väheksyn naisystäväni ajanviettoa

mies 49v.

Tapahtui tämä: 5-kymppisellä naisystävälläni ei ollut aikaa olla
minun kanssani, koska lähti 21v. poikansa ja tämän 20-30v. kavereiden kanssa
hevibändin keikalle. Ei ollut eka kerta.

Minua ei pyydetty mukaan, koska hän tietää etten pidä em. musiikista ja hänen mielestään olisin liian "porukkaan sopimaton". Jos olisi pyydetty mukaan, niin olisin ehkä voinut mennä ihan mielenkiinnosta katsomaan, että minkälaista se on. Tai sitten en. Tietenkin korvatulpat mukana.

En oikein ymäärrä, että miksi tuo asia tökkii?

Onko vika minussa, olenko liian sovinnainen, vanhanaikainen?
Vai onko naiseni jotenkin kypsymätön, kun viihtyy poikien seurassa?

Mietinkin sitten vastakohtana, että jos hänellä olisi 21v. tytär ja hän sitten lähtisi tyttären ja tyttären kavereiden kanssa vaikkapa Jenni Vartiaisen keikalle, niin se ei tökkisi minua yhtään. Tosin itsekin pidän Jennin musiikista.

Ehkä miellän hevimusiikin jonkinlaisena tuskan purkauksena siitä, että elämä sattuu, kaikki on huonosti, jne. Ja siksi ajattelisin sen sopivan enemmänkin 2-kymppisten elämään.

Kun itse taas ajattelisin tarjoavani hänelle kypsää aikuista seuraa.

60

645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies49v.

      Lisään vielä vertauksena, että jos minulla olisi 21v. tytär, joka olisi lähdössä jollekin keikalle samanikäisten ystäviensä kanssa, niin tuntisin kyllä olevani ihan väärässä porukassa jos mukaan lähtisin.

    • mies49v.

      Vielä toinen minua kummastuttanut tilanne.

      Hänen vieä kotona asuvan 16v. pojan kaksi mopokaveria tulivat hakemaan poikaa.
      Hän oli kuitenkin vielä myöhään venyneissä harjoituksissa ja oli tulossa puolen tunnin kuluttua. Naisystäväni tietenkin hyvien tapojen mukaan keitti kahvit ja avasi keksipaketin pöydälle, jottei poikien tarvitsisi suu kuivana odotella.

      Mutta nyt seuraa minua kummastuttanut asia. Olimme olleet katsomassa elokuvaa TV:sta, naisenikin piti siitä paljon. Mutta hänpä päättikin jäädä istumaan keittiön pöydän ääreen poikien kanssa. He sitten kertoivat epäonnistuneesta mopon virittämisestä, kuinka yhdellä oli mennyt poikki tyttöystävän kanssa, kuinka toisen veli oli löytänyt kesätyön, jne.

      Voiko aikuista oikeasti kiinnostaa tuollainen?
      Kun seurasin sivusta, niin mulle tuli sellainen fiilis, että molemmat osapuolet tunsivat jotain tarvetta osoittaa huomiota toiselle.
      Pojat kuvittelivat, että naiseni on oikeasti kiinnostunut mopoista(voin kertoa 100% varmasti, että mikään kaasuttimen viilaus ei voisi häntä vähempää kiinnostaa)
      Vastaavasti naiseni ehkä kuvitteli, että pojat ovat innoissaan kun hän kuuntelee heidän juttujaan. Minusta tuntuu, että mieluummin olisivat kahden istuneet keittiössä ja suunnitelleet, että kuka voisi hakea heille pullon bileisiin.

      • mies46v

        No ei tuon tarttekaan kiinnostaa, mutta yksinkertaisimpiin käytöstapoihin kuuluu, että jos kutsut vieraita kotiisi niin et jätä niitä yksin ja lähde tekemään jotain muuta. Kiinnostipa niiden jutut tai ei. Itse olisin pitänyt seuraa vaikka olisi ollut 10 vuotiaita ja tarjonnut niille mehua.

        Tuo teiniseurassa hevikeikalle lähteminen on vähän toinen juttu, mutta jos se ei jokaviikkoinen tapa ole ja sieltä ei tulla takaisin aamupäivällä räkä poskella sukkahousut revenneinä niin enpä siihenkään sen enempää huomiota uhraisi. Toinen jos on kiinnostunut kuuntelemaan metallikeikkoja ja itse ei vois vähempää kiinnostaa niin olisin vain tyytyväinen ettei minua vaadita mukaan. Ihan yhtä lailla tuskaa se olisi kuin vaikka oopperassa patsastelu.


      • nainen47v

        Mitäs kummaa tuossa nyt on? Tottakai fiksu aikuinen huomioi myös lasten vieraat. Vai olisiko sun mielestä pitänyt jättää pojat keskenään kahville? Elokuvan ehtii katsella loppuun myöhemminkin, eikö? Kyllä mulla ainakin on tapana jutella lasten kavereiden kanssa heidän kuulumiset. Ihan aidosti olen niistä kiinnostunut. Äitinä tahdon tietää, minkälaisten ihmisten kanssa mun lapset pyörii.

        Olen myös käynyt tyttäreni ja hänen kavereiden kanssa kuuntelemassa bändejä, joista kaikki tykätään. Mitä pahaa siinäkin on, jos haluaa viettää aikaan lasten kanssa muuallakin kuin kotioloissa tai shoppailemassa?

        Mun mielestä sulla on asenneongelma. Todella pha. Sulla ei ilmeisesti ole omia lapsia ja minkäänlaista käsitystä, miten heidän kanssan toimitaan?


      • tulipa mieleen
        mies46v kirjoitti:

        No ei tuon tarttekaan kiinnostaa, mutta yksinkertaisimpiin käytöstapoihin kuuluu, että jos kutsut vieraita kotiisi niin et jätä niitä yksin ja lähde tekemään jotain muuta. Kiinnostipa niiden jutut tai ei. Itse olisin pitänyt seuraa vaikka olisi ollut 10 vuotiaita ja tarjonnut niille mehua.

        Tuo teiniseurassa hevikeikalle lähteminen on vähän toinen juttu, mutta jos se ei jokaviikkoinen tapa ole ja sieltä ei tulla takaisin aamupäivällä räkä poskella sukkahousut revenneinä niin enpä siihenkään sen enempää huomiota uhraisi. Toinen jos on kiinnostunut kuuntelemaan metallikeikkoja ja itse ei vois vähempää kiinnostaa niin olisin vain tyytyväinen ettei minua vaadita mukaan. Ihan yhtä lailla tuskaa se olisi kuin vaikka oopperassa patsastelu.

        Tangomarkkinoilla on enemmän järjestyshäiriöitä kuin metalliväen bileissä, joten onhan se hevikeikka tosiaan vähän toinen juttu.


    • höh???

      En ymmärrä minäkään mikä sinua tökkii. Itse olen yli 20 vuotta pitänyt vähän reippaammasta musiikista enkä oleta Vartiaisen huokailun alkavan kiinnostaa tulevaisuudessakaan. Miksi ihmeessä alkaisi?

      Mitä tulee nuoremman pojan tapaukseen niin kaikkihan sujui suorastaan oppikirjan mukaan. Äidillä on ihan velvollisuuksia alaikäisiä lapsiaan kohtaan ja hyvä on etteivät saa kaikessa rauhassa suunnitella pullon hakemista ja vaikka alkoholi olisi jo tuttukin tuote niin vähintäänkin on hyvä tietää missä seurassa liikkuu ja mitä puuhailevat kiinnosti tai ei. Ei se nyt niin mene että äiti katsoo nyt ensin tämän elokuvan ja katotaan jääkö aikaa rupatella, tuon ikäinen nyt tuskin kovin paljon kotona pyörii yleisissä tiloissa ainakaan ja siinä vaiheessa pojat olisivat häipyneet ja jäljellä olisi vaan jälkien korjailu. Ohessa tuli myös mukavasti tapakasvatusta eikä niin kuin usein näkee, tuntemattomaksi jääneitä kavereita lappaa jotain sivumennen talonväelle murahtaen sisään ja ulos pojan huoneesta.

      Miehen raahaaminen paikkoihin jotka eivät sitä miellytä on aivan kertakaikkisen huono idea, esimerkiksi nuoremmat naiset eivät vaan välttämättä vielä sitä tajua. Esiin kuoriutuu lapsi joka ei kestä leikkiä johon on lähtenyt ja pilaa muidenkin ilon. Vähän niin kuin nytkin vaadit oikeastaan lähinnä huomiota yli muiden tarinassasi esiintyneiden ihmisten kiinnostuksenkohteiden, tarpeiden ja velvollisuuksien. Vaikka et mitään sanoisikaan niin naistasi vaivaisi kun et siellä tykkää olla, mutta jos asia sinua kerran oikeasti kiinnostaa niin hommaat vaan seuraavalla kerralla liput itselle ja naisellesi lahjaksi ja sanot että halusit ilahduttaa ja tutustua hänen maailmaansa niin homma on kutakuinkin sillä selvä. Sitten voit jatkossa miettiä vieläkö keikat kiinnostaa vai jätätkö väliin.

      Onnittelut fiksun oloisesta naisesta, nyt kun saat vielä oman pääsi järjestykseen niin hyvä tulee.

    • liubjhk,bh

      Olet mustasukkainen ajasta, jonka naisystäväsi käyttää lastensa seurassa.
      Sinulla itselläsi ei kaiketi ole lapsia?

      • hmm4

        Jos toinen viettää paljon aikaa lasten kanssa, voi olla ettei kumppani saa aikaa silloin kuin on vapaata. Siitä voi tulla ongelmia moneen suhteeseen. :/ Ajan puute on ongelma parisuhteissa, koska suuri osa ajasta ollaan töissä.


    • nainen 47v

      Jenni Vartiaisen keikalle? Huh.

    • Miten minusta tuntuu, ettet ensimmäistä kertaa valita tällä palstalla siitä, kuinka naisystäväsi viettää aikaa lastensa kanssa eikä huomioi sinua... Oletko se sama tapaus, joka veti herneen nenään kun naisystävä istui syömään lapsensa ja lapsenlapsensa kanssa eikä pyytänyt sinua seuraksi (ja olitte syöneet juuri hetkeä aikaisemmin keskenänne)?

      Oli miten oli, minulle nämä aikuisten miesten valitusviestit muistuttavat, että "lapsellisen" naisen kannattaa valita lapsellinen mies. Merkityksessä: mies, jolla on omiakin lapsia. Ei merkityksessä "mies joka on mustasukkainen lasten kanssa käytetystä ajasta".

      • wys54646

        Joo, minulle tuli mieleen sama aikaisempi viesti.


      • piipiti piipiti
        wys54646 kirjoitti:

        Joo, minulle tuli mieleen sama aikaisempi viesti.

        Juu, ja mulle tulee mieleen useampikin saman suuntainen, 5-kymppisen naisen kanssa seurusteluun liittyvä avautuminen.
        Mies vaikuttaa huomionkipeältä räkänokalta, jolla on hirveä tarve saada täältä vahvistusta sille, että hän on oikeassa mielipiteineen ja nainen käyttäytyy häntä kohtaan huonosti ja piittaamattomasti.
        Jestas, mitä piipitystä!


      • Jeppppppsssss

        Ihan samaa juuri itsekin mietin että kuulostaa taas siltä samalta mieheltä.

        Sama vässykkä joka tekee itsestään aina uhrin ja tulee muka kummastelemaan tänne jotain asiaa, vaikka tarkoitus on vain saada ihmisten huomiota että voi voi minua raukka parkaa. Sama äijä, joka mieluummin valittaa ku toimii. Tää ketju on taas kohta täynnä sen päiväkirja merkintöjä kaltoinkohdellusta mies rukasta.


    • öpouilbujl,j

      Minä-minä-minä....
      Juttusi ovat kuin uhmaikäisen pennun kiukuttelua puettuna aikuiseen itsensä ilmaisuun. Äiti ei huomaa mua, byäääääh....

      Haluaisit, että olisit ykkösjuttu naisesi elämässä, mutta kun et ole. Jos sinulla olisi omia lapsia, ymmärtäisit paremmin... Itsekin eronneena, teini-ikäisten lasten ätitinä voin sanoa, että yksikään mies telluksella ei mene lasteni edelle arvojärjestyksessä, ei nyt eikä tulevaisuudessakaan. Lapset tulevat olemaan aina osa minun elämääni ja mies, jonka kanssa olen parisuhteessa, saa luvan sen hyväksyä tai sitten voi vapaasti etsiä naisen, joka huomioi häntä riittävästi.

      Kyllä, vika on sinussa ja asenteessasi. Et ole sovinnainen etkä vanhanaikainen, vaan yksinkertaisen ymmärtämätön. Jenni Vartiainen tai hevi, mitä väliä? Meillä kullakin oma makumme eikä se, että olet X-ikäinen tarkoita, ettei ole soveliasta kuunnella heviä. Se, että naisystäväsi tykkää enemmän hevistä kuin JV:n hyminöistä ei tee hänestä mitään kummajaista eikä hänen musiikkimieltymyksensä edes kuulu sinulle. Sinua kyrsii, kun jäät syrjään naisen menoista - kannattaisiko katsoa peiliin ja miettiä, mistä syystä sinua ei pyydetty mukaan? Voin kuvitella, että olet naama happamana kuunnellut naisystäväsi suunnitelmaa ja puhahdellut ainakin itseksesi, ettei ole sopivaa viiskymppisen naisen heilua hevikeikalla poikansa kanssa....

      Kyselet, onko naisesi kypsymätön? Ei, vaan sinä olet ahdaskatseinen ja itsekeskeinen. Hevi ei ole mitään "tuskan purkausta", vaan musiikkia. Joku pitää siitä, sinä et eikä sinun siitä tarvitsekaan pitää.

      Kirjoitustesi lukeminen saa minut ymmärtämään entistäkin selvemmin, miten suuri onni minua on kohdannut nykyisen miesystäväni muodossa. Hänelle ovat hänen teini-ikäiset lapsensa eron jälkeenkin kaikki kaikessa ja ymmärrämme toisiamme mainiosti näissä asioissa. Teini-ikäiset lapset edellisistä liitoista ja seurustelumme eivät ole toisiaan poissulkeva asia. On hetkiä, jolloin lasten asiat laittavat meidät työntämään omat keskinäiset suunnitelmamme hetkeksi sivuun, mutta kun on ymmärrystä, niistä ei mitään kivitalon korkuisia mökötyksen aiheita tule.

      Olisikohan parempi, että alkaisit harkita suunnan muutosta ja katselisit itsellesi naisen, jolla ei ole lapsia..? Saisit rauhassa tarjoilla kypsää aikuista seuraa...

    • ei hätää

      Samaa mieltä kuin muut vastaajat. Naisystäväsi ei ole käyttäytynyt millään lailla väärin. Yli 20 v poika on jo aikuinen ja hänellä on jo oma elämä, johon äiti tuskin paljon kuuluu. Mutta on tosi upeaa, että poika ja hänen kaverinsa kelpuuttavat äidin mukaan kuuntelemaan bandia. Oma lapsi on äidille aina oma lapsi ja on varmasti ihana, että välit ovat noin hyvät ja saa viettää aikuisen poikansa kanssa aikaa. Isoäitini totesi vielä 90-vuotiaana 60-vuotiaasta pojastaan, että voi sitä lasta/poikaa tms. Kun oma lapsi on aina oma lapsi. Ja kiva, että naisystäväsi ei ole "mummoutunut" vaan rohkenee mennä mukaan :). Ja mitä tulee niihin kavereihin, joilla tarjosi kahvia ja jutteli...se osoitti hyvää käytöstä naisystävältäsi. Ja onhan se kiva kuunnella nuorten juttuja...kaverit varmasti kertoivat enemmän juttuja elämästään kuin naisystäväsi poika itse äidilleen kertoisi (murrosikäinen kun on).

    • Vieraileva sovinisti

      Ai Jenni Vartiaisen musiikki ei ole yhtään "elämä sattuu"-tyylistä? Tuskaa, itsesääliä ja valitusta lähinnä kun asiat ei mene niinkuin Tromsössä.

      Metalli on ennemmin miehekästä musiikkia, jossa periaatteessa hyväksytään elämä konflikteineen sellaisena kuin se on ja .tuodaan esille miehen aggressiivista luonnetta luovalla tavalla.

      Voin hyvin uskoa, että miksi pidät Vartiaisesta enemmän kuin metallista.

    • N35-

      Periaatteessa suhteessa on oikeus mennä ja tulla miten haluaa, aikuiset ihmiset. Mutta... olisi hyvä pitää pöydällä sellaista kalenteria johon voisi merkitä suurpiirteisesti konsertti- ym menoja, että toinen tietää, eikä odota. Miettii itsekseen mitä tekee sillä aikaa.. Toki ihan kaikkia pikkumenoja ei pysty kuin omaan kalenteriin laittamaan. Mutta jos tietää että on joku musiikkijuttu tulossa tms. Ei tulisi äkkiryntäyksiä, ja toinen jää yksin ihmettelemään.

      En tykkää jos mies pitää hevistä, koska oletan että hän huomaa mitä rainaa osa hevistä on. Äiti-poika aikaa, kaveriporukka, heidän porukka.. Konsertti ei kestä loputtomiin, vaikka yksi ilta voi mennä? Miksi juuri pe tai la? Se olisi hyvää aikaa parisuhteelle. Sullekin on menoja kun etsit niitä.
      Jos hän ei ole puumanainen, ehkä ei ole huolta?? Kumpi suhteessa on enemmän kiinnostunut? Et kai vaan sinä? Mitä te voisitte tehdä yhdessä - yhteisiä kiinnostuksia? Vai viekö hänen jälkikasvu kaiken ajan ? Oletteko liian erilaisia luonteelta vai toimiiko se? Onko hän sanonut syytä miksei halua sinua mukaan? Kysy suoraan voitko mennä ja miksei sinua haluta sinne? Ei se niin kauheaa olisi suoraan vastata.. Kiertovastaus on "et sovi porukkaan".. Eli ei kaivata. Ehkä pojilla on oma jengi ja äiti mukana. Miehiä ei enempää haluta sinne? Äiti-poika aikaa?

      Vain nainen itse tietää miksi ei voi ottaa sua mukaan. Ehkä me muut ottaisimme miehen mukaan moneen paikkaan. Ja joskus yksin.

      • ja niin

        Neuvottelutaitoa kaipaisit häneltä ehkä enemmän? Ja sanoisi suoraan?


    • Kertoo huonosta...

      Itsetuntemuksesta, ei sen kummallisempaa. Kun on itsetuntemus kunnossa ja sitä kautta itsetunto, ei tarvitse miettiä tällaisia kysymyksiä. Elämä on huomattavasti helpompaa :) näin se vaan menee..

    • mies 49v.

      Naisen erosta on kulunut jo 6 vuotta, eikä hänellä ole ollut seurustelusuhteita
      sinä aikana. Tuo hänen vanhemman poikansa kaveriporukka on ollut ikäänkuin hänen perhettään. Hän on viettänyt kesäviikonloppuja heidän kanssaan mökillään.
      Laittanut ruokia pojille, ottanut olutta heidän kanssaan.
      Tietyllä tavalla ollut koko porukan äitihahmo, samaan aikaan yksi "poika" heidän joukossaan.

      Hänellä on eri roolimallit riippuen siitä, että onko hän sukulaistensa, työkavereidensa, naapureidensa, tuon poikaporukan tai minun kanssa.
      Joten uskon, että hänen olisi vaikea löytää hänelle hyvältä tuntuvaa
      käyttäytymismallia jos minä olisin tuon porukan mukana.

      Lisäksi nuo pojat eivät tunne mitään "uhkaa, haastetta tai kilpailijaa", kun
      mukana on yksi harmiton 5-kymppinen "täti"
      Mutta jos tuo täti tuo mukanaan "uuden, vanhemman uroon", niin heidän harmiton rentoutensa muuttuukin joksikin kilpailuksi siitä, että kuka on
      "lauman johtaja"

      Olen muutaman kerran mennyt paikalle kun poikia on ollut heillä. Tunnelma
      on muuttunut heti erilaiseksi ja poikien jututkin muuttuneet.

      Varmasti naisystävänikin sen on huomannut.

      Ehkä tilanne muuttuu viimeistään siinä vaiheessa kun pojat alkavat löytämään
      tyttöystäviä. Porukka hajoaa, pojat omistautuvat tytöilleen ja naisystäväni jää tietyllä tavalla sivustakatsojaksi. Sitä en vielä osaa sanoa, että jaksanko tuota päivää itse tällä hetkellä sivustakatsojana odottaa.

      En jaksa uskoa, että hän olisi "puumaillut" kenenkään heidän kanssaan.
      Koska pystyisikö 2-kymppinen poika pitämään sen niin sisässään, ettei kertoisi kaverilleen ja sitten jotain kautta tieto kulkeutuisi naisen pojan korviin.
      Eikö se olisi aika häpeällinen tilanne ? Vai olisiko?

      • ertertjyhsd

        Unohdat nyt yhden tärkeän seikan vatuloinnissasi: sinä olet naisen perheelle VIERAS ihminen. Olet naisen miesystävä, et perheenjäsen. Tilanne olisi toinen, jos naisen jälkikasvu olisi vaikkapa 10-15-vuotiaita, mutta nämähän ovat nyt aikuisuuden kynnyksellä olevia nuoria. Ei heitä kiinnosta ottaa sinua porukkaansa, kun eivät tunne sinua. Tähän astinen järjestely = äiti on mukana "yhtenä pojista" tai/ja äitihahmona kaikille on ollut toimiva, joten miksi muuttaa sitä? Se, että seurustelet äidin kanssa ei avaa automaattisesti suoraa tietä heidän porukkaansa, vaan luottamus ja "tie" avautuvat ajan kanssa, kun opitte tuntemaan toisenne. Jos sittenkään, koska kyse tosiaan on nuorista aikuisista. Kuten itsekin toteat, että tilanne tulee suurella todennäköisyydellä muuttumaan siinä vaiheessa, kun pojat alkavat seurustella tahoillaan.

        Lopeta turha vatulointi ja mielesi pahoittaminen asiassa, joka ei itseasiassa sinulle edes pahemmin kuulu. Itse en ainakaan kahden teinin äitinä voisi kuvitella seurustelevani sellaisen miehen kanssa, joka olisi mustasukkainen ajasta, jonka vietän lapsieni kanssa!


      • Nainen...

        No olisiko vaikka niin, että naisystäväsi on hyväksytty joukkoon ihan vaikka siksi, että hän on luotettava aikuinen, joka ei tuomitse? Ja olisiko sinun läsnäolollasi tunnelmaa muuttava vaikutus vaikka siksi, että sinä et ole osoittanut olevasi yhtä luotettava kuin naisystäväsi? Olisiko niin, että nuo muut ihmiset osaavat olla toisten ihmisten seurassa normaalisti ja luonnollisesti, ilman että edes oletettaisiin, että ihmissuhteisiin kuuluisi minkäänlaista uhkaa, haastetta tai kilpailua? Nautittaisiin toisten seurasta, ihan vain sen seuran takia, eikä etittäisi sosiaalisia statuksia.

        On harvinaista, että nuoret pojat hyväksyvät jonkun äidin mukaan juttuihinsa, mutta se on sitäkin arvokkaampaa, että on sellaisia henkilöitä, jotka osaavat iästään huolimatta olla nuorten seurassa niin, että nuoret sitä itsekin toivovat.

        Onko sinun asenteessasi jotain sellaista, mistä nuoret eivät pidä? Esimerkiksi sinun asenne tuosta lauman johtajuudesta... Oletko ajatellut, ettei heille ole mitään väliä kuka kokee olevansa alfa, mutta sinun kukkoilusi aiheuttaa vastareaktion, eli poissulkemisen, rentouden katoamisen..? Et ehkä ääneen toitota ryhmähengestä, mutta jos saavut paikalle "uuden vanhemman uroon" asenteella, haluaako kukaan oikeasti tutustua?

        Parisuhteessa on tärkeää antaa toiselle myös omaa tilaa. Ja ennenkaikkea on tärkeää antaa toiselle tilaa olla omien lastensa kanssa juuri niin kuin haluaa. On totaalisen absurdia edes kuvitella, että parisuhteen takia kumppanit ikäänkuin sulautuisivat yhdeksi ja lopettaisi kaikenlaiset omat jutut. Ihminen on monimutkainen olento, erilaiset käyttäytymismallit erilaisessa seurassa on normaalia ja osoittaa mielestäni kyvyn mukautua seuraansa, sen sijaan että tullaan alfana vaatimaan muita sulautumaan itselle sopivaan malliin. Tässä on sinun ja naisystäväsi ero. Hän hyväksyy erilaisuuden ja sopeutuu siihen ja jopa nauttii siitä, kun sinä taas pidät tiettyä tyyliä normaalina ja pakotat muut sopeutumaan siihen. Siinä syy, miksi naisystäväsi on hyväksytty nuorison keskuudessa ja sinä et.


    • mies 49v.

      "entertjyhsd"

      Eli olet sitä mieltä, että minun pitää hyväksyä, että 5-kymppinen naisystäväni viettää kesäisen viikonlopun mökillään 21v. poikansa ja hänen 6-10 samaa ikäluokkaa olevan kaverinsa kanssa. Grillaavat, saunovat ja juovat olutta.
      Eikä minua kutsuta mukaan.

      Perustelet:
      "Unohdat nyt yhden tärkeän seikan vatuloinnissasi: sinä olet naisen perheelle VIERAS ihminen. Olet naisen miesystävä, et perheenjäsen. Tilanne olisi toinen, jos naisen jälkikasvu olisi vaikkapa 10-15-vuotiaita, mutta nämähän ovat nyt aikuisuuden kynnyksellä olevia nuoria. Ei heitä kiinnosta ottaa sinua porukkaansa, kun eivät tunne sinua. Tähän astinen järjestely = äiti on mukana "yhtenä pojista" tai/ja äitihahmona kaikille on ollut toimiva, joten miksi muuttaa sitä?"

      Minulle tulee ennemminkin mieleen, että naisystäväni ei kauheasti minua tarvitse, koska noiden poikienkin kanssa aika kuluu ilman turhia sitoutumisia.
      Paitsi tietenkin minua joskus tarvitsee "siihen" ellei sitten poikien kanssa "puumaile"

      • annnu-

        Minä olen sitä mieltä että sinun ei kuulu hyväksyä sitä asiaa että nainen viettää aikaa poikansa kanssa, vaan sen tulisi olla sinulle itsestään selvyys ilman ongelmaa.

        Olet siis mustasukkainen siitä että naisellasi on poikaansa hyvät välit.. ole kiltti ja näytä nämä hänelle niin tajuaakin olla sitoutumatta sen enempää. Sairaanloista omistamisen halua jos ei saa lapsensa kanssa viettää aikaa. Hyi!


      • ertertjyhsd

        Kun kerran sinulla on noin vaikeaa ja tunnet itsesi kaiken aikaa syrjityksi, miksi et tekisi palvelusta itsellesi (ja naisellekin) ja irtisanoudu seurustelustanne?

        Et ymmärrä naisen tapaa elää viettäen aikaansa lastensa kanssa - lasten, jotka eivät SINUN MIELESTÄSI tarvitse äitiään - ja epäilet, että nainen on puuma, joka viettelee poikiensa kavereita, mitä itua on jatkaa?

        Haet täältä hyväksyntää näkemyksillesi - aivan kuin meistä joku voisi mennä sanomaan naiselle, että tsot tsot, "Pirkko", sä et nyt yhtään huomioi "Perttiä", kun hillut vaan ympäriinsä poikiesi kanssa. Ei ole soveliasta, että viiskymppinen nainen käy hevikonserteissa tai mökkeilee nuorten miesten kanssa.
        No oletko kertonut naiselle, miten sinua mättää tilanne? Vai oletko niin vellihousu, että tyydyt kitisemään täällä ja tosiaan haet palstalta vahvistusta "oikeassa olemiselle" sen suhteen, miten naisystäväsi SINUN MIELESTÄSI tulisi käyttäytyä?

        Tuolla aiempana toteat: "Kun itse taas ajattelisin tarjoavani hänelle kypsää aikuista seuraa." Jos sinun käsityksesi "kypsästä aikuisesta seurasta" on koko ajan arvostella toisen tekemisiä, kun ne eivät sovi omaan pirtaasi, en yhtään ihmettele, vaikka nainen mieluummin viettääkin aikaansa hevikeikalla tai mökillä jonkun muun kuin sinun kanssasi.


      • no huh huh

        Sä pelkäät että naisesi puumailee poikansa kavereiden kanssa? Huh huh. Tuskimpa vaan. Sulla on likainen mielikuvitus uskon minä.


      • Mies 49v.
        no huh huh kirjoitti:

        Sä pelkäät että naisesi puumailee poikansa kavereiden kanssa? Huh huh. Tuskimpa vaan. Sulla on likainen mielikuvitus uskon minä.

        "no huh huh"

        Sun kannattais lukea aikaisemmat postaukset, ennenkuin alat toisten mielikuvitusta likaiseksi sanomaan.

        Sen puumailun esitti "N35-12.4.2014 21:06"

        Itsellä se ei ole tullut mieleen 2 vuoden aikana!


    • annnu-

      Oi miten mahtava suhde pojalla on äitinsä kanssa! Varmasti olisin oman äitini ottanut mieluusti mukaan katsomaan bändejä jos olisi elänyt aikuisikääni asti! Raskas musiikki ei nyt ole välttämättä mitään tuskien purkamista, itse kuuntelen raskasta metallia siksi että.. no se vaan iskee suoraan ihon alle :D Ylitulkitset tuota asiaa ihan mielettömästi.

      Onko sinulta pois jos äiti ja poika viettävät aikaa yhdessä, vaikka vähän hassutellen bändien keikalla.

    • Elkääpä...

      morkatko aloittajaa, kun ette elä hänen parisuhdetta. Nykymenossa aika on monesti "kortilla", ja sen yhteisen ajan löytyminen esim. vuorotyön takia joskus hyvinkin haastavaa. Mikä aloittajan kirjoituksessa on lapsellista? ehkä hän on saanut järjestettyä työstään pienen hetken heille kahdelle, ja kumppani päättääkin häntä kuulematta antaa sen ajan lapsilleen?, kyllä itse esimekiksi tällaisessa tapauksessa ihmettelisin ja ajattelisin samoin kuin aloittaja..etenkin jos suhteessa on kuullut narinaa tyyliin: meillä ei koskaan oo aikaa toisillemme, emmekä koskaan käy missään yhdessä" tällaisia narinoita välttääkseen mies haluaisi varmaan sitä yhteistä aikaa? menetiedä sitten. Helppoa kirjoittaa, mutta vaikeampaa ymmärtää...niin ja olen etä-iskä ja yritän saada ajan riittämään lapsille ja kumppanilleni, ja tiedän mitä se joskus on.

      • annnu-

        Entäs jos myös tuo nainen elää kiireistä arkea, mitä luulet kumpi menee edelle, uusi suhde vai oma lapsi?


      • edellinen
        annnu- kirjoitti:

        Entäs jos myös tuo nainen elää kiireistä arkea, mitä luulet kumpi menee edelle, uusi suhde vai oma lapsi?

        Sitäpä paremmalla syyllä pitäisi järjestää yhteistäkin aikaa...tai sitten elää yksin, koska siihenhän suhde pikkuhiljaa ajautuu jos lapsi menee aina edelle.


      • annnu-
        edellinen kirjoitti:

        Sitäpä paremmalla syyllä pitäisi järjestää yhteistäkin aikaa...tai sitten elää yksin, koska siihenhän suhde pikkuhiljaa ajautuu jos lapsi menee aina edelle.

        se nyt on vaan vähän niinkuin luonnon kiertokulku että lastansa rakastaa eniten.


    • mies 49v.

      "annu-"

      Ajan tässä varmaankin takaa sitä, että ehkäpä naisystäväni tyyli
      ei sovi minun odotuksiini parisuhteesta.

      Tuttava- ja sukulaispiireistäni voin heittää heti kaksi esimerkkiä,
      jonkalaiset äiti-poikasuhteet eivät millään tavalla haittaisi minua:

      -Poika opiskelee yliopistossa 300km päässä äitinsä luota.
      Hän viettää kotona lähinnä juhlapyhät. Äitinsä ja hänen uusi
      miesystävänsä nukkuvat käyvät välillä pojan luona viikonlopun
      vietossa(pääkaupunkiseudulla). Ja esim. risteilyjen/lentojen yhteydessä.

      -Poika asuu vielä kotona. Äidillä on uusi miesystävä, välillä he nukkuvat
      miehen asunnolla, välillä naisen. Poika elää omaa elämäänsä, vaikka asuukin kotona.

      Minun tapauksessani he ovat jääneet jotenkin liikaa roikkumaan toisiinsa.
      Vaikka poika onkin muuttanut pois kotoa, niin käytännössä hänen "sydämensä" on vielä siellä. Ja koska uusi asunto on samalla paikkakunnalla, niin on helppoa päivittäin mennä poikkeamaan omilla avaimilla äidin luokse tai ruoka-aikaan poiketa syömään. Joten varsinaista itsenäistymistä siinä mielessä ei ole juurikaan tapahtunut. Ja omaa parisuhdettakaan on vaikea käynnistää, kun on niin äidissä kiinni.

      Ja kuten "Elkääpä.." sanoi, niin aika on kortilla. Yhteisiä vapaita viikonloppuja ei montaa kuukaudessa ole. Ja yleensä aikaisemmin olen helposti sopeutunut erilaisiin porukoihin jos olen saanut tilaisuuden. Mutta minusta tuntuu, että naiseni ujostelisi esim. pitää minua kädestä kiinni tai suudella kanssani jos tuo poikaporukka olisi näkemässä.

      • asenteessa vikaa sul

        Pidätkö sä ylipäätään lapsista? Entä nuorista? Nuoret tarvitsevat edes yhden turvallisen aikuisen johon luottaa. Sun naisystäväsi on sellainen. Kaveri, mutta samalla myös luotettava aikuinen, jolle voi ja uskaltaa kertoa omia asioitaan. Monestihan on niin, että kaverin vanhemmille puhuminen on jostain syystä helpompaa kuin omille vanhemmille.

        Nuoret itsenäistyy eri tahtiin. Ei voi sanoa, että jokainen 18 v on valmis muuttamaan kotoa ja pärjäävät yksin. Mun mielestä lapset muuttavat kotoa pois omaa tahtiaan. Mun lapsista toinen asuu jo omillaan. Hän saa vierailla mun luona ihan milloin haluaa. Tulla sisään omilla avaimillaan ja syödä vaikka jääkaapin tyhjäksi. Koskaan en tule kieltämään häntä lapsuudenkodissaan käymästä. En vaikka mulla olisi niin typerä ukko joka ei moista sulattaisi. Typerä saisi itse muuttaa omilleen siinä tilanteessa.

        Ymmärrän, että sua ottaa pattiin jos yhteistä aikaa on harvoin. Mutta mene sä omien ystäviesi kanssa jonnekin sillä aikaa kun naisesi puuhaa omiaan lastensa kanssa. Kai sulla ystäviä on?


      • 20+19
        asenteessa vikaa sul kirjoitti:

        Pidätkö sä ylipäätään lapsista? Entä nuorista? Nuoret tarvitsevat edes yhden turvallisen aikuisen johon luottaa. Sun naisystäväsi on sellainen. Kaveri, mutta samalla myös luotettava aikuinen, jolle voi ja uskaltaa kertoa omia asioitaan. Monestihan on niin, että kaverin vanhemmille puhuminen on jostain syystä helpompaa kuin omille vanhemmille.

        Nuoret itsenäistyy eri tahtiin. Ei voi sanoa, että jokainen 18 v on valmis muuttamaan kotoa ja pärjäävät yksin. Mun mielestä lapset muuttavat kotoa pois omaa tahtiaan. Mun lapsista toinen asuu jo omillaan. Hän saa vierailla mun luona ihan milloin haluaa. Tulla sisään omilla avaimillaan ja syödä vaikka jääkaapin tyhjäksi. Koskaan en tule kieltämään häntä lapsuudenkodissaan käymästä. En vaikka mulla olisi niin typerä ukko joka ei moista sulattaisi. Typerä saisi itse muuttaa omilleen siinä tilanteessa.

        Ymmärrän, että sua ottaa pattiin jos yhteistä aikaa on harvoin. Mutta mene sä omien ystäviesi kanssa jonnekin sillä aikaa kun naisesi puuhaa omiaan lastensa kanssa. Kai sulla ystäviä on?

        Minä taidan olla poikkeus valtavirrassa. En minäkään tajua ap:n naista. Älytöntä roikkumista aikuisissa kakaroissa. Itse olen nähnyt lapsiani 7-14 vuotiaita, kaksi kertaa tänävuonna taloudellisista syistä. Mieheni ,omia lapsiani vanhemmat, kakarat ramppaa meillä kahdesti kuussa. Tajutonta että ne änkeää meille niin usein. Eikö pelkät lomat riittäisi? Minä en vaan tajua mikä pistää lapsen niin sekaisin että se ei erillisty vanhemmistaan viimeistään teini-iässä??


      • tämähän oli vitsi
        20+19 kirjoitti:

        Minä taidan olla poikkeus valtavirrassa. En minäkään tajua ap:n naista. Älytöntä roikkumista aikuisissa kakaroissa. Itse olen nähnyt lapsiani 7-14 vuotiaita, kaksi kertaa tänävuonna taloudellisista syistä. Mieheni ,omia lapsiani vanhemmat, kakarat ramppaa meillä kahdesti kuussa. Tajutonta että ne änkeää meille niin usein. Eikö pelkät lomat riittäisi? Minä en vaan tajua mikä pistää lapsen niin sekaisin että se ei erillisty vanhemmistaan viimeistään teini-iässä??

        No mihin sä olet lapsesi sitten väliajoiksi työntänyt kun olet peräti kaksi kertaa heitä tänä vuonna nähnyt? Jonkun nurkissa ne väliajat pyörii haittaamassa aikuisten parisuhdetta ja elämää. Tai ehkä ekaluokkalainenkin asuu jo omillaan.... :-D


      • provoo
        20+19 kirjoitti:

        Minä taidan olla poikkeus valtavirrassa. En minäkään tajua ap:n naista. Älytöntä roikkumista aikuisissa kakaroissa. Itse olen nähnyt lapsiani 7-14 vuotiaita, kaksi kertaa tänävuonna taloudellisista syistä. Mieheni ,omia lapsiani vanhemmat, kakarat ramppaa meillä kahdesti kuussa. Tajutonta että ne änkeää meille niin usein. Eikö pelkät lomat riittäisi? Minä en vaan tajua mikä pistää lapsen niin sekaisin että se ei erillisty vanhemmistaan viimeistään teini-iässä??

        Siinäpä vasta vastuuntuntoinen äiti! Ja tunteeton. Eikö sulla edes ole ikävä lapsiasi kun näet heitä vain muutaman kerran vuodessa? Sen mä tajuan, ettei he ikävöi sua. Surullista lasten kannalta. Toisaalta taas hyvä, että joku oikeasti aikuinen pitää heistä huolta.

        Teini-iässä lapset kokeilee pahiten vanhempien sydäntä. Sulla ei sitä ongelmaa onneksi ole, koska eihän sulla tunteitakaan ole. Teininä he tarvitsee myös eniten tukea. Sä et varmaankaan sitten yhtään ylläty, jos sun lapset ajautuu huonoille teille itsenäistymisen puuskissaan? Eikä tunnu missään?


      • mies49v.
        asenteessa vikaa sul kirjoitti:

        Pidätkö sä ylipäätään lapsista? Entä nuorista? Nuoret tarvitsevat edes yhden turvallisen aikuisen johon luottaa. Sun naisystäväsi on sellainen. Kaveri, mutta samalla myös luotettava aikuinen, jolle voi ja uskaltaa kertoa omia asioitaan. Monestihan on niin, että kaverin vanhemmille puhuminen on jostain syystä helpompaa kuin omille vanhemmille.

        Nuoret itsenäistyy eri tahtiin. Ei voi sanoa, että jokainen 18 v on valmis muuttamaan kotoa ja pärjäävät yksin. Mun mielestä lapset muuttavat kotoa pois omaa tahtiaan. Mun lapsista toinen asuu jo omillaan. Hän saa vierailla mun luona ihan milloin haluaa. Tulla sisään omilla avaimillaan ja syödä vaikka jääkaapin tyhjäksi. Koskaan en tule kieltämään häntä lapsuudenkodissaan käymästä. En vaikka mulla olisi niin typerä ukko joka ei moista sulattaisi. Typerä saisi itse muuttaa omilleen siinä tilanteessa.

        Ymmärrän, että sua ottaa pattiin jos yhteistä aikaa on harvoin. Mutta mene sä omien ystäviesi kanssa jonnekin sillä aikaa kun naisesi puuhaa omiaan lastensa kanssa. Kai sulla ystäviä on?

        "Mun lapsista toinen asuu jo omillaan. Hän saa vierailla mun luona ihan milloin haluaa. Tulla sisään omilla avaimillaan ja syödä vaikka jääkaapin tyhjäksi. Koskaan en tule kieltämään häntä lapsuudenkodissaan käymästä. En vaikka mulla olisi niin typerä ukko joka ei moista sulattaisi. Typerä saisi itse muuttaa omilleen siinä tilanteessa."

        En mä usko, että sä tulet koskaan uutta ukkoa löytämäänkään!
        Kaippa ihmisillä nyt omassa kodissa pitää yksityisyys olla, eikä sitä kukaan voi tulla omilla avaimillaan häiritsemään.
        Et kai säkään siitä riemastuisi jos olisit toteuttamassa jotain seksifantasiaa olohuoneen soffalla miehen kanssa ja sitten vaan joku kävelisi sisään?


      • 20+19
        provoo kirjoitti:

        Siinäpä vasta vastuuntuntoinen äiti! Ja tunteeton. Eikö sulla edes ole ikävä lapsiasi kun näet heitä vain muutaman kerran vuodessa? Sen mä tajuan, ettei he ikävöi sua. Surullista lasten kannalta. Toisaalta taas hyvä, että joku oikeasti aikuinen pitää heistä huolta.

        Teini-iässä lapset kokeilee pahiten vanhempien sydäntä. Sulla ei sitä ongelmaa onneksi ole, koska eihän sulla tunteitakaan ole. Teininä he tarvitsee myös eniten tukea. Sä et varmaankaan sitten yhtään ylläty, jos sun lapset ajautuu huonoille teille itsenäistymisen puuskissaan? Eikä tunnu missään?

        Mä saan lapsiltani aikalailla anteeksi kun olen mt ongelmainen. Ne tajuaa että äiti ei jaksa. Tapaan heitä avustettuna, koska mun voimat loppuu ekan tunnin jälkeen. Eläkkeellä ei vaan reissata kun rahaa ei ole. SILTI en tajua kuka roikkuu kakaroissaan kun ne on aikuisia saatika vielä niiden kavereissa. onhan ne lapset ihania. Omatkin on ja varsinkin nyt teini-iässä ne on ihanimmillaan, mutta joku järki pitää silti olla äitimisessäkin.


      • asenteessa vikaa sul
        mies49v. kirjoitti:

        "Mun lapsista toinen asuu jo omillaan. Hän saa vierailla mun luona ihan milloin haluaa. Tulla sisään omilla avaimillaan ja syödä vaikka jääkaapin tyhjäksi. Koskaan en tule kieltämään häntä lapsuudenkodissaan käymästä. En vaikka mulla olisi niin typerä ukko joka ei moista sulattaisi. Typerä saisi itse muuttaa omilleen siinä tilanteessa."

        En mä usko, että sä tulet koskaan uutta ukkoa löytämäänkään!
        Kaippa ihmisillä nyt omassa kodissa pitää yksityisyys olla, eikä sitä kukaan voi tulla omilla avaimillaan häiritsemään.
        Et kai säkään siitä riemastuisi jos olisit toteuttamassa jotain seksifantasiaa olohuoneen soffalla miehen kanssa ja sitten vaan joku kävelisi sisään?

        No neidillä on kyllä sen verran järkeä päässä ja käytöstapoja, että soittaa ensin. Eli ei mitään ongelmaa olohuoneen soffalla sekstailla.


    • 17+17

      Mäkin lähtisin hevibändin-keikalle ja olen mennytkin. Monesti

      Jos mun mies kitisisi sitä vastaan niin voivoi, oikeasti siellä keikalla ollaan keikalla. Seisotaan yhdessä kohti otetaan vähän lonkkua ja kuunnellaan.

      Jos sua tuollainen nyppii niin olet aika vanhus

    • henkisesti heavy

      Hei ihan oikeesti kuka viisikymppinen käy lastensa kanssa keikoilla, no ei ketää. Joko on vanhemmassa vikaa tai lapsissa tai sitten molemmissa.

      Itse kuuntelen heviä ja olen 36-vuotias mies. Naimissa ja lapsia.

      • aukinen nainen mä oo

        Heh, mä oon käynyt poikieni kanssa keikoilla, myös miniän kanssa baareilen . Ja jopa poikien kavereiden kanssa, vaikka omat pojat ei ole mukana.

        Katsos 36-v mies, elämässä ei ole ikärajoja, eikä seurassakkaan.

        Parhaat bileet on viettänyt kyllä duunipaikan jätkien kanssa (ainoa nainen koko porukassa) soitettu heavy, pelattu pokeria, saunottu ja käytä baareissa.

        No, kukin elää tyylillään. en mäkään sun elämäntapojasi tuomitse enkä sano että siinä on jotain vikaa


      • toinen aikuinen nain
        aukinen nainen mä oo kirjoitti:

        Heh, mä oon käynyt poikieni kanssa keikoilla, myös miniän kanssa baareilen . Ja jopa poikien kavereiden kanssa, vaikka omat pojat ei ole mukana.

        Katsos 36-v mies, elämässä ei ole ikärajoja, eikä seurassakkaan.

        Parhaat bileet on viettänyt kyllä duunipaikan jätkien kanssa (ainoa nainen koko porukassa) soitettu heavy, pelattu pokeria, saunottu ja käytä baareissa.

        No, kukin elää tyylillään. en mäkään sun elämäntapojasi tuomitse enkä sano että siinä on jotain vikaa

        Mulla kanssa kokemus, että duunipaikan poikien kanssa on hauskimmat illat tullut vietettyä. Ilman mitään seksuaalista kanssa käymistä. Todella hauskaa. Olen myös käynyt parikymppisten lasteni kanssa katsomassa Klamydiaa, Haloo Helsinkiä ja Pariisin kevättä. Ja aion jatkaa samalla linjalla. Mun mielestä loistava tapa viettää aikaansa aikuisten lasten kanssa on käydä keikoilla. Kuka sitä aina jaksaa istua kahvikupin ääressä kotona lasten tullessa käymään?

        Cheeckin keikan jätin väliin :).


    • 70 / 66

      Arvostan vaimoni ajanviettoa.

      Lastemme ollessa teini-ikäisiä kävi meillä heidän ja varsinkin poikamme kavereita.
      Ollessani viikot pois seurusteli vaimoni nuorison kanssa heidän odottaessaan kaverinsa valmistautumista lähtöön.

      Oli myös niitä kertoja kun joku tavoitti poikaamme ja poitsun poissaollessa heppu jäi juttelemaan vaimoni kanssa pitemmäksikin toviksi.

      Minun kotona ollessa olin minä "seurustelu-upseerina".

      Lukioikäisten poikien tullessa porukalla saunomaan pojat piilottelivat kaljojaan alaoven ulkopuolelle kunnes oma junnumme sanoi, että ne voi tuoda sisällekin.

      Vaimoni on noin 15-vuoden ajan tehnyt vuosittain 24-vuotta nuoremman ystävänsä kanssa Keski-Euroopan kaupunkilomia ja joitakin etelän reisuja.
      Minä olen alusta alkaen kannustanut näitä iroitteluja.
      Olin kerran mukana ja päätn sen riittävän minulle.

      Vaimoni kävi lastemme kanssa vuosittain Savonlinnan oopperajuhlilla yhdessä oopperassa koska minua ei silloin kiinnostanut.

      Oman harrastukseni parissa tapaan viitenä päivänä viikossa eri ikäisiä naisia ilman, että vaimoni häiriintyy siitä.

      Tämä on meidän tapamme elää ja pidämme tätä täysin normaalina.
      Oikeastaan turha sanoakaan!

    • Puuman jahtaajat

      > Hän on viettänyt kesäviikonloppuja heidän kanssaan mökillään.
      Laittanut ruokia pojille, ottanut olutta heidän kanssaan. <

      Arvaas miks se viettää aikaansa niiten kans?

      Kuka nainen ei haluis kattella hyvä kroppasia nuorukaisia
      jotka jahtaa Milfiä? ;)

      http://www.youtube.com/watch?v=tvxh6K_rbug

      ^^tuossakin eräs viiskymppinen nainen kertoo kuinka rakastui lapsensa kaveriin, kun tämä oli ala-ikäinen. Suhde jatkui pitkään, kunnes pojan tultua täysi-ikäiseksi he kertoivat pojan vanhemmille menneensä naimisiin.

      Ihan normaalia nykyään, jopa muoti-ilmiö. Nuoret miehet haluavat seksiä, ja saavat sitä kypsemmiltä naisilta. Win-Win.

    • ajattelennäin

      Itse voisin käydä lasteni ja heidän kaverien kanssa esim. teatterissa, syömässä, baarissa, keikoilla yms. Ja olen käynytkin.

      Myös nykyinen mieheni on käynyt aikuisten lastensa kanssa lätkämatsissa, leffassa, laivareissuilla, yms.

      Mieheni on myös melko paljon hoitanut lastensa lapsia.

      Ehkä olet ap tosiaan väärä mies tähän perheyhteisöön. Lähde vetämään. Löydät varmaan sellaisia naisia jotka heivaavat lapsensa tai eivät osaa olla läheisissä suhteissa aikuisten lastensa kanssa. Voi olla että et ihastu heihin tai he eivät sinuun. Oma mieheni rakastui minussa juuri "äiteilyyn" suhteessa lapsiini - eikä kaivannut äiteilyä suhteessa itseensä. Myös itse arvostan miehessäni hänen vahvaa vanhemmuuttaan edelleen aikuisten lastensa suhteen.

      Naisesi ehkä tarttee sinusta joskus panokaveria; muuten et ehkä kummoistakaan seuraa hänelle ole.

    • mies49v..

      Siis vielä tarkennuksena, että kyllähän minä ja veljeni meidän kaverit käytiin paljon meidän tai kaverin isien kanssa esim. lätkämatseissa, huvipuistoissa, jne..

      Mutta ei kyllä koskaan olisi tullut mieleenikään, että minä ja kaverit olis otettu jonkun äiti mukaan johonkin.
      Äidit sitten taas liikkuivat siskon ja hänen kaverien kanssa.

      Siis tätä sukupuolieroa tässä korostan!

      • höh???

        Niin että jos koko perhe haluaa seurata lätkää niin pitää mennä sitten eri seurueissa samaan matsiin? Tai jos vaan äiti tykkää lätkästä ja siskoja ja naispuolisia kavereita ei saa mukaan niin äiti saa mennä sitten yksikseen samaan matsiin mutta toiselle puolen kenttää? Vai saako äiti ylipäänsä seurata lätkää, taitaisi olla kiellettyä. Jos ei muuten niin ihan siinä mielessä että ei sinne hevikeikallekaan saa mennä yksin tietenkään mutta jos kaverit ei tykkää samasta musiikista tai elämäntilanne on eri (esimerkiksi nuoremmilla naisilla monesti on) niin eihän sinne sitten saa mistään sinun sääntöjesi mukaista sopivaa seuraa. Pojat olisivat samalla keikalla mutta ei niidenkään kanssa voi olla.

        Sinua harmittaa jos sinua ei pyydetä keikalle josta et pidä mutta ei harmittaisi jos sua ei pyydettäisi keikalle josta pidät? Haittaisko se jos olisit siellä Vartiaisen keikalla yksin koska et sopisi samaan seurueeseen naisesi ja hänen tyttärensä ja tämän kaverien kanssa? Kuinka pienissä tiloissa tämä järjestely vielä sujuisi, vaikkapa lähikuppilassa esiintyisi tuttunne "mies ja kitara"- tyyppisesti ja koittaisitte sitten olla törmäämättä siinä muutaman neliön tiloissa kun olisit jollain kierolla tavalla määritellyt että jostain syystä ko. viihde ei kuulu jollekulle jossain seurassa?

        Pelasta nyt uskoni ihmiskuntaan ja sano että tämä ketju on jollain tavalla edes mietityttänyt uudelta kantilta. Ei tuossa ole juuri kenenkään muun mielestä päätä eikä häntää. Ja jos tuntuu siltä että mikään ei ole pääkopassa edelleenkään edes liikahtanut niin luulenpa että olet ITSE kertakaikkiaan väärässä seurassa naisesi kanssa. Eiköhän viisikymppinen nainen jo tässä vaiheessa itse tiedä millaisista asioista pitää etkä sinä saa häntä pitsinypläystä harrastamaan ihan sinun omasta tahdostasi jos ei hän itse siitä kiinnostu. Tai mikä sinun mielestä ikinä nyt onkaan sitten soveliasta.

        Eihän kukaan ole sinullekaan sanonut että Vartiaisen musiikin diggailu on vähän neitimäistä, ainoastaan ulkonäön ihannointi suotakoon miespuolisille. Ihme ettet ole kaikessa karsinoinnissasi tuota itse tajunnut, mutta anna muiden tykätä mistä tykkää kun sinullakin on siihen täysi oikeus. Mikä sinä olet tällaisista asioista määräämään toisten puolesta? Mutta jos ihan oikeasti on sinulle noin tärkeätä niin etsi se naisenmalliisi sopiva kumppani joka pitää oikeista asioista.


      • herääs nyt!

        Sä olit nuori yli kolkyt vuotta sitten. Pitäisiköhän sun astua nykypäivään? Tuo jaottelu oli silloin meidän nuoruudessa. Nykyisin onneksi äitienkin on sallittua käydä lätkämatseissa omien poikien kanssa. Mun mielestä sä olet aika ahdasmielinen ja elät kaheksankyt lukua, jolloin toimittiin noin.


      • Ihmettele väinen

        Aina se jaksaa mua yllättää että kuinka tyhmä mies voi oikein olla....

        Ja onhan niitä tyhmiä naisiakin, jotka sitten hyysää tämmöisiä "miehiä", vaikka parempiakin löytyisi.


      • 2+5

        Voi pyssy, ei nykyään enää ole mitään sukupuolieroja. Minä käyn pojan kanssa ja tyttären kanssa riennoissa, heavykeikalla molempien kanssa, yhdessä tai erikseen. Lätkä on mun ja tyttären harrastus.

        Ihme jaottelua, mun kotona jo isä sanoi että ei ole oikein erotella miesten ja naisten juttuja! Ja huom! olen 48v. isä opetti hitsaamaan, vaihtaan öljyt, kokkaamaan, isän kanssa käytiin myös kalassa ja remppahalleilla kun isä korjas kaivinkoneita.

        Sulla on aloittaja liian tiukka pipo! Minä en katselis päiväkään tuollaista miestä, joka jaottelee sukupuolen mukaan asioita! Hei, me ollaan ihmisiä kaikki


      • jabadabas

        Sun olis ehkä sitten pitänyt ottaa se äiti mukaan. Koska nyt olet mustasukkainen naisystävän lapsille. Haluat äidin itsellesi. Voi pientä....

        Suosittelen etsimään niitä lapsettomia harppuja.


    • ei tost tuu mitää

      Tuo on lapsellinen ajattelutapa, lähde mieluummin siitä lähtökohdasta että ehkä sä et todellakaan ole niin kypsää etkä aikuista seuraa kuin väität.
      Koska miksi hän ei kanssasi viihdy?
      Munkin mies oli taannoin huolissaan että "emme vietä aikaa yhdessä ja etäännymme"..Napinat loppui kun sanoin että kuule, mulla ei HUVITA olla sun kanssa, vaan lähden ihan vapaaehtoisesti muihin rientoihin, ja sulle jää aikaa jos jää.
      Mies tajusi ettei toista voi pakottaa, eikä mua velvollisuudesta raahata täältä kotoani toisten henkilöiden kanssa rientoihin. Vaan siksi, koska haluan mieluummin sillähetkellä lähteä muualle, koska miehen ankea seura tökkii pahasti, eikä se kiinnosta minua.
      Mies saa miettiä miten olla vähemmän ankea, sitä minun ei tarvitse olla katselemassa.
      Mies todellakin luuli, että mikäli lapsuudenystävälläni ei olisi synttärit, olisin sen illan hänen kanssa. Jokaisesta napinasta en ole hänen kanssaan viikkoon,
      jotta oppii että ystäväni haukkumalla ja häivyttämällä minua ei saa olemaan hänen kanssa pakosta.

    • mies49v.

      "ei tost tuu mitään"

      Kuulostaa, että ette ole ihan oikeat toisillenne.
      Jos pidät miehesi seuraa ankeana, niin miksi ihmeessä olet hänen kanssaan?

      Kuten sanoit, toista ei voi pakottaa, eikä velvollisuudesta pidä lähteä.
      Mutta jos toista rakastaa, niin silloin viihtyy hänen seurassaan vaikka nälkäisenä vesisateessa palellen vaikka samaan aikaan toisaalla olisi kuiva, lämmin paikka täynnä herkullsita ruokaa.

      • ei tost tuu mitään

        "Mutta jos toista rakastaa, niin silloin viihtyy hänen seurassaan vaikka nälkäisenä vesisateessa palellen vaikka samaan aikaan toisaalla olisi kuiva, lämmin paikka täynnä herkullsita ruokaa. "

        Ei tuollainen ole oikeaa rakkautta. Se on jonkinlainen sairaus.
        Normaali ihminen ei elä ja hengitä kumppaninsa kautta, vaan kumppani on sitä varten että ihmisellä on joku. Jos toinen on päättänyt olla synkkä ja ankea, ja mustasukkainen, niin on sairautta lähteä siihen mukaan ja luopua kaikesta kivasta vaan siksi, että saisi miellytettyä henkilöä jota ehtii miellyttää muutoinkin riittävästi.
        Tuo mitä sä kuvailet, on tilanne mikä syntyy lähinnä kun on kyseessä siiamilaiset kaksoset. Nekin haluu vaan eroon toisistaan todennäköisesti jos pääsisivät.


      • milfkö????

        Alkuperäiselle, minulla on kolme poikaa. Poikien kaverit tulee meille viettämään aikaa, vaikka poikani ei olisi juuri sillä hetkellä kotona, istutaan ja jutellaan. Olen käynyt poikien kavereiden kanssa kahvilla Abc:llä, bilettämässä baareissa, poikien ystävät saavat soittaa minulle ja olen jutellut tunteja heidän kanssaan puhelimessa.

        Myös näissä poikieni kavereissa on autoalan ihmisiä ja he ovat käyneet huoltamassa autoani, kahvipalkalla.

        en näe siinä mitään ihmeellistä että nämä pojat viihtyy kanssani, minäkin viihdyn heidän kanssa ja saan uusia ajatuksia, virtaa ja energiaa nuorilta.


      • mies49v.
        milfkö???? kirjoitti:

        Alkuperäiselle, minulla on kolme poikaa. Poikien kaverit tulee meille viettämään aikaa, vaikka poikani ei olisi juuri sillä hetkellä kotona, istutaan ja jutellaan. Olen käynyt poikien kavereiden kanssa kahvilla Abc:llä, bilettämässä baareissa, poikien ystävät saavat soittaa minulle ja olen jutellut tunteja heidän kanssaan puhelimessa.

        Myös näissä poikieni kavereissa on autoalan ihmisiä ja he ovat käyneet huoltamassa autoani, kahvipalkalla.

        en näe siinä mitään ihmeellistä että nämä pojat viihtyy kanssani, minäkin viihdyn heidän kanssa ja saan uusia ajatuksia, virtaa ja energiaa nuorilta.

        "milfkö????"

        Onko sinulla aviomiestä, miesystävää tai onko ollut kun olet harrastanut em. juttuja poikien ystävien kanssa?

        Jos on, niin mitenkä ovat suhtautuneet?


    • nimimerkki9
    • pumatwenties

      Lantti vetoa niin sun naisystäväsi lemmenlompsa on sujahtanut parikymppisen kangelle. Ei se muuten niitä pari kymppisiä palvois =) aikuinen nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe