Lapsilisien leikkaus oikein

Opettaja 53

Lapsiperheet nauttivat sosiaalietuja, rakennuttavat ylisuuria taloja, porealtaita, saavat lahjaksi ja perinnöksi osakesalkkuja, saavat mopoautoja, mönkijöitä, monta ulkomaanmatkaa vuodessa, bemareita, merkkivaatteita. Köyhyys ei näy missään.
Joka muuta väittää katsokoon ympärilleen. Lyseon mopoautoparkki on näkyvä osoitus rahakkaista lapsiperheistä.

20

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mopoautokuskilyseosta

      Heh. Opettajiksi yleensä kouluttautuu ne kun vähiten osaa ja tietää. Opetuskin tapahtuu suoraan opettajainkirjasesta lukemalla;)

    • 6-7n euron leikkaus

      xkk on saanut aikaan niin suuren huudon kaikissa populistisissa ryhmissä ottamatta huomioon ollenkaan sitä että NE vähäosaiset jotka OIKEASTI tarvitsevat sen leikatun 6e,saavat sen muilta luukuilta joilla jokatapauksessa asioivat....pienikään peliriippuvuus tai päihteiden käyttö perheessä tekee tyhjäksi ,niin määrältään kuin perusteeltaan,vaatimuksen leikkauksen palauttamisesta koska leikattu 6 7 e menee yhdessä vilauksessa joko päihteen hankkimiseen tai pelikoneen pohjattomaan nieluun.
      Sais poistaa koko lapsilisän aikansa eläneenä reliikkinä ja palata takaisin harkintaavustukseen jossa VAIN niille annetaan jotka OIKEASTI tarvitsevat eikä yleisesti kaikille jotka ymmärtävät pyytää tai ovat mukuloita tahallaan tai tahattomasti maailman riesaksi hässineet eivätkä ole huolehtineet ehkäisystä.

    • Jari japperi

      Ja kaikki ne on ostettu lapsilisillä. No on se nyt sitten hyvä, että hallitus vihdoin ymmärsi mistä voidaan leikata. Ainakin puolet noista em. tavaroista on ihan turhia.

      Sanoit myös, että "köyhyys ei näy missään". Kehotan vahvasti opettajaa nyt avaaman silmät ja katsomaan maailmaa joltain muultakin kantilta kuin sieltä kokoomusleirin kultatuolista.

      Onko velaksi ostettu mopoauto jokin merkki varallisuudesta? Mielestäni ei. On niitä samoja lasikuitupurkkeja ihan duunariperheissäkin. Tosin myös velaksi ostettuna. Mutta kun äidin kulta sellaisen haluaa, niin sellainen hankitaan. Vaikka joutuisi luopumaan jokavuotisesta ulkomaan matkasta.

    • Ristus että

      ootte katkeraa sakkia!

    • 20+2

      Lapsilisät tulisi myöntää tulojen mukaan oikeasti tarvitseville.

      • Tosinäin

        Miksei muuten näin tehdä?
        Asumislisäkin myönnetään niin, miksei myös lapsilisii.
        Pitänee lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä muuten, mut kelle? Kun asiaa pitäisi oikeesti sitten ajaakki eteenpäin. Kertokaa ja näyttäkää mustaa valkoisella, jos näin on joskus tehty tai yritetty ajaa..
        Tietysti ymmärrän, et siit tulee ylimääräist työtä, MUTTA työttömiä tääl o jo muutenki, eiku heitit töihin tarkistamaan tuloja ja omaisuuksia. (tietenkin joilla on luottamus 100%, muutenki virkailijat juoruu, ni hälvälii silläkä).
        Tietyst ymmärrän sit perheiden stressin "Saadaanko vai eikö saada."
        Mut kyl se pal perheissäki se vika o... Oikeest sitä pärjää vähemmällä, yksikin auto riittää ja älkää väittäkö etteikö ole aikaa, kotiäideil ja -iseil sitä just on tai jokka muute vaa makaa kotona. Työssä käyvät voivat organisoida aikansa paremmin. Ja oikeesti, kerran oli teeveeski 7 henkinen perhe asui 50 neliöisessä kaksiossa NIIN älkää väittäkö, et tarvis olla se iso velkainen lukaali. Sopu tilaa antaa ja jollei perheissä ole sopua, ni sit o eron aika.
        Kaikesta voi säästää, jos vain tahtoa löytyy ja ei sitä oikeest tarvi esittää rikkaampaa mitä on. Aivan turha, kauhee stressi siit vaa tulee.
        Mut tietyst tämäki, et herrojen se palkkojansa pitäs pudottaa ekana, eikä työntekijöiden...
        Kyl tää viel menee nii lujaa persiillee, ettei tosika. Muistakaamme sisällissota, historia toistaa itteään, vaikka eihä meist nykyaja ihmisist sotimaa kyl ole... Harmi sinälläns.


    • rikkautta ja kaikkea

      Itse aion ostaa keskiaikaisen linnan Skotlannista kunhan tämän kuun lapsilisä tirahtaa tilille.Siitä jää vielä varmasti aika paljon jäljelle leikkauksen jälkeenkin, joten ostan taas uuden lamborghinin.Lamborghini murcielagoa minulla ei vielä olekaan, joten ostan sen ihan vain siksi että voin hilata sen juhannuksena salkoon näytille kateellisille.

      • Osta sitte

        loppurahoilla palvelijoille pikkuferrarit.


      • rikkautta ja kaikkea
        Osta sitte kirjoitti:

        loppurahoilla palvelijoille pikkuferrarit.

        Hyvä ystäväni nalle wahlstrumpan kehoitti minua irtisanomaan palvelusväen ja näin tapahtui.

        Tilalle otan työttömiä joille "palkan" maksaa kaupunki, 9€/päivä saavat kuurata lattioita ja kaivaa ojia.

        Saavat myös hilata lamborghinin sinne salkoon samalla kun lekottelen baden baden tuolissani juoden daiquireja.

        Lopun päivää saavat seisoa paikallaan ihailemassa ja kadehtimassa lamborghiniani.Huvittelemme nallen kanssa ammuskelemalla ritsoilla heitä tornista.Ammuksina käytämme kultadubloneja.


    • miopeer

      Uskomaton meteli asiasta. Muutama euro otetaan pois, niin voi hirvitys. Jos äiti tai isä jättäisi sen yhden tupakka-askin tai sixpackin ostamatta yhtenä päivänä kuukaudessa, niin se olisi siinä.

    • rengas-tane

      Pari askia tupakkia vähemmän kuussa, niin säästö on sama kuin suunniteltu leikkaus. Käsittämättömän moni itseään köyhäksi tituleerava vetelee körssiä.

      • tane jatkaa

        Tämä siis kaksilapsiselle perheelle, askilla kuittaa yhden mukulan laskusuhdanteen.


    • näin Porissa

      Opettaja 53 lienee katkera ja kateellinen kaikille ja kaikesta. Onhan se tietty kovaa kun on väärän uravalinnan tehnyt ja muilla menee paremmin aina, kaikessa ja kaikkialla. Hajoa siis siihen luuseri.

    • Roope-Ankatkin saa

      Onhan se tyypillistä järjenvastaista politiikkaa, että yleensä lapsilisiä maksetaan ilman harkintaa. Kyllä muitakin avustuksia maksettaessa tarkistetaan, että onko yhteiskunnan tarvetta tukea vai pärjääkö henkilö omillaan.
      Kuinka monet vanhemmat laittavatkin lapsilisärahat pankkiin ja antavat sitten aikuisikään tulleelle kokoomusta äänestävälle omaisuuksia perivälle penikalle tämän yhteiskunnan antaman rahasäkin.
      Käsittämätöntä yhteiskunnan ryöväämistä!

      • Reisiluu

        Tähän yhtälöön tuli vastaus kun mainitsit kokoomuksen ja yhteiskunnan ryöväämisen. Ne kaksi asiaa kulkevat käsi kädessä.

        Ja tasan niin monta vanhempaa jemmaavat lapsilisät kun on kokoomuksen äänestäjiä. Niin kauan kun kyseistä puolueenkuvatusta äänestetään, pysyy ne lapsilisät myös rikkaiden etuna.

        Katainenkin juuri sanoi, että oli kova paikka lähteä leikkaamaan lapsilisistä. Varmaan olikin, kun kamujen muksut eivät saa enää niin isoa pesämunaa elämäänsä varten.
        Eihän ne pikku reppanat pärjää karussa maailmassa, jossa golfratojen kausikortit maksavat, jahtiseurojen jäsenmaksut on korkeat, kaviaari on kallista ja Armanin vaatteiden hinnat on kovat.

        Ilman yhteiskunnan luomaa rahallista turvaa, ne raukat joutuisivat tyytymään tavallisten hyväosaisten elämään. Eihän sellainen käy päinsä...


    • Itsekästä?

      Kovaa puhetta opettajalta. Päivän ratoksi sinulle pohdintaa; kuka maksaa sinun palkkasi? Vihje; opettaja ei maksa opettajan palkkaa. Voisimme siis ajatella leikkausta niistä rahoista. Ps. On varmaan kiva, että saa lomailla puolet vuodesta?

      • Laillistettu ryöstö

        Opettajaksi ei pääsekään, jos on huono looginen päättelykyky ja heikko matikkapää. Jos kokoomuslainen yrittäjä tienaa "verosuunnittelulla" ja pimeällä työllä pennulleen 15000 euron mopoautorahat muutamassa päivässä, ei sellainen ryöväri tarvitse lapsilisiä.
        Muutenkin opettajan palkanmaksajaa kun kyselet niin ongelmahan onkin juuri se, että kaikenmaailman yrittäjänä itseään pitävät eivät nykyaikana pärjää enää ilman yhteiskunnan tukea ja veronmaksajien apua.
        Samat kokoomuslaiset tahot kuppaavat yhteiskuntaa ja vaativat yhteiskunnalta säästöjä. Tämä on ryöstö!


    • pieleen meni

      Aloitus meni ihan metsään.

      A) Ne talot ja mopoautot ostetaan ihan ansaituilla rahoilla. Mopoauto maksaa 15 vuoden lapsilisät.

      B) Se 8:n euron vähennys on keskiluokkaiselle hyttysenkakka. Mutta sekin on pois kotimaan kulutuksesta, ja ns. ruokkii lamaa.

      C) Ne lapsilisillä tienaavat ovat 3-5 lapsen suurperheitä, koska lapsilisä nousee hurjasti. Ja nämä ovat usein sosioekonomisesti roskaväkeä, joilta tulisi kieltää lapsien teko!

    • rölösäähhh

      penii dasdfokaosd!

    • Leipuri Pitko

      Yksi viiden lapsen äiti meni kauppaan lauma mukanaan ja yksi karkkipatukka piti riisua ja jakaa jo ennen kassaa.

      Vaatteet eivät olleet halpakaupan kamaa, vaikka äiti on köyhyyttään markkinoinut. Koriin lensi nami-namia, makeaa jogurttia, sokerisia mehupurkkea ja kuusi punaista maitoa, valkoista ,mössöleipää , keksejä, sokeria, suklaajuomaa. Ei yhtään hedelmää tarjouksestakaan, ei kaalia, ei herneitä, ei mitään ruuaksi kelpaavaa, mutta lasku oli silti kohtuullinen.
      Voisi sitä ostaa hiivaa ja pyöräyttää lapsille päivän aikana hyvät sämpylöät kun kotona vatvoo maailman kurjuutta ja odottelee sitä lapsilisää, hernekeittoa voisi syödä huomennakin eikä maksa paljon.

      Tuolla menolla ei tosiaan kasveta terveisiin elintapoihin eikä säästöjä kerry.Nurina on silti alituinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe