Kännykät pilaa beachroadin tytöt

Beach boys

Parhaat misut tuijottaa niin intensiivisesti älypuhelintaan läheltä että siihen ei mahdu edes pää väliin. Sitten taas paksujalkaiset tytöt ja vanhemmat naiset ottavat kontaktia ohikulkijoihin.

Kaunottaret on sen verran totisiakin siellä kännykkänsä takana että eihän siihen edes viitsi mennä pamisemaan ja häiritsemään toisen rauhaa...

Ei ole beah road niinkuin ennen. Kännykät on sekoittaneet thaikkujen pienet päät ja nyt ne pommittavat viestejä faceebookiin ja vakkareilleen ja niillä on aina kiire jonnekin seuraavaan rastiin. Puhelimet vaan piippaa jatkuvasti.

Kai se on vaihdettava johonkin Laosiin... Niillä ei varmaan ole vielä kännykkäkulttuuri tuolla tasolla.

Beer bareihin tuo ei juurikaan vaikuta mutta rantakatu on osittain pilalla. Goukkareissa nyt aina ollut sama meininki eli jos maksat hyvin saat kyllä laatuseuraa joten sitäkään tuo muutos ei pal haittaa.

17

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • goldfinger

      Pienet on murheet. Ehkä olet vaan niin vastenmielisen näköinen, ettei kauniit tytöt kiinnostu sinusta. Itse olen saanut kyllä huomiota, mutta olenkin melko timmissä kunnossa ja hyvin pukeutunut.

    • bugger off

      Ei se mistään ulkonäöstä ole kiinni,tykkäävätkö naiset sinusta tai jostain pukeutumisesta!
      Se on kiinni PAKSUSTA lompakosta!Tai siitä että on sen verran tyhmä,että kuvittelee oikeasti noiden naisten olevan kiinostunut juuri SINUSTA.Juuri sinunlaisia siellä viilataan linssiin niin paljon kun keretään.Ilman rahojasi et ole mitään siellä Pattiksella tai Thaimaassa!

    • @ape

      Niinhän ne rumat itselleen uskottelevat. Toiset joutuu maksamaan, toiset saa ilman. Mutta on se hyvä, että lihavat ja epäsiistit ja vähemmän komeat saavat edes rahalla.
      En minäkään tosin väitä, että rantakadun tytöiltä ilmaseksi saisin tai edes kiinnostaisi. Thaimaa on kauniita naisia täynnä, ja kun on siisti ja osaa käyttäytyä saa kyllä ilman rahaa helposti.

    • alitap

      Taas yksi Pattajan seksituristi.

      Musta voisit vaihtaa vaikka Pohjois-Koreaan ja kokeilla onneasi kauanko voit harjoittaa eksin ostoa ja naisten hyväksikäyttöä.
      Siellä Pattajan rantakadulla pyörii paljon epämääräistä sakkia, jotka etsii myös alaikäisiä kopeloitavaksi ja hyväksikäytettäväksi.

      • Hyväksi käytöä ?

        Kuinka niin miehet käyttävät naisia hyväksi thaimaassa? Tytöt käyttävät siellä miestä hyväkseen, 1000 thb saavat rahaa, sekä ruoan, pikku lahjoja ym. Ja se suotakoon.


      • hah hah

        alitap ei ole pattiksella edes käynyt, tuskin koko thaimaassakaan.


      • näitä riittää

        Taas on yksi kaveri päässyt avohoitoon ja unohtanut lääkkeensä.


    • Ongelma todellinen

      Aloittajan mainitsema asia on ongelma kaikissa muissakin piireissä thaimaassa. Mimmit ropeltaa älypuhelimiaan pankeissa, vaatekaupoissa, rahanvaihtopisteissä, hotellin respoissa, kojuissa, kadulla, autossa, altaalla jne. Jos eivät muuta keksi kännykällään niin sitten pelaavat jotakin kuplanpuhkaisupeliä niin että ympärillä oleva maailma katoaa.

      Viime reissulla piti hakata vaihtopisteen ikkunaa minuutin verran ennenkuin virkailija havahtui ja nosti katseensa kännykästä tuohtuneen näköisenä.

      Tytöt ne on jotka pattayaa pyörittää ja hallitsee. Äijät maksaa ja vikisee. Se siitä hyväksikäytöstä. Ja kuten joku sanoi ulkonäöllä ei ole mitään tekemistä tyttömarkkinoilla. Vanhukset ovat erityisen haluttuja tyttöjen keskuudessa koska niiden kanssa he pääsevät helpolla ja saavat varmasti palkkansa.

      Sen olen huomannut että vähiten haluttuja tyttömarkkinoilla on bodarit ja muut pullistelijat koska thait ei tykkää elvistelystä ja aggressiivisen oloinen steroidimies ei ole mieluinen seksikumppani.

      • ................

        Jos liikut Helsingissä yleisissä kulkuvälineissä niin huomaat että naiset, tytöt ja pissikset niitä kännyköitä räplää täällä suomessakin. Lisää tuohon tyttömarkkina tuohuun , ei ole hyvät oltavat arabeilla. turkkilaisilla, intialaisilla niitä tytöt välttelevät myös, siis niitä joiden perään amaliat kuolaa.


      • juuri näin
        ................ kirjoitti:

        Jos liikut Helsingissä yleisissä kulkuvälineissä niin huomaat että naiset, tytöt ja pissikset niitä kännyköitä räplää täällä suomessakin. Lisää tuohon tyttömarkkina tuohuun , ei ole hyvät oltavat arabeilla. turkkilaisilla, intialaisilla niitä tytöt välttelevät myös, siis niitä joiden perään amaliat kuolaa.

        Se on ihan totta. Muuallakin kuin stadissa. Täällä kotomaassa en ole sitä silleen ajatellut kun en ole etsimässä heistä seuraa. ;)


    • Tren Maukka

      Sen minkä minä olen kuullut tytöiltä, on että vanhemmat miehet ovat luotettavampia, heillä on myös rahaa enempi. Yksi tuttu aikoinaan neuvoi siskoan että jos otat fallen niin ota vähän vanhempi. Jos otat nuoren niin ne vaihtavat tai pettävät heti ekan viikon jälkeen.
      Arabit sun muut rättipäät ovat vihattuja ja haisevat kuulemma helvetin pahalle.
      Eli millään muulla ei ole väliä, kunhan on vanhempi, huomaavainen ja ei juo. Raha tulee vasta sitten eli rahaa ei tarvitse olla tukottain vain sen verran että voi ostaa tarpeelliset, (poikkeuksia tietenkin on).
      Vyölaukuilla, singhapaidalla, hankkijanlippiksellä, sandaleilla, bodylla tai kaljulla, ei ole mitään merkitystä.

    • T.N.Y.Festival

      HÖPÖ HÖPÖ, näin 3:n maailmansodan aikaan, joka päättyy vasta 19.4 ei kukaan räpellä kapulaansa.

      • thai new year

        Songranin aika on poikkeusolosuhde, jolloin kaikilla on vain hauskaa.


    • cookierun

      Suominaisen, joka syyttää suomalaista miestä hyväksikäyttäjäksi, olisi joskus hyvä nähdä miten nämä heidän ihaileman intialaiset, arabit sun muut suklaasilmät käyttäytyvät. Suomalaiset miehet ovat enkeleitä heihin verrattuna. Intialaisilla mm tapana, että yksi mies ottaa tytön huoneeseensa, jossa odottaa lauma muita intialaismiehiä ja sitten porukalla "hoidellaan" tyttö. Tämä ei valitettavasto ole mitään huhu puhetta vaan faktaa, kuultu hotellin henkilökunnalta ja tytöiltä. Kaikenlaista muutakin törkeyttä harrastetaan näiden osalta, heidän kultturissahan nainen on koiran asemassa. Sellainen mies on suominaisen ihailema. Suomalaisia miehiä tahitytöt pitävät kiltteinä ja luotettavina. Ujoina ja arkoinakin, mutta se on plussaa thaikulttuurissa, ettei nosta itseään muiden yläpuolelle.
      Tuosta älypuhelimien käytöstä. Onhan se kieltämättä yleistä siellä, niinkuin kaikkialla muuallakin maailmassa. Ehkä aasialaiset vielä länsimaisiakin innostuneempia niistä laitteista. Minua se ei ole henkilökohtaisesti haitannut, koska kaikenmaailman linet, ja skypet ja fb:t tekevät seuran etsimisen ja yhteyden pidon suosikkityttöihin helpoksi.

    • ohje

      Opettele 100-200 sanaa thaiksi niin thai ladyjä on jonoksi asti ja viestittävät sitten kännykällä sinullekin. Ei tarvitse Beach Roadilla pyöriä ladyt tulevat hotelliisi omatoimisesti.

      • pumipollah ite

        Joo, siinä tuntee känninen, pälvikaljuinen läskikin itsensä halutuksi, kun pumppaa huoneessa yhtä pakariin, niin samaan aikaan soi kännykkä ja huoneen puhelin. Respasta soitetaan ja kysytään voiko tytön päästää ylös, ja kännykässä kolmas kertoo olevansa 10min. päästä hotellillasi. Hurjaa touhua. Itse en numeroani enää jakele, rasittavaa touhua tommonen. Yleensä otankin vaan shorttarin, jos kyyti on toivomaani, palkitsen neitosen palkkaamalla hänet koko päiväksi ja yleensä se on kumppanille sopinut.

        Päiväksi kerrallaan, seuraavana päivänä voin halutessani vaihtaa aihiota, jos siltä tuntuu. Suomalaiseen työnantajien tyyliin, otan kyllä tytön numeron itselleni ja jos tytöllä on jotain erityisosaamista painan sen mieleeni. Näin luon tytölle mielikuvan, että hänellä on " tarvittaessa työhön kutsuttavan" työsopimus kanssani, viikottainen työaika on tietenkin 0h. Ei kai kukaan voi tälläisinä aikoina luvata tuon enempää tunteja??

        Jos joku erityisosaajistani alkaa niuhottamaan ja soitteleen liittoon Esim. puutteellisista suojavarusteista, niin tarvittaessa voin ulkoistaa koko ammattiryhmän ja siirtyä ostamaan tuon homman lukuisilta alihankkijoilta, Ettäs tiedätte ÄÄTANA


    • pitkätyöläinen

      Ne on alle kaksvitosia pääasiassa ne mimmit jotka ropeltaa sitä puhelinta aktiivisesti etsiessään sitä unelmien prinssiä.

      Kakkoskadun toisella puolen on pykälää vanhempaa naista jotka kyllä osaa ottaa kontaktia miehiin hienovaraisesti mutta reippaasti. Parhaat seuralaiset löytyy muualta kuin beachroadin pätkätyöläisistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe