Mikä on näiden parin kirjoittajan ongelma todella?

Lue hitto ees läpi

Ainakin yksi mies täälä kirjoitteleepi nyt semmoisia juttuja että toivoisin että ylläpito heittäisi ne ulos täältä.

Jatkuvasti tämä äijä jankuttaa sitä että miksi miksi miksi lesbot tykkää naisista? No tykkäätkö ite naisista vai miehistä? Veikkaan että naisista.. Vaikka taisteletkin selvästi jonkinasteisten, pienten homoseksuaalisten tuntemusten kanssa vissiin..

No kysy itseltäs sama kysymys; miksi sä tykkäät naisista? Niin, et tiedä. Et tiedä miksi olet syntynyt seksuaalisen suuntautumisesi kanssa. Ei mitään hajua.

Sama täällä. En tiedä miksi olen lesbo. En tiedä mikä on se ero miesten ja naisten välillä, mikä on saanut minut aina vaan rakastumaan naisiin. Ulkonäkö? Keho? Sukupuolielimet? Rakastelu? Ääni? Yleiset luonteenpiirteet, ajatuksenjuoksu..? Jaa-a.

Eikö sinusta miesten ja naisten välillä ole muka mitään eroa? Itse siis rakastuisit tai harrastaisit seksiä sekä miehen että naisen kanssa? Siis susta kaikki ihmiset on samanlaisia, joten luonnollista ois olla biseksuaali? No kaikki ei nyt vaan ole bissejä.

Sinun mielestä propaganda aiheuttaa lesboutta, onko mielessäsi edes käynyt, että suurin osa maailman ihmisistä on heteroita, mikä propaganda sen aiheuttaa? Bissjäkin on enemmän kuin homoseksuaaleja, mikä propaganda tämän aiheuttaa?

Tiettyä propandaa olen koko elämäni kokenut; minulle on lapsesta asti puhuttu, että menen aikuisena miehen kanssa naimisiin, on kyselty milloin löydän poikaystävän, koulussakin kerrottiin että murrosiässä vastakkainen sukupuoli alkaa kiinnostamaan. Vaan ei alkanut. Tämä propaganda ei jostain syystä minuun vaikuttanut lainkaan, vaan huomasin esiteini-ikäisenä että ihastun tyttöihin, ja myöhemmin tajusin olevani lesbo.

Mulla ei ole mitään miehiä vastaan. Onko sulla? Onko sulla jotain miehiä vastaan, jos et heistä kiinnostu emotionaalisella ja seksuaalisella levelillä? Mikä sun ongelma on? Mitä propagandaa oon saanu käydä läpi? Mihin puuhun oot törmänny? Minun elämässä on ainaki mahtavia miehiä ja ihailen monia miehiä, jostain syystä en oo yhestäkään miehestä tähän mennessä kiinnostunut silti enkä voi kuvitella että niin edes tapahtuisi.

Eikö homous ole susta luonnollista? Miksei? Ei kun homot ei voi lisääntyä? Kyllä mä ainaki voin, vaikka oon lesbo. Ei mun lisääntymisessä pitäis olla mitään vikaa. Tarvin vaan jonku ystävällisen spermanlahjoittajan, tullakseni raskaaksi. Ja isolla määrällä eläinlajeja on todettu homoseksuaalista käyöstä. Homofobiaa, sitä sen sijaan on vain yhdellä eläinkunnan lajilla, ihmisellä.

Edelleen, ihmettelen mitä epäkunnioittavaa ja loukkaavaa käytöstä olet elämäsi aikana naisilta osaksesi saanut, kun nyt täällä haastat riitää ja kerjäät naisilta huomiota. Oletko sydämessäsi katkera? Et ymmärrä naisia etkä etenkään lesboja, kun he eivät sinusta ikinä voi olla kiinnostuneita eivätkä voi sinulle mitään antaa. Jotain vailla sä taidat olla.

Lue kerrankin tätä tekstiä, mitä sulle vastataan, eläkä vaan sivuuta kaikkia sulle esitettyjä kysymyksiä, kun et niihin kykene vastaamaan. Jyräät vaan kaiken yli ja sekoilet kuin päätön kana.

Inhottaa alottaa kokonai uus ketju vaan jotain häiriintynyttä henkilöä varten, joka ei ede tänne kuulu. Sori kaikki..

30

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • > Jatkuvasti tämä äijä jankuttaa sitä että miksi miksi miksi lesbot tykkää naisista?

      Niin, ja ihmettelee mikseivät tykkää miehistä?

      > No tykkäätkö ite naisista vai miehistä? Veikkaan että naisista..

      Tykkään joistakin miehistä, joitakin miehiä vihaan. Muutamaa naista rakastan, joistakin tykkään, joitakin vihaan. Etsin rakkautta naiseen.

      > Vaikka taisteletkin selvästi jonkinasteisten, pienten homoseksuaalisten tuntemusten kanssa vissiin..

      En taistele. Ei huvittaisi pätkänkään vertaa miehen kanssa peuhtaroida.

      > No kysy itseltäs sama kysymys; miksi sä tykkäät naisista? Niin, et tiedä. Et tiedä miksi olet syntynyt seksuaalisen suuntautumisesi kanssa. Ei mitään hajua.

      Tästä en ole varma. Kuvittelisin, että suuri osatekijä on tarpeeksi terve ja lämmin kasvuympäristö, jossa on ollut sekä isä- että äiti. Miehen malli ja naisen malli ja lapsena luetut ja saadut vaikutteet. Kuunneltu musiikki, luetut kirjat. Melkein kaikki.

      > Sama täällä. En tiedä miksi olen lesbo. En tiedä mikä on se ero miesten ja naisten välillä, mikä on saanut minut aina vaan rakastumaan naisiin. Ulkonäkö? Keho? Sukupuolielimet? Rakastelu? Ääni? Yleiset luonteenpiirteet, ajatuksenjuoksu..? Jaa-a.

      Ok.

      > Eikö sinusta miesten ja naisten välillä ole muka mitään eroa?

      Onneksi on ne pienet erot. Sekä henkiset että fyysiset, jotka nekin on luoja luonut meidän parhaaksemme täydentämään toisiaan ihanne tapauksessa.

      > Itse siis rakastuisit tai harrastaisit seksiä sekä miehen että naisen kanssa?

      En. Vain naisen kanssa harrastaisin seksiä ellei itseäni lasketa mukaan. Olen aika paljon harrastanut seksiä itseni kanssa tosin naisista haaveillen. Tosin ei se senkään kanssa enää tässä iässä niin tärkeää ole. Riittäisi pitkälle jo sellainen veli-sisko Platoninen rakkaus.

      > Siis susta kaikki ihmiset on samanlaisia, joten luonnollista ois olla biseksuaali?

      Ei. Kaikki ihmiset ovat ainutlaatuisia ja kertaisia ja saisivat olla vielä enemmänkin. Vähän liikaa samaa massaa kaikki.

      > No kaikki ei nyt vaan ole bissejä.

      Se nyt vielä puutuisi jos olisivat. Olet saanut väärän kuvan, että olisin bisse.

      > Sinun mielestä propaganda aiheuttaa lesboutta, onko mielessäsi edes käynyt, että suurin osa maailman ihmisistä on heteroita, mikä propaganda sen aiheuttaa?

      Koko eliömaailma huutaa sukupuolisuutta, kaksijakoisuutta. Kaikki korkeakulttuuri suosii miehen ja naisen välistä rakkautta. Ei sitä tosin propagandaksi voida sanoa, vaan todellisuudeksi, josta oppimme ammennamme.

      > Bissejäkin on enemmän kuin homoseksuaaleja, mikä propaganda tämän aiheuttaa?

      En tiedä.

      > Tiettyä propaganndaa olen koko elämäni kokenut; minulle on lapsesta asti puhuttu, että menen aikuisena miehen kanssa naimisiin, on kyselty milloin löydän poikaystävän, koulussakin kerrottiin että murrosiässä vastakkainen sukupuoli alkaa kiinnostamaan. Vaan ei alkanut. Tämä propaganda ei jostain syystä minuun vaikuttanut lainkaan, vaan huomasin esiteini-ikäisenä että ihastun tyttöihin, ja myöhemmin tajusin olevani lesbo.

      Ehkä sulle on tuputettu sitä propagandaa liikaa.

      > Mulla ei ole mitään miehiä vastaan. Onko sulla?

      Tottakai on joitakin vastaan. Erityisesti arvostan persoonallisia miehiä, taiteilijoita ja muusikoita, jotka ajattelevat omilla aivoillaan. Globaalisti maailman parhaita, niitä joita diggaan joita fanitan. Kukaan ei ole mitään minulle pelkästään siksi, että hän on mies. Jos en tunne ihmistä, niin hän on yhtä tyhjän kanssa. Jos arvostan joitain miehiä paljon, niin siitä seuraa, että joitain en arvosta niin paljon, eli jollain tavalla minulla on jotain heitä vastaan, kuten esimerkiksi väkivaltaisia miehiä.

      > Onko sulla jotain miehiä vastaan, jos et heistä kiinnostu emotionaalisella ja seksuaalisella levelillä?

      No, jos tutustuisin mieheen, enkä kiinnostuisi hänestä emotionaalisella leveillä, niin todennäköisesti hän aiheuttaisi joitain negatiivisia tuntemuksia. Seksuaalisella leveillä en ole kiinnostunut kenestäkään miehestä.

    • > Mikä sun ongelma on?

      Ei paljo mikään.

      > Mitä propagandaa oon saanu käydä läpi?

      No, kun otin sanan propaganda käyttöön täällä, niin se kohdistui siihen, että täällä annetaan ymmärtää, että lesbous olisi aivan yhtä suotavaa seksuaalisen käyttäytymisen muoto kuin heterous. Kyllä minä luulen, että seksuaaliset käyttäytymistavat osaksi opitaan ja omaksutaan, vaikka kuinka väitätte, että olette aina olleet lesboja. Esimerkiksi se yksi putousnäyttelijä Krista Kosonen sanoi muistaakseni jotain, että "Halusin olla bi, mutta tylsästi totesinkin olevani vain tavallinen hetero". Jotenkin tuntuu, että on muodissa kuulua seksuaalivähemmistöihin. Ja tällaista "propagandaa" vastustan.

      > Mihin puuhun oot törmänny?

      Ehkä löin pääni kiveen pienenä poikana. En muista, siitä on niin kauan aikaa.

      > Minun elämässä on ainaki mahtavia miehiä ja ihailen monia miehiä, jostain syystä en oo yhestäkään miehestä tähän mennessä kiinnostunut silti enkä voi kuvitella että niin edes tapahtuisi.

      Lausuntosi on autenttinen ja kai siihen on pakko uskoa.

      > Eikö homous ole susta luonnollista?

      Kaikki mikä on olemassa, on luonnollista. Onko se tavoittelemisen arvoista, ihanteellista ja idealistista käyttäytymistä on eri asia.

      > Miksei?

      Se on luonnollista, siinä mielessä, että kaikelle toiminnallehan löytyy luonnolliset syynsä. Jokainen sairauskin, mikä on ihmisen määrittelemä ilmiö, on luonnollista. Lesbous on seurausta aikamme sairaasta ja kuvottavasta maailmasta, missä pienen lapsen ihmisyyttä raiskataan ja tumpataan. Joillakin tämän sairaan ympäristön vaikutus näkyy ei- toivottavana seksuaalisena käyttäytymisenä. Lesbous on luonnollinen reaktio aikamme sairauksiin, joista yhtenä on suuri epätasapino Jingin ja Jangin välillä. Aikamme mies- ja nais ihanteet raiskaavat aitoa ihmisyyttä ja tästä paetakseen monet kasvavat vaivaiskoivuiksi ja omaksuvat vähemmistöseksuaali -kulttuureille ominaisia toimintatapoja.

      > Ei kun homot ei voi lisääntyä?

      Sukupuolinen lisääntyminen on evoluution yksi ratkaisevimmista askeleista. Näen sen evoluutiossa metafyysisesti peruspilarimaisena elementtinä ja ihmisyyden perustana, että olemme jakautuneet kahteen sukupuoleen.

      > Kyllä mä ainaki voin, vaikka oon lesbo. Ei mun lisääntymisessä pitäis olla mitään vikaa. Tarvin vaan jonku ystävällisen spermanlahjoittajan, tullakseni raskaaksi.

      Tarvitset siis vastuuttoman miehen, joka lisääntyy ottamatta vastuuta jälkikasvustaan luovuttamalla spermaansa yleiseen käyttöön. Miehen, jonka mielestä lapsella ei tarvitse olla omaa isää, joka olisi samalla sekä hänen henkinen isänsä, että biologinen. Oman syntisyytesi lisäksi tarvitset siis toisen syntisen.


      > Ja isolla määrällä eläinlajeja on todettu homoseksuaalista käytöstä.

      Niin kuin kaikenlaista muunkinlaista ei toivottavaa ja jollain tavalla sairaaksi luokiteltavaa käyttäytymistä. Esimerkiksi nuhaa.

      > Homofobiaa, sitä sen sijaan on vain yhdellä eläinkunnan lajilla, ihmisellä.

      Mistä tiedät? No, ihminen onkin eräällä tavalla todellisuuden tiedostamisessa transsendenttisesti korkealla tasolla kuin eläimet. Me tiedostamme mm. korkeakulttuurimme ja myyttiemme ansiosta todellisuuden ja ideamaailman mies-nais jakoiseksi näkyvän ja häilyvän havaintomaailman takaa ja näemme, että rakkaus toteutuu aidoimmillaan ja idealistisimmillaan, kun vastakkaiset poolit löytävät toisensa ja yhdistyvät henkisesti yhdeksi. En sanoisi sitä homofobiaksi. Yhtä hyvin voisin sanoa lesboilla olevan heterofobiaa.

      > Edelleen, ihmettelen mitä epäkunnioittavaa ja loukkaavaa käytöstä olet elämäsi aikana naisilta osaksesi saanut, kun nyt täällä haastat riitaa ja kerjäät naisilta huomiota.

      Olenhan minä tullut torjutuksi ja kukapa ei olisi, mutta ei minun täällä oloni niistä torjunnoista johtune. Mikä lie mut tänne johdattanut? En tiedä. En toimi aina niin rationaalisesti järkeillen, vaan teen mitä huvittaa.

      Jonkinlainen huomionkipeys on kai ihan sallittua. Mikäs siinä, jos sitä minulle suodaan. En paa pahaksi. Sinäkin aloitit ihan oman threadin minulle.

      > Oletko sydämessäsi katkera?

      Vähän. Kun oon kaksi kertaa ainakin kuvitellut olevani räkästynyt ja molemmat kerrat johtuivat lähestymiskeiltoon, niin - ei en ole katkera - olen huvittunut. Hah hah ja heh heh.

    • > Et ymmärrä naisia

      Minusta miehen ja naisen välisessä rakkaudessa paljon kyse on sen eron pienentämisestä mikä välillämme on. Mies tuntee itsensä yksinäiseksi ilman toista puolta, täydentäjäänsä. Se tarkoittaa sitä, että emme koskaan voi toisiamme täydellisesti ymmärtääkään. Kuilu on aina olemassa ja tietynlainen erillisyyden tunne ja etäisyys. Onneksi.

      > etkä etenkään lesboja, kun he eivät sinusta ikinä voi olla kiinnostuneita eivätkä voi sinulle mitään antaa. Jotain vailla sä taidat olla.

      Joo, totta. Lesboja en oikein ymmärrä. Luon teistä omia teorioita päähäni selittääkseni ilmiötä itselleni, mutta ne saattavat olla virheellisiä. Miehen ja naisen välinen eroavaisuus on lesbon ja minun välillä vielä suurempi kuin hetero naisen ja minun välillä.

      > Lue kerrankin tätä tekstiä, mitä sulle vastataan, eläkä vaan sivuuta kaikkia sulle esitettyjä kysymyksiä, kun et niihin kykene vastaamaan.

      Copy/pastasin koko tekstin ja vastasin jotain melkein jokaiseen kohtaan.

      > Jyräät vaan kaiken yli ja sekoilet kuin päätön kana.

      Joo.


      > Inhottaa aloittaa kokonainen uusi ketju vaan jotain häiriintynyttä henkilöä varten, joka ei edes tänne kuulu. Sori kaikki..

      No katotaan syntyykö tästä keskustelua. Se kai tärkeintä on. Ja suht mukavaa täällä on kinastella verrattuna useimpiin muihin keskustelupalstojen aihealueisiin. Esimerkiksi tiedealueella sapelin ja peitsen kalistelu on paljon pahempaa.

      • nainen puskista

        Ihan vaan tiedoksesi, että lesbous ei ole vaan aikamme ilmiö;

        onhan sitä ollut olemassa kautta historian, jos vähänkään olet perehtynyt
        kirjallisuuteen, esim.raamattuun.

        Milloin sä ehdit niitä heteronaisia rakastaa kun roikut täällä ympäri
        vuorokauden. - Mun kokemuksen mukaan tosi heteropanomies on
        sellainen joka metsästää mätästä ympäriinsä jatkuvasti eikä väittele
        jonkun mitättömän lesbovähemmistön kanssa asioiden oikeellisuudesta.


      • Aloittanut kirjoittaja

        Minä ihmettelen yhtä lailla miksi sinä et tykkää miehistä. Et sitä pysty itskään selittämään. En mäkään. JA OIKEASTAAN mua ei vois vähempää kiinnostaa miksi et tykkää ja kenestäkin... Sinua vaan selvästi häiritsee muiden elämät liikaa.

        Minäkin pidän joistain miehistä, joitain miehiä vihaan, joistain naisista pidän myös, joitain vihaan. Ei myöskään huvita miesten kanssa piehtaroida, vaan en monen naisenkaan kanssa piehtaroisi.

        Minulla on myös ollut lämmin koti jossa isä ja äiti. Minulle myös luettiin paljon satuja aina, kielen ja mielikuvituksen kehityksen tueksi varmaan. Kaikenlaista musiikkia kuuntelen myös. En usko että olet järin terveestä perheestä ponnistanut, kun haluan loukata ja vähätellä muita ihmisiä?

        Jos et ole sattunut huomaamaan, kaikki ihmiset ovat erilaisia, kun olen naisen kanssa, hän ei ole samanlainen kuin minä, vaan aivan erilainen ihminen, joka täydentää minua. Lisäksi, en sinun tavoin usko kristinuskon jumalaan sekä raamattu on satukirja, joten tuo löpinä on aivan naurettavaa.

        Huomaa tosiaan että olet iäkäs henlkilö ja vielä naisen tarpeessa...

        Sinusta ihmiset ovat samaa massaa? Jep, silti et hyväksy kun joku sattuu olemaan erilainen, hän on syntinen ja väärintekijä ja sairas. Kukaan ei voi mitään sille että sattuu syntymään homoksi.

        Hyvähän se on että eliökunta huutaa heteroutta, hyvä että suurin osa on heteroita. Silti aina jokaisessa lajissa on tiettu määrä homo ja biseksuaaleja, sitä ei voi estää eikä sen pitäisi ketään haitata.

        Jos et ole ihan tyhmä, ymmärrät sen, että jokainen tyttö tässä maailmassa saa lapsesta asti vastaanottaa tuota hetero-propagandaa.. Heteroutta pidetään itsestäänselvyytenä. Jokaiselle tytölle jauhetaan lapsesta asti, että tulevaisuudessa odottavat poikaystävät ja aviomies. Silti osasta tulee lesboja ja osasta heteroita.

        Emotionaalisella levelillä tarkoitin että kiinnostuu romanttisesti jostain ihmisestä. Et ihan ymmärtänyt. Mutta puhut kyllä nätisti miehistä... Harvinaista tuollaiselle kapeakatseiselle paukapäälle. Yleensä teillä on tarve kova uhota ja todistella heterouttanne. Johtuu omista, syvälle haudotuista tunteista.

        Homoseksuaalisuus on ihan yhtä hyväksyttävää kuin heterous. Ei se ole muoti-ilmiö, sitä on aina ollut. Nyt vain enemmän esillä, kun me viimein saamme olla julkisesti omia itseämme, ja vaatia puuttuvia oikeuksiamme. Koska homoja on vähemmän kuin heteroja, monet heterot pitävät heitä jostain syystä mielenkiintoisina. Ehkä ensimmäistä kertaa huomiota saanut asia herättää kiinnostusta. Krista Kososen tiedän kyllä. Ehkä oli hänen oma mielikuvansa, että biseksuaalisuus olisi jotankin jännittävää ja coolia... Tiesitkö, että myös moni homoseksuaali "yrittää" olla hetero, koska pitää sitä parempana vaihtoehtona.

        Minä en ole koskaan tavoitellut lesboutta, mutta pitää myöntää, ettei tässä ole valittamista :) Musta on ihan parasta olla lesbo..

        Uskot Jumalaan, mutta myös Jing ja Jang ovat sinulle todellisia.. Mitä ihmettä. Eikö uskontosi pitäisi syrjäyttää moiset itämaiset harhaopit? Jokatapauksessa, minustakin tämä maailma ei anna lasten olla lapsia tarpeeksi kauan. Liian pieniä lapsia seksualisoidaan lastenohjelmien, (Barbie, Braz, Winx-keijut jne.) lelujen ja vaatteiden kautta. Se on väärin. Silti tämä kaikki kannustaa enemmän heterouteen kuin homouteen. En esimerkiksi ole nähnyt yhtään lastenohjelmaa, jossa esiintyisi homoseksuaaleja. (Ikävä kyllä) Hihittävä muotinukke Barbie saa aina sulhasensa.

        Sinä ja sun naisen ja miehen roolis. Pingviiniäiti lähtee merelle kalastamaan heti lapsen synnyttyä, miehet jäävät kotiin hoitamaan lapsia. Urosmerihevonen sen sijaan kantaa lapsia raskauden ajan ja synnyttää ne. Kaikenlaista erilaista on tässä maailmassa ja eläinkunnassa.

        Lapsi ei tarvitse biologista eikä henkistä isää tai äitiä. Miehen ja naisen mallin hän kuitenkin aina tarvitsee. Jokainen yksinhuoltaja sekä homopari saa huolehtia, että heidän lapsensa saavat sekä miehen että naisen mallin vaikka lähiperheen ulkopuolelta; setä, tätä, isovanhemmat, kummit, ystävät jne.

        Ihminen on lajeista julmin. Aina sotimassa turhista asioista. Ihmiset pelkäävät toisiaan, pelkäävät erilaisuutta. Ihmiset ovat rasistisia, seksistejä, homofoobisia. Tätä ei ole muilla lajeilla. Samoin kuin ihmislapsi ei synny homovastaisena tai rasistina, hän oppii nämä elämänsä aikana. Minä en lesbona ole heterofobi, minusta heterous ei haittaa ja se on aivan normaalia ja hyvä juttu, samoin kuin muutkin suuntautumiset. Ei ole fobiaa mulla, en halua ketään muuttaa.

        Sinä ainakin olet yksinäinen ilman naista. Minä taas tuskin olisin onnellinen tai tyytyväinen miehen kanssa. Olen onnellinen kun olen naiseni kanssa, ilman on yksinäinen olo. Vaikka ei ketään pidä vaatia korjaamaan tahi täydentämään itseäsi, vaan jakamaan elämää kanssasi.


      • Aloittanut kirjoittaja kirjoitti:

        Minä ihmettelen yhtä lailla miksi sinä et tykkää miehistä. Et sitä pysty itskään selittämään. En mäkään. JA OIKEASTAAN mua ei vois vähempää kiinnostaa miksi et tykkää ja kenestäkin... Sinua vaan selvästi häiritsee muiden elämät liikaa.

        Minäkin pidän joistain miehistä, joitain miehiä vihaan, joistain naisista pidän myös, joitain vihaan. Ei myöskään huvita miesten kanssa piehtaroida, vaan en monen naisenkaan kanssa piehtaroisi.

        Minulla on myös ollut lämmin koti jossa isä ja äiti. Minulle myös luettiin paljon satuja aina, kielen ja mielikuvituksen kehityksen tueksi varmaan. Kaikenlaista musiikkia kuuntelen myös. En usko että olet järin terveestä perheestä ponnistanut, kun haluan loukata ja vähätellä muita ihmisiä?

        Jos et ole sattunut huomaamaan, kaikki ihmiset ovat erilaisia, kun olen naisen kanssa, hän ei ole samanlainen kuin minä, vaan aivan erilainen ihminen, joka täydentää minua. Lisäksi, en sinun tavoin usko kristinuskon jumalaan sekä raamattu on satukirja, joten tuo löpinä on aivan naurettavaa.

        Huomaa tosiaan että olet iäkäs henlkilö ja vielä naisen tarpeessa...

        Sinusta ihmiset ovat samaa massaa? Jep, silti et hyväksy kun joku sattuu olemaan erilainen, hän on syntinen ja väärintekijä ja sairas. Kukaan ei voi mitään sille että sattuu syntymään homoksi.

        Hyvähän se on että eliökunta huutaa heteroutta, hyvä että suurin osa on heteroita. Silti aina jokaisessa lajissa on tiettu määrä homo ja biseksuaaleja, sitä ei voi estää eikä sen pitäisi ketään haitata.

        Jos et ole ihan tyhmä, ymmärrät sen, että jokainen tyttö tässä maailmassa saa lapsesta asti vastaanottaa tuota hetero-propagandaa.. Heteroutta pidetään itsestäänselvyytenä. Jokaiselle tytölle jauhetaan lapsesta asti, että tulevaisuudessa odottavat poikaystävät ja aviomies. Silti osasta tulee lesboja ja osasta heteroita.

        Emotionaalisella levelillä tarkoitin että kiinnostuu romanttisesti jostain ihmisestä. Et ihan ymmärtänyt. Mutta puhut kyllä nätisti miehistä... Harvinaista tuollaiselle kapeakatseiselle paukapäälle. Yleensä teillä on tarve kova uhota ja todistella heterouttanne. Johtuu omista, syvälle haudotuista tunteista.

        Homoseksuaalisuus on ihan yhtä hyväksyttävää kuin heterous. Ei se ole muoti-ilmiö, sitä on aina ollut. Nyt vain enemmän esillä, kun me viimein saamme olla julkisesti omia itseämme, ja vaatia puuttuvia oikeuksiamme. Koska homoja on vähemmän kuin heteroja, monet heterot pitävät heitä jostain syystä mielenkiintoisina. Ehkä ensimmäistä kertaa huomiota saanut asia herättää kiinnostusta. Krista Kososen tiedän kyllä. Ehkä oli hänen oma mielikuvansa, että biseksuaalisuus olisi jotankin jännittävää ja coolia... Tiesitkö, että myös moni homoseksuaali "yrittää" olla hetero, koska pitää sitä parempana vaihtoehtona.

        Minä en ole koskaan tavoitellut lesboutta, mutta pitää myöntää, ettei tässä ole valittamista :) Musta on ihan parasta olla lesbo..

        Uskot Jumalaan, mutta myös Jing ja Jang ovat sinulle todellisia.. Mitä ihmettä. Eikö uskontosi pitäisi syrjäyttää moiset itämaiset harhaopit? Jokatapauksessa, minustakin tämä maailma ei anna lasten olla lapsia tarpeeksi kauan. Liian pieniä lapsia seksualisoidaan lastenohjelmien, (Barbie, Braz, Winx-keijut jne.) lelujen ja vaatteiden kautta. Se on väärin. Silti tämä kaikki kannustaa enemmän heterouteen kuin homouteen. En esimerkiksi ole nähnyt yhtään lastenohjelmaa, jossa esiintyisi homoseksuaaleja. (Ikävä kyllä) Hihittävä muotinukke Barbie saa aina sulhasensa.

        Sinä ja sun naisen ja miehen roolis. Pingviiniäiti lähtee merelle kalastamaan heti lapsen synnyttyä, miehet jäävät kotiin hoitamaan lapsia. Urosmerihevonen sen sijaan kantaa lapsia raskauden ajan ja synnyttää ne. Kaikenlaista erilaista on tässä maailmassa ja eläinkunnassa.

        Lapsi ei tarvitse biologista eikä henkistä isää tai äitiä. Miehen ja naisen mallin hän kuitenkin aina tarvitsee. Jokainen yksinhuoltaja sekä homopari saa huolehtia, että heidän lapsensa saavat sekä miehen että naisen mallin vaikka lähiperheen ulkopuolelta; setä, tätä, isovanhemmat, kummit, ystävät jne.

        Ihminen on lajeista julmin. Aina sotimassa turhista asioista. Ihmiset pelkäävät toisiaan, pelkäävät erilaisuutta. Ihmiset ovat rasistisia, seksistejä, homofoobisia. Tätä ei ole muilla lajeilla. Samoin kuin ihmislapsi ei synny homovastaisena tai rasistina, hän oppii nämä elämänsä aikana. Minä en lesbona ole heterofobi, minusta heterous ei haittaa ja se on aivan normaalia ja hyvä juttu, samoin kuin muutkin suuntautumiset. Ei ole fobiaa mulla, en halua ketään muuttaa.

        Sinä ainakin olet yksinäinen ilman naista. Minä taas tuskin olisin onnellinen tai tyytyväinen miehen kanssa. Olen onnellinen kun olen naiseni kanssa, ilman on yksinäinen olo. Vaikka ei ketään pidä vaatia korjaamaan tahi täydentämään itseäsi, vaan jakamaan elämää kanssasi.

        > Minä ihmettelen yhtä lailla miksi sinä et tykkää miehistä.

        ? Tarkoitat, etten halua olla seksuaalisesti heidän kanssaan tekemisissä? Se on tietoinen ärkevä valinta ja kehityksen tulos. Vankiloissa ja armeijoissahan miehet käyttäytyvät monesti homoseksuaalisesti. Viittaa siihen, että himojaan voi pakon edessä orientoittaa, niiden kohdetta voi vaihtaa.

        > Jos et ole sattunut huomaamaan, kaikki ihmiset ovat erilaisia, kun olen naisen kanssa, hän ei ole samanlainen kuin minä, vaan aivan erilainen ihminen, joka täydentää minua.

        Totesin yhdessä vaiheessa, että kaikki ihmiset saisivat olla vieläkin erilaisempia kuin ovat. Liikaa laumaihmisiä. Liian vähän joukosta erottuvia persoonia. Evoluutio on luonut miehen täydentämään naista ja toistepäin. Miehen ja naisen erot täydentävät toisiaan.


        > Lisäksi, en sinun tavoin usko kristinuskon jumalaan sekä raamattu on satukirja, joten tuo löpinä on aivan naurettavaa.

        En ole kristinuskovainen. Olen itseaisssa itse antikristus. Minulla on oma uskontoni.

        > Sinusta ihmiset ovat samaa massaa?

        Siis eivät. Eiku joo, eiku ei. Eiku ehkä ovat liikaa nykyään.

        > Jep, silti et hyväksy kun joku sattuu olemaan erilainen, hän on syntinen ja väärintekijä ja sairas. Kukaan ei voi mitään sille että sattuu syntymään homoksi.

        Homous ei voi olla synnynnäinen eli geeneistä johtuva ominaisuus. Sehän olisi karsiutunut alta aikayksikön pois geenipoolistamme. Mikä voi olla lisääntymistä pahemmin haittaava geeni kuin sellainen, mikä saa rakastumaan saman sukupuolen edustajien kanssa? Ei mikään.

        > Hyvähän se on että eliökunta huutaa heteroutta, hyvä että suurin osa on heteroita. Silti aina jokaisessa lajissa on tiettu määrä homo ja biseksuaaleja, sitä ei voi estää eikä sen pitäisi ketään haitata.

        Bakteereita ja sieniä lukuun ottamatta kaikki taitavat lisääntyä suvullisesti.

        > Jos et ole ihan tyhmä, ymmärrät sen, että jokainen tyttö tässä maailmassa saa lapsesta asti vastaanottaa tuota hetero-propagandaa.

        Ja koska tavanomaiset heterouskuviot ovaat niin retuperällä, niin on ymmärrettävää, että jotkut reagoivat vastareaktiolla. On väkivaltaa, onnettomia suhteita ja miehen ja naisen välinen aito rakkaus melkein loistaa poissaolollaan nykymaailmasta.


        > Uskot Jumalaan, mutta myös Jing ja Jang ovat sinulle todellisia.. Mitä ihmettä. Eikö uskontosi pitäisi syrjäyttää moiset itämaiset harhaopit?

        Ei. En ole kristinuskovainen. Uskon omaa jumakuvaani. Jeesustelut ovat minun mielestä naurettavia.

        > Sinä ja sun naisen ja miehen roolis. Pingviiniäiti lähtee merelle kalastamaan heti lapsen synnyttyä, miehet jäävät kotiin hoitamaan lapsia. Urosmerihevonen sen sijaan kantaa lapsia raskauden ajan ja synnyttää ne. Kaikenlaista erilaista on tässä maailmassa ja eläinkunnassa.

        Eläinmaailmassa on kaikenlaista, mutta minusta ihminen on vähän eläinmaailmasta erillään. Meidän parhaimmat miehisyys ja naiseus ihanteet ovat jumalallista alkuperää perää.

        > Lapsi ei tarvitse biologista eikä henkistä isää tai äitiä. Miehen ja naisen mallin hän kuitenkin aina tarvitsee.

        Parasta vaan olisi, kun se miehen malli olisi ihan oma biologinen isä.

        > Ihminen on lajeista julmin. Aina sotimassa turhista asioista.
        Ihmsellä on kyky tuottaa parasta ja kauneinta ja sen varjopuolena kyky käyttää potentiaaliaan myös pahan tuottamiseen.

        > Olen onnellinen kun olen naiseni kanssa, ilman on yksinäinen olo. Vaikka ei ketään pidä vaatia korjaamaan tahi täydentämään itseäsi, vaan jakamaan elämää kanssasi.

        Niin, olet siis lesbo.


      • f*ck
        petri_keckman kirjoitti:

        > Minä ihmettelen yhtä lailla miksi sinä et tykkää miehistä.

        ? Tarkoitat, etten halua olla seksuaalisesti heidän kanssaan tekemisissä? Se on tietoinen ärkevä valinta ja kehityksen tulos. Vankiloissa ja armeijoissahan miehet käyttäytyvät monesti homoseksuaalisesti. Viittaa siihen, että himojaan voi pakon edessä orientoittaa, niiden kohdetta voi vaihtaa.

        > Jos et ole sattunut huomaamaan, kaikki ihmiset ovat erilaisia, kun olen naisen kanssa, hän ei ole samanlainen kuin minä, vaan aivan erilainen ihminen, joka täydentää minua.

        Totesin yhdessä vaiheessa, että kaikki ihmiset saisivat olla vieläkin erilaisempia kuin ovat. Liikaa laumaihmisiä. Liian vähän joukosta erottuvia persoonia. Evoluutio on luonut miehen täydentämään naista ja toistepäin. Miehen ja naisen erot täydentävät toisiaan.


        > Lisäksi, en sinun tavoin usko kristinuskon jumalaan sekä raamattu on satukirja, joten tuo löpinä on aivan naurettavaa.

        En ole kristinuskovainen. Olen itseaisssa itse antikristus. Minulla on oma uskontoni.

        > Sinusta ihmiset ovat samaa massaa?

        Siis eivät. Eiku joo, eiku ei. Eiku ehkä ovat liikaa nykyään.

        > Jep, silti et hyväksy kun joku sattuu olemaan erilainen, hän on syntinen ja väärintekijä ja sairas. Kukaan ei voi mitään sille että sattuu syntymään homoksi.

        Homous ei voi olla synnynnäinen eli geeneistä johtuva ominaisuus. Sehän olisi karsiutunut alta aikayksikön pois geenipoolistamme. Mikä voi olla lisääntymistä pahemmin haittaava geeni kuin sellainen, mikä saa rakastumaan saman sukupuolen edustajien kanssa? Ei mikään.

        > Hyvähän se on että eliökunta huutaa heteroutta, hyvä että suurin osa on heteroita. Silti aina jokaisessa lajissa on tiettu määrä homo ja biseksuaaleja, sitä ei voi estää eikä sen pitäisi ketään haitata.

        Bakteereita ja sieniä lukuun ottamatta kaikki taitavat lisääntyä suvullisesti.

        > Jos et ole ihan tyhmä, ymmärrät sen, että jokainen tyttö tässä maailmassa saa lapsesta asti vastaanottaa tuota hetero-propagandaa.

        Ja koska tavanomaiset heterouskuviot ovaat niin retuperällä, niin on ymmärrettävää, että jotkut reagoivat vastareaktiolla. On väkivaltaa, onnettomia suhteita ja miehen ja naisen välinen aito rakkaus melkein loistaa poissaolollaan nykymaailmasta.


        > Uskot Jumalaan, mutta myös Jing ja Jang ovat sinulle todellisia.. Mitä ihmettä. Eikö uskontosi pitäisi syrjäyttää moiset itämaiset harhaopit?

        Ei. En ole kristinuskovainen. Uskon omaa jumakuvaani. Jeesustelut ovat minun mielestä naurettavia.

        > Sinä ja sun naisen ja miehen roolis. Pingviiniäiti lähtee merelle kalastamaan heti lapsen synnyttyä, miehet jäävät kotiin hoitamaan lapsia. Urosmerihevonen sen sijaan kantaa lapsia raskauden ajan ja synnyttää ne. Kaikenlaista erilaista on tässä maailmassa ja eläinkunnassa.

        Eläinmaailmassa on kaikenlaista, mutta minusta ihminen on vähän eläinmaailmasta erillään. Meidän parhaimmat miehisyys ja naiseus ihanteet ovat jumalallista alkuperää perää.

        > Lapsi ei tarvitse biologista eikä henkistä isää tai äitiä. Miehen ja naisen mallin hän kuitenkin aina tarvitsee.

        Parasta vaan olisi, kun se miehen malli olisi ihan oma biologinen isä.

        > Ihminen on lajeista julmin. Aina sotimassa turhista asioista.
        Ihmsellä on kyky tuottaa parasta ja kauneinta ja sen varjopuolena kyky käyttää potentiaaliaan myös pahan tuottamiseen.

        > Olen onnellinen kun olen naiseni kanssa, ilman on yksinäinen olo. Vaikka ei ketään pidä vaatia korjaamaan tahi täydentämään itseäsi, vaan jakamaan elämää kanssasi.

        Niin, olet siis lesbo.

        Petri, sun pitäis hakea huomiota naisilta jotka ovat heteroita. Sä olet kummastakin rakastumisesta saanut lähestymiskiellon joten sä tarvitset petrausta. Sullakin on jokunen elinvuosi jäljellä ja olisihan se kauheaa huomata vanhana pappana ettei kukaan ole siinä sun kanssa. Sä et voi tuhlata viimeisiä vuosia lesboutta miettien, koska tämä kaikki vain selittää sen miksi sä saat lähestymiskieltoja naisilta joihin kiinnität huomiota.

        Sun pitää oppia kuuntelemaan mitä naiset sulle sanoo, sisäistää se ja tehdä siitä oikeat päätelmät. Se ei auta että jatkat oman agendasi ajamista, se saattaa sut pulaan. Mä uskon että voit vielä parantaa tapojasi kun ymmärrät missä menet vikaan.

        Niin kauan kun et osaa ottaa sulle sanottua vastaan, sä tulet aina saamaan pakkeja, lähestymiskieltoja. Huomenna sulla on suuri pv, kun aiot lähettää sen fb kutsun sille naiselle. Jos hän hyväksyy sut niin ole kohtelias ja huomaavainen, kuuntele ja opi mistä hän pitää, mitä hän ajattelee. Älä ole kusipää Petri, vaan koita edes löytää se mies itsestäsi joka voi saada onnen elämäänsä, kaikesta huolimatta.

        Nyt sä vain vahvistat niitä huonoja puoliasi, juntaat itseäsi maahan ajatuksinesi jotka itsekkin tiedät puoliprovoiksi ja huomion kerjäämiseksi. Se että sä saat naiset ärtymään tai turhautumaan suhun ei ole sama kuin että ne olisi susta kiinnostuneita.

        Herää Petri nyt siihen ajatukseen että joskus on mietittävä mihin olet matkalla, ja jos sä arvioit mitä sulla on elämässä esim 20v päästä, se voi olla aika autio kuva. Siinä on vain Petri vanhana.


    • f*ck

      jos tää mies on rakastuttuaan saanut aikaan lähestymiskiellon, voit olla varma ettei se ymmärrä minkään päälle yhtään mitään. Ei kerran, vaan kahdesti. Se kertoo tämän miehen kyvystä käsitellä asioita, tunteita ja itseään.
      Sellaista propagandaa se on saanut.

      • Mitä isommin kuvittelee ja luulee olevansa rakastunut, sitä isommat tunteet ja sitä hankalampi niitä on kieltämättä hallita. Lähestymiskiellot kertovat myös siitä, että kohteeni eivät ole olleet mitään kevytkenkäsiä hempukoita, vaan fiksuja. Sekosin hieman kieltämättä näissä tapauksissa, enkä ihmettele että pakit tuli.


      • pipipää lepakkoja
        petri_keckman kirjoitti:

        Mitä isommin kuvittelee ja luulee olevansa rakastunut, sitä isommat tunteet ja sitä hankalampi niitä on kieltämättä hallita. Lähestymiskiellot kertovat myös siitä, että kohteeni eivät ole olleet mitään kevytkenkäsiä hempukoita, vaan fiksuja. Sekosin hieman kieltämättä näissä tapauksissa, enkä ihmettele että pakit tuli.

        Se on hienoa, että sä uskallat ja osaat tunnustaa omat virheesi, itsellesi ja muille, toisin kuin nämä eräät pipipää-lepakot, jotka syyttelevät vain muita omista virheistään ja ongelmistaan.

        Kaikkia trolleja ei voi laittaa tämän miekkosen tilillä, vaan suurimmat riitaa janoavat ovat kylläkin ihan lesboja, jotka tehtailevat näitä provoja ja tarkoituksena on vaan aiheuttaa muille ahdistusta, ärsytystä ja pahaa mieltä, koska itsellä on psyyke niin sekaisin ja tunne-elämässä todella paha olla. Kun itseä ahdistaa ja ärsyttää, niin nämä lepakkoprovoilijat yrittävät siirtää sen pahan olon siihen toiseen. Sitten on tämä fucki, joka on ollut vuositolkulla täällä ja välillä kirjoittelee aamusta iltaan ja itse käskee muiden hankkia oma elämä. Tässä juuri näemme, että se joka sanoo eka, on itse=)

        Provoja tehtaileva on ahdistunut, kenties masentunut, psyykkisesti epävakaa, kettuuntunut lepakko, jolla ei ole muuta elämää kuin tämä palsta. Korvien välistä siis viiraa nimenomaan itsellä ja sitten syytellään muita kun ei kehdata myöntää omia heikkouksia. Täälläkin lepakot syyttelevät provoista Keckmannia, vaikka lepakot itse ovat tehtailleet suurimman osan näistä provoista tuottaen tietenkin mainostuloja Allerille.


      • f*ck
        pipipää lepakkoja kirjoitti:

        Se on hienoa, että sä uskallat ja osaat tunnustaa omat virheesi, itsellesi ja muille, toisin kuin nämä eräät pipipää-lepakot, jotka syyttelevät vain muita omista virheistään ja ongelmistaan.

        Kaikkia trolleja ei voi laittaa tämän miekkosen tilillä, vaan suurimmat riitaa janoavat ovat kylläkin ihan lesboja, jotka tehtailevat näitä provoja ja tarkoituksena on vaan aiheuttaa muille ahdistusta, ärsytystä ja pahaa mieltä, koska itsellä on psyyke niin sekaisin ja tunne-elämässä todella paha olla. Kun itseä ahdistaa ja ärsyttää, niin nämä lepakkoprovoilijat yrittävät siirtää sen pahan olon siihen toiseen. Sitten on tämä fucki, joka on ollut vuositolkulla täällä ja välillä kirjoittelee aamusta iltaan ja itse käskee muiden hankkia oma elämä. Tässä juuri näemme, että se joka sanoo eka, on itse=)

        Provoja tehtaileva on ahdistunut, kenties masentunut, psyykkisesti epävakaa, kettuuntunut lepakko, jolla ei ole muuta elämää kuin tämä palsta. Korvien välistä siis viiraa nimenomaan itsellä ja sitten syytellään muita kun ei kehdata myöntää omia heikkouksia. Täälläkin lepakot syyttelevät provoista Keckmannia, vaikka lepakot itse ovat tehtailleet suurimman osan näistä provoista tuottaen tietenkin mainostuloja Allerille.

        kevään varma merkki. Mainiota. Missä mä olen sanonut ikinä että hanki oma elämä?

        Mun mielestä jos lesbopalstalle tulee joku Peten kaltainen niin sitä saakin tökkiä. Ei se siihen kaadu ja ei se tänne ole tullut julistamaan mitään vaan hakemaan huomiota. Mä vain annan sille mitä se haluaa joten ei Pete valita yhtään.

        Se on aina liikuttavaa miten joku ajattelee että täällä keskustelevalla ei voi olla muuta elämää, on masentunut ja epävakaa. Sellainen ihminen elää varmasti jossain vuosikymmenien takana jolloin ei edes lehtiä luettu ettei mene aika humpuukiin.
        Mä uskon kyllä että sulla menee koko elämä sekaisin jos sun pitäisi tehdä mitä mä teen, ei tää olekkaan kaikille. Ja toi että se joka sanoo on itse, sehän on ihan alansa huippua. Hyvä hyvä. Kyllä laadun tunnistaa aina.

        Mä olen elänyt vuositolkulla ja tehnyt asioita vuositolkulla. Ajatella.

        Sun kannattaa nyt mennä äkkiä pois täältä, alkaa muuten näyttämään että roikut täällä aamusta iltaan.


    • *_*

      Onko sulla Petri muuten joku persoonallisuus häiriö kun sun pitää käyttää kahta nikkiä täällä, vaiko joku muu tarve!

      • Samaa ihmeteltiin toisaalla 4.4.2014 http://keskustelu.suomi24.fi/node/12162488

        "Miksi teit jo kolmannen nikin itsellesi?"

        No kun kerran kysyt, niin vastaa - en kyllä tiedä miksi se sinua vaivaa.

        Yhdellä työpaikalla minulla oli käyttäjätunnuksena etunimen enimmäinen kirjain sukunimi. Ja siksi tuli ootettua tuo.

        Sen miksi otin ilmastonmuuttja -nmimerkin olenkin täällä jo kertonut. En toista itseni toisin kuin sinä ¤##"%¤# haluat vain ärsyttää täällä ihmisiä noilla spämmeilläsi tai ainakin sitä ne aiheuttavat.

        Ilmastonmuuttaja nimimerkin jälkeen otin käyttööni sen mikä olisi oikeastaan pitänyt ottaa heti käyttöö so. oma nimi. Se nimi minkä minulle Äitini ja Isäni ovat päättäneet antaa.


      • LLL40+
        petri_keckman kirjoitti:

        Samaa ihmeteltiin toisaalla 4.4.2014 http://keskustelu.suomi24.fi/node/12162488

        "Miksi teit jo kolmannen nikin itsellesi?"

        No kun kerran kysyt, niin vastaa - en kyllä tiedä miksi se sinua vaivaa.

        Yhdellä työpaikalla minulla oli käyttäjätunnuksena etunimen enimmäinen kirjain sukunimi. Ja siksi tuli ootettua tuo.

        Sen miksi otin ilmastonmuuttja -nmimerkin olenkin täällä jo kertonut. En toista itseni toisin kuin sinä ¤##"%¤# haluat vain ärsyttää täällä ihmisiä noilla spämmeilläsi tai ainakin sitä ne aiheuttavat.

        Ilmastonmuuttaja nimimerkin jälkeen otin käyttööni sen mikä olisi oikeastaan pitänyt ottaa heti käyttöö so. oma nimi. Se nimi minkä minulle Äitini ja Isäni ovat päättäneet antaa.

        12.4.2014 otit käyttöön nimimerkin terohehe.


    • Muahahahaha

      Jep oot petri ihan oikeessa lesbouden suhteen. Meitsin lapsuudenkoti oli ihan perseestä, molemmat vanhemmat ihan sekasin. Ne oli saatananpalvojia, huumeidenkäyttäjiä, transseksuaaleja ja vielä nudisteja. Ei ihme että sain paskat vanhempien mallit.

      Mä sen sijaan olen alkoholisti ja mulla on kaikki maholliset diagnosoitavissa olevat mielenterveysongelmat sekä diabetes ja ärrävika. Olen niin sairas mieleltäni että ei ihme kun olen sortunut homoseksuaaliseen käyttäytymiseen.

      Itsekin harjoitan saatananpalvontaa ja elän syvimmäsaä synnissä mitä kuvitella saattaa joka ikinen päivä. Raiskaan nuoria naisia ja imen heidän verensä, kasvatan lesbovampyyrilaumaan kokoajan... Tarkoituksenani levittää elämäntapaamme yhä laajemmalle.

      Miehiä myös vihaan eniten maailmassa. Käytän heidän miettimiseensä suurimman osan aikaani. He ovat niin ärsyttäviä että aion tappaa kaikki ja täyttää heidän olohuoneeseeni. Isäni ja veljeni tapoin jo leikkikouluikäisenä.

      Tiedän että mies tekisi minusta eheän kun he ovat niin upean erilaisia kuin me naiset. (Me naisethan olemme siis aivan toistemme kopioita eikä meissä ole pienintäkään eroavaisuutta.) Mies on avain minun lukkooni, johan sen Raamattu ja lukkosepän opaskin kertovat. Mutta minä olen nion koeroutunut että EN TAHDO tästä parantua vaan palvella herraani Saatanaa jatkossakin!

    • joujoujoujee

      keckmanille.



      "Tykkään joistakin miehistä, joitakin miehiä vihaan. Muutamaa naista rakastan, joistakin tykkään, joitakin vihaan. Etsin rakkautta naiseen."


      Niin minäkin, tykkään joistain miehistä, joistain, tykkään joistain naisista, joistain taas en.
      En kyllä vihaa ketään. Muutama mies on todella läheinen. Sama kuin muutama nainen on minulle todella läheinen. Minäkin etsin rakkautta naiseen. Olen myös ollut rakastunut aiempiin kumppaneiheni, rakastan myös perhettäni, ja ystäviäni, mutta eri tavalla.


      "En taistele. Ei huvittaisi pätkänkään vertaa miehen kanssa peuhtaroida."

      Mutta ajatus siitä kiinnostaa sinua? ja on kiinnostanutkin aiemmin.

      - entä jos sanon, että kun aiemmin puhuit noista "ajatuksista", että minulla ei ole koskaan ollut seksuaalisia ajatuksia miehestä, en tiedä syytä, varmaan siksi, että ne liittyvät aina vain miehiin.



      "Tästä en ole varma. Kuvittelisin, että suuri osatekijä on tarpeeksi terve ja lämmin kasvuympäristö, jossa on ollut sekä isä- että äiti. Miehen malli ja naisen malli ja lapsena luetut ja saadut vaikutteet. Kuunneltu musiikki, luetut kirjat. Melkein kaikki."

      -Minulla on myös ollut lämmin kasvuympäristö, mukavat vanhemmat, hyvät olosuhteet, en ole kokenut perheessäni mitään traumaattista. Kunnioitan vanhempiani, ja he antoivat minulle mallin, että millainen on hyvä parisuhde, ja perhe. Ja kyllä, elin heteronormatiivisessa perheessä, ja ympäristössä. Silti vain, ja aina vain ihastuin tyttöihin. ihan ala-asteelta saakka. Luulin sen olevan jotenkin normaalia, eihän minulla ollut ketään keneltä kysyä.
      Seurustelin myös miesten kanssa, mutta en ikinä koennut itseäni "luonnollisesti olevani miehen kanssa", ja silloinkin ihastuin muihin tyttöihin. En ole ikinä ollut ihastunut mieheen. Yritin seurustella miehen kanssa, ja järkeilin, että näin kai sen on oltava "koska muutkin". Seurustelin monien miesten kanssa. Eikä pelkästään se seurustelu, mutta en koskaan ole kokenut mitään vetoa miehiin enkä ole ollut ihastunut. Koin itseni jotenkin epänormaaliksi, että mikä minua vaivaa. Kaikki miessuhteet oli platonisia. Silloin annoin itselleni luvan elää omaa elämääni, tajusin (tai oikeastaan tiesinkin), että mistä kiikastaa. Lesbo olen.


      "Olen aika paljon harrastanut seksiä itseni kanssa tosin naisista haaveillen. Tosin ei se senkään kanssa enää tässä iässä niin tärkeää ole. Riittäisi pitkälle jo sellainen veli-sisko Platoninen rakkaus."

      - Siinäpä sinun ongelma kitetytettynä. "riittäisi" ja "itseni kanssa" ja "platoninen".
      Sinun puuttesi lienee se, että et osaa elää hetkessä, et osaa tuntea. Kaiken selittelet järjellä, vetelet kaavioita pääsi sisällä, vedät ihmisiä yksiksi kimpuiksi, ja KAIKKEIN PAHINTA: et ole edes elänyt ja kokenut näitä asioita! Netistä luet kaikkea ja vetelet niistä johtopäätöksiä. OK. Sinulla uupuu kokemukset. Vedät asiat ääripäihin.

      Sitä se yksinäisyys teettää näköjään. Oma pieni pää - ja sen ajatukset. Tiesitkö että ihminen vailla kokemuksia on tyhjä? Ei kaikki ole vain järkeilyä. Ja siten edelleen sanon, että sinun pieni todellisuus ei ole sitä miksi sitä väität, koska se on sinun pääsi sisällä. et voi vedota muihin ja niputtaa asioita, koska sinulla ei ole siitä kokemusta.
      sun maaliman kuvasi on rajottunut todella pieneksi. se että luet netistä kaikkee ei tee susta fiksumpaa, vaan tyhmän, tynnyrissä kasvavan ihmisen.

      sut olis helppo aivopestä

      lisäks puhuit itses pussiin monessa kohtaa.

      • joujoujeejee

        korjaus tähän: "- entä jos sanon, että kun aiemmin puhuit noista "ajatuksista", että minulla ei ole koskaan ollut seksuaalisia ajatuksia miehestä, en tiedä syytä, varmaan siksi, että ne liittyvät aina vain miehiin. "

        liittyvät siis aina vain naisiin.


    • Nolo pete....

      Lol petri... Tän hullun nettihöirikön teksti pääs just etusivulle. On selvää et tän ukon ongelma ei ole vain lesbot vaan kaikki naiset ylipäätänsä..

      http://m.suomi24.fi/node/12177991

      • hfghdfhdfhfh

        näköjään ja vähän muukin...
        semmosta se on, kun ei ymmärrä mitä tarkoittaa "hanki elämä".
        kritiikki osuu aina vain muihin. henkisesti köyhä ihminen.
        helpompi puuttua muihin - kuin itteensä.


    • joumatamou

      keckille lisää luettavaa;

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Homofobia

      http://www.homofobia.fi/

      niin ja yritäppä miettiä ensinnäkin mikä on miehen ja naisen ero.
      ja mitä eroja on miehellä ja miehellä, naisella ja naisella.
      sen jälkeen mietit mitä eroja on eri persoonallisuuksilla.
      sen jälkeen mieti mitä eroja on seksuaalisuudella. ja seksuaalisella suuntautumuksella.

      ja noiden mietteiden jälkeen mieti itseäsi, millainen itse olet. millainen olet toisia kohtaan?
      jos vaikka kerrankin katsoisit peiliin ja miettisit ittees, millä perusteella olet muut tuomitsemaan ja kärkevästi olettamaan muut?

    • Non-logic pete

      Tämän hourupään jutut ovat aivan epäloogisia..
      Petri tivaa meiltä lebsoilta, mikä on se naisen ja miehen ratkaiseva ero, ettemme voi rakastua kuin ainoastaan naisiin.
      Silti hän nimenomaan itse sanoo kokoajan että naiset ja miehet ovat niin erilaisia, ja he töydentävät toisiaan :DDD

      Useamman kerran lähestymiskiellon saanut häiskä ei voi olla muuta kuin pakkomielteinen, takertuva, säälittävä ruikku joka hakee naisista milloin mitäkin äitihahmoa tai auttajaa itselleen. Nyt hän kiertelee netissä eri palstoilla kerjäämässä huomiota naisilta, kun ei muuten saa. Illan tullen vetää kuitenkin tumppuun katsoessaan hiki päässä nettipornoa. Ja se onkin ainoa mesta, jossa hän alastomia naisiä pääsee näkemään.

      • f*ck

        lulen että Petellä keitti yli kun pääsi etusivulle meikkaus-aloituksestaan. Liikaa on liikaa hällekkin. Kun kukaan ei ole samaa mieltä, on se voima haettava vaikka sitten sieltä pornosta.


      • non-logic pete
        f*ck kirjoitti:

        lulen että Petellä keitti yli kun pääsi etusivulle meikkaus-aloituksestaan. Liikaa on liikaa hällekkin. Kun kukaan ei ole samaa mieltä, on se voima haettava vaikka sitten sieltä pornosta.

        Jep mutta tämä sivusto kaikessa loistavuudessaan on myös todellakin monien idioottien kansoittama, suomi24 saa enemmän kävijöitä ja keskustelua aikaan nostamalla etusivulle aina noin typeriä ja provosoivia aiheita.

        Usein aiheita, joissa naiset ja miehet pääsevät riitelemään keskenään. Millainen on kaunis nainen? Saako olla feministi? Mihin nainen kuuluu? Naiset eivät osaa ajaa, tatuoinnit rumentavat naisia jne.

        Inttäviä, naisille katkeroituneita kiukuttelevia miehiä täälä tosiaan riittää. Jos pete luulee päässeensä etusivulle nokkelan aloituksensa tai "kirjallisen lahjakkuutensa" ansiosta, hän on v*tun tyhmä. Hänen juttunsa pääsi etusivulle samasta syystä kuin monet muutkin; huomiota kerjäävien ukkojen valituksia naisista, näin saadaan argumentteja aikaiseksi.


      • f*ck kirjoitti:

        lulen että Petellä keitti yli kun pääsi etusivulle meikkaus-aloituksestaan. Liikaa on liikaa hällekkin. Kun kukaan ei ole samaa mieltä, on se voima haettava vaikka sitten sieltä pornosta.

        Enpä tuollaista asiaa ole edes huomannut, että viesti oli päässyt etusivulle. Panin vain merkille, että threadiin oli tullut liikaa viestejä enkä enää halunnut siihen osallistua.


      • Miehen ja naisen ero voi hyvinkin olla jossakin suhteessa pieni ja toisessa suuri. Ajattele vaikka xy-koordinaatistossa pisteitä (1,1000) ja (2,1). X-akselin suuntaisesti ero on vain yksi, mutta y-akselin suuntaisesti 999.


      • f*ck
        petri_keckman kirjoitti:

        Enpä tuollaista asiaa ole edes huomannut, että viesti oli päässyt etusivulle. Panin vain merkille, että threadiin oli tullut liikaa viestejä enkä enää halunnut siihen osallistua.

        sua taitaa pelottaa heterot? Onko se niin että niiden arvostelu osuu kipeimmin? Sä olet selitellyt itsellesi roolin naisia parempana, vähän ottanut isoista pojista mallia, ja uhoilet naisten aihealueilla ja palstoilla. Sitten kun saatkin vyörykaupalla kritiikkiä mielipiteistäsi, menee kuppi nurin etkä halua enää osallistua, eli vääntää.
        Sun pitäisi vain hyväksyä itsesi eikä koittaa olla jotenkin mies mitä et ole. Sulla on paska tuuri naisten kanssa, et ikinä tule tervetttä suhdetta naiseen luomaan. Se johtuu susta Petri, ei naisista.
        Olethan sä täälläkin jaksanut vääntää vaikka on viestejä tullut paljon, se johtuu kun täällä sulla on muka joku asema kun olet ainoa mies, sun harhakuva ylivoimaisuudestasi säilyy päässäsi. Se on Petri säälittävää, ja sun pitäisi keksiä ratkaisu miten pärjäät heteroiden kanssa. Koska niin kovasti haluat sellainen olla.


      • hohoo
        petri_keckman kirjoitti:

        Miehen ja naisen ero voi hyvinkin olla jossakin suhteessa pieni ja toisessa suuri. Ajattele vaikka xy-koordinaatistossa pisteitä (1,1000) ja (2,1). X-akselin suuntaisesti ero on vain yksi, mutta y-akselin suuntaisesti 999.

        Ne erot taitaa johtuakkin sit ihan persoonallisuudesta, jolla btw ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa.
        Musta tuntuu, että sä väistelet tavallaan kiperimpiä kysymyksiä ja vastaväitteitä. Joko jätät huomiotta tai sit vastaat niinku poliitikot. Hei siitähän saisit uuden uran! Tyhjäntoimittajasta ja paskanpuhjasta.. No, palkkaa saavaksi tyhjäntoimittajaksi ja paskanpuhujaksi. Siellä eduskunnassahan sä voisit koittaa estää tasa-arvon toteutumista paremmin kuin täällä netissä. (älä sit ota tosissaan tätä ehdotusta! Nolaisit vaan ittes koko valtion silmien edessä..)


      • f*ck kirjoitti:

        sua taitaa pelottaa heterot? Onko se niin että niiden arvostelu osuu kipeimmin? Sä olet selitellyt itsellesi roolin naisia parempana, vähän ottanut isoista pojista mallia, ja uhoilet naisten aihealueilla ja palstoilla. Sitten kun saatkin vyörykaupalla kritiikkiä mielipiteistäsi, menee kuppi nurin etkä halua enää osallistua, eli vääntää.
        Sun pitäisi vain hyväksyä itsesi eikä koittaa olla jotenkin mies mitä et ole. Sulla on paska tuuri naisten kanssa, et ikinä tule tervetttä suhdetta naiseen luomaan. Se johtuu susta Petri, ei naisista.
        Olethan sä täälläkin jaksanut vääntää vaikka on viestejä tullut paljon, se johtuu kun täällä sulla on muka joku asema kun olet ainoa mies, sun harhakuva ylivoimaisuudestasi säilyy päässäsi. Se on Petri säälittävää, ja sun pitäisi keksiä ratkaisu miten pärjäät heteroiden kanssa. Koska niin kovasti haluat sellainen olla.

        Lässyn lässyn sun kanssas


      • lässyn lääää
        petri_keckman kirjoitti:

        Lässyn lässyn sun kanssas

        Lässyn lässyn sulle vaan pete. Taitaa puuhapeteltä argumentit loppua ni alkaa lässytys. Peteli alkaa hermostua pikkuhiljaa lesboihin, kaikki lesbot käy hyppimään peten silmille. Perhanan lesbot. Petellä alkaa kiehua.


    • eieduskuntaan!

      Hei ootko varma ettei jotkut ps- tollot tuollaistakin eduskuntaan äänestäisi, onhan siellä jo valmiina vaikka millä mitalla näitä...kansanmiehiä.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe