mitä tämä tekijä voi saada rangaistukseksi?

miksi minä

tarina kulkee näin: mä menin bubiin, join siellä muutaman drinkin, ja viimeisen drinkin jälkeen olin aivan sekaisin kuin juomaan ois laitettu jotain liikaa! noh, vieressä oleva mies tarjosi mulle yöpymispaikkaa lämpimässä kotonaan sohvallaan kun mulla ei ollut kotiin taxirahaa vaan mun rahat oli kadonneet?? :O :O noh...mä sanoin et ollaanha me sata kertaa tavattu täällä ja silleen ni ollaa me jotenkin tutut(sinun tuttavat) eli nimet tiedettii jne.mä menin mukaan ja puolimatkassa mua alkoi epäilyttää kaikki ja aion kääntyy, sanoin et mä nukun jossai roskakatokses vaik! no tää mies sano et älä nyt oo hölmö mun luona on lämmintä ja saat vaikka olutta jos tahdot.mä sanoin et joo voin mä yhden ottaa mut sit mä haluun nukkua.sit siellä hän kyseli et saako suukotella mua"sinne" mä olin siitä oluesta jonka hän mulle juotti AIVAN SEKAISIN ja en oikein voinut sanoa mitään, sit sanoin et jjoooohhhh..jotai ja melkei sammuin.no hän teki sen, sanoin sit lopulta et nyt hei lopetas.se sano et pannaanko.sanoin EI PANNA.mä en haluu seksiä.mä haluun nukkuu et vie mut sinne alakerran sohvalle kuten sovimme.sitten hän kuitenkin kävi päälleni ja vaikkei mitään täyttä"seisokkia" ollutkaan kun oli itekkin niin sekas kai koko ukko niin kyllä hän kuitenkin mun kielloista ja siitä huolimatta että työnsin häntä pois kävi päälle, monta kertaa mä kierähdin ympäri ja koitin lähtee sanoin et hei mun pitää mennä oikeesti! hän veti mut sänkyyn ja piti kiinni ja eipä paljon tarttenu pitää ku tuntu et oisin tyrmätty jollain...sit kävi noin neljästi päälle ja lopulta mä pääsin pois ja juoksin ulos ja mies huuteli "ei muistella pahalla" jne.mä katoin kadun nimen ja talon numeron, ja juoksin ja pukeuduin jonkin kopin takana, soitin 112 numeroon ja kerroin tapahtumat.minut vietiin sairaalaan tutkimuksiin ja poliisi tuli paikalle.tää mies on nyt kuultu ja on vapaana samalla asuinalueella ja mua pelottaa :( mulla on maanantaina kuuleminen tarkemmin kun silloin humalassa annettu tieto ei pelkästään kelpaa vaik ei ne tiedot oo siitä mihinkä MUUTTUNEET kuitenkaan tottakai....mutta näin ne asiat siinä sitten meni ja mä pelkään ja olo on paha.

kysyn tietääkö joku mitä tekijä voi mahdollisesti tällaisesta teosta saada jne?minkäänlaista rangaistusta? kuitenkin musta otettiin näytteet jotka TODISTI että hän on "ollut sisällä" saakka vähän ainakin vaikka ei ollutkaan mukamas ees kunnon seisokkia väitti hän. joo ja vaikka raha ei korvaa mun tuskaa ikinä ei ikinä, voiko tästä saada korvausta???

mua pelottaa kamalasti ja jännittää mitä tapahtuu! :( :( mitä jos tää mies törmää tuol jossain muhun ja purkaa muhun kiukkua...nyt mietin teinkö tyhmästi kun kerroin poliisille....

21

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miksi minä

      eikö yhtään kukaan osaa sanoa tähän mitään? :( tää ei oo vitsi :'( pelottaa että tää tyyppi jää vapaalle ja tekee jollekki muulle samaa tai mua uhkailee jotenkin.

    • Ikävä tapaus

      Tosi ikävää, että sinulle on tapahtunut tuollaista. Ainakaan minä en osaa tuohon kysymykseesi vastata. Vaikka mies selviytyisi rangaistuksetta, on hyvä, että olet ilmoittanut asiasta poliisille. Niin hänen nimensä jää sinne ja jos tulee vastaavanlaisia tapauksia lisää, niin ainahan se lisää epäilyksiä häntä kohtaan.

    • Ikävä tapaus

      Voisit laittaa asian myös puskaradioon siten, että sen enmpää paljastamatta itseäsi tai tekijää, (voi syyttää sinua jostakin, koska et pysty todistamaan), että siellä baarissa on joku tai joitain, jotka mahdollisesti lisäilevät drinkkeihin jotakin sekä vievät naisten rahat, että nämä olisivat helpompia saaliita.

      Tuon voisit todellakin tehdä.

    • miksi minä

      niinpä...no siis se on pikkuinen bubi jossa käy lähes samat ihmiset, ja luulen et rahani otettin juuri siks etten pääsisi kotiini ja etsisin jostain majapaikkaa.mutta EI tarkoittaa EI jos en halua seksiä niin se on EI.sanoin tälle miehelle kun huuteli että"ei muisteta pahalla, tuu tänne niin et jäädy ulos" mun viimeset sanat oli mielummin jäädyn ja kuolen, sille henkilölle.nyt ahdistaa liikkua ulkona koska kotiemme välillä ei kuitenkaan mahdoton matka ole ja hän liikkuu paljon siellä missä asun.tuttujensa luona, baarissa, minun lähibaarissa jossa käyn joskus terassilla...en voi siihen terassiin mennä koska pelkään et törmään tähän mieheen.huomenna on asiasta kuuleminen.tätä miestä on jo kuultu ja varmasti väittänyt että valehtelen ja halusin seksiä mutta asia ei mene niin, sanoin missä kulkee raja, sanoin etten tahdo YHDYNTÄÄN hänen kanssaan ja hän silti tekee näin? ja jos minä pyydän päästä pois ja olen niin voimaton et vaikee liikkua niin mitä siinä tekee, koitin ryömiä pois mutta kun tää kusipää otti mut sillai syliotteeseen ja sanoi et äläs nyt vielä lähde.hyi kamala.oksettaa ajatella....mä kirjaimellisesti oksensin kun puhuin poliisille asiasta.tuli niin kuvottava olo....olo on edelleen ihan sairaan saastainen ja kuvottava :( jos hän jää ilman rangaistusta kiroan kyllä tän valtion! poliisi ei tiennyt mikä tää on, hän sanoi et joku rikosnimike tässä täyttyy.seksuulinen hyväksikäyttö tai lievä raiskaus......lievä siksi ettei tämä mies hakannut minua tms.vaan käytti hyväksi heikkoa tilaani mutta ilmaisin selkeästi kantani, ja sanoin älä ja ei sanat moneen kertaan ja koitin työntää häntä päältäni pois.eikö se ole jo väkisin tekemistä?? :( todellakin olis pitänyt pysyy siellä tuppukylässä eikä muuttaa isoo cityyn kun ehtii alle vuoden asua ja näin käy :(

    • Ikävä tapaus

      Olet ihan kauhean oikeassa. Ja ehkä rahasi tosiaan vietiin tuo taka-ajatuksena. Olet täysin oikeassa itsesi suhteen. Kukaan ei voi väittää muuta. Eikä varmasti väitäkään.

      Toivottavasti sinua uskotaan täydellisesti. Ei se mies mitenkään pysty todistamaan ettei asia olisi juuri noin. Varmasti yrittää selittää vaikka mitä.

      Tovottavasti saa ansionsa mukaan.

      Tapahtui mitä tahansa, niin sinun on huolehdittava itsestäsi. Ota yhteys johonkin, josta saat apua itsellesi ja voit selvittää tapahtunutta ja toipua. Googettamalla saat selville esim. jonkin raiskattujen tuki -ryhmän tai muun sellaisen osoitteen.

      On tärkeintä sinulle, että toivut itse, kävi miehen sitten miten tahansa. Sellaiset kuvotukset, kuin se mies, ovat tiensä valinneet. Heitä voidaan auttaa vankiloissa terapioilla, mutta päätyykö kyseinen mies sinne koskaan, niin sitä ei voi tietää. Ehkä päätyy jonain päivänä, kun tuollaista tekee. Hänen paikkansa tietenkin olisi siellä nyt jo.

      Laki nyt on sellainen kuin on, ehkä se on jonain päivänä parempi. Ei sellaiset rikolliset tule koskaan myöntämään mitään. Ne tulevat aina kieltämään kaiken. Jonakin päivänä jäävät ehkä kunnolla nalkkiin.

      Joka tapauksessa, saat olla tyytyväinen itseesi, kun teit ilmoituksen. Huolehdi itsestäsi ja voimia sinulle. Ja muista hankkia sitä jälkiapua. Uhrina tarvitset tukea.

      • rcr43

        "Toivottavasti sinua uskotaan täydellisesti. Ei se mies mitenkään pysty todistamaan ettei asia olisi juuri noin. Varmasti yrittää selittää vaikka mitä."

        Oletko ikinä kuullut syyttömyysolettamasta? Miehen ei tarvitse kuin sanoa, että ei olla yhtä matkaa baarista koskaan lähdetykään, tai jos vähän enemmän siimaa haluaa antaa niin myöntää vapaaehtoisen seksin. Naisen tehtävä on tällöin todistaa, että on tapahtunut jotain rikollista.

        Onhan näitä valitettavia tapauksia ollut, että oikeus on sokeasti uskonut vain naista, mutta onneksi sen verran on viime aikoina jäänyt kiinni myös törkeitä valheita, että on palattu hieman takaisin tuohon länsimaisen oikeuskäsityksen kivijalan luokse, ja syyllisyys pitää edelleen pystyä jollain todistamaan,


      • Olethan kuitenkin
        rcr43 kirjoitti:

        "Toivottavasti sinua uskotaan täydellisesti. Ei se mies mitenkään pysty todistamaan ettei asia olisi juuri noin. Varmasti yrittää selittää vaikka mitä."

        Oletko ikinä kuullut syyttömyysolettamasta? Miehen ei tarvitse kuin sanoa, että ei olla yhtä matkaa baarista koskaan lähdetykään, tai jos vähän enemmän siimaa haluaa antaa niin myöntää vapaaehtoisen seksin. Naisen tehtävä on tällöin todistaa, että on tapahtunut jotain rikollista.

        Onhan näitä valitettavia tapauksia ollut, että oikeus on sokeasti uskonut vain naista, mutta onneksi sen verran on viime aikoina jäänyt kiinni myös törkeitä valheita, että on palattu hieman takaisin tuohon länsimaisen oikeuskäsityksen kivijalan luokse, ja syyllisyys pitää edelleen pystyä jollain todistamaan,

        "Onhan näitä valitettavia tapauksia ollut, että oikeus on sokeasti uskonut vain naista, "

        Olethan kuitenkin sitä mieltä, että on todella hyvä asia, jos totuus tulee julki?

        Sellaisiakin kelmejä on liikkeellä paljon, joilla on niin hämärät puuhat, että pelkäävät totuutta. Kirjoitit nimittäin, että on ollut valitettavaa, kun oikeus on vain uskonut uhria... Sinun täytyi tarkoittaa, että on valitettavaa, jos oikeus on uskonut väitettyä uhria vaikka uhri olisi valehdellut....

        Joskus on vain sana vastaan sana. Itse kuvittelisin, että totuuden löytäminen voisi olla helppoakin, kunhan asetetaan oikeanlaisia kysymyksiä, joihin voi kompastuakin. Ja pakkohan sinunkin on myöntää, että motiivi valehdella tulleensa tuolla tavoin raiskatuksi tuollaisella reissulla on erittäin hakusessa...

        Yllättävän hyvin ihmisestä kuitenkin useimmiten näkyy ja kuuluu, valehteleeko hän vai puhuuko totta. Ja jos mies on vaikka poliisille jo ennestään tuttu, voi se vaikuttaa.

        Luotettavana kansalaisena pysymisellä on edelleen voimaa. Kannattaa pysyä sellaisena, jonka sanaan voi luottaa.


      • Olethan kuitenkin?
        rcr43 kirjoitti:

        "Toivottavasti sinua uskotaan täydellisesti. Ei se mies mitenkään pysty todistamaan ettei asia olisi juuri noin. Varmasti yrittää selittää vaikka mitä."

        Oletko ikinä kuullut syyttömyysolettamasta? Miehen ei tarvitse kuin sanoa, että ei olla yhtä matkaa baarista koskaan lähdetykään, tai jos vähän enemmän siimaa haluaa antaa niin myöntää vapaaehtoisen seksin. Naisen tehtävä on tällöin todistaa, että on tapahtunut jotain rikollista.

        Onhan näitä valitettavia tapauksia ollut, että oikeus on sokeasti uskonut vain naista, mutta onneksi sen verran on viime aikoina jäänyt kiinni myös törkeitä valheita, että on palattu hieman takaisin tuohon länsimaisen oikeuskäsityksen kivijalan luokse, ja syyllisyys pitää edelleen pystyä jollain todistamaan,

        "kuitenkin musta otettiin näytteet jotka TODISTI että hän on "ollut sisällä" saakka vähän ainakin vaikka ei ollutkaan mukamas "

        Raiskauksesta jää vähän toisenlaisia jälkiä kuin muusta yhdynnästä, joten sekin voi vaikuttaa. Löytyyhän niitä mikroskooppinäytteitä jopa vaatteista, että tiedetään, onko uhri ollut siellä missä väittää olleensa.


    • Ikävä tapaus
    • Minusta näin

      Oleellista on myös onko drinkkiisi laitettu jotain vai oletko vain juonut itsesi tolkuttomaan tilaan.

      Joku vastuu naisillakin, vaikka väkisin seksiin ryhtyminen on rikos. Silti tällaisia tapauksia ei estetä sillä, että juodaan aivan tolkuttomasti ja lähdetään kenen tahansa matkaan. Missään muualla kuin Pohjoismaissa ja ehkä Englannissa naiset ei käyttäydy näin. Miehillä on ihan sama juttu, heitäkin käytetään hyväksi mm. lapsen saamiseksi. Kaikki on mahdollista.

      Vaikka mies olisi syyllinen ja vaikka kaikki tapahtui juuri kuten kerroit, niin mitä se parisataa euroa sinua auttaa? Hae henkistä apua äläkä vie asiaa oikeuteen, se ei tuo sinulle mitään. Tai jos viet oikeuteen, niin tärkeintä on keskustella asiasta jonkun kanssa, ottaa opiksi ja jättää asia taaksesi.

      Miehiä ei nimittäin voi muuttaa, itseään voi ja lakia voi ja se tehtiin jo.

      Pidä itsestäsi huolta! Kosto ei ole tarpeen. Vain anteeksianto, itsellesi.

      • Ikävä tapaus

        "Hae henkistä apua äläkä vie asiaa oikeuteen, se ei tuo sinulle mitään. Tai jos viet oikeuteen, niin tärkeintä on keskustella asiasta jonkun kanssa, ottaa opiksi ja jättää asia taaksesi."

        Mielestäni hän kertoi pitkässä kertomuksessaan että hän epäilee juomaansa sekoitetun jotakin ylimääräistä. Puhuu omasta puolestaan.

        Sitten ihmettelen, mikä on jonkun motiivi pyydellä täällä, että joku ei veisi asiaansa oikeuteen? Ei ehkä ole puhtaat jauhot pussissa ollenkaan.

        Kun on asiasta jo ilmoittanut, sitä ei nykyään enää saa vedetyksi takaisin ja hyvä niin.

        Kostosta tässä ei myöskään ollut käsittääkseni puhe. Muutenkin lait ja rangaistukset on tehty suojaamaan kansalaisia.

        On erittäin hyvä, että kaikki raiskauksen uhrit ilmoittavat tapahtuneesta.


    • miksi minä

      no niin mä kävin siellä poliisilla ja tätä miestä on kuultu jo myös ja juttu on ihan selkeä ja mies ei ole kieltänyt asioita ja poliisi on 99 prosenttisen varma että voitan jutun oikeudessa.....mies saa rangaistuksen raiskauksesta koska todellakin lääkärin tutkimuksien todisteilla, miehen kodista löytyneistä todisteita, miehestä löytyneistä todisteta voitiin päätellä että hän on raiskannut minut...eli tässä jutussa ei tarvitse poliisin mukaan epäillä enää eikä ihmetellä mitään.minut on ohjattu raiskauskriisikeskukseen, aika on varattu ja oikeusapu toimistoon on myös varattu aika minulle jo valmiiksi, ei tässä ole enää epäilyksen häivää......mutta se että mitä tää mies saa rangaistukseksi ja mitkä on korvaukset on vielä auki tottakai.voi saada kuulemma kolme vuotta linnaa ainakin. :O ps.driksuis ei ollut kyl mitään näytteiden mukaan.olin muuten vain humaltunut tosi vähästä niin paljon :O kai siksi että olen pienikokoinen ja en usein juo alkoholia....poliisi muistutti vielä että vaikka olisin miten humalassa tai missä mömmöissä syy ei ole minun.helpotti kuulla se lause....

      • Ikävä tapaus

        Olen myös tosi iloinen, että olet saanut tukea ja asia on mallissaan. Sinun ei minun mielestäni kannata murehtia miehen tuomiota, pääasia, että asia ratkesi oikein. Onneksi olkoon ja voimia tulevaisuuteen :).


    • Puolellasi olemme

      Tähän asti näyttäisi siltä, että juttu on hoidettu mallikelpoisesti. Hanki ihmeessä itsellesi tukihenkilö myös. Olet kaiken avun arvoinen.

    • miksi minä

      mistä se tukihenkilö hankitaan? :/ oon aika hajalla oikeesti.....en saa nukuttua.taas, ei täs saa unta.......on paha olla...mä näen painajaisia ja huudan öisin....jos nukun.mietin joka aamu miksi minä.miksi mulle kävi näin..saako tää mies varmana rangaistuksen....saanko mä varmana korvaukset tästä kaikesta tuskasta.....kaikesta tuskasta jonka hän kehtasi mulle aiheuttaa......

      • Ikävä tapaus

        En tiedä mitä tukihenkilöä edellinen kirjoittaja tarkoittaa. Otitko yhteyttä tukinaiseen, jonka linkin laitoin. Siellä on tietääkseni auttava puhelin, josta voit saada lisätietoa mahdollisesta tukihenkilöstä... ehkä tukiryhmästä.

        Tukihenkilö voi olla myös joku terveydenhoitaja, lääkäri tai mielenterveysalan ammattilainen. Voit kääntyä terveyskeskuksen puoleen. Ehdotan kyllä lämpimästi varsinaista raiskattujen tukea, eli sitä tukinaista, jonka linkin laitoin aiemmin.

        Jos sinulla on unihäiriö tuon seuraksena, niin älä jää yksin miettimään liikaa, vaan hae itsellesi apua.

        Vielä kerran, aukaise linkki tukinaiseen käänny oman terveyskeskuksesi puoleen.

        Toivotan sinulle edelleen voimaa tulevaisuuteen. Ja kun katson kelloa, toivotan myös hyvää yötä :).


      • Ikävä tapaus

        "saako tää mies varmana rangaistuksen....saanko mä varmana korvaukset tästä kaikesta tuskasta."

        En suosittele, että pohdiskelet tuota yksin enempää. Ei kukaan voi tietää, mikä on riittävä rangaistus tekijälle. Oikeus pystyy antamaan vain maallisen tuomion korkeintaan. Lait ovat sellaisia millaisiksi ihan tavalliset ihmiset ne ovat laatineet.

        Ei mikään rangaistus tuo esim. oikeutta läheisensä menettäneelle. En usko rangaistuksen voimaan tasoituksen antajana, vaan ihan rangaistuksen tarkoitus on Suomessa suojella ihmisiä joutumasta rikoksentekijöiden uhreiksi.

        Hae itsellesi oikeasti kontakti tukinaisesta. Siellä on auttava puhelin, jonka numeron ja vastausajat löydät linkistä, jonka laitoin aikaisempaan kommenttiin.

        Tovotan sinulle sielunrauhaa ja tahtoa hakea itsellesi tukea.


      • sdflafkaö

        Esim. Tukinaisella on hyviä ilmaisia vertaistukiryhmiä. Jos suinkin pääset mene ihmeessä niihin ryhmiin. Kaikesta huolimatta sulla on käynyt siinä mielessä hyvä tuuri että asiasi on hoidossa asianmukaisesti. Psyykkinen trauma on oma juttunsa ja siihen tarvitset apua. Kun aloin lukemaan viestiketjua noin 5 min. sitten ajattelin että tekijä selviää kuin koira veräjästä. Niin vaikea näitä kapakka illan jälkeisiä raiskauksia on todistaa.

        Itselläni kävi vähän vastaavan tyyppinen tilanne. Olin tosi humalassa ystäväpariskunnan mökillä. Pitkä trikoohame päällä, loppukesä, porukkaamme tullut mies ennakoi kaiken. Päättyi saman tyyppisesti kuin sulla, tosin en ehtinýt /tajunnut sanoa yhtään mitään kun huomasin että olin selällään, hame korvissa ja tämä vieras mies päällä kun illan emäntä lähti saattamaan yhtä vieraista ja jäin kahden tämän tyypin kanssa.

        En alkanut tekemään rikosilmoitusta koska tiesin että oikeutta en tule saamaan ja häpeä tapahtuneesta oli jo itsessään ihan riittävä. Siihen loppui minun viinanjuonti ja päätin että vastaavaa ei tule ikänä enää tapahtumaan. Henkinen trauma siitä jäi ja pystyin romanssiin vasta sen jälkeen kun olin tullut tunnetasolla ymmärretyksi tässä asiassa, että minä en ollut halunnut tallaista tilannetta vaan olin kohde tälle äijälle. Tosin tähänkin meni vuosia.

        Sinne mökille minua ei enää kutsuttu. Tämä tyyppi oli kehunut "valloituksellaan" muille jälkikäteen ja minut leimattiin hutsuksi. Tänä päivän olen satavarma että en ollut ensimmäinen enkä viimeinenkään. Sairas tämä jätkä oli ja olisi kyllä ansainnut kutsun poliisikuulusteluun. Sillä oli niin pieni pippeli seisakissa että ei varmasti naista saa muuten kuin raiskaamalla. Kai se jotain tyydytystä sille vajakille tuotti että sai tuntea pikkupilin edes huulilla kun ei syvemmälle mitenkään voi yltää.

        Kyllä näistä paska kokemuksista omat tunnejutut jäävät väkisinkin. Mun tapauksesta on 12 v. aikaa. Sulla on vaan toi tilanne akuutti, sun oireet kertoo sen. Tukinaiseen voi myös soittaa ja heillä on monesti mahdollisuus puhua puhelimessa vähän pidempään. Soita vaikka illalla että saisit paremmat yöunet.
        Voimia sulle! Ajan myötä helpottaa mutta turhan isoa arpea tapahtuneesta ei saisi jäädä.


    • miksi minä

      oon ottanut yhteyttä tukinaiseen ja mul on tän kaupungin raiskauskriisi keskukseen aika varattu :/ mutta ahdistaa puhua tuosta tapahtumasta tavattomasti..... :( psykiatrini ei vielä edes tiedä...

    • miksi minä

      tukinainen ei vastaa mun viesteihin eikä puheluihin ja mulla ei oo paljon saldoo soittaa :( huoh..tartteisin kuuntelijaa... pitäs soittaa niin ettei mieheni kuule......kerroin psykiatrileni asiasta mutta sitten jossain ihmeen istunnossa oli päädytty ratkaisuun"ei mulle terapiaa" oon hiukka yksin...en tiedä mitä apua voin saada treellä.en tiedä enää jaksanko purkaa tuota asiaa missään.tahtoisi toisaalta vain unohtaaa....mä kun voisinkin soittaa et ois puheaikaa ja mies ei olisi kuulemassa puhelua :( miten ne sieltä osaa neuvoa tai ohjata?? :/ joo pohdin toki että ei kai tää mies jää VAPAAKSI koska hän voi kostaa minulle et olen tehnyt poliisi ilmoituksen....pelkään liikkua ulkona..en juuri liikukaan yksin.

    • tsemppiäsilti!

      voi vittu ei naisella ole vastuuta estää miestä raiskaamasta itseään, vaan miehellä on vastuu olla raiskaamatta! Minkä ikänen ap oot? Oon sit nainen ja itellä samoja kokemuksia, en mikää ahdistelija. Eikä oo pakko kertoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe