyksiä yhdessä asumisessa. Silloin on parempi asua erillään ja molemmilla täysin oma talous.

        Tai vaikka täysin erilaiset nukkumistavat. Toinen on yökyöpeli joka nukkuu vaikka päikkäreitäkin, toinen taas aamuvirkku ja inhoaa päivällä löhöilyä, toimiiko tuollainen?

        Ja lopuksio vielä vapaa-ajan vietto. Toinen haluaa vain löhöillä sohvalla töiden jälkeen kun toinen taas haluaa harrastaa ja mennä.

        Toimisiko yhteenmuutto tälläisissä tapauksissa.

        Hienoa kun ihmiset kykenisivät noin realistisesti miettimään yhteisasumista. Tulisi paljon vähemmän eroja. Arkitavat määräävät pitkälti suhteen toimivuuden yhdessä asumisessa.


    • aikamies.

      Ovatko ihmiset noin tapojensa orjia?

      Mä olen asunut tytön kanssa, joka lähti aamuisin 03 jakamaan lehtiä.
      No minäkin sitten laitoin nukkumaan 21 illalla, vaikka aikaisemmassa elämässäni en ollut koskaan sitä tehnyt.

      Edellinen tyttöystäväni joi pelkästään teetä. Minä taas olin vannoutunut kahvinjuoja.
      Ei todellakaan kumpaakaan huvittanut alkaa aamuisin värkkäämään kahta lientä, niinpä minäkin aloin teelinjalle, en ole kahvia juonut moneen vuoteen.

      Erään tyttöystävän henki haisi pahalle ja suudelmissakin maistui terva koska hän tupakoi. Kysyin, että kiinnostaisko lopettaa. Ei kiinnostanut, niinpä minäkin sitten poltin n. puoli askia päivittäin kolmen vuoden ajan. Kun erottiin, niin lopetin samantien

      • ei omituista

        Ei välttämättä ole kyse tapojen orjuudesta. Itselleni esim. säännöllinen unirytmi on ehdottoman tärkeä asia hyvinvoinnin kannalta, normaalisti. Mutta välillä , luomisaikojen aikana saatan olla öisinkin ahertamassa ideoitteni kimpussa. Tämähän sopii vaikka olisi minkälaiset tavat omaava mies talossa. Mutta kun se asunto jossa asutaan on liian pieni usean eri tapojensa "orjille". Hyvä jos mahdollisuus on isoon asuntoon , niin ok. Mutta kaikilla ei sitä mahdollisuutta ole.
        Ja itse en edes alkaisi tapaamaan ihminstä joka tupakoi kun en itsekään tupakoi. Tuntuisi lähinnä tuhkakupin kanssa pusuttelulta. Eikä mieleenikään tulisi alkaa tupakoida toisen vuoksi ja pilata terveyttäni. Voisi kysyä miksei tuo toinen ole valmis lopettamaan tupakointia toisen vuoksi?
        Joku kahvin/teenjuonti nyt on aivan sama ja todella vähäpitoinen asia kenenkään elämässä.
        Ja kaikille tuollainen menenpä nyt nukkumaan klo 21 kun toinenkin menee ei vain onnistu. Kun ikää on liki 50 ja koko ikänsä ollut tietynlaiset unitavat niin turha edes yrittää niitä muuttaa, eikä sellaista voi toiselta edes odottaa.
        Its ekun olen lähinnä kasvissyöjä en odota toisen muuttavan tapojaan sen vuoksi enkä myöskään odota että kukaan vaatii sitä minulta. Tälläisissä pikkuasioissa ei eri tavat haittaa mutta kun on niitä todella tärkeitäkin tapoja esim. nukkuminen ja itsestään huolta pitäminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe