Näytöillä oli tungosta

asuntoetsijä

Huh, huh.. Olipahan asuntonäytöillä tänään täyttä vaikka ei ole edes sunnuntai! Vieraspaikoille ei ollut toivoakaan päästä autolla ja jouduin jättämään 300 metrin päähän parkkiin. Ihmiset parveili jonossa pihalla. Eräskin rouva tiedusteli korkeinta tarjousta jo etuovella. Itseni on myönnettävä että kauppa käy todella vilkkaana ja puheet kaupan hyytymisestä tuntuvatkin tyylipuhtailta huhuilta. Hinnat varmaankin nousevat lähiaikoina reilummin... Patoutunut kysyntä on alkanut purkautua..

35

494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luki.

      Ei ole tuo enään edes vitsin arvoinen,joilakin kun on jo köntsät housussa.

    • Hurjaa on.....

      Joo tiedän. Tosin sunnuntaina käytiin vaimon kanssa katsomassa yhtä kaksioota sijoitusmielessä. Lähiristeyksessä poliisi jo ohjaamassa liikennettä ja pihalla järjestyspoliisi pitäämässä porukat aisoissa kun tuli tappeluita oven edessä. Pääsin sisään asuntoon mutta vaimo ei.. No minút tuupattiin suoraan parvekkeelle jossa tosi ahdasta ja yksi lensi yli kaiteen ja mäiskähtí pihalle. No onneksi toinen kerros ja nurmi alla. Taisi selvitä hengissä..Eihän tästä tule mitään kun asunnon ostajaa meinaa hengestään päästä. Saisi hieman asuntomarkkinat rauhoittua eikä käydä näin kuumana...

      • Heh!

        :DDD Aika hyvä...


    • perusperhe

      Me ollaan huomattu samoja ilmiöitä. Varmaankin pian tehtävä kaupat ennen kuin hinnat taas karkaavat.

      • ja hinnat nousussa

        Suosittelen ehdottomasti toimimaan NYT! Parhaat menee hetkessä.


    • LocHombresss

      Toukokuun lopussa on yksi asuntoesittely täällä Kalliossa, 25 neliötä vuonna 1936 rakennetussa arvotalossa. Minä olen jo odottelemassa monen muun kanssa esittelyyn pääsyä telttakylässä. Odotan vain kuinka paljon pitää tarjota yli, jotta on edes mahdollisuus tuohon kohteeseen. Yiabadaidabduuu, siihen asti karnevaaleja

    • Molopää

      Mää oon myymässä sisäänpääsylippuja siinä edessä.

    • asuntoa ostavat

      Olipas tänään aamunäytöllä ruuhkaa. Syntyi kilpailu, jossa tarjottiin pyyntihinnasta ylöspäin. Asunnot viedään nyt käsistä, joten on ilmeisesti tehtävä kaupat pian ennen kuin hinnat taas karkaavat.

      • unta kaunista

        Sitten heräsit ja päästit kissan ulos.


    • tunkua on

      Meilläkin oli ihan hirveä tunkua näytölle - jopa ulkomailta tultiin. Ovista ja ikkunoista suorastaan väkeä lappasi. Kaikki haluttiin viedä eikä pyyntihinta tai käsiraha ollut ongelma

      Tämä vielä vaikka näyttöä ei edes ollut.

      Taisi olla etelän maista ne jotka tulivat ikkunasta. Häipyivät vähin äänin osa tavaroista mukanaan. Siinä meni läppärit ja muut käsirahan arvoinen irtain.

      Tunkua siis oli.

    • perheasuntoa

      Olipas väkeä liikkeellä näin pääsiäisenkin aikaan. Sisään katsomaan mentiin kahdessa ryhmässä, koska kaikki eivät mahtuneet kerralla. Pyyntihinnan yli oli kuulemma myöskin tarjottu. Pakko kai se on sitten tehdä pian kaupat, jos aikoo jotain saada.

      • ja taas

        Ja taas heräsit päästämään kissan ulos. Kannattaisiko jo mennä jollekin psykiatrille tuon saman jatkuvan unen takia? Kertoo varmaan jostain isosta pelosta tms..


      • Mutta johan jo

        ihan perus tarjouskaupassa tarjotaan yli pyynnin ja aivan heti. Kyseessä tosin on nykyään enää vain välittäjän epätoivoinen yritys kusettaa ihmisiä.


    • 3+12

      Me huomattiin sama, kun käytiin tänään näytöillä. Kauppa on alkanut selvästi piristymään kevättä kohti.

      • Taukoa ostossa...

        Juu huomattiin. Välittäjää kävi sääliksi kun sitä retutettiin. Eräskin mies repi sen sivuun ja huusi että haluaan kämpän.... Myynti esitteet loppuivat kesken. No onneksi olin tulostanut ne netistä.. Lähdimme kuitenkin vaimon kanssa pois kun syntyi jo sen verran tulinen tilanne että varmaan tappeluksi päättyi.....


    • Helwetisti kämppää

      myynnissä stadissa eikä yhtään tarjouksia. Romahdusta pukkaa hinnoissa.

    • vakiopäivä

      -kele kun oli tunkua. Esitteeet kun alkoi lopua niin ryhdyin huutokauppaamaan. Kallein a4 läpyskä meni viidenkympin hintaan.

      Lopuksi tuli tappelunnujakka siitä kuka iski pöytääm suurimman tarjouksen. Teki mieli ottaa joku niistä "Ostan hinnalla millä hyvänsä" -huudoista mutta maltti onneksi piti ja otin kylmän rauallisesti yhden niistä jotka ostin matkalaukullisille käteistä (samsonite traveller). En edes ryhtynyt laskemaan tuhatlappusia kun näin, että on aivan hirveästi yli pyyntihinnan.

      Onneksi pääsin ulos siitä rytäkästä keittiön ikkunasta. Vähän hiha repeytyi siitä rytäkässä. Tärkeintä, että kaupat tuli. Avaimet heitin ikkunasta sisään ja joukko tappeli kuin rakkikoirat niistä, vaikka ostajalle (se rahamatkalukkumies) ne kuului.

      Kyllä täytyy vaihtaa helpompaan duuniin. Vähän oli ilkeetä kun menin seuraavan myyntikohteeseen ja näin jo kaukaa, että sama ostorähäkkä oli sielläkin.
      Jo kadulla alkoi jengi työntää setelinippua taskuu "ostan heti" ja "rahat on tässä ja bonusta, jos annat heti". Pistin juoksuksi takaisin autolle ja viskasin asunnon avaimet sille joka tunki todella paksuja setelinippuja puolirevenneeseen uuteen hihaan. No ei haitannut kuin toinenkin hiha repesi. Rahaa on.

      Onneksi oli vain kaksi myyntikohdetta tänään. Enemmästä en oli selvinnyt. Ihan kädet tärisi ja piti ottaa rauhoitusryyppy.

    • Kauppa käy.

      On se kumma,kun samat asunnot etu ovi sivuilla olleet koko alku vuoden.Vaikka miltei väkisin käsistä yritetään viedä.
      Miksei välittäjät myy,haluaako ne kiusata asunnon ostajia.

      • hahhah, aikamoista tarinaa täällä kirjoiteltu.

        Joo välittäjät vain panttaavat niitä kohteita siskonmiehelle tai jollekin muulle tutulle :)

        Tosiasiassa kauppa kyllä käy, mutta hitaammin kuin esimerkiksi 2008


    • absolutisti

      Tarinaa?? Kaikki kijoituksissa kerrottu "Absoluuttista faktaa" noin erästä kohta entistä pääministeriä siteeratakseni. Seuraavana päivänä "absoluuutinen fakta" osoittautui valeeksi!

      • Kaikkihan me tiedetään mitä on poliitikon fakta?
        Vähän sama kuin Lapin miehen sana.

        Mielestäni vuokralla olevan on yksinkertaisempi vain katsoa siitä kuitista, paljonko oli vuokra jos ei muista, sitten etuovi ja lainalaskuri auki ja katsomaan minkähintaiseksi oma tulee.

        Saattaapa yllättyä, että omassa ei välttämättä olekaan vastikkeet korko lyhennys huomioiden yhtään kalliimpaa, mutta saa vaikkapa porata reijän seinään tai ottaa vaikkapa kissan lemmiksi.

        Ongelma on siinä, jos ei ole voinut säästää omarahoitusta, eikä täyslainoja enää saa, eikä nimitakauskaan kelpaa, joten jos vaikka vanhemmatkin asuu vuokralla niin sinne jää.

        Ikävä juttu nuorisolle.
        Joku ASPi voi olla hyvä, tai edes aso että pääsee alkuun.


    • emppu9

      Joo mullakin oli kaksio kalliossa myynnissä,laitoin sen verran kovan pyynnin,että ei tullut kukaan häiritsemään.

    • iltapäivänäyttö

      Tänään iltapäivänäytöillä kävi kuhina. Parkkipaikkaa mahdoton saada ja kohteessa tunkua kuin rokkikonsertissa. Nyt näyttää siltä, että patoutunut kysyntä on alkanut purkautua ja nopeat tekee kaupat.

      • unta vain

        Ja taas epätoivoisen välittäjän unia. Onko tilanne siellä toimistossa noin paha? Taitaa pian neuvottelut alkaa mutta ne ei ole kauppaneuvottelut ikävä kyllä.


      • täyttä totta
        unta vain kirjoitti:

        Ja taas epätoivoisen välittäjän unia. Onko tilanne siellä toimistossa noin paha? Taitaa pian neuvottelut alkaa mutta ne ei ole kauppaneuvottelut ikävä kyllä.

        Ja taas jonkun katellisen lätinää. Mikä on kun et osta omaa? Vuokralla halvempaa?


    • perheasunto

      Tänään bongattu näytöltä 8 pariskuntaa ostoaikeissa. Ei taida pyyntihinta enään riittää. Täytynee tehdä nopeat kaupat, on tsunamin merkkejä ilmassa.

    • matti hei

      No huhuh. Naapuri laittoi asuntonsa juuri myyntiin oikotielle, niin ei mennyt kuin hetki ja ihmisiä ilmestyi odottamaan tuonne rappukäytävään. Ja ensinäyttökin on tosiaan vasta sunnuntaina..todellinen superkevään merkki!

    • ostokas

      Jopas oli sunnuntai-näytöllä kiinnostusta! Tarjosimme pyyntihinnan, mutta toiseksi jäätiin. Nyt alkaa todellakin olla oston paikka, jos ei halua maksaa törkyhintaa!

      • 10+7

        Totta. Olemme huomanneet saman ilmiön.


    • tosiostajat

      Noniin se on sitten toinen asuntonäyttö takana ja todella paljon oli väkeä liienteessä. Vedettiin vesiperä sillä eräs pariskunta tarjosi hieman yli pyyntihinnan.

      • totta ei tarinaa

        Vai niin. Poikani asunnon näytössä ei käynyt ketään. Välittäjä oli suositellut laskemaan hintapyyntöä jotta tulisi jotain kiinnostusta. Tämä on tosi juttu. Ikävä kyllä.


    • Tinkimätöntä laatua

      Minä pääsin omaan! Kurvasin valkoisella Audi a4:llä pihaan renkaat ulvoen ja huusiin ikkunasta että pyydä mitä pyydät! Kyllä minä maksan! Näin niitä kauppoja tehdään paremmissa piireiissä, eikä olla renkaan potkijoita! Köyhät ne on jotka tinkaa. Näinhän se Kokkomuskin on vallan huipulla ja kaikki hyvin!

      • ajoissa ostanut a4

        Kylmä totuus on se, että jollain tyffejen pelletarjouksilla saa tällä hetkellä räkäiset naurut välittäjältä ja kaikilta muilta paikalla olevilta kiinnostuneilta. Siinä luikkii tyffe melko nopeasti naama punaisena takaisin Talbot Horizoniinsa.

        Kauppaa käydään nyt pyyntihinnoilla ja vähän päälle.


    • Tosiostaja

      Näytöllä käyty, tunku oli kova. En mahtunut sisälle, mutta kurkin keittiön tuuletusikkunasta, kun epätoivoisimmat tarjosivat 50 prosenttia yli pyynnin sekä muijaansa ja toista munuaistaan kaupan päälle.

      Kyllä nyt on syytä pitää kiirettä, jos meinaa jotain saada.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe