Lääkäri hermostui kun en ollut laihduttanut

ihana lihava

Paasaa aina joka kertaa siinä samasta "pitää laihduttaa, blaa blaa". Viime kerralla sanoin, että olen täysin tyytyväinen elämääni (BMI 38), mutta nivelet toimii ja kaikki veriarvot hyviä paitsi sokerit. Lääkäri veti hirveät pultit ja sanoi, että tällä menolla olen jo 40-vuotiaana haudassa, jos lihon samaa tahtia ja että mun pitäis ottaa vastuuta mun omasta elämästä. Olen käynyt myös sairaalan lääkärillä. Kaikki hyvät ruoat on kielletty, hirveä kasa lääkkeitä pitäis joka päivä vetää naamariin. Paskan marjat syö mitään paitsi ruokaa :D. Yksityinen lääkäri sanoi, että mitään hätää ei ole kunhan syön diabetes lääkkeet.

16

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normipaino

      Et taida vaan tajuta, että ruoasta saa todella hyvää myös ilman lihomista. Et selvästikään tajua ravinnosta muuta kuin miltä se maistuu. Lääkäri on oikeassa.

    • Ei enää läski

      Olet selvästi todella ylipainoinen. Laihduta!

    • 3+5

      Lääkäriä varmaan hatuttaa, jos potilaalta menee jalat amputoitavatksi, silmät rappeutuvat ja munuaiset sököksi. Vielä sydäntauti ja jatkuvasti nivelkipujen vuoksi lääkärissä juoksevat potilas. Kyllä varmaan hermostuttaa, kun yksinkertaisia ohjeita ei edes yritetä noudattaa.

    • Eräjormatakki

      Minäkin alle 40 ja silti kunnossa kaikki,vaikka ylipainoa. Mahtuu kyllä marketin farkut ja vaatteet ylle. Ei ole pakko katsoa jos ärsyttää.Pidä huoli edelleen omasta olemuksestasi. Ei sinunkaan vaatetus ole kovin muodikasta.

    • täti pyöreä

      Minä olen kohta kuusikymppinen. Koko ikäni olen ollut lihava ja siitä myös kuullut. Se parikymmentä vuotta kun sain olla työterveyshuollon asiakas oli ihanaa aikaa. Kaikki kunnia ja kiitos Mikkelin työterveydelle!
      Nyt olen eläkkeellä ja yleisen terveydenhuollon piirissä. Kolme vuotta sitten kävin hoitsulla ja lääkärillä, kyselin mm. onko jotain liikuntajuttuja, jumpparyhmiä tms. ylipainoisille. Ei ollut mitään. Sain lääkäriltä v****ilut painosta. Voi juku, enpä olis itse huomannutkaan olevani lihava!
      En ole sen jälkeen käynyt lääkärissä. En halua maksaa siitä että saan kuunnella asiatonta kielenkäyttöä. Olen tähän ikään oppinut korrektia käytöstä muita kohtaan enkä muuta halua ottaa vastaankaan..
      Ja suunsoittajille tiedoksi, olen laihduttanut. Olen yli neljänkymmenen vuoden aikana laihduttanut useita satoja kiloja. En nytkään ole kahteen vuoteen syönyt pullaa, namuja, sokeria, ylenmääräistä rasvaa ym muuta kuin jouluna. Silti paino on kolminumeroinen luku.

      • ripax

        Pelkkä ravinto ei takaa pysyvää tulosta laihdutettaessa, vaan liikunta estää painon palautumisen ennalleen. Sopivasti liikuntaa harrastaen voit syödä enemmänkin painon nousematta. Pitää muistaa myös hyötyliikunnan merkitys, joten kannattaa esim. välttää hissin käyttöä ja hyödyntää portaiden nousua, joka on erittäin tehokasta liikuntaa kertoimella kymmenen tasamaahan verrattuna. Itse olen 58-vuotias, joka on parheimmillaan taulukkopainossa (kesällä) ja taulukkopainon ylítys saattaa olla välillä 3-5 kg, jonka saan pois jopa viikossa liikunnalla. Ihmisen elimistö on suunniteltu liikkumaan pysyäkseen kunnossa, joten lopettakaa askelien laskenta! Käyn myös vaakalla joka aamu, jolloin paino ei pääse karkaamaan. Vaakan näyttäessä ylipainoa syön silloin vähemmän tai päinvastoin.


    • Helppo ratkaisu

      Sinut kannattaa jättää hoitamatta. Luonto hoitaa loput. Elämähän on valintoja.

    • hemppo

      Kuin myös sinut Helppo!

      • Minua ei

        tarvitsekaan hoitaa vaikka olen jo 66-vuotias. Hyvät geenit, järkevä ruokavalio ja liikunta pitävät kunnossa vanhemmankin ihmisen. Syyttä olet katkera, katso peiliin, ja tarkasti.


      • täti pyöreä
        Minua ei kirjoitti:

        tarvitsekaan hoitaa vaikka olen jo 66-vuotias. Hyvät geenit, järkevä ruokavalio ja liikunta pitävät kunnossa vanhemmankin ihmisen. Syyttä olet katkera, katso peiliin, ja tarkasti.

        Jos minua tarkoitat koirimisellasi niin varmaan osasit lukea tekstini. En siis ole käynyt moneen vuoteen lääkärissä. Minun puolestani arvauskeskukset saa lopettaa. Kumma että siellä on lehtijuttujen mukaan sellainen ruuhka aina. En ymmärrä kuka tuota laitosta edes tarvitsee.
        Olen liikkunut paljon koko ikäni. Fyysisesti raskas liikkuva työ, perhe ym. Lapsuus maalla missä oli pitkät matkat joka paikkaan eikä autoja ollut pyllyn alla niinkuin nykyään.
        Tuohon ikään jos ei ymmärrä ihmisten erilaisuutta niin sitten ei koskaan opikaan ymmärtämään.


    • ukkopekka2

      kyllä se pelkkä ravinto vaan riittää painonhallinnassa.

    • I am Winner

      Ääähäähää enpäs provosoidu.Tähän asti lihavana taivaltanut. Ei iske eikä uppoa paskanjauhajien tyhmät kirjoitukset.Korjaan uuber tyhmät kirjoitukset.

    • niinpä, niinpä

      Minä, minä, minä. Viis kansallisista tilastoista, lääkreiden ohjeista, tutkijoiden riskiarvioinniesta ja tieteellisistä näytöistä. MINÄ tiedän henkilön, joka oli lihava, mutta terve ja laihan joka sairastui. Hah, siispä laihduttaminen ei kannata! MINUN tuttavapiirini edustaa suurinta totuutta!

      Huokaus...

      Vanha viisaus sanoo, että valistus uppaa vain niihin jotka sitä eivät tarvitse. Jos ihminen on riittävän fiksu, hän osaa itse hakea ja sisäistää tietoa ja toimia sen mukaisesti ilman ulkopuolista neuvomista. Se, joka valistusta taas tarvitsisi, ei ota tietoa tarjoamallakaan vastaan, vaan keskittyy ajattelemaan sitä itselle mieluisaa esimerkkiä sivuttaen kaiken muun

    • puu... tos tilaa

      Suurin osa lihavista on vain jättänyt tekemättä mitään. Mitään tarkoittaa kyllä ainoastaan painonsa ja kuntonsa hoitoa. Koska lähes kaikki lihavat ovat monilla osa-alueilla toimintakykyisiä, esim. kykenevät työssä käymään, kantamaan ruokakassitkin jotenkin ym. Tietoa on ravinnosta, jota saa lukea mistä vaan. Liikunnasta tietoa voi kysyä tarkemmin eri paikoista. Saati mennä mukaan 'matkimaan' niitä ihmisiä, jotka touhuavat jonkin liikunnan parissa. Jos esim. kävely tarkoittaisi 10 minuutin tai puolen tunnin löntystelyä, kukaan ei laihtuisi. Kun se ei ole niin. Lihavan/ylipainoisen kävely= jalkojen siirtelyä hengästyneenä ja kiukkuisena. Nivelet kuormittuu, lihasvoima, koordinaatio ei parane mihinkään. Isot lihasryhmät tarvitsevat monipuolista ja rasittavaa rauhallista harjoitusta. Tällöin vatsan ja vyötärön tarkkailu on ihan itsensä huijaamista. Liike lähtee aivoista. Kun ajatus on se, että hermoilee ja vertaa itseään muihin, ymmärtänättä fysiologiasta tai omasta kehostaan mitään, ei varmasti kuntoile oikein saati saa pysyviä muutoksia kehoon. Joku henkilö, joka liikkuu esim. pyörätuolilla tai keppien kanssa saa enemmän, oikeisiin lihasryhmiin voimaa ja lihastasapainoa, kuin ihminen joka vastentahtoisesti raahaa itseään, liian lyhyen ajan tai väärällä tekniikalla eteenpäin. Jos norsu juoksee luontofilmissä, miltä näyttää? Se haluaa päästä eteenpäin. Ei sen tarkoituskaan ole laihduttaa. Huvittavia ja herjaavia kommentteja on helppoa heittää. Lääkärit yleensä välttävät vinoilua. Kyllä he silti olettavat, että jokainen osaisi perusterveydestään huolehtia, oikein. Varmasti turhautuvat kaikenlaisiin selittäjiin ja valittajiin, jotka valehtelevat itselleen. Lähinnä vain itselleen.

    • treenii treenii

      nyt ottat ittees niskasta, se köyry niskaas kuristaa mut pistää ihran liikkeelle ja sun mielen orjentoitumaan ottamaan oppia länsimaalaisesta kauneusihanteesta anna zumban sulattaa jokainen ihrakerros kun vatkaat isoo mahaas fressin jumpassa muista jokaikisen hikipisaran jälkeen oot lähempänä tavotettasi ja hankit takaisin oman haluttavan naisellisuutesi

    • the losers, arses

      Ai, kun mukavaa ja miellyttävää tavata itseensä tyytymätöntä ja kateellista ihmistä. Kivaahan se on, kun on joku henkilö, jota saa haukkua ja josta kertoa ihania juoruja, jotka eivät ole totta. Toivottavasti osaat olla tarpeeksi uskottava, sillä jokainen ihminen näkee lävitsesi. Sillä, sinä olet kateellinen. Harvoin on ylipainoinen sokeakin. Kyllähän hänelläkin on tunteet. Tunteet, jotka täysin väärässä paikassa, vääristyneesti, kohdistetaan hoikkaan ja kauniiseen ihmiseen. Kun et ymmärrä mennä terapiaan hakemaan apua, olisi oikein kun jäät itseksesi pahoine ajatuksinesi ja tekoinesi. Ikävä asia ja törkeää.Sen lisäksi, että et kykene ulkonäöllesi tekemään myönteistä, et kyllä nupillesikaan mahda mitään. Jos kukaan muukaan ei kykene auttamaan, ole lihava tai vähemmän lihava tai läskikasa, voit tyytyä osaasi. Se on ainoa mitä voi tehdä. Se ei ole säälittävää. Se on ettet koskaan kykene omaa heikkouttasi edes myöntämään. Se on säälittävää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe